sympatyk_po Tusk: Wałęsa został agentem, kiedy przestał wsp... 24.06.08, 00:43 Ciekawy tylko jestem dlaczego to coś czekało tak długo żeby powiedzieć niby prawdę.Każdy kto sepleni ten często kłamie. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Tusk: Wałęsa został agentem, kiedy przestał wsp... 24.06.08, 00:48 no i co jeszcze ten palant Tusk wymyśli? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.sotnia Tusk: Wałęsa został agentem, kiedy przestał wsp... 24.06.08, 12:51 Według autorów publikacji, Lech Wałęsa w początkach lat 70. był agentem SB o kryptonimie "Bolek"; akta świadczące o tym b. prezydent zabrał w latach 90.; a w 2000 r. Sąd Lustracyjny wadliwie ocenił dowody nt. Wałęsy i pominął ich część. Lech Wałęsa zaprzecza współpracy z SB. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Cuda Tuska nie zbawia TW Bolka. 24.06.08, 00:56 aplus napisał: > autostrad nie potrafi, lopaty nie potrafi, stadionow nie potrafi to sobie chodzi po telewizji i POpierdywuje o oczywistycch > oczywistosciach w temacie zastepczym pt. "Bolek" M: Temat "Bolek" niestety jest scisle zwiazany z 16 latami UBekistanu. Solidarnosc wygrala nie dzieki ale WBREW "Bolkowi". Solidarnosc wygrala dzieki wysilkom Ronalda Reagana i Papieza Jana pawla II. Walesa uratowal Jaruzelskiego od losu Caucescu a mafii SBeckiej zapewnil bezkarnosc i korupcyjne lupy. Nie byloby Okraglego Stolu bez TW Bolka. Nikt nie nazywal by bandyte Jaruzelskiego jako "czlowieka honoru" (Walesa w programie Lisa) a naszych bohaterow jak Pulkownik kuklinski czy Adam Hodysz jako...zdrajcow. Osoba Walesy pokazuje co zlego w dzisiejszej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Znowu leci... pistolecik ? 24.06.08, 03:32 Mają od cholery historyjek, przekręcików i tajemnic Jak solidarność to solidarność Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk J.Kaczyński & Co. to wrzody na tyłku RP 24.06.08, 05:34 Te wszystkie wrzody systematycznie usuniemy. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 A ty jestes tym 'tyłkiem' RP ktory tez usuniemy... 24.06.08, 05:50 razem z wrzodem III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
der_hausmeister_von_zoppot Tacy jak ty robią więcej złego niż dobrego dla PiS 24.06.08, 07:56 Chciałbym podzielić się z Państwem, tu na tej sali, ale także ze wszystkimi naszymi rodakami, wielkim poczuciem dumy i satysfakcji, że po raz kolejny Polacy, tym razem 21 października, pokazali, że chcą i potrafią wziąć na siebie odpowiedzialność za losy Ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
j.pitera_c.melani Tacy jak ty robią więcej złego niż dobrego dla PiS 24.06.08, 10:00 Życzę Państwu w tych dniach spokojnego, radosnego świętowania, spacerów i pięknej pogody. www.rp.pl/artykul/129003.html Odpowiedz Link Zgłoś
tuks_nie_jest_dozorca J.Kaczyński & Co. to wrzody na tyłku RP 24.06.08, 07:53 Życzę Państwu w tych dniach spokojnego, radosnego świętowania, spacerów i pięknej pogody. www.rp.pl/artykul/129003.html Odpowiedz Link Zgłoś
2europejczyk Re: J.Kaczyński & Co. to... 24.06.08, 09:31 sumienie.lk napisał: > Te wszystkie wrzody systematycznie usuniemy. nie dacie rady, prawda powoli staje sie udzialem calego narodu. Szokujace jest w tej "Waszej" zacieklosci jedynie to, ze wszelkie najbardziej szubrawe wlasciwosci przypisywaliscie przez dwa lata pisowi i nadal z wielka gorliwoscia to czynicie pomimo ze sami tak wlasnie postepowaliscie i nadal z wielkim zapamietaniem postepijecie. To nie pozostanie bezkarnie, powtarzam, prawda staje sie udzialem calego narodu. Ps. podawalem wielokrotnie, ale na wszelki wypadek jeszcze raz dla scislosci: nigdy nie nalezalem i nie naleze do zadnej partii ani tez nie jestem sympatykiem takowych. Denerwuje mnie nieprawda, i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
mucho.picu J.Kaczyński & Co. to wrzody na tyłku RP 24.06.08, 12:37 Według najnowszego sondażu CBOS, liderami rankingu zaufania do polityków są: premier Donald Tusk i b. prezydent Lech Wałęsa. Trzecie miejsce zajmują wicepremierowie G. Schetyna i W. Pawlak. Listę polityków najczęściej budzących nieufność otwiera oczywiście prezes PiS Jarosław Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
agent_abw J.Kaczyński & Co. to wrzody na tyłku RP 24.06.08, 12:58 Jest napisane, że Lech Wałęsa był Bolkiem a gdzie mają dowód na cokolwiek? Nie ma mojego podpisu nigdzie! - powiedział portalowi Gazeta.pl Lech Wałęsa. Odpowiedz Link Zgłoś
zorro_222 No to teraz oddać Donka Tusku za gospodarkę. 24.06.08, 08:37 W grę mogą też wchodzić dostawy rud miedzi z Chile i Peru do hut należących do KGHM w takiej ilości, aby dopełniły ich możliwości wytwórcze. Nie można też wykluczyć zakupu przez polski koncern złóż miedzi w Ameryce Południowej. W ocenie analityków, takie działania byłyby w pełni pożądane, zwłaszcza gdyby surowiec był łatwy do wydobycia. Odpowiedz Link Zgłoś
urubamba_1 No to teraz oddać Donka Tusku za gospodarkę. 24.06.08, 08:42 Chyba nie masz racji Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z_sopotu Znowu leci... pistolecik ? 24.06.08, 07:55 Chciałbym Państwu ogłosić, że powołuję zespół, który opracuje program pod wszystko mówiącym hasłem - "Dostęp do komputera dla każdego ucznia". Tak jak każdy polski uczeń ma prawo do ciepłego posiłku, tak powinien mieć też dostęp do komputera, oprogramowania edukacyjnego i internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
zwolennik_999 Znowu leci... pistolecik ? 24.06.08, 08:34 A gdzie to niby jest napisane? Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Tusk: Wałęsa został agentem, kiedy przestał wsp.. 24.06.08, 01:00 Agent Ketman i agent Bolek to nic w porównaniu ze szkodliwa działalnością rodzinki Michników. www.polonica.net/komunistyczni_zbrodniarze.htm Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Przeczytalem wszystkie kometarze-Polacy to banda d 24.06.08, 01:00 ...ebili!!! Myslalem, ze chociaz czesc z was stara sie obiektywnie oceniac to, co sie dzieje w Polsce, ale widze, ze wiekszosc z was to nawidzeni demagodzy, oszolomi i fundamentalisci gorsi od islamistiow! To w takim kraju sie wychowalem? Nie chce miec z wami nic wspolnego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
woodbridge Rudy pajacu a dlaczego to teraz dopiero ujawniasz? 24.06.08, 01:01 goowno warte sa twoje oswiadczenia bo zmyslone jak wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Tusk: Wałęsa został agentem, kiedy przestał wsp... 24.06.08, 01:08 "...źle się stało, iż liderzy PiS ferowali wyroki zanim zdążyli tę książkę przeczytać", powiedzial Tusk. Ma racje. Ale Kaczynscy wydali werdykt na Lecha walese juz dawno temu. Nie pozniej niz w 1993. Walesa wyrzucil ich ze swojej kancelarii a Kaczynscy sa pamietliwi. Do grobowej deski beda mscic sie za ten afront. A PiS to partia wodzowska, sluchaja sie chlopcy "wodzow". Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 biedak Tusk, tyle lat to w sobie dusil... 24.06.08, 01:19 nawet nie przypomnial tego sobie ostatnio gdy plakal, ze ktos mu grozil bronia w windzie Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne nocna zmiana PiSdzielcow na stanowiskach !!! 24.06.08, 01:36 propagandowka w ataku Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Widac strach w oczach Tuska - boicie się praw 24.06.08, 01:38 Wlosy staja deba gdy czlowiek slyszy takie glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne od kiedy "tirowki" maja glos wet3??na szose !!!! 24.06.08, 01:46 Jarek potrzebuje Euro na propagande a nie ruble, nie zapomnij o kondonach, AIDS grasuje Odpowiedz Link Zgłoś
government_of_si11y_walks Re: Widac strach w oczach Tuska - boicie się praw 24.06.08, 08:26 Chciałbym Państwu ogłosić, że powołuję zespół, który opracuje program pod wszystko mówiącym hasłem - "Dostęp do komputera dla każdego ucznia". Tak jak każdy polski uczeń ma prawo do ciepłego posiłku, tak powinien mieć też dostęp do komputera, oprogramowania edukacyjnego i internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Tusk: Wałęsa został agentem, kiedy przestał wsp... 24.06.08, 01:34 Byłem kiedyś mężem zaufania Lecha Wałęsy 17 lat temu, wierzyłem mu, kochałem go! Pukali mi w głowę dokładnie ci sami ludzie, którzy teraz go bronią, to było w Komisji Wyborczej, w SP. Nr.5 w Szczecinie. Przecież to łatwo sprawdzić! Nie konfabuluję, ale larum złodziejstwo Polski zaczęło grać! Ja wiedziałem że coś się stanie jak Blźniacy przejęli władzę całkowitą! Wiedzdziałem! Tylko nie wiedziałem jak to się stanie, teraz wiem, jestem bardziej prostym człowiekiem od Pana Wałęsy, ale wiem! To media jazgoczące, media które celowo pokazują Lecha Kaczyńskiego jak ma szalik do góry nogami, i też zatajają idiotyczne zdjęcie Pana Prmiera na Matchu Picchuu, w góralskiej czapce! Gdyby to było oidwrotnie, to pisaliście by Państwo, że Pan Prezydent, dostał zadyszki i górale Perówiańscy go ugościli wątpliwie, a Pan Premier dba o naród Polski w Warszawie! Dokąd będzie trwała Państwa Hipokryzja? Ja nie wiem! Prawdopodobnie jak jakiś Maxymilian Robespierre się nowy znajdzie! Wtedy Lud się zbuntuje! I to naprawdę będzie koniec tzw. okrągłego stołu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne maxymus, jestes minimus 24.06.08, 01:43 wiem ze najlatwiej jest krytykowac innych czy im ublizac , bo wirtualnego czlowieka sie nie widzi, i nie moim celem jest zeby cie obrazic, ale rozumowanie masz glupsze od Walesy, pewno dlatego trudno bylo wam sie porozumiec, a co do mediow, to kazdy glupiec wie, ze kazde media w wiekszym czy mniejszym stopniu manipuluja, ale trzeba sie nauczyc czytac miedzy wierszami, a z drugiej strony gdyby nie media to bylbys juz czlowieku sprzedany "na pniu" po wysunieciu nosa z brzucha matki, wiec ciesz sie ze mamy te wolne media, bo dzis z glodu pewno bys kwiatki wachal od spodu bo padl bys z glodu Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Re: maxymus, jestes minimus 24.06.08, 01:51 No nie wiem? Nie wiem ile masz lat? bo ja tyle co Pan Prezydent Wałęsa, i potrafię to udowodnić że mnie oszukał. Odpowiedz Link Zgłoś
maderic on oszukal miliony nie tylko ciebie maximus 24.06.08, 06:19 Wielu ludzi mu wierzylo i zrobilo by dla niego wszystko ale wczesniej czy pozniej dotarlo do tej rzeszy jakie bylo jego prawdziwe oblicze. Odpowiedz Link Zgłoś
dziobaty_minister on oszukal miliony nie tylko ciebie maximus 24.06.08, 07:50 Ja dzisiaj jestem w tym miejscu i mówię do Państwa dlatego, bo ponad 16 milionów Polaków 21 października zdecydowało się zagłosować i dało Polsce, dało naszej Ojczyźnie szansę na dobrą zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
eichenlaub_mit_schwerten on oszukal miliony nie tylko ciebie maximus 24.06.08, 08:39 Szczególną wagę przywiązujemy do zapewnienia powszechnego dostępu do Internetu szerokopasmowego. To także wymóg nowoczesnego patriotyzmu. Stworzymy mechanizmy, dzięki którym wszędzie w Polsce, także w małych miejscowościach i na polskiej wsi ludzie będą mogli skorzystać z dobrodziejstwa globalnej sieci Odpowiedz Link Zgłoś
j.pitera_c.melani Re: maxymus, jestes minimus 24.06.08, 07:51 Pierwsze kilkaset boisk powstanie już w tym roku. Sztuczna murawa do piłki nożnej, dobra nawierzchnia do koszykówki, oświetlenie, ogrodzenie, prysznice, a ponadto odpowiedzialni i profesjonalni opiekunowie i trenerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
min_nowak Re: maxymus, jestes minimus 24.06.08, 07:57 W każdej polskiej gminie. Do roku 2012 powstanie boisko ze sztuczną murawą i z oświetleniem. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4701279.html Odpowiedz Link Zgłoś
kelner_sikajacy_do_zupy Re: maxymus, jestes minimus 24.06.08, 10:01 Nisko kłaniając się Polakom chcę powiedzieć, serdeczne dzięki za to, że sobie nawzajem daliśmy tę wielką szansę. Ja wierzę, że przed nami jest wielka szansa na dobrą zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
tuks_nie_jest_dozorca maxymus, jestes minimus 24.06.08, 10:06 Machu Picchu to nie była nasza fanaberia, tylko radość Peruwiańczyków z tego, że mogą pokazać takie miejsce. Oni nas tam serdecznie zapraszali, tak samo jak szefa Komisji Europejskiej czy innych premierów, czy prezydentów. Część z nich skorzystała z tego wyjazdu, część pojechała gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
si-si2 Nierób, wałkoń i permanentny opluwacz 24.06.08, 01:42 Tusk - spadaj na zmywak do Irlandii, bo tylko tam sie nadajesz ! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne si, si, si, makaroniarze przechlapali EURO2008 ha 24.06.08, 01:47 si-si2 napisała: > Tusk - spadaj na zmywak do Irlandii, bo tylko tam sie nadajesz ! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Tusk: Wałęsa został agentem, kiedy przestał wsp... 24.06.08, 01:47 Co jeszcze skur...wymyślisz, co?! Najpierw bajeczka z pistoletem, a teraz przypomniało ci się nagle co było 17 lat temu, tak?! Jaką siłą głosów dysponowało byłe PC i KLD?! Do odwołania prezydenta potrzeba 2/3 głosów chyba nie?! Ty mazepo jedna, leniu wierutny, masę Polaków oszukałeś i nadal to robisz cyniczny hipokryto! Sondaże są dla ciebie ważniejsze niż Polska cudaku. Gdzie jest ta twoja Irlandia, zaraz rok twoich (nie)rządów mija, a ty nic nie zrobiłeś! Głosowałem na ciebie w 2005 roku, bom głupi był i nieposłuchałem się głosu rozsądku moich rodziców. Bo tez myślałem, że PO to taka zajebista jest i proeuropejska i nowoczesna, szansa dla Polski. Dupa maryni, wstyd mi za to i nigdy tego więcej nie zrobie! Słyszysz! Ty oszuście! CIAMCIARAMCIA nic dodać nic ując. Usmiechnij się do Polaków, może ci uwierzę, bo ja na pewno już nie! Odpowiedz Link Zgłoś
a-k.traper Tusk: Wałęsa został agentem, kiedy przestał wsp... 24.06.08, 09:40 I chcę państwu powiedzieć, że tanie państwo dzięki tej ekipie i tej koalicji stanie się faktem szybciej niż ktokolwiek może się spodziewać. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4701279.html Odpowiedz Link Zgłoś
si-si2 Wiersz o Tusku 24.06.08, 01:52 Puste gesty, puste słowa, puste serce, pusta mowa, Puste, choć zacięte usta, Pusty wzrok i GŁOWA PUSTA, Pusty program i projekty, Do cna pustych stek inwektyw, Pusty jazgot, puste żale, Bełkot, który treści nie ma wcale, Puste groźby, puste miny, Wielkie MORZE JADOWITEJ ŚLINY, Puste HASŁA, OBIETNICE, Wszystko puste - POZA PICEM. Słowem : NICOŚĆ, ZERO, PRÓŻNIA ! Tym sie w świecie TUSK wyróżnia. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Re: Wiersz o Tusku 24.06.08, 01:55 Tak niekompetentnego, nieudolnego i leniwego premiera w III RP nie było...to skandal. Ale Polacy mu pozwalają na to, dobrymi notowaniami i jest z siebie zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
min_nowak Re: Wiersz o Tusku 24.06.08, 07:52 Według najnowszego sondażu CBOS, liderami rankingu zaufania do polityków są: premier Donald Tusk i b. prezydent Lech Wałęsa. Trzecie miejsce zajmują wicepremierowie G. Schetyna i W. Pawlak. Listę polityków najczęściej budzących nieufność otwiera oczywiście prezes PiS Jarosław Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnik_111 Wiersz o Tusku 24.06.08, 07:48 Przypomnę słowa Ojca Świętego wypowiedziane w Sopocie, też dlatego tak dobrze je pamiętam, kiedy mówił nawiązując do hasła, część z nas na tej sali to hasło aż do zdarcia gardeł wykrzykiwało w roku 1989 i 1989. To było hasło "Nie ma wolności bez solidarności". A Ojciec Święty powiedział w Sopocie: "Ale pamiętajcie też, że nie ma solidarności bez miłości" Odpowiedz Link Zgłoś
min_bez_teki Wiersz o Tusku 24.06.08, 07:54 I chcę państwu powiedzieć, że tanie państwo dzięki tej ekipie i tej koalicji stanie się faktem szybciej niż ktokolwiek może się spodziewać. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4701279.html Odpowiedz Link Zgłoś
liszka_agnieszka Wiersz o Tusku 24.06.08, 08:35 Według najnowszego sondażu CBOS, liderami rankingu zaufania do polityków są: premier Donald Tusk i b. prezydent Lech Wałęsa. Trzecie miejsce zajmują wicepremierowie G. Schetyna i W. Pawlak. Listę polityków najczęściej budzących nieufność otwiera oczywiście prezes PiS Jarosław Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Tusk: Wałęsa został agentem, kiedy przestał wsp... 24.06.08, 02:05 Rewelacje Tuska przygotowane przez fachmenów od PRu na okazję spadku poparcia PO. Czegóż ten pajac nie wymyśli? Odpowiedz Link Zgłoś
si-si2 Modlitwa Tuska 24.06.08, 02:10 Gdy wieczorne zgasną zorze zanim głowe do snu złożę modlitwe moją zanoszę Bogu Ojcu i Synowi Dopier... olcie Kaczorowi. Kto ja jestem ? Tusk, Panisko, co ma w d... kraj i wszystko ! Jaki znak mój ? - wredne gały co sie z Kaczek naśmiewały. Oto wznoszę moje modły do Boga Marii i Syna : zniszczcie Lecha Kaczora, tegoo sku....syna. Jego brata, Jarosława tego wroga, tego gada ! Zróbcie ze mnie Prezydenta i wynieście na ołtarze to hołocie ja POkaże !!! Żem ja jest największym Panem chociaż jestem zwykłym chamem. Chamem, szują, opluwaczem, co dzięki matołom DZIŚ DUŻO ZNACZĘ ! Odpowiedz Link Zgłoś
premier_z_kaszub Modlitwa Tuska 24.06.08, 07:53 Chciałbym podzielić się z Państwem, tu na tej sali, ale także ze wszystkimi naszymi rodakami, wielkim poczuciem dumy i satysfakcji, że po raz kolejny Polacy, tym razem 21 października, pokazali, że chcą i potrafią wziąć na siebie odpowiedzialność za losy Ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
marruda.r Modlitwa Tuska 24.06.08, 07:58 Uruchomiliśmy zatem program "Boisko w każdej gminie" i zainteresowanie gmin jest naprawdę ogromne. Pierwsze kilkaset boisk powstanie już w tym roku. Sztuczna murawa do piłki nożnej, dobra nawierzchnia do koszykówki, oświetlenie, ogrodzenie, prysznice, a ponadto odpowiedzialni i profesjonalni opiekunowie i trenerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Zly to ptak, co wlasne gniazdo kala 24.06.08, 02:49 =============================== Obawiam sie, ze wmieszanie sie Tuska w ta hucpe, a zwlaszcza to ostatnie "wystapienie", bedzie kolejnym gwozdziem do wieka trumny z jego kariera. Po uznaniu aneksji Kosowa, komediowych zagran w sprawie "tarczy", popierania Kaczynskiego w sprawie Gruzji i Ukrainy a ostatnio nieprzemyslanej krytyki Brukseli w sprawie Traktatu, Tusk okazuje sie byc politykiem nieprzewidywalnym. Wielu ludzi tak naprawde cieszy wzajemne zarzynanie sie posolidarnosciowej watahy. Przeciez Tusk, Walesa, Kaczynski i rszta elyt zwiazani sa wspolnym rodowodem i mnostwem po-magdalenkowych brudow. A to ich zwiazalo NA WIEKI, bardziej, niz wiezy krwi. Kazdy przytomny wie, ze z tej "burzy w szklance wody" NIKT nie wyjdzie zwyciezca. Za to moga byc przegrani; pierwszym kandydatem jest wlasnie Donald Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Zly to ptak, co wlasne gniazdo kala 24.06.08, 04:52 darkraj, a ty jestes pewny, ze on wlasne gniazdo kala??? bo ja nie... Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Zly to ptak, co wlasne gniazdo kala 24.06.08, 05:06 rooboy napisał: > darkraj, a ty jestes pewny, ze on wlasne gniazdo kala??? bo ja > nie... =================================== przeciez wiesz, ze jak czegos nie jestem pewien, to "gebe trzymam na klodke". Wyraznie przeciez zaznaczylem wspolna geneze dla aktualnych "ugrupowan", a temu nikt przytomny nie zaprzeczy. Przeciez za dwa-trzy tygodnie malo kto bedzie sie sprawa przejmowal, a Tuske z Klamczynskim na Helu znowu obala pare flaszek "gruzinskiego", i bedzie "spokoj w rodzinie". Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Zly to ptak, co wlasne gniazdo kala 24.06.08, 08:48 darkraj, ja nie kwestionuje jego politycznego rodowodu, ktory owszem jest wspolny, a raczej przynaleznosc narodowo/panstwowa... Odpowiedz Link Zgłoś
parch_na_jabloni Re: Zly to ptak, co wlasne gniazdo kala 24.06.08, 08:48 Z dużym zainteresowaniem przyjęto moją sugestię, aby Polska, Peru i Chile, zacieśniły współpracę i stworzyły coś na kształt miedziowego porozumienia - powiedział premier Tusk. - Gdyby te trzy kraje ze sobą współpracowały, miałyby szansę w wymiarze globalnym wpływać na handel i produkcję miedzi i wytworów z tego surowca - dodał. Odpowiedz Link Zgłoś
gminny.inseminator Re: Zly to ptak, co wlasne gniazdo kala 24.06.08, 08:56 Nie będziemy tego publikować. Odechciało mi się. Po analizie rządowych kart kredytowych obraz jest tak żałosny i straszny, że nie chcę nim straszyć. Na tej publikacji straciłby w oczach Polaków wizerunek wszelkiej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kpt_spacki Re: Zly to ptak, co wlasne gniazdo kala 24.06.08, 08:44 Chciałbym Państwu ogłosić, że powołuję zespół, który opracuje program pod wszystko mówiącym hasłem - "Dostęp do komputera dla każdego ucznia". Tak jak każdy polski uczeń ma prawo do ciepłego posiłku, tak powinien mieć też dostęp do komputera, oprogramowania edukacyjnego i internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
zorro_222 Zly to ptak, co wlasne gniazdo kala 24.06.08, 07:48 Donalda Tuska nie stać na prywatną wycieczkę w Andy? To jakieś 7 tysięcy złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
wiatr_w_bambusie a teraz cos mocniejszego... 24.06.08, 02:53 czy sw. mokolaj ma laske i roznosi prezenty czy po prostu ma laske?! Odpowiedz Link Zgłoś
laptop_dla_kazdego a teraz cos mocniejszego... 24.06.08, 12:54 Jest napisane, że Lech Wałęsa był Bolkiem a gdzie mają dowód na cokolwiek? Nie ma mojego podpisu nigdzie! - powiedział portalowi Gazeta.pl Lech Wałęsa. Odpowiedz Link Zgłoś
taxal film - Maleszka zdrajca pracujacy w GW 24.06.08, 03:16 www.tvn24.pl/-1,1554756,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
government_of_si1ly_walks film - Maleszka zdrajca pracujacy w GW 24.06.08, 08:36 To wielka satysfakcja móc z tego miejsca nisko pokłonić się Polakom, ale też wielka satysfakcja odczuwać dumę. Jestem dumny będąc członkiem naszej narodowej wspólnoty. Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Tusk: Wałęsa został agentem, kiedy przestał wsp... 24.06.08, 03:54 Wie Pan co Panie Tusk, boję się! Boję się, cokolwiek napisać! Naprawdę, Pan i Schetyna, zmiatacie ludzi uczciwychy w Polsce, naaprawdę boję się! Propaganda waszych niby sukcesów jest nie ograniczona, na kanwie waszych popieprzonych wizji o TUSOlandji, czy Irlandji, Odpowiedz Link Zgłoś
figofago.0 Re: Tusk: Wałęsa został agentem, kiedy przestał w 24.06.08, 04:09 hehehehe..... postsolidarnościowy establiszment dożyna sie nawzajem a Tusk w opluwaniu swoich współtowarzyszy styropianowych jest niedościgniony. Oj, coś mi się wydaje, ze stoczniowcy na plecach których Tusk i reszta cwaniaków wspięła sie do koryt, nie darują. Odpowiedz Link Zgłoś
sik_rad Re: Tusk: Wałęsa został agentem, kiedy przestał w 24.06.08, 08:40 I chcę państwu powiedzieć, że tanie państwo dzięki tej ekipie i tej koalicji stanie się faktem szybciej niż ktokolwiek może się spodziewać. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4701279.html Odpowiedz Link Zgłoś
parch_jabloni Tusk: Wałęsa został agentem, kiedy przestał wsp... 24.06.08, 08:23 Kiedy jednak okazało się, że wśród polityków wskazanych przez ministra Macierewicza znajduje się również prezydent Lech Wałęsa, ten złożył w Sejmie wniosek o natychmiastowe odwołanie rządu premiera Olszewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
nowak_slawomir Tusk: Wałęsa został agentem, kiedy przestał wsp... 24.06.08, 12:34 W każdej polskiej gminie. Do roku 2012 powstanie boisko ze sztuczną murawą i z oświetleniem. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4701279.html Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszek23 Niepracujaca zona 24.06.08, 04:31 Stary zamiast gadac dyrdymaly, w ktore juz nawet pies z kulawa noga nie uwierzy, znajdz robote swojej zonie. Stary Ty nic nie robisz to niech choc twoja polowka zacznie cos robic. Bo po Tobie panie premierze to nic dobrego spodziewac sie juz nie mozna. Nawet klamac nie potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
taxal Borusiewicz przekazal inna tasme - wiadomosc 24.06.08, 05:22 www.tvn24.pl/-1,1554807,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
sikajacy_do_zupy_kelner Borusiewicz przekazal inna tasme - wiadomosc 24.06.08, 07:48 Rok 2008 będzie też stał pod znakiem racjonalnego ograniczenia listy przedsiębiorstw" uznawanych za strategiczne a więc pozostających we własności, we władaniu państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
flak88 Borusiewicz przekazal inna tasme - wiadomosc 24.06.08, 08:28 Od przyszłego roku zmieniona zostanie Karta Nauczyciela w sposób pozwalający na ustalenie w budżecie państwa odrębnej kwoty bazowej dla nauczycieli. Oczywiście wyższej niż w 2007 r. Bezpośrednio przełoży się to na podwyższenie wynagrodzeń nauczycieli w 2008 r. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4701279.html Odpowiedz Link Zgłoś
premier_z_kaszub Borusiewicz przekazal inna tasme - wiadomosc 24.06.08, 08:45 This page is intentionally left blank Odpowiedz Link Zgłoś
naruda.r Oj Maleszka was gryzie.... 24.06.08, 07:51 Chciałbym Państwu ogłosić, że powołuję zespół, który opracuje program pod wszystko mówiącym hasłem - "Dostęp do komputera dla każdego ucznia". Tak jak każdy polski uczeń ma prawo do ciepłego posiłku, tak powinien mieć też dostęp do komputera, oprogramowania edukacyjnego i internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
tuks_nie_jest_dozorca Oj Maleszka was gryzie.... 24.06.08, 09:24 Donald Tusk w programie TVP2 "Tomasz Lis na żywo" powiedział, że w 1991 r., kiedy powstawał rząd Jana Olszewskiego konstruowany przez Jarosława Kaczyńskiego podczas negocjacji na temat utworzenia rządu usłyszał, że on i jego partia mogą dostać pełnię władzy nad polską gospodarką pod warunkiem, że pomogą w odsunięciu od władzy Lecha Wałęsy. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ....Tusk.......... 24.06.08, 06:21 nalezal do tych co wkopywal akta Bolka pod ziemie ,a nastepnie ja udeptywal. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Tylko Polska,Rosja......... 24.06.08, 06:44 i niektore poradzieckie republiki nie rozliczyly sie z komunizmu.Czy Polska Tuska -to dalej panstwo poradzieckie? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Tylko Polska,Rosja......... 24.06.08, 07:03 i dlatego wychodza takie kwiatki jak Czeslaw Maleszko ktorego skrywala Wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ....I juz ostatnie............. 24.06.08, 07:08 Skoro Bolkiem byl ktos inny ze stoczni a nie Walesa dlaczego inny Bolek nie donosil na Walese? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_kaczor bo ty donosiłeś kapusto...: 24.06.08, 07:20 Imiona LESLAW Nazwisko WAJDZIK Nazwisko rodowe Data urodzenia 09.06.1959 Funkcjonariusz/pracownik/żołnierz aparatu bezpieczeństwa Informacja o przebiegu służby Nazwa jednostki Miasto Nazwa komórki WOJEWÓDZKI URZAD SPRAW WEWNETRZNYCH KATOWICE WYDZIAL IV MLODSZYINSPEKTOR 16.09.1984 IPN Ka 0229/145 (9769/V) akta osobowe WOJEWÓDZKI URZAD SPRAW WEWNETRZNYCH KATOWICE WYDZIAL VI INSPEKTOR szer. 01.01.1985 31.05.1985 IPN Ka 0229/145 (9769/V) akta osobowe Inne informacje o funkcjonariuszu i służbie W grudniu 1984 ukończył kurs "0"? Odpowiedz Link Zgłoś
gruss.aus.peru bo ty donosiłeś kapusto...: 24.06.08, 07:49 28 maja 1992 roku, z inicjatywy posła Janusza Korwin-Mikke, Sejm podjął uchwałę, by minister spraw wewnętrznych przedstawił informację, który z posłów, senatorów, ministrów i wojewodów był w przeszłości konfidentem Urzędu Bezpieczeństwa lub Służby Bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
zwolennik_999 bo ty donosiłeś kapusto...: 24.06.08, 07:54 Szczególną wagę przywiązujemy do zapewnienia powszechnego dostępu do Internetu szerokopasmowego. To także wymóg nowoczesnego patriotyzmu. Stworzymy mechanizmy, dzięki którym wszędzie w Polsce, także w małych miejscowościach i na polskiej wsi ludzie będą mogli skorzystać z dobrodziejstwa globalnej sieci Odpowiedz Link Zgłoś
arabski_tomasz bo ty donosiłeś kapusto...: 24.06.08, 07:55 Przypomnę słowa Ojca Świętego wypowiedziane w Sopocie, też dlatego tak dobrze je pamiętam, kiedy mówił nawiązując do hasła, część z nas na tej sali to hasło aż do zdarcia gardeł wykrzykiwało w roku 1989 i 1989. To było hasło "Nie ma wolności bez solidarności". A Ojciec Święty powiedział w Sopocie: "Ale pamiętajcie też, że nie ma solidarności bez miłości" Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.raper bo ty donosiłeś kapusto...: 24.06.08, 07:56 Koalicja Platformy Obywatelskiej i Polskiego Stronnictwa Ludowego i mój rząd będziemy gwarantami wzrostu wynagrodzeń w ochronie zdrowia. Przekształcimy publiczne placówki ochrony zdrowia, które w przeważającej większości dzisiaj należą do samorządów, w spółki prawa handlowego. Odpowiedz Link Zgłoś
government_of_sil1y_walks bo ty donosiłeś kapusto...: 24.06.08, 08:52 Machu Picchu to nie była nasza fanaberia, tylko radość Peruwiańczyków z tego, że mogą pokazać takie miejsce. Oni nas tam serdecznie zapraszali, tak samo jak szefa Komisji Europejskiej czy innych premierów, czy prezydentów. Część z nich skorzystała z tego wyjazdu, część pojechała gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
kpt_spacki bo ty donosiłeś kapusto...: 24.06.08, 09:51 W grę mogą też wchodzić dostawy rud miedzi z Chile i Peru do hut należących do KGHM w takiej ilości, aby dopełniły ich możliwości wytwórcze. Nie można też wykluczyć zakupu przez polski koncern złóż miedzi w Ameryce Południowej. W ocenie analityków, takie działania byłyby w pełni pożądane, zwłaszcza gdyby surowiec był łatwy do wydobycia. Odpowiedz Link Zgłoś
orinal_del_oro ....I juz ostatnie............. 24.06.08, 08:47 Uruchomiliśmy zatem program "Boisko w każdej gminie" i zainteresowanie gmin jest naprawdę ogromne. Pierwsze kilkaset boisk powstanie już w tym roku. Sztuczna murawa do piłki nożnej, dobra nawierzchnia do koszykówki, oświetlenie, ogrodzenie, prysznice, a ponadto odpowiedzialni i profesjonalni opiekunowie i trenerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
puterko_jan ....I juz ostatnie............. 24.06.08, 08:53 Szczególną wagę przywiązujemy do zapewnienia powszechnego dostępu do Internetu szerokopasmowego. To także wymóg nowoczesnego patriotyzmu. Stworzymy mechanizmy, dzięki którym wszędzie w Polsce, także w małych miejscowościach i na polskiej wsi ludzie będą mogli skorzystać z dobrodziejstwa globalnej sieci Odpowiedz Link Zgłoś
poszolom1 ....I juz ostatnie............. 24.06.08, 08:58 Chciałbym Państwu ogłosić, że powołuję zespół, który opracuje program pod wszystko mówiącym hasłem - "Dostęp do komputera dla każdego ucznia". Tak jak każdy polski uczeń ma prawo do ciepłego posiłku, tak powinien mieć też dostęp do komputera, oprogramowania edukacyjnego i internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.kaszub ....I juz ostatnie............. 24.06.08, 10:05 28 maja 1992 roku, z inicjatywy posła Janusza Korwin-Mikke, Sejm podjął uchwałę, by minister spraw wewnętrznych przedstawił informację, który z posłów, senatorów, ministrów i wojewodów był w przeszłości konfidentem Urzędu Bezpieczeństwa lub Służby Bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Tylko Polska,Rosja......... 24.06.08, 07:25 presentation1 napisał: Oto odpowiedz dlaczego zginal Pyjas. www.dziennik.pl/polityka/article197228/Pyjas_zginal_bo_rozpoznal_w_Maleszce_agenta_SB_.html > i dlatego wychodza takie kwiatki jak Czeslaw Maleszko ktorego skrywala Wyborcza > . Odpowiedz Link Zgłoś
zwolennik_999 Re: ...Tylko Polska,Rosja......... 24.06.08, 08:23 I chcę państwu powiedzieć, że tanie państwo dzięki tej ekipie i tej koalicji stanie się faktem szybciej niż ktokolwiek może się spodziewać. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4701279.html Odpowiedz Link Zgłoś
parch_na_jabloni Re: ...Tylko Polska,Rosja......... 24.06.08, 07:49 Pasażerowie mają prawo do czystych dworców, punktualnych szybkich pociągów, a kolejowy transport towarowy musi mieć warunki do konkurowania z innymi formami przewozu. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_kaczor na szczęście twoich kwitów nie zakopali kapusiu 24.06.08, 07:19 Imiona LESLAW Nazwisko WAJDZIK Nazwisko rodowe Data urodzenia 09.06.1959 Funkcjonariusz/pracownik/żołnierz aparatu bezpieczeństwa Informacja o przebiegu służby Nazwa jednostki Miasto Nazwa komórki WOJEWÓDZKI URZAD SPRAW WEWNETRZNYCH KATOWICE WYDZIAL IV MLODSZYINSPEKTOR 16.09.1984 IPN Ka 0229/145 (9769/V) akta osobowe WOJEWÓDZKI URZAD SPRAW WEWNETRZNYCH KATOWICE WYDZIAL VI INSPEKTOR szer. 01.01.1985 31.05.1985 IPN Ka 0229/145 (9769/V) akta osobowe Inne informacje o funkcjonariuszu i służbie W grudniu 1984 ukończył kurs "0"? Odpowiedz Link Zgłoś
el_presidente_tuks na szczęście twoich kwitów nie zakopali kapusiu 24.06.08, 08:33 Pierwsze kilkaset boisk powstanie już w tym roku. Sztuczna murawa do piłki nożnej, dobra nawierzchnia do koszykówki, oświetlenie, ogrodzenie, prysznice, a ponadto odpowiedzialni i profesjonalni opiekunowie i trenerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
j.pitera_c.melani na szczęście twoich kwitów nie zakopali kapusiu 24.06.08, 08:43 Koalicja Platformy Obywatelskiej i Polskiego Stronnictwa Ludowego i mój rząd będziemy gwarantami wzrostu wynagrodzeń w ochronie zdrowia. Przekształcimy publiczne placówki ochrony zdrowia, które w przeważającej większości dzisiaj należą do samorządów, w spółki prawa handlowego. Odpowiedz Link Zgłoś
2europejczyk Re: na szczęście twoich kwitów nie zakopali kapus 24.06.08, 08:58 j.pitera_c.melani napisał: > Koalicja Platformy Obywatelskiej i Polskiego Stronnictwa Ludowego i mój rząd bę > dziemy gwarantami wzrostu wynagrodzeń w ochronie zdrowia. Przekształcimy public > zne placówki ochrony zdrowia, które w przeważającej większości dzisiaj należą d > o samorządów, w spółki prawa handlowego. co ty bredzisz ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kartel_miedziowy Re: na szczęście twoich kwitów nie zakopali kapus 24.06.08, 09:04 Chyba nie masz racji Odpowiedz Link Zgłoś
wacek233 na szczęście twoich kwitów nie zakopali kapusiu 24.06.08, 08:57 Premier Donald Tusk chce porozumienia pomiędzy Polską, Chile i Peru w zakresie przetwórstwa i wydobycia miedzi. W tej sprawie rozmawiał z prezydentami obu południowoamerykańskich krajów. Strony liczą, że wspólnie mogą wpływać w wymiarze globalnym na handel i produkcję tego surowca. Odpowiedz Link Zgłoś
gruss_aus_peru na szczęście twoich kwitów nie zakopali kapusiu 24.06.08, 08:59 W grę mogą też wchodzić dostawy rud miedzi z Chile i Peru do hut należących do KGHM w takiej ilości, aby dopełniły ich możliwości wytwórcze. Nie można też wykluczyć zakupu przez polski koncern złóż miedzi w Ameryce Południowej. W ocenie analityków, takie działania byłyby w pełni pożądane, zwłaszcza gdyby surowiec był łatwy do wydobycia. Odpowiedz Link Zgłoś
el.presidente.tusk na szczęście twoich kwitów nie zakopali kapusiu 24.06.08, 09:55 Życzę Państwu w tych dniach spokojnego, radosnego świętowania, spacerów i pięknej pogody. www.rp.pl/artykul/129003.html Odpowiedz Link Zgłoś
gruss_aus_peru ....Tusk.......... 24.06.08, 10:04 To wielka satysfakcja móc z tego miejsca nisko pokłonić się Polakom, ale też wielka satysfakcja odczuwać dumę. Jestem dumny będąc członkiem naszej narodowej wspólnoty. Odpowiedz Link Zgłoś
ryba_pi1a ....Tusk.......... 24.06.08, 12:21 Tu, w tej Izbie przedstawiciele mojego rządu każdego miesiąca, powtarzam, każdego miesiąca będą informowali Wysoką Izbę i polską opinię publiczną o kolejnych decyzjach likwidujących przywileje władzy, przywileje prawne i materialne. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4701279.html Odpowiedz Link Zgłoś
taxal wypowiedz z Trybuny 24.06.08, 06:29 Jestem dumny, jeśli b. prezydent L. Wałęsa współpracował z organami PRL. To powód do chwały i dumy dla Polaków. (Zdzisław Domański, Warszawa) www.trybuna.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
zygmunt_kotek wypowiedz z Trybuny 24.06.08, 08:38 Tu, w tej Izbie przedstawiciele mojego rządu każdego miesiąca, powtarzam, każdego miesiąca będą informowali Wysoką Izbę i polską opinię publiczną o kolejnych decyzjach likwidujących przywileje władzy, przywileje prawne i materialne. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4701279.html Odpowiedz Link Zgłoś
zygmunt_kotek wypowiedz z Trybuny 24.06.08, 08:42 Nisko kłaniając się Polakom chcę powiedzieć, serdeczne dzięki za to, że sobie nawzajem daliśmy tę wielką szansę. Ja wierzę, że przed nami jest wielka szansa na dobrą zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Tusk: Wałęsa został agentem, kiedy przestał w 24.06.08, 06:42 lajdactwo tych obu skarlalych kundli nie beda mialy granic gdy chodzi o walke o wladze.!!!popelnia kazde swinstwo i kazda podlosc!ta cala historia z ta ksiazka jest zrobiona na zamowienie obu kundli!!oczywiscie glupawy niedojda zwany "prezydetem" tego nie wymyslil bo jest za glupi ale o tym doskonale wiedzial!!!staraj sie zniszczyc kazdego kto stanie na ich drodze!!teraz udaja grekow posilkujac sie tymi "pseudo-naukowcami"!!!czy ci panowie nie wyczyscili swoich teczek?jezeli nie -to znaczy ze byli tylko figurantami w calym tym "ruchu" nic nie znaczacymi!teraz chca odreagowac!!!!ot para kupy gowna!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
urinal_of_gold Re: Tusk: Wałęsa został agentem, kiedy przestał w 24.06.08, 08:29 Chcę dzisiaj przy okazji święta obiecać, że na jedzenie dla dzieci, na ich bezpieczeństwo, edukację i rozwój - pieniędzy nie zabraknie. Odpowiedz Link Zgłoś