k1985 Szikora puścił farbe a media śmiech robio z prezyd 18.07.08, 18:13 z prezydenta. Panie Szikora, pan nie myśli, że pan taki sprytny. My wiemy kto puszcza te pawie. Przyczynek do bigrafii Szikorskiego wiele by wyjaśnił. Odpowiedz Link Zgłoś
shpinak Ron Asmus juz na naszej klasie 18.07.08, 18:58 teraz kazdy moze poznac Rona Asmusa nasza-klasa.pl/profile/15829093 Odpowiedz Link Zgłoś
the_foe NIE ma go nawet w Wikipedii 18.07.08, 21:02 edek47 napisał: > RON ANUS ?...PRZECIEZ KAZDY GO ZNA. nawet anglojezyczna wikipedia go nie zna! Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski2 Wszystkie media powtarzają cytat o Asmusie 18.07.08, 21:14 Odsuńcie tego paranoika od władzy!! Jak najprędzej! Psia kość, zapomniałem o braciszku. Braciszka też! Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Wszystkie agentur-media powtarzają o Asmusie 18.07.08, 21:42 Wszystkie media pod batutem agentury powtarzają chórem cytat o Asmusie. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Wszystkie agentur-media powtarzają o Asmusie 18.07.08, 22:37 Nadyskutowalem sie z Pisostwem na forach dzisiaj wiec dluzej dyskutowac nie bede. Czy ktos normalny moglby mnie uswiadomic jaka jest metoda w szalenstwie walenia w Kutza za pomoca CSU a w Sikorskiego Asusem? (Pytanie do normalnych, wiec nie silcie sie na dowcip PiSaki bo nawet nie bede waszych postow czytal) Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Wszystkie agentur-media powtarzają o Asmusie 19.07.08, 00:48 no cóż podzwonne IV RP, czyli małe orkiestry malutkiego Jarka. A na poważnie te kacze sqrwsny po prostu plują błotem na prawo i lewo , licząc że coś się przylepi, ten analfabeta w Tarnowskich Górach śmiał ublizac Kutzowi, a drugi ośmiesza kraj urządzając pokazówki w pałacu... zresztą szkoda słów, ich już i tak społeczeństwo odesłało na śmietnik Odpowiedz Link Zgłoś
jumanji_7 Re: ??? 19.07.08, 02:13 Nie wiem ale coś dużo wokół tej sprawy dziwnego rozgłosu? Wielu też korzystając z autorytetu nazwiska, starają się wiele wyciągnąć dla siebie, czy to przypadek??? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas077 Re: ??? 19.07.08, 03:28 jumanji_7 napisał: > Nie wiem ale Czasem dobrze jest się szafą zasłonić ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Wszystkie media powtarzają cytat o Asmusie 19.07.08, 17:18 Czy znasz Krupe? Odpowiedz Link Zgłoś
dzika.bestia niech prezydent odpowie 19.07.08, 09:07 czy przestał już molestować małe dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś
vooxa Re: Ron Asmus? Przecież każdy go zna! 19.07.08, 12:01 To kolega Dyzmy z Oxfordu! Odpowiedz Link Zgłoś
majkawerner Suski: Sikorski odpowiadał prezydentowi bardzo .. 19.07.08, 12:30 Ja bardzo chętnie poznam tego pana Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Suski: Sikorski odpowiadał prezydentowi bardz 19.07.08, 17:20 Czy znasz Krupe? Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Suski: Sikorski odpowiadał prezydentowi bardzo .. 19.07.08, 13:13 Ja mam zaufanie do Prezydenta . Sądzę , że wie co robi i robi z myślą o dobru RP i o moim też Odpowiedz Link Zgłoś
stan123 Sikorski zachowal sie niezbyt ladnie z Prezydentem 19.07.08, 16:12 Odpowiedzi Sikorskiego byly na poziomie przekupki na rynku. W polityce okazuje sie zawsze szacunek i odpowiada z kultura. Tak przynajmniej jest w kulturze anglo-saskiej. Moze w kulturze miasteczka na Pomorzu gdzie sie wychowal Sikorski to byla norma, ale jak sie idzi w wielki swiat to cos trzeba sie o tym swiecie nauczyc zanim zacznie sie w nim dzialac. Pan Sikorski zachowal sie jak 'prostak' a nie dyplomata w rozmowie z Prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Wszystkie media powtarzają cytat o Asmusie 19.07.08, 17:16 Kolejne bicie piany przez media! Prezydent winien zapytać Radka Sikorskiego czy zna Krupę albo Maja! Ja pytam pana Żakowskiego - czy zna pan Krupę? Odpowiedz Link Zgłoś
sr710 Ja też znam Rona Asmusa 19.07.08, 19:40 Jestem dziennikarzem informacyjnym, obecnie nie pracującym w zawodzie. Zgadzam się z Bartkiem Węglarczykiem, że Rona Asmusa nie sposób nie znać, jeśli ktoś interesuje się sprawami strategiczno- obronnymi. Jako dyrektor German Marshall Fund of the USA w Brukseli jest zapraszany na większość europejskich konferencji dotyczących bezpieczenstwa. Nie unika mediów. Jest głosem rozsądku, nie kryje też swoich demokratycznych poglądów. W polskiej TV jest jednak nieobecny, dziennikarze nie mają bowiem takich kontaktów. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Czy wszystkie media bawią się polską biedą ? 19.07.08, 19:51 To jest temat zastępczy i moze zabawny, ale tak naprawdę to za skandale prezydenta odpowiada pani minister z kancelarii i pan Kamiński. Oczywiscie nazwiska pani minister nikt nie wymienia, bo ona ze swoich ludzi, sprawujących misję przy prezydencie. Odpowiedz Link Zgłoś
primum_non Re: powinni się zapytać Rona Asmusa 19.07.08, 20:09 Takie pytania są nic nie znaczące,mógł się zapytać,czy zna pan Kaczyńskiego,czy zna pan Hitlera-i co z tego miałoby wynikać ?Ron Asmus powinien się poprawnie wypowiedzieć,czy jest znany przez kogoś.Publiczne nagłaśnianie wizerunku i szczegółów także obywatela innego kraju może być dowodem szkodliwego zachowania,powinno to być ograniczane.Może zostaną podjęte w pewnym sensie działania operacyjne poza głowami krajów,które rozplączą to bicie piany.Pytanie o to czy Sikorski jest tłumaczem wyłamuje się z kanonu,na to warto zwrócić uwagę,poniewczasie piąta woda po kisielu.O takie rzeczy pyta się na początku znajomości.Mnie wygląd Rona Asmusa wydaje się znajomy,ale nie powiedział by nigdy,że go znam.Filozoficznie,czy zna się ludzi ? O Ronie Asmusie : news.money.pl/artykul/ron;asmus;-;zobacz;o;kogo;kaczynski;pytal;sikorskiego,112,0,356208.html Odpowiedz Link Zgłoś
swiniopas6 Kaczor jeszcze bedzie skamlal o audiencje kwa kwa 21.07.08, 01:16 u Rona Asmusa gdy ten zostanie doradca prezydenta ds bezpieczenstwa panstwa. Sikorski mu to zawatwi, ze dlugo, bardzo dlugo kaczor antyszambrowac bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś