r0b0l ..w większości wierzący i praktykujący... 26.08.08, 21:46 w ojca belzebuba i jego przekręty ;))) bo nie w Boga i na pewno nie uczęśzczających do kościoła z potrzeby wiary ot, matołectwo ubeckie pod przywództwem oberubeka Nowaka i jemu podobnych szmalcowników Odpowiedz Link Zgłoś
12345on Re: ..wolne żarty, Polakiem nie jesteś 26.08.08, 21:50 Wskazuje na to przewrotność i podłość twojej opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: ..wolne żarty, Polakiem nie jesteś 26.08.08, 21:57 jak czytam co piszą barachła będące rzekomo Polakami i patriotami to faktycznie mi BYĆ się odechciewa. Do tego że wstyd się przyznać za granicą do polskości juz przywykłem. Ale do Żydów mnie nie chca przyjąć... a z ciekawości: co robisz na tym żydokomunistycznym i polskojęzycznym forum? miejsce prawdziwych patriotów jest chyba gdzieś indziej za czyje grzechy jestem Polakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
12345on Re: ..wolne żarty, Polakiem nie jesteś 26.08.08, 22:27 Obetnij sobie u dołu, może cię przyjmą. Jedno jest pewne, nikt cię nie będzie w Polsce zatrzymywał. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: ..wolne żarty, Polakiem nie jesteś 26.08.08, 23:26 potwierdzasz tylko małość i miernotę umysłową polactwa. A kto da wam polaczki zarobić jak normalni Polacy stąd wyjadą? Kto wami się zajmie żebyście się nie pozabijali ku uciesze ruskich i niemiaszków? Może masz kompleksy że nie masz co sobie uciąć u dołu jak rydzyki i inne kaczyńskie miernoto z kołtunem na rzyci Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: r0b0l 27.08.08, 00:18 r0b0l napisał: > potwierdzasz tylko małość i miernotę umysłową polactwa. > A kto da wam polaczki zarobić jak normalni Polacy stąd wyjadą? > Kto wami się zajmie żebyście się nie pozabijali ku uciesze ruskich i > niemiaszków? > Może masz kompleksy że nie masz co sobie uciąć u dołu jak rydzyki i > inne kaczyńskie > miernoto z kołtunem na rzyci Jestes czerwonym i koszernym koltunem. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l wet3 znów nadaje ;(( 27.08.08, 06:46 > Jestes czerwonym i koszernym koltunem. a już myślałem że mossad ci robotę wypowiedział Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: ..wolne żarty, Polakiem nie jesteś 26.08.08, 22:29 Jak chcesz kogos nazwac diablem to lepszym imieniem jest Lucyfer. Imie Belzebub jest popularny wsrod Zydow - tak plemie faryzejskie nazywalo Jezusa Chrystusa. Odpowiedz Link Zgłoś
wyciety Re: ..wolne żarty, Polakiem nie jesteś 27.08.08, 05:15 twoich starych,bo cie splodzili Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: ..wolne żarty, Polakiem nie jesteś 26.08.08, 23:59 Ale ty za to Polak, chociaż obrzezane;) Odpowiedz Link Zgłoś
garbatonosy Re: ..w większości wierzący i praktykujący... 27.08.08, 00:35 za czyje grzechy jestem Polakiem? Za żadne, Ty nie jesteś Polakiem, Ty jesteś polskojęzyczną gnidą. Odpowiedz Link Zgłoś
wyciety Re: ..w większości wierzący i praktykujący... 27.08.08, 05:16 twoich starych,bo cie splodzili. Odpowiedz Link Zgłoś
wujek_stanislaw Wyrzucic redemptorystow z kraju!!!!! 26.08.08, 21:57 MOGLISMY Z KRZYZAKAMI?? TO TEZ WROGI ZAKON...WON RYDZYKOWCY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
12345on Re: Wujek Srul, a nie Stanisław, raczej jesteś. 26.08.08, 22:30 Ładnie to tak podszywać się pod nie swoje imię? Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g Re: Wujek Srul, a nie Stanisław, raczej jesteś. 26.08.08, 23:05 Coś ty taki aktywny? Ojciec Król, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Wujek Srul, a nie Stanisław, raczej jesteś. 26.08.08, 23:53 12345on napisał: > Ładnie to tak podszywać się pod nie swoje imię? A czemu ty się swoje imię wstydzisz? Oj nieładnie Icek, nieładnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
rach_ciach Słucham od jakichś 7 lat. Wspieram finansowo od .. 26.08.08, 23:18 ...niedawna, ale regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Słucham od jakichś 7 lat. Wspieram finansowo 26.08.08, 23:55 rach_ciach napisał: > ...niedawna, ale regularnie. Od dawna wiadomo iż głupcy z kosmosu nie spadają, lecz na Ziemi się rodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Niejaki Nowak obiecał że nawet te 8% odwróci 26.08.08, 23:21 się plecami i tym co poniżej pleców od naszego biednego prezydenta. Oj wróżę wyborczą klęskę temu "wybitnemu mężowi stanu" Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 23:49 Taka garstka ludzi niedołężnych a takie potężne imperia podjęły z nimi bezpardonowa walkę.Polak nie kopie słabego.Czyżby te imperia nie były polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Re: CBOS: 15 proc. Polaków słucha Radia Maryja 26.08.08, 23:59 Te imperia są przede wszystkim podłe. Używają kłamstwa, podstępu i manipulacji. Nie dziwi mnie, że atakują szlachetne Radio Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
jj43 nie ma sie co podniecac 27.08.08, 00:13 Nie wiem jaka była metodologia badania: podają tylko że badanie odbylo sie 3 krotnie na próbach ok 1000 osób. nie wiem jak wybierali próbę (osoby do badania), nie wiem jaka była realizacja badania (ile osób zgodziło sie odpowiedziec). Nie wiem o co tych ludzi pytali: jesli tylko czy słuchają RM to nie wynika z tego bardzo wiele. co do ogólnych informacji o profilu słuchacza to pisza że musieli użyc wszystkich którzy deklarowali że maja do czynienia z RM raz w miesiącu. policzcie sobie łaskawie ile osób złożyło się na ten profil. NO nie będzei tego tyle żeby móc powiedzieć coś czego socjolog sam by nie wiedział. w moim przekonaniu realnie słuchających to radio osób może byc jeszcze mniej - to nie jest pierwsze badanie słuchaczy tej rozgłośni. powiedzmy ze 8% ludzi deklaruje pewną wspólnotę poglądów z ojcem R i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
garbatonosy 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja-ajwaj welki r 27.08.08, 00:26 rejwach, take egzaltacje. To ci się platforma ucieszy - tylko 8%. . Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm w tym i ja slucham :) 27.08.08, 01:10 choc sram na patronke i jej szczyla :) Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny zydowski przestepca nadal na wolnosci 27.08.08, 01:26 zydowski rasista nadal przebywa na wolnosci. zydowskie POCHODZENIE i dezORIENTACJA sexualna (sika "inaczej) chronia go przed odpowiedzialnoscia karna. Mam w moim archiwum jego posty w ktorych chce palic koscioly. jego powyzszy post tez trafil do archiwum. dlaczego cenzor nie usunie tego psychopate z kibutza? Wiemy cenzorze, wiemy. Cenzorze, dzieki takim jak ten wasz koszerny szowinista, nikt nie uwierzy ze to "rzymianie" ukrzyzowali pewnego cholernie przystojnego Zyda ktorego my Polscy "antysemici" uznajemy za Syna Bozego. a dzieki takim jak ty, NIKT przy zdrowych zmyslach nie uwierzy w wasze deklaracje o wolnosci slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny czy ktokolwiek wierzy Michnikowi ????????????????? 27.08.08, 01:42 czy warto wierzyc globalistycznym tubom propagandowym ze Radia Maryja slucha 8% Polakow? Popatrzmy na przyklady: 1/ Zyd Lenin mial byc wiecznie zywy. tymczasem jego idee nie przetrwaly nawet 100 lat. dla porownania podam ze idea Chrzescjanstwa liczy sobie ponad 2000 lat i ma sie calkiem dobrze. No coz cenzorze, od razu widac czyja ideologia pochodzi od Boga a czyja od ..... nie dam ci szansy skasowac tego postu. A czytelnicy i tak wiedza kogo mam na mysli ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 2/ zyd Michnik i "rycerze okraglego stolu" obiecywali druga japonie. tymczasem mamy drugi Bangladesh. 3/ zyd Michnik mowil ze zyd Judasz byl "ewangelista". niestety judaszyzacja Polakow spalila na panewce. Jak kazda idea ktora nie pochodzi od Boga lecz od tego drugiego ... no wiesz cenzorze ;-)))) 4/ zyd Lenin mial dac kazdemu wedlug potrzeb. tymczasem podczas "prywatyzacji" jego rodacy dali kazdemu wedlug POCHODZENIA. mimo setek milionow utopionych w kontrpropagande, potezna machina globalistyczna nie moze sobie poradzic z malym Radiem Maryja. W przeszlosci, EKUMENICZNY doradzal zydowi Michnikowi aby pokazal ze jest mezczyzna, zalozyl RADIO JUDASZ i pokonal Rydzyka cywilizowanymi metodami a nie stalinowska przemoca i faryzejskimi statystykami. ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
paranoyck Re: czy ktokolwiek wierzy Michnikowi ???????????? 27.08.08, 05:16 a jaka role w tej spiskowej teorii dziejow odegral inny zyd - Jezus? albo taka zydowka jak Maria? Odpowiedz Link Zgłoś
artremi CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 27.08.08, 02:55 To okazuje sie ze miliony ludzi slucha to radio - wiec zdalo egzamin i jest potrzebne. Gratulacje!! Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr CBOS: 8 proc. Polaków słucha Radia Maryja 27.08.08, 04:35 Nie sądziłem że w Polsce jest aż tak dużo idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
gmc350 Seanse nienawisci 2 27.08.08, 04:56 W inteligenckiej czesci torunskiego Przedmiescia Chelminskiego stoi radiostacja ksiedza Tadeusza Rydzyka – obok Telewizji Trwam w Toruniu najbardziej renomowany klub polityczny w Polsce. (...) Co tam wiec robi natchniony polityczny fanatyk, Savanorola antysemityzmu? (...) Jednym slowem, ten mówca ubrany w liturgiczne szaty nie mówi niczego, co byloby nowe lub ciekawe dla kogokolwiek. Urok wieców, jakie urzadza, jest calkiem odmiennej natury. Zaspokaja on czysto emocjonalne potrzeby swoich sluchaczy i wyznawców politycznych. W radiu ksiedza Rydzyka urzadzane sa seanse nienawisci. Mówca rzuca tylko kilka zdan wyzbytych sensu perswazyjnego oraz wartosci informacyjnej. On wylacznie steruje zbiorowymi emocjami. (...) ps: czerwone,niebieskie,jakies tam gitary spiewaly : " chlopcy w sukienkach z Grzesiem sie spotkali, chlopcy w sukienkach w Wisle sie pluskali czy z Warszawy do Torunia czy z Torunia do stolicy, te subtelne podtopienia likwiduja syf z ulicy... ref: lalalala,lalalala, plum plum lalalala..." Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: gmc350 27.08.08, 15:17 gmc350 napisał: > W inteligenckiej czesci torunskiego Przedmiescia Chelminskiego stoi > radiostacja ksiedza Tadeusza Rydzyka – > obok Telewizji Trwam w Toruniu najbardziej renomowany klub > polityczny w Polsce. (...) Co tam wiec robi > natchniony polityczny fanatyk, Savanorola antysemityzmu? (...) > Jednym slowem, ten mówca ubrany w liturgiczne szaty nie mówi > niczego, co byloby nowe lub ciekawe dla kogokolwiek. Urok wieców, > jakie urzadza, jest calkiem odmiennej natury. Zaspokaja on czysto > emocjonalne potrzeby swoich sluchaczy i wyznawców politycznych. W > radiu ksiedza Rydzyka urzadzane sa seanse nienawisci. Mówca rzuca > tylko kilka zdan wyzbytych sensu perswazyjnego oraz wartosci > informacyjnej. On wylacznie steruje zbiorowymi emocjami. (...) Dzieki za prawdziwy seans nienawisci. No coz? Ponoc niektorych nic tak nie doprowadza do wscieklizny jak powiedzenie prawdy o nich. PS - Ile ci za to placa? Odpowiedz Link Zgłoś
baster22 Ja słucham i oglądam 27.08.08, 06:28 To chwile odpoczynku i refleksji. Jestem konserwatystą - bo to najzdrowsze . Gdy czytam znerwicowane wypowiedzi wyznawców innych poglądów to mi ich żal. A więc słuchajcie i wy Radia Maryja. Pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Ja słucham i oglądam. Ja też ... i wspomagam :) 27.08.08, 21:13 Jedyna niezależna radiostacja to RM i telewizja TRWAM. Dodać należy niezalezne słowo pisane, Nasz Dziennik a także Wyższą Szkołę Medialną, kuźnia przyszłych kadr dziennikarskich, ...,kadr do pracy w dyplomacji. To boli.Rozkiełznane, światowe lewactwo czują przez skórę, że rosną ludzie bez kompleksów, prawdziwi patrioci, których kiełbasą nie kupisz :)). Ich idea (chrześcijańska) stanowi śmiertelne zagrożenie dla szerzonego bezprawia. Zwróćcie uwagę, iż "swiatowym lewakom" z NJ chodzi zawsze o jedno; 1 zamknąć RM 2. oddać mienie Odpowiedz Link Zgłoś