funny5 23.06.08, 14:26 Kaminski tez zyje w matrixie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jwojnar Czy napewno chodzi o reelekcję? 23.06.08, 15:07 Prędzej doczekamy się publicznej erekcji niż reelekcji tego osobnika. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus ta wybierzcie Thuska ;-) Po co trzymac renke w noc 23.06.08, 16:04 niku skoro mozna calkowicie pograzyc sie w szambie ;-) Chlup chlup - to cud z Irlandii puka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Taki poradziecki, taki antyniemiecki. 23.06.08, 19:48 Taki poradziecki, taki antyniemiecki. Taki jadowity, wiecznie niedopity. Bolek IV, taki gie… warty! Do czego on chciał doprowadzić z tym dziadkiem i z tym obywatelem polskojęzycznym? wyborcza.pl/1,75480,5293174,Mlyn_do_mielenia_ludzi.html pl.youtube.com/user/sandro2004 El ECO Od: sandro2004 To do tej melodii. Babcia Niemka, dziadek Polak. Czy, czyżby ja tylko tak mam? Jak ja stanę u nieba bram? Język polski ja tylko znam? Z babcią nawet nie pogadam? Dziadek to Polak, a babcia Niemka. Dziadek to Polak, a babcia Niemka. Dziadek to Polak, a babcia Niemka. Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Czy, czy ja tylko tak mam? Jak ja stanę u nieba bram? Język polski ja tylko znam? Czy ja ze swą babcią nawet nie pogadam? Czy ja ze swą babcią nawet nie pogadam? Nie tak prosta jest prawda, bo moja babcia język ten zna. Bo moja babcia język ten zna. Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Czy, czy ja tylko tak mam? Jak ja stanę u nieba bram? Język polski ja tylko znam? Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Re: Artur Borubar i ten no... Perejro go poprą! 23.06.08, 15:12 A Irasiad poda łapę. Małpa w czerwonym będzie spieprzała razem z dziadem. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq kartofel zrob choc raz cos dobrego dla Polski 23.06.08, 15:33 i nie błaznij się więcej po zakończeniu kadencji. jedna kadencja, to i tak o jeden za dużo. na reelekcję i tak nie masz szans żadnych Odpowiedz Link Zgłoś
kibic1-only Re: No i dobrze 23.06.08, 15:13 O reelekcję ubiegać się może , ale nie każdy kto może głosować weźmie udział w głosowaniu. No i najważniejsze: jak już weźmie udział to akurat nie musi na reelekta stawiać krzyżyk (...przy nazwisku.) Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Za 2,5 roku Lech Kaczynski nadal bedzie jedynym 23.06.08, 15:28 sensownym kandydatem na prezydenta, wiec go poprzesz :) Do tego czasu miraż donaldu tusku zniknie. Ja z checia bym zaglosowal, ale jeszcze sie nie zalapie, podobnie mysli wielu. Sondaze obejmuja glownie wierzacych GW i z duzych miast, a wielu popierajacych PiS jest w malych miasteczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Nieprawda! 23.06.08, 15:37 Jest jeszcze Koronowicz. Ma podobny elektorat, ale lepiej do tego elektoratu trafia swoimi wywodami, ma spójniejszy program, no i nie ma brata bliźniaka, który by go kompromitował. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend zarciki czynili sobie przez ostatnie lata kaczynsc 23.06.08, 15:47 systematycznie obnizajac poziom debaty politycznej, odwolujac sie do coraz nizszych instyktow wyborcow, pojudzajac, rzucajac kalumnie, szukajac wrogow, zagrozen i skutecznie jak widac dzielac narod. Jesli bylo to z rozmyslem to jest to niebywale i wyrafinowane qutafonstwo ze strony "patryjotow". Jesli bylo to "w dobrej wierze" to oznacza to, ze na czele "patryjotow" stoja najczystszej masci paranoicy. 2_x_duck napisał: > daruj se te prymitywne zarciki Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: zarciki czynili sobie przez ostatnie lata kac 23.06.08, 15:57 systematycznie obnizajac poziom debaty politycznej, odwolujac sie do > coraz nizszych instyktow wyborcow, pojudzajac, rzucajac kalumnie, > szukajac wrogow, zagrozen i skutecznie jak widac dzielac narod. Pomyliles sie. Dzielili narod dziennikarze GW, a nastepnie Tusk, Niesiolowski, Schetyna, Karpiniuk itd. Najwiecej chamstwa bylo w ich wypowiedziach. Teraz przebija ich Walesa. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend bzdura 23.06.08, 16:02 tzw odlam "narodowowyzwolenczy" byl marginesem, wiec wyborcza nie miala kogo gnebic na dobra sprawe. dopiero kaczynscy i ekipa wmowili biednemu, utyranemu, wykluczonemu wyborcy, gdzie ma szukac wroga swej niedoli i na moment dzieki temu urosli. Za 30 lat nie wspomni o tych msciwych miernotach zadna ksiazka do historii. 2_x_duck napisał: > systematycznie obnizajac poziom debaty politycznej, odwolujac sie do > > coraz nizszych instyktow wyborcow, pojudzajac, rzucajac kalumnie, > > szukajac wrogow, zagrozen i skutecznie jak widac dzielac narod. > > Pomyliles sie. Dzielili narod dziennikarze GW, a nastepnie Tusk, Niesiolowski, > Schetyna, Karpiniuk itd. Najwiecej chamstwa bylo w ich wypowiedziach. Teraz > przebija ich Walesa. Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: bzdura 23.06.08, 16:10 jasne a zwolennicy PO i jej politycy to palali miloscia do wszystkich (Niesiolowski, Komorowski). GW krytykuje Kaczynskich od zawsze wiec nie bredz Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend nie musze sie z wszystkim zgadzac z GW 23.06.08, 16:15 czytuje, ale mam swoje zdanie, w odroznieniu od czytelnikow tytulow "patryjotycznych". wytepienie tego jednojajowego ustrojstwa z polskiego zycia politycznego jest polska racja stanu. 2_x_duck napisał: > jasne a zwolennicy PO i jej politycy to palali miloscia do wszystkich > (Niesiolowski, Komorowski). GW krytykuje Kaczynskich od zawsze wiec nie bredz Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: nie musze sie z wszystkim zgadzac z GW 23.06.08, 16:30 > czytuje, ale mam swoje zdanie, w odroznieniu od czytelnikow > tytulow "patryjotycznych". > wytepienie tego jednojajowego ustrojstwa z polskiego zycia > politycznego jest polska racja stanu A teraz wyraz to wlasne zdanie, bo powtarzasz za GW hehe Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend uwaga, wyrazam wlasne zdanie 23.06.08, 16:44 wytepienie jednojajowego bekarctwa z polskiego zycia politycznego jest polska racja stanu. Podobnie jak walka z wszelkimi przejawami socjalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
optimistic Re: nie musze sie z wszystkim zgadzac z GW 23.06.08, 16:48 pewnie "małpa w czerwonym" i "spieprzaj dziadu" to też manipulacja GW?? gazety czytam różne - i te z prawa i te z lewa i te z środka i widzę co się dzieje - tym Panom już podziękujemy!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzikowy Re: bzdura 23.06.08, 19:44 wuetend napisał: Za 30 lat nie wspomni o > tych msciwych miernotach zadna ksiazka do historii. Nie przesadzaj, Kaligulę, Heliogabala i inne mściwe miernoty nadal wspominają:P Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: No i dobrze 23.06.08, 15:28 Ja bym tam krzyżyk postawiła, gdyby nie wyrażał on głosu poparcia dla Lecha Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Prezydent Kaczynski ocalil honor Polski 23.06.08, 15:35 Prezydent Kaczynski ocalil honor Polski to czlowiek tradycji niepodleglosciowej, poAKowskiej. Mimo ze mam mu za zle podpisanie Traktatu Lizbonskiego nie sposob nie docenic tego, ze uhonorowal Majestatem Panstwa pameic wielkich bohaterow, "zolnierzy wykletych" takich jak Jozef Kuras "Ogien", ktorych dobre imie patroity mieszaly z blotem najpierw media komunistyczne z Trybuna Ludu na czele, a potem media postkomunistyczne: Gazeta Wybiorcza i NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 szkoda, ze swojego nie ochronil 23.06.08, 15:42 junkrzyna - umilowane odezwy do majestatycznej nicosci tow. Lecha - publikuj w "waszym dzienniku" oraz RM. I nie mieszaj pamieci "wielkich bohaterow" z pamiecia stalinowcow i metodami pis-bolszewii. Szkoda, ze twoj umilowany tow. Lech jest przedluzeniem lepkiej lapy tow. Jaroslawa, i ze tak straszliwie brak mu charakteru i charyzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Prezydent Kaczynski ocalil honor Polski - 23.06.08, 16:11 Lechowi Kaczynskiemu brak odwagi? Co ty chrzanisz krolewno. Bracia Kaczynscy odwazyl sie przeciwstawic zaklamaniu postkomunistycznego "Salonu" i recydywie postkomuny. W czasie gdy najbardziej wredne, antypolskie sily namawialy ich do poparcia poprzedniej wersji trAKTATU Lizbonskiego, a eurolokaj Geremek biegal z donosami na Polske po parlamencie europejskim obawiajac sie lustracji, Kaczynscy przetrzymali medialna hece i zawalczyli w UE o lepsze rozwiazania dla Polski. Ale trudno po wyborcach moczymordy i komucha Stolzmana- Kwasniewskiego oczekiwac ze zrozumiaja sens walki o polskie, narodowe interesy. Odpowiedz Link Zgłoś
zohen Re: Prezydent Kaczynski ocalil honor Polski - 23.06.08, 16:27 kliniczny przpadek moherowego porazenia mózgu! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkiwburaczki Re: Prezydent Kaczynski ocalil honor Polski - 23.06.08, 16:30 co ty bleblasz nieszczęśniku,jak trzeba było wykazać się odwagą,to siedziały struchlałe biedne kaczki,trzęsąc kuprami,a jak odwaga staniała podniosły dzioby do ataku na prawdziwych bohaterów tamtych czasów i dziobią bez opamietania w ataku furii.Myślą kaczki(nie na darmo zwane dziwaczki),że zmienią historię-ale to (a propos ptaka- łabędzi śpiew) i raczej histeria.Jak mówił klasyk-nie sztuka zdechłego lwa ciągnąć za ogon.Mam dwie refleksje-Lech Wałęsa wielkim jest, Aleksander Kwaśniewski jaki był taki był,ale w porównaniu z obecnym lokatorem Pałacu też wielkim mężem stanu jest.Mam wię serdeczną prosbę zaprzestańcie pieprzyć farmazony i przeszkadzać żyć w kraju porządnym ludziom.Kaczki na Madagaskar!!!,nie -szkoda tamtejszych.. pisuary wypad w kosmos!!!Jeśli faktycznie miłujecie Polskę,to jak najdalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Pomyliles imiona 23.06.08, 16:41 > lwa ciągnąć za ogon.Mam dwie refleksje-Lech Wałęsa wielkim jest, Chodzilo ci o Bolesława Walese chyba hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkiwburaczki Re: Pomyliles imiona 23.06.08, 22:27 nie,to tobie się porypało-Bolek,to ten jeden z dwóch,a drugi Lolek, zwani naprzemiennie Jacek i Placek Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 szkoda, ze swojego nie ochronil 23.06.08, 16:47 junkrzyno - chocbys zaplul sie wyzwiskami pod adresem tych, ktorych twoje zalosne peany o tchorzach Kaczynskich jedynie wielkie politowanie wzbudzaja, to prawdy nie zmienisz, nie zaklniesz. W demokracji tak to juz jest, ze narod wybiera swych przedstawicieli, a nie "przedstawiciele" narod. Poniewaz tow. Kaczynskim Polacy nie odpowiadaja, wiec prosty stad wniosek - won z polityki. To co twoje wielce umilowane tow. Kaczynskie chca, to chamska bolszewicka dyktatura, totalna kontrola spoleczenstwa oraz inne podobne fanaberie wiecznych tchorzy, bojacych sie stracic raz zdobyta wladze. I zadne bolszewickie metody nie sa im obce, grunt zo nachapac sie, nachapac sie, nachapac sie. A jaka "demokracja" w pis panuje - to polecam zapytac: Dorna, Ujazdowskiego, Zalewskiego. W pis szanse maja takie chwasty jak notoryczny klamca Kurski albo mlotki typu mul Mularczyk. A propos "moczymordy", to spozycie win gruzinskich przez tow. Lecha jest tez calkiem przyzwoite. Czyzbysmy mieli jeszcze jednego moczyworde, tow. Lecha Kaczynskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Prezydent Kaczynski ocalil honor Polski 23.06.08, 16:53 Klamstwa i oszczerstwa na wiecej cie nie stac. W PiS panuje pelna demokracja przy jednoczesnej, co oczywiste w kontekscie praktyk dezintegracyjnych z lat 90-tych inspirowanych przez sluzby specjalne (vide inwigilacja prawicy), samodyscyplinie i wewnetrznej organizacji. Natomiast Jacek Kurski i Arkadiusz Mularczyk to zasluzeni w sluzbie prawdy poslowie. A ze prawda jest co dla niektorych kregow wielce niewygodna... Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 junkrzyna - ofiara pis-owskiego rabina 23.06.08, 17:12 Jezeli junkrzyno zamordyzm partyjny i podporzadkowanie jedynemu slusznemu tow. Lechowi jest "demokracja" - to rozumiem, ze na wzor nsdap i kpzr z okresu wspanialosci. Kurski bierze przyklad z Goebelsa (niesprawiedliwie oskarzany za "prawdy" pis-u i wielokrotnie skazany), a mul Mularczyk jest tylko skrzyzowaniem buraka z oscypkiem, a ponadto bezwolan gnida moralna na sluzbie tow. Jaroslawa. Ale, zgodze sie z twoim wytryskiem kaczych wyziewow, klamstwa tych 2 kanalii sa niewygodna prawda, tyle ze dla pis. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Prezydent Kaczynski ocalil honor Polski 23.06.08, 21:44 junkier napisał: > Klamstwa i oszczerstwa na wiecej cie nie stac. > > W PiS panuje pelna demokracja przy jednoczesnej, co oczywiste w > kontekscie praktyk dezintegracyjnych z lat 90-tych inspirowanych > przez sluzby specjalne (vide inwigilacja prawicy), samodyscyplinie i > wewnetrznej organizacji. > > Natomiast Jacek Kurski i Arkadiusz Mularczyk to zasluzeni w sluzbie > prawdy poslowie. A ze prawda jest co dla niektorych kregow wielce > niewygodna... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx A co powiesz na to =-= palancie.??? www.spieprzajdziadu.com/ oraz zasadyzobowiazuja.up.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
hoyacarnosa Re: Prezydent Kaczynski ocalil honor Polski - 23.06.08, 16:50 no tak. moczymorda Kaczyński-Kalkstein jest dużo lepszy. tylko nie wiem w czym. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkiwburaczki Re: Prezydent Kaczynski ocalil honor Polski 23.06.08, 16:17 junkier,ależ ty masz zdrowie!,wszędzie cię pełno pisiowy lizusku, masz jeszcze siłę ruszać języczkiem pieszczoszku cieplutkiego... kwa,kwa,kwa,kaczorki dwa Odpowiedz Link Zgłoś
pestalocci Re: Prezydent Kaczynski ocalil honor Polski 23.06.08, 19:33 junkier napisał: > Prezydent Kaczynski ocalil honor Polski to czlowiek tradycji > niepodleglosciowej, poAKowskiej. > > Mimo ze mam mu za zle podpisanie Traktatu Lizbonskiego nie sposob > nie docenic tego, ze uhonorowal Majestatem Panstwa pameic wielkich > bohaterow, "zolnierzy wykletych" takich jak Jozef Kuras "Ogien", > ktorych dobre imie patroity mieszaly z blotem najpierw media > komunistyczne z Trybuna Ludu na czele, a potem media > postkomunistyczne: Gazeta Wybiorcza i NIE. Co Tobie , człowieku? To po to się wybiera Prezydenta? Nie masz dzieci, wnuków? Co Kaczyński zrobił, co może zrobić dla nich? Oni muszą tu żyć, nie wspomnieniami a dniem codziennym. Na wspomnienia przyjdzie czas w wygodnym fotelu, gdy już będzie co jesc, na czym usiąść... Historii rodziny się nie zapomina, ale historia jest w rodzinie, nie w widowiskach z usziałem notabli. Oni to robią dla swojej sławy i popularności. Nie daj się nabierać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Kamiński: Wiele wskazuje na to, że Lech Kaczyńs.. 23.06.08, 14:54 Trezba nam takiego prezydenta, człowieka pełnego godności, honoru i ambicji. Bardzo podonbała mi sie jego reakcja na wypowiedź rydzyka, ze żona Pana Prezydenta jest czarownicą, która powinna sie poddac eutanazji, a jego pałac to szmabo. Zareagował błyskawicznie i stanowczo, już po kilku tygodniach powiedział w jednym z wywiadów, że "obecnnie chyba nie wystapiłby w Radio Maryja". Tak trzymaj, podziwiamy Ciebie za obronę godnosci zony, kobiety. Zaimponowałes mnam wszytskim. Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Ciekawe czy dostanie 1%, hehe nt 23.06.08, 15:50 Nie bądź tak pewny. Radykałowie zawsze mają bardzo zdecydowany, zdyscyplinowany elektorat. Odpowiedz Link Zgłoś
pauleycz Kamiński: Wiele wskazuje na to, że Lech Kaczyńs.. 23.06.08, 14:55 Niech startuje. To będzie piękna katastrofa... Odpowiedz Link Zgłoś
galan12 co chcecie od tego sympatycznego bobaska mlaskacza 23.06.08, 14:55 co chcecie od tego sympatycznego bobaska mlaskacza? Odpowiedz Link Zgłoś
freelancer_1 O erekcję? 23.06.08, 14:56 Szanse takie same jak na kolejną kadencję ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow95 Kamiński: Wiele wskazuje na to, że Lech Kaczyńs... 23.06.08, 14:58 Na rente za 900 zl! Odpowiedz Link Zgłoś
kaworu_nagisa Re: Kamiński: Wiele wskazuje na to, że Lech Kaczy 23.06.08, 15:54 za duzo, za 200 to sie zgodze. Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr tppiotr: per rectum dla prezydenta IV RPiS 23.06.08, 14:59 ... a nie reelekcja. Odpowiedz Link Zgłoś
maras03 Kamiński: Wiele wskazuje na to, że Lech Kaczyńs.. 23.06.08, 15:03 Wybierzecie sobie Donka, najlepszego premiera po 89 r i będziecie szcześliwi BUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 A jak tam zdrowko? W dalszym ciagu stan choroby je 23.06.08, 15:05 Stan choroby jest ukrywany? Motorniczy tramwaju nim dostanie sie do pracy gdzie odpowiada za zycie kilkudziesieciu osob musi w kadrach przedstawic wynika badan lekarskich. Palikot zrobil je w ciagu jednego dnia. Lech Kac. odpowiada za zycie kilkudziesieciu milionow ludzi i nie chce przedstawic swojego wyniku badan? Obawia sie wyjscia prawdy na jaw? Stanu choroby uniemozliwiajacej sprawowanie urzedu? I jeszcze chce to kontynuowac w nast. kadencji? A jak tam z orientacja? Flaga Inonezji? A jak tam z pamiecia? Benhauer? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: A jak tam zdrowko? W dalszym ciagu stan choro 23.06.08, 15:07 porannakawa20 napisała: > Stan choroby jest ukrywany? > Motorniczy tramwaju nim dostanie sie do pracy gdzie odpowiada za zycie > kilkudziesieciu osob musi w kadrach przedstawic wynika badan lekarskich. > Palikot zrobil je w ciagu jednego dnia. > Lech Kac. odpowiada za zycie kilkudziesieciu milionow ludzi i nie chce > przedstawic swojego wyniku badan? > Obawia sie wyjscia prawdy na jaw? > Stanu choroby uniemozliwiajacej sprawowanie urzedu? > I jeszcze chce to kontynuowac w nast. kadencji? > A jak tam z orientacja? Flaga Inonezji? > A jak tam z pamiecia? Benhauer? no wlasnie, kawa, jak tam z orientacja? gdzie ta inonezja??? Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: A jak tam zdrowko? W dalszym ciagu stan choro 23.06.08, 15:35 Psychiatrzy, którzy badali podpis i wyraz twarzy (a właściwie charakterystyczny utrwalony grymas) prezydenta twierdzą, że ma dość zaawansowaną chorobę Parkinsona. Co prawda JP2 z Parkinsonem działał przez ładnych parę lat, ale zdaje się że prezydentura w Polsce nie jest jeszcze dożywotnia? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz876 Dwa słowa do pana prezydenta: 23.06.08, 15:08 Spieprzaj dziadu. tiny.pl/krv3 Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva Konkurs 23.06.08, 15:08 Niech najpierw wystartuje w konkursie o mózg. Będzie miał pierwszeństwo jako poszkodowany przez los. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 ...Najlepszym kandydatem jest Zbigniew Ziobro 23.06.08, 15:13 To jest nadzieja ludzi młodych i zaangażowanych w próbę naprawy Polski. Ziobro to jest kandydat znakomity, ale Kamiński uprawia politykę we własnym imieniu i kulawej Kancelarii obecnego prezydenta. Trzeba zmienić ludzi z tej Kancelarii która co chwilę ma wpadki. Odpowiedz Link Zgłoś
jukka2003 Re: ...Najlepszym kandydatem jest Zbigniew Ziobro 23.06.08, 15:23 To on jeszcze nie siedzi? ... :D Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: ...Najlepszym kandydatem jest Zbigniew Ziobro 23.06.08, 15:24 wojtek2784 napisał: > To jest nadzieja ludzi młodych i zaangażowanych w próbę naprawy > Polski. Ziobro to jest kandydat znakomity, ale Kamiński uprawia > politykę we własnym imieniu i kulawej Kancelarii obecnego prezydenta. > Trzeba zmienić ludzi z tej Kancelarii która co chwilę ma wpadki. wojtek, na dzien dzisiejszy ziobro ma takie szanse jak kaczynski... czyli nikle... ale 2.5 rok to szmat czasu w polityce... jesli tusk dalej bedzie gral na zwloke, myslac, ze sie przez caly ten czas przebuja, moze go spotkac podobna niespodzianka jak w 2005.... Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Prezydent w koronkowej bieliźnie! To byłby ubaw! 23.06.08, 19:07 Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 !!! 23.06.08, 15:16 ...Lech Kaczyński będzie się ubiegał o reelekcję....KAMIŃSKIEMU SIĘ POJARAŁO...CHODZIŁO O EREKCJĘ..STĄD TYLE WIGRY W PREZYDENCKIEJ APTECE.. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek197 Re: Kamiński: Wiele wskazuje na to, że Lech Kaczy 23.06.08, 15:18 Nie wiem, czy Kamiński żyje w matrixie. Myślę jednak, że doskonale zdaje sobie sprawę z tego, kto zapewnia mu koryto o którym zwykły wolak nawet nie może marzyć. W normalnych warunkach ta góra sadła byłaby nikim. Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg literówka w "reelekcję"-ale i tak nic to nie da... 23.06.08, 15:25 Nic z tego nie będzie, ewentualnie może zostać Prezydentem Podkarpacia albo Prezydentem Ludzkich Serc. Kartofel odmiany Lech Irasiad zostanie wykopany. Ale to jednak genialny wizjoner. Z "Benchałerem" przekazał że nie wierzy w powodzenie na EURO. Co miał na myśli z Borubarem i Perejro to nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Aleśmy się ubawili 23.06.08, 15:25 Buhahahahahaha.... Reelekcja może mu się udac tylko wtedy gdy CBA i IPN doprowadzą do całkowitego oczernienia wszystkich potencjalnych konkurentów. A i wtedy ma duże szanse przegrać... Odpowiedz Link Zgłoś
rojczer Kamiński: Wiele wskazuje na to, że Lech Kaczyńs... 23.06.08, 15:27 Jeśli Lech Kaczyński będzie ubiegał się ponownie o prezydenturę, to ja startuję w wyborach na naczelnego immama Bahrajnu. A co, tylko Kaczyński ma prawo się wygłupiać? Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Tylko ze ty w przeciwienstwie do niego nie masz 23.06.08, 15:31 szans blyskotliwy forumowiczu organu PO hehehe > Jeśli Lech Kaczyński będzie ubiegał się ponownie o prezydenturę, to > ja startuję w wyborach na naczelnego immama Bahrajnu. A co, tylko > Kaczyński ma prawo się wygłupiać? Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: Tylko ze ty w przeciwienstwie do niego nie ma 23.06.08, 15:54 Skoro tak, to niech Lech Kaczyński startuje "...w wyborach na naczelnego immama Bahrajnu". Powodzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Kaczynski... ? Kaczynski? 23.06.08, 15:30 czy to jest ten mniej znany brat-blizniak tow. Wladyslawa gomulki? Odpowiedz Link Zgłoś
evident to już trup polityczny 23.06.08, 15:32 żałosne ludzie, bez honoru, przyzwoitości Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend no.. to sobie pozartowalismy. 23.06.08, 15:33 ..sie posmiali.. a tak na serio: daje patafianowi IV erpe jakies 12% funny5 napisała: > Kaminski tez zyje w matrixie Odpowiedz Link Zgłoś
danka2007 .Zbigniew Ziobro to kandydat młodych ludzi 23.06.08, 15:33 Powinna być zmiana pokoleniowa polityków jak w Ameryce. Zbigniew Ziobro to odpowiedni człowiek na stanowisko prezydenta RP. Sam się dystansuje, ale tacy młodzi ludzie muszą wejsć do polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski2 Re: .Zbigniew Ziobro to kandydat młodych ludzi 23.06.08, 15:39 danka2007 napisała: > Powinna być zmiana pokoleniowa polityków jak w Ameryce. > Zbigniew Ziobro to odpowiedni człowiek na stanowisko prezydenta RP. > Sam się dystansuje, ale tacy młodzi ludzie muszą wejsć do polityki. Komentarz: Zgoda, ale dopiero po odsiedzeniu wyroków! Odpowiedz Link Zgłoś
frank.west Re: a wtedy już nie będzie młody...hahaha 23.06.08, 17:23 zostanie tez przykładnie rozdziewiczony Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkiwburaczki Re: .Zbigniew Ziobro to kandydat młodych ludzi 23.06.08, 15:54 uchowaj nas Panie,ale zabawa może być przednia,może warto zagryżć zęby?już widzę kampanię- pierwszy sprawiedliwy i przykrywka Kotecka u boku,lepiej się bawiłem tylko-oglądając "kota na baby" w szponach "torebki"ze Słupska,a może by zaryzykować coming out?,może zebrało by się 10% poparcia od mniejszości? Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Mielibyśmy najładniej umalowanego prezydenta w UE. 23.06.08, 19:09 Odpowiedz Link Zgłoś