milo_1 Prezio swoje "5 minut" miał wczoraj w kaczej TVP.. 20.08.08, 15:31 Do zasług, których nie jest autorem wczoraj jako pierwszy wystawił "klapę"...a dzisiaj dostał na oczach całego Świata po kaczych płetwach aby wiedział gdzie jest miejsce oraz, że dni kaczyzmu są policzone..... -------------------- Nic i nikt nie zmieni faktu,że...... www.odliczamy.pl/lech/500/obraz.png/ Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Kamiński o kolejności przemówień: "Nowatorstwo .. 20.08.08, 15:40 Pan kaczyński był gościem pana Tuska. To ja pierwsza zabieram głos w swoim domu, kiedy mam szacownych gości. To po pierwsze. Po drugie - proszę pokazać protokoł "dyplomatyczny", na który kamiński się powołuje, bo zdaje się pierwszy raz podpisują taką umowę o takiej randze. Po trzecie -autorytetu nie buduje się połajankami, co nieustannie robi kaczyński i jego sfora. Tym samym robią groteskę z urzędu i funkcji. Małostkowość to wada a nie cnota. Nie życzę sobie, żeby kaczyński i jego sfora ośmieszały urząd prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Kamiński o kolejności przemówień: "Nowatorstwo ... 20.08.08, 15:51 Witam was ciule ! Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Czy spasiony wieprz kaminski 20.08.08, 16:01 nie moglby zejsc z tego swiata? Nie ma dnia by ta zapluta swinia nie wrzucila swoich 3 groszy. Odpowiedz Link Zgłoś
oda_nobunaga [...] 20.08.08, 16:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 Donald jako gospodarz przemawia pierwszy ha ha ..! 20.08.08, 16:42 nie żeby brak kultury ale to podobno stary kszebszci zwyczaj jest przekazany mu przez dziadka ...z Wermachtu Odpowiedz Link Zgłoś
oda_nobunaga [...] 20.08.08, 16:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sokzsaturatora Kamiński o kolejności przemówień: "Nowatorstwo .. 20.08.08, 16:52 A co myślicie o Sikorskim w roli prezydenta? Przynajmniej człowiek nie wstydziłby się za niego. Napiszcie czy przyszło Wam to do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
oda_nobunaga Re: Kamiński o kolejności przemówień: "Nowatorstw 20.08.08, 16:56 Tusk za takie próby głowę by mu urwał. Przy najmniejszej próbie Sikorski zostałby zgnojony przez tu-szczaną świtę. Doholowanie tuska na fotel prezydenta to jedyny cel działania peło, o innych opcjach nie ma mowy. Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Re: Kamiński o kolejności przemówień: "Nowatorstw 20.08.08, 17:49 sokzsaturatora napisała: > A co myślicie o Sikorskim w roli prezydenta? Przynajmniej człowiek > nie wstydziłby się za niego. Napiszcie czy przyszło Wam to do głowy. Sikorski co prawda zna język angielski, ale podobnie jak ten od małpy w czerwonym zbytnich kwalifikacji dyplomatycznych nie ma ale i tak byłby o dwa lata świetlne lepszy od obu Kaczyńskich razem wziętych z Fotygą , Bielanem i tłustym Kamińskim. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_szarwark A czy Bush przemawa po podpisaniu umowy? 20.08.08, 17:04 Po co się tam pchał? w kościele wygłasza kazania tu przemówienie poco? Jak powiedział prezydent Wałęsa mamy ...... za prezydĘta Jan Sylwester Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: A czy Bush przemawa po podpisaniu umowy? 20.08.08, 17:43 jan_szarwark napisał: > Po co się tam pchał? w kościele wygłasza kazania tu przemówienie > poco? > Jak powiedział prezydent Wałęsa mamy ...... za prezydĘta > Jan Sylwester ---------------------------------------------- gdyby lokaj Busha przyjechał do Polski, to prezydent też by się zapisał pierwszy do przemówienia. Taka to już natura pisowska. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Kamiński o kolejności przemówień: "Nowatorstwo ... 20.08.08, 17:37 Najważniejsze że Jaruś dostał od brata namiestnika tytuł: "złotej trąby", brawo! Wypocin dziewczynki z jajkami nie komentuje, .... bo jest głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Kamiński o kolejności przemówień: "Nowatorstwo ... 20.08.08, 17:44 Żałosne było to przemówienie Kaczyńskiego. Dziękuję sobie, dziękuję bratu, dziękuję Fotydze, dziękuję Waszczykowskiemu. Dno, dna. Należy zrobić wszystko, aby taki ktoś nie kompromitował Polski w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head "Prezydent Tusk" wciąż leczy kompleks przegranego 20.08.08, 18:04 Donaldu Tusku nie może wybaczyć Kaczyńskiemu porażki w wlace o stołek prezydenta RP. Szkoda tylko że to leczenie kompleksów odbywa sie na nasz, Polaków, rachunek Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Lech K. ksywka "prezydent" musiał być znowu pijany 20.08.08, 18:18 pewno wydawało mu się że znowy wygrał wybory i meldował się braciszkowi Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: Lech K. ksywka "prezydent" musiał być znowu p 20.08.08, 18:51 A widziałeś go, PO-paprany gudłaju, choc raz "pijanego" ? Uczenie się na pamięć i publiczne powtarzanie bredni psychola palikota i Niesiołowskiego nie zaliczy cię automatycznie do grona ludzi inteligentnych, co najwyżej do grona "inteligentnych inaczej" Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec a czy ty go widziałes choć raz trzeźwego???? 20.08.08, 18:55 bo ja jak widze ten rozbiegany wzrok, te niezborne ruchy i jak słysze te bełkotliwe gadanie od rzeczy to jestem pewien że on nie może być trzeźwy, pozatym niestety demaskuje go uroda jego pierwszej damy - alkohol bardzo ją zniszczył - więc muszą popijac razem Odpowiedz Link Zgłoś
eor Doucz sie troche, bo nie wiesz o czym mowisz 20.08.08, 20:11 Premier powinien byl przemawiac jako pierwszy. Tak nakazuje protokol dyplomatyczny. Ale, coz - tacy jak ty kazdy powod wykorzystacie do bezmyslnej agresji wobec Premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Re: Doucz sie troche, bo nie wiesz o czym mowisz 20.08.08, 20:17 eor napisał: > Premier powinien byl przemawiac jako pierwszy. --- To była impreza Premiera i jego Ministra. Prezydent był tam potrzebny jak piąte koło u wozu. Prezydent będzie miał swoje pięć minut, gdy po akceptacji parlamentu będzie składał swój podpis pod traktatem. Czy wtedy zaprosi Premiera, żeby wystąpił wraz z Nim??? Odpowiedz Link Zgłoś
munkela Prezydent powinien milczec! 20.08.08, 18:04 Nikt nie potrafi tak rozbawic zagranicznych politykow jak Polacy. 1. Umowe podpisywali ministrowie spraw zagranicznych. A wiec spotkanie odbywalo sie NA POZIOMIE MINISTROW SPRAW ZAGRANICZNYCH! Oznacza to, ze PREZYDENT, EWENTUALNIE MOGL BYC OBECNY ( aby podkreslic range umowy ) ALE NIE POWINIEN ZABIERAC GLOSU. 2. Osobami ktore powinny wyglosic przemowienia byli: Sekretarz Stanu U.S.A., Minister Spraw Zagranicznych R.P. oraz, chociaz NIE KONIECZNIE, Premier, jako szef rzadu. 3. Przemowienie PREZYDENTA przypominalo jako zywo, podziekowania aktorow amerykanskich po otrzymaniu Oscara. Na liscie podziekowan brakowalo jedynie podziekowan dla cioci z Pcimia i kuzyna z Kolomyji.Widocznie, jezeli takowych krewnych posiada prezydent, nie naleza do PiS-u. 4. Z prezentowanych zdjec najbardziej wymowne sa : zdjecie z serii zamieszczonej przy artykule: "Rice podpisala z Sikorskim umowe o tarczy. Na zywo." Pani Rice i Tusk podtrzymuja L.K. ktory wyglada jak smiejaca sie, sztywna kukielka. Oraz zdjecie z serii "Piekna Condoleezza w Polsce". Zdjecie przedstawia L.K. i Rice. L.K. przemawia i ma mine jakby za chwile mialo go spotkac, powiedzmy oglednie, "nieszczescie". Rice spoglada na L.K. i ma mine jakby sie zastanawiala JAKIEGO RODZAJU bedzie to "nieszczescie".Gora "pojdzie" czy "dolem". Odpowiedz Link Zgłoś
l005 Zająć Pałacową Świtę klockami LEGO 20.08.08, 18:13 Wczoraj Prezydent przemawiał w "orędziu" jak chłopiec na akademii rewolucji październikowej. Podkreślił również - mamusiu, nie chwalą mnie, to ja się muszę pochwalić. Dzisiaj z kolei ktoś coś powiedział przed nim i znów obraza. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec niepotrzebnie zapraszano barta Jarka K. 20.08.08, 18:14 nie dośc że się spóźnił, zepsuł powietrze to jeszcze nie umie docenić faktu że wogóle pozwolono mu wygłaszać te jego dyrdymały Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 musiał być pierwszy? 20.08.08, 18:16 znając jego przeszłość można snuć różne domysły. może problemy z pamięcią? kiedyś w szkole uczono mnie jaki wpływ mogą mieć trunki żulerii na kondycję psychofizyczną. www.psychologia.edu.pl/index.php?dz=strony&op=spis&id=7017 Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec no własnie stale się chce wepchnąć 20.08.08, 18:20 też myślę że to wpływ ciągłych popijaw w pałacu z fotygą Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski3 Thuske to buc i cham 20.08.08, 18:20 W czasach kohabitacji rzadu Buzka z Kwasniewskim nigdy sie nie zdarzylo, aby buzek w chamski i bezczelny sposob lamal protokol; do czegos takiego jest zdolny jedynie blazen i cham Thuske, malwersant i POlszewik; Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec jaki protokół głupku? 20.08.08, 18:22 ten tzw. "prezydent" wogole nie powinien tam sie plątać to sprawa rządu Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski3 POlszewiku: jezeli oficjalnie razem 20.08.08, 18:35 wystepuja prezydent i premier, to pierwzy zabiera glos prezydent; tak przewiduje protokol i tak bylo i za Walesy i za Kwacha; Buzek, choc byl z AWS-u, protokol respektowal; zas twoj POlszewicki ciec i buc Thuske brak nie tylko obyczaju, kultury, ale tez i rozumu; Polacy musieliby byc ostatnimi durniami, jezeliby takie chamidlo wybrali na prezydenta; "bohater z maczu piczu" ma mentalnosc podworkowego menela, a nie polityka z klasa pakulec napisał: > ten tzw. "prezydent" wogole nie powinien tam sie plątać to sprawa > rządu Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec oficjalnie to był premier,a Lech K. się wprosił 20.08.08, 18:39 na dodatek się oferma spóźniła - wstyd, pozatym był tak pijany że bąkał coś o Fotydze i Waszczykowskim - pewno myslał że jest na Helu i melduje coś bratu Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski3 Hmm, jezeli o pijanstwie mowa 20.08.08, 18:45 dla tych, ktorzy mieli okazje poznac Herrn Thuske na imprezach, nie jest tajemnica, ze notorycznie naduzywa on alkoholu pakulec napisał: > na dodatek się oferma spóźniła - wstyd, pozatym był tak pijany że > bąkał coś o Fotydze i Waszczykowskim - pewno myslał że jest na Helu > i melduje coś bratu Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Tusk zachowuje się poprawnie 20.08.08, 18:49 w przeciwieństwie do Lecha K. który już na trzeźwo nie potrafi wystąpić - wystarczy mu się przyglądnąć - te niezborne ruchy, błędny wzrok i gadanie od rzeczy świadczą o jednym - o stanie permanentnego "nawalenia" nie ważne czy narkotykami, czy alkoholem Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski3 Nie bede sie z toba sprzeczal, ale chamstwo 20.08.08, 19:00 Thuske jest az nazbyt widoczne; to samo bylo wczorja: spoznil sie ze swoim "oredziem", ktore chcial wyglosic w TVP (bo prezydent Kaczynski juz dawno sie zapowiedzial), to potem probowal rznac glupa; i tak juz jest zawsze; ja ucieszylbym sie bardzo, gdyby ten przyglup Thuske, zamiast szczeniackich zachowan i ciaglych glupich prowokacji pod adresem L. Kaczynskiego, zaczal "czynic cuda", czyli realizowac goloslwone - do tej pory - obietnice z expose; gdzie sa te tys. km autostrad? gdzei rozbudowa metra w Warszawie? gdzie dokarmianie beidnych dzieci? a gdzie "slynna" juz reforma sluzby zdrowia? i gdzie zmniejszenie kosztow administracji (kiedy administarcja premiera w ciagu kilku miesiecy wydala 2 razy wiecej niz kancelaria premiera za czasow Marcinkiewicza i Kaczynskiego razem wzietych)??? pakulec napisał: > w przeciwieństwie do Lecha K. który już na trzeźwo nie potrafi > wystąpić - wystarczy mu się przyglądnąć - te niezborne ruchy, błędny > wzrok i gadanie od rzeczy świadczą o jednym - o stanie > permanentnego "nawalenia" nie ważne czy narkotykami, czy alkoholem Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nie będziesz się sprzeczał bo brak ci argumentów 20.08.08, 19:05 a te bzdury, które wypisujesz może opowiadać babci na imieninach - pewno jest głucha i będzie się do ciebie uśmiechać Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski3 O jakich "argumentach" mowisz? o tym, ze cpun 20.08.08, 19:13 i pijaczek jest phemiehem??? I ze spoleczentswo to "toleruje"?? Przeciez to czerwona kartka dla wyborcow Herrn Tuske, ze cpuna i pospolitego pijaczka zrobili phemiehem news.money.pl/artykul/eksperci;alkohol;i;trawka;nie;zaszkodza;tuskowi,16,0,341520.html pakulec napisał: > a te bzdury, które wypisujesz może opowiadać babci na imieninach - > pewno jest głucha i będzie się do ciebie uśmiechać Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec no tak, brak argumentów i braki w mowie polskiej 20.08.08, 19:26 nie będę ci poprawiać błedów bo w sumie bawi mnie ta twoja niezbornośc gramatyczna. Co do braku argumentów to rozumiem że jesteś w trudnej sytuacji - stałe wybryki pijanego Lecha K., za którego musisz się tłumaczyć, moga powodować u ciebie zniechęcenie. Ale nie poddawaj się, walcz, dajesz mi tym swoim zacietrzewieniem dużo zabawy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 silesiuSSmonachijski3..lektor SB-PIS ,czyli.... 20.08.08, 19:14 rozstrząsarka gów.na... www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm Kim są Kaczyńscy... Odpowiedz Link Zgłoś
sigma_pi Re: POlszewiku: jezeli oficjalnie razem 21.08.08, 03:31 silesius.monachijski3 napisał: > wystepuja prezydent i premier, to pierwzy zabiera glos prezydent; tak przewiduje protokol [...] Protokół przewiduje, że w przypadku podpisywania umów bilateralnych, jako pierwszy przemawia gospodarz, zaś po nim gość, który podpisywał umowę. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Thuske to buc i cham 20.08.08, 20:47 silesius.monachijski3 napisał: > W czasach kohabitacji rzadu Buzka z Kwasniewskim nigdy sie nie zdarzylo, aby > buzek w chamski i bezczelny sposob lamal protokol; do czegos takiego jest > zdolny jedynie blazen i cham Thuske, malwersant i POlszewik; Kiedy cham komuś chamstwo przypisuje, to nie wiem czy śmiać się (bo jednak jest to śmieszne), czy też płakać nad tym że w naszym pięknym kraju taki pajac się ulungł. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Thuske to buc i cham 20.08.08, 20:50 Jedyne pocieszenie że ten buc podpisuje się pseudonimem monachijski czyli szwabski, ale nie podoba mi się ten silesius, bo to ubliża Ślązakom, którzy z takim padalcem na pewno nie chcieli by mieć nic do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Thuske to buc i cham 20.08.08, 20:53 guru133 napisał: > silesius.monachijski3 napisał: > > > W czasach kohabitacji rzadu Buzka z Kwasniewskim nigdy sie nie zdarzylo, > aby > > buzek w chamski i bezczelny sposob lamal protokol; do czegos takiego jest > > zdolny jedynie blazen i cham Thuske, malwersant i POlszewik; > Kiedy cham komuś chamstwo przypisuje, to nie wiem czy śmiać się (bo jednak jest > to śmieszne), czy też płakać nad tym że w naszym pięknym kraju taki pajac się > ulungł. Pocieszającym jest że ten buc podpisuje się pseudonimem monachijski, bo to mi na szwaba wygląda. mniej natomiast podoba mi się silesius, bo jestem pewien iż żadem porządny Ślązak z tym zerem nie chciał by miec nic do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
eastsider Decydenci sie POPiS- ali 20.08.08, 18:26 To przekomarzanie sie przed kamerami, te przepychanki i slowne utarczki tzw. politykow to kamuflaz, czyli pic na wode. W rzeczywistosci, jak sie okazuje, rzadzi Polska koteria, ktora dobro narodu i opinie publiczna ma za nic. Nowa koteria i stara tradycja. Odpowiedz Link Zgłoś
dekaton Kamiński o kolejności przemówień: "Nowatorstwo .. 20.08.08, 18:39 No i wreszcie będziemy mogli - bez zabiegania o wizy - swobodnie podróżować w obłokach.... promieniotwórczych. Odpowiedz Link Zgłoś
po.niszczyciel te dyskusje w stylu "plotka" są juz nużace. 20.08.08, 18:41 ciekaw na ile zafajdane media notorycznie czepiające się kaczora są w stanie ocenić jak bardzo nurza to tusia. gazeta to robi to chyba z żałoby po UW. taka partia, same profesory a ludziska patrzeć na nich nie mogą. jak to ?! ano tak. Balcerowicz też pieprzy jak potłuczony. trzeba go tylko posłuchać. niestety porządnej polityki już się chyba nie doczekamy. to chyba jasne ,że tarcza antyrakietowa nie jest żadnym tam sukcesem tylko efektem skutecznie prowadzonej polityki (zgodnie z wcześniej zaplanowana strategia) rządu USA. jest to coś takiego czego u nas brak. Odpowiedz Link Zgłoś
qreator Polacy poznali buractwo prezydenta PIS-u.... 20.08.08, 18:43 www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm Kim są Kaczyńscy... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec żadne media nie czepiają się Lecha K. 20.08.08, 18:46 to co ty nazywasz czepianiem się jest rzetelnym pokazywaniem jego zachowań, jego braku kultury, chamstwa i prostactwa. On juz poprostu taki jest Odpowiedz Link Zgłoś
po.niszczyciel Re: żadne media nie czepiają się Lecha K. 20.08.08, 19:03 no tak, ale donek tez mówił o sukcesie Polski. a sukces jest taki ,że potwierdzono nasz status terenu na którym amerykański rząd coś tam sobie zainstaluje. to jest jakiś tam dowód skuteczności amerykańskiej polityki a nie naszego rządu czy prezydenta. w mojej opinii pomijając jakość werbalno-wizualną dotychczasowych wystąpień obu pajaców błaźnią się tak samo. mnie nie cieszy ,że premier robi to ładniej.może to większy cynik skoro w kampanii na lotnisku na wyspach tak ładnie pewnej młodej polce parząc w oczy skłamał ,że ma w szufladzie gotową ustawę o podatkach. kaczor burak jak się go kto czepia woła : spieprzaj dziadu! z tuskiem gorzej bo jak obiecuje to trzeba kieszeni pilnować.WŁASNYCH! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec no nie wiem 20.08.08, 19:13 nic nie zyskałem za 2 lata rządów Pisu oprócz wstydu, za rządów PO też jak dotąd nic nie straciłem a zyskałem spokój i to jak dotąd jest dla mnie najważniejsze - to że nie muszę stale ogladac tej wojny Pisu z wszystkimi, że nie czuje się jak za komuny gdzy wszędzie węszyło SB. ta normalnośc bardzo mnie cieszi i za to mogę PO pozwolić na więcej Odpowiedz Link Zgłoś
po.niszczyciel nie "no nie wiem" tylko jestem ślepy 20.08.08, 20:55 bo nie widzę tej ciągłej wojny podjazdowej pomiędzy najważniejszymi w państwie. jestem ślepy bo nie widzę bublowatych ustaw które kaczor wetuje ale jak można go za to krytykować skoro nawet w opinii nieprzychylnych kaczce ekspertów np. ustawa medialna to zwykłe papierowe śmieci ? no i nic nie straciłeś jak piszesz to pewnie masz rację ale ci którzy po obietnicy wyborczej tuska o likwidacji podwójnego opodatkowania jaka im złożył prowadząc swoją kampanię na wyspach zagłosowali na niego stracili kolejny rok. chcę zobaczyć umizgi i podskoki ekipy tuska w razie wizyty ławrowa która podobno będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Lech K. się spóźnił- czyżby zatrzasnął się w kiblu 20.08.08, 19:03 bo normalnie dobrze wychowany człowiek nie każe na siebie czekać gościom, nawet jeżeli jest to kobieta, Murzynka i mówiąca w jezyku niezrozumiałym dla Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 prezydent PIS-u, Kaczaszwili, w pełnej krasie... 20.08.08, 19:12 chamstwa i obłudy... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=73879635&a=73885130 Fraszka na prezydenta(obecnego) - Wiadomości - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
reegulator Re: prezydent PIS-u, Kaczaszwili, w pełnej krasie 20.08.08, 19:16 pierot6 napisał: > chamstwa i obłudy. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=73879635&a=73885130forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=73879635&a=73885130 szambo kacze... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: prezydent PIS-u, Kaczaszwili, w pełnej krasie 20.08.08, 19:18 heheheh Kaczaszfili - piękne Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Lech K. się spóźnił- czyżby zatrzasnął się w 20.08.08, 19:13 A do tego wyższa, wydaje mi się że każdy język jest dla niego niezrozumiały, nawet wolski w dużej mierze jest dla niego tajemnicą, może oni z tym drugim stworzyli swój tajemny znany tylko im język, pełen bulgotów i mlaskań, i niekoniecznie do tego języka trzeba używać ust. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Lech K. się spóźnił- czyżby zatrzasnął się w 20.08.08, 19:20 hehehehe masz racje w przypadku jego rozmiaru trudno jest wychwycic czy te dźwięki dochodzą z głowy czy z okolic głowki Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Lech K. się spóźnił- czyżby zatrzasnął się w 20.08.08, 19:26 Gdyby ten wasz prezydent, pisiorki, miała klasę to by: 1.nie kazał na siebie czekać 2.pozwolił się wszystkim nagadać do woli 3.zabrałby głos na koniec podsumowując spotkanie jak ojciec narodu Ale to trzeba się zachowywać jak ojciec narodu, a nie jak namiestnik Jarosława K. Dzięki zaś takim zaplutym wiecznie kamińskim, bielanom namiestnik robi falstarty jeden za drugim, tak więc na zerowe szanse na reelekcję pracuje prazydent, bardzo pilnie. Kamiński to może zna się na protokole policyjnym ( tam się przesłuchuje podejrzanych w pierwszej kolejności), bo na dyplomatycznym to raczej nie. A tekst: o Jarusiu i "złotej trąbie", jest genialny, panie prezydencie, genialny! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Kaczyński złotą trąbą ;-) 20.08.08, 19:32 choć tak prawdę mówiąc mi bardziej pasuja w jego przypadku instrumenty perkusyjne - np cymbały Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Kaczyński złotą trąbą ;-) 20.08.08, 19:40 Kiedyś mówiło się "trąba jerychońska", może o to chodzi? Albo gdy Zbyniu całuśny zostawi Jarkacza, to go puści "w trąbę", a może chce dostać w "tubę", możliwości jest wiele, tylko wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Kaczyński złotą trąbą ;-) 20.08.08, 19:43 a może chodzi o to, że z niego taki prezydent jak z koziej du.... trąba? Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Kaczyński złotą trąbą ;-) 20.08.08, 19:49 A może znając jego zdolności lingwistyczne, chciał powiedzieć, złota rybka, i nie chodzi tu o wygląd, a o pojmowanie rzeczywistości, podobno złota rybka obejmuje rzeczywistość najdalej trzy sekundy (fajnie napisałem że jest tłumokiem, no nie?) Odpowiedz Link Zgłoś
reegulator jaki tam "złota"..zwykła,chamska trąba i tyle! 20.08.08, 20:02 www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm Kim są Kaczyńscy... Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: jaki tam "złota"..zwykła,chamska trąba i tyl 20.08.08, 22:22 wiesz regulatorze rzygac mi się chce gdy patrze na Kaczyńskich, ale jeszcze bardziej mam ochotę rzygnąc gdy czytam takie, jak w twoim linku antysemickie brednie... Odpowiedz Link Zgłoś
sigma_pi Re: Lech K. się spóźnił- czyżby zatrzasnął się w 21.08.08, 03:41 pakulec napisał: > bo normalnie dobrze wychowany człowiek nie każe na siebie czekać > gościom, nawet jeżeli jest to kobieta, Murzynka i mówiąca w jezyku > niezrozumiałym dla Kaczyńskiego Na dobrą sprawę strona amerykańska również nie jest pod tym względem bez winy. Rice spóźniła się mocno na poranne spotkanie z prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
vautrin kaczor do gnoju!!! 20.08.08, 19:13 brawo po, niszczcie kaczora prymitywa!! na smieci z nim.. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Kamiński o kolejności przemówień: "Nowatorstwo ... 20.08.08, 20:15 Z najwyższym oburzeniem obejrzałem scenkę, gdy Pan Prezydent w gronie wójtów i działaczy z terenów dotkniętych klęską żywiołową robi sobie kampanię prezydencką. Nie patrząc w oczy kamery cedzi przez zęby, że on przedstawił projekt ustawy w sprawie pomocy ofiarom klęsk a sejm mu ją odrzucił. Wyszło, że tylko On jest dobry a reszta to świnie, żerujące na nieszczęściu tych rolników. Ale na moje to Pan Prezydent w tym momencie żerował na nieszczęściu innych. Żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
zippopot Re: Kamiński o kolejności przemówień: "Nowatorstw 20.08.08, 20:22 To źle, ze ma projekt ustawy pomagającej poszkodowanym? kiks4 napisał: > Z najwyższym oburzeniem obejrzałem scenkę, gdy Pan Prezydent w gronie wójtów i > działaczy z terenów dotkniętych klęską żywiołową robi sobie kampanię prezydenck > ą. > Nie patrząc w oczy kamery cedzi przez zęby, że on przedstawił projekt ustawy w > sprawie pomocy ofiarom klęsk a sejm mu ją odrzucił. Wyszło, że tylko On jest > dobry a reszta to świnie, żerujące na nieszczęściu tych rolników. > Ale na moje to Pan Prezydent w tym momencie żerował na nieszczęściu innych. > Żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 W Czechach prezydent nie przemawial w ogóle. 20.08.08, 20:41 ale to jest prezydent a nie prezydęt. Odpowiedz Link Zgłoś
aqualung_my_friend Im Kamiński tłuściejszy, tym głupszy :-)))) 20.08.08, 20:47 Taki tłuściutki pączuszek. Wygląda jak wycięty z komiksu pomocnik złego czarodzieja z piekła rodem. Zachowuje się podobnie. Podsuwa bossowi najperfidniejsze rozwiązania w celu zniszczenia Ziemian. Niestety czasami złośliwości obracają się przeciw niemu :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś