jonwol Najlepszy news tego roku! 16.07.08, 21:43 Koniec z tymi popaprańcami również na antenie TVN-u! Zostały im stacje Rydzola i "niezależna" TVP oraz heroldzi, którzy będą truć dupę na jarmarkach. Ale tam można dostać po prostu w mordę! Odpowiedz Link Zgłoś
kom.pot PiS postanowiło bojkotować TVN i TVN24 16.07.08, 21:43 Wreszczie będzie można spokojnie wrócic do oglądania TVNu. Odpowiedz Link Zgłoś
supertramp A czy zbojkotuje TV TRWAM? 16.07.08, 21:44 Przecież ona jest stronnicza... Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Na głupotę polityków nie ma rady. 16.07.08, 21:44 A co to znowu? Nowy sposób na doprowadzenie TVN-u do upadłości? No to trzeba pogratulować pomysłu i życzyć powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kuka9 PiS postanowiło bojkotować TVN i TVN24 16.07.08, 21:45 niestety, ale mają rację! mimo, ze lubię tvn24 to uważam, ze są stronniczy i nieuczciwi wobec PiS-u, do tego nie krytykują - prawie wcale, PO, które nic jeszcze nie zrobiło. Zapomnieli o obietnicach czy może archiwum sprzed 9 miesięcy ktoś im zwędził??? Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Seriale w Polsat to szczyty kabotynizmu 16.07.08, 21:49 Polsat to wzorcowy model telewizyjnej głupoty. A także model nieobiektywnie podawanych wiadomości. Bure Suki z Polsatu mają szansę przejść do historii, albo do TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Seriale w Polsat to szczyty kabotynizmu 16.07.08, 21:58 vitabravo napisał: > Polsat to wzorcowy model telewizyjnej głupoty. > A także model nieobiektywnie podawanych wiadomości. > Bure Suki z Polsatu mają szansę przejść do historii, > albo do TVP. Zacznijcie teraz bojkot Polsatu, to bardzo dobry i odwazny pomysl...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD No i taki patriotyczny...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Seriale w Polsat to szczyty kabotynizmu 16.07.08, 22:01 vitabravo napisał: > Polsat to wzorcowy model telewizyjnej głupoty. > A także model nieobiektywnie podawanych wiadomości. > Bure Suki z Polsatu mają szansę przejść do historii, > albo do TVP. Zastanawiam sie tylko kiedy PiS zacznie bojkotowac swoich wyborcow...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
monty2 Re: PiS postanowiło bojkotować TVN i TVN24 16.07.08, 21:45 Buhahahhaa. Brawo!!! Jestem za!!! Po pierwsze nie będziemy musieli patrzeć na ich gęby, po drugie: raczej na tym nie zyskają, a stracą. Co będzie dobre dla nas wszystkich :D Odpowiedz Link Zgłoś
coddie63 Cos mi to przypomina 16.07.08, 21:45 Pamiętacie? LPR wprowadził kiedyś bojkot Gazety Wyborczej. Czym taka polityka się kończy każdy widzi - teraz przeciętny polityk Ligi marzy o tym, żeby go GW o coś zapytała, choćby o kwestię zanieczyszczania trawników przez psy. Przykre jest to, że PiS najwyraźniej zmierza ku samozagładzie, najpierw prezes kokietuje 3 promile wyborców radiomaryjnych, obrażając przy okazji dobre 30 procent ogółu, a teraz to. Ja mówię zupełnie serio, skoro nawet totalnie PiSowski Wprost w osobie Mazurka&Zalewskiego dostrzegł, że jak prezes się przez dłuższą chwilę nie wypowiada, to PiSowi rośnie w sondażach, to chyba coś jest na rzeczy. Ale żeby nie było tak koncyliacyjnie, to dodam, że jeden bojkot mi się marzy: mianowicie, żeby pisuary (czyli bezkrytyczni entuzjaści PiSu) zaczęli bojkotować fora GW. Odpowiedz Link Zgłoś
koloryfer Re: Cos mi to przypomina 16.07.08, 21:52 Ale żeby nie było tak koncyliacyjnie, to dodam, że jeden bojkot mi się marzy: mianowicie, żeby pisuary (czyli bezkrytyczni entuzjaści PiSu) zaczęli bojkotować fora GW. poszeklu gdzieżeś Ty; nudno tu bez ciebie jak w tvn bez pis :) Odpowiedz Link Zgłoś
uzurpator Re: Cos mi to przypomina 16.07.08, 21:55 koloryfer napisał: > Ale żeby nie było tak koncyliacyjnie, to dodam, że jeden bojkot mi się marzy: > mianowicie, żeby pisuary (czyli bezkrytyczni entuzjaści PiSu) zaczęli > bojkotować fora GW. > poszeklu gdzieżeś Ty; nudno tu bez ciebie jak w tvn bez pis :) Spokojnie, czeka na sms`a jaka przyjac linie obrony pisiorow. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
koloryfer Re: Cos mi to przypomina 16.07.08, 22:07 sory coddie63 ale dopiero po wstawieniu zauważyłem, że nie ma cudzysłowu ani innych odnośników, że to cytat z Ciebie, a "edit" brak. Mam nadzieję, że rozumni widzą co czytają. Odpowiedz Link Zgłoś
xsawer PiS postanowiło bojkotować TVN i TVN24 16.07.08, 21:46 Najpierw Sejm teraz TVN. Kiedy kaczory całkowiciei na zawsze opuszczą Polskę.Nareszcie będę mógł spokojnie oglądać tę stację. PiS bojkotuje się sam. Nieobecni nie mają racji. Odpowiedz Link Zgłoś
martin102 PiS postanowiło bojkotować TVN i TVN24 16.07.08, 21:47 No i o to chodzi, te pyski z PiS wszystkim już obrzydły.. Odpowiedz Link Zgłoś
donald_2005 PiS to nieporozumienie 16.07.08, 21:47 W tych wystąpieniach było tak mało myśli, a tak dużo kłamstw, cynizmu, arogancji i hipokryzji, że to żadna strata. Nawet korzyść dla programów, bo ja, tak jak większość widzów, już na tych ludzi po prostu patrzeć nie mogłem. Niech się wycofają także z Sejmu, Senatu, mediów publicznych, samorządów, to naród wreszcie odetchnie. Nic dobrego z ich obecności tam nie wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
donald_2005 Sueddeutsche Zeitung: Kaczyńscy "usterką historii" 16.07.08, 21:58 Jak to się stało, że tak prostacko sklecona, powstała w dusznej atmosferze skandali i domniemanych afer korupcyjnych partyjna ideologia ugrupowania „Prawo i Sprawiedliwość” doprowadziła je do władzy wiadomosci.onet.pl/1790032,11,sz_kaczynscy_usterka_historii,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
peter_pan PiS postanowiło bojkotować TVN i TVN24 16.07.08, 21:48 To najradośniejsza informacja od czasu, kiedy okazało się, że Ziemia jest okrągła...!!! Nigdy więcej tych mord (upppss.., sorka szacownych twarzy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sunlama TW24 teraz wiadomości z życia mafii dla mafii 16.07.08, 21:48 oglądalność spadnie... Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: TW24 teraz wiadomości z życia mafii dla mafii 16.07.08, 22:00 Raczej wzrośnie, bo nie będzie widać kaczych kuprów i putrzanej pi.dy na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: dla ciebie to miś z okienka za poważną pozycj 16.07.08, 22:05 Gdzie puszczają misia z okienka? Chętnie pooglądałbym powtórki. Ty taki poinformowany, więc jako stały widz pomożesz koledze, co? Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: widzę że niePOważny zaawansowany wiekiem 16.07.08, 22:34 Widzę, że przedmówca głupszy niż ustawa przewiduje, a do tego zbyt młody by wiedzieć, że "Miś z okienka" był emitowany od 1958 roku. Kolejna głupia PiSda znokautowana. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciel.swiata wyobrażam sobie twoją ucieszoną gębę prostaku 16.07.08, 22:42 zakuri pod ssypem dżointa za zdrowie słonecznej lamy Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: wyobrażam sobie twoją ucieszoną gębę prostaku 16.07.08, 22:55 Widzę, że znasz to z (uwaga, trudne słowo) autopsji. PiS upada i upadnie, czy wam się to podoba, czy nie. Prędzej Lewica zyska na punktach PO niż wasza banda prostackich degeneratów. PS. Ile wam płaci PiS za linijkę plucia jadem? Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Nareszcie nie będzie w tej stacji głównym komentat 16.07.08, 21:49 Nareszcie nie będzie w tej stacji głównym komentatorem jacuś-picuś Kurski i inne czołowe postacie odwracania kota ogonem. Odpowiedz Link Zgłoś
trouble_maker Re: nie będzie głównym komentatorem jacuś-picuś 16.07.08, 22:05 Dodatkowy bonus; może także z drugiej strony bedą teraz zapraszać częściej bardziej merytorycznych dyskutantów niż Niesiołowski i Pitera ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
adamk017 PiS postanowiło bojkotować TVN i TVN24 16.07.08, 21:50 Jest , Jest , Jest, Jest , Jest , Jest - narescie jak się miło będzie słuchało wiadomości , oby tylko dotrzymali słowa !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
srebrnooki PiS postanowiło bojkotować TVN i TVN24 16.07.08, 21:55 I to się nazywa telewizja nowej generacji :) telewizory LCD Odpowiedz Link Zgłoś
milena-schefs PiS postanowiło bojkotować TVN i TVN24 16.07.08, 21:55 No nie, na takie szczęście nie ma chyba co liczyć? Jakaż to będzie ulga nie oglądać więcej w serwisach i dyskusjach polityków PiS. Ten bojkot powinien być z wzajemnością! Odpowiedz Link Zgłoś
mondokane Re: PiS postanowiło bojkotować TVN i TVN24 16.07.08, 22:48 milena-schefs napisała: > No nie, na takie szczęście nie ma chyba co liczyć? Jakaż to będzie ulga nie > oglądać więcej w serwisach i dyskusjach polityków PiS. Ten bojkot powinien być > z > wzajemnością! Tak, najlepiej żeby wszyscy myśleli tak samo! A jak ktoś ma inne zdanie to pałką przez łeb i won! Odpowiedz Link Zgłoś
internauta2007 Pederastów z Ameryki niech WSI24/PO24 teraz sobie 16.07.08, 21:57 Pederastów z Ameryki niech WSI24/PO24 teraz sobie zaprosi na rozmowy w programach ze złodziejami z peło! hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
ziemek69 Re: Pederastów z Ameryki niech WSI24/PO24 teraz s 16.07.08, 22:51 a skądś ściągnął taką trudną dla siebie ksywkę- internauta2007? Odpowiedz Link Zgłoś
brsdtv Re: Pederastów z Ameryki niech WSI24/PO24 teraz s 17.07.08, 00:59 Ten tekst o pederastach pokazuje wyjątkowo niski poziom autora - zagadka: jakiej partii jest fanem? Niestety to norma. Odpowiedz Link Zgłoś
vakarei PiS postanowiło bojkotować TVN i TVN24 16.07.08, 21:57 Tak tak Popaprańcy teraz będzie cudnie.. niczym niezakłócony całodniowy pokaz propagandy i wiecznie uśmiechnięte twarzyczki PRemiera i jego gwardii. Płakać będziecie dopiero wtedy jak maski opadną i zobaczycie prawdziwą, niczym niepodkoloryzowaną rzeczywistość po latach rządów Platformy Oszustów. Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: PiS postanowiło bojkotować TVN i TVN24 16.07.08, 22:01 Wystarczy nam to, co zobaczyliśmy w zeszłym roku kiedy strateg Jaruś odstawił się od koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
vakarei Re: PiS postanowiło bojkotować TVN i TVN24 16.07.08, 22:05 Można prosić o jakieś konkrety, a nie o puste słowa którymi przez pół roku karmiły Cię media? Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: PiS postanowiło bojkotować TVN i TVN24 16.07.08, 22:07 Skończ podstawówkę, bo czytanie ze zrozumieniem u ciebie kuleje. Upadek rządu PiS wspomnianego wyżej do wystarczający konkret. Odpowiedz Link Zgłoś
vakarei Re: PiS postanowiło bojkotować TVN i TVN24 16.07.08, 22:13 Czyli nie jesteś w stanie przedstawić ani jednego przykładu tego obrazu nędzy i rozpaczy który to niby pozostawił po sobie PiS. Typowy wyborca PO - w TVNie powiedzieli, trzeba ślepo wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: PiS postanowiło bojkotować TVN i TVN24 16.07.08, 23:06 Jeden przykład? Tylko jeden? Dopuszczenie do rządów faszystów z LPR, gwałcicieli i przekrętasów z Samoobrony, a z drugiej strony walka z wyimaginowanymi pseudo-bandytami. Trochę mi to śmierdziało hipokryzją. Nie zauważyłeś, że tych dwóch partii nie ma w Sejmie? Pewnie też nie zauważyłeś, że pociągnęły one PiS za sobą na dno wyborcze. Kaczyńscy są sami sobie winni. Ale geniusz, pierwszy strateg IVRP, jak Napoleon czy Hitler, nie przyjmuje do wiadomości, że popełnił błąd. Jak dziecko - nie przyzna się do uderzenia kolegi, a jeszcze zwali winę na kogoś innego (słynne powyborcze Fakty i Mity). Jeśli wiadomość o bojkocie jest prawdziwa - PiS zbił sobie własną trumnę. Nie ma innej stacji TV tak opiniotwórczej i tak oglądanej jak TVN24. Pozostanie im niszowe TRwam, Radio Maryja, oraz nieoglądane chyba przez nikogo stacje TVP, w których próżno szukać dobrego programu publicystycznego. A niedawno mówili, że muszą otworzyć się na ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
idiotskonczony Re: PiS postanowiło bojkotować TVN i TVN24 20.07.08, 00:21 no i nie wielka strata , popieram poglad, iz pozostana im teraz stacje malo odwiedzane przez normalnych widzow!!!nasuwa mi sie znane powiedzenie Leperra, ktore teraz nalezy zmodyfikowac "Pis musi odejsc"hahaha / tylko jest to smiech przez lzy , bo tak naprawde to nie jest do smiechu- to juz skandal , co oni wyprawiaja!!!!/ Odpowiedz Link Zgłoś
slon44 PiS postanowiło bojkotować TVN i TVN24 16.07.08, 21:59 A bojkotują "Szkło kontaktowe"??? Odpowiedz Link Zgłoś
jadeim Przepowiednia proroka Jadeima 16.07.08, 22:00 Zaprawdę powiadam Wam: bojkot PiS urządzi, celem którego zniknięcie z programów nadawanych w TVN i TVN24 będzie! Jednak niechaj nie zwiodą Was brednie te, albowiem PiSowe psy ujadać później będą, wymyślając, że owa zła, szatańska telewizja, nie chce ich mord paskudnych w Polskę puszczać! Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Boże , co za ulga !!! 16.07.08, 22:02 Gęby kaczyniaka , brudzińskiego , putry , gosiewskiego , klempy , szczypińskiej et consortes , przyprawiają o mdłości . Przestanę wylączać odbiornik na widok każdej mordy ty mojej . Odpowiedz Link Zgłoś
szczurek22 PiS postanowiło bojkotować TVN i TVN24 16.07.08, 22:02 Ja już dawno temu tych stacji nie oglądam , i to wcale nie ze względów politycznych tylko dlatego że te stacje sa niewiarygodne i kłamią , dotyczy to wiadomości które podali a były niezgodne ze stanem faktycznym, Miałam wypadek nie ze swojej winy a ono do Drzyzgi zaprosili sprawce, który występował jako poszkodowany, a jest osoba skazaną Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_cz PiS postanowiło bojkotować TVN i TVN24 16.07.08, 22:05 Ojejku... Dzieciaczki pisiaczki z Pisu znowu sie obrazily i tupia nuszka... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewalewi Re: PiS postanowiło bojkotować TVN i TVN24 16.07.08, 22:06 Cudownie! A taki się beznadziejny dzień zapowiadał, bo to i pogoda do bani i dzieci wakacje mają:) A tu proszę, takie wiadomości:) Cudnie, po prostu cudnie:) Odpowiedz Link Zgłoś