edek47 Przepedzic te kacze jaja w ksztalcie kartofli !!! 26.06.08, 08:59 Kurduple i ich przydupasy nie sa Polsce potrzebni. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Glupi jestes... 26.06.08, 09:06 Bolkiem byl Boleslawowicz Bierut,OJCIEC CHRZESTNY KACZOROW. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_glosny Wiarogodność J. Kaczyńskiego w tej sprawie jest .. 26.06.08, 09:00 Wiarogodność J. Kaczyńskiego w tej sprawie jest żenująco niska. Kolejny raz Jaruś pokazuje czym dla niego jest prawo i sprawiedliwość. Panie Kaczyński, pan łże! A te Wasze lojalki to jako jedyne były fałszywe, co? Odpowiedz Link Zgłoś
dyletat5 Kaczyński..złodziej,komuch i łajdak !!!!! 26.06.08, 09:03 wyborcza.pl/1,75480,5222851,Fundacja_na_ciezkie_czasy.html Fundacja na ciężkie czasy Odpowiedz Link Zgłoś
pisuar_nr_001 Kaczyński..złodziej,komuch i łajdak !!!!! 26.06.08, 09:17 Wałęsa to Bolek Odpowiedz Link Zgłoś
casimirvs Jarek, może Ty je buchnąłeś a potem Ci kot zjadł? 26.06.08, 09:02 Przypomnij sobie.... Odpowiedz Link Zgłoś
stradford Jarosław Kaczyński: Widziałem oryginalne akta T... 26.06.08, 09:04 ...a swoje dokumenty Pan widział, Panie Jarosławie? WSZYSTKIE???!!! I nam też je Pan pokaże???... Odpowiedz Link Zgłoś
user1982 Jarosław Kaczyński: Widziałem oryginalne akta T... 26.06.08, 09:26 28 maja 1992 roku, z inicjatywy posła Janusza Korwin-Mikke, Sejm podjął uchwałę, by minister spraw wewnętrznych przedstawił informację, który z posłów, senatorów, ministrów i wojewodów był w przeszłości konfidentem Urzędu Bezpieczeństwa lub Służby Bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislaw_kolek Jarosław Kaczyński: Widziałem oryginalne akta T... 26.06.08, 09:30 To w końcu Bolek kapował czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Jarosław Kaczyński: Widziałem oryginalne akta T... 26.06.08, 09:04 Prezes zawsze znajdzie dla siebie usprawiedliwienie:) i nieustająco kręci,kręci... Odpowiedz Link Zgłoś
kalisz_ryszard_s.stefana Jarosław Kaczyński: Widziałem oryginalne akta T... 26.06.08, 09:05 [Wałęsa] "szkodzi Polsce", gdyż "szerzy jej obraz jako niestabilnego kraju, pełnego niekończących się konfliktów". [...] ideałem Wałęsy jest "przejęcie pełnej władzy bez odpowiedzialności [ ... ] jego polityczne ambicje mogą doprowadzić Polskę do katastrofy." Adam Michnik 1990 Odpowiedz Link Zgłoś
j.ciecwierz Kaczynski zasłużenie zbiera "wyrazy sympati" .... 26.06.08, 09:08 na forum i na ulicach Polski!..J.Kaczynski i Rydzyk , to najbardziej ochydni osobnicy,o których mówi sie tylko z obrzydzeniem ! Odpowiedz Link Zgłoś
sik_rad Kaczynski zasłużenie zbiera "wyrazy sympati" .... 26.06.08, 09:29 Wałęsa "wyłączył wszystkich mogących stanąć mu na drodze - aby to osiągnąć, uznał za stosowne lżyć ich publicznie, nazywając jajogłowymi i Żydami" [...] "jego niewiedza w sprawach gospodarki i międzynarodowych straszy i paraliżuje Polaków i zagranicznych partnerów" Adam Michnik 1990 Odpowiedz Link Zgłoś
danuta49 A ja akta Kaczorów i TW Albiny;-) 26.06.08, 09:05 Znajomy SBek przy piwie pokazywal, ale teraz się wyprze;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
der_hausmeister_von_zoppot A ja akta Kaczorów i TW Albiny;-) 26.06.08, 09:22 Typowy Katol czyli oszust i hipokryta Odpowiedz Link Zgłoś
kuma1 Człowiek który bez wahania uwłaszczył się na 26.06.08, 09:05 majątku państwowym.Był TW podobno fałszywym.Widział i czytał dokumenty Bolka.To teraz już wiem gdzie należy szukać tych powyrywanych.Widocznie posłużyły do szantażu Wałęsy.Nieudało się więc wyleciał.Jest to dodatkowy dowód niewinnośći Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
kelner_sikajacy_do_zupy Człowiek który bez wahania uwłaszczył się na 26.06.08, 09:11 Zdrowie wasze w gardła nasze! Odpowiedz Link Zgłoś
agent_cba Człowiek który bez wahania uwłaszczył się na 26.06.08, 09:27 Bolek to Wałęsa Odpowiedz Link Zgłoś
porcelanowy_pisuar Człowiek który bez wahania uwłaszczył się na 26.06.08, 09:33 28 maja 1992 roku, z inicjatywy posła Janusza Korwin-Mikke, Sejm podjął uchwałę, by minister spraw wewnętrznych przedstawił informację, który z posłów, senatorów, ministrów i wojewodów był w przeszłości konfidentem Urzędu Bezpieczeństwa lub Służby Bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
martyn32 Zagrywka jarka k. 26.06.08, 09:08 Zauważcie, że cała ta afera z Wałęsą ma jeden cel; podzielić opinię publiczną na dwie części, na broniących i atakujących Wałęsę. JK doprowadził do perfekcji skłucanie wszystkich ze sobą. Aby odbudować poparcie dla swojej partji zastosował starą faszystowską metodę: potrzebny jest mu wróg, dzięki któremu zjednoczy swój elektorat. Moim zdaniem o nic więcej w tym nie chodzi. Co do samego IPN, akt, teczek itp. - z perspektywy 27 latka chcącego założyć rodzinę i spłacać spokojnie kredyt - zniszczyć raz na zawsze, za kilkanaście lat i tak poumierają. Z innej beczki - porównując programy czołowych partii politycznych, można zauważyć, że nie ma tam zbyt wielu różnic. Problem PiS'u polega na tym, że JK ma zapędy dyktatorsko - indoktrynacyjne, a to jest niebezpieczne. Pomijam już fakt, iż uważam go za chorego psychicznie. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
gruss.aus.peru Zagrywka jarka k. 26.06.08, 09:21 28 maja 1992 roku, z inicjatywy posła Janusza Korwin-Mikke, Sejm podjął uchwałę, by minister spraw wewnętrznych przedstawił informację, który z posłów, senatorów, ministrów i wojewodów był w przeszłości konfidentem Urzędu Bezpieczeństwa lub Służby Bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
london13 Re: Zagrywka jarka k. 26.06.08, 09:31 i to jest jedyny komentarz z ktorym sie zgadzam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kuter.noga.pl Re: Zagrywka jarka k. 26.06.08, 09:32 Wałęsa "wyłączył wszystkich mogących stanąć mu na drodze - aby to osiągnąć, uznał za stosowne lżyć ich publicznie, nazywając jajogłowymi i Żydami" [...] "jego niewiedza w sprawach gospodarki i międzynarodowych straszy i paraliżuje Polaków i zagranicznych partnerów" Adam Michnik 1990 Odpowiedz Link Zgłoś
premier_z.kaszub Re: Zagrywka jarka k. 26.06.08, 09:59 Czy jako prezydent prosił pan UOP o teczkę Bolka? Nic takiego nie było Odpowiedz Link Zgłoś
kartel_miedziowy maleszka prawde ci powie.... 26.06.08, 09:09 Matka Boska w klapie a w kieszeni donos Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------Brawo Premier Kaczynski-------------------- 26.06.08, 09:09 pewne rzeczy nalezy nazywac po imieniu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Jak mozesz takiego... 26.06.08, 09:13 zgnilka nazywac premierem ?...Kim trzeba byc,zeby upasc tak nisko?... Odpowiedz Link Zgłoś
london13 Re: ------Brawo Towarzysze, Brawo Partia---------- 26.06.08, 09:21 .. bo pewne rzeczy trzeba nazwac po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z_kaszub Re: ------Brawo Towarzysze, Brawo Partia---------- 26.06.08, 09:35 Bolek to Wałęsa Odpowiedz Link Zgłoś
london13 Re: ------Brawo Towarzysze, Brawo Partia--------- 26.06.08, 10:48 Gnida to Kaczynski Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: ------Brawo Premier Kaczynski---------------- 26.06.08, 10:09 Ujawnić akta CIA oraz Watykanu! *Trwa walka w rodzinie solidaruchów o władzę, wpływy i majątki. Obóz kaczystów ostro atakuje Wałęsę, który w tym samym stylu im odpłaca. Wałęsa krztusi się zachwycając się swoim zwycięstwem nad ,,komunizmem''. Co roku zaprasza kilkaset osób na swoje imieniny. Ani słowem jednak nie wspomina, że to dzięki jego ,,zwycięstwu'' mieliśmy 3 mln bezrobotnych, ponad 300 tys. bezdomnych, że co piąte dziecko w Polsce chodzi głodne, że topnieje własność państwa dzięki ,,Solidarności''. Odpowiedz Link Zgłoś
polsz Jarosław Kaczyński: Widziałem oryginalne akta T.. 26.06.08, 09:10 widział też papiery potwierdzające, że to SB założyło Samoobronę, oczywiście widział je do czasu, gdy Samoobrona nie stała się koalicjantem. Wtedy zaczął twierdzić, że nic takiego nigdy nie mówił Odpowiedz Link Zgłoś
nowak_slawomir Jarosław Kaczyński: Widziałem oryginalne akta T.. 26.06.08, 09:11 Gwiazda katolandu, to czego się spodziewać Odpowiedz Link Zgłoś
premier_nie_jest_kretynem Jarosław Kaczyński: Widziałem oryginalne akta T.. 26.06.08, 09:39 Typowy Katol czyli oszust i hipokryta Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Kaczyński, ty k a n a l i o ! 26.06.08, 09:12 Ty qrewskie pomiotło, ty bydlaku... ty N I C ty... Odpowiedz Link Zgłoś
kibic1-only Re: Jarosław Kaczyński: Widziałem oryginalne akta 26.06.08, 09:13 Widziałem Orła cień. Po dokładnym oglądnięciu okazało się, że to Kaczka. W dodatku cała w Buraczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
sikajacy_do_zupy_kelner Re: Jarosław Kaczyński: Widziałem oryginalne akta 26.06.08, 09:36 [Wałęsa] "szkodzi Polsce", gdyż "szerzy jej obraz jako niestabilnego kraju, pełnego niekończących się konfliktów". [...] ideałem Wałęsy jest "przejęcie pełnej władzy bez odpowiedzialności [ ... ] jego polityczne ambicje mogą doprowadzić Polskę do katastrofy." Adam Michnik 1990 Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Naród żada wreszcie ujawnienia teczki Kaczyńskiego 26.06.08, 09:13 i przecięcia plotek obyczajowych na jego temat . Odpowiedz Link Zgłoś
dozorca_nie_jest_kretynem Naród żada wreszcie ujawnienia teczki Kaczyńskiego 26.06.08, 09:15 [Wałęsa] "szkodzi Polsce", gdyż "szerzy jej obraz jako niestabilnego kraju, pełnego niekończących się konfliktów". [...] ideałem Wałęsy jest "przejęcie pełnej władzy bez odpowiedzialności [ ... ] jego polityczne ambicje mogą doprowadzić Polskę do katastrofy." Adam Michnik 1990 Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: Naród żada wreszcie ujawnienia teczki Kaczyńs 26.06.08, 09:25 areabis napisał: > i przecięcia plotek obyczajowych na jego temat . _______________ O czym Ty mówisz....Kaczyńscy teczek nigdy nie mieli..... bi.gazeta.pl/im/1/2984/z2984221X.jpg szczuny pod kiecką mamusi przesiedzieli stan wojenny .....a kim był tatuś Kaczyńskich ??????...może o tym porozmawiamy........ Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------premier Kaczynski mezem stanu--------------- 26.06.08, 09:14 Odpowiedz Link Zgłoś
pisuar_nr_001 ------premier Kaczynski bzyka kota Filemona 26.06.08, 09:40 Matka Boska w klapie a w kieszeni donos Odpowiedz Link Zgłoś
eichenlaub_mit_schwerten ------premier Kaczynski bzyka kota Filemona 26.06.08, 09:52 W gardła nasze zdrowie wasze Odpowiedz Link Zgłoś
zedisdead Re: ------premier Kaczynski bzyka kota Filemona 26.06.08, 13:19 ma nie wiem jak ona sobie z tym radzi, po tych wszystkich problemach jakie miała z tą swoją... swoją... No wiecie. W każdym razie wystąpiła w białej sukni ślubnej, ku ogólnemu zaskoczeniu, a wszystko kupili na raty. Chyba należałoby ich odesłać tam, skąd przyszli dla ich własnego dobra. Jak mawiają... Pani Harris powiedziała, jak powiedziała, powiedziała "martwy krab" - tak powiedziała, powiedziała. Jej siostra wyjechała do Rodezji z brzuchem, a jej najmłodsze jest chude jak szczapa... Odpowiedz Link Zgłoś
wielki.inseminator Re: ------premier Kaczynski bzyka kota Filemona 26.06.08, 13:23 Wy nie wiecie jak oni daleko zaszli Odpowiedz Link Zgłoś
gruss.aus.machu.picchu Re: ------premier Kaczynski bzyka kota Filemona 26.06.08, 13:27 28 maja 1992 roku, z inicjatywy posła Janusza Korwin-Mikke, Sejm podjął uchwałę, by minister spraw wewnętrznych przedstawił informację, który z posłów, senatorów, ministrów i wojewodów był w przeszłości konfidentem Urzędu Bezpieczeństwa lub Służby Bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
dozorca_nie_jest_kretynem Re: ------premier Kaczynski bzyka kota Filemona 26.06.08, 13:33 Zdrowie wasze w gardła nasze! Odpowiedz Link Zgłoś
parch_w_gazecie Re: ------premier Kaczynski mezem stanu wojennego! 26.06.08, 09:30 28 maja 1992 roku, z inicjatywy posła Janusza Korwin-Mikke, Sejm podjął uchwałę, by minister spraw wewnętrznych przedstawił informację, który z posłów, senatorów, ministrów i wojewodów był w przeszłości konfidentem Urzędu Bezpieczeństwa lub Służby Bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
government_of_si11y_walks Re: ------premier Kaczynski mezem stanu wojennego! 26.06.08, 09:43 Wy nie wiecie jak oni daleko zaszli Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 ------premier Kaczynski mezem stanu wojennego 26.06.08, 09:48 Niech ida dalej,do usranego konca. Odpowiedz Link Zgłoś
golden_urinal ------premier Kaczynski mezem stanu wojennego 26.06.08, 10:07 Lech Wałęsa zapowiedział, że jeśli TVP pokaże film "TW Bolek" - który jego zdaniem zawiera nieprawdziwe informacje - wytoczy proces telewizji publicznej. Były prezydent będzie się domagać 20 mln zł odszkodowania. Odpowiedz Link Zgłoś
zedisdead Re: ------premier Kaczynski mezem stanu wojennego 26.06.08, 13:19 Przysięgam mówić prawdę, całą prawdę i tylko prawdę. W każdym razie powiedziałam jej, że nie będzie ich na to stać za jego zarobki. Poza tym pióra działają człowiekowi na nerwy, a on ma drewnianą nogę... Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent_tux Re: ------premier Kaczynski mezem stanu wojennego 26.06.08, 14:01 Kiedy jednak okazało się, że wśród polityków wskazanych przez ministra Macierewicza znajduje się również prezydent Lech Wałęsa, ten złożył w Sejmie wniosek o natychmiastowe odwołanie rządu premiera Olszewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
eichenlaub_mit_schwerten Re: ------premier Kaczynski mezem stanu wojennego 26.06.08, 15:12 Chyba nie masz racji Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 dyletant5 i hrabia--monte-christo to byli SBecy 26.06.08, 09:14 A oto sławetny UKŁAD dla którego pracują.... bi.gazeta.pl/im/4/4198/z4198654X.jpg kto jest "czwartym" każdy bez trudu zgadnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
min_nowak dyletant5 i hrabia--monte-christo to byli SBecy 26.06.08, 09:42 Czy jako prezydent prosił pan UOP o teczkę Bolka? Nic takiego nie było Odpowiedz Link Zgłoś
a.heinze Jarosław Kaczyński: Widziałem oryginalne akta "... 26.06.08, 09:14 Jarku a przypadkiem nie widziałeś akt wspołpracy z SB twoich i brata Lecha predzia mlaskacza.... Odpowiedz Link Zgłoś
zygmunt_kotek Jarosław Kaczyński: Widziałem oryginalne akta "... 26.06.08, 09:32 Według najnowszego sondażu CBOS, liderami rankingu zaufania do polityków są: premier Donald Tusk i b. prezydent Lech Wałęsa. Trzecie miejsce zajmują wicepremierowie G. Schetyna i W. Pawlak. Listę polityków najczęściej budzących nieufność otwiera oczywiście prezes PiS Jarosław Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
j.pitera_c.melani Jarosław Kaczyński: Widziałem oryginalne akta "... 26.06.08, 09:42 W katolandzie wszystko jest możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
metalin Re: Jarosław Kaczyński: Widziałem oryginalne akta 26.06.08, 09:48 Milczanowski powiedzial , że jest ekspertyza świadczaca o tym , że "kserówki dokumentów opatrzone podpisem 'bolek', nie otrzymaly statusu autentyczności, czyli nie można blo nijak stwierdzić , że sa autentyczne" , powiedzial wyraźnie , że kaczor klamie!!! Cholerna mala,klamliwa gnida! Odpowiedz Link Zgłoś
kitikitik Zdejmijcie to zdjęcie, błagam... 26.06.08, 09:15 Zdejmijcie to zdjęcie, bo nie mogę powstrzymać objawów wymiotnych, proszę bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Zadna baba go nie chciala... 26.06.08, 09:23 Kto by chcial dotykac taka zgnila purchawe? Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Oddaj sie kaczce.... 26.06.08, 09:44 ale nie licz na przyjemnosc,ON MA KRANIK TYLKO DO SIUSIANIA.Kot ALIK ciagle jest 'dziewica'. Odpowiedz Link Zgłoś
naruda.r Zdejmijcie to zdjęcie, błagam... 26.06.08, 09:37 Zabrać Nobla. 1 mln USD z odsetkami do zwrotu Odpowiedz Link Zgłoś
pilsko1 Jarosław Kaczyński: Widziałem oryginalne akta "... 26.06.08, 09:16 Ty nieszczęsny żłobie, nie możesz przeżyć tego, że to nie ty jesteś bohaterem narodowym. To jest płaskie i podłe, ta wasza cuchnąca zawiść! Odpowiedz Link Zgłoś
socca Ile kosztuje podatników Jarosław Kaczyński? 26.06.08, 09:17 Czas to zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----1,5 mln PLN kosztowowaly wczasy Tuskow w Peru 26.06.08, 09:19 socca napisał: > Czas to zmienić. zgoda - czas PO-gonic PO-paprancow Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ---Premier Kaczynski broni polskiej racji stanu--- 26.06.08, 09:18 SBckich kapusiow trzeba ujawnic i rozliczyc, a nie brac na doradcow jak Tusio czy zatrzudniac u siebie jak GW Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j hrabia-monte-christo..SB-ckie ścierwo... 26.06.08, 09:28 J.Kaczyński"lojalka" był z hrabią w jednym plutonie ZOMO ! Odpowiedz Link Zgłoś
tuks_nie_jest_dozorca hrabia-monte-christo..SB-ckie ścierwo... 26.06.08, 09:48 28 maja 1992 roku, z inicjatywy posła Janusza Korwin-Mikke, Sejm podjął uchwałę, by minister spraw wewnętrznych przedstawił informację, który z posłów, senatorów, ministrów i wojewodów był w przeszłości konfidentem Urzędu Bezpieczeństwa lub Służby Bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
polka123-0 Jarosław Kaczyński: Widziałem oryginalne akta "... 26.06.08, 09:18 a kiedy ktoś sie weźmie za dupe Kaczynskich, nie ma jeszcze takiego mocnego? Odpowiedz Link Zgłoś
cochabamba maleszka prawde ci powie.... 26.06.08, 09:19 Według najnowszego sondażu CBOS, liderami rankingu zaufania do polityków są: premier Donald Tusk i b. prezydent Lech Wałęsa. Trzecie miejsce zajmują wicepremierowie G. Schetyna i W. Pawlak. Listę polityków najczęściej budzących nieufność otwiera oczywiście prezes PiS Jarosław Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś