kenzoo3 Wybiórcza jak SBecja wszystko potrafi wyśmiać 04.07.08, 00:27 kłamcie , kłamcie ,kłamcie towarzyszu Michnik Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Niech zrobia tez koszulkę o Ketmanie 04.07.08, 01:13 dla młodych, niech sie młodzi ucza jak być w Posce OK według GW. Typu "Maleszka my hero" "I love Ketman" Odpowiedz Link Zgłoś
1konkol Moja gazeta 04.07.08, 01:16 Cieszę się z powodu krytyki spotykającej Gazetę Wyborczą.Nie znam innej gazety ,na którą spada tak wiele oskarżeń i pretensji.Mam nadzieję,że wszystkie błędy zostaną naprawione i Wyborcza będzie jeszcze lepszą gazetą. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: Moja gazeta 04.07.08, 01:24 To znaczy, w sposób bardziej wyrafinowany judziła, dezintegrowała i relatywizowała? oni już są mistrzami Odpowiedz Link Zgłoś
1konkol Re: Moja gazeta 04.07.08, 01:32 Nie.To tak nie znaczy ale pozostań przy swoim. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: 1komko1 04.07.08, 04:04 1konkol napisał: > Cieszę się z powodu krytyki spotykającej Gazetę Wyborczą.Nie znam innej gazety > ,na którą spada tak wiele oskarżeń i pretensji.Mam nadzieję,że wszystkie błędy > zostaną naprawione i Wyborcza będzie jeszcze lepszą gazetą. Moge cie zapewnic, ze dla ciebie i podobnym tobie nie ma juz zadnej nadziei!!! Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Re: Nie moja gazeta 04.07.08, 11:19 1konkol napisał: > Cieszę się z powodu krytyki spotykającej Gazetę Wyborczą. > Nie znam innej gazety,na którą spada tak wiele oskarżeń > i pretensji.Mam nadzieję,że wszystkie błędy zostaną > naprawione i Wyborcza będzie jeszcze lepszą gazetą. "..Moge cie zapewnic, ze dla ciebie i podobnym tobie nie ma juz zadnej nadziei!!!.." > Jest do poprawienia jeden podstawowy błąd. Gazetę Wyborczą, zagrabioną przez Michnika i jego zgraję "SOLIDARNOŚCI I" należy przywrócić prawowitemu właścicielowi. Odpowiedz Link Zgłoś
1konkol "To ja jestem Bolek" - "polityczne" koszulki do.. 04.07.08, 01:27 Co do koszulek proponuję hasło z moim ulubionym cytatem znanego polityka-" nikt nam nie wmówi,że czarne jest czarne a białe jest białe". Niech tak trzyma i nie d się zepchnąć z raz obranej drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmarko "To ja jestem Bolek" - "polityczne" koszulki do... 04.07.08, 08:07 Jeszcze nie tak dawno nie przyszło by mi do głowy, że może przyjść taka chwila, by stanąć w obronie Lecha Wałęsy. W obronie, to może zbyt dóżo powiedziane, ale po jego stronie w temacie publikacji książki, TAK. Czemu to wszystko ma słóżyć? Czemu jakoś o innych postaciach IPN nie wydawał książek, no chyba, że zamienił się status tej szacownej instytucji........... Nie będę bronił, oceniał postaci Tego człowieka, bo była i jest dla mnie to dość kontrowersyjna, nieprzewidywalna postać. Myślę sobie jednak, że jeśli się grzebie w szambie, to zawsze się człek ubrudzi i rąk czystych miał nie będzie. Nie mogę już znieść tego ciągłego knucia, szczucia i upadlania ludzi. Gdzie my żyjemy? Wszak nabędę sobie ww. koszulkę, bo wali mnie profesorska praca naukowa "wielce" szacownych autorów. Dla mnie najważniejsze jest to, że dzięki ludziom, którzy działali a nie mędrkowali w tamtych trudnych czasach, dziś mamy wolną Ojczyznę. Pozdrawiam, Marek M Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Re: Dobry pomysł. Wyłapiemy wszystkich SBeków i... 04.07.08, 11:24 Dobry pomysł! Wyłapiemy większość SBeków i ich sympatyków. Bez poniżającego żebrania o udostepnienie akt wszystkim. Przecież jest jasne, że żaden uczciwy człowiek takiej koszulki nie założy. Popieram ten pomysł ze szmatą z takim nadrukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
skrzat27 Re: "To ja jestem Bolek" - "polityczne" koszulki 05.07.08, 07:31 mirmarko napisał: > Jeszcze nie tak dawno nie przyszło by mi do głowy, że może przyjść > taka chwila, by stanąć w obronie Lecha Wałęsy. W obronie, to może > zbyt dóżo powiedziane, ale po jego stronie w temacie publikacji > książki, TAK. Czemu to wszystko ma słóżyć? Czemu jakoś o innych > postaciach IPN nie wydawał książek, no chyba, że zamienił się status > tej szacownej instytucji........... Nie będę bronił, oceniał postaci > Tego człowieka, bo była i jest dla mnie to dość kontrowersyjna, > nieprzewidywalna postać. Myślę sobie jednak, że jeśli się grzebie w > szambie, to zawsze się człek ubrudzi i rąk czystych miał nie będzie. > Nie mogę już znieść tego ciągłego knucia, szczucia i upadlania > ludzi. Gdzie my żyjemy? Wszak nabędę sobie ww. koszulkę, bo wali > mnie profesorska praca naukowa "wielce" szacownych autorów. Dla mnie > najważniejsze jest to, że dzięki ludziom, którzy działali a nie > mędrkowali w tamtych trudnych czasach, dziś mamy wolną Ojczyznę. > Pozdrawiam, > Marek M Naucz sie pisac bez bykow - "duzo i sluzyc" pisze sie przez u zwykle a nie kreskowane. czy rzeczywiscie nasza Ojczyzna jest wolna- kiedy przy wladzy sa ludzie Z NOCNEJ ZMIANY- no zastanow sie. Odpowiedz Link Zgłoś
skrzat27 Re: "To ja jestem Bolek" - "polityczne" koszulki 05.07.08, 07:35 jeszcze jedno - zamiast wydac pieniadze na szmatlawa koszulke - wez sobie korepetycje z j. polskiego.Nikt porzadny takiej koszulki nie zalozy. Odpowiedz Link Zgłoś
krakuw Jestem za cenzurą w Polsce !!!! 04.07.08, 21:40 Chcę kupić koszulkę o treści: (PO)Parch.. Obrzeż... lub nie głosowałem na Tuska i PO nie czytam "Gazety Wyborczej" nie oglądam "TVN" nie kolaboruję z MOSADEM gdyż jestem Polakiem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1konkol Re: Jestem za cenzurą w Polsce !!!! 05.07.08, 00:44 Może nie kolaborujesz z Mosadem ale jesteś zindoktrynowany przez agenturę obcego państwa.Państwa,które działa jak typowy zaborca.Państwa,które jest już największym posiadaczem ziemi w Polsce i.t.d. Proponuję koszulkę z napisem; kolaboruję z Watykanem i jestem z tego dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
wyciety Re: Jestem za cenzurą w Polsce !!!! 05.07.08, 19:03 Ja tego to sie akurat nie wstydze.Co do ziemi,watpie w to,a nawet jesli to prawda,to juz niedlugo.Jak Tusek podaruje zydom 65 mld,bedziesz przymieral glodem,ale z pelna satysfakcja,ze wreszcie KK nie jest najbogatszy. Odpowiedz Link Zgłoś
1konkol Re: Jestem za cenzurą w Polsce !!!! 05.07.08, 20:07 Dziękuję za troskę.Twoją obawę[oddanie Żydom 65 mld], uważam za absurdalną.Pokaż mi kraj złupiony przez Żydów.Poza tym wszyscy, którzy dobrze traktowali Żydów rośli i rozwijali się [polski przykład- epoka Jagiellonów]. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
boleclaw to ja jestem bolek 06.07.08, 08:27 nazywam się bolek i już zamówiłem tę koszulkę ;swoją drogą nikt nie będzie przy mnie publicznie obrażał wałęsy Odpowiedz Link Zgłoś
vaclavnewyork "To ja jestem Bolek" - "polityczne" koszulki dlai 07.07.08, 01:58 imbecyli.To ja jestem Bolek = To ja jestem IDIOTA pomysl godny imbecyla.Tylko imbecyl moze kupic takie g.. Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 "To ja jestem Bolek" - "polityczne" koszulki do.. 07.07.08, 09:56 Jan Pawel byl agentem Stasi,ja agentem Mossadu,a moja sasiadka - Kowalska byla w KGB...Niech zyje NAROD AGENTOW wszystkiego i byle czego ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
sugarcubes "To ja jestem Bolek" - "polityczne" koszulki do... 07.07.08, 11:42 "Donosiłem jak Maleszka" Też fajny byłby t-shirt? No nie? Odpowiedz Link Zgłoś