fajny_kurczak Agata ma już dość 11.06.08, 13:25 Jeszcze do tępych obrońców życia nienapoczętego!!! 14stoletnia dziewczynka ZOSTAŁA ZGWAŁCONA 1. niech pana xiędza i te mohery ktoś porządnie przeleci wbrew ich woli, może będą mieli cień pojęcia o czym pieprzą 2. katolicki bóg dawca życia wszelkiego jest GWAŁCIELEM? pięknie, to ja go p......ę!!! ........ bez komentarza, brak mi słów... Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: "Gazeta" nie jest wiarygodnym źródłem 11.06.08, 13:28 palestrina2005 napisał: > Najpierw pisali że gwałt, potem Agora choćby w "Metrze" pisała że > jedank nie gwałt. > Teraz znowu że gwałt... no właśnie. Najpierw należy ustalić tę sprawę... Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Re: "Gazeta" nie jest wiarygodnym źródłem 11.06.08, 13:28 Nie dziwi mnie, że wersje dziewczyny i chłopaka są różne a świadków zdarzenia raczej nie ma, o ukrytej kamerze rejestrującej akcję też nikt nie wspomniał. Faktem jest, że stało się co się stało i od dziewczyny nie można wymagać "jedynego słusznego" rozwiązania w rozumieniu kościoła. Kościół może po fakcie nawet ekskomunikować ją z całą rodziną (wątpię czy zrobi to samo w stosunku do chłopaka i jego rodziny chociaż za jego przyczyną ta ciąża) ale jego urzęcnicy nie mogą stawiać się ponad prawem i robić za swoistą "policję" (akcja księdza Podstawki to typowe egzekwowanie prawa ale według kodeksu kościelnego który, o ile mi wiadomo, JESZCZE w RP nie obowiązuje, a nie cywilnego czy karnego). A nastolatkę może tak samo jak dziennikarz "Wyborczej" może zmanipulować prokurator albo ksiądz. NiePis Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: "Gazeta" nie jest wiarygodnym źródłem 11.06.08, 13:50 Pytanie tylko czy gdziekolwiek na świecie istnieją obiektywne, niemanipulujące odbiorcami media? Nie. I nigdy takich nie będzie, gdyż wszędzie rządzi pieniądz. A widział ktoś kiedyś "obiektywną" monetę? Ponadto przy "reprezentowaniu rzeczywistości" i przekazywaniu informacji, media pełnią również inne funkcje, jak chociażby manipulacyjne, a przy tym da się je nakierować na pewnien światopogląd i styl życia. Przedstawiciele KRK nie mogą po prostu znieść, że czasy się zmieniły i nie wszystko dzieje się teraz na modłę słów KRK. Odpowiedz Link Zgłoś
inthekitchen Ządają zabicia dziecka. Kiedys zabitoby dziewczyne 11.06.08, 13:29 bo zhanbila rodzine. Mamy postep. Odpowiedz Link Zgłoś
wdakra Re: Ządają zabicia dziecka. Kiedys zabitoby dziew 11.06.08, 16:19 inthekitchen napisała: > bo zhanbila rodzine. Mamy postep. Kto żąda zabicia jakiegos dziecka? Jesli coś o tym wiesz, to masz obowiązek powiadomic organa ścigania. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Agata ma już dość 11.06.08, 13:30 Gazeta Wyborcza kłamie, a kłamstwo to chyba jej specjalność. kataryna.blox.pl/2008/06/Agata-na-aborcyjnym-froncie-cd.html Naiwny kto liczył, że po takiej kompromitacji Agnieszka Pochrzęst zapadnie się pod ziemię ze wstydu a jej pracodawca przeprosi czytelników za ordynarną manipulację. Nic z tych rzeczy, na ideologicznej wojnie nie ma czegoś takiego jak wstyd czy honor, Agnieszka Pochrzęst walczy dalej, choć niestety amunicji coraz mniej. Dzisiaj z sobotniego artykułu Pochrzęst nie ostało się nic. Nie wiem czy nagroda Hieny Roku jeszcze jest przyznawana, jeśli tak, to Pochrzęst jest murowaną faworytką. Agacie nie odmówiono aborcji, odmówiła jej sobie sama wycofując zgodę na zabieg. Agata nie została zgwałcona, a o tym, że ojcem jest jej rówieśnik wiedziała jej matka, a od niej nauczyciele, także policja i prokuratura, czyli chyba każdy kto się ze sprawą Agaty zetknął i chciał wiedzieć. Nowicka i Pochrzęst najwyraźniej nie chciały. Agata nie jest zdecydowana na aborcję, policja w Lublinie wie od nauczyciela Agaty, że dziewczynka chciała urodzić, sama Agata wycofała zgodę na aborcję w rozmowie z ordynatorem. Dlaczego tych informacji nie przeczytaliśmy w sobotę? Widać Pochrzęst uznała ją za nieistotną, skupiając się na spisywaniu (lub wysysaniu z palca) anonimowych zeznań o tym jakie to rzekomo piekło urządził Agacie ksiądz. Ksiądz raczej nie prześladował Agaty, tylko ją wspierał skoro - jak pisze dzisiaj Pochrzęst - Agata była z nim w stałym kontakcie telefonicznym nawet w szpitalu. Gdyby faktycznie ksiądz robił jej "piekło" i "zaszczuwał" to nie dzwoniłaby do niego i/lub nie odbierała jego telefonów. Kto zatem urządził Agacie piekło? Się okaże. W sobotę mieliśmy zgwałconą czternastolatkę, która chce aborcji ale ją mohery zaszczuwają. Dzisiaj mamy czternastolatkę w ciąży z rówieśnikiem, która mówi nauczycielowi, że chce urodzić a w szpitalu wycofuje zgodę na aborcję. Miało być zmuszanie do urodzenia dziecka, jest - być może - zmuszanie do aborcji. Trochę zmienia postać rzeczy, prawda? Choć pewnie nie dla Nowickiej, Pochrzęst, Napieralskiego, Millera i im podobnych, którzy na dramacie Agaty chcą zbić polityczny kapitał. Artykuły Pochrzęst, które dzielą tylko dwa dni różnią się właściwie wszystkim choć przecież przez te dwa dni nic się nie zmieniło, nie doszły żadne nowe fakty i wszystko co Pochrzęst napisała dzisiaj miała obowiązek napisać w sobotę jeśli swój zawód i czytelnika traktuje poważnie. Takie "dziennikarstwo" jest potrzebne wyłącznie politykom. Czytelnik nie ma z niego żadnego pożytku. Odpowiedz Link Zgłoś
agnicha13 Agata ma już dość 11.06.08, 13:33 Ludzie dajcie tej dziewczynce spokój, jak można zaszczuć tak dziecko, które i tak przeżyło bardzo traumatyczne zdarzenie jakim jest GWAŁT! czy te cholerne mocherowe berety muszą wszędzie się wtrącać? a jaką rolę ma w tym wszystkim kościół, który nie ma pojęcia o rodzinie, rodzeniu i wychowywaniu dzieci!!!Agata ma prawo zadecydować i w pełni ją rozumiem, sama nie chciałabym urodzić dziecka, które było by wynikiem gwałtu...co potem oddać do adopcji i całe życie myśleć, co się z nim dzieje?!!!Ona jest jeszcze dzieckiem, ma przed soba całe życie!!!Dlatego powtarzam dajcie jej spokój znaim doprowadzicie KOLEJNE dziecko do targnięcia się na własne życie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Agata ma już dość 11.06.08, 13:37 "Błogosławiona, święta" Lato roku 1997 przyniosło dwie ciekawe nasze dyskusje. Zaczęło się od mojej e-mailowej dyskusji z p. Joanna Suchożebrską na temat opowiadania Herlinga-Grudzińskiego pt. Błogosławiona, święta i Epilogu Innego świata. Opowiadanie Błogosławiona, święta, napisane w literackiej konwencji Herlinga mieszania zdarzeń prawdziwych i wymyślonych przez Autora, poruszające moralny (i kościelny) problem aborcji ciąży wynikłych ze zbiorowych gwałtów serbskich na kobietach bośniackich, stało się przedmiotem gorącej dyskusji. Za to opowiadanie i za swój sprzeciw wobec apelu Papieża Jana Pawła II do zgwałconych ciężarnych kobiet bośniackich o urodzenie dzieci poczętych z gwałtu i miłość do nich, Herling stał się niepopularny w niektórych wysokich kręgach kościelnych. (Echa tego pojawiły się w Rozmowach w Dragonei z Włodzimierzem Boleckim, 1997; pisała o tym także Jane Perlez w The New York Times, July 3, 1997). 64.233.183.104/search?q=cache:JvqCumm0kR0J:www.zwoje-scrolls.com/zwoje24/text04p.htm+papie%C5%BC+o+zgwa%C5%82conych+Bo%C5% 9Bniackich&hl=pl&ct=clnk&cd=1&gl=pl Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Agata ma już dość 11.06.08, 13:34 Nowiccy, czy to u was rodzinne? Smierć i smierć. Nawoływanie do mordowania i torturowania polskich żołnierzy w Iraku i Afganistanie, wieszania polskich polityków, którzy zdecydowali się na wysłanie wojska, wreszcie okrutne drwiny z polskich żołnierzy, którzy zginęli - takie m.in. wezwania można znaleźć na stronie internetowej Lewica Bez Cenzury. Jej lider i autor odezwy Michał Nowicki, syn Wandy Nowickiej, aborcyjnej bojówkarki, czuje się bezkarny. www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20080611&id=po01.txt Odpowiedz Link Zgłoś
kluska11 Dajcie telefon tego ksiedza z Lublina 11.06.08, 13:36 Niech koles poczuje ze nie jest sam. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Czy przedstawiciele KK nawołują do gwałtów? 11.06.08, 13:41 <Sprawa jest o tyle bulwersująca, że warto przy okazji przypomnieć co działo się z kobietami i dziećmi poczętymi z gwałtów, w warunkach etnicznej wojny i ekstremy. Oto doniesienia z 1992 roku: "W ostatnich dniach z Grbavicy, kontrolowanej przez Serbów dzielnicy Sarajewa, zbiegło ponad sto kobiet. Opowiadają, że dziewczyny z Grbavicy są gwałcone aż do zapłodnienia. Teraz urodzisz serbskie dziecko, a nie muzułmańskiego bękarta - mówią im serbscy "ojcowie". Ofiary gwałtów trzymane są w niewoli, żeby nie mogły usunąć ciąży". I zapewne wszyscy pamiętają słynny apel papieża do gwałconych kobiet, aby przyjęły swój los z pokorą i rodziły tak poczęte dzieci: "Nawet w sytuacji tak bolesnej trzeba będzie im (brzemiennym na skutek gwałtu kobietom) pomóc w odróżnieniu haniebnego aktu przemocy, dokonanego przez ludzi bez rozumu i sumienia, od rzeczywistości nowych istot ludzkich, które przecież otrzymały życie. Te nowe istoty są obrazem Bożym i jako takie muszą być szanowane i kochane nie inaczej aniżeli każdy inny członek rodziny ludzkiej.” Papież Jan Paweł II napisał te słowa do wysokich duchownych bośniackich, podczas gdy kobiety masowo popełniały samobójstwa. Wiele z nich urodziło, okłamując władze na temat pochodzenia dzieci, wiele jednak urodziło i porzuciło owoce gwałtów. Nie rodziły „muzułmańskich bękartów”, rodziły bękarty katolickie. Niestety, tu się skończył cały szacunek i miłość dla owych istot będących obrazem Bożym. Pod tytułem „Zapomniane dzieci gwałtu” znajdujemy ślad ich istnienia: (4) ”Wojna w Bośni zakończyła się 10 lat temu. Wiele informowano o jej okrucieństwach, niewiele jednak zrobiono, by pomóc tysiącom kobiet, które padły ofiarą brutalności, czy dzieciom narodzonym w wyniku gwałtu.” W kolejnym fragmencie czytamy: „Susanna ma 12 lat. W świetle prawa nie istnieje. Nie ma rodziny ani aktu urodzenia. Domem nazywa państwowy sierociniec w bośniackiej Zenicy – zniszczony budynek z powybijanymi oknami. Ofiarowywano nam pieniądze na jej wychowanie. Jednak nie możemy otworzyć na jej nazwisko konta bankowego, bo nie ma aktu urodzenia. Władze chorwackie odmówiły zarejestrowania dziewczynki, kiedy się urodziła”. W 1992 r. Sutanna miała lat 12. Jeśli żyje - mogłaby mieć własna rodzinę i własne dzieci. Ale jak? Była „człowiekiem – przedmiotem”, bez korzeni, bez metryki, bez religii, bez obywatelstwa, bez żadnych praw obywatelowi przysługujących. A może dokończono dzieła obrony życia i wzięto ją do klasztoru? Może stworzono urzędowe podstawy jej istnienia? Może pracuje w burdelu? A może, wykupiona przez handlarzy organami, żyje w ciałach tych, co mają metryki i prawa obywatelskie? Dlaczego zadaję te koszmarne pytania? Bo trudno, czytając doniesienia o których mówiłam na początku niniejszego tekstu, nie odnieść się drastycznie do fałszu, obłudy i hipokryzji katolickiej ekstremy. Najważniejszy jest zarodek! A potem - jakoś to będzie. To już zmartwienie całkiem innych ludzi. Albo i nie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marac Re: Dajcie telefon tego ksiedza z Lublina 11.06.08, 20:48 Krzysztof Podstawka. kontakt: Ks. Krzysztof Podstawka tel. 0 501 551224 e-mail: k.podstawka@kuria.lublin.pl DANE ZE STRONY ARCHIDIECEZJI. Wysyłajmy SMS z pytaniami, dzwońmy z prośba o komentarz wszak to duszpasterz myślę, że nie odmówi rozmowy... Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra220 Agata ma już dość 11.06.08, 13:38 gazeta poza tym ze jest manipulowana przez moja wlasne wielce gejowska szkolke ktora zniesztalca nawet doniesienia o pilce noznej zeby pokazac jakim jest wielkim mongolem ktory moze zmanipulowac wszytskim od zlotej palmy w cannes wlacznie - np. wywiesic film ze zlota palma jak makiete na ktorej będzie gęba panienki ktora teraz ma mnie pokonac - bo ja jestem jak murzyn trzymany na siłę w gettcie przez wielkie gejowskie faszystowskie lobby.. te same rzeczy wpiernicza sobie na swoje wlasne gejowskie kolo w warszawskim i krakowskim teatrze i wszytsko gra.. zawiesza tez pare pierdow na ten temat w CSW - potem okazuje sie ze caly swiet to wielka manipulacja jakiegos syfka ktory robi to wszytsko zeby mnie wkurzyc.. ostatnio figurski z wojewodzkim na moim wlasnym wyrze na reklamie eska rock z mikrofonami ktore maja chyba kamuflowac fakt iz obaj maja niezwykle krotkie penisy i jest im przykro a do tego pewnie wchodza sobie nimi nawzajem do tylka.. to jeszcze gazeta dodatkowo ma wlasnego przetwarzacza danych, ktory jest tak tendencyjny ze robi sie niedobrze. artykul srodowy o koteckiej wyglada dziwacznie tak samo jak sprawa kaminskiego - i okazuje sie ze nie jest to nawet belkot wlasny gazety wyborczej tylko moje wielkie lobby rządzone przez mongoła ktory bezcelowo znieksztalca informacje tak ze staja sie nieprawdziwe.. jak np. wielka wina CBA ze skontaktowalo sie z FBI - jesli mieli mozliwosc to jedyna strona ktora moze byc oskarzona to chyab FBI jesli udzielilo jakichs informacji ktorych nie chcialby ujawniac rzad amerykanski- madzia kotecka ktora wpycha grzesiowi dane z mojego lobby czy w tym artykule chodzi o to ze dziewczyna powinna skasowac numer telefonu i poprosic mateke o nowy simplus na ktory dzwonic będzie tylko matka i rodzina czy o co?? gzeta robi z tego wojen propagandowa - inni na moim miejscu juz dawno wyrzuciliby gwno do kosza ale ja dalej moge sobie wpisywac Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Dlaczego katolicy są za karą śmierci? 11.06.08, 13:45 W Dekalogu przy piątym nie ma dodatku "od poczęcia do naturalnej śmierci". Ja, jako zwykły przeciwnik aborcji nie rozumiem jednak tych, którzy w imię piątego przykazania są przeciw aborcji, ale za karą śmierci. Przecież to też jest życie, a wprowadzanie do jego oceny kategorii "bezwartościowe" jest dokładnie tym samym co robią proaborcjoniści. To życie jest święte, czy nie jest? Oni się nie poddają, nawet gdy papież mówi że kara śmierci to gwałt na człowieczeństwie. Skąd to się bierze, ciekaw jestem? Z tradycji tylko? Odpowiedz Link Zgłoś
odzim22 Agata ma już dość 11.06.08, 13:41 Po co sie kopac z koniem? Nie lepiej kupic bilet powrotny do Holandii i zalatwic sprawe w cywilizowanym wolnym od mocherow kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos7 ... 11.06.08, 13:42 Gdybym miał takie możliwości to chętnie bym jej pomógł z aborcją, niestety nie mogę... JAKIM PRAWEM KSIĄDZ I DEWOTY Z PRZYKOŚCIELNEJ ORGANIZACJI NAMAWIAJĄ JĄ DO URODZENIA DZIECKA????? GDYBYM JA ZA NIĄ CHODZIŁ I NAMAWIAŁ DO ABORCJI TO PO PIĘCIU MINUTACH ZGARNĘŁABY MNIE POLICJA!!! Więc czemu nie działa to w drugą stronę ?? Z tego co wiem poród w wieku 14 lat nie jest do końca bezpieczny, poza tym można dziewczynie oszczędzić bólu.. A tak nawiasem to kto chce mieć dziecko w wieku 14 lat?? Agata przebywając w ośrodku opiekuńczym jest osaczona przez ludzi księdza.. Pani psycholog, SMSy.... Jak tak dalej pójdzie to nie dość że zostanie matką w wieku 14 lat, to na dodatek będzie "emocjonalnym wrakiem" Jeszcze kilka tygodni i się okaże, że aborcji nie można przeprowadzić bo jest za późno Odpowiedz Link Zgłoś
tataj1 O czym tu dyskutować? 11.06.08, 13:43 Jej ciało, jej życie, jej ciąża więc precz z łapami. Zrobi co zechce. Możecie mówić co byście zrobili na jej miejscu, ale nie co ona ma zrobić. Jednocześnie przedstawiając swój punkt widzenia nie zapominajcie, że mówicie czysto hipotetycznie. Nie wypowiadacie się jako ofiara gwałtu, której życie może zostać przekreślone urodzeniem niechcianego dziecka. Nie wypowiadacie się też jako dziecko, które być może swoja młodość spędzi jako "niechciany bękart", być może w biedzie i bez szczerej miłości. Krótko rzecz ujmując odpieprzcie się od jej sumienia! Odpowiedz Link Zgłoś
yola13 Re: O czym tu dyskutować? 11.06.08, 15:18 tataj1 napisał: > Jej ciało, jej życie, jej ciąża więc precz z łapami. Zrobi co zechce. Możecie > mówić co byście zrobili na jej miejscu, ale nie co ona ma zrobić. Jednocześnie > przedstawiając swój punkt widzenia nie zapominajcie, że mówicie czysto > hipotetycznie. Nie wypowiadacie się jako ofiara gwałtu, której życie może > zostać przekreślone urodzeniem niechcianego dziecka. Nie wypowiadacie się też > jako dziecko, które być może swoja młodość spędzi jako "niechciany bękart", > być może w biedzie i bez szczerej miłości. Krótko rzecz ujmując odpieprzcie > się od jej sumienia! Popieram tą wypowiedź w całej rozciągłości! Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos7 Agata ma już dość 11.06.08, 13:44 My zdrowo myślący internauci powinniśmy założyć organizacje która pomagałaby ludziom terroryzowanym przez księży i inne podejrzane osobistości.. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Agata ma już dość 11.06.08, 13:48 Najpierw według Gazety Wyborczej był "gwałt", potem okzało się, że to zwykłe bzykanie się nastolatków. Mechanizm kłamstwa w organie michnika zawsze ten sem. Gross był najpierw "historykiem", potem, gdy historycznośc jego książek okazała się mocno wątpliwa, Gazeta robiła z nich "literaturę, służącą poruszaniu polskich sumień". A dla mnie, Szanowni Państwo z gazetki, jesteście zwykłymi hienami Odpowiedz Link Zgłoś
masandra6 Re: Agata ma już dość 11.06.08, 13:50 Czytam to i szlag mnie trafia. Bombardowanie bzdurnymi sms-ami, nasyłanie księży i armii moherów, a przede wszystkim oddzielenie od matki. Ciemnogród. Agacie zburzył się bezpieczny, w miarę spokojny świat. I co? zostaje za to ukarana, upokarzana, w dodatku o jej nieszczęściu dowiaduje się cała Polska. Wścibskie sąsiadki, "życzliwi" i ktoś tam jeszcze. Agata trzymaj się. jesteś dzielna. Odpowiedz Link Zgłoś
bobcat0210 Agata ma już dość 11.06.08, 13:52 Gdzie można wpłacić kasę aby mogła pojechać do Holandii i usunąć ciążę? Odpowiedz Link Zgłoś
crichton1 "ofiarój" 11.06.08, 13:56 "ofiarój" LOL. Co to za ksiądz, co pisać ortograficznie nie umie. Księża są po maturze i studiach wyższych, dlatego nie sądzę, żeby tego SMS'a napisał ksiądz. Odpowiedz Link Zgłoś
ulala84 absurd! 11.06.08, 13:58 Przestancie meczyc te biedna dziewczyne!!! MAlo przeszla?! Ksieza niech sie zajma wiernymi w kosciolach a nie mieszaja wscibsko w sprawy mlodej dziewczyny! Sa napastliwi i bezczelni.Ruch pro-life tym bardziej. Chetnie bym powiedziala im kilka slow! Mam nadzieje,ze wszystko sie ulozy i jakos 'Agata' da sobie rade. A co do aborcji- jest kobieta i to JEJ sprawa!!!!!! CO o takich dylematach moze wiedziec mezczyzna , ktory jest ksiedzem w dodatku?! otoz NIC. Wiec zostawice ja w spokoju. MEdia tez!!!!! to delikatna sprawa, ktorej nie powinno wogole sie naglasniac! Odpowiedz Link Zgłoś
bobcat0210 Agata ma już dość 11.06.08, 13:59 Po cholerę tu wchodzisz? Idź do swojej rydzykowej szmaty. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Agata ma już dość 11.06.08, 14:00 postkom napisał: > Jasne i cały czas mógł być przy niej dziennikarz wyborczej, > odsunięto wszystkich, ale dziennikarza z wyborczej pozostawiono. "Ma > taki dobry wpływ na dziecko i tak ją uspokaja" Używacie w tej > gazecie czasem mózgu? A gdzie ty glupku wyczytales, ze caly czas byl przy niej dziennikarz wyborczej? Jestescie banda krwiozerczych zboczencow, wy wszyscy "obroncy zycia". Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Agata ma już dość 11.06.08, 14:02 To mozna wytlumaczyc nieswiadomoscia i zastraszeniem prowincjonalnej spolecznosci przez kler,ale ta dziewczynka juz od pierwszej wizyty u lekarza powinna odmowic jakichkolwiek rozmow z ksiedzem. A,ze byla uprejma ,zdezorientowana i nie miala wsparcia to sie wdala w dyskusje,a teraz KK nie popusci. Swietna gratka publicystyczna jak juz Glownego Czarodzieja nie ma wsrod zywych. Czyms trzeba zywic nierobow-pedofilow. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Agata ma już dość 11.06.08, 14:03 Kiedy trzeba, zwykły grafoman Gross to "historyk i literat". Kiedy trzeba, zbrodnie stalinowksiej kanalii (Stefan Michnik) to "błędy młodości, wyolbrzymiane przez przeciwników Adama Michnika". Kiedy trzeba, wpadka nastolatków przy bzykaniu się to "gwałt". Co jeszcze wymyślą hieny z michnikowej szmaty? Odpowiedz Link Zgłoś
1malinkamniam do forumowicza ketjow 57 11.06.08, 14:03 Szacunek dla KETJOW57!masz świetne teksty,ciętą ripostę i myślisz dokładnie to co ja i wielu moich znajomych.czytając Twoje odpowiedzi popłakałam się... ze śmiechu.Podoba mi się Twoja ostra broń słowna! Tak trzymać!pozdrawiam serdecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
ketjow57 Re: do forumowicza ketjow 57 11.06.08, 15:04 1malinkamniam napisała: > Tak trzymać!pozdrawiam serdecznie... dzieki :) fakt czasem mi nerwy puszczaja i jade "pa materiam" ale jak tu zachowac spokój? Pozdrawiam Cieplutko :) www.okulta.fora.pl/humor,40/ewangelia-wg-sw-ralucha-przypowiesc-dwudziesta-trzecia,247.html Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Agata ma już dość 11.06.08, 14:07 Polscy lekarze i pielęgniarki - to zniewoleni, oszłomieni i bezwolni służalcy klechów! Prokuratura, sądy i policja tak samo! Odpowiedz Link Zgłoś
enki79 zaścianek polski 11.06.08, 14:15 Tak tak skazać ich wszystkich na więzienie, zmusić do urodzenia, zniszczyć życie 14latce, ale w więzieniu na pewno nauczy się żyć po katolicku... czyli dawać na tacę. Oby Was wszystkich katomoralistów wielkie nieszczęście spotkało i obyście się zetknęli z obojętnością, wrogością i ostracyzmem społecznym. katolicka obłuda aż rzygać się chce... To co GW pisze to jedno, drugie to sytuacja życiowa, w której znalazła się 14lata. Do tego reakcja bogobojnego ludu. Zero współczucia, zero miłości, zero przebaczenia, tylko nienawiść i chęć ukarania kogokolwiek dla przykładu - oto nowoczesny katolicyzm. W imię ratowania płodu, zniszczmy dwóm rodzinom życie, pani ginekolog, oraz przynajmniej opluć każdego, kto inaczej się wypowie. Żyjcie sobie dalej w zaścianku i niech Was do pasji doprowadza każdy gej przechodzący, każda wykonana legalnie aborcja, każdy dzieciak rezygnujący z religii (a jest coraz lepiej ;-) ), każda wypowiedz szkalujące wasze cudowne świętości typu rydzyk czy jankowski. gardzę Wami kato-reżimo-pisowczyki... Odpowiedz Link Zgłoś
ptindfw dokladnie! 11.06.08, 15:13 > katolicka obłuda aż rzygać się chce... > > To co GW pisze to jedno, drugie to sytuacja życiowa, w której znalazła się > 14lata. Do tego reakcja bogobojnego ludu. Zero współczucia, zero miłości, zero > przebaczenia, tylko nienawiść i chęć ukarania kogokolwiek dla przykładu - oto > nowoczesny katolicyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: dokladnie! 11.06.08, 15:20 Agatka ma dosyć - woli wodne żabki, i seksik z nieletnim z gimnazjalnej ławki, więc dalej lekarze - szczypcami czy zssawką w końcu taki zabieg jest czystą zabawką! Swojski Odpowiedz Link Zgłoś
enki79 Re: dokladnie! 11.06.08, 15:59 Swojski dokładnie przedstawiłeś o czym mówiłem 2 posty wcześniej. Guzik Ciebie to dziecko/płód obchodzi, ty oczywiście grosza i tak byś nie dał na wychowanie. Byle by tylko ta niemoralna 14latka miała za swoje. Przeraża mnie rozmiar twojego braku współczucia. No tak ale pewnie jak ukochany piesiunio umarł to był lament. Takie państwo gdzie szanuje się bardziej psa niż człowieka. Dajcie żyć temu dziecku. 14lat to całe życie przed nią. Ale już nie... już się udało ją zniszczyć psychicznie. Ale nieee, zniszczyć czarownicę, bo woli wodne żabki i seksik z nieletnim. normalnie k***a średniowiecze... Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: dokladnie! 11.06.08, 16:16 enki79 ale, czy ja ci przypisuje jakies 'zle' cechy za Twoja opinie w tej sprawie ??? czy ja cie wysylam do jakiejs odleglej epoki ??? Nie! Mam swoje zdanie na ten temat - i nie ja jestem tu cyniczny w wykorzystywaniu Agatki, ale GW, ktora poswiecila jej zycie dla swoich - niekoniecznie slusznych - spraw. Mam swoje zdanie na ten temat, GW wypierdzialo serie zalosnych artykulow, to sobie jajka z nich robie i tyle. Podasz mi numer konta Agaty ( nie Mroz, lecz tej skrzywdzonej przez GW), to chetnie jej pomoge finansowo ( moja poezja jest kiepska, wiec wole dac jej kaske, jesli taka jest potrzeba ). Swojski Odpowiedz Link Zgłoś