sumienie.lk 23.05.08, 06:33 I w porządku. W końcu to Tusk odpowiada za pracę Rządu, a pismaki nie mogą mu dyktować decyzji kadrowych i dezorganizować swoimi wywodami pracy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inthekitchen Tusk nie będzie odsuwał ministrów 23.05.08, 06:35 Zatrwazajacy raport KE o biedzie w Polsce stanowi dobitne wpodsumowanie pracy tego rzadu. Porazajace sa wnioski z raportu: utrwalenie wykluczenia społecznego w kolejnych pokoleniach, a w skali kraju - nierówności społecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk I Nieudacznik RP przez dwa lata pogłębiał ten stan 23.05.08, 06:48 A jego bliźniaczy braciszek usilnie kontynuuje jego radosną twórczość. Odpowiedz Link Zgłoś
zkris11 Ty masz sumienie? Obudź się z tej zaślepionej nien 23.05.08, 06:55 nienawiści! Twoje inwektywy nie zmienią prawdy o beznadziei tego rządu! Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk To jest sumienie L.K. a nie moje 23.05.08, 07:02 A co do meritum: czy rzeczywiście uważasz, że Jarosław Kaczyński w październiku 2007 roku został przez 70 % wyborców skrzywdzony? Jeśli tak, to ja mogę pozostać nawet nienawistnikiem, ale ty jesteś durniem. Odpowiedz Link Zgłoś
gundyslaw pamietaj że słońce kaszub wykluczyło 60% narodu 23.05.08, 07:23 na slepej nienawisci bdo Jarka bedziesz bezkrytycznie kochał Tuska? choćby Polskę szlag trafił? gratuluję patriotyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: pamietaj że słońce kaszub wykluczyło 60% naro 23.05.08, 07:25 a tak naprewde, to jest ktos kto Polakowi na 100% dogodzil? Nie przypominam sobie.... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Ale Berlin i Moskwa poklepują i chwlą Donalda 23.05.08, 07:30 a ty bys wolal Minsk i Hawane? Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Jak dlugo Pawlak i jego PSL beda tolerowac cyrk ? 23.05.08, 07:45 Panie Pawlak ,panscy wyborcy domagaja sie zmian w stylu rzadzenia krajem ! Albo pan przezwyciezy ten marazm ,albo poda sie do dymisji ! Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflik_polski1 a tobie katolik znów gorzej? 23.05.08, 08:41 Znów problemy gastryczne? Jakże nam przykro!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 Nie wymienia się miernot na kolejne miernoty !!!! 23.05.08, 09:05 Pierwsza dobra decyzja Donka. Ma chłop rację, że bez sensu jest wymienianie miernot na jeszcze większe miernoty. Przecież innych nie ma w PO. Zresztą kto ze zdolnych POwiaków chciałby do rządu? Oni wolą robić prywatne biznesy w oparciu o kolesi w rządzie niż się angażować dla dobra kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe tu chodzi o tanie państwo 23.05.08, 09:46 odprawy zdymisjonowanych ministrów kosztują parę złotych już wcześniej ta ekipa pokazała że umie zaoszczędzić kilka złotych Odpowiedz Link Zgłoś
kotwkaloszach Lepszy "marazm" PO niz horror PISu 23.05.08, 10:33 przy czym nie twierdze, ze PO jest cacy a PiS ble Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: El kondor kacza!! 23.05.08, 11:49 El kondor kacza! Po czarnej stronie mocy, w Belzebuba nocy. Co obleka kondora, to nieloty PiSiORa. Donald podobny do kondora. Klesio podobny do pomidora. Taki pomidor czerwony, Sfajdany i opierzony. Świeci słoneczkiem brata. Jeden i drugi nie lata. Nie mają kondora spojrzenia. Mają ło. TR-wam do pieprzenia. Uszczyplińskie i Patkoty. Mierżą ich „Palikoty”. SPECJALIŚCI OD PLATFORMY. NIEZDOLNI NA REFORMY. NIC NIE MÓWIĄ O PISIE. W KLOZETOWEJ MISIE. Bełkotał Karski w ło. TR-wam. Wśród czarnych słońce nie nam! Kręcą kaczki na tandemie. Wraz z księżycem oblecą Ziemię. Widoczna jest jedna strona. Jedynie ta oświetlona. Za oświetloną czarna. Strona zimna, elitarna. Czarna co chce żaru stosów. O czarowanie donosów. Każdemu tam grozi zguba. To strona Belzebuba. Ogrzeje Słońce i Andy. Pomimo plucia tej bandy. Ruszcie się wszyscy święci. Niech się ten księżyc zakręci. Niech boskie słońce wypali. Tych zimnych, czarnych rywali! pl.youtube.com/watch?v=jpJkDZ9g9z4&feature=related pl.youtube.com/watch?v=sZYpGocxxfo&feature=related „Jak Pón Bóg stworzył swiat, téj wszëscë aniołowie mocno są cesze, le jeden anioł stojôł smutny w nórce i nic nie gôdôł, a béł aniół Kaszëbów. Tak go sę Pón Bóg spytôł: »cësz të jes taczi smutny, aniele?« A on rzekł: »Jakże jǒ ni móm bëc smutny, Boże. Calëczki swiat taj jes piękno stworzył, le Kaszëbë jes ostawił tak biedné: le piôseczk, a nic więcyj« Pón Bóg sę przezdrzôł na Kaszëbë i rzekł: » Po prôwdze, aniele, Mosz sę na co juscëc, ale zazdrzë le do skrzëni, czë tam jesz w nij co je«. Anioł podniosł wieko i jaż krzyknął z ucechë: »Jô, tu jesz je skopicą jęzor, błotków, lasów i gór. Jesz kawał modrégo morza i përznę dobryj zemi tu je!«. Pón Bóg sę usmiéchnął i rzekł: »Schwał że terô tę skrzënię i wësëp z nij wszëstko, co w nij je, twoim Kaszëbóm«. Anioł zrobił tak, jak Pón Bóg kôzôł, I tak Kaszëbë taczki są piękné”.* *Tekst Donald Tusk. pl.youtube.com/watch?v=7hB1Q3-0EIY pl.youtube.com/watch?v=uecDNhJXdfE&feature=related Wołamy juuż na tej ziemi, pragniemy na naszej na ziemi, chcemy żyć godnie, nie wiecznie skłóceni! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Co bede zmienial! Chca to niech sami sie zmieniaja 23.05.08, 14:20 Leniwy Donald Tuske po powrocie z pracowitych wakacji w Ameryce Poludniowej zapowiedzial, ze zmiany w Rzadzie go nie zajmuja. Jak jakis minister czuje sie slabo, to niech sam sie zwolni. Donald mysli teraz jak zaplanowac letnie wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 Zawsze mogą zrezygnować z odpraw :)) 23.05.08, 10:49 Tanie państwo? Zawsze mogą zrezygnować z odpraw. Skoro i tak nic nie robią to w ramach taniego państwa mogą cały rząd podać do dymisji co przyniesie jedynie pozytywny skutek w postaci oszczędności finansowych dla budżetu państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
zkris11 Re: To jest sumienie L.K. a nie moje 23.05.08, 07:31 sumienie.lk napisał: > A co do meritum: czy rzeczywiście uważasz, że Jarosław Kaczyński w > październiku 2007 roku został przez 70 % wyborców skrzywdzony? Jeśli > tak, to ja mogę pozostać nawet nienawistnikiem, ale ty jesteś durniem Durniem to Ty jesteś! JA nawet słowem nie wspomniałem o Kaczyńskim! Gdyby media traktowały tak samo rząd Tuska jak Kaczyńskiego to już dawno nie powinno go być! to co się teraz dzieje to PRL w czystym wydaniu propagandowym! Jedyna słuszna siła rządzi której nikt nie może skrytykować bo od razu jest np. durniem! Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflik_polski1 Re: To jest sumienie L.K. a nie moje 23.05.08, 08:42 A ja widzę, że jednak jesteś durniem. Na dodatek nie potrfisz zrozumieć czytanego tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: To jest sumienie L.K. a nie moje 23.05.08, 07:32 błędem Kaczyńskiego była równoczesna walka na wszystkich frontach. patrząc jednak na historię nocnej zmiany (obalenie rządu Olszewskiego) i upadku rządu PiS łatwo dojść do wniosku że właścicielom Polski raczej żadna siła polityczna nie zagrozi. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Ty masz sumienie? Obudź się z tej zaślepionej 23.05.08, 07:19 a rzad "mlaskacza wielkiego" byl wielki? Zartujesz chyba.... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Donek wyzszy ...tylko o 7 cm -:)))) 23.05.08, 07:22 1zorro napisał: > a rzad "mlaskacza wielkiego" byl wielki? Zartujesz chyba.... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Donek wyzszy ...tylko o 7 cm -:)))) 23.05.08, 07:24 za to co kaczor ma w spodenkach to tylko Ziobro wie.... Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Ty masz sumienie? Obudź się z tej zaślepionej 23.05.08, 07:30 on jest wykształciuch, on nadal nie rozumie Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: I Nieudacznik RP przez dwa lata pogłębiał ten 23.05.08, 07:29 ciekawe spostrzeżenie. bo moja pamięć podpowiada coś innego. za rządu PiS nastąpił wzrost wszystkich wskaźników ekonomicznych. za Tuska wszystko leci w dół. Może kiedyś dowiemy się kto teraz konsumuje efekty wzrostu gospodarczego. na dojście Tuska do władzy poszła ciężka kasa, nikt nie daje za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: I Nieudacznik RP przez dwa lata pogłębiał ten 23.05.08, 07:35 wzrost wskaznikow ekonomicznych za PISuar? Wolne zarty! PISuar konsumpwal to co SLDowaska banda mimo wszystko uruchomila. No i przez dwa lata nie zdarzyli wszystkiego zepsuc....A co takiego teraz sie sypie? Moze troche konkretow? Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: I Nieudacznik RP przez dwa lata pogłębiał ten 23.05.08, 07:37 no widzisz! jak się postarasz, to znajdziesz pozytyw i u Kaczyńskiego. ON nie popsuł gospodarki. A Tusk - tak. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: I Nieudacznik RP przez dwa lata pogłębiał ten 23.05.08, 07:40 nie popsul bo nie zdazyl. A co takiego w gospodarce Tusk psuje? Moze jakies konkrety podasz, czy wolisz tak po prostu jak Jarkacz paplac? Odpowiedz Link Zgłoś
canisparvus Re: I Nieudacznik RP przez dwa lata pogłębiał ten 23.05.08, 08:30 Produkcja przemysłowa spadła do wielkości błędu statystycznego. Inflacja wzrosła i rośnie jeszcze bardziej, a prognozy są zatrważające. Przy czym najbardziej wzrastają ceny żywności, energii, mieszkań - dla ludzi zarabiających normalnie to jest powyżej 10 % w skali roku, znacznie gorzej jak wydumana średnia statystyczna pędzona w górę przez zarobki kadry zarządzającej i odnoszona do zmanipulowanego zmienionego koszyka. Po zniesieniu ustawy kominowej rozrzut między statystyką a odczuciami ludzi będzie jeszcze większy. Prawdą jest, że za te wskaźniki w dużym stopniu odpowiadają uwarunkowania zewnętrzne: wysokie ceny paliw i żywności na rynku światowym. Ale część - to ceny regulowane i akcyza. Ponadto rząd działa w warunkach dużego napływu dewiz - od Polaków pracujących zagranicą i z dotacji Unii Europejskiej - tak korzystnej sytuacji nie miał pod tym względem żaden dotychczasowy polski rząd. Powoduje to dużą aprecjację złotego, co ma zresztą strony dodatnie (obniża inflację) i ujemne (pogarsza terms of trade polskiego handlu zagranicznego). W sumie - pod niektórymi względami jest bardzo źle, pod innymi - nienajgorzej, ale w sumie rząd sobie radzi z tym wszystkim nienajlepiej. A miał to być rząd o wiele lepszy niż poprzedni i rozbudził wygórowane oczekiwania, którym nie jest w stanie sprostać. Co prawda Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: I Nieudacznik RP przez dwa lata pogłębiał ten 23.05.08, 08:33 ty faktycznie oczekiwales cudow w ciagu 6ciu miesiecy.... Odpowiedz Link Zgłoś
canisparvus Re: I Nieudacznik RP przez dwa lata pogłębiał ten 23.05.08, 08:57 Ja akurat nie oczekiwałem cudów. Tak jak nie oczekiwałem 3 milionów mieszkań w 2 lata, a nawet w ciągu zakładanych 8 lat. Ani zapowiadanej w 1989 roku przez pana Balcerowicza poprawy w ciągu 6 miesięcy. Twoje pytanie brzmiało "co konkretnie się sypie". To odpowiadam: sypie się gospodarka, czego namacalnymi przejawami jest wyraźny wzrost inflacji (przy uwarunkowaniach zewnętrznych dodatnich i ujemnych) i stagnacja produkcji przemysłowej. Nie jest to jeszcze katastrofa, ale - może być. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Ciemny lud dal sie nabrac na cud drgiej Irlan 23.05.08, 10:26 no ale chyba sie do ciemniakow nie chcesz zaliczac? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: I Nieudacznik RP przez dwa lata pogłębiał ten 23.05.08, 10:25 i to jest wedlug ciebie "zasluga" 6cio miesiecznych rzadow Tuska? To popatrz sie co sie dzieje z inflacja w Niemczech, zerknij na rynki bankowe i nieruchomosci w USA i UK... A od kiedy to Tusk ma "sterowac" kapitalistyczna gospdarka? Takich "sterownikow" to juz mielismy....Kaczynskiemu tez sie marzylo... Odpowiedz Link Zgłoś
canisparvus Re: I Nieudacznik RP przez dwa lata pogłębiał ten 23.05.08, 11:59 Jeszcze raz przypominam, że pytanie brzmiało, co konkretnie się sypie, jako że poprzednio utrzymywałeś, że nic. Jednak coś się sypie, a jakby poszukać, to pewnie i więcej by się znalazło (np. duzy spadek notowań na giełdzie warszawskiej - giełda zawsze uchodzi za czuły barometr stanu gospodarki). Rozumiem, że obecny Twój głoś jest przyznaniem, że jednak się sypie, a jedynie twierdzisz, że to nie jest wina pana Tuska i w innych krajach jest jeszcze gorzej. Oczywiście, zawsze znajdą się kraje, w których jest gorzej. Ale np. gdy tąpnęła giełda, u nas wskaźniki poleciały najgłębiej ze wszystkich krajów OECD. Mam zbyt małą wiedzę, żeby twierdzić, że rozmiar spadków to wina rządu PO z panem Tuskiem na czele. Ale podejrzewaqm, że gdyby rządził w dalszym ciągu PiS, to według prasy i tv byłaby ewidentna wina panów Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: I Nieudacznik RP przez dwa lata pogłębiał ten 23.05.08, 14:17 moje zdanie jest takie: im mniej rzad -i to obojetnie czy Tuska czy Kaczynskiego - bedzie sie mieszal do gospodarki tym lepiej. Dla gospodarki. Zerknij na Wlochy....Tam BURDEL w rzadach od lat a kraj i gospodarka ma sie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
canisparvus Re: I Nieudacznik RP przez dwa lata pogłębiał ten 23.05.08, 15:04 Wycofujemy się na z góry upatrzone (?) pozycje... Ha! Każdy dogmatyzm jest zły. W obecnym systemie prawnym rząd niewiele może zrobić z gospodarką (może dbać o rozsądne i oszczędne wydawanie publicznych pieniędzy, a to już jest coś), ale tak już jest, że to rząd jest rozliczany z niepowodzeń gospodarczych. Także ten rząd będzie. A jeżeli media będą go chronić, porażka rządu może być tym dotkliwsza, bo ludzi na ogół drażni, gdy im się mówi, że jest dobrze, a sami widzą, że jest źle. Łatwiej się nabierają na tezę odwrotną, bo każdy chce mieć lepiej. A ten rząd naobiecywał sporo i rozbudził przesadne oczekiwania. Mówienie o tym, jak pięknie będzie "już wkrótce", za parę miesięcy czy za parę lat, już przerabialiśmy wielokrotnie i na ogół skutkowało to na krótką metę, a dalekosiężne skutki były opłakane. Ale nie jest tak, że rząd w sytuacji kryzysowej nie powinien reagować. Najlepszym przykładem takiej interwencji jest "New Deal" Roosevelta, który wydobył USA z kryzysu lat trzydziestych. Może jeszcze nie mamy kryzysu, ale kto wie, co może się zdarzyć, gdy ceny ropy i gazu poszybują w górę (na co się zanosi), nasi kochani dostawcy przykręcą kurek, a państwa Unii Europejskiej zechcą się wydobyć z zapaści w myśl zawołania "ratuj się, kto może" i zapomną o solidarności z biedną Polską. Ja na miejscu pana Tuska poprosiłbym najlepszych ekomnomistów już teraz o opracowanie planu na wypadek, gdyby sytuacja się jeszcze bardziej pogorszyła. I to nie potakiwaczy, ale np. przeprosiłbym pana Gomułkę. I dążyłbym do tego, żeby uaktywnić Unię Europejską w tym kierunku. Może warto by na początek np. zrezygnować z ambitniejszych przedsięwzięć proekologicznych? Nie wiem, ale bym starał się dostać opinie ekspertów. Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Art. jest o PO, czy ty masz kompleks Kaczynskich 23.05.08, 07:57 Co by nie napisali, zawsze odwolania do PiS iKAczynskich. Zajmij sie lepiej rozwazaniami, co by tu zrobic, zeby prace rzadu byly wlasciwe... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Art. jest o PO, czy ty masz kompleks Kaczynsk 23.05.08, 07:58 a czy ja jestem w rzadzie? Uchowaj Panie Boze! Polakami rzadzic to by i Jan Pawel II nie poradzil.... Odpowiedz Link Zgłoś
lemur6666 Re: Tusk nie będzie odsuwał ministrów 23.05.08, 07:14 I Tusk dokonał tego w 100 dni. To szczyt możliwości sprawczych. Zniszczyć cały dobrobyt w 3 mce. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Tusk nie będzie odsuwał ministrów 23.05.08, 07:27 lemur, nie przesadzaj... dobrobytu to raczej nie bylo... ale, ze donek w panice to fakt... Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Tusk nie będzie odsuwał ministrów 23.05.08, 07:25 bądźmy uczciwi. Donald tylko pogłębia przepaść. Fakt - twórczo. Swietny był numer jej towarzyszki minister ze śląska, tej od rozwoju regionalnego - zażyczyła sobie kasy na rozwój regionów bogatych, bo uboższe nie ma po co rozwijać. Ale poprzednie rządy też takie same - zeżreć, nachapać się, nakraść dla siebie dla swoich rejonów, co tam Polska cała. Polska to ... winne rządy? nie, winni obywatele. gdy Olszewski chciał rozbić polityczną mafię przyglądaliśmy się jak się obala nocą rząd. Gdy PiS chciał robić porządki obywatele słuchali Gazety i TVN. Czy Kaczyński winny temu? Tak, mógł wrogów wybijać pojedynczo, nie walczyć na wszystkich frontach równocześnie. nawet gdyby to oznaczało cierpienie z widokiem Leppera w rządzie. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Tusk nie będzie odsuwał ministrów 23.05.08, 07:42 olias, no to masz pieeeeekna wizje Polski! Pogratulowac.... Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Zgadzam się: elitaryzm był od zawsze dominującą .. 23.05.08, 08:24 Zgadzam się: elitaryzm był od zawsze dominującą cechą Donalda Tuska, i to nie tylko te jego słynne eleganckie krawaty i garnitury (w końcu żaden błąd!), lecz to: "Ale przede wszystkim - wprowadzimy podatek liniowy!!!", no i ta trwająca już pół roku ucieczka od problemów pracowników upośledzonych od zawsze, najzacniejszych zawodów: służba zdrowia, oświata, nauka, kultura ... Brak pomysłów? To może zapytać kogoś mądrego o to, jak zaradzić? I gdzie to tanie państwo, likwidacja synekur rządowo-samorządowych, lustracja majątkowa? Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Tusk nie będzie odsuwał ministrów 23.05.08, 06:46 Tusk widać postanowił zaoszczędzić na odprawach dla ministrów. Przeciez po zmianach i tak nic by się w istocie nie zmieniło, marnych ministrów zastapiliby równie marni a moiże nawet jeszcze gorsi. Wszak ta partyjka taka już jest. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: Tusk nie będzie odsuwał ministrów 23.05.08, 06:50 Tak, tak... Najlepszym premierem był I Nieudacznik RP Jarosław Kaczyński, a superministrami członkowie jego nierządu. Wielka szkoda, że w wyborach 2007 ponieśli tak sromotną klęskę - wszak tyle dobra mogli krajowi dać. Jakże nam wszystkm przykro!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Tusk nie będzie odsuwał ministrów 23.05.08, 07:36 nie udawaj że ci przykro. jakby rządził nadal Kaczyński twój tatuś rozmawiałby z prokuratorem o swoim majątku. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Tusk nie będzie odsuwał ministrów 23.05.08, 07:49 moj tatus na szczescie od dawna u Pana Boga i na ten burdel z gory spoglada. A do mojego majatku to Kaczynskiemu tyle co do psich kup z flagami w Warszawie.... Odpowiedz Link Zgłoś
szczepanik4 Tusk nie będzie odsuwał ministrów 23.05.08, 06:52 Cały ten rząd to jedno wielkie dno.Najgorszy premier w historii o ministrach szkoda gadać Jedno wielkie Gó..!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zkris11 Ten tekst najbardziej mnie rozśmieszył 23.05.08, 06:52 Inny z naszych rozmówców z rządu odebrał tę deklarację jednoznacznie: "Koniec spekulacji, kto odejdzie, zwieramy szeregi i pokazujemy efekty naszej ciężkiej pracy". Efekty sa rzeczywiście niesamowite np. aż 5 km autostrad i porażająco wystraszony i biedny Grabarczyk! I tak mają szczęscie że media zachowują się wobec nich jak Trybuna Ludu kiedyś wobec PZPR. Wyborcza przez pól roku praktycznie milczy o tym rządzie i Tusku. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Dostal iskrowke z Berlina i szlus 23.05.08, 07:13 do szeregu panie Tusk.A kiedy pan Premier ma zaplanowany " prawdziwy " urlop? Odpowiedz Link Zgłoś
olias Donald marzy - wszyskie go kochają 23.05.08, 07:19 te info to chyba najlepsze posumowanie rządów PO. Biedni ministrowie, tacy zestresowani, zmizerowani. Już pół roku z mozołem podgrzewają stołki odgazami. Co tam, my głupi naród, ministry ważne. Tyle że niewypał - tera ministry będą się bać - kogo i kiedy Donald z mańki z nienacka ... wyborcom PO gratulujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Donald marzy - wszyskie go kochają 23.05.08, 07:21 marzy ci sie powrot PISuaru? Ni wystarczy ci tego smrodu? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta A jeszcze tak niedawno...-:))) 23.05.08, 07:21 ,,wolne media'' ustawialy rzad Jaroslawa Kaczynskiego i nakazywaly mu usuwac ministrow. Donkowi wszystko uchodzi....powietrze tez -:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: A jeszcze tak niedawno...-:))) 23.05.08, 07:23 a tobie nie zimno? A moze juz wrocilas i teraz sloneczko kiepelek za bardzo przygrzewa? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Sloneczko ...w Warszawie od rana -:))) 23.05.08, 07:27 1zorro napisał: > a tobie nie zimno? A moze juz wrocilas i teraz sloneczko kiepelek za > bardzo przygrzewa? Tak wrocilam na troche do 5 czerwca. Ale wracam.mam mocna motywacje...zebrac kaske na wycieczke ,,sladami Donka i Madzi'' do Peru -:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta A gdzie byli ? 23.05.08, 07:32 1zorro napisał: > ale ciekawsze niz Jarka i Zbynia.... Jesli u Lecha w juracie to zadna `rewela.Jurate znam.A Peru....... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: A gdzie byli ? 23.05.08, 07:37 no wlasnie: Dlatego sladami Donka jest ciekawiej...A i normalniej. Mimo, ze przeciwko "homo" nic nie mam.... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta mam nadzieje ze pieski-wykrywacze koki wycolane... 23.05.08, 07:44 beda(byly,nie wiem czy juz Donek wrocil?)z lotniska. Wspomaganie z Peru...tansze niz w klubach stolicy.I bezclowo-:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: mam nadzieje ze pieski-wykrywacze koki wycola 23.05.08, 07:46 ostatnio to tylko u prezia w Palacu znalezli.... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: mam nadzieje ze pieski-wykrywacze koki wycola 23.05.08, 07:49 1zorro napisał: > ostatnio to tylko u prezia w Palacu znalezli.... Koke? Przeciez ,,ekspert'' Januszek P. tylko o napojach z C2H5OH mawial-:)))) Poza tym ...ostania ,,ostra popijawa''byla ....z Donkiem.Nawet ,,obiektywna''GW pisala o 5 butelka wina obalonych przy ,,okraglym stole'' Prezydent-Premier-:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: mam nadzieje ze pieski-wykrywacze koki wycola 23.05.08, 07:51 co to jest tych 5 butelek? Musiala bys policzyc ile z Palacu tygodniowo pustych wywoza.... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: mam nadzieje ze pieski-wykrywacze koki wycola 23.05.08, 07:55 1zorro napisał: > co to jest tych 5 butelek? Musiala bys policzyc ile z Palacu > tygodniowo pustych wywoza.... Koka...nie zostawia sladow.Zawsze mozna powiedziec ,ze sie cukier puder rozsypal.Donek wie co bierze-:))) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: mam nadzieje ze pieski-wykrywacze koki wycola 23.05.08, 07:56 fakt. Za to watrobe kaczora bedzie ciezko wymienic....A skad jestes taka znawczynia "koki"? Zaliczasz w disco dzialeczke, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: mam nadzieje ze pieski-wykrywacze koki wycola 23.05.08, 08:03 1zorro napisał: > fakt. Za to watrobe kaczora bedzie ciezko wymienic....A skad jestes > taka znawczynia "koki"? Zaliczasz w disco dzialeczke, czy jak? Tylko raz spobowalam amfy i starczy. Nie wiem tylko czy ....na premierostwo za czas jakis?-:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: mam nadzieje ze pieski-wykrywacze koki wycola 23.05.08, 08:06 nooooo, to uwazaj jeszce na "tabletki gwaltu"....Bo tego konsekwencje po paru miesiacach mozesz miec powazniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Sloneczko ...w Warszawie od rana -:))) 23.05.08, 07:29 no widzisz. To jednak praca na emigracji cos daje...Forse zarobisz, popodrozujesz, doksztalcisz sie....A tak to bylby tylko Torun i moher....Tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Moher w Peru ..w sam raz -:))) 23.05.08, 07:30 Cieplutki i pachnacy ..piernikami torunskimi -:) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Moher w Peru ..w sam raz -:))) 23.05.08, 07:31 absolutnie nie pasuje do tego klimatu. A ty na ta torunska "mode moherowa" to chyba jeszcze za mloda? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Nie bylam w Andach ...ale 23.05.08, 07:34 1zorro napisał: > absolutnie nie pasuje do tego klimatu. A ty na ta torunska "mode > moherowa" to chyba jeszcze za mloda? Na tych wysokosciach to chyba poranki chlodne? Na Isle pogoda lepsza niz w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Nie bylam w Andach ...ale 23.05.08, 07:38 no tak ale tam nudno. Ale w Warszawie odkad nie ma buraczano- paranoidalno-moherowego rzadu tez sie deczko nudno zrobilo.... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Dlaczego nudno....? 23.05.08, 07:40 1zorro napisał: > no tak ale tam nudno. Ale w Warszawie odkad nie ma buraczano- > paranoidalno-moherowego rzadu tez sie deczko nudno zrobilo.... Ostanio glownym tematem prasy w Reyku byla sprawa psich kup na trawnikach.Cala Isla tym zyje-:))) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Dlaczego nudno....? 23.05.08, 07:45 no to prawie jak w Warszawie....I w dodatku jeszcze tych z flagami. Ale powaznie - za rzadow Kaczynskiego to pewien dziennikarz szwedzki powiedzial: u was w Warszawie to sie przez tydzien tyle dzieje co u nas w Szwecji przez rok....A teraz? Nuda, panie, nuuuuuda....i spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Dlaczego nudno....? 23.05.08, 07:46 ,,Nasz narod jak lawa'''....spoko spoko -:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Dlaczego nudno....? 23.05.08, 07:47 ale taka juz zastygla i skamieniala...Jak w Pompei... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Dlaczego nudno....? 23.05.08, 07:50 1zorro napisał: > ale taka juz zastygla i skamieniala...Jak w Pompei... Diabel Palikot w piecu pali....nie zastygnie-:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Dlaczego nudno....? 23.05.08, 07:52 diabel? Myslalem , ze belzebub w Toruniu urzeduje? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Dlaczego nudno....? 23.05.08, 07:53 1zorro napisał: > diabel? Myslalem , ze belzebub w Toruniu urzeduje? A Palikot...w Lublinie -:) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Dlaczego nudno....? 23.05.08, 07:55 Palikot, to jest taki kolek-wesolek, raczej rozsmiesza niz szkodzi. Czego nie mozna powiedziec o Rydzolu z Torunia.... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Dlaczego nudno....? 23.05.08, 08:01 1zorro napisał: > Palikot, to jest taki kolek-wesolek, raczej rozsmiesza niz szkodzi. > Czego nie mozna powiedziec o Rydzolu z Torunia.... Fakt Rydzyk nie ma poczucia humoru.Choc...jego wejscie o moherowym berecie....jak powiedzial ,,podniesmy dumnie masze berety w gore''- :)))( slyszalam i ogladalam na TRWAM pol roku temu) A Palikot to pajac znakomity-:))) Tylko...czy posel RP powinien tak sie zachowywac? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Dlaczego nudno....? 23.05.08, 08:04 Okazuje sie ze poslowie z PO moga zachowywac sie jak chca.Obrazanie przeciwnikow politycznych,nawet namawianie do mordow.Czy to przemiana w PZPR? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Dlaczego nudno....? 23.05.08, 08:08 o czym ty wypisujesz?? Namawiaja do mordow? Co to za pierdoly ci po glowie chodza??? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Dlaczego nudno....? 23.05.08, 08:14 Tak naprawdę w interesie Kościoła jest, by PO 'wykończyła' Rydzyka" Przypomina sie PRL i Popieluszko. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Dlaczego nudno....? 23.05.08, 08:15 presentation, na Boga, czy ta sie czasem zastanawiasz co ty wypisujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Dlaczego nudno....? 23.05.08, 08:17 Nie wypowiadaj imienia Boga skoro z nim walczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Dlaczego nudno....? 23.05.08, 08:22 kolejna pie..! Ja walcze z Bogiem??! Czy dla ciebie Rydzyk to Bog? A moze Ziobro? Albo Kaczynski? Jesli tak, to sorry....Ta Wielka Trojce zostawiam tobie.... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Dlaczego nudno....? 23.05.08, 08:05 no wiesz...Przy Cymanskim to on i tak jeszcze jest cienki. Ale w sumie wole takich "Stanczykow" niz Hojarska, Begerowa, Lyzwinskiego, Leppera.... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta ....Hojarska, Begerowa, Lyzwinskiego,..... 23.05.08, 08:10 elita PiS -:))))) 1zorro napisał: > no wiesz...Przy Cymanskim to on i tak jeszcze jest cienki. Ale w > sumie wole takich "Stanczykow" niz Hojarska, Begerowa, Lyzwinskiego, > Leppera.... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: ....Hojarska, Begerowa, Lyzwinskiego,..... 23.05.08, 08:13 nudno bez nich....Ale to bylo dno. Dno, ktore zawdzieczalismy Kaczynskiemu. Chyba nie zaprzeczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Spoko...PSL sie ..rozkreca'' -:)))) 23.05.08, 08:16 1zorro napisał: > nudno bez nich....Ale to bylo dno. Dno, ktore zawdzieczalismy > Kaczynskiemu. Chyba nie zaprzeczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Spoko...PSL sie ..rozkreca'' -:)))) 23.05.08, 08:20 no ale mimo szcze rych checi takiego buractwa tam nie znajdziesz. Patrzac na Pawlaka to naprawde sie wyrobil...Nigdy za nim nie przepadalem, bo to byl tki chlopek-roztropek ale u niego postep ewolucyjna widac. W pozytywnym tego slowa znaczeniu, oczywiscie... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Spoko...PSL sie ..rozkreca'' -:)))) 23.05.08, 08:23 1zorro napisał: > no ale mimo szcze rych checi takiego buractwa tam nie znajdziesz. > Patrzac na Pawlaka to naprawde sie wyrobil...Nigdy za nim nie > przepadalem, bo to byl tki chlopek-roztropek ale u niego postep > ewolucyjna widac. W pozytywnym tego slowa znaczeniu, oczywiscie... Spoko...sloma z butow wyjdzie...spoko-:))) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Spoko...PSL sie ..rozkreca'' -:)))) 23.05.08, 08:26 nie da rady. Tym, ktorym wychodzila juz dawno poszla do "mlocki" a ci co zostali....no coz partyjka dla chlopstwa. Wszakze mamy w Polsce "pochodzenie rolnicze" , wiec musi byc.... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Zobacz jaki procent ,,chlopstwa'' glosowalo na PSL 23.05.08, 08:28 Wiecej elektoratu wiejskiego ,niz PSL, mial PiS i....PO-:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Zobacz jaki procent ,,chlopstwa'' glosowalo n 23.05.08, 08:30 no bo "prawdziwych Chlopow" juz nie ma....Albo chleja, albo nie bardzo wiedza co jest grane. A reszta, to so przedsiebiorcy rolni. I dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Zobacz jaki procent ,,chlopstwa'' glosowalo n 23.05.08, 08:31 1zorro napisał: > no bo "prawdziwych Chlopow" juz nie ma....Albo chleja, albo nie > bardzo wiedza co jest grane. A reszta, to so przedsiebiorcy rolni. I > dobrze! Ci,,przedsiebiorc(z)y''to oczywiscie z PO -:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Zobacz jaki procent ,,chlopstwa'' glosowalo n 23.05.08, 08:34 niekoniecznie. I wsrod zwolennikow PISuaru jest paru normalnych. A najlepiej radza sobie ci co maja polityke w d..... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Juz dawno mowilem, ze Tusk marionetka na sznu 23.05.08, 07:59 czyim? No chyba nie twoim, gamoniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Juz dawno mowilem, ze Tusk marionetka na sznu 23.05.08, 08:00 masz racje. TUSK = Totally Useless Shit-Kicker Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Juz dawno mowilem, ze Tusk marionetka na sznu 23.05.08, 08:03 obudziles sie czy jeszcze spac nie poszedles, "Aussie"....? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Juz dawno mowilem, ze Tusk marionetka na sznu 23.05.08, 08:08 1zorro napisał: > obudziles sie czy jeszcze spac nie poszedles, "Aussie"....? one line parasite, czy rano, czy wieczorem tusk zawsze wyglada tak samo, czyli TUSK = Totally Useless Shit-Kicker Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Juz dawno mowilem, ze Tusk marionetka na sznu 23.05.08, 08:14 "odbraziles" sie juz si juz na mnie? Pasozytnicza myszko jednolinijkowa? Czasem to masz tylko pol linijki.Ale mnie to nie denerwuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: ..A moze maja? 23.05.08, 07:57 nooooo, widze, ze sie pan mecenas do dyskusji wlaczyl. Deczko pozno.... Odpowiedz Link Zgłoś
prof.gamon0 UWAGA Dzisiaj Tusk obieca reformy i przyspieszenie 23.05.08, 08:03 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Przed laty juz inni .,,przyspieszali'' 23.05.08, 08:08 prof.gamon0 napisał: > :))) www.sdp.pl/ddpf_wystawy.php Zdjecie z zegarkami. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Przed laty juz inni .,,przyspieszali'' 23.05.08, 08:18 najfajniesz "fotka" to zona prezydenta....Zakochalem sie, chyba.... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Przed laty juz inni .,,przyspieszali'' 23.05.08, 08:19 Popatrzyles na foto swojej matki?Nie walnij pawia. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Przed laty juz inni .,,przyspieszali'' 23.05.08, 08:24 moja matke na fotkach tego typu nie upubliczniam. Ze wzgledu na "First Lady"...Bo "First Lady" wygladala by przy niej jak sprzataczka.... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Przed laty juz inni .,,przyspieszali'' 23.05.08, 08:25 Nie obrazaj kobiet.Nie kazda jest piekna , ale maja serce ktore pozwolilo ci przezyc. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Przed laty juz inni .,,przyspieszali'' 23.05.08, 08:28 to ty przed chwila starales sie obrazic. Chociaz ci nie wyszlo...A tak nawiasem mowiac, bez urazy do "First Lady" i jej wygladu, to to jest jedyny mezczyzna w Palacu... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Przed laty juz inni .,,przyspieszali'' 23.05.08, 08:30 1zorro napisał: > to ty przed chwila starales sie obrazic. Chociaz ci nie wyszlo...A > tak nawiasem mowiac, bez urazy do "First Lady" i jej wygladu, to to > jest jedyny mezczyzna w Palacu... Chwalisz...bo Rydzyk ganil? -:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Przed laty juz inni .,,przyspieszali'' 23.05.08, 08:31 nie, absolutnie! Kobitka ma po prostu "jaja" i wlasne zdanie....Ty, jako kobieta powinnas ja za to szanowac. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Przed laty juz inni .,,przyspieszali'' 23.05.08, 08:38 1zorro napisał: > nie, absolutnie! Kobitka ma po prostu "jaja" i wlasne zdanie....Ty, > jako kobieta powinnas ja za to szanowac. Bardzo szanuje Pania Kaczynska.To najlepsza Prezydentowa od 1989.Prezydent tez. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Przed laty juz inni .,,przyspieszali'' 23.05.08, 08:39 co do prezydentowej to sie zgodze...A o jakim prezydencie ty mowisz? Bo nie widze....Aaaaa, chodzi ci o tego mlaskacza puszcajacego baki? No wiesz..... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Ten husycki ,,taboryta'' z mieczem nad glowa... 23.05.08, 08:22 Pani Kaczynskiej?,,Prawda czasu prawda obrazu''-:)))) 1zorro napisał: > najfajniesz "fotka" to zona prezydenta....Zakochalem sie, chyba.... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Ten husycki ,,taboryta'' z mieczem nad glowa. 23.05.08, 08:32 --dokladnie ta! Latajace kaczory Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta ,,Husyci z Torunia'' -:))) 23.05.08, 08:36 To jednak inna bajka-:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: ,,Husyci z Torunia'' -:))) 23.05.08, 08:38 na szczescie.... A byl taki jeden co wstrzymal slonce.... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: ,,Husyci z Torunia'' -:))) 23.05.08, 08:42 1zorro napisał: > na szczescie.... A byl taki jeden co wstrzymal slonce.... ...i nie mial dziadka w Werhmachcie,a na pewno by sie tego nie wstydzil .A kolendowal Nicolaus ,podobno,po niemiecku....jak w niektorych ,,kaszubskich''domach-:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: ,,Husyci z Torunia'' -:))) 23.05.08, 10:28 a czy ktos sie tego wstydzi? Widac, zes ty nie ze Slaska i Pomorza..... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Krotka pamiec...? 23.05.08, 10:32 1zorro napisał: > a czy ktos sie tego wstydzi? Widac, zes ty nie ze Slaska i > Pomorza..... Tusek zaprzeczal,migal sie..az rodzina Tuskow potwierdzila. Wyszedl na glupa i przegral wybory. A nikt by mu za dziadka zlego slowa nie powiedzial,no moze poza paroma psycholami z NOP...:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Krotka pamiec...? 23.05.08, 10:34 Tusk przegral wybory? A to cos nowego....To znaczy mamy znowu Jarka? Czy ja cos przespalem? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta To przez ten biomet -:))) 23.05.08, 10:37 1zorro napisał: > Tusk przegral wybory? A to cos nowego....To znaczy mamy znowu Jarka? > Czy ja cos przespalem? ,,Dziadek'' byl grany w 2005-:) Mam nadzieje ,ze nie pracujecie dzis na tej budowie na rusztowaniu. Jesli tak,to z tego majstra kawal wala. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: To przez ten biomet -:))) 23.05.08, 10:38 dziewczyno, na 28 pietrze, bez kasku, liny i przy azbescie! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: To przez ten biomet -:))) 23.05.08, 10:43 1zorro napisał: > dziewczyno, na 28 pietrze, bez kasku, liny i przy azbescie! Godness...ale daja POpalic!To chyba ta budowa nie w III,odrodzonej ,RP?-:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: To przez ten biomet -:))) 23.05.08, 10:45 a jusci! W IV RP w Chicagowie, gdzie te beskurcyje PISuarowe rzondzom.... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Chicago nasze? -:)))) 23.05.08, 10:50 1zorro napisał: > a jusci! W IV RP w Chicagowie, gdzie te beskurcyje PISuarowe > rzondzom.... Kiedy zmiana nazwy na...Jackowo Dolne.I kiedy do Jackowa..bez wizy?- :))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta A pogoda u Ciebie jeszcze gorsza niz w Warszawie 23.05.08, 10:54 www.weather.com/weather/local/USIL0225 Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: A pogoda u Ciebie jeszcze gorsza niz w Warsza 23.05.08, 11:04 u mnie pogoda piekna. Slonce, plaza, muzyka i spiew. Tylko Pan Mjster goni. Czasem. I robic karze... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta To gdzie to twoje Chicago ..nie w USA Illinoi? 23.05.08, 11:13 1zorro napisał: > u mnie pogoda piekna. Slonce, plaza, muzyka i spiew. Tylko Pan > Mjster goni. Czasem. I robic karze... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: To gdzie to twoje Chicago ..nie w USA Illinoi 23.05.08, 14:19 a coz ja bym u kowboi robil? To taki ZSRR - bis, tylko bardziej bogaty, ale mentalnosc podobna. Mam tam znajomych, bylem jakis czas ale zeby na zawsze? Brrrrrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Chicago nasze? -:)))) 23.05.08, 11:03 o to to sie musisz Bushmena spytac....Kaczynskie za slabo mu w d....wlazily. Mnie to na szczesie nie dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Chicago nasze? -:)))) 23.05.08, 11:18 1zorro napisał: > o to to sie musisz Bushmena spytac....Kaczynskie za slabo mu w > d....wlazily. Mnie to na szczesie nie dotyczy. Tez ci majster kazal Bushowi w d...wlazic...-:))) To sie nazywa molestowanie a nawet naklanianie do nierzadu,zglos Piterze! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Chicago nasze? -:)))) 23.05.08, 14:20 a moze to lubie? Jak Zioberko.... Odpowiedz Link Zgłoś
gurru to jasne, dla Tuska rzadzenie to gra przy zlobie 23.05.08, 08:24 zadnej odpowiedzialnosci za kraj. zwyczajne dno. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: to jasne, dla Tuska rzadzenie to gra przy zlo 23.05.08, 08:35 tak jakby Kaczynski jakas odpowiedzialnosc na siebie bral.... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Do nicka... 23.05.08, 08:34 government_of_silly_walks napisała: > LOL Chyba `raczej ,,ministry''.Tak bylo u Pytona-:) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Yes Yes Yes 23.05.08, 08:41 no ale koniec zabawy....Pan majster wola....Cement przywiezli i ruszyc sie trzeba. Jeszcze mnie wywala i dutki strace.... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Yes Yes Yes 23.05.08, 08:43 1zorro napisał: > no ale koniec zabawy....Pan majster wola....Cement przywiezli i > ruszyc sie trzeba. Jeszcze mnie wywala i dutki strace.... Dobrze ,ze nie beton ..bo juz by zwiazal ..jak ta lawa(0,5 godziny temu). I by byla ,,czapka brama''-:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Yes Yes Yes 23.05.08, 10:30 pan majster dobry, na sniadanie (drugie) puscili....Jeno gorko dziska...jak niektore posty czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta To przez ten ...biomet -:))))))) 23.05.08, 10:34 1zorro napisał: > pan majster dobry, na sniadanie (drugie) puscili....Jeno gorko > dziska...jak niektore posty czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: To przez ten ...biomet -:))))))) 23.05.08, 10:35 nie. Przez szanownych braci Polakow. A jakby JP II rzadzil, to tez by bylo "be"? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta U nas tak zawsze...jak mawial Onufry Zagloba. 23.05.08, 10:38 1zorro napisał: > nie. Przez szanownych braci Polakow. A jakby JP II rzadzil, to tez > by bylo "be"? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: U nas tak zawsze...jak mawial Onufry Zagloba. 23.05.08, 10:41 no wlasnie....Nobla temu, kto by w tym kraju wszystkich zadowolil! I to podwojnego! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Nie ma takiej opcji -:)))) 23.05.08, 10:44 1zorro napisał: > no wlasnie....Nobla temu, kto by w tym kraju wszystkich zadowolil! I > to podwojnego! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Nie ma takiej opcji -:)))) 23.05.08, 10:46 no wlasnie. Czyli dalej bawimy sie w kabarecik. Obojetnie jaka "opcja" u wladzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Z rządem Tuska jest tak źle, że uznał, iż huśtanie 23.05.08, 08:40 wspólną łodzią grozi jej całkowitym wywróceniem. Inaczej mówiąc uczciwe przyznanie się do nieróbstwa i zapowiedzi dymisji najgorszych ministrów spowodowały falę krytyki. To przestraszyło Tuska więc teraz będzie propaganda sukcesu. Będzie cudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Doskonała decyzja Pana Premiera. Po co odsuwać 23.05.08, 08:41 pojedynczych ministrów, skoro można podać do dymisji cały ten nieudaczny rząd:) Na POhybel nieudacznikom! u Odpowiedz Link Zgłoś
dolandtuks JA jestem Słońcem Peru i POlski i mam osłonę prasy 23.05.08, 09:02 i mogę nawet nic nie robić i bimbać, a i tak ogłupione przez moich usłużnych i głupich pismaków pacany w kraju, będą uważać, że z przepracowania padam na twarz Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Doskonała decyzja Pana Premiera. Po co odsuwa 23.05.08, 10:37 i prosimy cie Panie Boze o powrot "fachowcow" " z LPRu,Samoobrony i PISuaru....Bedzie znowu wesolo! Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: Doskonała decyzja Pana Premiera. Po co odsuwa 23.05.08, 15:26 Wesoło jest teraz. Widziałeś Donka w kretyńskiej czapeczce?? Są stworzeni dla siebie:) Po co być premierem, kiedy nie ma się o tym pojęcia:D Na POhybel nieudacznikom! u. Odpowiedz Link Zgłoś
sld_sld 1.Zmiany i tak nic nie zmienia, 2.zaoszczedzi sie 23.05.08, 08:44 na odprawach 3.zaoszczedzimy sobie wszyscy na tym ze kilku kolejnych cwaniaczkow nie bedzie ministrami. no i minister ktory rzadzi 4 lata nie ma mozliwosci zwalac czegokolwiek na poprzednikow Odpowiedz Link Zgłoś
kozkaj Tusk nie będzie odsuwał ministrów 23.05.08, 08:52 PiSowskie pieski ujadają, jak wygłodniałe hieny. Ale ten rząd jest po wielokroc lepszy od tego, który reprezentował PiS przez dwa lata ich rządów. Odpowiedz Link Zgłoś
dolandtuks Ja jestem cienias i chcę mieć cienkich ministów 23.05.08, 08:59 nie lubię się przemęczać i pracowity minister wywołuje u mnie wyrzut sumienia i awersję, po latach ciężkiej pracy PiS pod ostrzałem pismaków, czas na odPOczynek mojego rządu pod osłoną usłużnych dziennikarzy - i tak JA jestem ... Słońcem Peru Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Forumowy przygłupie, i co nam jeszcze zameldujesz? 23.05.08, 09:07 Odpowiedz Link Zgłoś
dolandtuks nie denerwuj Słońca Peru, mały, bo przyleję 23.05.08, 09:27 a jak mnie wkurzysz, to zaraz jakiś mój usłużny dziennikarzyk wysmaży o tobie artykulik, że ci szczena opadnie i kapcie spadną. Oni wiele POtrafią, chronią mnie a im chodzę bez wazeliny Odpowiedz Link Zgłoś
sunlama zachodź że Słoneczko skoro masz zachodzić.. 23.05.08, 09:54 ..bo nas uszy bolą słuchać Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: nie denerwuj Słońca Peru, mały, bo przyleję 23.05.08, 10:44 a tobie dzisiaj co, sloneczko przygrzalo czy zona z rana patelnia w leb przywalila? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Forumowy przygłupie, i co nam jeszcze zameldu 23.05.08, 10:40 a on w ogole potrafi meldowac? Klepie tylko i klepie ze sciagawki co mu pod nos podsuna.... Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj pierdołkowate informacje zamiast rzetelnej pracy 23.05.08, 09:39 jak na razie to taką można mieć ocenę rządu. a mamy prawicowego prezydenta i prawicowy rząd. skoro nie można podnieść biednym emerytom uposażeń to czemu nie można adekwatnie obniżyć wysokości wypłat byłym ubekom, różnej maści kiszczakom i jaruzelom ? przecież kaczka nie śmie tego zawetować, ba pewnie się nawet ucieszy. zamiast tego mamrocze się coś pod nosem (ale tak by dziennikarze usłyszeli) a potem generalnie się to odwołuje. i to jest polityka. a może palityka ? cały czas czekam na informacje po co był wyjazd masonerii do Peru. konkrety proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
dolandtuks Polacy,POleniuchujmy,proszę,ja"Sł óńce"tak to lubię 23.05.08, 09:43 nie ma nic fajniejszego od ciągłego lenistwa Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Polacy,POleniuchujmy,proszę,ja"Sł óńce"tak to 23.05.08, 10:48 to leniuchuj dalej....Moze cos wymyslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski011 A tak ciezko "pracuje zaplecze PO czyli PGNiG 23.05.08, 10:10 www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1585&news_id=193765&scroll_article_id=193765&layout=1&page=text&list_position=1 To oni przed wyborami zawarli umowe z Komorowskim, ze za obietnice podwyzek popra PO; widac, ze tutaj Tuske sie z obietnicy wywiazal, zas oni oblewaja zdrowko Slonca Peru Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Wam to wszystkim ciezko dogodzic....... 23.05.08, 10:32 a byl jakis rzad w RP, gdzie wszystko bylo super i O.K? Jakos nie przypominam sobie....Teraz przynajmniej jest spokoj. A to juz duzo...I chamstwa buraczanego w Sejmie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ogrodnik_to_ja Re: Wam to wszystkim ciezko dogodzic....... 23.05.08, 11:00 zorro, ty takiego nicka sobie wybrałeś, bo na czarno się w robocie ubierasz i na portierni siedzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Wam to wszystkim ciezko dogodzic....... 23.05.08, 11:05 nie na portierni tylko przy azbescie! Dutki trza robic.... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------Herr Thuske to zwykly klamca---------------- 23.05.08, 10:56 te dymisje to byl tylko kit dla glupiego ludu buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: ------Herr Thuske to zwykly klamca----------- 23.05.08, 11:06 a ty zwykly glupol, "hrabio".... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: ------Herr Thuske ma nochal jak Pinokio------- 23.05.08, 11:09 to od tych ciaglych klamstw - a jeszcze mu na pewno urosnie Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: ------Herr Thuske ma nochal jak Pinokio------ 23.05.08, 14:21 patrz sie hrabio, zeby tobie cos nie uroslo....Bo cie chlpoy z Maryna do oltarza cepami zagonia.... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------len Tusk lubi leniwych ministrow------------ 23.05.08, 11:12 im bardziej leniwi tym lepiej - bo herr Thuske bedzie mogl doczekac nikomu sie nie narazajac do wyborow prezydenckich Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: ------len Tusk lubi leniwych ministrow------- 23.05.08, 14:22 ales sie poplul....od tego slinotoku! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: jarek chcial cos zrobic tusk tylko zarobic 23.05.08, 14:23 no bo jak sie konta nie ma to mozna tylko "na czarno". Zarobic.... Odpowiedz Link Zgłoś