carpaccio4 słowa warte tyle co spalony blant: 09.07.08, 13:00 nie weźmiemy kasy z budżetu. a co na dzień dzisiejszy? ano ministerstwo chce podnieść subwencje dla partii o 6,5%. wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=516017 i jak ładnie chlebowski chciałby dać do zrozumienia że po nie ma niczego wspólnego z min fin. nieźle. nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
mlemanczyk Re: Dziedziczak: PiS miało lepsze instrukcje dla 09.07.08, 13:01 Nie chciałbym być posądzony o ślepą wiarę w tych, na których głosowałem, mam jednak nieodparte wrażenie, że oni rzeczywiście robią monitoring wypowiedzi. Podobnie, jak w każdej lepszej firmie, pracownicy otrzymują artykuły prasowe i publiczne wypowiedzi swoich szefów, żeby wiedzieli, co jest grane. Trudno wyrokować bez poznania przykładów, lecz na pierwszy rzut oka różnica pomiędzy wytycznymi PiSowskimi a POwskimi wydaje się taka, że sami posłowie PiS mówili o wytycznych, podczas gdy posłowie PO mówią o monitoringu. Różnica niby niewielka, ale... podejście mentalne zgoła odmienne. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk co tak śmierdzi? -To Platforma jedzie z obornikiem 09.07.08, 13:02 Nie myślałem, że PO posuwa się do takich jak tu przedstawiono. To jest kompromitacja PO na "całego". Widzę, zejest to partia działająca metodami UB/SB-eckim i posługująca się propagandą z czasów komuny. Donaldziu ! - co ty na to ??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
munkela Lech Kaczynski JEST zadufanym w sobie osobnikiem 09.07.08, 13:05 a jego wypowiedzi wyraznie wskazuja, ze jest de facto wraz z bratem liderem PiS a nie prezydentem Polski. O co wiec p. Dziedziczakowi chodzi? Do tego mozna dodac, ze: Lech Kaczynski, tak jak i jego brat, usiluje zmusic wszystkich do szacunku dla siebie. Na ten szacunek NICZYM SOBIE NIE ZASLUZYL. Wydaje mu sie, ze jezeli pala nienawiscia do Rosji i Niemiec to, to juz sa wystarczajace kwalifikacje do prowadzenia polityki zagranicznej. To, ze nie ma pojecia o prowadzeniu tej polityki NIE jest jednak jego najwiekszym "grzechem". Wielu przywodcow panstw i rzadow zaczyna swoje urzedowanie bez tej wiedzy. Glupoty jego jednak dowodzi nieumiejetnosc przyznania sie do tej niewiedzy i ABSOLUTNA NIEUMIEJETNOSC do dobrania sobie PRAWDZIWYCH FACHOWCOW W TEJ DZIEDZINIE. Rada Bezpieczenstwa Narodowego, czyli cialo doradcze w dziedzinie bezpieczenstwa panstwa , o ktore to tak bardzo RZEKOMO dba prezydent, sklada sie OBECNIE z 4-rech osob! 1. Wladyslaw Stasiak - szef Biura Bezpieczenstwa Narodowego, jego kariera zwiazana jest scisle z bracmi Kaczynskimi. Bez nich jest NIKIM. ( studia w dziedzinie historii, oraz szkolenie w Krajowej Szkole Administracji Publicznej ) 2. Jaroslaw Kaczynski - bo jest BRATEM prezydenta, tym ktory de facto jest prezydentem i jest szefem PiS-u. (absolwent wydzilu Prawa i Administracji U.W.) 3. Anna Fotyga- jej kariera jest rowniez scisle zwiazana z bracmi Kaczynskimi. ( Ukonczyla studia w dziedzinie handlu zagranicznego ). 4. Aleksander Szczyglo - byly minister obrony, ktory zostal ministrem bo ukonczyl studia pod kierunkiem Lecha Kaczynskiego. ( Wydzial Prawa i Administracji U.G. ) W RBN NIE zasiada ANI JEDNA OSOBA MAJACA DOSWIADCZENIE W DZIEDZINIE W KTOREJ RADA MA PREZYDENTOWI DORADZAC. Nie ma w niej ani jednego wojskowego,nie zasiada w niej czlowiek odpowiedzialny za kontakty Polski z NATO, nie ma odpowiedzialnych za polityke obronnosci i polityke zagraniczna , ministrow. Czujecie sie bezpieczni? Odpowiedz Link Zgłoś
jonwol Rozwój intelektualny Kaczora i pisuaru 09.07.08, 13:07 jest powalający. To widać słychać i czuć! Odpowiedz Link Zgłoś
ka-wlad Kamiński znowu plecie bzdury 09.07.08, 13:31 które mają zasłonić plamy, jakie ostatnio dał PIS na wielu frontach walki z PO. Tych plam nie zasłoni ani amerykańka tarcza ani inna zadyma robiona przez PIS, bo jak mówi polskie przysłowie: "jak Pan Bóg chce kogoś pokarać to mu najpierw rozum odbiera". Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Kamiński znowu plecie bzdury 09.07.08, 14:08 Tarcza amerykanska jest potrzebna Kloaczorom by schowac sie tam na wypadek rumunskiego warianu w Polsce. Obaj nie chcą podzielic losu swojego idola Ceaucescu Odpowiedz Link Zgłoś
future76 Re: Kamiński znowu plecie bzdury 09.07.08, 15:00 Ja się to czyta, to chce się powiedzieć "Ku.. mać, wszyscy jesteście zdrowo po..i..." z mocniejszą opcją po..ia we łbie na zwolenników PO. HWDP. I Wyborczej też, za to, że ręką nie ruszy, żeby porządnie moderować takie ścierwo, jak to forum. Ja sie Was czyta, popie..nych Almagusów, tw_wielgusów i innych lizodupów to ma się wrażenie jakby mieszało się rękami gó... Syf kiła i mogiła. I taki yntelygent jak Michnik firmuje swoim nazwiskiem to miejsce w internecie. To najlepiej świadczy o zamiarach wydawcy, właścicela etc. etc... Wzburzyć wodę, ściągnąć dyskusję na poziom emocji, rozjusznego byka, który wali na ślepo łbem bez zastanowienia. Żurnaliści Góna Wyborczego nie robia nic innego niż większość tutejeszego pomiotu. Inwektywy, pomówienia, kłąmstwa ubiera tylko w ramy artykułów i piekne słówka. Żygać się chce. Oto Polska właśnie... Jesli czytacie tę wypowiedz to macie przykład jak działa w GW moderacja forum, jaki jest jego poziom, jak działa pie..na wolność słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
prusak2 Kamiński: Tusk zajmuje się opluwaniem rywala za... 09.07.08, 13:34 Przemysław Gosio dziś u Olejnik radosną trysnął z eteru wieścią: „Ludzie Platformy to są prostaki!” tak tryumfalnie pan ten obwieścił. Drogi Edgarze, drogi dla matki, no i dla pisu – dla mnieś pacjentem - że nas za głąbów uważać raczysz, jest w ustach twoich komplementem. Wszak wzorcem mędrca, wzorcem urody i wzorcem taktu w twojej optyce jest pan sekretarz KC pisiaków, no i rzecz jasna – jego wice. W tak zacnym gronie i jeszcze paru równie „uroczych” politbiurasów ja się plasować nie mam zamiaru, bo mnie mierzicie i nie mam czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Kamiński: Tusk zajmuje ..... 09.07.08, 14:56 Za głąbów to uważa naród ryży palant Ale przyjdzie czas rozliczeń ryżykudło... Szybciej niż ci się wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
sirandreas Pawłow się kłania... 09.07.08, 13:53 Odruch Pawłowa - pokazujesz wyborcy PO zdjecie Kaczyńskiego, wpada w furię, źle się czuje, kręci mu się z jadu zalewającego całe ciało w głowie. Pokazujesz zdjęcie Tuska z siatką jabłek, Pawlaka na kartoflisku z kosą - wpada w ekstazę, w przyjemny stan umysłu, odpręża się. Zaprogramowanie oczywiście też się dokonuje u wyborców PIS, ale na znacznie mniejszą skalę. Takiej agresji jak u wyborców PO nie widziałem u stronników żadnej partii politycznej. A teraz ta agresja wzrasta, ceny wszystkiego wraz z jabłkami szybują w górę, pensje stoją w miejscu, autostrady stoją, zapaść na giełdzie, inwestorzy uciekają. Zaczyna się obiecywana nam Irlandia. Ale niedługo będzie Belfast. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: Pawłow się kłania... 09.07.08, 15:01 >Odruch Pawłowa - pokazujesz wyborcy PO zdjecie Kaczyńskiego, wpada w furię, źle się czuje, kręci mu się z jadu zalewającego całe ciało w głowie.< to nie odruch pawłowa tylko odruch bezwarunkowy i nie tylko wyborcy po ale każdego normalnego człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
taxal Tuskomatolek w helmie po dziadku, hahaha 09.07.08, 13:54 co za bezjajowiec, a jego zoneczka kolchozniczka w czapce z Peru, hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Tusk zajmuje sie opluwaniem rywala 09.07.08, 14:01 Kaminski ma 100% racji. Poza opluwaniem PiSu i obiecankami cacankami rudy nie potrafi nic wiecej. Ten idiota doprowadzi kraj do ruiny lub do wojny domowej. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Tylko kto PO dał instrukcję dobicia Giełdy? 09.07.08, 14:08 Bo zawalenie sprawy tarczy to wiadomo - nakaz z Moskwy, ale Giełda? To chyba z Brukseli kazali... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Kamiński: Tusk zajmuje się opluwaniem rywala za... 09.07.08, 14:27 to reakcja PiS na doniesienia mediów o PiS smsach z instrukcjami o tym, jak komentować doniesienia prasowe... PiS jest załosne...:( Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Kamiński: Tusk zajmuje się opluwaniem rywala 09.07.08, 14:40 :( <- nie rozumiem skąd ta mina, to że pis jest żałosne jest OK ->:) tak właśnie ma być, w przeciwnym razie mogą jeszcze raz nabrać niczego nie spodziewających się rodaków. --- "Jeszcze Wolska nie zginęła..." Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Kamiński: Tusk zajmuje się opluwaniem rywala 09.07.08, 14:48 wstyd mi za nich, za tych pisowskich patałachów...:(( Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Nie dostałeś.... 09.07.08, 14:52 Nie dostałeś urlopu dyżurny kacapie ? Bo zaśmiecasz fora giewu codziennie całodobowo Staraj jeszcze bardziej może dostaniesz awans albo premię...i stwórz jeszcze kilkadziesiąt nicków "mędrcu"sierpomłocie... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Nie dostałeś.... 09.07.08, 14:54 uważaj, bo Ruskie obrzucą Twoje podwórko kapustą...;))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Nie dostałeś.... 09.07.08, 14:58 Którą muszą kupić w Polszy...ha ha ha ha ha... Dobre.. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Nie dostałeś.... 09.07.08, 15:08 Dlaczego napisałeś w Polszy, a nie w Polsce, to Cie zdradziło ty jednak bezwzględnie "kacapski szpion" jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Nie dostałeś.... 09.07.08, 15:04 Jakie to szczęście, że się pojawiłeś bo poprzedni "pretoriański" moherek mi zwiał. Chcesz kość, czy od razu przystąpimy do tresury? Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Nie dostałeś.... 09.07.08, 15:15 Jesteś wyjątkowo tępy sierpomłotku...wytresowany na pełniącego obowiązki Polaka....tresuj swoich pobratymców a "w Polsce jak kto chce" Ale to dla takich jak ty za trudne... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Nie dostałeś.... 10.07.08, 12:10 Hmmm, moherek nerwuśny, narwany, łowem prezesa z radiowęzła nakarmiony.. Lubie takie sztuki. No, a teraz irasiad... no widzisz! Potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
rmichal2 Zamiast komentarza 09.07.08, 14:39 pl.youtube.com/watch?v=4dZhLCGHFQE a myślałem, że te czasy odeszły. Odpowiedz Link Zgłoś
future76 Re: Zamiast komentarza 09.07.08, 15:00 Ja się to czyta, to chce się powiedzieć "Ku.. mać, wszyscy jesteście zdrowo po..i..." z mocniejszą opcją po..ia we łbie na zwolenników PO. HWDP. I Wyborczej też, za to, że ręką nie ruszy, żeby porządnie moderować takie ścierwo, jak to forum. Ja sie Was czyta, popie..nych Almagusów, tw_wielgusów i innych lizodupów to ma się wrażenie jakby mieszało się rękami gó... Syf kiła i mogiła. I taki yntelygent jak Michnik firmuje swoim nazwiskiem to miejsce w internecie. To najlepiej świadczy o zamiarach wydawcy, właścicela etc. etc... Wzburzyć wodę, ściągnąć dyskusję na poziom emocji, rozjusznego byka, który wali na ślepo łbem bez zastanowienia. Żurnaliści Góna Wyborczego nie robia nic innego niż większość tutejeszego pomiotu. Inwektywy, pomówienia, kłąmstwa ubiera tylko w ramy artykułów i piekne słówka. Żygać się chce. Oto Polska właśnie... Jesli czytacie tę wypowiedz to macie przykład jak działa w GW moderacja forum, jaki jest jego poziom, jak działa pie..na wolność słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 ale przy..es tym squ..m synom.... 09.07.08, 18:58 ... no i dobrze , oni i tak mysla ze to pochwala, Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 To nie jest rząd- to redakcja gadzinówki ? 09.07.08, 14:56 To jest "nowowczesny" sposób przyprawiania "gęby". Tak to manipuluje się mediami, które jak wytresowane papugi powtarzają mantrę. Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Dziedziczak: PiS miało lepsze instrukcje dla po.. 09.07.08, 17:38 Za pieniądze podatników? To ja żałuję, że nie przekazałam tego 1 osławionego "%" na ten cel. Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Dziedziczak: PiS miało lepsze instrukcje dla po.. 09.07.08, 17:56 Instrukcje dla PO co ma mówić? Dobre :)))). Jakiś tydzień temu w rozmowie ze znajomymi powiedziałam, że jak w radio albo w TV występuje ktoś z pisu to wydaje mi się, że wciąż jest to jedna i ta sama osoba, bo wszyscy mówią to samo. W kółko, że Tusk zły, że wszystko źle, bo rządzi Platforma, że wszystko co złe to Platforma. Obojętne kto z pisu, ale teksty są te same. I kto tu komu instrukcje rozsyła? A do mówienia źle o rezydencie Kaczyńskim nie potrzeba żadnych instrukcji. Sam świetnie daje przykłady na "nie" dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ratto Platforma tonie, we własnym szambie 09.07.08, 17:58 Zamiast ustosunkować się do zarzutów, słyszymy "a PiS robiło to samo". Zaraz, przecież PO miało być inne niż partia braci Kaczyńskich, lepsze, dla wykształciuchów. Przeraża, że część tych medialnych poleceń była użyta w mediach. Świadczy o miałkości intelektualnej części parlamentarzystów, kompletnym braku samodzielności. Klakierzy zainteresowani jedynie przyszłą kampanią prezydencką, stołkami w rozrastających się ministerstwach. O właśnie, gdzie te ograniczenia administracji państwowej? Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 no i co POkomuszki?.... 09.07.08, 18:54 ... kto chce rozmawiac z mafia? wy nedzne kreatury esbeckie... Odpowiedz Link Zgłoś
aekielski Kamiński: Tusk zajmuje się opluwaniem rywala za... 10.07.08, 07:34 Może razem z Lechem stał tam gdzie stało ZOMO? Odpowiedz Link Zgłoś