trouble_maker 25.06.08, 18:27 "...I think that God's got a sick sense of humor" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stamp Hollywood, Martin i Ewa 25.06.08, 20:31 Przykre... Zawsze jak człowiek jest chory to jest przykre. Ale z drugiej strony co maja powiedzieć ludzie, którzy są nieuleczlnie chorzy, są samotni, mieszkają w norze ze wspolną ubikacją, słuchają nocnych ryków meneli i tylko czekają na eksmisję... Z domu lub ze świata. Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur słyszałem że jak ktoś mocno 25.06.08, 22:27 uwierzy w wyzdrowienie i bierze Tołpę to może wyzdrowieć Odpowiedz Link Zgłoś
siopak Re: słyszałem że jak ktoś mocno 25.06.08, 23:33 A ja słyszałam, że jak ktoś nigdy w życiu nie cierpiał, to nie zrozumie tego, kto bólu doświadczył. Ale skoro nawet ziewanie jest zaraźliwe, bo wynika ponoć z empatii, to jest i szansa dla mojego przedmówcy, że jak już go jednak coś w życiu zaboli to się trzy razy zastanowi zanim coś napisze. Jakby nie było, życzę zdrowia ! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
mazurzgizycka Hollywood, Martin i Ewa 26.06.08, 20:26 zyczymy i mamy nadzieje, ze lekarze znajda sposob na uleczenie pani choroby. w miedzyczasie mozemy tylko prosic naszego stworce aby mial pania w pamieci. tego zycza pani rodacy mieszkajacy w okolicach jeziora michigan. Odpowiedz Link Zgłoś
pelagial Hollywood, Martin i Ewa 27.06.08, 11:42 Pani Ewo od ok. 80 dni ma miejsce wielkie przebudzenie chrzescijan na Florydzie w Lakeland "Florida healing revival" Moc boza dziala w niesamowity sposob. Mnostwo ludzi dostapilo uzdrowienia przez sama obecnosc tam, a nawet za posrednictwem TV lub internetu, gdzie codiennie sa transmisje.Transmituje to GOD.TV. Mialy ostatnio rowniez miejsce calkowite uzdowienia z MS.Jako przebudzony chrzescijsnin chcialem sie tym z Pania podzielic. Pozdrawiam marek p. Odpowiedz Link Zgłoś
jorn Re: Hollywood, Martin i Ewa 01.07.08, 13:44 > Pani Ewo od ok. 80 dni ma miejsce wielkie przebudzenie chrzescijan > na Florydzie w Lakeland "Florida healing revival" Moc boza dziala w > niesamowity sposob. Mnostwo ludzi dostapilo uzdrowienia przez sama > obecnosc tam, a nawet za posrednictwem TV lub internetu, gdzie > codiennie sa transmisje.Transmituje to GOD.TV. Mialy ostatnio > rowniez miejsce calkowite uzdowienia z MS.Jako przebudzony > chrzescijsnin chcialem sie tym z Pania podzielic. Przede wszystkim miały miejsce masowe uwolnienia od nadmiaru gotówki. Odpowiedz Link Zgłoś
marekcp Re: Hollywood, Martin i Ewa 03.08.08, 16:00 A czy będzie tam Jezus z paczki Cheetos ? Hail Cheesus !! www.yumsugar.com/1140240 Odpowiedz Link Zgłoś
msmsm znam przypadek długiej remisji po ciąży 27.06.08, 11:46 i urodzeniu dziecka (jestem tym dzieckiem) Odpowiedz Link Zgłoś
eni7.08 Re: Hollywood, Martin i Ewa 03.08.08, 10:10 ...And when I die I expect to find Him laughing Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Tak, to niestety, nasza przyszłość. 03.08.08, 10:22 Babsko pracujące piórem i piszące: albo, albo, albo. "No bo jak zrozumieć kogoś, kto wysyła zdjęcie swoje i swojej byłej, twierdząc, że to jedyne, jakie ma? Albo casanova, albo wariat, albo uczciwy do bólu!" Uczyła się w rynsztkoku? Odpowiedz Link Zgłoś
turra3 Re: Tak, to niestety, nasza przyszłość. 03.08.08, 12:01 A co w tym jest takiego rynsztokowego, panie trzeźwiejący? Odpowiedz Link Zgłoś
callisto1 Rynsztkok ? 03.08.08, 18:04 A co to jest "rynsztkok", panie purysto językowy? Odpowiedz Link Zgłoś
mal49 Hollywood, Martin i Ewa 03.08.08, 12:57 Początki tej choroby jeszcze nie pozbawiają nadziei. Mam siostrę chorą od 20 lat. Od pół roku już tylko na wózku. Trzymaj się Ewka! Pozdr. z Rzeszowa Odpowiedz Link Zgłoś
olejowy.bogacz Re: zadna Polka 03.08.08, 15:12 W najlepszym razie miala krotko polskie obywatelstwo. W gruncie rzeczy Rosjanka na polskich papierach. Miala latwego farta. Czasem takie szokowe sytuacje powoduja uzdrowienia, zwlaszcza w Ameryce. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie11 Re: zadna Polka 03.08.08, 18:21 Ciesz sie "patrioto" rodowodowy, ze ktos chce powiedziec cos pozytywnego o tym kraju. Jezeli uwaza sie za Polke to tylko jej chwala za to. Spotyka wielu wplywowych ludzi i moze dzieki temu kreowac pozytywny obraz. Czemu ludzie szukaja problemow tam gdzie ich nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
vivictoria Hollywood, Martin i Ewa 03.08.08, 15:41 Także walczę z chorobą, więc rozumiem. U mnie jednak na pierwszym planie jest walka o byt materialny, często lęk, że nie dam rady. Nie, nie ma w tym zazdrości, po prostu tkwię w realiach TEGO kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
olejowy.bogacz Re: Hollywood, Martin i Ewa 03.08.08, 16:18 Jesli to niebieskie to reklama Twojego bloga, to moze bedziesz druga Ewa? Fajna dziewczyna jestes, oj fajna, choc preferuje blondaski i rudaski, to od patrzenia w glowie sie kreci.:) Tez zabuzanka? Odpowiedz Link Zgłoś
vivictoria Re: Hollywood, Martin i Ewa 03.08.08, 19:02 Jeśli "reklama" to wlepiła się akurat tutaj przypadkiem, przepraszam. Dlaczego zabużanka? Z Polski rdzennej, lubelskiej ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.uk Można zapobiegać stwardnieniu rozsianemu 04.08.08, 01:53 Może to nieco kontrowersyjne, co napiszę, ale THC zawarty w marihuanie zapobiega tej chorobie. Odpowiedz Link Zgłoś
maria-anna Hollywood, Martin i Ewa 04.08.08, 08:01 Faktycznie 'nieziemska' historia ale zupełnie przyziemna choroba, która czyni spustoszenie w człowieku:(... Odpowiedz Link Zgłoś
kashubka Hollywood, Martin i Ewa 22.12.09, 12:14 np. match.com, be2.com, meetic.com, wpisz w google "dating online" kuuupa tego Odpowiedz Link Zgłoś