antoni99 Wczoraj chciałem zabić: Tusk przesadził? 15.06.08, 08:35 nasz Pan Premier nie dojrzał jeszcze do dorosłości, myśli i mówi jak młoda i rozwydrzona nasza modzież. Niedojrzała jeszcze do życia w normalności, Pan Premier musi spoważnieć i mniej marzyć, szafować słowami - a więcej pracować !! Mniej mów , a więcej pracuj efekty szybko się znajdą 1!! Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 religia , sport, miedza igrzyska dla luda ktory 15.06.08, 08:50 w ten sposob pozbywa sie frustracji....brak totalnych wojen czy zagrozenie ze cos takiego moze nastapic wyzwala w owcach stada rozprezenie i legnace sie robale w zwoajch mozgowych... Odpowiedz Link Zgłoś
hel14 Wczoraj chciałem zabić: Tusk przesadził? 15.06.08, 08:53 Trzeba zignorować te "zagraniczne media"- niech sobie pogadają i się pooburzają. Tusk miał rację, wszyscy kibice tak mówili a premier, w tym przypadku, nie był premierem ale kibicem. Przestańmy w końcu tak się przejmować co powiedzą o nas inni. Ja też miałem chęć, może nie zabić ale d... nakopać to by się mu przydało. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Zabójczy Premier - pełen miłości. 15.06.08, 10:27 Jakaś schizofrenia? Widzę tutaj rozdwojenie osobowości. Jedna chce kochać, druga zabijać. Odpowiedz Link Zgłoś
wa_ga1 Wczoraj chciałem zabić: Tusk przesadził? 15.06.08, 08:53 Potwierdził moje myslenie o nim , że jest to chłopak w krótkich majtkach ! Serio ' klepną' , czy nie - klepać mozna na szkolnym boisku a nie na fotelu premieroskim !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Wczoraj chciałem zabić: Tusk przesadził? 15.06.08, 08:55 Do światowych mediów: POCAŁUJTA WÓJTA W DUPĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wa_ga1 Re: Wczoraj chciałem zabić: Tusk przesadził? 15.06.08, 09:12 ... To nie wójt - to premier Twojej Najjaśniejszej ... Odpowiedz Link Zgłoś
geobab Coś trzeba napisać 15.06.08, 08:55 aby sprzedać gazety, czasopisma i utrzymać się na rynku. Polska piłka do "bani"(patrz wyniki europejskich pucharów klubowych) . Niech wreszcie zaczną grać porządnie a nie narzekać "rozlaną zupą". Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 Będzie temat dla "Misji specjalnej", Widsteina, 15.06.08, 09:00 Pospieszalskiego...Będą analizowac,mielić i współczuć temu palantowi-sędziemu Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Będzie temat dla "Misji specjalnej", Widstein 15.06.08, 11:05 roman337 napisał: > Będzie temat dla "Misji specjalnej", Widsteina, > Pospieszalskiego...Będą analizowac,mielić i współczuć temu > palantowi-sędziemu ****************************** a powinni współczuć premierowi ... Odpowiedz Link Zgłoś
papigo Wczoraj chciałem zabić: Tusk przesadził? 15.06.08, 09:16 Niech herbaciarze odwala sie od naszego Tuska i zajma sie oszustwem sedziego podczas meczu.Wkosi sie odolali wiec dlaczego my tego nie robimy?Euro jest ustwione i widac to ewidentnie podczas kazdego meczu. www.hotelroyalpalace.eu Odpowiedz Link Zgłoś
arras_1333 Wczoraj chciałem zabić: Tusk przesadził? 15.06.08, 09:20 Niemcy i Angole mają zbyt ciasne umysły i tępe poczucie humoru, nie potrafią zrozumieć przenośni. Odpowiedz Link Zgłoś
a102dwa Większość Polaków chciało zrobić to samo 15.06.08, 09:23 Przecież większość Polaków oglądających mecz chciało zrobić to samo co Tusk, więc w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Większość Polaków chciało zrobić to samo 15.06.08, 09:26 Problem w tym, ze Tusk jest premierem, a chce zostac prezydentem... Kapujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
wajdzik_presentation1 gamon0-realista itd..psia kupo!..zostałes olany... 15.06.08, 10:03 Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Tusk jest premierem, a chce zostac prezydentem... 15.06.08, 10:34 Kapujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Większość 'gamoniÓw' chciało zrobić to samo 15.06.08, 10:17 Chciał napisać "gamon0". Dopiero wynik ostatnich wyborów pokazał, że ilość gamoniów w Polsce jest spora. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Większość Polaków chciało zrobić to samo 15.06.08, 10:35 gamon0 napisał: > Problem w tym, ze Tusk jest premierem, a chce zostac > prezydentem... > Kapujesz? ************************** to czy zostanie jest w gestii wyborców ... Odpowiedz Link Zgłoś
kelyon Wczoraj chciałem zabić: Tusk przesadził? 15.06.08, 09:35 Nie przystoi premierowi rządu tak się wypowiadać, powinien to jak najszybciej cofnąć/sprostować. Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Nie dajmy się zwariować. Premier powiedział głośno 15.06.08, 09:44 to co myślała większość Polaków tamtego wieczoru. Sama miałam wtedy żądzę krwi w oczach, co nie oznacza, że zrobiłabym Weebowi krzywdę. Poza tym Donald Tusk, za którym średnio przepadam, jest nie tylko premierem, ale przede wszystkim człowiekiem; a tamtego wieczoru również kibicem i jak większość z nas miał pełne prawo się wściec, tak jak wściekłby się każdy, komu by sędzia odstawił taki numer. A wielce oburzeni dziennikarze, to stado hien i jak zwykle robią z igły widły, ponieważ świetnie wiedzą, że w tym wypadku zadziałały emocje i niechcący dostarczono im temat. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Wczoraj chciałem zabić: Tusk przesadził? 15.06.08, 09:45 Tusk niestety nie jest wiele mądrzejszy od Lecha Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Wczoraj chciałem zabić: Tusk przesadził? 15.06.08, 10:04 pytanie, czy w ogole jest madrzejszy... Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Wczoraj chciał zabić - dzisiaj przeprasza 15.06.08, 10:14 W długą serię zbędnych przeprosin Kwaśniewskiego, Kaczora, Bartoszewskiego wpisze się też TUSK. Polska na kolanach to najlepsza postawa zdaniem politycznych nieudaczników. Odpowiedz Link Zgłoś
wajdzik_presentation1 vitabravo..dywagacje idioty.. 15.06.08, 10:17 dyżurny forumowy głupek.. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Zgadnijcie kim jest "ajwajdzik_presentation1" 15.06.08, 10:20 Ja wiem, ale nie powiem, bo zaczną mi naklejać łatkę antysemityzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
ontos2 Zgadzam się 15.06.08, 10:20 Zastanawia mnie jedynie dlaczego Ci ortodoksyjni antyPolacy tak gorliwie nie występują przeciw mataczeniu historii w postaci "polskich obozów śmierci" , kłamstwa katyńskiego, śmierci Sikorskiego etc. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Zgadzam się 15.06.08, 10:25 ontos2 napisał: > Zastanawia mnie jedynie dlaczego Ci ortodoksyjni antyPolacy tak > gorliwie nie występują przeciw mataczeniu historii w > postaci "polskich obozów śmierci" , kłamstwa katyńskiego, śmierci > Sikorskiego etc. > Wyjaśnienie jest proste. Oni kochają kłamstwo, to ich żywioł. Dlatego bardzo rzadko występują w obronie prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: rooboy..berecik przciasny? 15.06.08, 10:46 tylko pytam, wajdzik... berecika nie mam, ale jesli trzeba to pozycze twego... Odpowiedz Link Zgłoś
ontos2 A na czym polega 15.06.08, 10:11 bycie mądrym? Zapewne nie na takim ,jak Twój, komentarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Wczoraj chciałem zabić: Tusk przesadził? 15.06.08, 10:25 123rbr napisał: > Tusk niestety nie jest wiele mądrzejszy od Lecha Kaczyńskiego ****************************** Tusk niestety nie jest wcale mądrzejszy od Lecha Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Wczoraj chciałem zabić: Tusk przesadził? 15.06.08, 10:18 monster1972 napisał: > no przeciez nie mowił serio! > > choć oczywiscie nie powinien tak powiedziec... szczegolnie jako > polityk.. i to nie jakis szeregowy poseł gosiu-srosiu tylko premier ********************************** i chociaż nie jestem fanem premiera, zgadzam się, on chciał tylko złapać kilka punktów w sondażach ... Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Lepiej żeby przesadzał krzewy na swojej działce. 15.06.08, 10:22 Nie piszę drzewa, bo to byłoby za trudne dla lubiącego nic nie robić. Odpowiedz Link Zgłoś
mickey_mouse_click Po meczu Polska - Austria Tusk przestał być moim 15.06.08, 10:27 premierem. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Po meczu Polska - Austria Tusk przestał być m 15.06.08, 10:31 mickey_mouse_click napisał: > Po meczu Polska - Austria Tusk przestał być moim premierem. ************************** na to zsłużył znacznie wcześniej swoją działalnością polityczną, po meczu był kibicem, zapomniał że jest premierem ... Odpowiedz Link Zgłoś
ontos2 Jeden z ministrów 15.06.08, 10:38 spraw zagranicznych USA powiedział kiedyś, ze granica Niemiec konczy się na Wiśle.Czy mam przez to czuć nienawiśc do Stanów Zjednoczonych? Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Jeden z ministrów 15.06.08, 10:45 ontos2 napisał: > Jeden z ministrówspraw zagranicznych USA powiedział kiedyś, ze > granica Niemiec konczy się na Wiśle.Czy mam przez to czuć > nienawiśc do Stanów Zjednoczonych? *********************** nie, wystarczy uświadomić sobie że nie wszyscy znają geografię ... Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Jeden z ministrów 15.06.08, 10:48 ontos2 napisał: > spraw zagranicznych USA powiedział kiedyś, ze granica Niemiec konczy > się na Wiśle.Czy mam przez to czuć nienawiśc do Stanów > Zjednoczonych? ktory i kiedy, ontos??? watpie, ze ktorys wiedzial, co to wisla... Odpowiedz Link Zgłoś
ontos2 Czy z faktu,że 15.06.08, 10:45 Napieralski wystąpił z wnioskiem o zakazie uczestnictwa prezydenta we mszach św. mam wyciągnąc wniosek, że ten pierwszy jest durniem? Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Czy z faktu,że 15.06.08, 10:47 ontos2 napisał: > Napieralski wystąpił z wnioskiem o zakazie uczestnictwa prezydenta > we mszach św. mam wyciągnąc wniosek, że ten pierwszy jest durniem? *********************** taki wniosek jest uzasadniody ... Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Czy z faktu,że 15.06.08, 10:49 ontos2 napisał: > Napieralski wystąpił z wnioskiem o zakazie uczestnictwa prezydenta > we mszach św. mam wyciągnąc wniosek, że ten pierwszy jest durniem? sam nie umiesz myslec, musisz sie forum pytac??? Odpowiedz Link Zgłoś
ontos2 Polemika z Tobą 15.06.08, 10:51 nie ma sensu.Nie przekonasz mnie do swej antypolskości.Daruj cynizm i nie odpowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Polemika z Tobą 15.06.08, 10:55 ontos2 napisał: > nie ma sensu.Nie przekonasz mnie do swej antypolskości.Daruj cynizm > i nie odpowiadaj. czy ty ontos myslisz, ze umiesz polemizowac??? do niczego nie chce cie przekonywac, zle cieszy mnie, ze tym razem sam pomyslales.... Odpowiedz Link Zgłoś
ontos2 Onegdaj pisalismy 15.06.08, 11:01 Nie odbieram Ci prawa do negacji polskiej racji stanu, ale nie uznaję niuzasadnionego bycia apolegetą innej racji.Podałem Ci przykład, Ty mi żadnego.Konczcac pozwolę użyc sobie Twego ulubionego języka"This is the end, my friend" Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Onegdaj pisalismy 15.06.08, 11:07 ontos2 napisał: > Nie odbieram Ci prawa do negacji polskiej racji stanu, ale nie > uznaję niuzasadnionego bycia apolegetą innej racji.Podałem Ci > przykład, Ty mi żadnego.Konczcac pozwolę użyc sobie Twego ulubionego > języka"This is the end, my friend" ontos, it's not over until it's over... podales przyklad ministra usa bez podania detali... w dalszym ciagu czekam.... kto i kiedy??? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka0202 Wczoraj chciałem zabić: Tusk przesadził? 15.06.08, 10:34 Donald Tusk nie zdawał sobie sprawy z tego co powiedział. Donald Tusk nie zdaje sobie sobie sprawy z tego co się stało w październiku 2007 roku. Zabić??? Jaki problem??? Jak nie po myśli to się zabija!!! Proste rozwiązania prostych ludzi z poparciem prostaków. Odpowiedz Link Zgłoś
oelefante Jeden Tusk bardziej szkodzi Polsce niż Kaczory i 15.06.08, 10:35 Fotyga razem wzięci. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Jeden Tusk bardziej szkodzi Polsce niż Kaczor 15.06.08, 10:39 oelefante napisał: > Jeden Tusk bardziej szkodzi Polsce niż Kaczory i > Fotyga razem wzięci. ******************************* może Europa nie zna się na naszych żartach ... Odpowiedz Link Zgłoś
rekin.finansjery Re: Jeden Tusk bardziej szkodzi Polsce niż Kaczor 15.06.08, 10:50 Trafiles w sedno. Gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
sop3 jakbym miał kase na prawnika... 15.06.08, 10:44 ..tobym złozyl doniesienie o nawoływaniu do przestepstwa-choc nie wiem czy to nie powinno byc ścigane z urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_spinozy do dymisji 15.06.08, 10:45 zeby nie bylo - nie glosowalem na PiS ;) ale uwazam, ze po czyms takim, Tusk powinien sie podac do dymisji. NATYCHMIAST! to jest kompromitacja, na poziomie wypowiedzi Kaczynskich (jak np tej Prezydenta w Irlandii ze przez promocje homoseksualizmu ludzkosc wyginie) Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: do dymisji 15.06.08, 10:52 zona_spinozy napisała: > zeby nie bylo - nie glosowalem na PiS ;) > ale uwazam, ze po czyms takim, Tusk powinien sie podac do dymisji. > NATYCHMIAST! ************************** a spinozę dać na jego miejsce, NATYCHMIAST! Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: do dymisji 15.06.08, 10:56 sympatyklewicy napisał: > zona_spinozy napisała: > > > zeby nie bylo - nie glosowalem na PiS ;) > > ale uwazam, ze po czyms takim, Tusk powinien sie podac do dymisji. > > NATYCHMIAST! > ************************** > a spinozę dać na jego miejsce, NATYCHMIAST! kto wie, szansa, ze bedzie gorzej jest raczej nikla... Odpowiedz Link Zgłoś
ontos2 Ba...ruch 15.06.08, 11:05 Tuska wątpliwej jakości, jakby znalazł się w zugzwangu:) Odpowiedz Link Zgłoś
sam.pic Wehrmachtowskie geny dały o sobie znać. 15.06.08, 11:16 Wstyd na cały świat: premier średniej wielkości europejskiego kraju o mentalności prymitywnego kibola. Odpowiedz Link Zgłoś
juesej Przestrzegam przed graniem z Tuskiem 15.06.08, 11:19 Przestrzegam wszystkich polityków i dziennikarzy - amatorów amatorskiej kopaniny w piłkę nożną z premierem Tuskiem. Może zabić jak coś mu nie będzie pasować. Odpowiedz Link Zgłoś
vooxa Tusk nie przesadził! 15.06.08, 11:21 Tusk nie przesadził, wyraził głośno, jako kibic, podświadomą chęć jaką miał każdy polski kibic po odgwizdaniu przez Webba karnego dla Austriaków. Politycy na całym świecie są po to aby głupoty różne wygadywać i Tusk na tym tle wcale się nie wyróżnia. Najbardziej wrzeszczą natomiast angielskie media szczególnie brukowce. To oczywiste, Webb to typowy Anglik, arogancki, zarozumiały, któremu wydaje się, że ciągle żyje w imperium nad którym słońce nie zachodzi, że nadal panuje nad światem. Czy ktoś taki jest wstanie przyznać się do błędu? Nie liczę też na to, że angole będą pisać źle o swoim Webbie, nawet gdyby sto błędów popełnił, z wściekłością natomiast będą atakować każdego kto nawet w najgłupszy sposób go zaatakuje. Norweski sędzia potrafił przyznać się do błędu, Tusk przyznał, że przesadził, tylko Webb w swej angolskiej pysze, przy wtórze brukowców uważa się za nieomylnego. Swoją drogą, Webb chyba lubi kiedy wokół niego jest głośno, kiedy może błyszczeć bardziej niż błyszczy jego łysa pała. A zresztą, nie miną jeszcze wakacje, a pies z kulawą nogą nie zainteresuje się kto to taki Webb. Pies go drapał! Swoją drogą, mimo całego zamieszania z tym Anglikiem, nasi gracze pokazują, że nie służą do gry w piłkę ale do przeszkadzania w grze innym. Głupie zachowania niektórych z nich dają powód do popisów takich ludzi jak sędzia Webb. Odpowiedz Link Zgłoś
uyu Burza w szklance wody 15.06.08, 11:34 i woda na mlyn polskiej prawicy. Prasa swiatowa? Cala prasa swiatowa? Ta opiniotworcza ma ponoc komentowac wypowiedz Tuska-kibica? Nie bylo mnie na necie przez dwa dni wiec spytalam meza o echa tego "wielkiego skandalu" w prasie francuskiej. Nic nie slyszal, nic nie widzia, niczego nie czytal. Z tym, ze on brukowcow nie czytuje, moze dlatego. Co do sportowych emocji, to Tusk nie jest pierwszym politykiem - ale takze nie ostatnim - ktory popelnil, przyznajmy to, werbalna niezrecznosc. Jednak nigdy zaden polityk ani dziennikarz nie byl na tyle glupi i prymitywny zeby nadymac sprawe do rzedu problemu miedzynarodowego. A moze ktos chce drugiej wojny futbolowej? Jesli tak, to blizniacze kurduple sa z gory przegrani z wysportowanym Tuskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
vooxa Re: Burza w szklance wody 15.06.08, 11:55 Oczywiście, to tylko sport i ludzie powodowani emocjami gadają różne bzdury. Tusk, mimo, że jest politykiem, to też człowiek. Jakiś głupek w niemieckiej prasie postulował aby naturalizować Kubicę, wcześniej inny głupek w Polsce domagał się odebrania obywatelstwa Polskiego, Podolskiemu. Czym jest wypowiedź Tuska na tle choćby tych przykładów? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_mz Wczoraj chciałem zabić: Tusk przesadził? 15.06.08, 11:27 Ja się nie dziwię Tuskowi myślę, że miliony polaków miało podobne myśli po tym meczu i ja też taką myśl miałem!! Sędzia ewidentnie oszukał dobra mogę się zgodzić, że Lewandowski przytrzymał za koszulkę austriaka, ale za jego plecami drugi austriak w podobny sposób faulował Bąka!! Powtórzony rzut wolny gdy Boruc już miał piłkę w rękach!! To co zrobił ten sędzia to było jawne oszustwo pomógł gospodarzą zremisować!! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Polscy politycy bredzą pod publiczkę ? 15.06.08, 11:47 Trzeba politykierom polskim założyć "kaganiec" antymedialny. Oni bredzą . Sikorski w Afganistanie gadał rówież od rzeczy narażając żołnierzy na niebezpieczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
rajmund62 guardian; zaraz po zeregarmistrzu,który handlował 15.06.08, 11:59 kłami hipopotamów i zębami wielorybów i dostał 2 lata w zawieszeniu, gw ośmieszacie się * Guardian, Saturday June 14 2008 * Jo Adetunji A watchmaker who is believed to have made tens of thousands of pounds from an international trade in illegal ivory escaped jail yesterday. Michael Elliot, 57, from Gravesend, Kent, was given a two- year suspended sentence by Southwark crown court for dealing in items that included hippo tusks and whale teeth, which were destined for US buyers. Police discovered hundreds of (...) (...) sentence by Southwark crown court for dealing in items that included hippo tusks and whale teeth, which were destined for US buyers. Police discovered (...) # Webb offered police shield as prime minister leads Poland's rage * Guardian, Saturday June 14 2008 * John Stanton Howard Webb's decision to award Austria an injury-time penalty in their 1-1 draw with Poland has led Donald Tusk, the Polish prime minister, to admit that he wanted to kill the English referee for his "obvious error". Webb penalised the defender Mariusz Lewandowski for holding Sebastian Prodi in Thursday's Group B match, a move which incurred the wrath of the Poland coach, (...) (...) time penalty in their 1-1 draw with Poland has led Donald Tusk, the Polish prime minister, to admit that he wanted to kill (...) # Odpowiedz Link Zgłoś
sam.pic Może szukałeś artykułów ze słowem tusk? 15.06.08, 12:13 Wyszło hippo tusk and polish prime minister Tusk ;-) Odpowiedz Link Zgłoś