sobarso 22.04.08, 16:28 Agnieszkę i Piotra i gratuluję fajnego przekładu. Pana Wojtka też serdecznie pozdrawiam... i życzę, żeby przy ocenianiu wyników kolejnych konkursów był bardziej wypoczęty ;))) A może np. taka umowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michniak My Way 22.04.08, 17:53 coś sie mnie zdaje, że nasz słodko śpiewający gościu był swego czasu wypromowany i sponsorowany przez mafię, czyli organizację ludzi godnych szacunku wywodzących swe korzenie ze słonecznej Italii. Pewno dlatego, aby nie wzbudzać niepotrzebnych podejrzeń i tanich sensacji, zamiast śpiewać włoskie piosenki wziął się za francuszczyznę A niegospodarna mafia zawaliła śmiećmi całe miasto Neapol, carramba. Nie można patrzeć, bo można umrzeć kurcze, i zachowałem się jak greenhorn, gdyż zadarłem nie z tymi ludźmi, bo kupiłem se torbę...zieloną z nadrukiem "ekotorba" z jakiejś tajemniczej włókniny o podejrzanej strukturze, którą zapewne po odpowiednim czasie użytkowania można spożyć jak sałatę czy inną przystawkę. Coś podobnie jak Mongołowie, kiedy wkładali sztukę koniny pod siodło i po właściwym uklepaniu w czasie jazdy nadawała się na smaczną potrawę. Dlatego pewnie ich stolica nazywa się Ułan A Palikot wjechał na posiedzenie 102 czołgiem ? Przyjazne państwo znaczy ? Więc to był czołg sowiecki Zresztą złom poczołgowy też podlega recyklingowi Odpowiedz Link Zgłoś