carpaccio4 ich człowiek w warszawie 18.08.08, 21:20 zostanie pewnie wezwany na dywanik i zaliczy kilka klapsów. niewykluczone, że zaliczy również gołą d*pą w podniebienie. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: ich człowiek w warszawie 18.08.08, 21:24 E tam...przegonią go batogiem,nago po śniegu dookoła Kremla wg uśięconego carskiego obyczaju Ot i tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
janostrzyca Mam to w dupie. 18.08.08, 21:22 W ten weekend na polskich drogach zginęło 60 osób a 600 zostało rannych, strat materialnych nikt nie liczy... A nasi głąbowaci politycy tylko: "Gruzja", "tarcza rakietowa". Sratytaty. Wychodząc z domu bierzemy mimowolnie udział w jakiejś popieprzonej loterii pod hasłem: "komu dziś urwie łeb?". Przestańcie gó..arze bredzić o Irakach, Afganach, Gruzjach i Darfurach bo Polacy codziennie toczą wojnę o przeżycie jadąc do pracy, szkoły czy na wakacje. www.janostrzyca.bloog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Amerykańscy G.I's będą bronic "polskie" władze 18.08.08, 21:22 przed linczem, gdy nasze społeczeństwo dobierze się im do skóry. Taki jest sens stacjonowania obcych wojsk na terenie kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Amerykańscy G.I's będą bronic "polskie" władz 18.08.08, 21:27 A ty oczym bredzisz "wiecznie żywy"kałmucki trupko? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz A ty kropek z uk dalej jesteś facetem czy wróciłeś 18.08.08, 21:37 znów do płci żeńskiej? Bo na forach występowałeś i tak i tak degeneracie. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: A ty kropek z uk dalej jesteś facetem czy wró 18.08.08, 21:45 Wytrzeżwiej kałmucki trupku bo masz nieżle na... w dyniak...i porządnie zamieszne.... Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Już kilka lat temu forumowicze udowodnili ci, 18.08.08, 21:51 że jesteś transseksualistą. Takim nie wiadomo czym. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Już kilka lat temu forumowicze udowodnili ci, 18.08.08, 21:54 A ty o niczym nie potrafisz tylko o d...kloaczny mędrcu z upokorzonej kacapii Odpowiedz Link Zgłoś
danka2007 Tusk z brązowym nosem i dzikimi oczami ? 18.08.08, 21:30 Tusk powinien wystąpić w okularach , aby nie było widać oczu tego podcieracza tyłków panów K.K. Oni narobili dużą kupę na polską suwerenność a on ich podcierał papierem , aby było bardziej po europejsku. To komentarz pożyczony z innego forum, ale niezwykle trafny. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Tusk z brązowym nosem i dzikimi oczami ? 18.08.08, 21:34 Tusk dobrze wie ze Rosja nie odpuści Kaczyńskim ich antyrosyjskiej rozróby, przez to na łeb na szyje podjął decyzje stacjonowania tarczy w Polsce, tylko jakim kosztem? Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Tusk z brązowym nosem i dzikimi oczami ? 18.08.08, 21:36 Tępota sowieckiej agentura ma granic... Kreuja wirtualną rzeczywistść z uporem maniaka... A rzeczywistość jaka jest kazdy widzi... Daremny wasz trud tawariszczi z łubianji Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Umowa o tarczy. Środa: 11.30 - Kancelaria Premiera 18.08.08, 21:33 No, rządowo-prezydenckie nygusy uważajcie, bo możecie przegiąć.... my nie mamy ochoty patrzeć na to jak robicie z siebie idiotów. Popisy i dąsy to w domu przed żoną i dziećmi, a na stanowisku państwowym to ma być powaga .... bo my wam za pracę płacimy i pracy wymagamy. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Umowa o tarczy. Środa: 11.30 - Kancelaria Pre 18.08.08, 21:36 Tajdan, bedziesz suto dopłacał do tarczy, pociesz się. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Umowa o tarczy. Środa: 11.30 - Kancelaria Pre 18.08.08, 21:40 Kolejni sfrustrowani bolszewicy ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 ukropek..frustrat bolszewicki,jak Kaczynscy... 18.08.08, 21:53 www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm Kim są Kaczyńscy... Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Umowa o tarczy. Środa: 11.30 - Kancelaria Pre 18.08.08, 21:42 nie-tak napisała: > Tajdan, bedziesz suto dopłacał do tarczy, pociesz się. ---------------------------------------- Będę, bardzo chętnie. Wolę to niż 40 lat utrzymywania dziesiątków tysięcy sowieckich okupatów niosącym "nam bratnią pomoc". Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Umowa o tarczy. Środa: 11.30 - Kancelaria Pre 18.08.08, 21:43 tadjan napisał: > nie-tak napisała: > > > Tajdan, bedziesz suto dopłacał do tarczy, pociesz się. > ---------------------------------------- > Będę, bardzo chętnie. Wolę to niż 40 lat utrzymywania dziesiątków > tysięcy sowieckich okupatów niosącym "nam bratnią pomoc". ------------------ przepraszam: okupantów Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Umowa o tarczy. Środa: 11.30 - Kancelaria Premiera 18.08.08, 21:46 Miejmy nadzieję,ze przemówienia pRezydenta nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Kaczynscy poproszą o pomoc Łukaszenko!!! 18.08.08, 21:51 ta sama opcja... Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Umowa o tarczy. Środa: 11.30 - Kancelaria Pre 18.08.08, 21:52 Ja też mam taką nadzieję.... bo zapewne pan prezydent będzie chciał przypomnieć światu ..... swojego bardzo nieudanego brata. Odpowiedz Link Zgłoś
j.an Rice zje śniadanie z prezydentem, lunch z prem.. 18.08.08, 21:51 Nareszcie jest tarcza i to jak Amerykańska -Tak Nam Dopomóż Bóg,a teraz Alleluja i do przodu jak mawiał nasz obecny Polski wieszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Prezydent PIS-u nie jada z czarnymi i Żydami.... 18.08.08, 21:54 Łociec Rydzyk i Radyjo Pomyje by go wykleli... Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Prezydent obniża rangę własnego urzędu.Pchając 19.08.08, 06:38 się do podpisu stawia na równi USA ministra z Prezydentem Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Rice zje śniadanie z prezydentem, lunch z prem.. 18.08.08, 21:54 On the menu: Roast Duck and Rice pilaf. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 landaverde ... 18.08.08, 21:56 cos dla fiutów... www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm Kim są Kaczyńscy... Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi może mi ktos wytłumaczyć o co ten spór? 18.08.08, 22:22 wszak zasady protokołu dyplomatycznego pewnie dość jasno i szczegółowo określają kto powinien być gospodarzem tej "imprezy" myślę też że jeśli głowa państwa chce uhonorować gościa to raczej szef rządu proponując coś innego popełnia nietakt (niezależnie jak niska jest osoba sprawująca ten wysoki urząd) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec gospodarzem jest rząd - podpisuje minister 18.08.08, 22:34 a Kaczyński jeżeli chce się z koms spotykac to niech go sobie zaprosi a nie wcina się na cudzy bankiet Odpowiedz Link Zgłoś
aszastra Sprzedali nas w 3 dni.HAŃBA 18.08.08, 22:23 Bełkot w Tv ,bełkot w Internecie , znowu nam wmawiają ile to na tarczy zyskamy.A skończy się tak jak na ofsecie za F-16, wydymali nas bez mydła.j Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Sprzedali nas w 3 dni.HAŃBA 18.08.08, 22:31 Nie martw się o Polskę.martw się o skowyczących kacapów którym wreszcie pokazano gdzie ich miejsce..Cały swiat to widzi Polacy też... Bardzo mnie to cieszy... Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk Oj chcialoby sie tak "skowyczec" jak "kacapy" 18.08.08, 23:48 500 mld $ nadwyzki budzetowej, nieprzebrane bogactwa surowcowe na Syberi i zagwarantowana na dlugie lata glownie rozwojem Chin i Indi tendencja wzrostowa cen surowcow, konsekwentna i skuteczna polityka, bedaca, nie jak w naszym kraju lekarstwem na fobie i schizofrenie rzadzacych kosztem naszych interesow, ale narzedziem obrony rosyjskich interesow gospodarczych zarowno w samej Rosji jak i na swiecie. "Pokazywania miejsca" jest bardziej wyrazem bezsilnosci, ktora rodzi frustracje niz skutecznym przeciwdzialaniem wobec rosyjskiej determinacji. Re: Sprzedali nas w 3 dni.HAŃBA Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Sprzedali nas w 3 dni.HAŃBA 19.08.08, 01:11 kosa44 napisał: > Nie martw się o Polskę.martw się o skowyczących kacapów którym wreszcie pokazan > o gdzie ich miejsce..Cały swiat to widzi Polacy też... > Bardzo mnie to cieszy... Jak na razie to zaskowyczał jedynie krasnal na etacie prezydenta a rząd niestety dał ciała godząc się na tę tarczę. Znowu na polskiej ziemi zakotwiczą się obce wojska. I po co nam to? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec tylko po co Kaczyński chce tam coś wyciamkać? 18.08.08, 22:32 ten facet znowu chce przynieść nam wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Moze Prezio podpisze siedząc Tusiowi na kolanach? 18.08.08, 22:37 czyli: wilk syty i owca cala... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec prezio Kaczyński to może siedzieć w kiblu 18.08.08, 22:40 to jest dla niego najodpowiedniejsze miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Niech tylko Prezio nie wyglasza deklaracji 18.08.08, 22:34 ================================== bo jeszcze przez swoje schorzenie, gotow wypowiedziec Rosji wojne! A z drugiej strony, jesli rola Prezia "Sraczki" bedzie ograniczona, gotow sie obrazic i ceremonie spedzic ukryty na nocniku. A moze wtedy odmowilby zlozenia podpisu, po nietrudnej do przewidzenaia ratyfikacji przez leniwych, za to sluzalczych, poslow? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Niech lepiej Kononowicza sprowadza, ma charyzme! 18.08.08, 22:38 Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co to za róznica? Kononowicz czy Kaczyński 18.08.08, 22:41 ta sama polityczna jakość Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Wielka róznica. Konon to wizjoner i wie co bredzi 18.08.08, 22:44 Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec hehehehe na to nie wpadłem 18.08.08, 22:49 masz racje to rzeczywiście wizjoner w porównaniu z nim Kaczyński może być co nawyzej wyzjerem (judaszem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: oby tylko nie śpiewał hymnu ;-) 18.08.08, 22:51 Niech śpiewa..A co ci do tego bolszewicki duraku? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: oby tylko nie śpiewał hymnu ;-) 18.08.08, 23:04 >bolszewicki duraku? co za piękne moherowe porównanie ;-), ale nieco dziwi mnie w ustach takiego jak ty zwolennika Kaczyńskiego i jego bolszewickiej partyjki zwanej Pis (czy jakos tak podobnie). Jednak musze cię zmartwić - nie musisz się do mnie łasić i tak nie lubie moheru Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Niech tylko Prezio nie wyglasza deklaracji 18.08.08, 22:41 Nie martw się agenciku śmierdzącego kupala to postawił pod nosem Liliputina Bush... niech mu ten Lili-putinek podskoczy ... jak założy walonki..ha ha ha ha ha ha... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis z czego tak chachasz? Ze swojej durnoty, moherze? 18.08.08, 22:44 Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: z czego tak chachasz? Ze swojej durnoty, mohe 18.08.08, 22:54 Dureń kralik gada sam ze sobą pod wieloma nickami..Tępy jesteś jak młot bolszewicki politruku...gadaj dalej sam ze sobą...pa pa.. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: z czego tak chachasz? Ze swojej durnoty, mohe 18.08.08, 23:19 ty a jak tak lubisz te kupale - to święte obrazki też sobie nimi smarujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
eastsider Trzezwi Polacy poniesli kleske... 18.08.08, 22:48 Nie ma juz dylematu, czy amerykanska tarcze akceptujemy, czy nie. Zostal tylko dylemat: gdzie i jak to legalizujemy. Ale to juz male piwo; nasi decydenci poza naszymi plecami dogadali sie co do meritum sprawy i szczegolow. O czesc wam panowie magnaci... Zobaczcie jak sie pusza, jakie wazne miny robia. Ot, kundle. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Trzezwi Polacy poniesli kleske... 18.08.08, 22:55 I bardzo dobrze...precz z kacapią... Odpowiedz Link Zgłoś
eastsider Re: Trzezwi Polacy poniesli kleske... 18.08.08, 23:05 kosa44, ty motlochu, holoto. A widziales ty kacapa ? Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Trzezwi Polacy poniesli kleske... 18.08.08, 23:09 Jasne...Leżał pijany jak wór na stadionie, a jego pobratymcy przeglądali mu kieszenie Ale to ciebie uważam za kacapa a nie jego politruku... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Trzezwi Polacy poniesli kleske... 18.08.08, 23:17 kosa44 napisał: > Jasne...Leżał pijany jak wór na stadionie, > a jego pobratymcy przeglądali mu kieszenie popatrz wypisz wymaluj obraz prawdziwie polskiego moherowego patrioty a jego pobratymcy pewno szykali jakiegoś świętego obrazka u swojego pasterza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Brawo, cudownie poniewierasz tego gnojka nr 44 18.08.08, 23:21 Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Brawo, cudownie poniewierasz tego gnojka nr 4 18.08.08, 23:24 gnojek to nawet celne określenie - zważywszy na jego zamiłowanie do kupali ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Rice zje śniadanie z prezydentem, lunch z prem.. 18.08.08, 22:53 ...a ja zjem sniadanie z moja zona. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Rice zje śniadanie z prezydentem, lunch z pr 18.08.08, 23:02 A Liliputinek moze delektować się zapachem kupala kóry pod nosem postawił mu Bush...a kacapstwo skowyczeć.. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec moherowy koprofil??? 18.08.08, 23:06 przejawiasz jakąs niezdrową fascynację tzw. "kupalami" - może jednak udaj się do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: moherowy koprofil??? 18.08.08, 23:12 Zostawiam tą"przyjemność"Liliputinkowi i tobie... To wam go postawiono...delektujcie się upokorzone tępe duraki.. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: moherowy koprofil??? 18.08.08, 23:15 uważasz że to przyjemność i jeszcze zachęcasz innych ???? hm..... mam przynajmnej nadzieje że oddajesz się swoim upodobaniom w samotności ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: moherowy koprofil??? 18.08.08, 23:25 Ta "przyjemność"to stoi pod nosem Liliputinka.. Jakie "zachęcam"politruku? Stwierdzam fakty...a Liliputin został przez Busha potraktowany tak jak mu się należy... ha ha ha ha ha.. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: moherowy koprofil??? 18.08.08, 23:32 nie tyle stwierdzasz co zasmierdzasz fakty tchórzliwy wolski patrioto Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: daj sobie spokoj, to endecki kulfon 18.08.08, 23:37 ciagle te same bzdury pisze u Orzechowskiego czy Wierzejskiego czy innych Zawadzkich..... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: daj sobie spokoj, to endecki kulfon 18.08.08, 23:39 ale on tak ładnie się do mnie łasi że nie mam serca aby mu odmówić deptania ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
danka2007 Tusk maluje już nos w kaczym kuprze 18.08.08, 23:08 To jest cyrk brązowonosych elit które przywłaszczyły sobie władzę w Polsce. Tusk skompromitował się zupełnie. Trzeba szukać kandydata na prezydenta poza tą zgrają . Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec danka - twój Lepper nie ma już szans 18.08.08, 23:10 może wystawcie teraz Łyżwińskiego - będzie zabiegał po głosy młodych działaczek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Tusk maluje już nos w kaczym kuprze 18.08.08, 23:19 A co "przywłaszczyli"władzę be przyzwolenia kacapii? Teczek na nich nie ma w bolszewii jak na kwasibora...Zbrodnia!Uzurpacja! Wynik wyborów sfałszowanY!! Nic nie macie w Polsce do powiedzenia,znamy was z prlu...pogadajcie sobie do ściany.. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Ruscy agenci? To komplement dla tego byle-kogo #44 18.08.08, 23:23 Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Umowa o tarczy. Środa: 11.30 - Kancelaria Premiera 18.08.08, 23:17 ten dupek ze szczękośćiskiem i dyspepsją powinien wypierdziec hymn Wolski i to bedzie clou programu tarczy! ;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Umowa o tarczy. Środa: 11.30 - Kancelaria Pre 18.08.08, 23:23 bogus, jeszcze tylko napisz co to jest to "clou" i wszystko bedzie jasne... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Umowa o tarczy. Środa: 11.30 - Kancelaria Pre 18.08.08, 23:27 rooboy napisał: > bogus, jeszcze tylko napisz co to jest to "clou" i wszystko bedzie > jasne... -------------------- "clou" w tym kontekscie to "glowna atrakcja programu" Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne tu WETA nie bedzie !!!! 18.08.08, 23:25 W środę zostanie ona podpisana, a następnie przekazana do parlamentu, gdzie przejdzie procedurę ratyfikacyjną. Ostatnim jej elementem będzie podpis prezydenta. --------------------------- Tusk moze spac spokojnie, nawet jak Sraczyszwilego nie zaprosza to i tak podpisze ten "bat na dupe ruskich", bedzie weto na ustawe medialna, zdrowotna, czy ustawe o finansach, ale zeby dosrac "ruskim" - weta nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Rice zje śniadanie z prezydentem, lunch z prem.. 18.08.08, 23:27 Sowiecka trzoda rozgadała się sama ze sobą.. Pogadajcie sobie bezsilne duraczki,,, Do ściany.. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Jak to co? Bełt, piwko, szlug i hop do zsypu.... 18.08.08, 23:36 po skarby. To normalny harmonogram dnia dla moherowych szambonurkow... Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Libertyńskie ścierwo wali odorem padliny 18.08.08, 23:40 Te zawszawiałe ścierwoliberały parszywe łajdaki nie nauczą się nigdy pokory wobec innych. Zawsze mądrzejszy musi głupiemu ścierwowi ustąpić bo normalnie cię osra głupszy ścierwoliberał zawszawiały knur odbytniczy złajdaczony z ekstremą bolszewicką co się puszcza z eurokołchozowymi dziwkami ścierwokomuny parszywej. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Libertyńskie ścierwo wali odorem padliny 18.08.08, 23:44 hehehehehehehehe jakie to piękne placebo - normalnie jestem powalony twoja poezją - jest wybitnie skromna - jak jej autor ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne placebo99-co jadles na kolacje??strasznie cuchnie 18.08.08, 23:46 placebo99 napisał: > Te zawszawiałe ścierwoliberały parszywe łajdaki nie nauczą się nigdy > pokory wobec innych. Zawsze mądrzejszy musi głupiemu ścierwowi > ustąpić bo normalnie cię osra głupszy ścierwoliberał zawszawiały > knur odbytniczy złajdaczony z ekstremą bolszewicką co się puszcza z > eurokołchozowymi dziwkami ścierwokomuny parszywej. > ---------------------- twoje kloaczne "wierszydla" pasuja jak ulal na blog Zawadzkiego "Migawki.onet.pl" , nie marnuj talentu, tam sami "TFFFFURCY" poezji kiblowej sie udzielaja a inteligencja napewno cie nie przeskocza, srednia QI- 24 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Kretynie, ty jesteś niechlubną przeszłością... 18.08.08, 23:48 Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: Kretynie, ty jesteś niechlubną przeszłością.. 18.08.08, 23:51 silesius.monachiensis napisał: > poważnie? kiedy ja młody jestem. nie paliłem blantów, nie piłem bełtów. uczyłem się pilnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec uczyłeś sie pilnie przez całe ranki? 18.08.08, 23:58 ze swej murzyńskiej pierwszej czytanki? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Kretynie, ty jesteś niechlubną przeszłością.. 19.08.08, 00:01 carpaccio4 napisał: > silesius.monachiensis napisał: > > > > > > poważnie? kiedy ja młody jestem. nie paliłem blantów, nie piłem bełtów. uczyłem > się pilnie.... ----------------------- uczyles sie pilnie przez cale ranki z tej endeckiej Kaczynskich czytanki???? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne to zaszczyt miec taka przeszlosc jak DTusk 18.08.08, 23:50 carpaccio4 napisał: > tuska? ----------------- osobiscie bylbym dumny, gdyby moja byla taka Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Hej pies, to ty na tej fotce 23 (z Rodzinka)? 18.08.08, 23:52 pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Hej pies, to ty na tej fotce 23 (z Rodzinka) 19.08.08, 00:04 silesius.monachiensis napisał: > pozdro ----------------------------- nie, moj ziec z wnuczkami Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Re: Hej pies, to ty na tej fotce 23 (z Rodzinka) 19.08.08, 00:13 a, to gratuluje. PRECZ Z PISEM I PONURYM WREDNYM KURUPELSTWEM! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur A nie lepiej jeszcze trochę odwlec i podpisać dnia 18.08.08, 23:52 23 sierpnia? Albo nawet 17 września? Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 a co z krawcem? ma materiały w brązach? 18.08.08, 23:53 fakty.interia.pl/swiat/news/szef-rosyjskiego-msz-nie-odwolal-wizyty-w-polsce,1164329 Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Chamska insynuacja na temat choroby gastrycznej 18.08.08, 23:58 Wstyd! Gdzie wdzięczność dla prezydenta za ryzkowanie życia podczas wizyty w Gruzji w czasie bombardowania przez Rusków? Wtedy ścierwoliberały chowały się po piwnicach ze szczurami, a prezydent ratował naród gruziński. Jednocześnie zmusił rząd ścierwoliberałów do nie blokowania tarczy, bo za tchórzostwo czekałby ich lincz. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Ratował nie naród gruziński ale wlasne dupsko. 19.08.08, 00:12 ponury kurdupel szuka wszelkich sposobow zeby zwrocic uwage na swoja kompletnie nieistotna osobe. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Chamska insynuacja na temat choroby gastryczn 19.08.08, 00:14 placebo99 napisał: > Wstyd! Gdzie wdzięczność dla prezydenta za ryzkowanie życia podczas > wizyty w Gruzji w czasie bombardowania przez Rusków? Wtedy > ścierwoliberały chowały się po piwnicach ze szczurami, a prezydent > ratował naród gruziński. Jednocześnie zmusił rząd ścierwoliberałów > do nie blokowania tarczy, bo za tchórzostwo czekałby ich lincz. >-------------------------- twoj prezydent jak Tymoszenko zdradzil wartosci moralne, opowiedzial sie po stronie karierowicza i agenta CIA a nie narodu gruzinskiego, krzykiem i tupaniem nozka 5 min.po dwunastej to juz przeszlosc, dzis tylko dyplomacja i biznes sie liczy, twoj zasrany prezydencik ma na lapskach krew 3000 Osatyncow Odpowiedz Link Zgłoś
ak8131 Czy tarcza podetnie gardla Waltera i Michnika? 19.08.08, 00:37 Czy tarcza oznacza koniec ruskiej agentury? Razwiedka (z ros. разведка wywiad) – w Polsce potoczna nazwa nadana służbom specjalnym Federacji Rosyjskiej. Mianem tym nazywa się Służbę Wywiadu Zagranicznego Rosji (SVR), Federalną Służbę Bezpieczeństwa (FSB), wywiad i kontrwywiad wojskowy GRU. W publicystyce (m.in. u Stanisława Michalkiewicza i publicystów związanych z tygodnikiem Najwyższy Czas!) spotykane jest także rozciągnięcie tej nazwy na służby specjalne PRL, podległe operacyjnie służbom radzieckim (ze szczególnym uwzględnieniem ich kontynuatorki WSI). TVN i GWno medialnym ramieniem Razwiedki. Źródło: "pl.wikipedia.org/wiki/Razwiedka" Odpowiedz Link Zgłoś