Dodaj do ulubionych

Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem

23.06.08, 12:59
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • funny5 Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 13:07
      I tak w sondazach wyglada "najlepszy" prezydent Kaczynski
      • max.headroom Wojciech Jaruzelski jedynym dobrym prezydentem! 23.06.08, 20:42
        Uzasadnienie:
        Nie blokował reform, mimo że rząd był zdecydowanie nie jego. Nie straszył wetem.
        Nie miał chyba większych ambicji niż to by umrzeć w spokoju. Być może jakby go
        zostawić do końca kadencji, tylko ograniczać jego władzę, to mielibyśmy system
        kanclerski z prezydentem jako ozdobą.

A Kwaśniewski? Niszczył Millera i jego rząd.
        • zigzaur Re: Wojciech Jaruzelski jedynym dobrym prezydente 24.06.08, 15:08
          Jeśli Kwaśniewski cokolwiek niszczył, to własną reputację. Do niszczenia
          jakichkolwiek struktur politycznych po prostu się nie nadawał.
    • ar.co Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 13:30
      Porównując z ostatnim sondażem w sprawie poparcia PiS - nawet
      spośród elektoratu PiS tylko niespełna połowa uznaje Kaczyńskiego za
      dobrego prezydenta we wszystkich kategoriach (przypomnę - najniższy
      wynik 11%, poparcie PiS - coś koło 26%). Czy można być większym
      nieudacznikiem?
      • realista1000 "mały krętacz"i jego"sitwa,która miała naród w d." 23.06.08, 15:06
        cytuję za J. Oleksym.
        Olek - wielki "mąż stanu" ... nietrzeźwości
        • gupek70 Lepszy Kolo ktory pije , bzyka i gada w 6 jezykach 23.06.08, 15:27
          Niz gruby cnotliwy karzelek , w zniszczonych butach , ktory ledwo po polsku gada
          i oprocz tlumacza potrzeba mu jeszcze 2 osob do pilnowania zeby znow sie nie
          osmieszyl .Jedyne co obecny pozal sie boze prezydent potrafi to tak fajnie sie
          nadymac hehe Kto nie pije ten donosi .
          • gupek70 Wlasciwie to nawet pelnowartosciowym prezydentem 23.06.08, 15:31
            nie jest . Jak to ladnie Kazik ujal , dozorca kraju . Ciec .
            • realista1000 Re: Wlasciwie to nawet pelnowartosciowym prezyden 23.06.08, 16:02
              akurat Kazik powiedział to o ... Tusku, he, he, he
              • gupek70 Znow sie mylisz ... 23.06.08, 16:53
                Ktory to juz raz dzisiaj ?
                • realista1000 Najlepiej udawać niezrozumianego ...inteligenta? 23.06.08, 17:23
                  za wysoko mierzysz i to z takim nickiem?
                  • gupek70 To proste - zeby tacy biedni ludzie 23.06.08, 18:20
                    jak ty mogli miec satysfakcje z dogryzienia komus . Co do Kazika . Tam to trzeba
                    bylo miedzy wierszami wyczytac . Nie winie ciebie za niewiedze , to akurat bylo
                    trudniejsze od przeczytania posta.
                    • realista1000 Re: To proste - zeby tacy biedni ludzie 23.06.08, 18:27
                      ty przeczytałeś po swojemu, a ja po swojemu, tyle że ty mi wmawiasz, że ja źle.
                      Kurna, ale z ciebie omnibus, he, he, he - twoje rozważania z cyklu: "co artysta
                      chciał przez to powiedzieć" zwalają mnie z nóg.
                      • gupek70 A , czy .... 23.06.08, 18:51
                        ...w psicie (chodzi mi o pis , tlumacze , zebys zrozumial tresc ) wolno wam
                        sluchac kazika ?
                        • realista1000 Re: A , czy .... 23.06.08, 19:27
                          ale ty jesteś prymitywny człek, zakładasz z góry, że ktoś jest głupszy od
                          ciebie, a tu ... niespodzianka. Widzisz, tyś jest "wykształciuch" , a ja
                          człowiek wykształcony - więc płaszczyzny porozumienia między nami nie ma - tym
                          bardziej, że ty jesteś wychowany na socjotechnice medialnej GW, TVN, POlsatu i
                          POlityki i nic innego nie przyjmiesz, bo ci się to po prostu w ciasnym móżdżku
                          nie mieści, a ja chcę tylko (aż?)PRAWDY i mam w głębokim poważaniu to co bredzą
                          pismaki z w/w ośrodków medialnych, zwłaszcza po kompromitacji ze sprawą
                          Maleszki. W takim samym poważaniu mam wykreowane przez nich "autorytety" -
                          "mi(s)tycznych" "bohaterów" zwalki z komuną, którzy w objęcia tej komuny na
                          własne życzenie wrócili: Geremki, Frasyniuki, Lisy, Onyszkiewicze i inni
                          przedstawiciele laickiej lewicy, którzy firmowali do niedawna ...LiD (ironia
                          losu - wracają na łono, z którego wyszli?). Dla ciebie może to OK, ale nie dla
                          mnie. Żyj sobie jak chcesz, tylko nie knoć głupot, że bezmyślny i układny Kwach
                          był lepszym p[rezydentem od Kaczyńskiego!
                          Historia ich oceni i to nie ta historia kreowana przez GW i jej ogłupiałych
                          czytelnikóe, myślących PO "jej linii". Cio, bambini!
                          • gupek70 Okreslenie mnie wyksztalciuchem 23.06.08, 20:18
                            przez kogos takiego jak ty tylko mi schlebia . Tego najdluzszego posta ( przy
                            ktorym pewnie ktos ci pomagal )nawet nie bede komentowal . Byl dlugi , to fakt
                            , ale belkotliwy ( czyli zgodnie z linia partii i jej wodza w 2 osobach
                            )Naprawde jest mi przykro , ze tak ciebie pokaralo w zyciu . Czasami watpie , ze
                            bog istnieje . Naprzyklad postujac z toba zwatpilem . Bog ma zlosliwe poczucie
                            humoru .
                            • realista1000 wiem, wie, że ci schlebia 23.06.08, 20:48
                              pleciesz w swoich postach takie bzdety, że aż ręce opadają. Nie dość, że robisz
                              masę byków ortograficznych (oznaka "wykształciuchstwa"?), nielogicznie
                              formułujesz myśli, to na dodatek jesteś nieźle zindoktrynowany (gratulacje dla
                              GW-skuteczna robota w twoim przypadku}.

A i wiara twoja jest cienka, skoro po przeczytaniu paru postów zwątpiłeś. Ja
                              swoją hartowałem przez 25 lat PRLu, 5 lat nieudolnej prezydentury Wałęsy (na
                              którego z nadzieją głosowałem) i całą dekadę prezydentury "krągłoustego" pijaka,
                              który kwieciście bredził o ... niczym, był hołubiony przez lewackie media i
                              OBOPy, CBOSy i innne "usłużne" ośrodki badania opinii publicznej, za którego
                              zachowania (a nie małe wpadki) wstydziłem sie jako Polak. Ot, i wszystko.
                              PS
                              I daruj sobie swe durne komentarze
      • buj_w_chucie Re: Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 15:11
        Jezeli prezydent ma byc "emanacja" swojego narodu, czyli
        ucielesnieniem jego wzorcow osobowych, to znaczy ze mamy narod
        durniow (Lechu), leni (Kwachu) i zakompleksionych ksenofobow
        (Kaczka).

Problem w tym, ze gdyby wybrac ktoregokolwiek sposrod
        kontrkandydatow startujacych jednoczesnie z tymi "osobistosciami" to
        ten obraz nie bylby zasadniczo rozny.
        • zigzaur Re: Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 24.06.08, 15:10
          No, jeszcze był Jaruzelski.

Czyli także mamy naród: brutali, sadystów, służalców, kapusiów i jurgieltników.
      • grundol1 Re: Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 15:26
        ar.co napisała:
        > wynik 11%, poparcie PiS - coś koło 26%). Czy można być większym
        > nieudacznikiem?

Można. Od Lecha większym nieudacznikiem jest Jarek. I dlatego to Jarek jest siłą
        przewodnią duetu bliźniaków
      • ak102 Re: Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 16:20
        Nie podniecajcie się tym sondażem. Przeprowadził go CBOS. Ta sama firma, która
        twierdziła, ze na Podkarpaciu kandydat PO ma 56 procent poparcia.
    • maruda.r Re: Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 13:42
      junkier napisał:

> Kwasniewski najlepszy? W piciu - na pewno.

Owszem. Pije i trzeźwieje. Lech Kaczyński też pije, ale nie wygląda na to, żeby
      trzeźwiał.

• kwaczynsky_pan Kwaśniewski najlepszym prezydentem! 23.06.08, 13:56
      No to sie chyba Jarek na smietniku historii przekreca!
    • remik.bz [...] 23.06.08, 14:01
      • maruda.r Re: Sondaż wśród byłych działaczy PZPR ? 23.06.08, 14:08
        remik.bz napisał:

> Podobno nieżle popili, potem zaliczyli sondaz a na koniec
        > krzyczeli ,ze "Lenin jest wiecznie zywy".

Nawet pisali - w swoich doktoratach.

• kaczkiwburaczki Re: Sondaż wśród byłych działaczy PZPR ? 23.06.08, 14:20
          maruda,hey z kaczym pozdrowieniem,pierwszy raz liżesz dupę
          pisuarom,czy to może już recydywa?,jak dajesz radę nieboraku?,toż to
          zajęcie wymagające dużego samozaparcia(sic!),szacuneczek-kwa,kwa,kwa
          • maruda.r Re: Sondaż wśród byłych działaczy PZPR ? 23.06.08, 14:43
            kaczkiwburaczki napisał:

> maruda,hey z kaczym pozdrowieniem,pierwszy raz liżesz dupę
            > pisuarom,czy to może już recydywa?,jak dajesz radę nieboraku?

Lech Kaczyński cytował Lenina w swoim doktoracie. Mam tłumaczyć dowcipy każdej
            niemocie, która zjawi się na forum?

• zgryzliwy1 Lenin wiecznie żywy !!!!!!!!!!!! 09.07.08, 17:14
              maruda.r napisał:

> Lech Kaczyński cytował Lenina w swoim doktoracie. Mam tłumaczyć
              > dowcipy każdej niemocie, która zjawi się na forum?

faktycznie ta praca to niezly dowcip :-(
              po co tlumaczyc, kazdy moze sobie sam przeczytac te "dowcipy" :

" L. Kaczyński:Zakres swobody stron, w zakresie kształtowania treści stosunku pracy.

1. (str. 7): W XIX wieku uwagę na ten fakt zwrócił Karol Marks ("Praca najemna i
              kapitał"), wskazując przy tym, że formalno-prawna wolność umów stanowi narzędzie
              dyktatu stosowanego przez kapitał wobec klasy robotniczej.

2. (str. 29): Zasada wolności umów stanowiła narzędzie nieograniczonego wyzysku
              klasy robotniczej (K. Marks, "Kapitał'"')

3. (str. 32): Następny etap rozwoju norm prawa pracy kształtował się już pod
              wpływem walki klasowej proletariatu. Okres kontrrewolucji położył jednak kres
              tym zdobyczom.

4. (str. 33): Ruch robotniczy był politycznym reprezentantem interesów proletariatu.

5. (str. 38): Podstawowym motorem rozwoju ochrony pracy, a właściwie całego
              prawa pracy w państwie kapitalistycznym, była walka klasowa proletariatu.
              Społeczeństwo socjalistyczne, jak wiadomo, cechuje brak antagonistycznej
              sprzeczności między pracą a kapitałem.

6. (str. 40): Możliwość dążenia administracji zakładu pracy do realizacji
              postawionych zadań, kosztem naruszenia uprawnień pracowników została dostrzeżona
              już przez Lenina ("O roli i zadaniach związków zawodowych w warunkach nowej
              polityki ekonomicznej" w zbiorze pt. "Lenin o związkach zawodowych", str. 345-6).

7. (str. 43): Planowanie jest zjawiskiem związanym w sposób nieodłączny z
              gospodarką socjalistyczną, dlatego też uważane jest za obiektywnie występującą w
              tej gospodarce prawidłowość (Wojciech Brus, "Ogólne warunki funkcjonowania
              gospodarki socjalistycznej", W-wa 1961)

8. (str. 51-52): Wymienić trzeba także system wartości charakteryzujący
              ideologię socjalistyczną, wśród których kluczową rolę odgrywa idea
              sprawiedliwości społecznej i idea równości, czyli egalitaryzmu.

9. (str. 197): Naruszenie zasad socjalistycznego egalitaryzmu może dać podstawę
              do uznania odpowiedniej klauzuli umownej za sprzeczną z zasadami współżycia
              społecznego.

10. (str. 262): Ani planowość, ani dwie pozostałe przesłanki [zasada
              socjalistycznej sprawiedliwości społecznej i socjalistyczny egalitaryzm] nie
              stoją w bezpośredniej sprzeczności z zasadą swobody umów.
              • zgryzliwy1 zrodla 09.07.08, 17:21
                spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Doktorat
                www.matka-kurka.net/post/?p=993
                wyborcza.pl/1,75478,3235880.html

"O niewyobrażalnym powodzeniu tej wiekopomnej pracy, obserwowanym od końca 2005
                r. świadczy fakt, że prawie niemożliwe jest trafienie na jej ślad w bibliotekach
                naukowych lub w którejkolwiek z internetowych akademickich baz danych o
                opublikowanych rozprawach doktorskich i habilitacyjnych, np. [nauka-polska.pl].

Sukcesem zakończyły się natomiast poszukiwania doktoratu Jego Brata. Jarosław
                Kaczyński obronił pracę "Rola ciał kolegialnych w kierowaniu szkołą wyższą" w
                1976 roku. Praca liczy 265 stron, z których 36 zajmują przypisy, bibliografia
                (121 pozycji, wśród nich nawet artykuł Jerzego Urbana "Feudałowie i wasale" z
                "Polityki") i wykaz przywoływanych aktów prawnych. Ma tylko trzy rozdziały.

• grundol1 Re: Sondaż wśród byłych działaczy PZPR ? 23.06.08, 15:15
            kaczkiwburaczki napisał:
            > zajęcie wymagające dużego samozaparcia(sic!),szacuneczek-kwa,kwa,kwa

E te "sic!" to u Ciebie taki ynteligencki odpowiednik słowa "k_rwa"?
      • kaczkiwburaczki Re: Sondaż wśród byłych działaczy PZPR ? 23.06.08, 14:15
        remik,czytając te twoje kretynizmy ma się nieodparte wrażenie,że
        napisała to przysłowiowa blondynka(przepraszam wszystkie,bo jak widać
        są panowie,którzy mają IQ zredukowane do minimum i niestety jad
        zalewa im mózgowie).Zrób nam przyjemność i zdradź-ile razy dziennie
        jesteś w stanie ,na forach tego typu,wylizać zwieracze pisiorom?
        A może ty portafisz tylko -kwa,kwa,kwa-więc i ja ci
        odpowiem:kwa,kwa,kwa,razy dwa
        • keradk Re: Sondaż wśród byłych działaczy PZPR ? 23.06.08, 18:50
          ty jestes jakis inteligentny inaczej. szydzisz z ludzi ktorzy
          wysmiewaja PiS, i zarzucasz im ze liza dupke PiS. moze nie wiesz ze
          PiS to socjalisci?
    • tornson Pokażcie te 3 fotki mieszkańcowi Chin 23.06.08, 14:01
      czy Indii niemającemu żadnego pojęcia o Polsce, to już po samym wyrazie mordy
      stwierdzi że Kaczyński to dno.
      • kaczkiwburaczki Re: Pokażcie te 3 fotki mieszkańcowi Chin 23.06.08, 14:23
        jednym słowem-morda nasza niechciana
    • allspice Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 14:17
      ...najlepiej komunikował się ze społeczeństwem; to jest ogromna
      zaleta
      • pklimas Re: Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 17:22
        Zawetowal podatek liniowy za czasow rzadu AWS.
        A moglismy byc pierwszym krajem w tej czesci europy z podatkiem
        liniowym.
        Jakie sa inne dokonania Kwasniewskiego?
    • kaczkiwburaczki Re: Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 14:28
      kto wpuszcza na forum takich chamów i prostaków jak junkier?,czytając
      brednie tego nieszczęśnika ma się chęć zwymiotować(w szczególności
      na portrety ich kaczych idoli).Junkier,mam prośbę-wytrzyj z gówna
      klawiaturę,bo wali...
      • viornisko i wychodzi na to zes sam cham 23.06.08, 16:34
        po co kogos obrazac, zarzucac chamstwo, skoro jest sie jeszcze wiekszym burakiem...
    • akodo78 Doskonały obraz zapitego załganego ogółu społeczeń 23.06.08, 15:09
      Doskonały obraz zapitego załganego ogółu społeczeństwa, to właśnie
      ten motłoch zagłosowł teraz na PO - taka jest niestety nędzna
      większość w tym kraju. Porządni uczciwi ludie z zasadami są w
      mniejszości
      • grundol1 Re: Doskonały obraz zapitego załganego ogółu społ 23.06.08, 15:19
        akodo78 napisał:
        > większość w tym kraju. Porządni uczciwi ludie z zasadami są w
        > mniejszości

No fakt. Zwłaszcza podczas wyborów w 2005 porządni ludzie z zasadami zostali w
        domach, a do władzy dorwała się największa swołocz od 1989
      • kaczkiwburaczki Re: Doskonały obraz zapitego załganego ogółu społ 23.06.08, 16:38
        ...seksualnej chyba,zrób coming out!
    • kvakva Sondaż 23.06.08, 15:12
      O ile mnie pamięć nie myli w tzw. "ostatnim osiemnastoleciu" prezydentów było
      czterech.
      • grundol1 Re: Sondaż 23.06.08, 15:16
        kvakva napisał:
        > O ile mnie pamięć nie myli w tzw. "ostatnim osiemnastoleciu" prezydentów było
        > czterech.

Ale pierwszy nie był wybierany przez NARÓD
        • kvakva Re: Sondaż 23.06.08, 18:57
          grundol1 napisał:

> kvakva napisał:
          > > O ile mnie pamięć nie myli w tzw. "ostatnim osiemnastoleciu" prezydentów
          > było
          > > czterech.
          >
          > Ale pierwszy nie był wybierany przez NARÓD

Nie zmienia to faktu, że prezydentem był. Pozdrawiam.
    • wojtek2784 Kwaśniewski ,kłamał jak twierdzi NYT 23.06.08, 15:17
      Jak twierdzi nowojorska gazeta Kwaśniewski kłamał twierdząc , że nic
      nie wie o tym , o czym wiedział nawet Lepper ?
      "GW" powinna zadać to pytanie Kwaśniewskiemu.
    • barbara333-4 Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 15:20
      Gdyby teraz Kwasniewski ponownie startował-zagłosuję na niego.
      Tworzyli z p. Jolą najpiekniejsza pare prezydencka. A Kwasniewski
      prezydenture miał z klasą, na poziomie, tak ze chciało sie życ w tym
      kraju. Te trzy wpadki na 10letni czas- to kazdy jest człowiekie. Z
      wpadek Kaczynskiego i Wałesy można tomy pisać. Chyba już nigdy nie
      bedziemy miec prezydenta, który niezmiennie cieszył się 70-80 %
      poparciem.
      • realista1000 Kwaśniewski - wielki "mąż stanu"...nietrzeźwości 23.06.08, 15:25

• buj_w_chucie Re: Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 15:31
        A czy zaglosowalabys na sasiada, ktory nigdy w zyciu nie pracowal, a
        jego kariera przed objeciem urzedu prezydenta wygladala tak:

1. "Dzialanie" w Sekcji Mlodziezowej Klubu Dalszej Swietlanej
        Przyszlosci Naszego Osiedla.
        2. Picie kawki w redakcji Gazetki Sekcji Mlodziezowej Klubu Dalszej
        Swietlanej Przyszlosci Naszego Osiedla.
        3. "Dzialanie" w Sekcji Sportowej Klubu Dalszej Swietlanej
        Przyszlosci Naszego Osiedla.
        4. "Dzialanie" w Zreformowanym Klubie Dalszej Swietlanej Przyszlosci
        Naszego Osiedla.
      • evin15 Re: Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 15:38
        Tak! To prezydent Kwaśniewski najlepiej prezentował nasz kraj. Najrozsądniejsze
        podejmował decyzje na forum międzynarodowym, umiał się przedstawić. Także i
        Pierwsza Dama.
        I tylko zaściankowi Polacy, zamiast na wierzch wyciągać zalety prezydenckiej
        pary, jak zwykle bywa, szukali dziury w całym.
        Potknięcia ma każda osobistość (to w końcu człowiek), a my zdajemy się tylko li
        błaznom kompletnym wybaczać większość poczynań - odnośnik tutaj do stanu
        aktualnego państwa...
        To tylko mój głos.
        • landaverde Ta zaściankowa szlachta najbardziej niesforna, co? 23.06.08, 19:18
          Ach ci zaściankowi Polacy - nie podobało im się jego 'chora goleń'
          prezydenta w Charkowie, ani przekręt ws osocza, ani kłamstwo ws
          wykształcenia, ani szkolenie w Moskwie, nie podobało im się, że
          prezydent ułaskawia kolesi donoszących mafii, ...
    • swoboda_t Re: Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 15:24
      Fakt, że takie postacie specjalnej troski jak Kwaśniewski czy Wałęsa
      biją w sondażach na głowe obecnego prezydenta nie świadczy wcale
      dobrze o nich, tylko źle o tym ostatnim - pisuarowa niemota to takie
      dno, że Kwachu jawi się Polakom jako mąż stanu LOL
    • anakonda22 Re: 23.06.08, 15:25
      ..TE JUNKIER: ...A TWOJA PURCHAWO-POCZWARA TO NIE ŁOI?...CO?...A TEN USTAWICZNY
      BEŁKOT I MAMROTANIE POD NOCHEM,TO CO?..A MOŻE JAKIEŚ STARCZE CHORÓBSKO?..A TA
      CIĄGLE DYŻURUJĄCA ERKA W JURACIE?....
    • intel-e-gent Re: Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 15:26
      junkier napisał:

> Kwasniewski najlepszy? W piciu - na pewno. I szarganiu dobrego
      > imienia Polski.
      >
      > Poza tym nie wiem w czym ten moczymorda moze byc "najlepszy".

Junkierku, Kwachu nawet po pijanemu nie mylił nazwisk... Kaczorek
      albo pije więcej albo powinien popracować z logopedą...

;p
      • junkier [...] 23.06.08, 15:38
        • frank.west Re: Oleksy powiedzial prawde o Kwasniewskim i SLD 23.06.08, 16:15
          blueblueblue ćmok mlask Roker Perejro, bluebl ćmok mlask ueblie
          Benhauer, blueeleubekele Artur Borubar ćmok mlask
    • anakonda22 !!!!! 23.06.08, 15:33
      ..I JESZCZE: NIE BRONIĘ KWACHA. WIDZIAŁEM 2 RAZY PODPITEGO. ALE KACZOR W KAŻDYM
      SWYM WYSTĄPIENIU ROBI WRAŻENIE NAWALONEGO..
    • tw_kaczor Kaczyński uczciwy inaczej...ot co... 23.06.08, 15:37
      • realista1000 inaczej niż Kwach i Wałęsa? No to super 23.06.08, 16:21
    • danka2007 Czy Kwaśniewski kłamał jak napisaliście wczoraj? 23.06.08, 15:42
      Wczoraj podaliście sami za gazetą w Nowym Jorku , że Kwasniewski
      kłamał w sprawie tajnych więzień ? No to jak to jest ?
      Czy kłamał ten "przewodniczący tolerancji" - nowej organizacji
      w Unii Europejskiej ?
      • 1410_tenrok a co to ma do rzeczy??? 23.06.08, 15:54
        wszyscy nie mówili prawdy w tej kwestii. I co oznacza, kiedy
        jakiemus bandycie, co wysadza w powietrze niewinnych ludzi, urwą
        kawałek nosa, albo pare żeber przerobią na mączkę rybną????
        Bronic al kaidy aby dowalic Amerykanom - to trzeba miec mocno w
        czubie.
    • gupek70 Lechu nie pije a widzial Borubara 23.06.08, 15:50
      Kwachu po pijaku trzymal fason , lechu na trzezwo nie panuje nad rzeczywistoscia
      . Juz lepiej dla niego by bylo , gdyby to byly pijackie zwidy ... A co do
      gadania w 15 jezykach po pijaku , to to jest taki zart , ktory wzieles na
      powaznie .
      • realista1000 To, co Wałęsa widzi to mnie akurat nie interesuje 23.06.08, 16:01
        • gupek70 Ty to musisz miec ciezko w zyciu ... 23.06.08, 16:30
          Naprawde pomyslales o Walesie ?
          • realista1000 za to ty za lekko stąd odloty od... realiów 23.06.08, 16:42
            a jeśli chodzi o picie, to zarzucasz to Kaczyńskiemu a dziwnie nie widzisz u
            Kwaska a to niżej to ... przemilczę:

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,5336356,Kilkaset_osob_na_imieninach_Lecha_i_Danuty_Walesow.html
            • gupek70 Ty naprawde masz problem 23.06.08, 17:05
              Przeczytaj jeszcze raz moje posty a potem swoj . Jesli masz problemy z czytaniem
              popros kogos , zeby ci pomogl .
              • realista1000 Re: Ty naprawde masz problem 23.06.08, 17:22
                Twoje posty są widać zrozumiałe widać tylko dla ciebie
                • gupek70 Re: Ty naprawde masz problem 23.06.08, 18:21
                  realista1000 napisała:

> Twoje posty są widać zrozumiałe widać tylko dla ciebie

aaaaaahahahahahaha dales ostro dales z ta riposta ta aaaaaaaaahahahahaha
                  • realista1000 Re: Ty naprawde masz problem 23.06.08, 19:28
                    wyżej masz szerzej temat rozwinięty, ale wątpię czy zrozumiesz z tak "płaskim"
                    myśleniem, he, he, he
    • tom1003 Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 16:12
      Kwach najlepszy?

Chyba wypił najwięcej. Ale to nie wystarczy do sprawowania jakiegokolwiek urzędu.

Ej, michnikowi szmaciarze......
    • pan_opticum A generał Jaruzelski? 23.06.08, 16:20
      Nieźle się trzymał w pionie.
    • dzakarta Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 16:29
      Przy prezydenturze Kaczyńskiego to każdy "Dyzma" byłby orłem,
      sokołem, lwem......
    • czarna.paranoja Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 16:30
      W obecnie sprawującym urząd prezydencie Polacy dostrzegają synonim uczciwości
      (….w przypadku Lecha Kaczyńskiego najwyżej oceniona została jego osobista
      uczciwość - 32 proc. ocen pozytywnych). Biorąc pod uwagę silny front medialny
      wykorzystujący każdą „wpadkę” prezydenta, istnieje potrzeba nabrania dystansu,
      dla właściwej oceny tej prezydentury.
      W obecnie sprawującym urząd prezydencie Polacy dostrzegają synonim uczciwości
      (….w przypadku Lecha Kaczyńskiego najwyżej oceniona została jego osobista
      uczciwość - 32 proc. ocen pozytywnych). Biorąc pod uwagę silny front medialny
      wykorzystujący każdą „wpadkę” prezydenta i jego obozu, istnieje potrzeba
      nabrania dystansu, dla właściwej oceny tej prezydentury.

Dziwi stosunkowo dobra ocena dla Lecha Wałęsy. Trudno jego prezydenturę uznać za
      udaną, nawet przy dużej dozie dobrej woli.
    • bolek1965 Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 16:41
      Tak tak Kwaśniewski najlepszym prezydentem hahahahahahahah
      A jąkaty żydowski przygłup najlepszym dziennikarzem hahahahahahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka