pissonu Misja Fotygi w USA 26.06.08, 08:22 I z takich DEBILI jak Marcin Bosacki robisie korespondentów? "Prezydent kilkakrotnie już deklarował poparcie dla goszczenia przez Polskę rakiet, które byłyby częścią tarczy antyrakietowej USA chroniącej też większość Europy." I słusznie! "Rząd Donalda Tuska jest do tarczy nastawiony sceptycznie. Premier i szef MSZ Radosław Sikorski deklarowali, że przyjęcie bazy "musi się Polsce mocno opłacać"" To nie jest rzad Tuska! "Szefowa Kancelarii Prezydenta Anna Fotyga przyleciała do Waszyngtonu na rozmowy ostatniej szansy w sprawie tarczy antyrakietowej - dowiedzieliśmy się z dwóch niezależnych źródeł." BRAWO Fotyga KONTYNUOWAC! To Fotyga nie baran Sikorski reprezentuję w imieniu Prezydenta Polityke Polski! Bez Fotygi mielibyśmy calkowity upadek polski z takimi baranami jak Sikorski! KONSTYTUCJA RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ z dnia 2 kwietnia 1997 r. Rozdział V PREZYDENT RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ Art. 126. 1. Prezydent Rzeczypospolitej Polskiej jest najwyższym przedstawicielem Rzeczypospolitej Polskiej i gwarantem ciągłości władzy państwowej.' Art. 127. 1. Prezydent Rzeczypospolitej jest wybierany przez Naród w wyborach powszechnych, równych, bezpośrednich i w głosowaniu tajnym. Amerykańska Tarcza Antyrakietowa to jedena z najważniejszych gwarancji pokoju na swiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
enki79 Re: Misja Fotygi w USA 26.06.08, 08:32 > Art. 127. > > 1. Prezydent Rzeczypospolitej jest wybierany przez Naród w wyborach powszech > nych, równych, bezpośrednich i w głosowaniu tajnym. > > Amerykańska Tarcza Antyrakietowa to jedena z najważniejszych gwarancji pok > oju na swiecie! buuuahahahahahaa, proszę to już nawet do konstytucji to pisy wpisały. > "Rząd Donalda Tuska jest do tarczy nastawiony sceptycznie. Premier i szef MSZ R > adosław Sikorski deklarowali, że przyjęcie bazy "musi się Polsce mocno opłacać" > " > > To nie jest rzad Tuska! Czyli jaki rząd? odpowiem Ci Twoim nickiem "piss on you" debilu Odpowiedz Link Zgłoś
pissonu [...] 26.06.08, 12:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zojek2 Re: Misja Fotygi w USA 26.06.08, 15:13 Fuck off you fucken communist asshole! You are fucken communist traiter! ucz sie angielskiego, jesli chcesz przeklinac w tym jezyku. a tak to tylko zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
pissonu Re: Misja Fotygi w USA 26.06.08, 13:01 aja74 napisał: > Idz trolu stad!!! A ty jesteś prawdziwym komunistycznym zrusyfikowanym UBekiem nie tylko Trollem! Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda fatyge i jej kaczego promotora za zdrade stanu na 26.06.08, 08:23 szubienice!!! Panie Tusku - nie certolic sie tylko dzialac!!!! Ten kaczy motloch robi sobie jaja z konstytucji RP (przy okazji mozna by tez powiesic druga pokowe tandemu). Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 Owszem w polskim interesie jest aby USA mogły bron 26.06.08, 08:32 Owszem w polskim interesie jest aby USA mogły bronić się przed atakami ale gdzie na świecie ustawią sobie te tarcze to już nie nasz biznes, my powinniśmy dążyć do tego aby nasze polskie terytorium było bronione przed takimi atakami i to bezpośrednio a tu jedyną skuteczną drogą jest europejski system obrony antyrakietowej w ramach NATO i do tego powinniśmy dążyć razem z naszymi partnerami w Unii. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Re: Owszem w polskim interesie jest aby USA mogły 26.06.08, 08:41 Spóźniłeś się z tym argumentem - na ostatnim szczycie NATO w Rumunii Sojusz własnie uchwalił połączenie obu projektów i uznanie dotychczas "czysto amerykańskiej" Tarczy za projekt wspólny - komponent dalekiego zasięgu systemu obejmujacego m.in. całą Europę. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
matt7893 Moja deportacja z USA w czerwcu 2007 roku: 26.06.08, 08:35 Moja deportacja z US w czerwcu 2007 po blisko 20-letniej walce o zielona karta, po wizie studenckiej F-1, pracowniczej H1B, odciety od domu w Utah na wycieczce do Kanady: Attn: Polonia Ogolnoswiatowa, Ziomkostwa Polskie etc. Szanowny Panie /Pani Zalaczona jest kopia szkicu mojego artykulu do Prasy Polskiej i Polonijnej ktora moze Pana Zainteresowac: Jechalem 8 czerwca tego roku wlasnym samochodem z Logan (kolo Salt Lake City) w stanie Utah gdzie mieszkam (zamierzalem zlozyc do INS petycje emigracyjna po wizie pracowniczej H1B nawet z koniecznosci opuszczenia USA w celu legalizacji statusu a bylem na wizie B1 ) do Calgary w Kanadzie w prowincji Alberta. Dojechalem do przejscia granicznego w Coutts/Sweet Grass w stanie Montana, jednego z niewielu w ktorych strona Kanadyjska i Amerykanska dziela ten sam budynek. Najpierw urzednicy emigracyjny Kanady zabronili mi wjazdu na terytorium Kanady z powody braku waznej wizy (nie przejmowalem sie ani wiza Kanadyjska ani USA poniewaz Polska prasa podala (Nowy Dziennik okolo 25 Marca ) ze Polska jest krajem VWP (Visa Waiver Program czyli bezwizowym jak reszta Unii Europejskiej) od lutego bierzacego roku a wiec tez nie podlega wizowaniu przez Kanade. Moja wiza turystyczno-biznesowa tylko wygasla 9 miesiecy przed ta data (zatrzymania). Strona Kanadyjska oddala mnie stronie amerykanskiej gdzie kazano mi czeka 5 godzin na przelozonego w zamknieciu. Po kilku godzinach urzednik emigracyjny aresztowal mnie na podstawie artykulu 236 (zachowalem milczenie) Imigration and Naturalization Act i zostalem przewieziony do aresztu w Shellby, a po trzech dniach do aresztu w Boulder kolo Heleny w stanie Montana. Nastepnie kombinacja samolotow i autobusow zostalem przewieziony do sadu imigracyjnego we Florencji w stanie Arizona. 25 czerwca poprosilem sedziego imigracyjnego o dobrowolny wyjazd z USA i 27 lipca przewieziono mnie na lotnisko towarowe w Santa Ana w stanie California gdzie samolotem KLMu wywieziono mnie do Amsterdamu. Nie rozumiem agresywnosci sluzb emigracyjnych USA przeciwko mojej osobie tzn aresztowania przez USA przy WYJEZDZIE (SIC !!!) ZE Stanow Zjednoczonych i wlasnym samochodem w czasie legalizacji ustaw umozliwiajacych nie legalnym emigrantom pozostanie w USA, czlonkostwa RP w Unii Europejskiej oraz braku innych narodowosci Unii Europejskiej w aresztach deportacyjnych USA, a takze posiadania domu i sposobu podrozowania - odcieto mnie od domu i wlasnosci w USA - jadac na jeden dzien do Kanady "w bamboszach" znalazlem sie po dwoch miesiach aresztu na Okeciu odciety od domu. Jestem z wyksztalcenia naukowcem (i swiatowej slawy) nie pracowalem nigdy w USA nie legalnie ani poza zawodem. Do USA wjechalem na wizie F-1 nastepnie pracowalem na wizie H1B i wielokorotnie podrozowalem na wizie B1/B2. Skonczylem w 1991 roku Politechnike Warszawska a nastepnie po wyslaniu okolu 25000 listow do wszystkich uczelni na swiecie i zdania amerykanskiej matury GRE i TOEFL udalo mi sie dostac na studia (PhD - doktorat) na Uniwerytet Rochester w Stanie NY. W USA znalazlem sie naprawde z nedzy i przez przypadek poniewaz przyjeto tez na Uniwerytet Lancaster w UK ale z powodu braku czlonkostwa RP w Unii Europejskiej rzadano ode mnie oplaty za czesne ktorej mozna uniknac w USA. Mimo ze podrozuje na Paszporcie RP mam rowniez obywatelstwo RFN i drugie miejsce zamieszkania w Niemczech. W areszcie sadu emigracyjnego we Florencji bylem jedynym z dwoch Polakow na okolu 200-500 latynosow dziennie aresztowanych za przekraczanie granicy Meksyku "na czarno" co oczywiscie powieksza moje niezrozumienie sytuacji. Dostarcze innych informacji jak kopie domumentow deportacyjnych lub zdjecia satelitarne objektow w ktorych mnie przetrzymywano jesli beda przydatne. Maciej (Matt) Kalinski Okolice gdzie probowalem przekroczyc granice kanady "na czarno" moze mozna zobaczyc tu maps.google.com/?ie=UTF8&ll=48.996213,-112.792511&spn=0.136055,0.274315&t=h&z=12 A gdzie mnie zlapano tu maps.google.com/?ie=UTF8&ll=48.99779,-111.961541&spn=0.034013,0.068579&t=h&z=14 Zdjecia statelitarne obozu koncentracyjnego w ktorym mnie trzymano: www.terraserver.com/view.asp?cx=464123.807619081&cy=3658404.28198468&proj=32612&mpp=0.75&pic=-1&prov=-1&stac=-1&styp=AD Widac detale, kakalowa kropka to boisko do cwiczen ktore odbywaja sie okolo 1 , budynek po lewo to sale po okolo 200-500 osob. Objekty ICE w Helenie w Montanie w ktorych skonfiskowano mi przygotowanej zreszta do zniszczenia karty Social Security naprawdopodobniej zeby odciac mnie od przyslugujacej mi potencjalnie 1000 dolarowej renty inwalickiej: maps.google.com/maps?f=q&hl=en&geocode=&q=2800+Skyway+Dr&sll=37.0625,-95.677068&sspn=38.911557,71.894531&ie=UTF8&ll=46.611523,-111.989779&spn=0.008991,0.01987&t=h&z=16 Lotnisko w Santa Ana gdzie z Florencji zawieziono mnie pod eskorta (z nocnym postojem w areszcie w Santa Ana) na poklad samolotu KLM z doku towarowego maps.google.com/maps?f=q&hl=en&geocode=&q=Santa+Ana,+John+Wayn+Airport&ie=UTF8&ll=33.675783,-117.865577&spn=0.021107,0.035791&t=h&z=15 Link do tego tematu Odpowiedz z cytatem Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz Link Zgłoś
pissonu Twoja deportacja z USA była zgodna z prawem! 26.06.08, 12:57 Maciej (Matt) Kalinski twoja deportacja z USA w czerwcu 2007 roku była zgodna z prawem! matt7893 napisał: > Moja deportacja z US w czerwcu 2007 po blisko 20- > letniej walce o zielona karta, po wizie studenckiej > F-1, pracowniczej H1B, odciety od domu w Utah na od > domu w Utah na wycieczce do Kanady: > Zalaczona jest kopia szkicu mojego artukulu do Prasy > Polskiej i Polonijnej ktora może Pana Zainteresowac: Nikogo to NIE interesuje! > .... wlasnym samochodem ... Nie jestes jedynym który w USA ma własny samochód! > Jechalem 8 czerwca tego roku wlasnym samochodem z > Logan (kolo Salt Lake City) w stanie Utah > gdzie mieszkam (zamierzalem zlozyc do INS petycje > INS petycje emigracyjna po wizie pracowniczej H1B > nawet z koniecznosci opuszczenia USA w celu > legalizacji statusu a bylem na wizie B1) do > Calgary w Kanadzie w prowincji Alberta. "zamierzalem zlozyc do INS petycje..." ale NIE złóżyłeś! > Dojechalem do przejscia granicznego w Coutts/Sweet > Grass w stanie Montana, jednego z niewielu w ktorych > strona Kanadyjska i Amerykanska dziela ten sam > budynek. > Najpierw urzednicy emigracyjny Kanady zabronili mi > wjazdu na terytorium Kanady > z powody braku waznej wizy (nie przejmowalem sie ani > wiza Kanadyjska ani USA poniewaz > Polska prasa podala (Nowy Dziennik okolo 25 Marca ) > ze Polska jest krajem VWP (Visa Waiver Program czyli > bezwizowym jak reszta Unii Europejskiej) > od lutego bierzacego roku a wiec tez nie podlega > wizowaniu przez Kanade. To nadal wierz w Nowy Dziennik!!! "> Moja wiza turystyczno-biznesowa tylko wygasla 9 > miesiecy przed ta data (zatrzymania)." Przestań piepszyc! Złamałes prawo i cię wywalili! Piszesz "> Nie rozumiem ..." Ale za to my to świetnie rozumiemy! > Jestem z wyksztalcenia naukowcem (i swiatowej slawy) NIE nie jesteś naukowcem, jesteś po prostu głupkiem! > nie pracowalem nigdy w USA nie legalnie > ani poza zawodem. A co to ma do rzeczy? Byłeś aż przez 9 miesiecynie legalnie! > W USA znalazlem sie naprawde z nedzy i przez > przypadek poniewaz przyjeto tez na Uniwerytet > Lancaster w UK ale z powodu braku czlonkostwa RP w > Unii Europejskiej rzadano ode mnie oplaty > za czesne ktorej mozna uniknac w USA. Nie jestes pierwszym i ostatnim który do US przyjechał z goła dupą? Free Raider? > Mimo ze podrozuje na Paszporcie RP mam rowniez > obywatelstwo RFN i > drugie miejsce zamieszkania w Niemczech. > Objekty ICE w Helenie w Montanie w ktorych >skonfiskowano mi przygotowanej zreszta do zniszczenia > karty Social Security naprawdopodobniej zeby odciac > mnie od przyslugujacej mi potencjalnie > 1000 dolarowej renty inwalickiej: A co chory umysłowo? Ciemniaku! Tobie NIE przysługuje renta inwalidzka bo NIE jestes rezydentem w USA! (Green Card!) > W areszcie sadu emigracyjnego we Florencji bylem > jedynym z dwoch Polakow > na okolu 200-500 latynosow dziennie aresztowanych za > przekraczanie granicy Meksyku > "na czarno" co oczywiscie powieksza moje > niezrozumienie sytuacji. Chwalisz się ze jesteś rasistą? Jesteś głupkieem! Wpierw trzeba było uregulowac swoje sprawy wizowe a potem wyjeżdzac z USA! Polacy powinni własnie TOBIE podziękowac bo to przez takich matołów "Włączenie Polski do programu Visa Waiver, co spowoduje zniesienie wiz dla Polaków odwiedzających Stany Zjednoczone, to jedno z najistotniejszych zadań, jakie czekają polską ambasadę w Waszyngtonie." "Przypomina zarazem, że jednym z kryteriów włączenia danego kraju do programu wjazdów bezwizowych do USA jest nie więcej niż 10 procent odmów przy składaniu wniosków wizowych. W Polsce ten wskaźnik jak na razie zmalał do 14 procent (przy 25% w ubiegłym roku) i wciąż wykazuje tendencję malejącą. – Jesteśmy zatem na dobrej drodze do osiągnięcia wymaganego wskaźnika – przypomniał ambasador." "Autorka artykułu Miriam Jordan podaje przy okazji, że zgodnie z danymi służb imigracyjnych niemal 45% spośród 12 mln nielegalnych w USA to imigranci, którzy pozostali w USA po wygaśnięciu wizy. Jest wśród nich co najmniej 400 tys. Europejczyków z takich krajów, jak m.in. Irlandia i Polska. W samym Chicago mieszka - zdaniem "WSJ" - ponad 70 tys. nielegalnych Polaków, czyli stanowią największą taką grupę po Meksykanach." "I am a theoretical Physicist holding German citizenship and the passport of the Republic of Poland and world expert in Condensed Matter Theory." No!, you are NOT world expert! You think (only you think) you are world Expert! Condensed Matter Theory? czyli odwodnionego gówna? www.tygodnikpodhalanski.pl/www/index.php?mod=news&strona=2&kat=17&id=&typ=w&id=1003&PHPSESSID=15cf6b2f56004fc5465d9c95bf859179 www.tygodnikpodhalanski.pl/www/index.php?mod=news&strona=2&kat=17&id=&typ=w&id=1003&PHPSESSID=15cf6b2f56004fc5465d9c95bf859179 expatpol.com/index.php?stsid=32109&kid=24&c_pid=131384&op=kom_czytaj_wiecej#131384 Odpowiedz Link Zgłoś
ryckus Tajna misja Fotygi w USA 26.06.08, 08:42 Słyszałem,że następne rozmowy w sprawie tarczy odbędzie O.Rydzyk czy to aby prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Prezydent PIS-u i jego banda, łamią Konstytucje !! 26.06.08, 08:45 A w Konstytucji pisze jak byk, kto kieruje polityką zagraniczną! Podpowiem; napewno nie prezydent.... Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta Prezydent PIS-u i jego banda, łamią Konstytucje! 26.06.08, 08:47 Kaczynscy i kaczyści, zdradę mają zakodowaną ! Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Tajna misja Fotygi w USA 26.06.08, 08:44 Lech Kaczynski dopuszcza sie zlamania Konstytucji RP. Powinien stanac przed Trybunalem Stanu.On juz nie ma prawa ,by oczekiwac dla swej osoby szacunku przynaleznego Prezydentowi RP. Jego poddancza sluzalczosc amerykanskim interesom w Polsce wola o pomste do nieba.Nie wykluczam ,ze misja Fotygowej moga tez byc starania Kaczynskiego o zarzadzenie w Polsce stanu wyjatkowego, dla przejecia wladzy przez pisuarow.Byc moze Fotygowa bedzie sondowac reakcje Waszyngtonu na taki krok.Po Kaczynskich i ich janczarach niczego dobrego w tym kraju spodziewac sie nie mozna.No chyba,ze Fotygowa stara sie o posade cowboya dla jej "pryncypala" na jednym z ranch Busha.Takie bezposrednie obcowanie z natura mogloby byc zbawienne dla zdrowia Lecha Kaczynskiego. O tempora, o mores !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stemp10 Kaczorów polityka na kolanach 26.06.08, 08:46 Historia zatoczyła dziwne koło. Jeżeli tarcza jest komuś potrzebna to na pewno nie nam, więc po co się prosić Odpowiedz Link Zgłoś
sunlama Peruwiańczyk może nie wszystko mówi w pałacu 26.06.08, 08:49 nie zdziwiłbym się aby obce wywiady wiedziały więcej o negocjacjach niż Pałac. Odpowiedz Link Zgłoś
frank.west Tajna misja Fotygi w USA 26.06.08, 08:52 ale zdjęcie to daliście bombowe Odpowiedz Link Zgłoś
phlora Re: Tajna misja Fotygi w USA 26.06.08, 09:35 Tytuł "odleciała" i takie zdjęcie, że tylko miotły szukać na nim. Fajne! Odpowiedz Link Zgłoś
j.ciecwierz Przepędzić Kaczyńskich z Polski, jak Ruskich !!! 26.06.08, 09:11 won zdrajcy! Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j Re: Przepędzić Kaczyńskich z Polski, jak Ruskich 26.06.08, 09:25 wysiedlić ich do baraków! Odpowiedz Link Zgłoś
tom.1003 Re: Przepędzić Kaczyńskich z Polski, jak Ruskich 26.06.08, 09:51 smoła i pierze za zdrade ! Odpowiedz Link Zgłoś
evald Tajna misja Fotygi w USA 26.06.08, 09:11 Wg mnie to powinno podlegac pod Trybunal Stanu. Dla mnie to nie do wyobrazenia, ze w trakcie waznych negocjacji gdzie waza sie losy czy uda nam sie czy nie uda wywalczyc cos za tarcze, nagle wysyla sie kogos innego, ktory mowi ze zgadzamy sie. To oslabia pozycje Polski oraz kompromituje Polske w oczach USA. Wyobrazcie sobie ze negocjujecie w powaznej firmie cene uslugi i nagle na samym koncu wchodzi jakis inny dyrektor i mowi: nie przejmujcie sie tym dyrektorem co negocjuje, my i tak zgodzimy sie na kazda cene. Pytanie jaki bedzie wynik tych negocjacji. Kaczynki poklazuje ponownie ze nie nadaje sie na prezydenta (a nawet na zadne wazne stanowisko). Jest nieudacznikiem. Jego mozliwosci intelektualne przekracza nawet zapamietanie nazwiska osoby z ktora sie spotyka. Dodajmy najwazniejsze, ze niesamowicie szkodzi Polsce, zreszta razem z swoim zawistnym i odrobine sprawniejszym intelektualnie braciszkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
broler Tajna misja Fotygi w USA 26.06.08, 09:16 a kogo ta lafirynda prezentuje? tylko kaczki-sraczki i pis-du Tusk powinien rozwalic to dziadostwo Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Jak ją zobaczą ..to żadne "cygaro" im nie stanie.. 26.06.08, 09:30 bi.gazeta.pl/im/0/4006/z4006940X.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Tajna misja Fotygi w USA 26.06.08, 09:42 > co ona tam robi? Ubiera się u Prady :) A poważnie: co pozytywnego przyniesie nam tarcza? Rząd Busha zrobił nas (i nie tylko nas) w konia w Iraku, dlatego szczególna ostrożność jaką praktykuje Sikorski jest bardzo wskazana. Odpowiedz Link Zgłoś
tepetoja ta śnięta ryba niech już tu nie wraca!!! 26.06.08, 09:47 i wstydu więcej nie przynosi. A mamlaty pokurcz, który knuje i ją tam posłał - do odwołania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wajdzik_presentation1 Wnuczkowi przyśniła sie Fotyga..obudził sie mokry 26.06.08, 10:05 nie dziwię sie, sam mam ciarki jak ją widzę ... Odpowiedz Link Zgłoś
bohdanek-net Tajna misja Fotygi w USA 26.06.08, 09:54 czy ja żyję w normalnym europejskim kraju czy w epoce kamienia łupanego.kto tu w końcu rządzi ????? a tak nawiasem to po jasną holerę nam ta tarcza ,już mamy kokosy po Iraku,zaraz będą po Afganistanie a po tarczy zostanie nam ręka w nocniku. Odpowiedz Link Zgłoś
snovi Tajna misja Fotygi w USA 26.06.08, 09:58 No jeszcze dwa ruchy i będzie klęczeć przed amerykanami. Tak wlaśnie wyglada mocno sFotygowana poliyka zagraniczna, no tego wiecie kogo. Tego, ktorego mi nazwisko nie przechodzi mi przez gardło. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 I znowu kaczy pomiot zaczyna mieszać w polityce 26.06.08, 09:59 zagranicznej posługując się sfotygowana damą. Ze też w Polsce nie ma instytucji impichmantu:( Odpowiedz Link Zgłoś
zoarna Tajna misja Fotygi w USA 26.06.08, 10:04 czy zdrajców nie należy karać, samowolka tej pani może doprowadzić do nieprzewidywalnych skutków ! Odpowiedz Link Zgłoś
wajdzik_presentation1 czym jest Kaczynski dla Polaków???? 26.06.08, 10:06 bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg rotfl.jpg (Obrazek JPEG, 469x408 pikseli) Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 Re: czym jest Kaczynski dla Polaków???? 26.06.08, 10:17 wajdzik_presentation1 napisał: > bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg > rotfl.jpg (Obrazek JPEG, 469x408 pikseli) nawet większym! Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Tajna misja Fotygi w USA 26.06.08, 10:10 Ta tarcza ma chyba bronić pRezydenta i Pałaca...:) Odpowiedz Link Zgłoś
easy.piotr.wie Tajna misja Fotygi w USA Prezdent a kompetencje 26.06.08, 10:11 Opisana misja to demonstracja Pana Prezydenta. Polityczny interes Polski jest jeden. Pan Prezydent dzieli zagraniczną politykę Polski na dwa niezależne ośrodki i buduje ich wrogość. Oby misja przyniosła dobry dla Polski skutek. Wtedy powiem: Brawo Pan Prezydent. Jeżeli nie, to powiem, że Pan Prezydent RP, Lech Kaczyński, podporządkował interes Polski własnym, politycznym dążeniom. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Tajna misja Fotygi w USA 26.06.08, 10:15 Teraz państwo jest przyjazne Czy to rankiem czy wieczorem Poseł miło się uśmiecha Wymachując wibratorem Platforma cię kocha Czy chcesz tego czy nie Platforma cię kocha Jest romantycznie Nikt nikogo już nie skłóca Ku sielance kraj się skłania Premier jak ma dzikie oczy To wyłącznie z pożądania Platforma cię kocha… Ceny ciągle idą w górę Rośnie popyt na Igrzyska Rząd ma taki super PR Jak agencja towarzyska Platforma cię kocha… Płyną z góry uczuć tony Jest Walentynkowy klimat Czy tę platoniczną miłość Da na dłużej się wytrzymać Platforma cię kocha… Ile potrwa ta zabawa Naszą erogenną sferą Czy ta miłość do narodu Się nie skończy sex – aferą Platforma cię kocha… I tylko takie zadaje pytanie Czy to jest miłość czy molestowanie Taba dam dam taba taba dam dam Taba taba dam dam pl.youtube.com/watch?v=SjBglgerApk Maleszka to małe piwo. Wątpię, aby mógł wpaść na nazwanie komunistycznych zbrodniarzy "ludźmi honoru". Zdolna do tego była natomiast inna KUR.WA. Odpowiedz Link Zgłoś
klioklio Sprowadzanie nowych okupantów 26.06.08, 10:17 Dlaczego Kaczyńscy chcą uszczęśliwić Polaków stacjonowaniem obcych wojsk w Polsce? O Kaczyńskich słuch zaginie, a nowi okupanci zostaną. Jako wychowany na Leninie prezydęt K.Lech pewnie nie wie , że ostatni raz obce wojska zapraszali do Polski zdrajcy targowiczanie. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Wyrzucic mlaskacza z palacu prezydenckiego !!! 26.06.08, 10:23 Czy POLACY NIE MOGA ZROBIC PORZADKU Z TYMI KACZYMI ZDRAJCAMI?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sunlama ruski , zróbcie przerwę na modły do Putina 26.06.08, 10:53 bo wylądujecie na Kołymie Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 A mowilem tobie,zebys przeszedl na prawoslawie... 26.06.08, 11:30 a tak jestes tylko sluzacym niepelnosprawnego na umysle mlaskacza,PO CO CI TO?...USA ma Polakow gleboko w dupie i zdaj sobie z tego sprawe ,niedojdo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: A mowilem tobie,zebys przeszedl na prawoslawi 26.06.08, 13:00 Kaczyńscy tęsknią za czasami głębokiej komuny. Wojska obcego państwa potrzebne im są do przejęcia władzy na zasadzie kto głębiej wejdzie w doopę urzędującemu prezydentowi USA stanie się marionetkowym wodzem kraju zwanego Wolska (wymowa "łolska") - 51 stanu. Odpowiedz Link Zgłoś