hollowcat po polsku to nie robi wrażenia 14.06.08, 22:14 "zabiję go za to" brzmi mniej wyraziście niż "i will kill him". Ale generalnie to Tusk powinien był się powstrzymać. Chociaż ja osobiście to myślę, że SĘDZIA SSIE Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Re: Sędzia bez winy. Mecz był remisowy ! 14.06.08, 22:18 Wszyscy to widzieli. Sędzia pomylił się dwa razy, ale w taki sposób, że w sumie nikogo nie skrzywdził. Odpowiedz Link Zgłoś
eri3x Tusk przed trybunał stanu 14.06.08, 22:17 Albo sąd 24 godzinny. Do paki z nim! Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Re: A spróbuj tylko wspomnieć o zabiciu Tuska ! 14.06.08, 22:21 Będą cię ciągać po sądach aż do zniszczenia. Nie pomogą tłumaczenia, że to z miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
jkunicki Wczoraj chciałem zabić: Tusk przesadził? 14.06.08, 22:26 Paranoja!!!Nie przepadam specjalnie za Tuskiem,ale tu wypowiedział się jako kibic-w dodatku czysta przenośnia, jeżeli jakieś media światowe robią z tego aferę to znaczy że im kompletnie odbija,a już Anglików zupełnie nie rozumiem,wydawałoby się że mają odpowiedni dystans do pewnych spraw.Może oni wierzą że Tusk faktycznie przyjedzie zabić durnego Webba??? Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot0 Tylko wstyd Polsce ten POpapraniec przynosi. Niech 14.06.08, 22:28 już lepiej nic nie mówi. Wystarczającym skaraniem dla Polski jest ten jego rudy łeb i głupkowaty uśmieszek największego nieroba na urzędzie premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
push.sp kaczynski ma okazje 14.06.08, 22:34 zdymisjonowac tuska - do dziela! pozbadzmy sie wreszcie tego polinteligenta Odpowiedz Link Zgłoś
qin Spocznij 14.06.08, 22:34 Tusk KRETYN mam nadzije ze panowie przegrają a nasi politycy wezmą się do roboty.PANOWIE SĄ WAŻNIEJSZE SPRAWY NIŻ OGLĄDANIE GRUPY WARIATÓW GONIĄCYCH ZA PIŁKĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciel.swiata u nasz pod celą morderców słupki się podniosły aż 14.06.08, 22:51 miło...Białołęka górą ! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------Herr Tusk jak zwykly kibol------------------ 14.06.08, 22:56 Odpowiedz Link Zgłoś
turbo-liberal -----------Premier Kaczyński żoną stanu----------- 15.06.08, 14:39 -----------Premier Kaczyński żoną stanu----------- Odpowiedz Link Zgłoś
michaell37 Wczoraj chciałem zabić: Tusk przesadził? 14.06.08, 22:57 Tusk nie przesadził. Premier powinien umieć wyrazić jasno i otwarcie zdanie narodu na jakiś temat. Więc Tusk wyraził - chcemy zabić wszyscy Howarda Webba. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciel.swiata popraw sobie krawat partyjny 14.06.08, 23:07 i sprawdź czy masz podstemplowaną legitymację. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz mów za siebie... 15.06.08, 01:11 > Więc Tusk wyraził - chcemy zabić wszyscy Howarda Webba. mów za siebie bo ja ani myślę zabijać Webba... Maskę mógłbym mu z zimną krwią sklepać ale żeby go od razu zabić? Co to to nie... Odpowiedz Link Zgłoś
michaell37 Re: mów za siebie... 15.06.08, 12:47 swan_ganz -> Maskę mógłbym mu z zimną krwią sklepać ale żeby go od razu zabić? -> Morderstwo popełnia się w afekcie. Jakbyś go tam okładał, to posunąłbyś się dalej. przyjaciel.swiata -> Krawatów nie noszę, do partii nie należę. Legitymację mam, owszem, studencką, podbitą. Donald ma poparcie społeczeństwa, nie mówi jakichś kretynizmów o odebraniu obywatelstwa Podolskiemu, tylko prosto z mostu wyraża to, co myśli. I to jest premier. To jest człowiek, który żyje z własnym krajem. Ten, który się z nim porządnie utożsamia. Ten, którego się nie wstydzę. Ten, który jest taki, jak normalni Polacy - Ludzki. Ten, który się przyzna, że w młodości palił trawę, który umie rozmawiać z mediami, który nie rzuca mięsem w stronę przeciwnika, tylko używa DIALOGU. Trybisz w ogóle takie pojęcie? Że nasz Prezydent-Wszystkich-Polaków-I-Ojciec-Narodu-Jaśnie-Oświecony-Na-Pałacu-Namiestnikowskim-Lech-Kaczyński trzyma barwy narodowe odwrotnie i zamiast Polski wychodzi Monako albo do zdjęcia podchodzi z szalikiem odwróconym do góry nogami, albo, co gorsza, uważa dzień bez obrażenia się na kogokolwiek za dzień stracony, to w porządku? Nie jest w porządku, bo ten koleś ośmiesza urząd i polaków. A Donaldu Tusku może i pajacuje. Ale nie robi tego w taki sposób, że śmieje się z niego cała Indonezja czy Korea Południowa. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz "chciałem zabić" 15.06.08, 14:50 to owszem - jest to naturalna reakcja - ale pięciolatka... Dorośli (czyt: dojrzali emocjonalnie) ludzie tak nie reagują i jeśli uważasz, że taką reakcja jest normalną reakcją polskiego kibica to najwyraźniej marnie oceniasz moralny poziom naszych rodaków.. W przypadku gdy takich słów używa nie jakiś przedszkolak ale premier kraju, który powinien być autorytetem to jest to wtedy zwyczajny fotomontaż... Odpowiedz Link Zgłoś
politologist Ja jeszcze dziś chce zabić 14.06.08, 22:59 i pewnie i jutro i pojutrze. A bardzo dobrze, niech ta szmata, ten zakuty Webb pozywa Tuska, będzie się musiał pojawić na polskiej ziemi. jakoś nie widzę by to ludzkie szambo opuściło chociaż lotnisko :) Odpowiedz Link Zgłoś
ogrodnik_to_ja luuudzieeeeee! 14.06.08, 23:09 a nie wydaje się wam, że sport to tylko forma zabawy?! budzi emocje, ale to tylko zabawa, do cholery! chociaż premier o tym wiedzieć powinien! ale właściwie co z niego za premier?! Odpowiedz Link Zgłoś
dominikxxl Wczoraj chciałem zabić: Tusk przesadził? 14.06.08, 23:09 RĘCE PRECZ OD TUSKA> PRAWDZIWY LIDER ZAWSZE JEST ZW SWOJĄ DRUŻYNĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
bromba_bez_glusia Wczoraj chciałem zabić: Tusk przesadził? 14.06.08, 23:12 O jezusie...jeden durny mecz a gadania o tym przez miesiac...Wojne wypowiedzcie Anglii za Webba czy jak mu tam, i nalozcie embargo na Austrie... Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Lechkacz; "Donaldzie - nie zabiaj Howarda"... 14.06.08, 23:14 tak mniej więcej powinien zacząć swój apel Prezydent do premiera bo to właśnie on - jako ojciec narodu powinien się wypowiedzieć w tej kwestii.... Następnie media Rydzyka mogłyby zaprosić Howarda do kraju na cykl wykładów o roli etyki w sporcie... To byłby niezły rewanż za tych dwóch pedałów co to ich WSIowa telewizja to Polski sporowadziła :-) Odpowiedz Link Zgłoś
magmen Wczoraj chciałem zabić: Tusk przesadził? 14.06.08, 23:15 donald,nie martw sie..zrobimy to za ciebie..a angolom fish and chips w d..pe.. Odpowiedz Link Zgłoś
dagnajestem Wczoraj chciałem zabić: Tusk przesadził? 14.06.08, 23:17 Świat oszalał... Odpowiedz Link Zgłoś
fluor Re: Wczoraj chciałem zabić: Tusk przesadził? 14.06.08, 23:19 On nie zartowl, to dziennikarze zagraniczni maja racje piszac o tym z oburzeniem. Powiedzial to na drugi dzien z rozmyslem, pewnie po naradzie PR-owcami, zeby pokazac jakim jest kumpelem... kiboli. Tylko ci cwiercinteligenci z Tuskiem na czele nie wiedza jakie demony budza! Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Czy świat oszalał?! 14.06.08, 23:21 Jednak sprawa może skończyć się nie tylko na samej krytyce ze strony zagranicznych mediów Jeśli Howard Webb uzna, że szef polskiego rządu kierował pod jego adresem groźby karalne, może wytoczyć Tuskowi proces. Odpowiedz Link Zgłoś
gluchy Panowie Polacy na emigracji, wyremontujcie Webbowi 14.06.08, 23:29 chatke gratis! Niech pozna polska reke rzemieslnika Odpowiedz Link Zgłoś
espada Wczoraj chciałem zabić: Tusk przesadził? 14.06.08, 23:47 gdyby to powiedział Kaczyński, wytoczyliścieby przeciwko niemu największe działo. Jesteście gadzinówką Gazeto Wybiórcza. Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot0 A czego innego można się spodziewać po premierze 14.06.08, 23:47 wyniesionym do władzy głosami kryminalistów? Wystarczy spojrzeć jak w ostatnich wyborach głosowały zakłady karne. Tusek mówi językiem swojego elektoratu i mówi dokładnie to co ten elektorat chce usłyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś
mickey_mouse_click Re: A czego innego można się spodziewać po premie 14.06.08, 23:58 W życiu bym się czegoś nie spodziewał po naszym kochanym premierze. Przecież to chore tak mówić! On jest dziecko głupie naiwne, chce zostać skazanym prawomocnym wyrokiem? To nie jest normalne, byłem w szoku jak usłyszałem że premier mógł coś takiego powiedzieć. Po co ta nagonka na sędziego, w takich słowach? Przecież to jest epoka kamienia! Gdzie my żyjemy?? Odpowiedz Link Zgłoś
tester A konkretnie jakie media? 14.06.08, 23:52 Kolejne szmaciarskie tabloidy? Kogo obchodzą g......e zagraniczne media? Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Marihuana i żądza zabójstwa 15.06.08, 00:05 Marihuana i żądza zabójstwa! Tylko po to, by przypodobać się „wolnej” młodzieży i zdenerwowanym kibicom? Odpowiedz Link Zgłoś
kgc1 Wczoraj chciałem zabić: Tusk przesadził? 15.06.08, 00:06 Premier Tusk po prostu powiedział to co mowili wszyscy którzy ogladali mecz..., a media na wyspach szukaja jak zwykle sensacji... ja tam pana premiera popieram, niech mówi co chce takie jego prawo. a wiadomo ze to nie była groźba tylko złosc wyrażona w takich własnie słowach. zważywszy na okolicznosc nie ma o czym mówic! Odpowiedz Link Zgłoś
mickey_mouse_click Re: Wczoraj chciałem zabić: Tusk przesadził? 15.06.08, 00:14 Nie wolno nawoływać do nienawiści będąc na takim stanowisku. A tym bardziej nie wolno nawoływać do zabicia kogoś, pomyśl!! A może jesteś pseudokibicem co tak uważa? To się nie dogadamy! Takie słowa są karalne. Obrażają normalne uczucia wielu osób w Polsce i na całym świecie, w tym obrażają moje uczucia. Jest to nawoływanie bezmyślnych ludzi do odebrania komuś życia - konkretnie zabicia sędziego - tak to odbieram. Odpowiedz Link Zgłoś
ogrodnik_to_ja Re: Wczoraj chciałem zabić: Tusk przesadził? 15.06.08, 00:28 "ja tam pana premiera popieram, niech mówi co chce takie jego prawo"- no nie bardzo, premier powinien umieć dobierać słowa i ich proporcje, powinien też umieć milczeć! "tylko złosc wyrażona w takich własnie słowach"- nie puszcza się głośnych bąków w kulturalnym towarzystwie, bo traci się wtedy opinię kulturalnego, nawet gdy ma się zaświadczenie od lekarza o grypie żołądkowej! najlepiej wtedy przeprosić i iść się leczyć w samotności - to podstawy kindersztuby! "zważywszy na okolicznosc nie ma o czym mówic"- właśnie, że jest, bo to zrobił premier i dowiódł w ten sposób, że brak mu podstawowych kwalifikacji do pełnienia tego stanowiska! Odpowiedz Link Zgłoś
lobuz5 Wczoraj chciałem zabić: Tusk przesadził? 15.06.08, 00:14 A może my zrobimy pozew zbiorowy przeciwko sprzedawczykowi??? Kto go cholera broni?? Żaden normalny arbiter nie miał prawa podyktować w tej sytuacji rzutu karnego!!! Jeśli zauwazył faul i to na zawodniku, który nie miał szans dojść do piłki to mógł co najwyżej nakazać powtórzenie wolnego!!! Tak naprawdę powinien być rzut wolny dla Polski po prowokacji na Bąku!!! Złodziej, złodziej, złodziej!!! Na razie obrywa jakiś elektryk ale jest nas w Anglii sporo, kiedyś się spotkamy na ulicy złodzieju!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś