tygrysio_misio 21.07.08, 23:58 szok...w zyciu nie spodziewalam sie tego myslalam,ze bda go do konca zycia chronic.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwingli Radovan Karadżić aresztowany za zbrodnie wojenne 22.07.08, 00:00 nie tylko dla Serbów jest bohaterem, a tadić dostanie kulke jak jego poprzednik Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Radovan Karadżić aresztowany za zbrodnie woje 22.07.08, 01:29 Karadzic jest bohaterem idiotow, niezaleznie od narodowosci. A wielu Serbow ma do niego podobny stosunek co caly cywilizowany swiat. Tak wiec nie uogolnialbym. Odpowiedz Link Zgłoś
josip_broz serbskich zbrodniarzy stawiają przed sądem 22.07.08, 00:01 a zbrodniarzy albańskich postawili na czele sztucznego "państwa" Kosova - klasyczna zachodnia dwulicowość Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Radovan Karadżić aresztowany za zbrodnie woje 22.07.08, 00:01 to wazna informacja...chyba warto dac to na pierwsza strone...wraz z innymi artykulami o tym jak Jelcyn uratowal go w 1997roku...itpe nawiasem..ciekawe co sie stalo,ze nagle tak ochoczo go wydano i juz nikt sie nie boi Rosji Odpowiedz Link Zgłoś
mieetek Radovan Karadżić aresztowany za zbrodnie wojenne 22.07.08, 00:02 Ważne że nie trafił do Hagi. A wielki humanista i zwolennik bombardowań Belgradu przez Luftwaffe Geremek niestety tego nie dożył ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_schab Re: Ważne że nie trafił do Hagi 22.07.08, 00:04 A jak myślisz (o ile myślisz) - po co go aresztowano ? :-> Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 Radovan Karadżić aresztowany za zbrodnie wojenne 22.07.08, 00:02 Kiedy zostanie aresztowany Jaruzelski, albo Bush,czy Olmer? lista jest dluzsza. Odpowiedz Link Zgłoś
dominik.olsztyn Re: Radovan Karadżić aresztowany za zbrodnie woje 22.07.08, 00:06 mokradlo5 napisał: > Kiedy zostanie aresztowany Jaruzelski, albo Bush,czy Olmer? lista > jest dluzsza. Jaruzelski ??? A za co ? Za uratowanie kraju przed głupotą fanatyków ? Odpowiedz Link Zgłoś
ned_pap Re: Radovan Karadżić aresztowany za zbrodnie woje 22.07.08, 10:14 Jaruzelskiego nie trzeba aresztować ani ciągać po sądach. Ważne jest, że opinia publiczna już wie, że był zdrajcą i mając do wyboru obronę honoru swojej ojczyzny oraz wierność suwerenowi, wybrał oczywiście wierność Moskwie i korytu, do którego się dospawał. Daruj sobie te teksty o uratowaniu przed czymkolwiek - w te 30 dywizji, czekających z nożami w zębach za Bugiem to już nawet dzieci w przedszkolu nie wierzą. Odpowiedz Link Zgłoś
moskalozerca też mi wiadomość 22.07.08, 00:06 gdyby tak putinowi urwało nogę, to by była wiadomość, to by było święto. zresztą putin i tak ma przechlapane bo to jest kacap Odpowiedz Link Zgłoś
bezportek Maly krok ludzkosci 22.07.08, 00:09 Ale w dobrym kierunku. Tchorzliwa rzesza resztkowych bandziorow po zdechlej maci komunie zmniejszyla sie o jednego zula. Nierychliwie, ale sprawiedliwie. Za pare pokolen, od Sawy po Amur, nie zostanie sladu po najparszywszych zbrodniarzach w historii ludzkosci. Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek I tak mial szczescie, ze go Bush nie zlapal....... 22.07.08, 00:15 ...i wywiozl do Guantanamo...... Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: I tak mial szczescie, ze go Bush nie zlapal.. 22.07.08, 00:40 heraldek napisał: > ...i wywiozl do Guantanamo...... Nie wiadomo co gorsze. Tak może skończyć jak Miłosowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Re: I tak mial szczescie, ze go Bush nie zlapal.. 24.07.08, 00:56 Ja tez sie zastanawiam, czy isc znowu jutro do pracy, czy lepiej sie oddac Trybunalowi Haskiemu....wikt, opierunek, TV zapewnione do konca zywota..... Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Radovan Karadżić aresztowany za zbrodnie wojenne 22.07.08, 00:34 być patriotą (nwet z kosowego pola) to dobra rzecz (być w tym zaślepiony i mordować to inna sprawa) Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Czyżby Tadic= krzyżówka Juszczenki z Saakaszwili? 22.07.08, 00:39 Czyżby Tadic wyrastał na krzyżówkę Juszczenki z Saakaszwili? Odpowiedz Link Zgłoś
ned_pap Re: Ot, finezja kacapskiej ścierki. 22.07.08, 10:17 Ale co ona robiła na forum o tej godzinie? Przecież wtedy to powinien kończyć się już piąty litr narady w ruskiej ambasadzie, a dyplomaci (co im wystają zza pazuchy antena i pepesza) już powinni stać w kolejce do Evy rozciągniętej na podłodze. Odpowiedz Link Zgłoś
swiatlo Ciekaw jestem czy kiedyś aresztują też Busha 22.07.08, 00:40 Ten ma przecież na sumieniu o wiele więcej ofiar. Jego wojna z Irakiem była tak samo psychopatyczna jak wojna Karadzica. Tak samo bombardował, tak samo zamykał bez sądów w więzieniach, tak samo łamał konwencje. Odpowiedz Link Zgłoś
a.delon Re: Ciekaw jestem czy kiedyś aresztują też Busha 22.07.08, 01:09 swiatlo napisał: > Ten ma przecież na sumieniu o wiele więcej ofiar. Jego wojna z Irakiem była > tak samo psychopatyczna jak wojna Karadzica. Tak samo bombardował, tak samo > zamykał bez sądów w więzieniach, tak samo łamał konwencje. Tak jest, z tym ze Karadzic nie bombardował. Postawiony przed Trybunałem w Hadze powinien bez watpienia zostac rowniez Bill Clinton za zbrodnie popelnione przez pilotów NATO w Jugosławii w 1999 r. (zginęło wtedy kilkanaście tysięcy cywilów w bombardowaniach obiektów cywilnych) Odpowiedz Link Zgłoś
honecker32 Re: Ciekaw jestem czy kiedyś aresztują też Busha 22.07.08, 03:58 Wymień te obiekty (celowo jest tylko znany jeden budynek TV) , nie pisz bzdur sami Serbowie mówią o ok. 1100 zabitych cywili (bombardowania NATO to 45% z tej liczby reszta bojówki/terroryści albańscy). Co do sadu Clintona być może masz racje ale nie fantazjuj, Karadzic bombardował za pomocą lotnictwa i artylerii z rozmysłem i celowo cywilów. Odpowiedz Link Zgłoś
a.delon Re: Ciekaw jestem czy kiedyś aresztują też Busha 22.07.08, 09:31 honecker32 napisał: > Wymień te obiekty (celowo jest tylko znany jeden budynek TV) , nie pisz bzdur > sami Serbowie mówią o ok. 1100 zabitych cywili (bombardowania NATO to 45% z tej > liczby reszta bojówki/terroryści albańscy). > Co do sadu Clintona być może masz racje ale nie fantazjuj, Karadzic bombardował > za pomocą lotnictwa i artylerii z rozmysłem i celowo cywilów. en.wikipedia.org/wiki/Targeting_of_civilian_areas_during_Operation_Allied_Force Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: Ciekaw jestem czy kiedyś aresztują też Busha 22.07.08, 01:11 o guantánamo o guantánamo tra ta tita ta ta (a wiecie co to jest ? ciam ciam taramciam ta rira ciam ciam taramciam tak to "guantanamera"= dziewczyna z guantánamo) Odpowiedz Link Zgłoś
mazen17 Re: Ciekaw jestem czy kiedyś aresztują też Busha 22.07.08, 02:39 A to, wiecie co to jest: Pam pam paaaam,pam pam paa-aam, pampam paaaaam pam pam. Tak, to "SMOKE ON THE WATER"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: Ciekaw jestem czy kiedyś aresztują też Busha 22.07.08, 03:35 a ja myślałem, że to "BANANAS"(!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek20074 [...] 22.07.08, 01:01 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polobolo2 You can run but you Can't hide 22.07.08, 01:04 nie ma gdzie sie schowac swolocz nazistowska. Szyciej czy pozniej bedzie w rekach naszej sprawiedliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Re: You can run but you Can't hide 22.07.08, 03:22 slowo "nazistowska" pochodzi od slowa "nazi" ktore odnsi sie do niemieckich nacjonalistow socjalistow. W stosunku do nacjonalistow pozostalych narodowosci powinno sie mowic poprostu "nacjonalista". Czesto "nacjonalizm" nazywany jest mylnie "faszyzmem". Gdzie faszyzm oznacza "totalitarny system, w ktorym jednostka jest calkowicie podporzadkowana biruokratycznemu aparatu panstwa". Co w ogóle niema nic wspolnego z nacjonalizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
rav107 Re: You can run but you Can't hide 22.07.08, 09:40 Nie każdy nacjonalista jest zbrodniarzem. Dlatego potocznie ludzi takich jak Karadic nazywa się nazistami, aby odróżnić takich bandytów od tych nacjonalistów którzy nie zabijają, nie torturują, nie nienawidzą, a jedynie bronią ostro praw swojego kraju na arenie międzynarodowej. Dość ostrym nacjonalistą w Serbii jest tez np. Kosztunica, a widzisz chyba różnicę pomiędzy nim a Karadicem, Milosevicem czy Szeszelijem. Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Nareszcie! :)))) 22.07.08, 01:26 Nareszcie tego zbrodniarza dopadli! Az nie chce sie wierzyc, ze tyle czasu mu sie udawalo uniknac sprawiedliwosci! Odpowiedz Link Zgłoś
cygan37 Radovan Karadżić aresztowany za zbrodnie wojenne 22.07.08, 01:30 Tadić ma jak w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Radovan Karadżić aresztowany za zbrodnie woje 22.07.08, 01:34 Juz ty sie o niego nie martw. Tadic ma na pewno odpowiednia ochrone przed bandytami. Odpowiedz Link Zgłoś
a.delon Re: Radovan Karadżić aresztowany za zbrodnie woje 22.07.08, 01:43 xs550 napisał: > Juz ty sie o niego nie martw. Tadic ma na pewno odpowiednia ochrone przed band > ytami. Dzindzić też tak myślał, a wystawili jego własni ochroniarze. Tadić podpisał na siebie wyrok śmierci, wydanie Karadzicia to dla połowy Serbów sprawa niewybaczalna. Odpowiedz Link Zgłoś
honecker32 Re: Radovan Karadżić aresztowany za zbrodnie woje 22.07.08, 04:02 A dla drugiej połowy wspaniała wiadomość, nie każdy Serb chce się poświęcać za zbrodniarza Odpowiedz Link Zgłoś
mako75 Re: Radovan Karadżić aresztowany za zbrodnie woje 22.07.08, 07:02 honecker32 napisał: > A dla drugiej połowy wspaniała wiadomość, nie każdy Serb chce się poświęcać za > zbrodniarza I nie każdy chce być dalej zad...piem europy. Przez tych kretynów Serbia straciła 10 lat rozwoju. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprasizmowi Serbowie - cala Polska jest z Wami !!isslam nie! 22.07.08, 05:27 pamietemy kto zabil 4 polki w londynie ! isslamisci! tacy sami jak albanczycy ktorzy nie nadaja sie do zycia w europie. koran = main kampf kazdy kto zna chociaz jednego albanczyka wie o czym mowie..... Odpowiedz Link Zgłoś
acs-13 Re: mazowiecki kiedy odpowie za swoje zbrodnie 22.07.08, 06:58 kiedy to na lancuchu amerykanow i za $$$$$$$ byl za bombardowaniem Jugoslawii... kiedy ten parch beknie za to ? Odpowiedz Link Zgłoś
rav107 Re: Serbowie - cala Polska jest z Wami !!isslam n 22.07.08, 09:38 Z tego co piszesz nie tylko nie masz zielonego pojęcia o islamie, ale też nie masz za grosz szacunku dla wyznawców innych religii i nawołujesz do jakiejś idiotycznej wojny religijnej. Nie mówiąc juz o tym, że zgodnie z polskim prawem propagowanie nienawiści z powodów religijnych jest przestępstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
rav107 Wspaniała wiadomość na początek dnia!!! 22.07.08, 09:41 Dopiero przed chwilą się dowiedziałem i jestem bardzo szczęśliwy. To wspaniała wiadomość dla całego wolnego świata, dla ofiar i ich rodzin, a także dla tej części Serbów którzy chca aby ich kraj (i w sumie całe Bałkany) w końcu raz na zawsze uwolnił się od swojej mrocznej przeszłości z lat 90-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Radovan to europejski bohater 22.07.08, 09:48 Powinien miec pomniki w calej Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkaalbania niech zyja albanczycy 22.07.08, 12:07 jeszcze 1 serb mniej, jeszcze 1 wrog albanczykow trafil do pierdla, jak zwykle serbowie sprzedali sie wzajemnie, tak zrobili z miloseviciem, tez tak z karadziciem, tadic , karadzic & co to mordercy, to ludzi ktorzy powini dostac kule wleb, to przedstwicile narodu serbskiego ktory dokonal najwiekszych zbrodni na przelomie xx i xxI w,to narod bez honoru, stracili wszystko, kosova jest nasza, to najwiekszy policzek dla serbow,a teraz niech sie zabijaja wzajemnie, tak jak zrobili z dzindziciem,arkanem itd itd,zadecydowali by przywrocic ambasadorow do krajow ktorzy uznali kosove, to sa serbowie, ludzie bez honoru ktorzy potrafia tylko zabic dzieci i kobiety, ale dostali ze wszystkich stron a my albanczycy patrzymy na nich gotowi z bronia na reku by zaczac znowu wojne z nimi, wojne z narodem ktory potrafi tylko zabic niech zyja albanczycy Odpowiedz Link Zgłoś
trueapasz Re: niech zdech... albanczycy 22.07.08, 21:18 Kilka dni wczesniej albanczycy wymordowali wioske Serbów więc nie jestescie tacy bez winy ! Wykorzystujecie to że europa jest stara, zgnusniała i boi się reagować na muzułmanski faszyzm ! ale mam nadzieje że przykład Serbii obudzi stare narody europy bo jak nie to albany bosniaki i muzułmany z angli francji nas zjedzą :( Wolna Europe Bez Meczetów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatore77 Karadżić-aresztowany Oric i Haradinaj-nie równi i 22.07.08, 23:02 równiejsi jedni jadą do Hagi mają proces jest kara inni jadą do Hagi i potem są uniewinniani i wypuszczani dziwnym trafem skazywani są Serbowie i Chorwaci a muzułmanie z Bośni i Albanii są wypuszczani Odpowiedz Link Zgłoś
danuta49 To byla wojna domowa i wszyscy rżnęli wszystkich! 23.07.08, 20:15 Dlatego albo w więzieniach powinni gnić poza Serbami również muzulmanie z Bośni(nota bene wielu z nich odnalazlo się w Al- Kaidzie!) specjaliści od pozowania z odcietymi glowami, Chorwaci oraz czolowi mafiosi Europy Albańczycy!Ponieważ tak nie jest, to trudno uznać aresztowanie Karadzica za akt sprawiedliwości.Jest to po prostu zemsta silniejszych i tyle!!! Odpowiedz Link Zgłoś