milo_minderbinder Weekendowa Noc Muzeów 17.05.08, 03:41 "Wydarzenie stanowi część Europejskiej Nocy Muzeów. Wspólną cechą całej akcji jest to, że we wszystkich zaangażowanych w projekt miastach odbywa się ona tego samego dnia. W tym roku zaczyna się w sobotę, 17 maja, o godz. 19., a kończy w niedzielę po północy." No nie bardzo. A poza tym calkiem fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
milo_minderbinder Re: Weekendowa Noc Muzeów 17.05.08, 03:43 Sorry za wczesniejszy post-niestety na tym forum nie da sie edytowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
blackb-erry Re: Weekendowa Noc Muzeów 17.05.08, 07:30 A czy milo również jest z Krakowa? Bo my właśnie noc muzeów mamy już za sobą...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kretowski Co za głupawy komentarz-Święto Wykształciuchów 17.05.08, 10:34 Co za kretyński komentarz dokonany przez jakiegoś jeb... właśnie wykształciucha. Odpowiedz Link Zgłoś
kretowski Lublin postanowił wykorzystać pretekst-remont 17.05.08, 10:37 W ultrakatolickim ale za to pełnym zabytków Lublinie właśnie odbywa się gruntowny remont Muzeum Lubelskiego na Zamku i miasto, które w zeszłym roku jedyny raz z łaski zorganizowało Noc Kultury, z rocznym opóźnieniem - dlatego też buraki z PSL postanowiły wykorzystać pretekst i nie wziąć udziału w tym "lewackim wymyśle". Odpowiedz Link Zgłoś
bezsenny23 Wstyd mi za moje miasto, 18.05.08, 00:31 Lublin ma 400 tysięcy mieszkańców z czego prawie 100 tysięcy to studenci, a największą atrakcją Nocy Muzeów jest koncert Kukiza na Juwenaliach. Prezydent Majchrowski (PO) jest tak samo nieudolny jak jego poprzednik z PiS-u. Lublin jest chyba skazany na prowincjonalność, a szkoda - bo to naprawdę fajne miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
bezsenny23 Wstyd mi za moje miasto 18.05.08, 00:33 Lublin ma 400 tysięcy mieszkańców z czego prawie 100 tysięcy to studenci, a największą atrakcją Nocy Muzeów jest koncert Kukiza na Juwenaliach. Prezydent Majchrowski (PO) jest tak samo nieudolny jak jego poprzednik z PiS-u. Lublin jest chyba skazany na prowincjonalność, a szkoda - bo to naprawdę fajne miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Weekendowa Noc Muzeów 17.05.08, 11:46 Za piosenkę , do której link zamieszczam poniżej , jej autor Ryszard Makowski został zwolniony z pracy w podlegającym działaczom PO, Domu Kultury w Warszawnie. pl.youtube.com/watch?v=SjBglgerApk.... podaj dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
fioolkaa Nic z tego nie rozumiem 17.05.08, 14:04 byłam wczoraj na rynku w krakowie i od wpółdo 7 zaczęły się ustawiać kolejki pod muzeami, a 7 zaczęli wpuszczać. no to kiedy jest ta noc muzeów? Odpowiedz Link Zgłoś
myslipare Weekendowa Noc Muzeów 17.05.08, 14:53 Trochę więcej o trójmiejskiej nocy muzeów znaleźć można na: www.trojmiasto.pl/Noc-Muzeowalbo www.ktotaki.pl/wydarzenie/367/Noc-Muzeow/ Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard_michalicki Pomysł bardzo dobry... 17.05.08, 17:00 ludzie mogą wejść za darmo. Może to ich zmoblizuje do wyjścia z domów. Szkoda że tylko raz w roku. Warto się zastanowić nad powtórką. Polecam środek wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
anglo Nie potrafię sobie wyobrazić zmarwionych min 18.05.08, 00:11 Nie potrafię sobie wyobrazić zmartwionych min pracowników państwowych muzeów w PL (średnia - 40 pustych etatów na placowkę), którzy dostają pikawy serca na widok turysty. Odpowiedz Link Zgłoś