Dodaj do ulubionych

Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, które...

05.05.08, 23:04
PiS jest groźny dla demokracji. Świadczą o tym słowa Prezy Dęta.
Obserwuj wątek
    • hyh112 Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, które... 05.05.08, 23:08
      Wszystkie media złe? A Ojcodyrektorskie? "Tu jest Polska!" jak mawiał brat.
      • hrabia-monte-christo -----Prezydent Kaczynski mezem stanu-------------- 05.05.08, 23:11
        a Herr Thuske niech sie patrzy i uczy
        • maruda.r Re: -----Prezydent Kaczynski żoną stanu--------- 05.05.08, 23:17
          hrabia-monte-christo napisał:

> a Herr Thuske niech sie patrzy i uczy

Czego? Bełkotu a la Kaczyński?

• almagus Re:Poszła mucha po firance. 05.05.08, 23:24
            Poszła mucha po firance.
            Poszła z pająkiem na tańce.
            Mucha co bzyka swój chlewik.
            Pająk zajadły bolszewik.
            Mucha co obsr-ać poleci.
            Pająk co trzyma swych w sieci.
            Zostawiał muchę w spokoju.
            Więcej, zapewniał jej gnoju.
            Mucha obsrywa okropnie,
            Zamienia w gó-wno co dotknie.
            Więc coraz więcej much leci.
            Nadwyżki trafią do sieci.
            CeBeA i prokuratura
            pająka to klawiatura.
            Czujniki ma u swej sieci.
            Odbiera co kaczka zleci.
            Taki to łańcuch troficzny
            trzyma stan idylliczny.
            Pająk od muchy i bąka.
            Kaczka co zjada pająka.
            Upasł się pająk u kaczki,
            że ma lektykę i taczki.
            Glejt żarłoczności przeżycia,
            aż do pewnego przytycia.
            Łapie więc chude muchy,
            ostrzega te pasibrzuchy.
            Najbardziej tę co wciąż bzyka,
            czyli dyrojca Rydyka.
            • jakubowska100 echhh, POKOLEnie musi umrzeć 05.05.08, 23:55
              Jaka jest rzeczywistość, czego potrzebują ludzie? Kaczyński tego nie
              zrozumie, tak samo jak i nie zrozumie nikt z tego pokolenia. Po
              prostu sformatowali się w innej rzeczywistości, która nagle stanęła
              na głowie. Tylko że dla mnie ta rzeczywistość która jest to ta w
              której się wychowałem i ja na przykład CHCĘ rzeczpospolitej bogatych
              jak każdy przy zdrowych zmysłach. Oni tego nie zrozumieją. Muszą
              przyjść ludzie jak najszybciej, urodzeni po roku 70tym. Ci, których
              aktywność kształtowała się w wolnej Polsce. Ci wcześniejsi nigdy
              tego nie zrozumieja w pełni. Nie to że są gorsi. Po prsotu nie
              nadają się W WIĘKSZOŚCI do decydowania o nowej rzeczywistości, cały
              czas męczą nas przykładaniem do tego dawnych kategorii. W pale się
              nie mieści. Z utęsknieniem was pogrzebiemy.
              • krwe Re: echhh, POKOLEnie musi umrzeć 06.05.08, 00:11
                Jaka jest rzeczywistość, czego potrzebują ludzie? Kaczyński tego nie
                zrozumie, tak samo jak i nie zrozumie nikt z tego pokolenia. Po
                prostu sformatowali się w innej rzeczywistości, która nagle stanęła
                na głowie. Tylko że dla mnie ta rzeczywistość która jest to ta w
                której się wychowałem i ja na przykład CHCĘ rzeczpospolitej bogatych
                jak każdy przy zdrowych zmysłach. Oni tego nie zrozumieją. Muszą
                przyjść ludzie jak najszybciej, urodzeni po roku 70tym. Ci, których
                aktywność kształtowała się w wolnej Polsce. Ci wcześniejsi nigdy
                tego nie zrozumieja w pełni. Nie to że są gorsi. Po prsotu nie
                nadają się W WIĘKSZOŚCI do decydowania o nowej rzeczywistości, cały
                czas męczą nas przykładaniem do tego dawnych kategorii. W pale się
                nie mieści. Z utęsknieniem was pogrzebiemy.

absolutnie się zgadzam i pozdrawiam!
                • kosmosiki Psychiczny 06.05.08, 00:35
                  Psychiczne bliźniaki. Najwidoczniej Jarosław się po weekendzie z Lechem rolami
                  zamienił. Ciekawe czy małżonką też.

W każdym razie psychole. I to w sumie takie z najgorszych. Psychiczne ale
                  inteligentne i cyniczne.

Wg. PiS wolne media to takie media, które kontroluje PiS. A każde inne to są złe
                  media.

Psychiczni no. Odizolować i leczyć.
                  • sumienie.lk Wariat. Zwyczjany wariat 06.05.08, 07:37
                    Nawet mi się uzasadniać nie chce. SZKODA KLAWISZY.
                    • presentation1 Re: Wariat. Zwyczjany wariat 06.05.08, 07:39
                      sumienie.lk napisał:

> Nawet mi się uzasadniać nie chce. SZKODA KLAWISZY.

U ciebie totalny brak IQ.
                      • nexxon === Ten idiot ma klapki na oczach i uszach 06.05.08, 08:07
                        ...
                        Wstydze sie polskiego prezydenta, sejmu, nadetych politykow
                        zmieniajacych sie u koryta, balaganu, glupoty narodu, agresywnosci,
                        pazernosci, wzajemnej nienawisci...
                        Wstydze sie ze jestem Polakiem
                        • kronopio77 dla Kaczyńskich problemem jest demokracja... 06.05.08, 08:16
                          to widać, słychać i czuć
                          • jimmyjazz Na szczęście Kaczyńscy niczego się nie nauczyli 06.05.08, 09:15
                            Bardzo mnie cieszą słowa Prezydenta - wynika z nich że niczego się
                            nie nauczyli po przegranych wyborach. Wciąż wierzą w swoją wielkość
                            i w złe media.
                            Ufff, jest szansa że nie wrócą.
                            • katecheta Oglądałem! Uważam, iż na szacunek trzeba zasłużyć! 06.05.08, 10:32
                              Nie ma tak panie Kaczyński, że szacunek należy się z urzędu. Coś się panu porypało w tej przyciasnej główce!!! Skoro media odwzorowują rzeczywistość to jest ona taka właśnie jaką sobie wykreowali polscy bliźniacy czyli Lech i Jarosław Kaczyńscy!!! To jest chyba oczywista oczywistość i nie dajmy sobie wmówić, że "białe jest białe a czarne jest czarne" wśród "wolaków" bo to jest oczywista nieprawda.
                              • a.k.traper Kaczyńscy nadal lekcewazą opinię społeczną. 06.05.08, 12:47
                                To nie media sie uwzięły tylko PiS nie potrafił sprostać zadaniu,
                                rząd i parlament sluzy społeczeństwu a nie odwrotnie. Jezeli się ma
                                wizję to nalezy ja wytłumaczyc i uzyskac akceptację a nie obrazac
                                przeciwników a także ludzi nieprzekonanych. Rządy PiS to był typowym
                                przykładem awansu ludzi nieprzygotowanych, którzy polegli od własnej
                                broni - lekceważenia. Obserwując braci Kaczyńskich dochodze do
                                wniosku że są zwyczajnie tępi, aroganccy i złosliwi. Wystarczy
                                popatrzec wstecz, Unia Demokratyczna - pełna wzniosłych ideałów,
                                teorii i fantastycznych ludzi - nie potrafiła wytłumaczyć
                                społeczeństwu dokad zmierza i co zamierza, kandydatura J.Kuronia
                                świadczy o oderwaniu od rzeczywistości i górowaniu amatorstwa nad
                                chłodna analizą, SLD - do tej pory ma problem z tożsamoscią mimo
                                wielu osób o sporych umiejętnosciach, nadal nie umieją oderwać się
                                od przeszłości, wbrew pozorom nie sa lewicą, nieokreslona formacja.
                                PiS powiedziałbym humorystycznie pałęta sie miedzy lewa a prawą nogą
                                próbujac pokazac swa potęgę, jak na razie celuje w dół. PO jak nie
                                zacznie działać energiczniej straci sporo zwolenników, chociaż
                                uważam że początkowy spokój był bardzo skuteczny wobec PiS-u, nadal
                                śpiewaja stara mantrę :PO musi odejść, zatopić Platformę, a PO
                                to...." a wystarczy wziąść sie do roboty i zgłaszać rozsadne wnioski
                                i mieć oko na rząd, to jest rola opozycji. Wypowiedzi braci
                                Kaczyńskich, którzy ambicje mają większe niz umiejętności pokazują
                                że nadal sa obrażeni na społeczeństwo i nadal obrażają, tym razem
                                wzięli się za media. Panowie Kaczyńscy - głupich nie sieją jeno
                                młócą, oto wasz problem.
                                • kazik.k Re: Kaczyńscy nadal lekcewazą opinię społeczną. 06.05.08, 19:37
                                  krotko mowiac zarozumiale aroganckie bufony!jeden bardziej cwaniakowaty a ten
                                  drugi taka sierota-niedojda!-taka popychana przez tego troche kumatego!obaj to
                                  tylko kupa kaczego gowna ktora niczego Polsce dobrego nie zrobila i nigdy nie
                                  zrobi!lamanie prawa to byla "norma" tych kundli!uwazali ze im wszystko wolno i
                                  nikt ich nie bedzie rozliczal za to!!jeszcze poczekajmy na raporty tych
                                  komisji!!!!pisowskie smieci robia co moga by utrudniac prace tych komisji ale na
                                  nic sie to zda!jak patrze na taka kreature jak ten kurski czy ta klempa to
                                  rzyganie mnie bierze od razu!!!
                                  • kon_donek_wermahtowy Polacy_Naród_Bez_Własnych_Mediów_ _:o(((((((((((( 06.05.08, 23:48
                                    Prezydent Polaków Lech Kaczyński:

Czwarta władza jest jednym z olbrzymich
                                    problemów polskiej demokracji.

Dopóki obywatel nie będzie informowany prawdziwie,
                                    to demokracja jest żartem.
                                    ..........................................................................

Pan Prezydent ma rację !!!!!

Problem w tym, że za sprawą komuny Polacy stali się
                                    jedynym narodem w Europie, który nie ma własnych mediów :((

A antypolskie żydo-komucho-szwabskie łże-media
                                    lansują swojego pupilka folskojcza Kon-Donka
                                    i jego katastrofalny nierząd grający
                                    milionom Polaków na nosie :(

-----------------------------------------------------------

JEDYNYM ROZWIĄZANIEM JEST STWORZYĆ OD PODSTAW
                                    POLSKIE MEDIA ORAZ BOJKOTOWAĆ TE POLSKOJĘZYCZNE
                                    POWIĄZANE Z GEJRLINEM, KACAPIĄ I FIRMĄ HOLOKAUST

ALE DO TEGO POTRZEBA POLSKIEJ ŚWIADOMOŚCI, KTÓREJ
                                    NA DARMO SZUKAĆ U KOSMOPOLITYCZNYCH WYKSZTAŁCIUCHÓW
                                    OTUMANIONYCH PRZEZ ZYDO-KOMUCHO-SZWABSKIE ŁZE-MEDIA :(
                      • sumienie.lk Re: Wariat. Zwyczjany wariat 06.05.08, 08:08
                        Żebyś wiedziała jak mi z tym dobrze!!! Już jestem tam, gdzie było
                        ZOMO to i z taką prognozą mojej jenteligiencji się pogodzę.
                        • presentation1 Re: Wariat. Zwyczjany wariat 06.05.08, 08:10
                          Wiedzial.Nie jestem hetero.
                          • speev Re: Wariat. Zwyczjany wariat 06.05.08, 08:16
                            presentation1 napisał:

> (...)Nie jestem hetero

to by tłumaczyło te niezmierzone pokłady twardej miłości do prawdziwych
                            "twardzieli" z PiSu....
                            • nexxon === presentation1 homosiem...!!! Tak jak szef? 06.05.08, 08:24
                              speev napisał:

> presentation1 napisał:
                              >
                              > > (...)Nie jestem hetero

To jest was w pisie cala paka... Przyjemniej zabawy z szefam
                              partii na czele (a raczej w d...)
                          • boryska1 Re: Wariat. Zwyczjany wariat 06.05.08, 08:31
                            drodzy pisowcy zmieńcie argumenty bo stają się nudne i są do obalenia,mieliście
                            media publiczne,trwam radyjo toruńskie czasopisma no i ambony i co przegraliście
                            dla mnie niezdrowe jest to że za swoje niepowadzenia obwiniacie innych zmieńcie
                            troszeczkę sposób wypowiadania i myślcie konstruktywnie,by nie trzeba było was
                            krytykować....na razie wasze wywody nie przekonują
                      • drbob20 Re: Wariat. Zwyczjany wariat. kacze sadlo 06.05.08, 11:29
                        wypowiedź posła Janusza Palikota na temat zdrowia prezydenta. -
                        Gdyby któryś z polityków PiS tak się zachował wobec Tuska, to
                        rozmiary skandalu byłyby takie, że cała Polska by się trzęsła.

A kacze sadlo tak jak siem trzenslo tak sim trzensie
                • iedsupo prezydęt jest jak zombie... 06.05.08, 00:46
                  ...to żywy trup, animowany przez fobie i urazy swojego brata!

Zacznijmy od rzeczy pierwszych: PREZYDENT IDENTYFIKUJĄCY SIĘ TAK
                  BEZWSTYDNIE Z JEDNĄ FORMACJĄ POLITYCZNĄ, KIEROWANĄ PRZEZ SWOJEGO
                  BRATA-BLIŹNIAKA, STANOWI RODZAJ ZŁOŚLIWEGO ZWYRODNIENIA
                  DEMOKRACJI!!! To narośl, pasożytująca na systemie zbyt jeszcze
                  niedojrzałym, aby móc skutecznie się obronić przed rakiem populizmu.

Czy w przypadku L. Kaczyńskiego mamy jeszcze do czynienia z Głową
                  Państwa, czy pozostała już tylko wydmuszka, dbająca wyłącznie o
                  interes jednej partii?

Ta rzekoma "ofiara mediów" ma do dyspozycji całe, finansowane z
                  pieniędzy podatników imperium o wielce dziś wymownej nazwie media
                  PUBLICZNE. Mimo tabunów usłużnych przydupasów, powciskanych prawem
                  kaduka wszędzie gdzie się dało, mesje prezydęt nie czuje się przez
                  media rozumiany, och, cóż za dyskomfort!

Zastanawiam się czasami, czy ten człowiek jest aż tak mocno
                  oczadziały, że nie rozumie, jak bardzo przeciwskuteczne są te jego
                  błazenady? I wychodzi mi, że raczej to wszystko już mu zwisa - on
                  nie ma swojego zdania, ma tylko zdanie swojego brata.
                  • kosmosiki Ale Lech to teraz Jarek 06.05.08, 00:59
                    iedsupo napisał:

> Zastanawiam się czasami, czy ten człowiek jest aż tak mocno
                    > oczadziały, że nie rozumie, jak bardzo przeciwskuteczne są te jego
                    > błazenady? I wychodzi mi, że raczej to wszystko już mu zwisa - on
                    > nie ma swojego zdania, ma tylko zdanie swojego brata.

A zastanawiasz się czasami czy się karyple rolami nie zamieniły? Lechu (nazwijmy
                    go X) nie zamienił się z Jarkiem (nazwijmy go Y) miejscami? Ja bym nie
                    rozróżnił. Rozpoznasz?

I to co zasugerowałem jest *możliwym* scenariuszem.

Z resztą co za różnica. Czy X czy Y to doprowadzą tymi działaniami do zmiany
                    konstytucji i wykluczenia prezydenta z jakiejkolwiek poza reprezentacyjną (haha
                    Lechu, tzn. Jarku, tzn. kurduplu) rolą.

Cioły (Mr. X i Mr. Y) nieustannie do tego dążą i zwiększają przyzwolenie
                    społeczeństwa.

Kuriozum ale zdrowe myślę - już za Wałęsy powinno się urząd prezydenta
                    zredukować do marionetki.
                    • shithead Re: Ale Lech to teraz Jarek 06.05.08, 01:25
                      Natychmiastowy impeachment za glupote potegowana ciemnota i alkoholizmem!!!!!!!!!!!!
                      • mike63 Re: Ale Lech to teraz Jarek 06.05.08, 06:41
                        Zdumiewa i martwić musi ograniczony kontakt pana prezydenta z rzeczywistością.
                      • sumienie.lk Lech Kaczyński na pewno nie jest durniem!!! 06.05.08, 07:36
                        Lech Kaczyński na pewno jest wariatem!!!
                  • canisparvus Re: prezydęt jest jak zombie... 06.05.08, 08:39
                    Jesteś doskonałą ilustracją tego, o co chodziło panu prezydentowi.
                    Miał on m.in. pretensje o to, że nikt się w prasie czy telewizji
                    PUBLICZNEJ (a tym bardziej prywatnych) nie wybrzydzał, gdy pan
                    prezydent Kwaśniewski występował w interesie swojej partii i jej
                    zaplecza politycznego. Np. gdy zablokował ustawę cofającą przywileje
                    dawnym ubekom. Pamięć ludzka jest ułomna, także moja. Nie pamiętam
                    już wielu konkretów, ale pamiętam doskonale, że zawsze miałem
                    wrażenie, że u pana Kwaśniewskiego było wyraźnie widać, że "serce ma
                    po lewej stronie" jak sam zwykł był mawiać.
                • max.headroom Polityka północna hohoho. 06.05.08, 00:52
                  Aż grozą powiało. Zacząłem grzebać w pamięci co tam na tej północy może być. I
                  jakie moje rozczarowanie było, kiedy okazało się, że tu chodzi o prezydenta
                  Valdasa Adamkusa.

Jest to mniej więcej tak samo płomienny lider jak Lech.
                  upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3f/Valdas_Adamkus_1998.jpg
                  Nic dziwnego, że Panowie przypadki sobie do gustu.
              • maruda.r Re: echhh, POKOLEnie musi umrzeć 06.05.08, 00:51
                jakubowska100 napisała:

Muszą przyjść ludzie jak najszybciej, urodzeni po roku 70tym.

W PiS-ie jest ich sporo. Nie wykazują się mentalnością specjalnie różną od
                Kaczyńskich.

• reky Pogrzebiecie?-a może trza w tym pomóc? 06.05.08, 06:01
                Pogląd mocno kontrowersyjny.Należę do pokolenia trochę starszego od braci
                bliźniaków i ani mi w głowie skłaniać się do ich poglądów i akceptacji ich
                widzenia świata. Wbrew pozorom nie tak wielu z mojego pokolenia to
                "radiomaryjni" fani. Z drugiej strony dostrzegam w młodym pokoleniu wielu
                przedstawicieli o poglądach skrajnych,nie przystających do zasad demokracji. To
                młode pokolenie nie może jakoś wypromować spośród siebie osobowości z
                autorytetem.Ne uważam żeby zaliczali się do nich np. posłowie
                Mularczyk,Kurski,Ziobro i im podobni.
              • lesew Re: echhh, POKOLEnie musi umrzeć 06.05.08, 08:20
                jakubowska100 napisała:

> Jaka jest rzeczywistość, czego potrzebują ludzie? Kaczyński tego nie
                > zrozumie, ...<

Tu zgoda, nie zrozumie, bo nie chce, bo mu to nie pasuje...

>...tak samo jak i nie zrozumie nikt z tego pokolenia. Po
                > prostu sformatowali się w innej rzeczywistości, która nagle stanęła
                > na głowie. ...<

Tak uważasz? - Na jakiej podstawie?

>...i ja na przykład CHCĘ rzeczpospolitej bogatych
                > jak każdy przy zdrowych zmysłach. Oni tego nie zrozumieją. ...<

Czyli wg Ciebie, całe pokolenie "zostało sformatowane", nie jest "przy zdrowych
                zmysłach" i nie chce być bogate? Oryginalne, oryginalne, ale chyba wypadałoby to
                uzasadnić?

>...Muszą
                > przyjść ludzie jak najszybciej, urodzeni po roku 70tym. ...<

O, to, to! Czyli Ty i Twoi znajomi, Króliku? władzy Ci się zachciewa? -
                Rozumiem, rozumiem, to dość zwyczajna zachcianka, w sumie nawet nie ma się czego
                wstydzić, tylko Ciekawe co zrobisz, kiedy to już nastąpi i jakimś dziwnym trafem
                do koryta dorwą się akurat nie ty i twoi znajomi, ale ktoś inny, choć z tego
                samego pokolenia?

>...Nie to że są gorsi. Po prsotu nie
                > nadają się W WIĘKSZOŚCI do decydowania o nowej rzeczywistości, cały
                > czas męczą nas przykładaniem do tego dawnych kategorii. W pale się
                > nie mieści. Z utęsknieniem was pogrzebiemy. ...<

No tak, nie nadają się! Pogrzebać ich, szybko! - Może przez komin puścić, żeby
                truchła się nie rozkładały gnijąc i powietrza nie psuły!
                Może by tak od razu spędzić ich w jedno miejsce, jakiś "gustowny" obozik im
                zbudować i będzie spokój!

Brawo, pani jakubowska, historia na panią patrzy(ze grozą i rechoce!!!)!
                Liczne jej postaci wypinają z duma piersi: Zawsze tak twierdziliśmy!
                Dłuuugi szereg mar szczerzy się w uśmiechu, od oczodołu, do oczodołu!
                Na jego końcu między innymi: Josif Wissarionowicz "Stalin", Ławrientij Beria,
                Adolf Hitler i Pol Pot z Jengiem Sary. Są z pani dumni! Im przecież chodziło o
                to samo, dokładnie!
                Wiesz, że najostrzejsza konkurencja jest zawsze w ramach tego samego "gatunku"?
                - Oj, możesz się zdziwić, jak zobaczysz tą "nowa rzeczywistość", kreowaną przez
                "nowych ludzi"!
              • piogor9618 Re: echhh, POKOLEnie musi umrzeć 06.05.08, 09:24
                Koles tzn prezydent caly czas nie zauwaza ze robi cos nie tak (o jego bracie nie wspomne).... media slusznie pokazuja prawdziwe oblicze ich polityki a oni sie obrazaja. Pozniej mozna dolozyc pretensje o przegrane wybory. Tylko ze nikt z nich nie potrafi sie zorientowac ze wiekszosc spoleczenstwa w tym mlodzi ludzie zwartym szeregiem zaglosowali by ich usunac. Takiej mobilizacji juz dawno nie widzialem.
                Ale te tepe paly nie zastanowia sie dlaczego wiekszosc mlodych zmieszala ich z blotem - oni bede wina obarczac o to media.

ehh juz jest lepiej ... giertych , leper itp znikneli ... jeszcze tylko tych dwoch ....
        • marek99az1 Re: -----Prezydent Kaczynski mezem stanu--------- 06.05.08, 00:13
          -----Prezydent Kaczynski mezem stanu---------

Półinteligencie, hrabio z bożej łaski, kiedy przestaniesz się
          powtarzać i wymyślisz coś mądrzejszego?
        • peryklejtos Re: -----Prezydent Kaczynski mezem stanu--------- 06.05.08, 09:01
          Umiesz jedynie powtarzać wyuczone na pamięć formułki, partyjny
          aktywisto.... Niestety słowa prezydenta i sposób ich wypowiadania
          mówią zupełnie co innego. No, ale jesteś przecież z tych, którym
          nikt nie wmówi, że białe jest białe, a czarne.....
        • babcia.klozetova Re: -----Prezydent Kaczynski mezem stanu--------- 06.05.08, 21:01

Lech Kaczyński jest mężem, ale Marii Kaczyńskiej. I tylko takim. Na szczęście
          nie moim :-D
    • eszp Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, które... 05.05.08, 23:08
      I co tu komentować? Marzy się kaczyńskiemu cenzura? Bo od kiedy to
      wolna prasa czy, ogólnie, wolne media są zagrożeniem demokracji? To
      jego wypowiedzi są kpiną nie tylko z demokracji,ale z nas wszystkich.
      • maruda.r No to Urbański i Czabański mają teraz przes...ne 05.05.08, 23:43

• centaur1 Re: Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, któ 06.05.08, 10:17
        eszp napisała:

> I co tu komentować? Marzy się kaczyńskiemu cenzura? Bo od kiedy to
        > wolna prasa czy, ogólnie, wolne media są zagrożeniem demokracji? To
        > jego wypowiedzi są kpiną nie tylko z demokracji,ale z nas wszystkich.
        ===========================================
        Brawo Panie Prezydencie!!!! Nie ma kanału telewizyjnego (nawet w TVP), stacji
        radiowej czy gazety gdzie bezustannie nie szczułoby się na PiS. Stale słyszymy,
        że jest anachroniczny, żałosny, zacofany, moherowy, nie konstruktywny,
        śmieszny, pokraczny, antyinteligencki, tylko się wstydzić za Polskę. Kaczyńscy
        to faszyści albo komuniści albo sługusy Rydzyka albo obłudnych czarnych i
        Watykanu, fuj, jakie paskudy. Inwektywy można mnożyć, śliny i jadu nie
        brakuje. Nie ma kretynizmu, którego nie wypowiedziano by na temat Kaczyńskich.
        TW- pióra pracują 48 godzin na dobę, skry lecą, wściekła ślina i atrament
        bryzga, tylko by ugryźć, tylko by dołożyć, ośmieszyć, zdezawuować i spluć.
        Okazją do kpin i docinków może być wszystko: prognoza pogody w TVN24, przegląd
        prasy, gala gwiazd, program „rozrywkowy” czy relacja sportowa, pseudo komentarze
        i wywody TW publicystów, telefony od rzekomych słuchaczy itd.itd. Nigdy nie brak
        okazji. Niezależnie co powiedzą Kaczyńscy zawsze można to zmanipulować i
        wypaczyć sens wypowiedzi, zarechotać radośnie bo ubaw po pachy, bo się
        ośmieszyło, bo to konusy, kurduple, klony, matoły, debile i dauny, ha, ha, ha
        ale heca, boki zrywać.
        Z większości forów internetowych wyłazi hołota, robactwo i chamstwo. I skrzeczy,
        i pluje, i rechocze z zadowolenia. Gdy rozum śpi budzą się upiory. Cham na
        chamie i chamem pogania – podwórkowe wychowanie
    • sobi84 Dolna granica normy 05.05.08, 23:10
      Dolna granica normy inteligencji (IQ) to 68 lub 70 punktów w zależności od
      przyjętej normy. Wynik poniżej 90 uzyskuje jakieś 28 % populacji i około 70 %
      wyborców PiSu
      • zat4ra Czy zwrociliscie uwage na przejezyczenie Freudowsk 06.05.08, 00:23
        ie Kaczynskiego?

"jak przyjda do pana z dobrymi ustawami to Pan ...
        Zlikwidu... podpisze je..."

W strasznym zaklamaniu zyje ten czlowiek.
    • hrabia-monte-christo -----swiete slowa Prezydenta Kaczynskiego--------- 05.05.08, 23:11
      trafna ocena Tuskowego klakierstwa z GW TVN-WSI 24 czy PO-lasatu
      • krisdar Re: -----swiete slowa Prezydenta Kaczynskiego---- 05.05.08, 23:18
        Jakim prawem chamie przywłaszczasz sobie honory, do których nie masz prawa? Kto
        Ci zezwolił na tytułowanie się hrabią. Należałoby by Cię
        jak to się mówi pognać po polu batożkami i wysłać do takiej roboty do
        jakiej jedynie się nadajesz czyli do trzęsienia gnoju, parobku
        • drojb Re: Spoko, snobizm jest dość powszechny 05.05.08, 23:23
          zwłaszcza u nas. Jest bratem oportunizmu. Dzięki niemu historyk P.
          Wieczorkiewicz (który ganiał studentów za współpracę z podziemiem) uchodzi teraz
          za czołowego PRAWEGO historyka. A agenci SB, jak Bogusław Rybicki, Szcześniak,
          czy Nowak - za obrońców katolicyzmu.
          • hrabia-monte-christo Re: Spoko, snobizm jest dość powszechny 05.05.08, 23:32
            Ci ludzie nie bronia bezkarnosci bandytow z czasowe komuny - w przeciwienstwie
            do zdrajcow POpierajacych gruba kreske dla takich "ludzi honoru" jak Kiszczak
            czy jaruzelski

a co do tytulu - to uzywam go po wiezach krwi - jedynie dane osobowe
            zastrzezone; rod, z ktorego sie wywodze nigdy nie POpieral zdrajcow - dlatego
            POczerwoni nieja u nas szans
            • norbertrabarbar Re: Spoko, snobizm jest dość powszechny 06.05.08, 00:08
              wiesz jak to mówią... nie wstyd urodzić się biednym, wstyd urodzić się głupim.
            • shithead Re: Spoko, snobizm jest dość powszechny 06.05.08, 01:34
              Ty pokurczy parobie ..y!!!! Won z tego forum!!!!
            • eat.pussy Re: Spoko, snobizm jest dość powszechny 06.05.08, 02:12

> Ci ludzie nie bronia bezkarnosci bandytow z czasowe komuny

Nie zapomnij o Krzyżakach kretynie!
            • wiedmak Zapewne bekart po sutannowym targowickim "patrioci 06.05.08, 07:53
              'chrabia' od gnoju. A wiezy krwi to jedynie dziada gnojarza z batogiem pana wiaza.
            • peryklejtos Re: Spoko, snobizm jest dość powszechny 06.05.08, 09:03

> Ci ludzie nie bronia bezkarnosci bandytow z czasowe komuny...

- bleblubleblublublu - czyli totalny bełkot
      • maruda.r Oklaski od białych myszek 05.05.08, 23:18

• qawsedrftg hrabio szkoda mi ciebie 05.05.08, 23:25
        Pieniądze z takiej propagandy pewnie małe albo i robisz to dla idei żyjąc z 500
        zł renty?

A zadanie takie jakby bronić wielkości Tow. Ceaucescu albo Honeckera...
        • hrabia-monte-christo -----swietny opis-jak ulal pasuje do Tuskofanow--- 05.05.08, 23:29
          takze nic dodac niz ujac - szkoda mi tych biednych ludzi, za ktorych mysli
          Michnik i syncio wielkiego papy Thuske z GW
          • zgryzliwy1 Re: -----swietny opis-jak ulal pasuje do Tuskofan 06.05.08, 01:06

> takze nic dodac niz ujac - szkoda mi tych biednych ludzi, za ktorych mysli
            > Michnik i syncio wielkiego papy Thuske z GW

niby chrabia a glupszy od swojego.... Jana
          • jedyny.resistance Za ciebie mysli rydzyk 06.05.08, 07:13
            i cała plaga komunistów z pis
        • peryklejtos Re: hrabio szkoda mi ciebie 06.05.08, 09:04
          z niego taki hrabia, jak z koziej d..py trąba.
      • zgryzliwy1 Re: -----swiete slowa Prezydenta Kaczynskiego---- 06.05.08, 01:02

> trafna ocena Tuskowego klakierstwa z GW TVN-WSI 24 czy PO-lasatu

ty to masz gosciu przej...ne, zostala ci tylko jedna "sluszna" TV do ogladania
        i to na dodatek TV Trwam - calkiem jak za komuny
    • jacek230 Jezus, Maria i Jozefie Swiety. Toz ten facet tak 05.05.08, 23:11
      bredzi, ze sluchac sie tago nie da. Moze pisowskie media
      przedstawiaja swiat rzeczywisty? Ludzie, trzymajcie mnie bo spadne z
      krzesla. Dawno tak sie nie usmialem. I pan wygadujacy takie androny
      jest prezydentem 30-kilkumilionego kraju w srodku Europy. W pale sie
      nie miesci.
    • donald_2005 Śmiechu warte 05.05.08, 23:13
      Najwieksze sukcesy PiS odniósł w obrażaniu i zastraszaniu
      społeczeństwa. To nie media mówiły o ZOMO, wykształciuchach, "ten
      pan już nikogo nie zabije", albo że wszyscy poprzedni ministrowie SZ
      to agenci Moskwy.
    • honeyr Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, które... 05.05.08, 23:13
      Zatrata kontaktu z rzeczywistością - absolutna. A tło bardzo proste:
      biadolenie i wściekłość, że nie udało się zmoherować wszystkich, że po
      upiszeniu Rzeczpopspolitej i sprowadzeniu poważnej gazety do roli partyjnego
      szmatławca, po inwazji Rydzolandu, po całkowitym zabarykadowaniu TVP za
      biustem Patti Krupskiej - ostały się jednak jakieś media, co nie serwują pisizmu.

Demokracja niedoskonała, to demokracja nieupiszona, nieskatolała, niezakłamana
      w 100%. Nawet 99% to za mało.
    • przyladek.dobrej.nadziei Rzeczywistość, której nie ma 05.05.08, 23:13
      Panie prezydencie, rzeczywistość, której nie ma to bodajże kontrrzeczywistość.
      Jak się Panu w niej żyje, Panie prezydencie?
    • krisdar Prezydent: Mentalnośc Kalego do kwadratu 05.05.08, 23:14
      Ręce opadają i nie tylko.
      I ten człowiek pełni urząd
      Prezydenta RP
      - paranoja i schizofrenia
    • waldemar591 Polskie media??? 05.05.08, 23:15
      Cyt: "Zdaniem prezydenta polskie media wielokrotnie podają na jego temat
      nieprawdziwe informacje"...

Z Prezydentem rzeczywiscie chyba cos nie tak, skoro mowi o "polskich mediach"...
      • drojb Re: Waldemar, masz moją nagrodę za dowcipność! 05.05.08, 23:20
        Najlepszy komentarz (jak dotąd)
        • wi42 Re: Waldemar, masz moją nagrodę za dowcipność! 05.05.08, 23:26
          Oto powoli dochodzimy do sedna sprawy:
          Takie te media niezalezne jak polskie!
          Jezeli ktos tego nie chce zrozumiec, to nic wiecej nie zrozumie.
          Prezio powinien od tego zaczac.
          • uchachany Od tego zacząć?! Chybaś ocipiał, przecież GWno 06.05.08, 01:47
            zaraz by z niego antysemitę zrobiło :)!

wi42 napisał:

> Oto powoli dochodzimy do sedna sprawy:
            > Takie te media niezalezne jak polskie!
            > Jezeli ktos tego nie chce zrozumiec, to nic wiecej nie zrozumie.
            > Prezio powinien od tego zaczac.
    • dzakarta Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, które.. 05.05.08, 23:16
      Prezio ma znowu problem.
      • fidelxxx Re: Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, któ 06.05.08, 00:17
        dzakarta napisał:

> Prezio ma znowu problem.

Viagra się skończyła, a dealer dawno z Pałacu wyrzucony.
    • hrabia-monte-christo -----Panie Prezydencie uczciwi Polacy z Panem----- 05.05.08, 23:16
      wiemy,ze ma Pan racje, a Tuskowe klakierstwo opanowalo tzw obiektywne media z GW
      i synulkiem Herr Thuske - jako bardzo krytycznym recenzentem papy Thuske na czele
      • eszp Re: -----Panie Prezydencie uczciwi Polacy z Panem 05.05.08, 23:22
        "Spieprzaj,dziadu..."
    • fly8171 Jaki był deficyt budżetu za PIS??? Media podały? 05.05.08, 23:17
      Jaki będzie za PO....... 40mld????
      • pe1 Re: Jaki był deficyt budżetu za PIS??? Media poda 06.05.08, 09:13
        Po tym jak za pisbolszewików wzrósł o 100% teraz może już tylko spadać.
    • lukasz.mackiewicz Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, które.. 05.05.08, 23:17
      wy ktorzy plujecie na prezydenta naszego kraju wskazcie w ktorym momencie mowil
      nieprawde?? bo jak by cos o tusku tak mowiono jak palikot to robi to na serio
      poszli by wszyscy pod mur wy bando bezmozgich debili
      • maruda.r Re: Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, któ 05.05.08, 23:19
        lukasz.mackiewicz napisał:

> wy ktorzy plujecie na prezydenta naszego kraju wskazcie w ktorym momencie mowil
        > nieprawde??

W każdym.

• eszp Re: Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, któ 05.05.08, 23:24
        Nie kalaj,skądinąd,przyzwoitego nazwiska.
      • przyladek.dobrej.nadziei Re: Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, któ 05.05.08, 23:31
        lukasz.mackiewicz napisał:

> wy ktorzy plujecie na prezydenta naszego kraju wskazcie w ktorym momencie mowil
        > nieprawde??

Podobno zna angielski i zdarza mu się poprawiać nawet tłumaczy. Miał również
        wybudować 3 miliony mieszkań, itd.
      • sceptyk40 Re: Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, któ 06.05.08, 09:25
        Nie denerwuje się tak waszmość, bo się sam zaplujesz miast
        przypisywać to innym. A ten tekst o pójściu pod mur to majstersztyk -
        po nim można wnioskować o poczytalności autora.
    • pruski Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, które.. 05.05.08, 23:17
      Lech II Obraźliwy znowu pokazał, że nie słucha narodu tylko swojego szefa
      Jarka... A weźże się chłopie w garść i powiedz to co małżonka szepce Ci do ucha,
      a nie to co każe SZEF...
    • fly8171 Wstrzymanie informaci o dziadku Tuska! To przykład 05.05.08, 23:19
    • buka.buka.buka Spisek! Larum grają, Mr Kaczyński! Urbański knuje! 05.05.08, 23:19
      Co dzień rano ten zaprzaniec z Pati Koti ustalają, jak by tu dopiec PiSowi w ogólności, a temu drobiu polskiemu w szczególe...
    • lukasz.mackiewicz Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, które.. 05.05.08, 23:20
      jak z wami mozna dyskutowac jak wasz guru powie
      Tusk: Nakarmimy wszystkie głodne dzieci to juz poparcie mu rosnie :) o jaka z
      was jest banda debili
      • eszp Re: Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, któ 05.05.08, 23:25
        To nie zadawaj sie z nami:)
        Siusiu,paciorek i spać,towarzyszu!!!!!!!!
    • radziu.z Z ziemi polskiej do Wolski 05.05.08, 23:21
      Tak, to zjednoczone siły wroga, ze szczególnym uwzględnieniem sił
      pozaziemskich sprawiły, że media nie pisały prawdy. Tak naprawdę to
      koalicja PiS-LPR-Samoobrona to wymarzony tercet egzotyczny,
      przewodniczący Kaczyński to przystojny i elokwentny przywódca, poseł
      Łyżwiński to kupidyn w ludzkiej skórze, strzelający swa miłością na
      lewo i prawo. Tylko prymitywne społeczeństwo tego nie doceniło -
      wstyd.
      Z ZIEMI POLSKIEJ DO WOLSKI!!!
      • almagus Re: Z ziemi polskiej do Wolski 05.05.08, 23:31
        Woljarek o.o!

forum.polonia.net/uploads/PAPIER%20DO.JPG

POPiSkacz podawał nam obiecanki cacanki.
        Malował Wolskę na różowo, tam gdzie kierujesz twarz.
        Ręce unosił, w kazaniach dawał połajanki.
        Z nami prawie i sprawiedliwie, i niebo wnet masz.

Woljarek, o, o.
        Kaczorek o, o, o
        Nie trel, to tylko bla, bla.
        Ma kler , a tobie bóg(?) da.
        Polecisz, wylecisz za świetlisty krąg snu, leciutki,
        czyściutki, nie tu, za próg.
        Zły świat za tobą, szczęśliwość przed tobą i niech da ci bóg(?).
        I ta muzyka kadzi, brzmi, ćmi, bo to bla, bla wtóruje ci.

Woljarek, o, o.
        Kaczorek o, o, o
        I kontenty bujania, śpiewania wśród snu,
        o świcie przejrzysz, blady, czy wybaczysz mu?
        Trwasz w niebieskim ekranie TeVu,
        znów wbijasz oczy
        Słodka muzyka z gwiazdkami wpłać śle mu,
        daj raj uroczy.

Woljarek, o, o.
        Kaczorek o, o, o
        Wesołe moje oko jakbym wypił kwaterkę.
        Dalej lecę niż cuda, że widzę iskierkę.
        To gaśnie nadzieja w nas i w twych pięknych oczach.
        Ślesz gorzką muzykę, wyczuwam obawę, twój strach.

Woljarek, o, o.
        Kaczorek o, o, o
        Przywrócę nadzieję ci tu.
        Lecimy w górę , a nie ku dnu.
        Buduję dom jakby ze snu.
        I już o strachu ani mru mru!

Ooo, oo, ooo, oooo!
    • bosman_plama Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, które.. 05.05.08, 23:21
      No cóż, u Kaczyńskich jak zwykle: "mówię: demokracja - myślę: władza. Mówię:
      władza - myślę: JA". I już wszystko się zgadza. Przy tym równaniu, czwarta
      władza rzeczywiście jest zagrożeniem dla "demokracji".
    • sybirak Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, które.. 05.05.08, 23:22
      Ten pseudoprezydent znowu bredzi... Ciekawe, czy karetka była w
      pobliżu...
    • fly8171 Premir Tusk piłkarzem stanu!!!! Wyjatkowego!!!! 05.05.08, 23:23
    • qawsedrftg Kaczyzm-lepperyzm jedyną drogą rozwoju kraju!!! 05.05.08, 23:23
      Kaczokracja najwyższą i najdoskonalszą formą demokracji!!!

DROGA ZYCIOWA WIELKICH BRACI KACZYNSKICH JEDYNYM WZORCEM PATRIOTYCZNEJ MLODZIEZY
      POLSKIEJ!!!

Młodzieńcze co wahasz się jak żyć
      Nie namyślając się wzór Ci podam bliski
      Pamiętaj i nie zapomnij o tym żyj
      Jak żył Wielki Jarosław i Lech Kaczyński
    • fly8171 Tuskologia. Nauka o obietnicach........ 05.05.08, 23:24

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka