jk2007 13.08.08, 14:08 thurzliwy Saakaszwili www.compromat.ru/main/saakashvili/ubezhal.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
estees Gruzja: w Osetii trwają działania wojenne 13.08.08, 14:28 Kacapy tak zawsze, dziki kraj , dzikie obyczaje. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Szczegolnie te muszle klozetowe sa cenna zdobycza! 13.08.08, 14:33 ludzie, co wy za pierdoly piszecie! Sprawdzcie njpierw informacje a potem piszcie! Tych "danych naocznych swiadkow" jakos nikt z zachodnich agencji nie potwierdza! Odpowiedz Link Zgłoś
seznam Ile ci płacą? 13.08.08, 14:37 To właśnie zachodnie agencje podaję te informacje matole. Czytać nie potrafisz, a może myślisz (o ile to potrafisz), że inni nie potrafią? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Ile ci płacą? 13.08.08, 14:44 wlasnie czytalem, minute temu zr swiadkowie Reutersa NIE POTWIERDZAJA tych informacji. Wez wiec na wstrzymanie, O.K? Odpowiedz Link Zgłoś
seznam Re: Ile ci płacą? 13.08.08, 15:40 > wlasnie czytalem, minute temu zr swiadkowie Reutersa NIE > POTWIERDZAJA tych informacji. Wez wiec na wstrzymanie, O.K? Sam się wstrzymaj. Ja czytam zupełnie co innego, a o rabowaniu i bandyckich praktykach żołnierzy rosyjskich "sił pokojowych" i ich kompanów Osetyńców okolicach Gori informuje AFP. Co ty w takim razie czytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Bezrobotni agenci KGB i GRU zalewaja internet .... 14.08.08, 12:28 ...goebbelsowska propaganda Putina. seznam napisał: > > wlasnie czytalem, minute temu zr swiadkowie Reutersa NIE > > POTWIERDZAJA tych informacji. Wez wiec na wstrzymanie, O.K? > > Sam się wstrzymaj. Ja czytam zupełnie co innego, a o rabowaniu i bandyckich praktykach żołnierzy rosyjskich "sił pokojowych" i ich kompanów Osetyńców okolicach Gori informuje AFP. Co ty w takim razie czytasz? M: jest rzecza ambarasujaca dyskutowanie z propagandzistami, ktorych jedyna intencja jest zalewanie roznych forum klamstwami propagandy Kremla. Toz ci propagandzisci wmawiali nam, ze w Katyniu mordowali Polakow ...Niemcy. Ciekawe czy za tymi nickami nie ukrywaja sie bezrobotni agenci WSI wytrenowani w prowokacjach przez GRU i KGB. Odpowiedz Link Zgłoś
imw masz niepełną wiedzę 14.08.08, 08:11 По информации газеты, осетины сначала обстреляли населенный пункт с отдаления, опасаясь, что в нем могли остаться грузинские военные. Затем они стали вламываться в дома и выносить оттуда все ценное, что не успели забрать с собой местные жители. Ополченцы, как сообщается, забирали телевизоры, микроволновки и музыкальные центры и грузили их в тракторы, которые обнаружили поблизости. lenta.ru/news/2008/08/13/burnt/ Odpowiedz Link Zgłoś
seznam Ruscy to bandyci, kto jeszcze ma wątpliwości!? 13.08.08, 14:35 Nawet ci, którzy wpisują komentarze prorosyjskie na polecenie placówek Rosji w Polsce, nie wiedzą co wymyślić w odpowiedzi na te fakty podawane przez AFP i Reuters. Steku kłamstw płynącego z ust rosyjskich dygnitarzy nie da się już dłużej usprawiedliwiać. Jak świat nie nałoży sankcji na kacapów, to zrobią co zechcą. Oni uważają, że wszystko jest ich i wszystko im wolno. Teraz rabują i gwałcą jak czerwonoarmiści po II w. św, tak jak to robili i robią w Czeczeni. Dla Ruskich pojedynczy człowiek nie ma żadnej wartości, on nie ma żadnych praw, a zwłaszcza jak nie jest Rosjaninem. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Ruscy to bandyci, kto jeszcze ma wątpliwości! 13.08.08, 14:45 wielu normalnych ludzi, do ktorych jak widac ani ty ani Kaczynski sie nie zaliczacie.... Odpowiedz Link Zgłoś
seznam Zabawne 13.08.08, 15:36 Jestem politycznym przeciwnikiem Kaczyńskiego, co nie przeszkadza mi mieć wyjątkowo złego zdania o Rosji. Może jednak jestem spaczony, mój dziadek bowiem zginął na robotach na rubieżach tego pięknego kraj, a ja często wyjeżdżałem tam do niewielkiej rodziny, która po II w. św. pozostała na Wschodzie. O Rosji wiem sporo i jej nie pokocham. Odpowiedz Link Zgłoś
azimut Re: Ruscy to bandyci, kto jeszcze ma wątpliwości! 13.08.08, 14:48 To dla ciebie życie 2 tys. obywateli rosyjskich i Osetyńców nie ma żadnej wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
seznam Re: Ruscy to bandyci, kto jeszcze ma wątpliwości! 13.08.08, 15:43 1. Skąd wiesz ile jest ofiar? Sami Rosjanie mówią o niespełna 100 zabitych żołnierzach. 2. Życie każdego człowiek ma dla mnie wartość, bez względu na narodowość, płeć itd. Tylko jak to się ma do komentarza? 3. Miałeś logikę na studiach? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: czekam na relacji Kaczynskiego 13.08.08, 14:46 pare desek klozetowych przywiezie na pewno.... Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski jak w Czeczenii... 13.08.08, 14:40 Przypominają się składy kradzionych samochodów w czasie wojny Rosji z Czeczenią. Odpowiedz Link Zgłoś
jk2007 w Nangar Khelu mordowali dzieci i kobiet 13.08.08, 14:43 polscy zolnierzy Odpowiedz Link Zgłoś
bachczysaraj Ty rosyjski prowokatorze. 13.08.08, 14:48 Mordujesz co dzień swoje własne komórki mózgowe chlejąc wódę. Nie pij tyle bo najwyraźniej fantazje mylę ci się z rzeczywistością. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Panie Sarkozy , ma Pan lekcję z tematu "Rosja" 13.08.08, 14:48 Nawet nie mam do Sarkozy-ego pretensji o ten szeroko reklamowany "rozejm". Ot infantylne podejście UE do Rosji. No cóż po prostu Panie Sarkozy , warto posłuchać czasem tych , którzy są kompetentni w temacie "Rosja". A niestety tych kompetencji brakuje Zachodowi. Zachód naprawdę ( wiem ,że to brzmi smiesznie) wierzy ,że Rosja dotrzymuje umów. Odpowiedz Link Zgłoś
hirschberger Paranoja 13.08.08, 15:03 Akurat Reuters, CNN i inni udowodnili w ciagu ostatnich dni jakimi faktami sie posluguja (afera ze zdjeciami), zatem nie ma sie co tak goraczkowac. Jest potwierdzona akcja rabunkowa Osetyncow, wciaz nie podano z ktorego oddzialu, o ktorej jako pierwasza doniosla agencja rosyjska, a nie AFP czy Reuters. Najblizej prawdy pozostaje stwierdzenie "Ludzie są zdezorientowani i na granicy wytrzymałości; łatwo popadają w panikę". Cytat pochodzi notabene z GW. Choc, oczywiscie, przytaczanie dziewieciu negatywnych opinii w tej sprawie przeciw jednemu zdaniu na plus nie zmieni zdania wyrobionego posrod motlochu. Taktyka tzw. "nierownych czesci" to dzielo starego dobrego KBG (opracowanie teoretyczne i techniczne) z lat miedzywojennych XX wieku; jak widac wciaz aktualne i chetnie wykorzystywane w prasie polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Spiegel kpi z propagandy wojennej dla duraków 13.08.08, 15:59 W międzyczasie Spiegle kpi z gruzińskiej (i nie tylko) propagandy wojennej dla duraków i naiwniaków. Kto chce niech sobie wierzy w te bzdury, na pewno jest to rękę Gruzinom i Amis. Może Saaka niejedno podpali i zgwałci, by mieć w ręku dowody. Natomiast Spiegel podaje, że trwa akcja rozbrajania przez Rosjan gruzińskich baz wojskowych i niszczenia grizińskiego sprzętu wojennego. www.spiegel.de/politik/ausland/0,1518,571890,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
seznam trochę problemów z językiem polskim? 13.08.08, 16:03 Na wykładach dla pracowników ambasady nie było zajęć z języka polskiego? To może więcej zapłaćcie Polakom, którzy was popierają, bo tacy zapewne też są, a przy okazji będą skuteczniej od was siać propagandę. Odpowiedz Link Zgłoś
walter62 Witaj ewa15 13.08.08, 19:05 A to przykłady co faktycznie sądzą Gruzini o democratisvilim, którego tak ochoczo popiera Kaczyński: pl.youtube.com/watch?v=8gTzwmBbUdk&feature=related pl.youtube.com/watch?v=xu2QS_QYtFE&feature=related Kiedy przed kilku miesiącami pisałem, że patrzenie przez palce na to co ten paranoik wyprawia z własnym Narodem jest błędne iluż było obrońców democratisvili. W interesie samej Europy jest usunięcie tego paranoika, a nie wiecowe demonstrowanie pseudo solidarności - w całej tej farsie nie chodzi bowiem o Gruzinów lecz wyłącznie o bezpieczeństwo tego maniaka. Urażony w swoich ambicjach dyktator jest jak wściekły pies - jego trzeba natychmiast eliminować z polityki. I lepiej dla Gruzji żeby to zrobili Europejczycy. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
imw to zobacz na rosyjski portal 14.08.08, 08:13 lenta.ru/news/2008/08/13/burnt/ Odpowiedz Link Zgłoś
frygan Gruzja: w Osetii trwają działania wojenne 13.08.08, 16:38 Dziś Katyń dzieje się w Gruzji. Kiedy będzie u nas? Odpowiedz Link Zgłoś
suzi.z.gruzi Rosjanie zaprzeczają, jakoby plądrowali Gori 16.08.08, 11:12 Stary chwyt goebesowskiej propagandy (gwałty gruzińskich chłopców i rabunki wychodków): Prezydent Gruzji Micheil Saakaszwili potwierdził, że Rosjanie grabią pozostawione przez ludzi domy. "Zabierane są nawet muszle klozetowe. Prócz tego rzeczy osobiste, komputery czy meble - to najgorszy rodzaj rabunku jaki mogę sobie wyobrazić" - oświadczył prezydent. - I gdzie się nasz Kaczor teraz załatwi w niego gościnie? - Odpowiedz Link Zgłoś
suzi.z.gruzi Rosjanie zaprzeczają, jakoby plądrowali Gori 16.08.08, 11:43 Ci zrabowali parę desek i sedes muszli klozetowej, więc spotkała ich zasłużona kara: www.youtube.com/watch?v=qHITRP7QtdQ Pozdrowienia dla tele-głuptaków Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta ,,Wyzwolenie''Europy własnie się zaczyna.... 16.08.08, 11:53 od wschodu ,bo tam zawsze jest jakaś cywilizacja :))) Gruzja...a potem albo na północ( tzw. z ruskiego ,,pribałtika'')aibo szlak południowy czyli Ukraina. A co potem....antykacze ruskie agenty z forów gazeta.pl ? To co nie wyszło w 1920 i co otrzymali w prezencie w Jałcie. Odpowiedz Link Zgłoś
walter62 Deski klozetowe - wunderwaffen Saaki 16.08.08, 12:15 No teraz wiemy dlaczego armia gruzińska została rozgromiona. Pokładali nadzieję w nowym rodzaju uzbrojenia - deskach klozetowych Made in USA. Jakoś żadnemu forumowiczowi nie przyszło do głowy, że w Gori usytuowane są największe składy gruzińskiej armii. Samych gruzińskich czołgów wywieziono z tego miasta ca. 70 sztuk. Dziennikarski zez uniemożliwił korespondentom poinformowanie (bo i po co?), że szabrownicy są przez Rosjan na miejscu rozstrzeliwani - wczoraj 2 egzekucje. Natomiast dziennikarska głupota uniemożliwiła wyjaśnienie drobnej kwestii - Miedwiediew podpisał zawieszenie we wtorek, Saaka natomiast w piątek. Nasuwa się pytanie: od wtorku do piątku była Rosja z Gruzją w stanie wojny, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś