zdr1 Acha, jeszcze jedno! 04.07.08, 09:44 "Kiedy jestesmy slabi domagamy sie tolerancji bo to wasze zasady, kiedy bedziemy silni nie bedzie zadnej tolerancji bo to NASZE zasady" Kto to powiedzial? Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Poprawność polityczna zeszła w Szkocji na psy 04.07.08, 09:46 Jak widać polskie moherki i pisiory znajdują się bardzo blisko muzułmanskich oszołomów! Odpowiedz Link Zgłoś
caragena Re: Poprawność polityczna zeszła w Szkocji na psy 04.07.08, 09:50 Ktoś już na tym forum to powiedział: Są uciążliwi, ale niegroźni Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Poprawność polityczna zeszła w Szkocji na psy 04.07.08, 11:24 Czego dowiodła np. ostatnia zadyma wokół cięzarnej nastolatki z Lublina. Wiara odbiera Ci trzeźwość oceny - fanatycy rerligijni wszelkiej maści są groźni. Odpowiedz Link Zgłoś
caragena Poprawność polityczna zeszła w Szkocji na psy 04.07.08, 09:48 To jest przerażające. Ale to prawda. Czasem z lękiem myślę kim będę na starość? W jakim świecie będą żyły moje dzieci? Będę musiała walczyć, czy uciekać? Dlaczego będę musiała? Przecież to MÓJ kraj i MOJA kultura. Mam prawo i obowiązek to chronić, mam prawo dusić zło i zagrożenie w zarodku! Odpowiedz Link Zgłoś
caragena Re: Poprawność polityczna zeszła w Szkocji na psy 04.07.08, 09:51 Bo to jest MOJE Odpowiedz Link Zgłoś
boulihacker Re: Poprawność polityczna zeszła w Szkocji na psy 04.07.08, 16:44 > Mam prawo i obowiązek to chronić, mam prawo dusić zło i zagrożenie w zarodku! Dziewczę, ochłoń. Już byś dusiła na prawo i lewo, a jeszcze dobrze nie rozumiesz o czym właściwie rozmawiasz (vide: ateizm to też religia). Odpowiedz Link Zgłoś
desant.moherowych.beretow Re: Poprawność polityczna zeszła w Szkocji na psy 04.07.08, 09:53 Psy to faktycznie stworzenia nieczyste, tylko srają wszędzie a właściciele nie sprzątają. Odpowiedz Link Zgłoś
japolak świńska poprawność polityczna 04.07.08, 09:55 Parę dni temu była powtórka komedii, której autorzy z ironią w obie strony kierowaną pokazywali jak amerykański restaurator zaprasza muzułmańskich szejków na "najlepsze świńskie żeberka i najmocniejsze drinki". Potrzebna jest odrobina dystansu i wzajemnego zrozumienia. Niedawno puszczano plotki, iż wietnamscy i chińscy kucharze w Warszawie serwują "królika" z bezdomnych psów i kotów. Co jakiś czas pojawiają się bardziej udowodnione informacje iż są tacy Polacy, co robią smalec i szmal z psów... Jest dowcip o polskim turyście, zdziwionym w hiszpańskiej restauracji iż serwowane "jaja corrida" są tym razem takie małe.. - Nie zawsze to byk przegrywa... Mój szwagier twierdzi, iż "sól to największe zło ludzkości" A mnie kiedyś gdzieś poczęstowano wędzonymi "kiełbaskami" z intymnej części jakiegoś czworonoga. Zjadła żona. Gdy zapytałem, co innego może mi kelner polecić, cynicznie odpowiedział: - To w takim razie dla pana ostrygi... Część Europejczyków dostaje alerii, słysząc iż Polacy jadają flaki i tatara. A Tatarzy jadali mięso przyrządzane wożeniem kilka tygodni pod siodłem, popijane sfermentowanym mlekiem kobyły. Część Chińczyków żałuje, iż w ramach poprawności politycznej ich restauracje zrezygnowały z podawania małpiego móżdżka. A było to tak: związaną małpę montowano pod stołem, gdy tylko część czaszki wystawała. Obcinana szybkim ruchem ostrego noża, by można było delektować się mózgiem jeszcze żyjącego stworzenia... Każdy czegoś się brzydzi - ja na przykład jakiegoś faceta, który moją rodzinę skrzywdził. Ale nawet na surowo i bez soli bym go zjadł. Część żydowskich i arabskich "przesądów", także kulinarnych i religijnych, wywodzi się z życia na pustyni. Nawet tak "absurdalne", jak używanie do podcierania się tylko lewej ręki, jedzenia zaś prawą. Ale jeśli nie było papieru toaletowego ani wody a tylko piasek, może w tym racjonalność jakaś była. Może dlatego żyjący w puszczach Słowianie nie lubili liści jeść... W ramach wielokulturowości globalnej wioski próbujmy być tolerancyjni. Dla jakiegoś Azjaty może być niezrozumiałe, iż europejski "dalajlama" uważa, iż "wafelek" wolno dawać tylko "do buzi", nie zaś na rękę czy talerz. Dla papieża i wielu katolików to jeden z kanonów ich wiary, iż na każdej mszy pojawia się "ciało i krew Chrystusa". Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: świńska poprawność polityczna 04.07.08, 10:00 japolak, widze, ze zrobiles dobry research na ten temat... wiesz, jak okreslic wietnamska rodzine wyprowadzajaca swego psa na spacer w niedziele wieczorem? wegetarianie... Odpowiedz Link Zgłoś
japolak Re: świńska poprawność polityczna 04.07.08, 11:32 Wiesz, jak określam wietnamską rodzinę mieszkającą w moim bloku? Jedynymi, którzy grzecznie mówią "dzień dobry". Psa mi nie zjedli. Pomagali, gdy rok temu chorą i starą suczkę na rękach wynosiłem na spacer z IX piętra. "rysajczu" nie musze robić - trochę podróżowałem, w Warszawie też od zawsze coś ciekawego próbowałem zobaczyć i zjeść. Zobaczyć (nie zjeść) tancerkę brzucha i fajkę wodną. Zjeść sajgonki - niekoniecznie robione z warszawianek... I denerwuję się, gdy na moim osiedlu za Polką mającą "muliste" dziecko z afrykańskim pracownikiem międzynarodowego konsorcjum, oboje z doktoratem z Harvardu, moje rodaczki warczą "ale kurew". Z ostatniej wyprawy do Afryki córka przywiozła suszoną szarańczę, ze 3 kilo. Przez grzeczność spróbowałem, choć wolę polskiego schabowego lub czeskiego knedlika. ZJADAĆ ŚWIERSZCZYKI ??? Co dla jednych jest prawdziwe oczywiście - dla innych nieprawdziwe i obrzydliwe. Na to tylko zwracałem uwagę. Dla mnie od ostrygi czy psa bardziej obrzydliwe jest, gdy jakiś warszawiak pisze na forum, iż "na parady wolności nie można pozwolic, bo inaczej za rok na Krakowskim Przedmieściu szwendać się będą kaleki na wózkach..." Cywilizowane? Odpowiedz Link Zgłoś
chipsof64 MALA Brytania 04.07.08, 10:01 Nieczyste sa te psy islamskie. Podrozujac do Arabii Saudyjskiej nie mozesz zabrac z soba biblii. No to teraz Ty mi powiedz kto tu nie jest tolerancyjny ? Prosze sie przygotowac - bedzie wojna Islam-Reszta, to tylko kwestia czasu. Moj ojciec swietej pamieci zawsze mowil, ze beda mieli latwo poniewaz nie musza wyslac swoich komandosow samolotami i statkami. Oni juz ladowali dawno temu. Odpowiedz Link Zgłoś
unijny [...] 04.07.08, 10:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
czyngis_chan Re: Ja tez jestem uczulony 07.07.08, 16:34 > Jestem uczulonyna wszystkie arabskie geby, ktore widze wkolo. > Najbardziej na nasze dziwki, ktore sie bzykaja z arabusami!!!!!! > Nie chce zadnych plakatow, filmow, sztuk teatralnych z muzulmanami. No proszę. A ja jestem uczulony na wszelkiego rodzaju kapłaństwo wysysające forsę z ciemnego ludu. A to jest niestety na całym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
a_lucka Poprawność polityczna zeszła w Szkocji na psy 04.07.08, 10:19 Jezeli to rani czyjes uczucia, to znaczy, ze rani jego EGO. A przeciez wszyscy religijni ludzie daza do pozbycia sie ego, do wiekszej akceptacji i jako rezultat, do Boga. Jezeli muzulmani uwazaja, ze piesek jest nieczysty, to tak naprawde piesek odzwierciedla im, ze to cos w nich jest nieczyste. Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert cos wam to przypomina? 04.07.08, 10:47 Bo mi - urazone "uczucia religijne" starych dewotek spod znaku Radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
minusn Re: cos wam to przypomina? 04.07.08, 14:40 Mi przypomina to podobną sytuację w Polsce: www.prawica.net/node/6720 Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Poprawność polityczna zeszła w Szkocji na psy 04.07.08, 11:00 1. Algorytm unikania takiej głupizny jest prosty: Wyobraźmy sobie gościa w naszym domu, który upiera się, że mamy niewłaściwie ustawione meble. Przeprosimy go i przestawimy meble? 2. Islam jest religią ok. 600 lat młodszą niż chrześcijaństwo. Teraz jest na etapie chorób wieku dziecięcego, krucjaty i te sprawy... (Najgorsze jest to, że JUŻ istnieją Boeingi i bomby atomowe... Trzeba przeczekać jakieś trzysta lat i potem będzie dobrze.) Odpowiedz Link Zgłoś
artie40 Re: Poprawność polityczna zeszła w Szkocji na psy 04.07.08, 16:46 > 2. Islam jest religią ok. 600 lat młodszą niż chrześcijaństwo. Teraz jest na etapie chorób wieku dziecięcego, krucjaty i te sprawy... > (Najgorsze jest to, że JUŻ istnieją Boeingi i bomby atomowe... Trzeba przeczekać jakieś trzysta lat i potem będzie dobrze.) Często spotykany błąd. Nic takiego nie będzie miało miejsca, jedną z podpór islamu (którą szczycą się muzułmanie), jest niezmienność jego dogmatów, oparta na niezmienności (właściwie dosłowności interpretacji) Koranu. Były próby ?uelastycznienia? i zmian islamu (tzw mutazylici, X-XI w n.e.) ale szybko zostały, jak to w islamie, radykalnie skrócone o głowę ;-)... Stąd też bierze się jeden z podstawowych problemów islamu, jego nieprzystawalność do realiów XXI w., co dziwne nie jest jeśli chce się nasze czasy wtłoczyć w ramy średniowiecznej rzeczywistości. Chrześcijaństwo przktycznie zawsze mniej lub bardziej ewoluowało w sferze dogmatycznej, jest bardziej ?życiowe?. Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Poprawność polityczna zeszła w Szkocji na psy 04.07.08, 11:02 Ktos mocno zwariowal. Gole panienki sa OK, nasmiewanie sie z chrzescijanstwa, z wlasnej kultury i wartosci tez. Hipokryzja, paranoja, czy upadek Europy? Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Poprawność polityczna zeszła w Szkocji na psy 04.07.08, 11:31 A co jest nie tak z gołymi panienkami?? Buk nas stworzył nagich przecież... Pewnie sobie z tego sprawy nie zdajesz, ale jesteś bardzo blisko talibów. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Poprawność polityczna zeszła w Szkocji na psy 04.07.08, 11:11 Psy w islamie nie są nieczyste. Nie wolno ich jeść, tak jak i świni ale to co innego. Nawet w muzułmańskich krajach są psy pilnujące domów. Natomiast muzułmańscy dewoci nie cierpią psów, bo psy kiedyś pogoniły Mahometa. Tak samo dewoci muzułmańscy uwielbiają chodzić z laską - nawet jak są zdrowi - bo Mahomet utykał i używał laski. Pocztówka w nowej wersji zamiast szczeniaczka powinna pokazywać karalucha albo glistę - na pewno nie urazi niczyich uczuć religijnych. Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Poprawność polityczna zeszła w Szkocji na psy 04.07.08, 11:17 Temat islamu pojawia sie regularnie na forum...-Problem jest prosty.- Owa "religia"(patrz;idea) nakazuje podboj,a terenem owego podboju jest,aktualnie,Europa.Strach i oglupienie spoleczne,tudziez lajdactwo i hipokryzja rzadzacych doprowadzila do sytuacji,w ktorej muzulmanie Westeuropy stali sie grupa uprzywilejowana.-Jej atutami jest rozwiniete poczucie solidarnosci i brutalnosc akcji.Jeszcze raz powtarzam,ze islam jest idea,przy ktorej stalinonazizm jest "pestka"!!!Islam jest UNIWERSALNY,dotyczy gestii panstwa,spoleczestwa,jednostki ,w kazdym detalu(nakazy dotycza,nawet,zalatwiania sie)!-Nie ma sensu wysluchiwac politycznie poprawnych bajerow o milosci blizniego,tolerancji,umiarkowaniu.-Nie istnieje islam umiarkowany czy pacyfistyczny. Jest tylko JEDEN islam,bazujacy sie na koranie!-Tolerancyjnych "humanistow" zapraszam do lektury tej ksiazeczki.-Jest ona wezwaniem do LUDOBOJSTWA,do niszczenia wszystkiego ,co jest niezgodne z jej przykazaniami.Nasi politycy wpadli na modny pomysl "przepraszania sie" za wszystko:-za kolonializm,za Zydow,za te czy inne wojny,za kurz w powietrzu,za niewolnictwo...Nawet ONZ zapomnial,ze "legalne" niewolnictwo swietnie sie prowadzi w XXI-szym wieku,na linii czarna Afryka/Afryka polnocna.-Dlaczego "legalne"?-Poniewaz usankcjonowane przez ...ISLAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
czyngis_chan Re: Poprawność polityczna zeszła w Szkocji na psy 04.07.08, 14:01 Przesadzasz. Jest wielu tolerancyjnych muzułmanów. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Moje patriotyczne uczucia jako Polaka...... 04.07.08, 11:18 też są ranione jak patrzę, słucham i czytam codziennie o tych,którzy dawno już powinni iść na przemiał "historyczny"..... bi.gazeta.pl/im/4/4198/z4198654X.jpg kto jest "czwartym z UKŁADU" nie trudno zgadnąć...... -- Spokojnie braciszku ____ jeszcze tylko 2 lata..... img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Dary_premiera_2030337.jpg Słuchaj sie tylko mnie ...a zostaniemy SAMI, tak jak to było na naszym podwórku.........pamiętasz...?????? Odpowiedz Link Zgłoś
michalzyg Poprawność polityczna zeszła w Szkocji na psy 04.07.08, 11:32 A muzułmani ranią moje uczucia i co ? Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Poprawność polityczna zeszła w Szkocji na psy 04.07.08, 11:37 Maja prawo...-ten numer jest jednostronny.-A poprzednikowi przypomne,ze slowo "patriotyzm" zalatuje faszonaziszowinizmem...- niepoprawne politycznie-do wymazania. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatore77 Asif przyjechałes do Dundee dostosuj się 04.07.08, 11:35 jak sie nie podoba to wracaj do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Asif przyjechałes do Dundee dostosuj się 04.07.08, 11:38 ...i czekaj u siebie na ich przyjscie. Odpowiedz Link Zgłoś
rozowa_papuga Poprawność polityczna zeszła w Szkocji na psy 04.07.08, 11:36 Ten piesek to nie jedyny przyklad zbyt daleko posunietej poprawnosci politycznej. Ok. 2 lata temu media donosily, ze swinki-skarbonki takze obrazaja uczucia muzulmanow i zastanawiano sie czy aby ich nie zakazac! Biedny ten zaszczuty angielski narod... Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Poprawność polityczna zeszła w Szkocji na psy 04.07.08, 11:40 Tu nie chodzi,tylko,o jeden kraj...-tak sie przedstawia caly westeurosojuz. Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh uczucia religijne 04.07.08, 11:52 cut "...by nie urazić uczuć religijnych muzułmanów, hinduistów i ateistów" a jakiez uczucia religine maja ateiści?? :)))) sam postrzegam sie jako ateista, stąd nie mogę zrozumieć jakie uczucia religijne miałyby we mnie jeszcze drzemać :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: uczucia religijne 04.07.08, 11:59 Pomyslec,ze Adolf ,w swym testamencie ,pisal o zalaniu zachodniej Europy przez slowianskie hordy... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonykatol Jakie to wielkie szczęście że Polska jest krajem 04.07.08, 11:58 jednolitym narodowościowo i religijnie. Angole i większość zachodniej Europy wpakowali się po pachy w g..... zapraszając muzułmanów. Teraz mają za swoją głupotę. Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Jakie to wielkie szczęście że Polska jest kra 04.07.08, 12:02 Odnosze wrazenie,ze islamoarabizacja Europy jest zjawiskiem "chcianym"...-ktos z tego wyciagnie gorace kasztany... Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Re: Jakie to wielkie szczęście że Polska jest kra 04.07.08, 12:23 rijselman12.0 napisał: > Odnosze wrazenie,ze islamoarabizacja Europy jest > zjawiskiem "chcianym"...-ktos z tego wyciagnie gorace kasztany... Twoje wrażenie, twoja sprawa. ;-) Ale może spróbuj rozwinąć tę myśl? Dokończyć wywód - aby sprawdzić, czy aby na pewno "trzyma się kupy". Bo ja jakoś nie widzę tego kogoś, komu by na tym zależało i kto miałby na to ponadpaństwowy wpływ. Kto to? Odpowiedz Link Zgłoś
elekt-ronik Re: Jakie to wielkie szczęście że Polska jest kra 04.07.08, 12:35 kto? wszelkiej masci lewacy, sa to ludzie ktorzy dostaja orgazmu na widok czarnych Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Re: Jakie to wielkie szczęście że Polska jest kra 04.07.08, 12:57 elekt-ronik napisał: > kto? wszelkiej masci lewacy, sa to ludzie ktorzy dostaja > orgazmu na widok czarnych Trochę obelg, zero argumentacji. Spróbuj wytłumaczyć DLACZEGO "dostają orgazmu" - jaki mają w tym interes? No i druga, nie mniej ważna sprawa: jaki oni mają wpływ na ponadnarodowe zjawisko tolerancji? Czyżby stanowili większość w każdym kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
elekt-ronik Re: Jakie to wielkie szczęście że Polska jest kra 04.07.08, 14:22 heh bardzo rozsadnym czlowiekiem jestes jezeli patrzysz przez pryzmat zyskow (serio). ci ludzie jednak kieruja sie dokladnie odwrotnym kryterium, mianowicie, ze jako spoleczenstwo bogate i zepsute mamy moralne zobowiazania wobec biedniejszych i taaak sporo osob wyznaje takie poglady mniej lub bardziej i wielu tez obecnie rzadzacych to pokolenie '68 (zreszta spojrz na ruchy ekologiczne i socjalistyczne w zach. europie, czesto sa to dominujace partie) Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Re: Jakie to wielkie szczęście że Polska jest kra 04.07.08, 14:34 Kieruję się logiką. I nie znajduję grama logiki w twoich insynuacjach. Coś tam sobie opowiadasz o lewactwie, o niecnych celach itd. Tylko, że to się kupy nie trzyma. Prędzej uwierzę w spisek marsjan. Odpowiedz Link Zgłoś
elekt-ronik Re: Jakie to wielkie szczęście że Polska jest kra 04.07.08, 15:00 ja nie mowie o zadnym spisku tylko, ze a) istnieja ruchy, ktore mozna utozsamiac z poprawnoscia polityczna i sa calkiem spore b) rozwazasz ich istnienie w zlych kategoriach, jakoby mieli czerpac z tego jakies zyski, tutaj chodzi o ich swiatopoglad i moralnosc, kierujac sie tylko czystym rachunkiem, raczej ich nie zrozumiesz c) zylem kilka lat na zachodzie, bylem, zobaczylem i wyrobilem sobie zdanie, w polsce, nie ma na razie problematyki rasizmu,imigracji i poprawnosci politycznej (ale sie zaczyna) Odpowiedz Link Zgłoś
mszepietowski Podawajcie chore przykłady poprawności polit. 04.07.08, 12:07 1. we Włoszech zabronio0no dzieciom śpiewać kolęd i odgrywać jasełek by nie obrazić dzieci imigrantów z krajów muzułmańskich :/ 2. neutralne słowa: Murzyn, pederasta (określenie naukowe!) nagle w Europie są na cenzurowanym 3. komentator podczas walki bokserskiej między białym a czarnym powiedział "X to ten w niebieskich spodenkach" :D :D :D Czekam na Wasze wpisy, pozdrawiam normalnych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Podawajcie chore przykłady poprawności polit. 04.07.08, 12:18 We Francji nie wolno uzywac slowa "arab" -mowi sie "mlody". Na Cyprze sasiaduja dwie armie:-turecka i grecka-cypryjska (cypryjskiej nie ma?) Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Nietrafne 04.07.08, 12:40 Ad 2. Nie ma słowa "Murzyn" w Europie. Takie słowo jest w języku polskim. W innych językach ma mniej, lub bardziej dokładne odpowiedniki. Podobnie tłumaczenie "I love horses" może oznaczać hobbystę, lub zoofila. Przy okazji: "poszukaj sobie murzyna!", "ciężka murzyńska robota", "nie cygań!", "ty żydzie" - te zwroty pokazują, że określenie narodowości, czy rasy może mieć wydźwięk emocjonalny. Podejrzewam, że ich przetłumaczenie np. na japoński - i to nie z powodu braku odpowiednich słów. Ad 3 Komentatorzy popełniają rozmaite błędy. Nie wiem, w jakim języku mówił (zakładam, że po polsku), ale "cudowne dzieckow dwóch pedałów" jest lepsze. ;-) Może biedactwo miał 0,1s na analizę, czy "Murzyn" nie jest be i stąd mu wyszły spodenki. Nie wyciągałbym z tego tak daleko idących wniosków. Ad 1. Coś, gdzieś, komuś. Na pewno nie było to powszechne, tylko jednostkowe. Bez szerszego kontekstu możemy jedynie PRZYPUSZCZAĆ, że ktoś miał słabszy dzień jeśli chodzi o myślenie. Odpowiedz Link Zgłoś
dexv Re: Nietrafne 04.07.08, 14:45 Ad 2 ZaIwanić, oSzwabić, OCyganić itp. Etymologia tych słów nie pochodzi z Księżyca:) Powinniśmy brać przykład z tolerancji i poprawności politycznej rodem z Arabi Saudyjskiej. Za posiadanie bibli, czy krzyżyka na szyji w tym kraju grożą niezłe baty i nikomu to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak I to jest kwestia interpretacji kanonów wiary 04.07.08, 12:20 Z jednej strony islamscy duchowni mówią, że psiak jest OK. Z drugiej cała sztuka islamu opierała się o zakaz naśladowania istot żywych. Jak widać, jest to kwestia interpretacji. Podobnie można spotkać muzułmańskich Turków pijących alkohol, a w Arabii Saudyjskiej samo posiadanie alkoholu jest karalne, nawet jeśli dotyczy to innowierców. Pozostaje tylko pytanie: KTÓREGO GŁOSU SŁUCHAĆ? W islamie nie ma papieża, więc każdy duchowny może wygłaszać swoje własne sądy i są one równoprawne. Tak, czy inaczej, na pewno pozostawiłbym psiaka na plakacie. Odpowiedz Link Zgłoś
boulihacker Re: I to jest kwestia interpretacji kanonów wiary 04.07.08, 16:46 Dostrzegam ewolucję poglądów. Gratulować. :) Odpowiedz Link Zgłoś
brylant1 właźmy dalej w dupe popaprańcom... 04.07.08, 13:05 to zaczyna przypominać krucjaty - za chwilę radny Asif-Muł-Abdul-Bin-Laden zakaże europejczykom posiadać psów kotów świń (dzik też jest nieczysty??) bo jakiś szatańskie wersety im to nakazują. WON z europy jak nie akceptujecie naszych zwyczajów i tyle. A brak poszanowania dla mnie i europejczyków upatruję chociażby w aktach terroryzmu które tak naprawdę to muzułmanie popierają!!!! Dojdzie jeszcze do tego że siłą zmuszony będę kiwać sie do jakiegoś bożka mahometa. P.S. Tylko proszę cenzora o brak poprawności politycznej. To moje zdanie nt tej religi i zachowań muzułmanów i ma być USZANOWANE - w końcu żyje w CHRZEŚCIJAŃSKIM kraju!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Poprawność polityczna zeszła w Szkocji na psy 04.07.08, 13:57 podtarłem się dzisiaj koranem. na pohybel islamskiemu ścierwu! Odpowiedz Link Zgłoś
minusn Przecież to widać... 04.07.08, 14:01 ...Że ten pies właśnie tak się patrzy penetrująco... Tak trochę antysemicko, trochę antymuzułmańsko. Sam bym się obraził. Ewidentnie taki plakat musi zostać wycofany, jest głęboko obraźliwy i jest hańbą dla wszystkich postępowych europejek i europejczyków! Dziwię się że nasz europejski premier Tusk jeszcze nie interweniował w tej sprawie i publicznie nie obarczył winą za to prawdziwych sprawców: PiS i braci Kaczyńskich! Odpowiedz Link Zgłoś
minusn Re: Przecież to widać... 04.07.08, 14:16 Spadaj przygłupie; jak na nic lepszego cię nie stać to nie komentuj i kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
janek344 Poprawność polityczna zeszła w Szkocji na psy 04.07.08, 14:07 Jestem oburzony.Ostatecznie gdyby chodziło o Mahometa ... ale pies.Przecież to skrajny przykład nietolerancji. Mniejszośc nie toleruje NORMALNEJ dzialalności poczty w kraju większości. To już upadek Europy, która przestaje być sobą.W Arabii Saudyjs za posiadanie w kieszeni np.różańca karze się chłostą i nie ma nawet mowy o PRYWATNEJ modlitwie chrześcijanina. O budowie jakichś kaplic już nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
minusn Re: Poprawność polityczna zeszła w Szkocji na psy 04.07.08, 14:33 > Jestem oburzony.Ostatecznie gdyby chodziło o Mahometa ... Mahomet miałby być na plakacie policji? Czy ty wiesz dziecko co to jest logika wypowiedzi? Nawet jak nie jesteś zbyt lotny, to czasem wystarczy raz jeszcze przeczytać co się napisało... Odpowiedz Link Zgłoś
peperoncino ja pier**lę 04.07.08, 14:11 kiedyś policjant był rasistą, gdy tylko aresztował Murzyna, a w knajpie nie można było zamówić black coffee, a teraz to... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: ja pier**lę 04.07.08, 14:21 U nas jest akurat odwrotnie. Mamy mase takich pieskow jak prezydent czy o. Rydzyk oraz bardzo wielu innych, ktorych politycznie poprawne media moga dowolnie obrzucac lajnem i blotem i pies z kulawa noga nawet ogonem nie pomacha. Odpowiedz Link Zgłoś