junkier 23.06.08, 12:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny5 Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 13:07 I tak w sondazach wyglada "najlepszy" prezydent Kaczynski Odpowiedz Link Zgłoś
max.headroom Wojciech Jaruzelski jedynym dobrym prezydentem! 23.06.08, 20:42 Uzasadnienie: Nie blokował reform, mimo że rząd był zdecydowanie nie jego. Nie straszył wetem. Nie miał chyba większych ambicji niż to by umrzeć w spokoju. Być może jakby go zostawić do końca kadencji, tylko ograniczać jego władzę, to mielibyśmy system kanclerski z prezydentem jako ozdobą. A Kwaśniewski? Niszczył Millera i jego rząd. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Wojciech Jaruzelski jedynym dobrym prezydente 24.06.08, 15:08 Jeśli Kwaśniewski cokolwiek niszczył, to własną reputację. Do niszczenia jakichkolwiek struktur politycznych po prostu się nie nadawał. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 13:30 Porównując z ostatnim sondażem w sprawie poparcia PiS - nawet spośród elektoratu PiS tylko niespełna połowa uznaje Kaczyńskiego za dobrego prezydenta we wszystkich kategoriach (przypomnę - najniższy wynik 11%, poparcie PiS - coś koło 26%). Czy można być większym nieudacznikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 "mały krętacz"i jego"sitwa,która miała naród w d." 23.06.08, 15:06 cytuję za J. Oleksym. Olek - wielki "mąż stanu" ... nietrzeźwości Odpowiedz Link Zgłoś
gupek70 Lepszy Kolo ktory pije , bzyka i gada w 6 jezykach 23.06.08, 15:27 Niz gruby cnotliwy karzelek , w zniszczonych butach , ktory ledwo po polsku gada i oprocz tlumacza potrzeba mu jeszcze 2 osob do pilnowania zeby znow sie nie osmieszyl .Jedyne co obecny pozal sie boze prezydent potrafi to tak fajnie sie nadymac hehe Kto nie pije ten donosi . Odpowiedz Link Zgłoś
gupek70 Wlasciwie to nawet pelnowartosciowym prezydentem 23.06.08, 15:31 nie jest . Jak to ladnie Kazik ujal , dozorca kraju . Ciec . Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: Wlasciwie to nawet pelnowartosciowym prezyden 23.06.08, 16:02 akurat Kazik powiedział to o ... Tusku, he, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Najlepiej udawać niezrozumianego ...inteligenta? 23.06.08, 17:23 za wysoko mierzysz i to z takim nickiem? Odpowiedz Link Zgłoś
gupek70 To proste - zeby tacy biedni ludzie 23.06.08, 18:20 jak ty mogli miec satysfakcje z dogryzienia komus . Co do Kazika . Tam to trzeba bylo miedzy wierszami wyczytac . Nie winie ciebie za niewiedze , to akurat bylo trudniejsze od przeczytania posta. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: To proste - zeby tacy biedni ludzie 23.06.08, 18:27 ty przeczytałeś po swojemu, a ja po swojemu, tyle że ty mi wmawiasz, że ja źle. Kurna, ale z ciebie omnibus, he, he, he - twoje rozważania z cyklu: "co artysta chciał przez to powiedzieć" zwalają mnie z nóg. Odpowiedz Link Zgłoś
gupek70 A , czy .... 23.06.08, 18:51 ...w psicie (chodzi mi o pis , tlumacze , zebys zrozumial tresc ) wolno wam sluchac kazika ? Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: A , czy .... 23.06.08, 19:27 ale ty jesteś prymitywny człek, zakładasz z góry, że ktoś jest głupszy od ciebie, a tu ... niespodzianka. Widzisz, tyś jest "wykształciuch" , a ja człowiek wykształcony - więc płaszczyzny porozumienia między nami nie ma - tym bardziej, że ty jesteś wychowany na socjotechnice medialnej GW, TVN, POlsatu i POlityki i nic innego nie przyjmiesz, bo ci się to po prostu w ciasnym móżdżku nie mieści, a ja chcę tylko (aż?)PRAWDY i mam w głębokim poważaniu to co bredzą pismaki z w/w ośrodków medialnych, zwłaszcza po kompromitacji ze sprawą Maleszki. W takim samym poważaniu mam wykreowane przez nich "autorytety" - "mi(s)tycznych" "bohaterów" zwalki z komuną, którzy w objęcia tej komuny na własne życzenie wrócili: Geremki, Frasyniuki, Lisy, Onyszkiewicze i inni przedstawiciele laickiej lewicy, którzy firmowali do niedawna ...LiD (ironia losu - wracają na łono, z którego wyszli?). Dla ciebie może to OK, ale nie dla mnie. Żyj sobie jak chcesz, tylko nie knoć głupot, że bezmyślny i układny Kwach był lepszym p[rezydentem od Kaczyńskiego! Historia ich oceni i to nie ta historia kreowana przez GW i jej ogłupiałych czytelnikóe, myślących PO "jej linii". Cio, bambini! Odpowiedz Link Zgłoś
gupek70 Okreslenie mnie wyksztalciuchem 23.06.08, 20:18 przez kogos takiego jak ty tylko mi schlebia . Tego najdluzszego posta ( przy ktorym pewnie ktos ci pomagal )nawet nie bede komentowal . Byl dlugi , to fakt , ale belkotliwy ( czyli zgodnie z linia partii i jej wodza w 2 osobach )Naprawde jest mi przykro , ze tak ciebie pokaralo w zyciu . Czasami watpie , ze bog istnieje . Naprzyklad postujac z toba zwatpilem . Bog ma zlosliwe poczucie humoru . Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 wiem, wie, że ci schlebia 23.06.08, 20:48 pleciesz w swoich postach takie bzdety, że aż ręce opadają. Nie dość, że robisz masę byków ortograficznych (oznaka "wykształciuchstwa"?), nielogicznie formułujesz myśli, to na dodatek jesteś nieźle zindoktrynowany (gratulacje dla GW-skuteczna robota w twoim przypadku}. A i wiara twoja jest cienka, skoro po przeczytaniu paru postów zwątpiłeś. Ja swoją hartowałem przez 25 lat PRLu, 5 lat nieudolnej prezydentury Wałęsy (na którego z nadzieją głosowałem) i całą dekadę prezydentury "krągłoustego" pijaka, który kwieciście bredził o ... niczym, był hołubiony przez lewackie media i OBOPy, CBOSy i innne "usłużne" ośrodki badania opinii publicznej, za którego zachowania (a nie małe wpadki) wstydziłem sie jako Polak. Ot, i wszystko. PS I daruj sobie swe durne komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
buj_w_chucie Re: Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 15:11 Jezeli prezydent ma byc "emanacja" swojego narodu, czyli ucielesnieniem jego wzorcow osobowych, to znaczy ze mamy narod durniow (Lechu), leni (Kwachu) i zakompleksionych ksenofobow (Kaczka). Problem w tym, ze gdyby wybrac ktoregokolwiek sposrod kontrkandydatow startujacych jednoczesnie z tymi "osobistosciami" to ten obraz nie bylby zasadniczo rozny. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 24.06.08, 15:10 No, jeszcze był Jaruzelski. Czyli także mamy naród: brutali, sadystów, służalców, kapusiów i jurgieltników. Odpowiedz Link Zgłoś
grundol1 Re: Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 15:26 ar.co napisała: > wynik 11%, poparcie PiS - coś koło 26%). Czy można być większym > nieudacznikiem? Można. Od Lecha większym nieudacznikiem jest Jarek. I dlatego to Jarek jest siłą przewodnią duetu bliźniaków Odpowiedz Link Zgłoś
ak102 Re: Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 16:20 Nie podniecajcie się tym sondażem. Przeprowadził go CBOS. Ta sama firma, która twierdziła, ze na Podkarpaciu kandydat PO ma 56 procent poparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 13:42 junkier napisał: > Kwasniewski najlepszy? W piciu - na pewno. ******************************* Owszem. Pije i trzeźwieje. Lech Kaczyński też pije, ale nie wygląda na to, żeby trzeźwiał. Odpowiedz Link Zgłoś
kwaczynsky_pan Kwaśniewski najlepszym prezydentem! 23.06.08, 13:56 No to sie chyba Jarek na smietniku historii przekreca! Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz [...] 23.06.08, 14:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Sondaż wśród byłych działaczy PZPR ? 23.06.08, 14:08 remik.bz napisał: > Podobno nieżle popili, potem zaliczyli sondaz a na koniec > krzyczeli ,ze "Lenin jest wiecznie zywy". *********************************** Nawet pisali - w swoich doktoratach. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkiwburaczki Re: Sondaż wśród byłych działaczy PZPR ? 23.06.08, 14:20 maruda,hey z kaczym pozdrowieniem,pierwszy raz liżesz dupę pisuarom,czy to może już recydywa?,jak dajesz radę nieboraku?,toż to zajęcie wymagające dużego samozaparcia(sic!),szacuneczek-kwa,kwa,kwa Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Sondaż wśród byłych działaczy PZPR ? 23.06.08, 14:43 kaczkiwburaczki napisał: > maruda,hey z kaczym pozdrowieniem,pierwszy raz liżesz dupę > pisuarom,czy to może już recydywa?,jak dajesz radę nieboraku? ********************************** Lech Kaczyński cytował Lenina w swoim doktoracie. Mam tłumaczyć dowcipy każdej niemocie, która zjawi się na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 Lenin wiecznie żywy !!!!!!!!!!!! 09.07.08, 17:14 maruda.r napisał: > Lech Kaczyński cytował Lenina w swoim doktoracie. Mam tłumaczyć > dowcipy każdej niemocie, która zjawi się na forum? faktycznie ta praca to niezly dowcip :-( po co tlumaczyc, kazdy moze sobie sam przeczytac te "dowcipy" : " L. Kaczyński:Zakres swobody stron, w zakresie kształtowania treści stosunku pracy. 1. (str. 7): W XIX wieku uwagę na ten fakt zwrócił Karol Marks ("Praca najemna i kapitał"), wskazując przy tym, że formalno-prawna wolność umów stanowi narzędzie dyktatu stosowanego przez kapitał wobec klasy robotniczej. 2. (str. 29): Zasada wolności umów stanowiła narzędzie nieograniczonego wyzysku klasy robotniczej (K. Marks, "Kapitał'"') 3. (str. 32): Następny etap rozwoju norm prawa pracy kształtował się już pod wpływem walki klasowej proletariatu. Okres kontrrewolucji położył jednak kres tym zdobyczom. 4. (str. 33): Ruch robotniczy był politycznym reprezentantem interesów proletariatu. 5. (str. 38): Podstawowym motorem rozwoju ochrony pracy, a właściwie całego prawa pracy w państwie kapitalistycznym, była walka klasowa proletariatu. Społeczeństwo socjalistyczne, jak wiadomo, cechuje brak antagonistycznej sprzeczności między pracą a kapitałem. 6. (str. 40): Możliwość dążenia administracji zakładu pracy do realizacji postawionych zadań, kosztem naruszenia uprawnień pracowników została dostrzeżona już przez Lenina ("O roli i zadaniach związków zawodowych w warunkach nowej polityki ekonomicznej" w zbiorze pt. "Lenin o związkach zawodowych", str. 345-6). 7. (str. 43): Planowanie jest zjawiskiem związanym w sposób nieodłączny z gospodarką socjalistyczną, dlatego też uważane jest za obiektywnie występującą w tej gospodarce prawidłowość (Wojciech Brus, "Ogólne warunki funkcjonowania gospodarki socjalistycznej", W-wa 1961) 8. (str. 51-52): Wymienić trzeba także system wartości charakteryzujący ideologię socjalistyczną, wśród których kluczową rolę odgrywa idea sprawiedliwości społecznej i idea równości, czyli egalitaryzmu. 9. (str. 197): Naruszenie zasad socjalistycznego egalitaryzmu może dać podstawę do uznania odpowiedniej klauzuli umownej za sprzeczną z zasadami współżycia społecznego. 10. (str. 262): Ani planowość, ani dwie pozostałe przesłanki [zasada socjalistycznej sprawiedliwości społecznej i socjalistyczny egalitaryzm] nie stoją w bezpośredniej sprzeczności z zasadą swobody umów. Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 zrodla 09.07.08, 17:21 spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Doktorat www.matka-kurka.net/post/?p=993 wyborcza.pl/1,75478,3235880.html "O niewyobrażalnym powodzeniu tej wiekopomnej pracy, obserwowanym od końca 2005 r. świadczy fakt, że prawie niemożliwe jest trafienie na jej ślad w bibliotekach naukowych lub w którejkolwiek z internetowych akademickich baz danych o opublikowanych rozprawach doktorskich i habilitacyjnych, np. [nauka-polska.pl]. Sukcesem zakończyły się natomiast poszukiwania doktoratu Jego Brata. Jarosław Kaczyński obronił pracę "Rola ciał kolegialnych w kierowaniu szkołą wyższą" w 1976 roku. Praca liczy 265 stron, z których 36 zajmują przypisy, bibliografia (121 pozycji, wśród nich nawet artykuł Jerzego Urbana "Feudałowie i wasale" z "Polityki") i wykaz przywoływanych aktów prawnych. Ma tylko trzy rozdziały. Odpowiedz Link Zgłoś
grundol1 Re: Sondaż wśród byłych działaczy PZPR ? 23.06.08, 15:15 kaczkiwburaczki napisał: > zajęcie wymagające dużego samozaparcia(sic!),szacuneczek-kwa,kwa,kwa E te "sic!" to u Ciebie taki ynteligencki odpowiednik słowa "k_rwa"? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkiwburaczki Re: Sondaż wśród byłych działaczy PZPR ? 23.06.08, 14:15 remik,czytając te twoje kretynizmy ma się nieodparte wrażenie,że napisała to przysłowiowa blondynka(przepraszam wszystkie,bo jak widać są panowie,którzy mają IQ zredukowane do minimum i niestety jad zalewa im mózgowie).Zrób nam przyjemność i zdradź-ile razy dziennie jesteś w stanie ,na forach tego typu,wylizać zwieracze pisiorom? A może ty portafisz tylko -kwa,kwa,kwa-więc i ja ci odpowiem:kwa,kwa,kwa,razy dwa Odpowiedz Link Zgłoś
keradk Re: Sondaż wśród byłych działaczy PZPR ? 23.06.08, 18:50 ty jestes jakis inteligentny inaczej. szydzisz z ludzi ktorzy wysmiewaja PiS, i zarzucasz im ze liza dupke PiS. moze nie wiesz ze PiS to socjalisci? Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Pokażcie te 3 fotki mieszkańcowi Chin 23.06.08, 14:01 czy Indii niemającemu żadnego pojęcia o Polsce, to już po samym wyrazie mordy stwierdzi że Kaczyński to dno. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkiwburaczki Re: Pokażcie te 3 fotki mieszkańcowi Chin 23.06.08, 14:23 jednym słowem-morda nasza niechciana Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 14:17 ...najlepiej komunikował się ze społeczeństwem; to jest ogromna zaleta Odpowiedz Link Zgłoś
pklimas Re: Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 17:22 Zawetowal podatek liniowy za czasow rzadu AWS. A moglismy byc pierwszym krajem w tej czesci europy z podatkiem liniowym. Jakie sa inne dokonania Kwasniewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkiwburaczki Re: Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 14:28 kto wpuszcza na forum takich chamów i prostaków jak junkier?,czytając brednie tego nieszczęśnika ma się chęć zwymiotować(w szczególności na portrety ich kaczych idoli).Junkier,mam prośbę-wytrzyj z gówna klawiaturę,bo wali... Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko i wychodzi na to zes sam cham 23.06.08, 16:34 po co kogos obrazac, zarzucac chamstwo, skoro jest sie jeszcze wiekszym burakiem... Odpowiedz Link Zgłoś
akodo78 Doskonały obraz zapitego załganego ogółu społeczeń 23.06.08, 15:09 Doskonały obraz zapitego załganego ogółu społeczeństwa, to właśnie ten motłoch zagłosowł teraz na PO - taka jest niestety nędzna większość w tym kraju. Porządni uczciwi ludie z zasadami są w mniejszości Odpowiedz Link Zgłoś
grundol1 Re: Doskonały obraz zapitego załganego ogółu społ 23.06.08, 15:19 akodo78 napisał: > większość w tym kraju. Porządni uczciwi ludie z zasadami są w > mniejszości No fakt. Zwłaszcza podczas wyborów w 2005 porządni ludzie z zasadami zostali w domach, a do władzy dorwała się największa swołocz od 1989 Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkiwburaczki Re: Doskonały obraz zapitego załganego ogółu społ 23.06.08, 16:38 ...seksualnej chyba,zrób coming out! Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva Sondaż 23.06.08, 15:12 O ile mnie pamięć nie myli w tzw. "ostatnim osiemnastoleciu" prezydentów było czterech. Odpowiedz Link Zgłoś
grundol1 Re: Sondaż 23.06.08, 15:16 kvakva napisał: > O ile mnie pamięć nie myli w tzw. "ostatnim osiemnastoleciu" prezydentów było > czterech. Ale pierwszy nie był wybierany przez NARÓD Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva Re: Sondaż 23.06.08, 18:57 grundol1 napisał: > kvakva napisał: > > O ile mnie pamięć nie myli w tzw. "ostatnim osiemnastoleciu" prezydentów > było > > czterech. > > Ale pierwszy nie był wybierany przez NARÓD Nie zmienia to faktu, że prezydentem był. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Kwaśniewski ,kłamał jak twierdzi NYT 23.06.08, 15:17 Jak twierdzi nowojorska gazeta Kwaśniewski kłamał twierdząc , że nic nie wie o tym , o czym wiedział nawet Lepper ? "GW" powinna zadać to pytanie Kwaśniewskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara333-4 Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 15:20 Gdyby teraz Kwasniewski ponownie startował-zagłosuję na niego. Tworzyli z p. Jolą najpiekniejsza pare prezydencka. A Kwasniewski prezydenture miał z klasą, na poziomie, tak ze chciało sie życ w tym kraju. Te trzy wpadki na 10letni czas- to kazdy jest człowiekie. Z wpadek Kaczynskiego i Wałesy można tomy pisać. Chyba już nigdy nie bedziemy miec prezydenta, który niezmiennie cieszył się 70-80 % poparciem. Odpowiedz Link Zgłoś
buj_w_chucie Re: Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 15:31 A czy zaglosowalabys na sasiada, ktory nigdy w zyciu nie pracowal, a jego kariera przed objeciem urzedu prezydenta wygladala tak: 1. "Dzialanie" w Sekcji Mlodziezowej Klubu Dalszej Swietlanej Przyszlosci Naszego Osiedla. 2. Picie kawki w redakcji Gazetki Sekcji Mlodziezowej Klubu Dalszej Swietlanej Przyszlosci Naszego Osiedla. 3. "Dzialanie" w Sekcji Sportowej Klubu Dalszej Swietlanej Przyszlosci Naszego Osiedla. 4. "Dzialanie" w Zreformowanym Klubie Dalszej Swietlanej Przyszlosci Naszego Osiedla. Odpowiedz Link Zgłoś
evin15 Re: Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 15:38 Tak! To prezydent Kwaśniewski najlepiej prezentował nasz kraj. Najrozsądniejsze podejmował decyzje na forum międzynarodowym, umiał się przedstawić. Także i Pierwsza Dama. I tylko zaściankowi Polacy, zamiast na wierzch wyciągać zalety prezydenckiej pary, jak zwykle bywa, szukali dziury w całym. Potknięcia ma każda osobistość (to w końcu człowiek), a my zdajemy się tylko li błaznom kompletnym wybaczać większość poczynań - odnośnik tutaj do stanu aktualnego państwa... To tylko mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Ta zaściankowa szlachta najbardziej niesforna, co? 23.06.08, 19:18 Ach ci zaściankowi Polacy - nie podobało im się jego 'chora goleń' prezydenta w Charkowie, ani przekręt ws osocza, ani kłamstwo ws wykształcenia, ani szkolenie w Moskwie, nie podobało im się, że prezydent ułaskawia kolesi donoszących mafii, ... Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 15:24 Fakt, że takie postacie specjalnej troski jak Kwaśniewski czy Wałęsa biją w sondażach na głowe obecnego prezydenta nie świadczy wcale dobrze o nich, tylko źle o tym ostatnim - pisuarowa niemota to takie dno, że Kwachu jawi się Polakom jako mąż stanu LOL Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 Re: 23.06.08, 15:25 ..TE JUNKIER: ...A TWOJA PURCHAWO-POCZWARA TO NIE ŁOI?...CO?...A TEN USTAWICZNY BEŁKOT I MAMROTANIE POD NOCHEM,TO CO?..A MOŻE JAKIEŚ STARCZE CHORÓBSKO?..A TA CIĄGLE DYŻURUJĄCA ERKA W JURACIE?.... Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Re: Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 15:26 junkier napisał: > Kwasniewski najlepszy? W piciu - na pewno. I szarganiu dobrego > imienia Polski. > > Poza tym nie wiem w czym ten moczymorda moze byc "najlepszy". Junkierku, Kwachu nawet po pijanemu nie mylił nazwisk... Kaczorek albo pije więcej albo powinien popracować z logopedą... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
junkier [...] 23.06.08, 15:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
frank.west Re: Oleksy powiedzial prawde o Kwasniewskim i SLD 23.06.08, 16:15 blueblueblue ćmok mlask Roker Perejro, bluebl ćmok mlask ueblie Benhauer, blueeleubekele Artur Borubar ćmok mlask Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 !!!!! 23.06.08, 15:33 ..I JESZCZE: NIE BRONIĘ KWACHA. WIDZIAŁEM 2 RAZY PODPITEGO. ALE KACZOR W KAŻDYM SWYM WYSTĄPIENIU ROBI WRAŻENIE NAWALONEGO.. Odpowiedz Link Zgłoś
danka2007 Czy Kwaśniewski kłamał jak napisaliście wczoraj? 23.06.08, 15:42 Wczoraj podaliście sami za gazetą w Nowym Jorku , że Kwasniewski kłamał w sprawie tajnych więzień ? No to jak to jest ? Czy kłamał ten "przewodniczący tolerancji" - nowej organizacji w Unii Europejskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok a co to ma do rzeczy??? 23.06.08, 15:54 wszyscy nie mówili prawdy w tej kwestii. I co oznacza, kiedy jakiemus bandycie, co wysadza w powietrze niewinnych ludzi, urwą kawałek nosa, albo pare żeber przerobią na mączkę rybną???? Bronic al kaidy aby dowalic Amerykanom - to trzeba miec mocno w czubie. Odpowiedz Link Zgłoś
gupek70 Lechu nie pije a widzial Borubara 23.06.08, 15:50 Kwachu po pijaku trzymal fason , lechu na trzezwo nie panuje nad rzeczywistoscia . Juz lepiej dla niego by bylo , gdyby to byly pijackie zwidy ... A co do gadania w 15 jezykach po pijaku , to to jest taki zart , ktory wzieles na powaznie . Odpowiedz Link Zgłoś
gupek70 Ty to musisz miec ciezko w zyciu ... 23.06.08, 16:30 Naprawde pomyslales o Walesie ? Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 za to ty za lekko stąd odloty od... realiów 23.06.08, 16:42 a jeśli chodzi o picie, to zarzucasz to Kaczyńskiemu a dziwnie nie widzisz u Kwaska a to niżej to ... przemilczę: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,5336356,Kilkaset_osob_na_imieninach_Lecha_i_Danuty_Walesow.html Odpowiedz Link Zgłoś
gupek70 Ty naprawde masz problem 23.06.08, 17:05 Przeczytaj jeszcze raz moje posty a potem swoj . Jesli masz problemy z czytaniem popros kogos , zeby ci pomogl . Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: Ty naprawde masz problem 23.06.08, 17:22 Twoje posty są widać zrozumiałe widać tylko dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
gupek70 Re: Ty naprawde masz problem 23.06.08, 18:21 realista1000 napisała: > Twoje posty są widać zrozumiałe widać tylko dla ciebie aaaaaahahahahahaha dales ostro dales z ta riposta ta aaaaaaaaahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: Ty naprawde masz problem 23.06.08, 19:28 wyżej masz szerzej temat rozwinięty, ale wątpię czy zrozumiesz z tak "płaskim" myśleniem, he, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 16:12 Kwach najlepszy? Chyba wypił najwięcej. Ale to nie wystarczy do sprawowania jakiegokolwiek urzędu. Ej, michnikowi szmaciarze...... Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 16:29 Przy prezydenturze Kaczyńskiego to każdy "Dyzma" byłby orłem, sokołem, lwem...... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.paranoja Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 16:30 W obecnie sprawującym urząd prezydencie Polacy dostrzegają synonim uczciwości (….w przypadku Lecha Kaczyńskiego najwyżej oceniona została jego osobista uczciwość - 32 proc. ocen pozytywnych). Biorąc pod uwagę silny front medialny wykorzystujący każdą „wpadkę” prezydenta, istnieje potrzeba nabrania dystansu, dla właściwej oceny tej prezydentury. W obecnie sprawującym urząd prezydencie Polacy dostrzegają synonim uczciwości (….w przypadku Lecha Kaczyńskiego najwyżej oceniona została jego osobista uczciwość - 32 proc. ocen pozytywnych). Biorąc pod uwagę silny front medialny wykorzystujący każdą „wpadkę” prezydenta i jego obozu, istnieje potrzeba nabrania dystansu, dla właściwej oceny tej prezydentury. Dziwi stosunkowo dobra ocena dla Lecha Wałęsy. Trudno jego prezydenturę uznać za udaną, nawet przy dużej dozie dobrej woli. Odpowiedz Link Zgłoś
bolek1965 Sondaż: Kwaśniewski najlepszym prezydentem 23.06.08, 16:41 Tak tak Kwaśniewski najlepszym prezydentem hahahahahahahah A jąkaty żydowski przygłup najlepszym dziennikarzem hahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś