funny5 13.08.08, 15:32 Piss-prezydent dalej brnie w wojenne oszolomstwo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz61l Lech Kaczyński: Wykonaliśmy swój obowiązek 13.08.08, 15:42 Niech nie macha >szabelką< bo sobie łeb albo i co innego utnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: Lech Kaczyński: Wykonaliśmy swój obowiązek 13.08.08, 16:01 dziwi mnie troche, ze bezposredni sasiedzi Gruzji zadnych deklaracji nie wydali. Rozumiem, ze deklaracje przygotowali po rosyjsku - jezyku urzedowym 5 prezydentow - Amisy, by tym samym ulatwic naszemu mamlatemu bubusiowi robote i maksymalnie skrocic czas wizyty. Po Kaczynskim najlepiej widac, ze "Dyplo(sz)macji" uczyl sie od swojej kuchty przybocznej, Fotygi. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------Prezydent Kaczynski wielki jak Pilsudski---- 13.08.08, 16:31 rybka9915 napisała: > dziwi mnie troche, ze bezposredni sasiedzi Gruzji zadnych deklaracji > nie wydali. > Rozumiem, ze deklaracje przygotowali po rosyjsku - jezyku urzedowym > 5 prezydentow - Amisy, by tym samym ulatwic naszemu mamlatemu > bubusiowi robote i maksymalnie skrocic czas wizyty. > Po Kaczynskim najlepiej widac, ze "Dyplo(sz)macji" uczyl sie od > swojej kuchty przybocznej, Fotygi. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------bezmyslnosc Tuska nie zna granic------------ 13.08.08, 17:07 najpierw jako jeden z pierwszych uznawal Kosovo - w ogole nie zwazajac na ostrzezenia,ze wywola to podobne dzialania Rosji wobec Osetii Pld i Abchazji - a teraz zwala wszystko na Kaczynskiego Tusio tchorzu wez teraz odpowiedzialnosc za swoja bezmyslnosc i nieumiejetnosc przewidzenia oczywistych skutkow swoich nieprzemyslanych decyzji i bron Gruzji Odpowiedz Link Zgłoś
gerhart_fon_ruskiszajs Thuske_Ze_Strachu_Założył_Hełm_Dz iadka__:))))))))) 13.08.08, 20:28 Lech Kaczyński Prezydent Polaków: Wykonaliśmy swój obowiązek. Stoimy na stanowisku, że nikt nie może obalić demokratycznie wybranych władz Gruzji. ............................................................. Brawo Prezydent Polaków Lech Kaczyński !!!!!! To Wielki Polak ! Wielki Człowiek ! i Bohater ! Na miarę Józefa Piłsudskiego, Jana Sobieskiego czy Stefana Batorego !!!! ps poszczekiwania wilczookich kundli-folxdojczy, kacapskich i szwabskich piesków, maniakalnych ministrów są tutaj tylko śmieszne i żałosne :) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Ugrobić Traktat Lizboński! Żeby Polska była Polską 13.08.08, 16:12 Ugrobić Traktat Lizboński! Żeby Polska była Polską! Dziś bez ogródek widać te łgarstwa i kłamstwa niepolskich gazet i mediów, to bredzenie że "Traktat Lizboński" ma nas wzmocnić, buhaha! Gucio prawda! Gdyby obowiązywał Traktat Lizboński, Polska nie miałaby w sprawach Gruzji nic do powiedzenia. A tak widać jasno, że ofiarna postawa Prezydenta Kaczyńskiego nie poszła na marne i ze interwencja w Gruzji zostala przez swiat zauwazona. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: Ugrobić Traktat Lizboński! Żeby Polska była P 13.08.08, 17:10 jedyne prawdziwe słowo w poście junkra to "ofiarna" - czyli postawa ofiary losu. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Oto "patriotyzm" Tuska w jego wlasnych slowach: 14.08.08, 00:46 rysiopysio napisał: > jedyne prawdziwe słowo w poście junkra to "ofiarna" - czyli postawa ofiary losu. > Moze dobrze by ci prztypomniec "prawdziwe słowo" Tuska odnosnie "patriotyzmu": Tusk w odpowiedzi na ankietę miesięcznika Znak, nr 11–12, 1987: Czym jest polskość: ” Jak wyzwolić się od tych stereotypów, które towarzyszą nam niemal od narodzenia, wzmacniane literaturą, historią, powszechnymi resentymentami? Co pozostanie z polskości, gdy odejmiemy od niej cały ten wzniosło – ponuro – śmieszny teatr niespełnionych marzeń i nieuzasadnionych urojeń? Polskość to nienormalność – takie skojarzenie nasuwa mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzemię, którego nie mam specjalnie ochoty dźwigać, a zrzucić nie potrafię (nie chcę mimo wszystko?), wypaliły znamię i każą je z dumą obnosić. Więc staję się nienormalny, wypełniony do granic polskością, i tam, gdzie inni mówią człowiek, ja mówię Polak; gdzie inni mówią kultura, cywilizacja i pieniądz, ja krzyczę Bóg, Honor i Ojczyzna (wszystko koniecznie dużą literą); pl.wikiquote.org/wiki/Donald_Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Lech Kaczyński: Wykonaliśmy swój obowiązek 13.08.08, 15:56 Niech ktoś przeczyta temu prezydentowi karte praw człowieka, a zwłaszcza to że każdy naród ma prawo do samostanowienia, wg. tego Kaczora, Osetyńcy i Abchazowie nie mają żadnych praw, nie mogą powoływać własnego państwa, Jestem głęboko poruszony głupotą tego.... Jestem Kaszubą, i teoretycznie gdybyśmy chcieli autonomii, to ten ... kazał by strzelać do nas? Panie Prezydencie Wałęsa miał Pan rację nazywając tego... durniem. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski2 Lech Kaczyński: Wykonaliśmy swój obowiązek 13.08.08, 15:58 Gdyby Szanowny Mufca, miał na myśli obowiązek, hm, małżeński, nie wnosiłbym żadnych pretensji!! Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Co to za prezydent co poczytuje za swój obowiązek 13.08.08, 16:00 wciąganie własnego kraju w odległe, wojenne awantury, z których żadnych nie może być korzyści, a jedynie straty. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 A na forum ciemnota. 13.08.08, 16:59 Otóż Kaczyński zrobił to w interesie Polski i Europy. Interesie pojmowanym na lata a nie na następne wybory. W interesie UE i Polski jest stworzenie innych kanałów tranzytu surowców energetycznych. Być może UE wreszcie to pojmie i uzna Gruzję za region dla jej interesów strategiczny. W przeciwnym wypadku za kilka lat będzie już zupełnie uzależniona od Rosji. Jednocześnie UE ma moralny obowiązek dbać o nienaruszalność terytorialną wolnego, demokratycznego państwa jakim jest Gruzja. To Rosja od miesięcy zwiększała liczebność własnych wojsk na terytorium innego państwa i to Rosja dążyła do konfrontacji. Uczmy Rosję demokracji ale uczmy ją tego stanowczo. Odpowiedz Link Zgłoś
cubryna3 Re: A na forum ciemnota. 13.08.08, 18:16 UE i Polska oczywiście, ma obowiązek dbać o integralność terytorialną Serbii i Iraku. W interesie Polski napewno nie jest robienie z siebie durnia i pośmiewiska w świecie. Widok tego "wodza" na trybunie u przytomnych ludzi mógł wywołac tylko śmiech i zażenowanie jednocześnie. A to radość Saak. naprawdę zdumiewająca. Tylko Juszczenko stał coś taki markotny. Widać ma troche oleju w głowie i myśli co dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
okoni Lech Kaczyński: Wykonaliśmy swój obowiązek 13.08.08, 16:01 Kiedy wreszcie lech kaczyński nauczy się mówić po angielsku? Wszyscy mówiący po nim lub przed nim mówili po angielsku tylko on nie. Chociaż on mocno bełkocze po polsku , może lepiej niech tak zostanie . Lepiej bełkotać w jednym języku niż w kilku Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Lech Kaczyński: Wykonaliśmy swój obowiązek 13.08.08, 16:58 Kiedy okoni nauczy się pisać po polsku!!! - Lech i Kaczyński piszemy z wielkiej litery nawet w U.K. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 No chance. 13.08.08, 18:27 okoni napisał: > Kiedy wreszcie lech kaczyński nauczy się mówić po angielsku? Nigdy. Nawet gdyby się bardzo starał. Za stary. (To mówi wieloletni, ponoć nie najgorszy, wykładowca tego języka na uniwersytecie). Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: No chance. 13.08.08, 19:02 Zgadzam sie. PS.Ja to samo tylko na politechnice Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: No chance. 14.08.08, 09:45 funny5 napisała: > Zgadzam sie. > PS.Ja to samo tylko na politechnice Welcome, colleague! Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Tak - tak, nie - nie... 13.08.08, 16:02 Paru normalnych w UE jeszcze można znaleźć. Tak trzymać.. __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Wlasnie, ciekawe co by "prof" Bartoszewski madreg 13.08.08, 16:14 Wlasnie, ciekawe co by "prof" Bartoszewski madrego powiedzial na te okolicznosc. Swoja droga dobrze, ze Lech Kaczynski nie pozwala na powrot polskiej polityki zagr. na tory potakiwactwa, kelnerstwa i lokajstwa, co uosabiala tzw. szkola "drogiego Bronislawa". Odpowiedz Link Zgłoś
jago jaka 'polityka zagraniczna'? puste gesty i jatrzac 13.08.08, 16:24 a frazeologia, megalomania i mania grandiosa malego czlowieczka i nieduzego kraju.. Wystarczy popatrzec na mape-kaczoklakierzy... Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Kto wie, być może na znak protestu... 13.08.08, 16:27 zrezygnowałby z tytułu profesora i innych rozlicznych splendorów i beneficjów na rzecz wzięcia wody w usta i nie przegapienia okazji do siedzenia cicho jak to mu się już trafiło w Knessecie, choćby wtedy gdy opluwano Polskę za "antysemityzm". __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
abrahadabra jeszcze łazisz? lumpie. 13.08.08, 16:35 dla takich jak ty nie mam szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Dobrze że choć masz go dla siebie. 13.08.08, 16:53 No i obyś swego zdania o mnie nie zmienił. Postaram się Ci pomóc. Twój szacunek ością by mi w gardle stanął. Cenię też sobie Twoje inwektywy. Śmiało... __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
abrahadabra pragnę Cię zrozumieć ale zaprawdę nie potrafię... 13.08.08, 17:43 może mi pomożesz? opowiedz mi jakież to środowisko dokonalo formacji twej osobowości. Domniemywam, że tradycyjne katolicko-polskie o paspiracjach inteligenckich, niepozbawione jednak ksenofobii. Bliżej Ci do tradycji Niepokalanowa niźli Lasek. Opowiedz mi o sobie może zyskasz moje zrozumienie. Akceptacje chyba nie ale zrozumienie to też pewna wartość. Zapraszam do wymiany poglądów. Może być na maila, coby forum nie zaśmiecać. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Szkoda czasu dobry człowieku... 13.08.08, 18:01 Do zrozumienia jak samo słowo wskazuje trzeba rozumu. Tego właśnie zdecydowanie Ci odmawiam niestety. Dodatkowo chamstwo i prostactwo w wyrażaniu opinii to nie jest coś za czym bym specjalnie przepadał. Tak więc niestety musisz się trochę postarać i nieco wznieść ponad te reprezentowane swą twórczością poziomy. Ale na życzliwe moje uwagi i bardziej już surową ocenę możesz liczyć od czasu do czasu. Zatem sukcesów... __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
abrahadabra wykreciłeś się waćpan sianem... 13.08.08, 18:50 wzajemna wymiana poglądów a także wzajemne przedstawienie źródeł owych pomogłoby we wzajemnym zrozumieniu. Jednakże okazujesz wyraźną niechęć ku temu, znak to wygodnictwa umysłowego. Rzeczowa dyskusja wymaga wszak pewnej elastyczności i powściągania czasem swych radykalnych poglądów, a wyraźnie Ci to nie pasuje. Znak to szowinizmu i ciasnoty myśli? Oby nie, bo to zawsze żal, gdy okazuje się, że kolejny kato-prawicowiec jest taki jak reszta... Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Zaś po drugie to ewidentne deficyty Twe wiedzy... 13.08.08, 19:38 wyraźnie widoczne, a która to wiedza do dyskusji jest niezbędnie potrzeba na poziomie lepszym niż encyklopedyczny. Ani inwektywy ani biegła znajomość nazewnictwa inwentarza domowego Ci jej nie zastąpi. No i dodatkowo pełne zrozumienie, a nawet pewną dozę wyrozumiałości u mnie masz. Tak skutkuje pobieranie jednostronnych, zmanipulowanych dawek informacji oraz wyłączenie samodzielnego myślenia. Roma locuta, causa finita.. __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
abrahadabra założeń i tez wiele a dowodów brak... 13.08.08, 20:06 czy to znak uprzedzeń? zupełnie niesłusznych, tolerancja dla odmienności poglądów jest ma ogromna a i gotów jestem zmieniać swoje. Dowód: ostatnimi czasy nie jestem już takim radykałem w sprawie walki z celibatem ksieży. Przyczyna: wystarczyło poznać stopień skomplikowania sytuacji psychologicznej pracy księdza. Zapraszam nadal do rozmowy, bez uprzedzeń i warunków wstępnych. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Zaś po drugie to ewidentne deficyty Twe wied 13.08.08, 20:36 jestem czesto w opozycji do twoich przekonan, panie "bydlo" ale chyle czola przed rozgrywkami z dyskutantami. Niezle.... Odpowiedz Link Zgłoś
assmar Gesty zamiast Czynów 13.08.08, 16:13 Charakterystyczne dla obu Braci, a pewnie też dla większości ludzi z tej formacji, jest to, że nadmiernie wierzą w gesty, które często biorą za czyny. Być może Prezydent spełnił "swój" obowiązek, ale wygląda to tak, że jego słowa nie uratowały nikomu życia. Nie rozładowały konfliktu, i nikomu realnie nie pomogły. Słowem, nic nie załatwił. Sam z miejsca postawił się w sytuacji, gdy negocjatorem być nie mógł, a jego słowa otuchy szybko rozbiły się o mur. Ale nikt z nas nie wierzy w zdolności negocjacyjne żadnego z Braci, bynajmniej, wszyscy chyba mamy poczucie, że takie słowa jak "negocjacja" nie istnieje w ich języku. A przecież innym się udaje, Sarkozy, co by o nim nie mówić, potrafi działać, on niesie realną pomoc, przynajmniej się stara taką wywalczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
jago Prezydent przypomina behawiorem Maliniaka z 40latk 13.08.08, 16:18 a, niestety :-).Z powodu nikczemnego wzrostu nie mogl chwycic za rece nad glowami w gescie jednosci pozostalych prezydentow wiec stal nieco na uboczu z naburmuszona mina. Tragikomiczne to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: Prezydent przypomina behawiorem Maliniaka z 4 13.08.08, 16:25 nastepnym razem trzeba Kaminskiego w taborecik uzbroic, aby w odpowiednim momencie podstawil go dyskretnie nikczemnemu wzrostem. Moze to podleczy jego kompleksy ... oczywisci gigomanii. Odpowiedz Link Zgłoś
jago :-) do wszystkiego trzeba dorosnac - doslownie i w 13.08.08, 16:32 przenosni. Funkcja reprezentacyjna wymaga rowniez bycia reprezentacyjnym, kontroli 'body language' swiadomosci wlasnych niedostatkow i przekuwania ich w mozne strony - moze by Tymochowicz popracowal nad Lechem dla mniejszego obciachu... zfobil gwiazde z Leppera moz uda sie z Bratem Mniejszym Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: :-) do wszystkiego trzeba dorosnac - doslowni 13.08.08, 16:40 masz racje. Ale przede wsystkim trzeba chciec dorosnac i trzeba byc otwartym na uczenie sie. U osobnikow Kaczynskich jedno mozna 100% stwierdzic - niereformowalne, niedouczone, niedrozwiniete socjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hirschberger :o))) 13.08.08, 16:18 Ewidentnie Cour d'Pelle zapadl na jakas francuska chorobe... boli go Sarko, boli... Staje sie coraz bardziej wyrazne dazenie do podwazania francuskiej Prezydencji oraz stale judzenie tzw. Starej UE. Mozliwosci sa dwie - brak reakcji ze strony UE spowodowany po prostu niechecia do komentowania ekscentrycznych wybrykow, druga - nieprzychylne, choc stonowane komentarze w prasie i kuluarach parlamentu UE w ciagu kilku najblizszych dni. Odpowiedz Link Zgłoś
substantiv a bohater Tusk walczyl ze stringami 13.08.08, 16:23 i35.tinypic.com/wtjc09.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
substantiv Re: a bohater Tusk walczyl ze stringami 13.08.08, 16:27 a dzialo sie to A.D. 12.08.2008 www.efakt.pl/politycy/artykul.asp?artykul=35046 Odpowiedz Link Zgłoś
abrahadabra Twym obowiązkiem jest dbać o dobro RP a nie pierd- 13.08.08, 16:25 lić głupoty. Powiedz mi co zyskała RP po Twoich pokrzykach na wiecu? Łatwiej jest wskazać co straciła, a żadne zyski mi do glowy nie przychodzą. Objąłeś Urząd Prezydenta RP, szanuj go i spróbuj dorosnąć do tej roli. Pajacujesz jak mały chłoptaś w za dużych majtach z powagą Urzędu Prezydenta RP ma to mało wspolnego więc staraj sie i pracuj nad sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Dzieki pierzastemu,polski firmy w Rosji AUT !!! 13.08.08, 16:28 ten przygłup potrafi tylko niszczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster Kaczynski napieprzył bzdur i zwiał do pałacyku! 13.08.08, 16:30 łajdak-tchórz! Odpowiedz Link Zgłoś
substantiv Re: Twym obowiązkiem jest dbać o dobro RP a nie p 13.08.08, 16:46 o to tu chodzi, taka Polske mamy: pl.youtube.com/watch?v=qmgoOcNGsKY Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Też popracuj nad sobą... 13.08.08, 16:58 Proponuję zacząć od odchamiania prostaku jeden... __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
abrahadabra Tak, zobaczymy rynek rolny po wakacjach... 13.08.08, 16:30 Sarkozy dba o swoich rolników, a przez Twoje kwakanie w dupę dostaną rolnicy. Wspomnisz moje słowa. Ciekawią mnie tylko powody zamknięcia rynków wschodnich na produkty z Polski. Ale te się zawsze znajdą i co też będziesz wtedy krzyczał polityczny krótkowidzu? Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Jakie tam znowu zamknięcie rynków wschodnich 13.08.08, 17:04 Wszak Tusk wybłagał u Putina jego cofnięcie. Pół tira mięsa już tam dawno pojechało. No i porzuć te wulgaryzmy dobry człowieku bo pomyślę żeś z chamów i ordynusów... __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
danka2007 "Saka" też wykonał swój obowiązek ? 13.08.08, 16:30 "Saka" też wykonał swój obowiązek i w pierwszym dniu pokoju Olimpijskiego zdestabilizował Kaukaz. Każdy ma własne obowiązki . Napoleon też miał i skończył na św.Helenie. Ojciec Rydzyk ma nowe obowiązki i chwali rakiety Patriot, on też musi walczyć o przetrwanie na stacji satelitarnej skąd transmitują słowo Boże o potrzebie Tarczy rakietowej w Polsce. Każdy trzyma własnego diabła za ogon. O.Rydzyk trzyma teraz diabła satelitarnego. Patrzcie ja ludzie dorośli, a nie jak dzieci co ukradły księżyc. Odpowiedz Link Zgłoś
rakieter Znów zaistniał.. bo o to chodziło.. 13.08.08, 16:30 inaczej go nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 o to chodzi raczej Tuskowi 13.08.08, 17:00 i Polacy już się o tym przekonują. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------Lech Kaczyński mezem stanu------------------ 13.08.08, 16:30 Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster Lech kaczynski, to zdrajca i idiota! 13.08.08, 16:32 www.bohosiewicz.pl/art.php?art=co.html Strona Andrzeja Bohosiewicza pasuje do kaczynskich,jak ulał! Odpowiedz Link Zgłoś
rakieter Re: ------Lech Kaczyński mezem stanu------------- 13.08.08, 16:38 Już? Wysiliłeś się intelektualnie? Możesz spać spokojnie? Odpowiedz Link Zgłoś
jk2007 jezeli powaznie - Polska juz liczy na straty 13.08.08, 16:31 w handlu z Rosja Odpowiedz Link Zgłoś
amenothep G. Bush dziekuje Kaczynskiemu;-( 13.08.08, 16:32 img209.imageshack.us/img209/2804/bushtshirtrr5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
easycat Gruzińskie nazwisko Tuska 13.08.08, 16:35 Premier Tusk, w ramach solidarności z narodem gruzińskim, przyjął nazwisko: Senieradze. Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Lech Kaczyński: Wykonaliśmy swój obowiązek 13.08.08, 16:50 Czy lapiemy sie do ksiegi rekordow z naszym kieszonkowym prezydentem? Odpowiedz Link Zgłoś
gluchy ... a z konsekwencjami mojej glupoty... 13.08.08, 16:53 ...niech sie Tusk boryka. I reszta idiotow, ktorzy na mnie glosowali. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 faktycznie Donek postanowił osłabić polską armię. 13.08.08, 17:03 Widać dziś, w obliczu tak niemrawej reakcji UE na konflikt rosyjsko-gruziński jaki z niego genialny strateg. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ----a czy Herr Thusk wyszedl juz z piwnicy ???---- 13.08.08, 16:56 tchorz, tchorz i jeszcze raz tchorz Odpowiedz Link Zgłoś