czan-dra 21.04.08, 19:54 Akurat to go nie dotyczy, inteligencja i Kaczyński to oksymoron. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drojb Uniknąć manipulacji można tylko unikając PiSu 21.04.08, 19:57 a ta "oaza wolności", co to dopuszcza opinie spoza "poprawności politycznej" - czyż to przypadkiem nie chodzi o nauczaniu o smokach oraz Wielkich Czynach Naszego Słoneczka Tatr? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Uniknąć manipulacji można tylko unikając PiSu 21.04.08, 20:09 Ilekroć słyszę tego człowieka odnoszę wrażenie, że tego dealera koki w pałacu prezydenckim to tylko tak na niby przymkneli. drojb napisała: > a ta "oaza wolności", co to dopuszcza opinie spoza "poprawności politycznej" - > czyż to przypadkiem nie chodzi o nauczaniu o smokach oraz Wielkich Czynach > Naszego Słoneczka Tatr? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r A co łże-inteligent Kaczyński może o tym wiedzieć? 21.04.08, 20:21 tw_wielgus napisał: > Ilekroć słyszę tego człowieka odnoszę wrażenie, że tego dealera koki > w pałacu prezydenckim to tylko tak na niby przymkneli. *********************************** Jesteś optymistą zakładając, że kuracja odwykowa coś tu pomoże. To wygląda na wrodzone i nieuleczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: A co łże-inteligent Kaczyński może o tym wied 21.04.08, 20:24 on jest poza tym impregnowany na wiedze i Europe.... Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Mój wkład w odbudowę państwa 21.04.08, 21:46 Jestem inteligentem. Dziękuję panu Kaczyńskiemu za zachętę, a moim wkładem w budowę bardziej sensownego państwa polskiego niech będzie to opracowanie: www.skubi.net/macierewicz.html Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Jarek, smutny błaźnie, zdążysz? Może ten cały PiSd 21.04.08, 23:29 wczesniej zniknie sam? Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Inteligencja robiła to już w latach 80-tych 21.04.08, 20:48 Skończyło się wraz z legalizacja nowej solidarności i wojna na górze. Skasowano samorządy pracownicze gdzie większość była własnie inteligencją, ZZ objeły stołki (samorządy działały społecznie)i zaczęła sie walka o władze na minimalnym poziomie intelektualnym, czego dowodem była koalicja PiS-LPR-Samoobrona, o moralnej stronie nawet nie wspominam Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A co łże-inteligent Kaczyński może o tym wied 21.04.08, 20:57 maruda.r napisał: > > Jesteś optymistą zakładając, że kuracja odwykowa coś tu pomoże. To wygląda na > wrodzone i nieuleczalne. > Jestem urodzonym pesymistą. Szkoda kasy na leczenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
fury11 Re: J. Kaczyński: Inteligencja powinna zbudować n 21.04.08, 19:58 co on wie o inteligencji? Hymnu już się naumiał? Odpowiedz Link Zgłoś
mamara Biedny, zakompleksiony człowiek, ale zapewne 21.04.08, 20:08 jeszcze wiele złego zrobi dla tego kraju. "Bo po trupach do celu", "bo cel uświęca środki", "bo jak Kaczyński ukraść krowę to dobrze, ale jak Kaczyńskiemu to zdrada stanu". "Na Zachodzie już nie ma wolności słowa". No ale jest jeszcze jedyna ostoja wolności - ksiadz Rydzyk. (a, i Łukaszenko) Odpowiedz Link Zgłoś
jan.szulc Jesli w 2011 roku przegra, to zrezygnuje 21.04.08, 21:21 Doskonale! Teraz mamy wspanialy cel do wykonania, pytanie tylko, czy chociaz ten ulamek honoru mu pozostanie, zeby dotrzymac slowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Jesli w 2011 roku przegra, to zrezygnuje 21.04.08, 22:21 jan.szulc napisał: > Doskonale! Teraz mamy wspanialy cel do wykonania, pytanie tylko, czy chociaz te > n > ulamek honoru mu pozostanie, zeby dotrzymac slowa :) Ale on już zapowiadał, że zrezygnuje, jak przegra wybory w zeszłym roku. Po wyborach powiedział, że tak tylko żartował. Ot, taki żartowniś... Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 [...] 21.04.08, 19:59 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: Misja edukowania ścierw dla prawych ludzi 21.04.08, 20:17 placebo99 napisał: > Wspaniałe słowa Panie Prezesie. Też realizuję misję edukowania > społeczeństwa i mam w tym pewne osiągnięcia. Mowisz o twojej "działalności" na forum GW?? Czy o tej w psychiatryku? Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: Misja edukowania ścierw dla prawych ludzi 21.04.08, 20:31 eat.pussy napisał: > Mowisz o twojej "działalności" na forum GW?? Czy o tej w > psychiatryku? Nie dam się sprowokować podłym inwektywom ociekającym jadem jątrzonej nienawiści do lepszej części społeczeństwa. Działalność prowadzę na blogu i mam wielu zwolenników. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Placebo! Zwolennikow to moze i masz. W PiSuarze. 21.04.08, 20:33 Tylko dlaczego tak strasznie cuchna amoniakiem, czy czyms podobnym? Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 W PL Blog Placebo nie jawi się jako ironia :O 21.04.08, 23:43 Na polskich forach ironia jest praktycznie niemożliwa, bo nie ma poglądu tak głupiego, by nie znalazł sie w naszej drogiej ojczyźnie ktoś, kto by go wygłaszał serio. Niby dawno o tym wiem. Ale kiedy widzę, że normalni ludzie, jakimi są przedmówcy, nie są już w stanie zobaczyć, że blog Placebo to czysta zgrywa, lecz traktują go jako wypowiedź poważną - to bierze mnie zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: W PL Blog Placebo nie jawi się jako ironia :O 22.04.08, 06:59 Nie ma sensu sie "zgrozowac" ;-) Wiekszosc ludzi to glupcy, czy to jakas nowosc? Placebo to pikus, zobacz ilu ludzi junkiers nabral, a to tez troll ... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Misja edukowania ścierw dla prawych ludzi 21.04.08, 20:53 placebo99 napisał: > eat.pussy napisał: > > > Mowisz o twojej "działalności" na forum GW?? Czy o tej w > > psychiatryku? > > Nie dam się sprowokować podłym inwektywom ociekającym jadem > jątrzonej nienawiści do lepszej części społeczeństwa. > Działalność prowadzę na blogu i mam wielu zwolenników. > Niech wkoncu dojdzie w twojego zawszonego kmunistycznymi frazesami lba, ze nie ma czegos takiego jak gorsza i lepsza czesc spleczesntwa, spoleczesntwo jest wielopogladowe, wielokulturowe, wielowyznaniowe, bogate i biedne, ale nie gorsze czy lepsze ty blszewicki bandyto...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: Misja edukowania ścierw dla prawych ludzi 21.04.08, 21:06 kralik111 napisał: >(...) ty blszewicki bandyto... Tak oto ścierwoliberalny element odsłonił swoje niskie instynkty w obliczu przeważających argumentów postawy inteligentnej i elokwentnej, którą reprezentuje moja skromna osoba dzięki stawiennictwu świątobliwych autorytetów. Zname te jazgoty, po których przychodzi żałosne skamlanie. Ostatni taki jeden różowy pawian okrągłostołowej rewolucji chciał mnie zmanipulować aby wyłudzić korzyść majątkową ale tak go pognębiłem, że się prawie pobeczał. Opisałem to na blogu w ostatnim wpisie ku przestrodze ścierwoliberałom, choć wątpie aby jakieś ścierwo pojęło moją mądrość bo używam trudnych wyrazów i teksty moje przekraczają jedną stronę A4, czyli maksimum pojemności mózgu wszelkiej swołoczy postkomunistycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: Misja edukowania ścierw dla prawych ludzi 21.04.08, 21:10 placebo99 napisał: > Tak oto ścierwoliberalny element odsłonił swoje niskie instynkty w > obliczu przeważających argumentów postawy inteligentnej i > elokwentnej, którą reprezentuje moja skromna osoba dzięki > stawiennictwu świątobliwych autorytetów. Mówisz o tym profesorze psychiatrii ze szpitala? Odpowiedz Link Zgłoś
ziutek_z_gigaci Re: Misja edukowania ścierw dla prawych ludzi 21.04.08, 21:16 placebo, ty mnie chyba nie kochasz Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Każdy może wyrazić co myśli 21.04.08, 21:24 Nikt nie broni wyrażania wszelkich opinii jeśli nie są one złośliwe i kierowane z niskich pobudek takich jak erotomaństwo i chciwość. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Placebo to chyba jest gosiewski... 21.04.08, 23:26 a moze nie, gosiewski jest za głupi na takie prowokacje, rydzyk natomiast nie ma czasu więc może to jakiś jego ministrant pisze? Placebo, ile płacą za ten bełkot, może się przyłączę. A może ty jesteś z tych co wierzą w to co mowią haha? Wtedy to rzeczywiście potrzebujesz miejsca odosobnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: Placebo to chyba jest gosiewski... 22.04.08, 01:02 > a moze nie, gosiewski jest za głupi na takie prowokacje, rydzyk natomiast nie m > a czasu więc może to jakiś jego ministrant pisze? Placebo, ile płacą za ten beł > kot, może się przyłączę. A może ty jesteś z tych co wierzą w to co mowią haha? > Wtedy to rzeczywiście potrzebujesz miejsca odosobnienia. Gosiewski to znany "bezjajowiec", wiele miejsca dla placeba nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Każdy może wyrazić co myśli 21.04.08, 22:27 placebo99 napisał: > Nikt nie broni wyrażania wszelkich opinii jeśli nie są one złośliwe > i kierowane z niskich pobudek takich jak erotomaństwo i chciwość. > > Tak samo jak kazdy moze sie ustosunkowac do tego co myslisz i jak myslisz bandyto, ty psie jak stalinowiec czy faszysta bedziesz dzielil ludzi na lepszych i gorszych wedlug pogloadow politycznych, wiem, tak robili twoi przdkwie, tylko w jakich mundurach byli, w czarnych z krzyzem rownoramiennym, czy w zielonych dlugich plaszczach z pieciramienna gwaiada na lbie? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Każdy może wyrazić co myśli 21.04.08, 23:55 No i ścierwojad znowu dorwał się do internetu, chociaż dalej poza bluzgami nie ma nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Misja edukowania ścierw dla prawych ludzi 21.04.08, 21:23 placebo99 napisał: ....edukowania ścierw, oto ścierwoliberalny element ..... ku przestrodze ścierwoliberałom.....ścierwo Jak się nazywa jednostka choroby psychicznej, polegającej na maniakalnym powtarzaniu słów ordynarnych, oscenicznych? Chyba koprolalia? Biedny placebo99. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Misja edukowania ścierw dla prawych ludzi 21.04.08, 22:22 > >(...) ty blszewicki bandyto... > > Tak oto ścierwoliberalny element odsłonił swoje niskie instynkty w > obliczu przeważających argumentów postawy inteligentnej i > elokwentnej, którą reprezentuje moja skromna osoba dzięki > stawiennictwu świątobliwych autorytetów. Zname te jazgoty, po > których przychodzi żałosne skamlanie. Ostatni taki jeden różowy > pawian okrągłostołowej rewolucji chciał mnie zmanipulować aby > wyłudzić korzyść majątkową ale tak go pognębiłem, że się prawie > pobeczał. Opisałem to na blogu w ostatnim wpisie ku przestrodze > ścierwoliberałom, choć wątpie aby jakieś ścierwo pojęło moją mądrość > bo używam trudnych wyrazów i teksty moje przekraczają jedną stronę > A4, czyli maksimum pojemności mózgu wszelkiej swołoczy > postkomunistycznej. To jest pelny tekst, ktory do ciebie napisalewm ty bolszewiski bandyto, ustosunkuj sie do nieg, albo stul zawszana PiSde zalosny ochlapie :D Niech wkoncu dojdzie w twojego zawszonego kmunistycznymi frazesami lba, ze nie ma czegos takiego jak gorsza i lepsza czesc spleczesntwa, spoleczesntwo jest wielopogladowe, wielokulturowe, wielowyznaniowe, bogate i biedne, ale nie gorsze czy lepsze ty blszewicki bandyto...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
porshe Re: Misja edukowania ścierw dla prawych ludzi 21.04.08, 23:03 daj mi proszę numer do twojego dilera ;) człowieku - nie umiesz nic załatwić legalnie, to myślałeś, że jak dasz w łapę to będziesz miał? I co? ociekający jadem [ciach] nie biorą? To straszne. Jak na człowieka inteligentnego to wykorzystujesz tę inteligencję głównie po to, by innych rozśmieszyć swoją postawą. Co złego jest w zwolennikach EU i co złego jest w ateistach, na Boga ;) Przecież nikogo nie zażynają, a co więcej mam wrażenie, że dzięki nim ludzie tacy jak ty, mają coraz gorzej, bo nie mogą kręcić wałków. Takie jest moje odczucie po przeczytaniu twojego posta, po przeczytaniu twojego bloga (ludzie rekomendują różne rzeczy....). A panu kaczyńskiemu za 'inteligentów' wypada podziękować... jak sam chciał zbudować to nowoczesne państwo to się tak w swoich kłamstwach zagubił, że w końcu już nie panował nad całym bałaganem. Tak cichutko tylko powiem, że obecny rząd nie zwiększył (za bardzo) wydatków na administrację i pensje dla posłów. Za jego rządów politycy dostali kupę forsy więcej przez jakieś śmieszne premie, a administracja rozrosła się do olbrzymiego molocha. Jeszcze niedawno mówił o silnej opozycji, ale jakoś jej siły nie widzę. Nic nie potrafią zablokować, nic ciekawego zaproponować, ich poprawki do ustaw to jakaś wielka kpina w 90%. Jedyne co potrafią robić, to krytykować dosyć rozsądne posunięcia obecnej ekipy. BTW. gdyby oni zmienili przepisy dot. budowy autostrad, to teraz rząd nie musiałby na gwałt szukać przepisów omijających cały bajzel. W tym roku zbudujemy dzięki nim aż 47 kilometrów autostrad. Po prostu rewelacja... trzeba przyznać, że sukces chłopak ma we krwii. Wstyd się przyznać, że był kiedyś premierem. Dobrze, że ja na niego nie głosowałem. Cały czas mam wrażenie, że ten człowiek to chodzące zło. A czemu sobie najprostszego konta w banku nie założył? Za trudno? Nie wierzę... W końcu tym biznesem rządzą jego 'koledzy' komuniści... Odpowiedz Link Zgłoś
cyberbatat Re: Misja edukowania ścierw dla prawych ludzi 22.04.08, 01:57 placebo99 napisał: > Nie dam się sprowokować podłym inwektywom ociekającym jadem > jątrzonej nienawiści do lepszej części społeczeństwa. > Działalność prowadzę na blogu i mam wielu zwolenników. > jezu chryszte chłopcze jaki ty biedny jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
delargo J. Kaczyński: Inteligencja powinna zbudować now.. 21.04.08, 20:01 - Dzisiaj na wielu zachodnioeuropejskich uniwersytetach głoszenie tzw. niepoprawnych koncepcji kończy się postępowaniem dyscyplinarnym. Polscy uczeni mający różne wykłady na konferencjach międzynarodowych często na korytarzach ściszonym głosem słyszą: gratulujemy, bo u nas już by się tego nie dało powiedzieć, u nas to za to postępowanie dyscyplinarne - powiedział Kaczyński. Albo pan (p)osel Kaczynski belkocze, albo dziennikarz nie potrafi pisac... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Popieram w 300% 21.04.08, 20:10 douglasmclloyd napisał: > Tą mutacją jest PiS. w takim razie popieram w 300% Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co J. Kaczyński: Inteligencja powinna zbudować now.. 21.04.08, 20:03 "Jeżeli w 2011 roku wyborów nie wygramy, to ja pozostawię miejsce innym, pewnie młodszym, oni dalej będą to prowadzili." Warto zapamiętać. Kolejna złota myśl do "Wielkiej księgi kłamstw" genialnego stratega. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: zobaczyłem fotke...puściłem pawia! 21.04.08, 20:18 To chyba Twoje normalne zachowanie, nawet nie trzeba Ci fotek pokazywać. Odpowiedz Link Zgłoś
uwagiluzne rolą inteligencji wg J. K. 21.04.08, 20:12 jest przyznanie racji J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Kaczynski ma racje: Polska dla inteligencji! 21.04.08, 20:16 pozostaje tylko pytanie: to do cholery, co ten facet tutaj jeszcze robi!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
sai_mon Re: J. Kaczyński: Inteligencja powinna zbudować n 21.04.08, 20:13 " To znaczy chodzi o umiejętność odrzucenia tego świata wielkiej manipulacji, w której żyjemy, odrzucenia myślenia potocznego, prawd potocznych, stereotypów potocznych, które są tworzone przede wszystkim przez media " Tego nie rozumiem. Skoro taki jest punkt widzenia pedziajareczka, to po kiego uja z wywieszonym jęzorkiem biega do jednego pochlasta z torunia? Przecież to, że można urodzić dzidzię bozią, i to bez bzyku-bzyku przecież to jest manipulacja i "stereotyp potoczny". Lecz się na dekiel matole z Żoliborza. Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslawo1 Re: J. Kaczyński: Inteligencja powinna zbudować n 21.04.08, 20:21 Brawo za kulturalną wypowiedź i konstruktywną krytykę. Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania O czym ten błazen plecie? 21.04.08, 20:13 Polska inteligencja już dawno uznała toto za łobuza, kłamce oszusta, potwarcę, chuligana politycznego. Zaprzeczenie inteligencji a uosobienie wszystkiego najgorszego w polskiej polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe J. Kaczyński: Inteligencja powinna zbudować now.. 21.04.08, 20:13 Powiało inteligenckością co? Po tym prostym "By żyło się lepiej. Wszyst.!" to doprawdy oddech świeżego powietrza. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: J. Kaczyński: Inteligencja powinna zbudować n 21.04.08, 20:19 by nie rzec populistycznym Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: J. Kaczyński: Inteligencja powinna zbudować n 21.04.08, 20:21 Nasze media to w ponad 90% komuna pod postacia PRL-bis w wiekszosci antypolska i proeurolewacka. Nie ma prawdziwej wolnosci slowa. Nie ma dbalosci o prawdziwa historie kraju. Probuje sie na sile tworzyc nowa zaklamana historie Polski. Jest tylko politycznie poprawne falszerstwo i zaklamanie! Pozostale propolskie i patriotyczne media stanowwiace mniej niz 10% sa zaciekle zwalczane przez zawlczane przez postkomune i politycznie poprawne ewuroleweactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: J. Kaczyński: Inteligencja powinna zbudować n 21.04.08, 20:22 wtet, ales sie spocil.....To z myslenia? Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Uciekłeś wet3 21.04.08, 21:53 Stchórzyłeś i zwiałeś więc tutaj postanowiłem wykazać ci jakie głupoty piszesz. wet3 napisał: > Glupoty pitolisz! Dla mnie jako katolika liczy sie tylko i wylacznie > orzeczenie Episkopatu oraz wypowiedz Rzymu. Powtarzam ci jeszcze > raz - Episkopat wyraznie w swej wpowiedzi stwierdzil, ze atak na RM > jest atakiem na Episkopat. Rzym (ani JP2, ani B16, ani general > Redemptorystow), pomimo naciskow ze strony Zydow i "katolikow" twego > autoramentu nie powiedzial ani jednego negatywnego slowa o RM. > Mozesz mi dodawac setki "dowodow"! Zyj sobie w swoim swiecie > nienawisci do polskosci i prawdziwego katolicyzmu. Uwazam ciebie, > podobnie jak Goclowskiego i "towarzystwo" Tygodnika Powszechnego za > lewackiego nienawistnika i maciciela !!! > PS - wiecej nie odpowiadam na twoje glupoty! Jestem spokojny, że inni forumowicze porównując teksty uśmieją się, że z mojego tekstu wynika, że jestem „lewackim nienawistnikiem i mącicielem”. Słowa Prymasa są dla ciebie głupotą? Przeczytaj zamulony fanatyku list Nuncjusza Apostolskiego do Księdza Arcybiskupa Józefa Michalika wyrażający opinię Watykanu o RM (www.opoka.org.pl/biblioteka/W/WE/kowalczyk/radio_maryja_06042 006.html): „Warszawa, 3 kwietnia 2006 N.12.215/06 Ekscelencjo, Stolica Apostolska od dłuższego czasu z uwagą i cierpliwie śledzi działalność rozgłośni Radio Maryja w Polsce. Dała temu urzędowy wyraz także podczas wizyty ad Limina biskupów polskich pod koniec 2005 r. Nie uszło uwagi Stolicy Apostolskiej zaangażowanie się Radia Maryja i tym razem (w kontekście niedawnych kampanii wyborczych i bieżących wydarzeń dotyczących władzy ustawodawczej i wykonawczej) w sprawy polityczne przez transmisje i zajmowanie określonego stanowiska; zauważyła również związaną z tym interwencję Konferencji Episkopatu Polski, która — zgodnie ze swoją kompetencją — listem Prezydium, skierowanym do o. Zdzisława Klafki, Przełożonego Polskiej Prowincji Ojców Redemptorystów, krytycznie odniosła się do takich poczynań rozgłośni i przypomniała wskazania Kościoła w tej materii. W związku z tym Sekretariat Stanu Stolicy Apostolskiej, pismem N. 1979/06/RS z dnia 21 marca 2006 r., skierowanym do Nuncjatury Apostolskiej w Polsce, zauważa, że „uciążliwą sprawą Radia Maryja z pełną uwagą i stanowczością powinni się zająć: biskup toruński (gdzie radio ma siedzibę), władze zakonne Zgromadzenia Ojców Redemptorystów oraz Konferencja Episkopatu Polski”. Sekretariat Stanu przypomina Konferencji Episkopatu Polski szczególny jej obowiązek w tym zakresie. Radio Maryja bowiem, niezależnie od tego, że przynależy do wspólnoty zakonnej, jest podporządkowane pasterskiej odpowiedzialności biskupów, którzy mają czuwać nad duszpasterskimi przedsięwzięciami tej rozgłośni („conviene loro [ai Vescovi] ribadire quanto detto dall'Ecc.mo Segretario per i Rapporti con gli Stati, durante la recente Visita Ad Limina apostolorum, e cioe, che pur appartenendo Radio Maryja ad una Congregazione religiosa, essa ricade, come radio cattolica, sotto la responsabilita pastorale dei Vescovi, ai quali spetta di vigilare sull'impatto pastorale dei programmi dell'emittente”). Stolica Apostolska prosi więc usilnie biskupów polskich, aby zgodnym działaniem przezwyciężali aktualne trudności spowodowane przez niektóre transmisje i stanowiska zajmowane przez Radio Maryja, które nie uwzględniają w wystarczającym stopniu słusznej autonomii sfery politycznej („seguire una linea comune per superare le attuali difficolta causate da alcune trasmissioni e prese di posizione di Radio Maryja, che non tengono sufficientemente conto della giusta autonomia della sfera politica”). Zob. również Przemówienie Ojca Świętego Benedykta XVI do I grupy biskupów polskich z 26 listopada 2005 r., n. 5 (L'Osservatore Romano, wyd. pol., 27, 2006, n. 2, s. 30). Przekazując te wskazania, uprzejmie proszę i nalegam, aby Konferencja Episkopatu Polski zespoliła wysiłki i konsekwentnie wypełniła swoje pasterskie obowiązki w duchu powyższych uwag, skutecznie nadzorując duszpasterski wymiar działalności tego radia i innych medialnych środków z nim związanych. Pragnę też poinformować, że kopię niniejszego pisma przekazuję wszystkim biskupom diecezjalnym oraz o. Prowincjałowi Z. Klafce.” Dziękując za życzliwą współpracę, łączę wyrazy szacunku i ponawiam najlepsze życzenia dla całej Konferencji Episkopatu Polski + Józef Kowalczyk, Nuncjusz Apostolski" I jeszcze jedno, w nawiązaniu do twego "PS". Tchórzysz, po prostu tchórzysz. Nie dałeś żadnego konkretu. Twoim konkretem był tylko bluzg nienawiści i epitetów. Napisałeś: "Dla mnie jako katolika liczy się tylko i wyłącznie orzeczenie Episkopatu oraz wypowiedz Rzymu". Podałem ci więc wypowiedź Rzymu - pełny tekst listu Nuncjusza Apostolskiego do Księdza Arcybiskupa Józefa Michalika. No i co, jest wypowiedź Rzymu czy nie? Liczy się dla ciebie, czy już teraz nie? W kazaniu jakie wygłosił 25 sierpnia 2007 r. w Częstochowie na spotkaniu z biskupami diecezjalnymi, kard. Stanisław Dziwisz powiedział: „Nadszedł czas, aby – w imię odpowiedzialności przed Ojcem Świętym i Kościołem, a także przed tymi, którzy po nas przyjdą – zabrać ostateczny głos w sprawie zasadniczej, a sprowokowanej przez Radio Maryja. Nie chodzi tu tylko o samą osobę dyrektora, lecz o naszą odpowiedzialność za duszpasterstwo, które stopniowo wymyka się spod kontroli biskupów i przechodzi w inne ręce“, „Należy zdecydowanie zażądać od ojców redemptorystów, aby sprawa Radia Maryja została ustawiona według myśli Kościoła i ku dobru, i jedności naszych wiernych. Istnieje bowiem wielkie, a czasem nawet w tym gronie, nieuświadamiane zagrożenie, że Kościół w Polsce utożsamiany jest jedynie z pozycją Radia Maryja“. „Jest bezwzględnie koniecznym ustanowienie nowego zarządu Radia Maryja i telewizji Trwam“. To był głos prominentnego członka Episkopatu. To też głupoty? Więcej szacunku do autorytetów oszalały człowieczku. Pokazałem jak łżesz lub jakim jesteś abnegatem lub jedno i drugie. A twój katolicyzm, sądząc z nienawiści jaką ziejesz, jest kiepskiego autoramentu. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Uciekłeś wet3 21.04.08, 21:55 Oczywiście uciekłeś z wczorajszego wątku dotyczącego abp. Gocłowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek TW wet! Kochacie Kaczynskiego? To odlatujcie razem 21.04.08, 20:23 z nim. Lukaszenka was przyjmie. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: J. Kaczyński: Inteligencja powinna zbudować n 21.04.08, 20:25 Racja towarzyszu wet3, dlatego trzeba wygonić PISowską komunę z Państwowego Radia i Telewizji !!! wet3 napisał: > Nasze media to w ponad 90% komuna pod postacia PRL-bis w wiekszosci > antypolska i proeurolewacka. Nie ma prawdziwej wolnosci slowa. Nie > ma dbalosci o prawdziwa historie kraju. Probuje sie na sile tworzyc > nowa zaklamana historie Polski. Jest tylko politycznie poprawne > falszerstwo i zaklamanie! Pozostale propolskie i patriotyczne media > stanowwiace mniej niz 10% sa zaciekle zwalczane przez zawlczane > przez postkomune i politycznie poprawne ewuroleweactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: J. Kaczyński: Inteligencja powinna zbudować n 21.04.08, 20:46 wet3 napisał: > Nasze media to w ponad 90% komuna pod postacia PRL-bis w wiekszosci A ty znów pieprzysz od rzeczy.. wątek jest o tym, że Kaczyński przyznał sie w końcu, że inteligencja to jego słaba strona... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: J. Kaczyński: Inteligencja powinna zbudować n 21.04.08, 21:05 wet3 napisał: > Nasze media to w ponad 90% komuna pod postacia PRL-bis w wiekszosci > antypolska i proeurolewacka. Nie ma prawdziwej wolnosci slowa. Nie > ma dbalosci o prawdziwa historie kraju. Probuje sie na sile tworzyc > nowa zaklamana historie Polski. Jest tylko politycznie poprawne > falszerstwo i zaklamanie! Pozostale propolskie i patriotyczne media > stanowwiace mniej niz 10% sa zaciekle zwalczane przez zawlczane > przez postkomune i politycznie poprawne ewuroleweactwo. Szczekanie dla samej sztuki szczekania nie ma zadnej wartosci dla inteligencji, poprzyj swoja teze jakimis faktami, dowodami itd. to moze inteligencja nie zzyga ci sie na twarz...:DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
zmuzbi Re: J. Kaczyński: Inteligencja powinna zbudować n 21.04.08, 21:11 Te słowa, są wyjęte żywcem z poradnika dla propagandysty w PRL-u.Takimi frazesami żywiono ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Jarku cieszymy sie, że w końcu.. 21.04.08, 20:15 zrozumiałeś, że to nie twoje zadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
bella24 brawo Kaczynski !!!!!!!!!! 21.04.08, 20:16 "J. Kaczyński: Inteligencja powinna zbudować nowe polskie państwo" - on ma absolutna racje. Inteligencja juz zaczela budowac nowe panstwo i wyrazila swoje preferencje w ostatnich wyborach.... gdzie pis i jej banda przegralo. teraz tylko czas aby pozybc sie ostatnia pozostalosc bylego ukladu poprzez wybor nowego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: brawo Kaczynski !!!!!!!!!! 21.04.08, 20:20 Oto mądra i wyważona wypowiedź, Z miejsca widać inteligenckie pochodzenie...;P bella24 napisała: > "J. Kaczyński: Inteligencja powinna zbudować nowe polskie państwo" > - on ma absolutna racje. > Inteligencja juz zaczela budowac nowe panstwo i wyrazila swoje preferencje w > ostatnich wyborach.... gdzie pis i jej banda przegralo. teraz tylko czas aby > pozybc sie ostatnia pozostalosc bylego ukladu poprzez wybor nowego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: brawo Kaczynski !!!!!!!!!! 21.04.08, 20:21 Pan Kaczyński wyjaśnia słowo "inteligencja: Cytat: "Jeden - że inteligencja to członkowie pewnych korporacji zawodowych, którzy poczuwają się do lojalności wobec nich.I drugi - odwołujący się do etosu inteligenckiego. To przede wszystkim etos służby innym - ludowi, społeczeństwu, narodowi, wreszcie państwu." serwisy.gazeta.pl/kraj/1,69906,4126236.html Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 od kiedy inteligencja to wiekszosc?!?!? 21.04.08, 21:47 bella24 napisała: > Inteligencja juz zaczela budowac nowe panstwo i wyrazila swoje preferencje w > ostatnich wyborach od kiedy to inteligencja jest wiekszoscia?!?! a nie plebs? szczawiki z koncowki liceum i studenci soft-kierunkow studiow to inteligencja?!?! moze jeszcze profesorow jest wiecej niz ludzi slabo wyksztalconych? ciekawe masz wyobrazenie spoleczenstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: bella24 22.04.08, 02:08 bella24 napisała: > "J. Kaczyński: Inteligencja powinna zbudować nowe polskie państwo" > - on ma absolutna racje. > Inteligencja juz zaczela budowac nowe panstwo i wyrazila swoje preferencje w > ostatnich wyborach.... gdzie pis i jej banda przegralo. teraz tylko czas aby > pozybc sie ostatnia pozostalosc bylego ukladu poprzez wybor nowego prezydenta. To nie byla inteligencja. To byly oglupione obiecankami Tuska i POpaprancow nastolatki! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co Kaczynski może wiedzieć o inteligencji? 21.04.08, 20:18 pogadał by lepiej z Rydzykiem o moherach a nie opowiadał bzdur o sprawach na których sie nie zna Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Tyle co o ksiądz o sexie pozamałżeńskim... 21.04.08, 20:27 Czyli tyle co od innych usłyszał... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Tyle co o ksiądz o sexie pozamałżeńskim... 21.04.08, 20:36 może coś wyssał z palucha Wassermana albo Dorna Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Tyle co o ksiądz o sexie pozamałżeńskim... 21.04.08, 20:49 pakulec napisał: > może coś wyssał z palucha Wassermana albo Dorna Wydaje mi się, że chyba wolałby palucha ziobrowego... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Tyle co o ksiądz o sexie pozamałżeńskim... 21.04.08, 20:50 na palucha 0 juz sobie ostrzy zęby Rydzyk i Jarek w tej konkurencji jest przegrany Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Tyle co o ksiądz o sexie pozamałżeńskim... 21.04.08, 21:03 pakulec napisał: > na palucha 0 juz sobie ostrzy zęby Rydzyk i Jarek w tej konkurencji > jest przegrany Może 0 nie będzie purytaninem i podzieli swoje wdzięki między dwie oblubiennice Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Tyle co o ksiądz o sexie pozamałżeńskim... 21.04.08, 21:05 nie wiem czy 0 chce miec w sobie tyle ekumenicznej miłości bliźniego Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Tyle co o ksiądz o sexie pozamałżeńskim... 21.04.08, 21:15 Dobre....:DDDD Pewnie z pokorą przyjmie ten dar łaski... Odpowiedz Link Zgłoś
klioklio J. Kaczyński: Inteligencja powinna zbudować now.. 21.04.08, 20:19 Panie Kaczyński, panu już dziękujemy.Mówi pan, że to państwo nie służy Polakom.Pan, który był uniżonym sługusem watykańskim i amerykańskim.A mówiąc o inteligencji, nie ma pan oczywiście na myśli "starej inteligencji żoliborskiej".Bo tą ostatnią należy nauczyc mówić po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
nech.monysz J. Kaczyński: Inteligencja powinna zbudować now.. 21.04.08, 20:23 Pan Jarosław Kaczyński ma jak zwykle rację. Polskę powinna budować inteligencja. Co automatycznie od tego zadania wyklucza PIS. Zostało bowiem udowodnione, że w PIS-ie jest tylu inteligentów, co Polaków na Księżycu. Wiadomo, że na Księżycu jest jeden. Powstaje tylko pytanie cz te w PIS-ie również nazywa się Twardowski? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina-monte-christo Kaczyński nie ma nic współnego z inteligencją !!! 21.04.08, 20:25 to prostak i cham,bez żadnych zasad moralnych! Stoi o wiele nizej,niz Lepper czy Hojarska... Odpowiedz Link Zgłoś
inz.a.spoleczny Inteligencji potwierdziła oddanie Polsce 21.X.2007 21.04.08, 20:24 Jarosław Kaczyński: "Polski inteligent mający poczucie służby, poszukujący prawdy, poszukujący racjonalności, powinien dziś służyć polskiemu narodowi ..." Służy jak najbardziej i dlatego masowo głosował przeciwko PiS i z całych sił namawiał do tego mniej rozgarniętych. Nikt kto ceni prawdę i zna logikę nie zagłosował na PiS. " To znaczy chodzi o umiejętność odrzucenia tego świata wielkiej manipulacji, w której żyjemy, odrzucenia myślenia potocznego, prawd potocznych, stereotypów potocznych, które są tworzone przede wszystkim przez media. " Manipulacje PiS-u, infantylne telewizyjne spoty typu "Mordo ty moja", zostały odrzucone razem z pisowskimi stereotypami np. antyniemieckimi, antyeuropejskimi resentymentami. Kaczyński powinien pochwalić inteligencję za jej zachowanie 21.X.2007, kiedy potwierdziła jak bardzo jest oddana budowie demokratycznego państwa i oddana narodowi wyrzucając nieudolny rząd którym kierował. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: J. Kaczyński: Inteligencja powinna zbudować n 21.04.08, 20:25 >czan-dra to nie jest imię męskie<WG MNIE TO IMIĘ PEDALSKIE Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: J. Kaczyński: Inteligencja powinna zbudować n 21.04.08, 20:37 ambl napisała: > >czan-dra to nie jest imię męskie<WG MNIE TO IMIĘ PEDALSKIE A skąd u Ciebie taka pewność...? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: J. Kaczyński: Inteligencja powinna zbudować n 21.04.08, 20:41 myślę ze to nie tyle pewnośc co głos zachety ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: J. Kaczyński: Inteligencja powinna zbudować n 21.04.08, 20:48 To ja już go nie zaczepiam. Jestem konserwatywny w tym względzie... Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: J. Kaczyński: Inteligencja powinna zbudować n 21.04.08, 20:53 ambl napisała: > >czan-dra to nie jest imię męskie<WG MNIE TO IMIĘ PEDALSKIE Poczytaj idiotko A.C Clarka, to taki pisarz był. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 J. Kaczyński: Inteligencja powinna zbudować now.. 21.04.08, 20:27 Czy na tym zdjęciu jest fantomas? Odpowiedz Link Zgłoś
gilbert36 J. Kaczyński: Inteligencja powinna zbudować now.. 21.04.08, 20:31 O, rany, a on ciagle o tym samym. To niemożliwe. T jakaś wielka manipulacja mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl J. Kaczyński: Inteligencja powinna zbudować now.. 21.04.08, 20:32 Panie Kaczyński zlituj się pan!Niema innych gazet do udzielania wywiadów(choćby Rzepa)tylko ten Nowy Prorok Codzienny vel Gej Wyborny? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Kaczyńskiego nawet Rzeczpospolita nie chce 21.04.08, 20:35 w tym szmatławcu juz sobie mości gniazdko 0, zresztą tak samo jak w mediach Rydzyka. Jarek powoli odchodzi w odbyt, Sorry w niebyt Odpowiedz Link Zgłoś
tiramisssu i kto to mówi? 21.04.08, 20:34 kanalia, która robiła wszystko, żeby nas pozbawić możliwości budowania nowoczesnego kraju, podkopując fundamenty społ. obywatelskiego, cynicznie nadużywając władzy nagle chce modernizować? śmiać się nie można. nie tyle nie wypada, choć niewątpliwie jest to człowiek ułomny, bo tu znowu wieje grozą. co znaczy modernizować w języku tego pana? nowoczesne podsłuchy, kamasze z membranami dla niepokornych, sprawne sądy i prokuratura dla prześmiewców, pogróżki dla mających inne zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Jak dokonać selekcji prawych ludzi od plew 21.04.08, 20:35 Odpowiedź jest prosta. Edukacja musi się opierać na elokwentnych materiałach edukacyjnych zaopatrzonych w inteligentną argumentację. Ponieważ treści takie są obszerne (powyżej jednej strony A4) to już większość ścierwoliberałów zostanie odsiana bo są niezdolni do tak wytrwałej laktury. Dodając do tego jeszcze trudne wyrazy typu "frekwencja" albo "degrangolada" mamy pewne, że szereg się oczyści po kilku minutach i pozostanie jedynie ta najlepsza i najbardziej skromna część społeczeństwa jaką jest elektorat Prawa i Sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina-monte-christo placebo99.nie mecz nas i siebie !.zazyj leki !!! 21.04.08, 20:36 Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co słychać u scierwoliberała z Pisu? 21.04.08, 20:39 ale strzeliłes wywód, tylko założenia masz błędne. Bo jak umiejscowisz prezydenta pisowców który nie czyta tekstów dłuższzych niz etykiety na flaszkach Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia_story bez wazeliny, z takim imepetem, to się jelicie 21.04.08, 20:46 cienkim dopiero zatrzymasz! Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: Jak dokonać selekcji prawych ludzi od plew 21.04.08, 20:51 placebo99 napisał: > oczyści po kilku minutach i pozostanie jedynie ta najlepsza i > najbardziej skromna część społeczeństwa jaką jest elektorat Prawa i > Sprawiedliwości. > Mówisz powyżej o "analfabetach"? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Jak dokonać selekcji prawych ludzi od plew 21.04.08, 20:59 placebo99 napisał: > Odpowiedź jest prosta. Edukacja musi się opierać na elokwentnych > materiałach edukacyjnych zaopatrzonych w inteligentną argumentację. > Ponieważ treści takie są obszerne (powyżej jednej strony A4) to już > większość ścierwoliberałów zostanie odsiana bo są niezdolni do tak > wytrwałej laktury. Dodając do tego jeszcze trudne wyrazy > typu "frekwencja" albo "degrangolada" mamy pewne, że szereg się > oczyści po kilku minutach i pozostanie jedynie ta najlepsza i > najbardziej skromna część społeczeństwa jaką jest elektorat Prawa i > Sprawiedliwości. > > Polecam komory gazowe, to idealny sposob edukacji ktorymi poslugiwali sie twoi przodkowie...;DDD P.S. twoj "referat" zawiera zaledwie 10 linijek tekstu, na arkuszu A4 byloby to raptem 2 linijnki, czyli wedug twoje klasyfikacji, nadajesz sie do kmoty...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: Jak dokonać selekcji prawych ludzi od plew 21.04.08, 21:10 kralik111 napisał: > P.S. twoj "referat" zawiera zaledwie 10 linijek tekstu, na arkuszu > A4 byloby to raptem 2 linijnki, czyli wedug twoje klasyfikacji, > nadajesz sie do kmoty... Pisałem to do was ścierwoliberałów. Teksty głębsze, edukacyjne i elokwentne mam na blogu i są dłuższe więc niedostępne dla różowych pawianów okrągłostołowej rewolucji. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: Jak dokonać selekcji prawych ludzi od plew 21.04.08, 21:11 placebo99 napisał: > Teksty głębsze, edukacyjne i elokwentne mam na blogu.. Mówisz o "bloku" czy "blokowisku"? Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: Jak dokonać selekcji prawych ludzi od plew 21.04.08, 21:13 eat.pussy napisał: > Mówisz o "bloku" czy "blokowisku"? Widać, że niektóre określenia, które dotyczą nowoczasnych form komunikacji przekraczają pojmowanie elektoratu parszywej promoskiewskiej reakcji złajdaczonej z projałtowskim odłamem zachodniego lewactwa obszczanego. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: Jak dokonać selekcji prawych ludzi od plew 21.04.08, 21:15 placebo99 napisał: > eat.pussy napisał: > > > Mówisz o "bloku" czy "blokowisku"? > > Widać, że niektóre określenia, które dotyczą nowoczasnych form > komunikacji przekraczają pojmowanie elektoratu parszywej > promoskiewskiej reakcji złajdaczonej z projałtowskim odłamem > zachodniego lewactwa obszczanego. Czyli blokowisko... Sądząc po twoich brednich chyba się zgzdza :( > Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia_story cóż za finezja! to jest ta inteligiencja 21.04.08, 21:24 która ma budować to państwo? przecież to z takich charakterów składała się czeka... Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Jak dokonać selekcji prawych ludzi od plew 21.04.08, 21:32 placebo99 napisał: > Pisałem to do was ścierwoliberałów. > Teksty głębsze, edukacyjne i elokwentne mam na blogu i są dłuższe > więc niedostępne dla różowych pawianów okrągłostołowej rewolucji. Pewien profesor psychiatrii powiedział niedawno, że blog niejakiego placebo99 jest dla niego niewyczerpanym źródłem przykładów zaburzeń psychicznych, które to przykłady wykorzystuje w swojej pracy studentami. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: Jak dokonać selekcji prawych ludzi od plew 21.04.08, 21:48 marek99az1 napisał: > Pewien profesor psychiatrii powiedział niedawno, że blog > niejakiego placebo99 jest dla niego niewyczerpanym źródłem > przykładów zaburzeń psychicznych, które to przykłady wykorzystuje > w swojej pracy studentami. Człowieku jak możesz się wypowiadać na temat blogu, którego nie czytałeś? Oczywiście, jeśli chodzi o komentarze to faktycznie są niezłym przykładem skrajnej głupoty ogłupiałego społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia_story nie oszukuj się, nikt nie czyta tego bloga n/txt 21.04.08, 21:50 Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: nie oszukuj się, nikt nie czyta tego bloga n/ 21.04.08, 21:59 Jeśli chodzi o ścierwoliberałów to nie mam złudzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: nie oszukuj się, nikt nie czyta tego bloga n/ 21.04.08, 23:59 placebo99 napisał: > Jeśli chodzi o ścierwoliberałów to nie mam złudzeń. > Ale ścierwopisuary też zapewne go nie czytają:)) Poza tobą nikt zapewne nie czyta tego badziewia, chociaż sie do czegoś tam mianowałeś. > Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Jak dokonać selekcji prawych ludzi od plew 21.04.08, 22:08 placebo99 napisał: > Człowieku jak możesz się wypowiadać na temat blogu, którego nie > czytałeś? Oczywiście, jeśli chodzi o komentarze to faktycznie są > niezłym przykładem skrajnej głupoty ogłupiałego społeczeństwa. Czytałem, czytałem nieraz w celach rozrywkowych. Niektóre, bardziej smakowite fragmenty nawet drukowałem. I wyobraź sobie, że kilka miesięcy temu posługując się fragmentem z twego blogu, zająłem pierwsze miejsce w towarzyskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Jak dokonać selekcji prawych ludzi od plew 21.04.08, 22:12 Muszę powtórzyć, bo kawałek tekstu zniknął. placebo99 napisał: > Człowieku jak możesz się wypowiadać na temat blogu, którego nie > czytałeś? Oczywiście, jeśli chodzi o komentarze to faktycznie są > niezłym przykładem skrajnej głupoty ogłupiałego społeczeństwa. Czytałem, czytałem nieraz w celach rozrywkowych. Niektóre, bardziej smakowite fragmenty nawet drukowałem. I wyobraź sobie, że kilka miesięcy temu posługując się fragmentem z twego blogu, zająłem pierwsze miejsce w towarzyskiej zabawie polegającej na tym, kto przedstawi najbardziej głupi, absurdalny tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: Jak dokonać selekcji prawych ludzi od plew 21.04.08, 22:57 Nie czytałeś a jeśli to kompletnie bez uwagi i zrozumienia, by w innym razie byś pojął mądrość i przesłanie moich dydaktycznych tekstów. Wiele osób one już zmieniyły tak, że przestali uprawiać libertyństwa, antykoncepcję i inne dewiacje. Dostaję stale podziękowania i gratulację aby tak dalej i żadna wszawa nagonka tego nie zmieni. Niedoczekanie wasze. Takie żałosne ujadania szwadronów ekstremy ścierwoliberalnej tylko mnie utwierdzają w prawdzie i misji. Nie damy się ścierwoliberałom i innej moskiewskiej padlinie postkomuny. Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia_story myślę, że placebo to prowokator 21.04.08, 23:09 albo kompletny debil tertium non datur. ni ch.uja! Odpowiedz Link Zgłoś
tepetoja Re: myślę, że placebo to prowokator 21.04.08, 23:19 lobotomia_story napisał: > albo kompletny debil delikatnie powiedziane :-))))))))) on dostaje po 12 groszy za każdą wypowiedź od swojego pisuarowego guru gminnego.... ;-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: myślę, że placebo to prowokator 22.04.08, 00:00 lobotomia_story napisał: > albo kompletny debil > > tertium non datur. > ni ch.uja! > Zbyt mało inteligentny jak na prowokatora:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Jak dokonać selekcji prawych ludzi od plew 21.04.08, 23:13 placebo99 napisał: > Nie czytałeś a jeśli to kompletnie bez uwagi i zrozumienia, by w > innym razie byś pojął mądrość i przesłanie moich dydaktycznych > tekstów. Wiele osób one już zmieniyły tak, że przestali uprawiać > libertyństwa, antykoncepcję i inne dewiacje. Dostaję stale > podziękowania i gratulację aby tak dalej i żadna wszawa nagonka tego > nie zmieni. Niedoczekanie wasze. Takie żałosne ujadania szwadronów > ekstremy ścierwoliberalnej tylko mnie utwierdzają w prawdzie i > misji. Nie damy się ścierwoliberałom i innej moskiewskiej padlinie > postkomuny. > Czytając twoje blogi powtarzam jeszcze raz, dla celów rozrywkowych bo trudno tam znaleźć jakieś głębsze myśl, już dawno przekonałewm się, że jesteś narcyzem. No i człowiekiem chorym na koprolalię. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: Jak dokonać selekcji prawych ludzi od plew 22.04.08, 00:53 > Nie czytałeś Kolego, nie pieprz o "czytaniu"... masz przesr**ane.. jesteś nioczym, nieudacznikiem.. happy??? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Jak dokonać selekcji prawych ludzi od plew 21.04.08, 22:33 placebo99 napisał: > kralik111 napisał: > > > P.S. twoj "referat" zawiera zaledwie 10 linijek tekstu, na arkuszu > > A4 byloby to raptem 2 linijnki, czyli wedug twoje klasyfikacji, > > nadajesz sie do kmoty... > > Pisałem to do was ścierwoliberałów. > Teksty głębsze, edukacyjne i elokwentne mam na blogu i są dłuższe > więc niedostępne dla różowych pawianów okrągłostołowej rewolucji. > Scerwoliberalem jest kaczynski, ktory z liberalizmem na zasranym ryju komunistyczne panstwo segregacji spolecznej chcial wdrazac (IV RP), takiej segregacji o ktorej ty kmunistyczny bandyto piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Co jeszcze powinna robic polska inteligencja? 21.04.08, 20:37 och Jarku...Ojcze Narodu, Slonce Tatr, Sol Baltyku...mow nam jeszcze jakie sa nasze zadania...wyznacz nam jedynie sluszny kierunek..czekamy! a tak na serio - ten facet ma klasyczna mentalnosc komunistycnego sekretarza..inteligencja powinna to, robotnicy tamto...wzialby sie lepiej raz w zyciu do jakiejs prawdziwej pracy zamiast ciagle za nasze (podatnikow) pieniadze wozic sie po kraju i paplac o ideologii Odpowiedz Link Zgłoś
antidotunazalganiewubekistanie ubeki sami ze sobą gadają i sami sie jadem napędza 21.04.08, 20:44 Ale numer ubeki sami ze sobą tu gadają i sami sie jadem napędzają Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslawo1 Re: ubeki sami ze sobą gadają i sami sie jadem na 21.04.08, 21:11 To samo widzę. 90% to nienawistne komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Drgawki żydokomuny, przedśmiertne 21.04.08, 20:46 Tak bym to ujął. PO-komuchy ożywiły już prawie padłą żydokomune. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: Drgawki żydokomuny, przedśmiertne 21.04.08, 20:48 vitabravo napisał: > Tak bym to ujął. PO-komuchy ożywiły już prawie padłą > żydokomune. To ty jeszcze nie zaskoczyłeś, że to otstatnie drgawki PIS-u... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec na razie to zdycha Pis 21.04.08, 20:49 juz niedługo Rydzyk wyrzuci niezgułe Kaczyńskiego i zrobi Ziobro swoja oblubienicą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Drgawki żydokomuny, przedśmiertne 21.04.08, 20:55 vitabravo napisał: > Tak bym to ujął. PO-komuchy ożywiły już prawie padłą > żydokomune. Nie wierzę, że padłą - patrząc na Twoją witalność odnoszę inne wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś