gazec.i.arz Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pedo... 09.09.08, 18:18 Moje zdanie jest takie, że po pierwsze pedofili powinno zamykać się w celach z najgorszą recydywą, powinni pracować za darmo w zakładach karnych i najlepiej w ogóle ich nie opuszczać, ale pomysł kastracji również wydaje się być logiczny. Skoro człowiekowi, który w inny sposób złamał prawo można odebrać prawo do wolności, to człowieka, który nie wie co ma zrobić ze swoją fujarą, można wykastrować i nikt mnie nie przekona, że ma to coś wspólnego z łamaniem praw człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: dobre rozwiazanie 09.09.08, 18:25 Nareszcie premier pokazał lwi pazur... Śledczy zbadają aferę pedofilską w Kościele Czy ksiądz molestował swoich podopiecznych, a choć biskupi o tym wiedzieli, nic ze sprawą nie zrobili? Będzie to sprawdzać szczecińska prokuratura. Najpierw trzeba będzie zbadać, czy ewentualne przestępstwa się nie przedawniły. "Ksiądz obmacywał mnie. Miałem 15 lat" - wspomina dziś ofiara duchownego.(…) www.dziennik.pl/wydarzenia/article135934/Sledczy_zbadaja_afere_pedofilska_w_Kosciele.html Odpowiedz Link Zgłoś
gozdziej12 takie tam klepanie ozorem... 09.09.08, 18:22 Panie premierze troche powagi... jestesmy w Europie w XXI wieku, nalezymy do UE, NATO, RE...jestesmy stronami kilku traktatow o prawach czlowieka... dlatego taki tnai populizm w stylu emocjonalnej reakcji na przestepstwa i od razu goraczki karani nelzy ocenic jako glupote... Jak pana lubie to tym razem zasugeruje... Wie pan na taka terapia musialby byc odwracalna inaczej kazdy tak potraktowany poleci do Strasburga i dostanie kase... Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: takie tam klepanie ozorem... 09.09.08, 18:32 Kastracja farmakologiczna księży spotka się z oporem papieża. Nie ulega wątpliwości, że problemy te w dużym stopniu są wynikiem wprowadzenia celibatu — niebiblijnej praktyki, zabraniającej księżom zawierania małżeństw. Tymczasem Biblia, Słowo Boże, wyraźnie mówi, iż chrześcijańscy kaznodzieje mogą się żenić. Jak czytamy w katolickiej Biblii Tysiąclecia, `biskup powinien być mężem jednej żony’ (1 Tymoteusza 3:2). Ponadto z Pisma Świętego dowiadujemy się, że `zabranianie wchodzenia w związki małżeńskie’ świadczy o `odpadnięciu od wiary, skłanianiu się ku duchom zwodniczym i ku naukom demonów’ (1 Tymoteusza 4:1-3, BT). Odpowiedz Link Zgłoś
gozdziej12 Re: takie tam klepanie ozorem... 09.09.08, 18:42 zgadza sie.... celibat jest niezgodny z ludzka natura a tej ponoc sie nie oszuka... wiesz dlaczego zostal wprowadzony w okolicach IX-Xw.? Chodzilo o kase... Otoz dzieci proboszcza dziedziczyly po nim majatek... Awiadomo nei kazdy chcial byc ksiedzem wiec te ziemie uciekaly z dominium koscielnego... poza wszyscy donatorzy krzywo patrzyli jak ich ziemie przekazywane parafiom nagle dostaja sie potomkom wielebnego... nie mozna bylo na to pozwolic wiec wprowadzono celibat... i trwa on do dnia dzisiejszego. amen Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: takie tam klepanie ozorem... 09.09.08, 22:33 gozdziej12 napisał: > Panie premierze troche powagi... jestesmy w Europie w XXI wieku, nalezymy do UE > , > NATO, RE...jestesmy stronami kilku traktatow o prawach czlowieka... dlatego tak > i > tnai populizm w stylu emocjonalnej reakcji na przestepstwa i od razu goraczki > karani nelzy ocenic jako glupote... Jak pana lubie to tym razem zasugeruje... > Wie pan na taka terapia musialby byc odwracalna inaczej kazdy tak potraktowany > poleci do Strasburga i dostanie kase... A może Tuska wykastrować? Nie będzie produkował niemieckiego pokolenia Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: takie tam klepanie ozorem... 09.09.08, 22:34 gozdziej12 napisał: > Panie premierze troche powagi... jestesmy w Europie w XXI wieku, nalezymy do UE > , > NATO, RE...jestesmy stronami kilku traktatow o prawach czlowieka... dlatego tak > i > tnai populizm w stylu emocjonalnej reakcji na przestepstwa i od razu goraczki > karani nelzy ocenic jako glupote... Jak pana lubie to tym razem zasugeruje... > Wie pan na taka terapia musialby byc odwracalna inaczej kazdy tak potraktowany > poleci do Strasburga i dostanie kase... I za darmo mu odrestaurują kutaska i jajeczka, wstawia pompke by wiecej spermy tryskało Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Nie zapominajmy o pederastach... 09.09.08, 18:23 Tu proponuję kastrację psychiczną... __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
gozdziej12 Re: Nie zapominajmy o pederastach... 09.09.08, 18:26 hehehehehehhehehehehehehhehe kastrację....... jaka??? moze duchowa... specjalne koscielne szczypce wyciagna dusze i obetne jej czlonka... jeszcze jakis zabawny pomysl??? Odpowiedz Link Zgłoś
sammler Re: Nie zapominajmy o pederastach... 09.09.08, 18:31 bydlo_prof_wb napisał: > Tu proponuję kastrację psychiczną... Ty - jak widzę - już ją przeszedłeś... Wyrazy współczucia, bo to - zda się - proces nieodwracalny... Sam. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: I o księżach.... 09.09.08, 18:43 A dlaczego by nie…. Listę tych, którym przysługiwałby ten „przywilej” rozszerzyłbym również na polityków, którzy nie potrafią trzymać łapek przy sobie. No i nie zapominajmy o księżach, ten prosty zabieg z całą pewnością pomógłby im w dotrzymaniu wierności zasadzie celibatu. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb A co ateistom i bezbożnikom do celibatu... 09.09.08, 18:54 To już prędzej Ci pilnować ilość kroków starozakonnych jakie zrobili w szabat. Od pilnowania pionu moralnego w Kościele to nie takie nygusy bez pojęcia są jak Ty, przyjacielu. __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A co ateistom i bezbożnikom do celibatu... 09.09.08, 19:05 No co ty powiesz? Nie mam nic przeciwko temu jak się "tegoż" w swoim gronie, jak to miało miejsce w przypadku biskupa Paetza, ale rozmiar zboczeń występujący w tym gronie zaczyna dosięgać osoby spoza tego kółka zainteresowań a często również dzieci. Zatem kastracja farmakologiczna byłaby w tym wypadku jak najbardziej wskazana, nygusie... Co do starozakonnych to widać masz jakiś kompleks. Zapytam wprost - jesteś Żydem? Odpowiedz Link Zgłoś
handlaz Re: A co ateistom i bezbożnikom do celibatu... 09.09.08, 20:39 jak mi sie wydaje to w kazdym gronie jest to czeste zjawisko. tylko antyklerykalne media akurat to wyolbrzymiaja. a co ty tak bronisz starozakonnych? zapytam wprost: jestes Żydem? xD Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A co ateistom i bezbożnikom do celibatu... 09.09.08, 21:00 handlaz napisał: > jak mi sie wydaje to w kazdym gronie jest to czeste zjawisko. tylko > antyklerykalne media akurat to wyolbrzymiaja. Antyklerykalne media tak...., bo mają czelność napisać o tym co powinno być wewnętrzną sprawą kościoła. A pisanie o przestępstwach seksualnych ludzi kościoła powinno być zabronione pod karą ekskomuniki. Jak księżulo sobie poswawoli to go myk za karę do innej parafii żeby świeży towar popróbował. Ale, ale, bo zapomnę odpowiedzieć na Twoje pytanie, nie, nie jestem. A teraz Ty mi odpowiedz na pytanie, dlaczego bronisz pedofili? Odpowiedz Link Zgłoś
holden17 4g63 09.09.08, 18:25 4g63 i innych fanów oraz nasladowcow Fritzla oraz cichych nasladowcow Fritzla zapewniam ze nie chce nikomu zrobic krzywdy chce tylko zeby panstwo chronila nasze dzieci. bylam molestowana i wiem co to za pieklo. a do innych ktorzy nei maja sklonnosci do pedofili, kazirodztwa i gwaltu : tak bardzo nienawidziecie tuska ze jestesci gotowi bronic tego co gwalcil swoje dziecko? i co jeszcze powiecie? ze sama chciała? i ze fritzl byl rownym gosciem?? byleby tylko dowalic przeciwnikomi politycznemu,jestescie zalosni a wasza moralalnosc jest na poziomie fritzla zastanowcie sie nad soba jest jescze trzecia kategoria: dzieci neo ktore pisza prowokacyjnie zeby sie podniecac odpowiedziami ale tacy sa nieszkodliwi ot samo dziecko w pokoju klika w komputer a potem poleci ogladac pokemony Odpowiedz Link Zgłoś
gozdziej12 Re: 4g63 09.09.08, 18:38 Man... to nie jest tak widzisz ja np. lubie Tuska bo uwazam ze to rowny gosc, gra w pilke, pije tanie wino... jestem momentami w stanie sie z nim identyfikowac... inna sprawa jak ktos plecie glupoty... pomysl ile miedzynarodowych konwencji musialbys zlamac by wprowadzic taki srodek karny w Polsce... pomysl do ktorej swiatowej ligi od razu by nas przesunieto... a pondato popatrz... ile jest tkaich przypadkow tkaich dramatow i nikt za nie nie beknie... a jak cos wyjdzie na jaw to od razu wielkie halo z zaostrzaniem kar... zaostrznaie nic nie daje poza tym ze chodujesz sobei zwyrodnialcow w ZK. Tu by raczje trzbe zapytac gdize byli sasiedzi, matka, kurator, gdize bylo spoleczenstwo... peweni w lesie na grzybach... wiesz przestepstwo tez jest produktem spolecznym i nigdize jeszcze nie zdazylo sie aby przy pomocy wysokich kar je wyeliminowano... daltego troszke wiecej realizmu ze strony Tuska i mniej mowienia pod publiczke... Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Re: 4g63 09.09.08, 19:30 hej nie jestem zwolennikiem fritzla, wręcz przeciwnie. Widać że nie przeczytałaś mojego postu i w ogóle go nie zrozumiałaś. Współczuję Ci tego co przeżyłaś, a wszyscy ludzie którzy wykorzystują siłę dla zaspokojenia swoich potrzeb powinni być skutecznie i adekwatnie karani, co do tego nie mam żadnych wątpliwości i będę wspierał wszystkich którzy działają zgodnie z tym kierunkiem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gazec.i.arz Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pedo... 09.09.08, 18:29 Moje zdanie jest takie, że po pierwsze pedofili powinno zamykać się w celach z najgorszą recydywą, powinni pracować za darmo w zakładach karnych i najlepiej w ogóle ich nie opuszczać, ale pomysł kastracji również wydaje się być logiczny. Skoro człowiekowi, który w inny sposób złamał prawo można odebrać prawo do wolności, to człowieka, który nie wie co ma zrobić ze swoją fujarą, można wykastrować i nikt mnie nie przekona, że jest to łamanie praw człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
gozdziej12 Re: Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pe 09.09.08, 18:54 ok moze inaczej... jak przekroczysz predkosc jadac samochodem to w imie odplaty za popelnione zlo mamy ci odcinac stope??? a jak przejdziesz na czerwonym swietle przez ulice to jak na skorze czy na wlosach??? TAKIE POMYSLY TO SPOSOB NA ODSTRASZANIE ALE NIE NA ZNIECHCECANIE... na kazdego dziala inny czynnik, ta sama konfiguracja zdarzen moze spowodowac ze ktos popelni/nie popelni przestepstwa... jak sadzisz co bedzie skuteczniejsze??? surowa kara czy swiadomosc ze zostaniesz wykryty... bo mi sie wydaje ze to drugie... a odnosnie lamania praw czlowieka... skoro zabranie sie tortur to jak nazwiesz kastracje... przymusem spolecznym??? niech siedza w pierdlu i niech robia z duzych kamieni male tam ich grypserzy neizle pojada... ale jakeikolwiek kary mutylacyjne czy ich farmakologiczne odmiany... troche to nei powazne i troche smierdzi populizmem chwili Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: A politykom niedotrzymującym słowa...języki 09.09.08, 18:29 Tylko patrzeć jak Donek będzie kastrował internautów nieprzychylnych jego rządowi. Faszyzm odżywa ???? Odpowiedz Link Zgłoś
baba60 Kastracja jako kara? Donek po kastracji mozgu? 09.09.08, 18:37 Kompletna kompromitacja. Cos ktos slyszal, tylko nie wie co. Kastracja moze byc elementem TERAPII, ktorej sie dobrowolnie mozna poddac. Nie zawsze jest skuteczna... To jest kompromitacja na caly cywilizowany swiat... Donek na prezydentaaaaa!!!! Bulbaaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
marek.lipski Tusk byl rozgoryczony.Belgia,IT,USA,DE,FR 09.09.08, 18:45 baba60 napisał: Kompletna kompromitacja. Cos ktos slyszal, tylko nie wie co. Kastracja moze byc elementem TERAPII, ktorej sie dobrowolnie mozna poddac.Nie zawsze jest skuteczna... To jest kompromitacja na caly cywilizowany swiat... Donek na prezydentaaaaa!!!! Bulbaaaaaa! __________________ Tusk byl rozgoryczony i ma do tego prawo jak wszyscy politycy w EU, poniewaz podobne sytuacje sa w EU,USA i innych krajach. "nie pytaj co ojczyzna moze zrobic dla ciebie tylko co ty mozesz dla kraju zdzialac"-wolna interpretacja, refleksji znanego USA polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.lipski Dziekuje GW za ten artykul.Pomagacie dzieciom.. 09.09.08, 18:31 Serdecznie i ponownie jak w innych forum dziekuje za odwage GW i jej dziennikarzy,bowiem maja przeciwnikow w Polsce jak sedziow,prokuratorow,kuratorow,politykow,policji.To co wy wypisujecie powinno,byc w conajmniej 4 jezykach.Znam media w EU ale tak odwaznych ludzi jak wy to niespotkalem. Mam nadzieje ze uda sie wam wiecej dla waszej firmy,dochodow. Jestescie wyjatkowym zjawiskiem medialnym w Polsce ale i w EU.Dzieki. Uwielbiam "Springer" ale dziennikarze boja sie pisac o takich tematach a zwlaszcza jesli chodzi o perspektywy i bezpieczenstwo dla dzieci i nastepnego pokolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 jestem oczywiście przeciwko pedofilom ale 09.09.08, 18:34 Tusk pojechał populistycznie , ha, ha, ha . Najpierw tworzy liberalna otoczke a jakże przecież liberał a potem gdy niektórzy nie czują hamulców - no bo każdemu wolno - to teraz rety , gwałt - kastrować . Trzeba od dziecka wychowywać w pewnych zasadach - ale wychowywać , czasem twardo a nie " bezstresowo " jak to liberałowie w szkołach propagują - "przyjazna szkoła" , przyjazna i dla bandyty , dla chama, lenia i zboczeńca . Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Ideowy bój grona liberalnych z KrK... 09.09.08, 18:40 To początki liberalnej wojny platformy z kościołem! - Ta walka rozgrywa się również tu i teraz, na naszych oczach. Nie zaczęła się jednak dzisiaj. Wystarczy przypomnieć, że na łamach przedwojennych „Wiadomości Literackich”, pisma ukazującego się w latach 1924-1939, brylował Antoni Słonimski. Nie jest tajemnicą jego późniejszy bliski związek z obecnym redaktorem naczelnym „Gazety Wyborczej”, Adamem Michnikiem, pierwszoplanową postacią współczesnego obozu liberalnego w Polsce. Łatwo dowieść ideowego powinowactwa między tymi środowiskami. cristeros1.w.interia.pl/crist/cywilizacja/zatrute_zrodla.htm Odpowiedz Link Zgłoś
marek.lipski Re: Ideowy bój?Absurdalne Al-kaida interpretacje 09.09.08, 18:55 czyzyk331 napisał: To początki liberalnej wojny platformy z kościołem! - Ta walka rozgrywa się również tu i teraz, na naszych oczach. Nie zaczęła się jednak dzisiaj. Wystarczy przypomnieć, że na łamach przedwojennych „Wiadomości Literackich”, pisma ukazującego się w latach 1924-1939, brylował Antoni Słonimski. Nie jest tajemnicą jego późniejszy bliski związek z obecnym redaktorem naczelnym „Gazety Wyborczej”, Adamem Michnikiem, pierwszoplanową postacią współczesnego obozu liberalnego w Polsce. Łatwo dowieść ideowego powinowactwa między tymi środowiskami. _________________________________________________________ Absurd na konto AL-kaidy.Jaka walka twoim zdaniem?!!!!!1 Zaloz strony internetowe o genetyce,o programowaniu, o rasach na naszej planecie,o planecie ziemia i jak bedziesz popularny przekaz dla caritasu,diakonii,jewishagency.org pieniadze. Nie jestes autorytetem i nie masz 4 fakultetow.Kropka i basta!!! ____________ Uff jak ja lubie takie teksty.We wszystkich srodowiskich chrzescijanskich incl.religii zydowskiej,oficjalnie mozna miec tylko jedna zone,od poczatku do konca. Tego nie ma w innych kulturach.Powstaja dylematy, tych ktorzy sa przeciw prawu. Jak wspomnialem :::::::::::..zmienic prawo rodzinne i karne w PL. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: jestem oczywiście przeciwko pedofilom ale 09.09.08, 18:46 angrusz1 napisał: > > Tusk pojechał populistycznie , ha, ha, ha . > Najpierw tworzy liberalna otoczke a jakże przecież liberał a potem > gdy niektórzy nie czują hamulców - no bo każdemu wolno - to teraz > rety , gwałt - kastrować . > Trzeba od dziecka wychowywać w pewnych zasadach - ale wychowywać , > czasem twardo a nie " bezstresowo " jak to liberałowie w szkołach > propagują - "przyjazna szkoła" , przyjazna i dla bandyty , dla > chama, lenia i zboczeńca . wiedza Twja o pedofilii, podobnie jak pozostałsj zgraji forumowiczów jest żałośnie płytka i wypaczona. Poczytaj na ten temat trochę literatury fachowej, trochę raportów/kronik z rozpraw sadowych, i pamiętaj, że jak takie idywiduum dopadnie Twoje dziecko to zmienisz zdanie dokładnie o 180 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: jestem oczywiście przeciwko pedofilom ale 09.09.08, 18:47 Co do pierwszej części Twojej wypowiedzi zgoda. Ale druga wybacz bez sensu. Zwróć uwagę na to że właśnie takie "karne" wychowanie sprawiło, że owe dziewicze było bezwzględnie uległe tzw."ojcu". Odpowiedz Link Zgłoś
akurach1981 Re: Czyli zaczac od czlonkow partyjnych... 09.09.08, 18:35 a ja pamietam, jakie kubly pomyj wylewali na CBA na Kaminskiego, gdy jego ludzie nazwali akcji zatrzymania Pana doktora Miroslawa G. kryptonimem "Mengele" ostatnio za to mielismy inna akcje, juz za rzadow milosciwie panujacej koalicji pt. "Ostateczne rozwiązanie kwestii kibiców Legii" i jakos wszyscy milcza redaktorzy z Gazety ciekawe czy tez przemilcza Pana premiera kastratora?? Odpowiedz Link Zgłoś
marek.lipski Po tym info.Dzieci z EU nie przyjezdzajcie do PL 09.09.08, 18:38 Dzieci z EU nie przyjezdzajcie do PL. W Polsce jest bezprawie dla przestepcow jak pedofile.. Na prosbe ofiar(matek i dzieci)psychologowie sa odrzucanii. Wy nie macie zadnych szans w malych miasteczkach. Pomysl Pana Tuska,musi byc przemyslany ale w innych wymiarach. Odpowiedz Link Zgłoś
cherokee77 Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pedo... 09.09.08, 18:43 Panie Premierze, dziekuje za odwage! bronmy nasze dzieci, a nie zboczencow Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Przepraszam, a kto to jest "my"? 09.09.08, 18:46 ================================= Tusk nie jest w stanie uczynic zadnego cudu, bo to jest, jak wiadomo, przywilej Stworcy. Chce za to po Nim poprawiac. Ta droga taniej i pozbawionej prawnych podstaw propagandy, daleko Tusk nie zajdzie. Pozbawienie czlowieka mozliwosci rozrodczych jest zbrodnia w rozumieniu kazdego panstwa i kazdej religii na swiecie. A Tusk MUSI o tym wiedziec i napewno wie. Istnieje wiele innych sposobow zapobiezenia takim przestepstwom. Po co wiec ten "show"? Bo ciemny lud to kupi i notowania pojda w gore? A jak takie "prawo" nie zostanie uchwalone, to tymczasowy zachwyt gawiedzi w formie wypominek obroci sie znow przeciwko temu "showmen'owi". Tak jak wszystko do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
lieft Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pedo... 09.09.08, 18:47 a moze bys sie tak sam wykastrowal tusk? razem ze swoim rządem i kumplami z parlamentu? Dawno temu linczowano gejów, do dziś w niektórych krajach homoseksualizm jest karany, jednak w większości cywilizowanych krajów nie jest to już choroba ani zboczenie, jedynie inna orientacja seksualna. Jak będziecie okaleczać ludzi, to podpiszecie na siebie wyrok śmierci. Tak samo możecie okaleczać gwałcicieli kobiet, starych babek, tych co kopulują z psami, bydłem, itp. Przemoc powina być karana, ale nie pociąg seksualny, coś, co każdy ma zapisane w genach. Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pe 09.09.08, 19:13 lieft napisał: > a moze bys sie tak sam wykastrowal tusk? razem ze swoim rządem i > kumplami z parlamentu? > Dawno temu linczowano gejów, do dziś w niektórych krajach > homoseksualizm jest karany, jednak w większości cywilizowanych > krajów nie jest to już choroba ani zboczenie, jedynie inna > orientacja seksualna. > Jak będziecie okaleczać ludzi, to podpiszecie na siebie wyrok > śmierci. > Tak samo możecie okaleczać gwałcicieli kobiet, starych babek, tych > co kopulują z psami, bydłem, itp. > Przemoc powina być karana, ale nie pociąg seksualny, coś, co każdy > ma zapisane w genach. Czyli wszystko ok. Facet ma prawo gwałcić, bo przecież popęd i tyle. Spadaj zboczeńcu pieprzony! Żebyś się czasami sam na własnej d... nie przekonał co to - ten nieokiełznany popęd, jak ci jakiś zboczeniec pokaże jak to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
holden17 czyzyk331 won z forum pedofilu 09.09.08, 18:48 czyzyk331 won z forum pedofilu Odpowiedz Link Zgłoś
cherokee77 Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pedo... 09.09.08, 18:49 Nareszcie jasny sygnal: zboczency nie unikna odpowiedzialnosci! kastracja nieludzka? A gwalt na bezbronnym dziecku to pieszczoty Tak? Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Dobry pomysł 09.09.08, 18:49 Zgadzam sie,że jeśli ktoś gwałci swoje dziecko - przestaje być człowiekiem w dosłownym tego słowa znaczeniu.Jest instynktem w powłoce człowieka. Zwyrodnialcem, indywiduum,karykaturą człowieka. Jednoznaczna ocena,dokonana przez premiera,jest uzasadniona. I też uważam,że humanitarne ograniczenie patologicznego popędu jest jedynym zdrowym odruchem. Zdrowszym niż lincz, samosąd a potem - uniewinnienie,jak to miało miejsce jakiś czas temu."Krzysztof B." popełnił pedofilię (gwałcąc 15-letnie dziecko) i kazirodztwo- gwałcąc własną córkę. Czy to mało,by go wykastrować? Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: Dobry pomysł 09.09.08, 18:56 tw_wielgus napisał: > w sam raz... Dzięki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 platformerska szuflada pełna ustaw 09.09.08, 19:21 2 z nich (tylko te dwie, więcej nie było) zostały ujawnione w minionym tygodniu: 1. badanie alkomatem narciarzy; 2.kastrowanie pedofili Ty matoły tuski wymyśliły:))))))) hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahah] Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Tusk: Chcemy przymusowej ... 09.09.08, 18:55 Chwalebna idea! Obok niej powinna byc przymusowa lustracja wszystkich czerwonych bandytow, zlodziei oraz donosicieli pobierajacych za sprawa Bolka wysokie emerytury. Odpowiedz Link Zgłoś
gozdziej12 Re: Tusk: Chcemy przymusowej ... 09.09.08, 19:00 gdy juz mysle ze przeczytales artykul ty znow wyskakujesz jak gajowy marucha i walisz z fuzji se w stope... idz zlustruj klocka czy aby nie czerwony Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Re: Tusk: Chcemy przymusowej ... 09.09.08, 19:50 gozdziej12 napisał: > gdy juz mysle ze przeczytales artykul ty znow wyskakujesz jak gajowy marucha i > walisz z fuzji se w stope... idz zlustruj klocka czy aby nie czerwony hehe, zabolało cie, ubeku?:) No tak, nie po to na stronkę Gazety Ubeckiej wszedłeś, żeby obelg słuchać, o pocieszenie ci chodziło, a tu zonk... Odpowiedz Link Zgłoś
gozdziej12 Re: Tusk: Chcemy przymusowej ... 09.09.08, 20:29 nie dbam o twoje zdanie... skoro chcesz sobei poprawiac samopoczucie gada o lustracji (czyli srednio na temat) gdy mowa o polityce kryminalnej... ale coz... widzisz nie kazdy musi sie dowartosciowywac wszedzie gadajac od rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Tusk: Chcemy przymusowej ... 09.09.08, 21:02 A.... i trzeba koniecznie ujawnić z imienia i nazwiska wszystkich pisowskich kolaborantów i innych wrogów ludu..;P. Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Tusk się kompromituje 09.09.08, 19:18 nic leniuch nie robi to wygłasza jakieś skrajne niemalże faszystowkie POstulaty, bo ma nadzieję na wzriost POparcia dla jego leberstwa:) A głuPOle klaszczą, hehe, co wam, durnie POzostało wobec tuskowej leberskiej POstawy, której czynami wybronić się nie da (bo czynów brak...) Ostatni i chyba jedyny POmysł rządu - badać alkomatem narciarzy na stoku, brawo - tyle przez rok palanty wymyąśliły, natępnym POmysłem jest kastrowanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re Dlaczego się obawiasz kastracji farmakologicz.. 09.09.08, 21:06 Zaatakowałeś ten pomysł z taką furią, że zacząłem podejrzewać, iż obawiasz się jego realizacji. Mam nadzieję że jestem w błędzie...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_burzuj Re: Dobry pomysł 09.09.08, 23:20 eszp napisała: - > uniewinnienie,jak to miało miejsce jakiś czas temu."Krzysztof B." > popełnił pedofilię (gwałcąc 15-letnie dziecko) Nie masz racji. Osoba 15-letnia to nie dziecko. W świetle prawa polskiego można z nią legalnie współżyć. Gwałt to inna sprawa ale to nie jest dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
comentor skoro tak 09.09.08, 18:53 to w przyszłej zmianie lub nowej ustawie powinien znaleźć się też zapis by "matki kiszące" (albo duszące lub topiące) poddawać przymusowej sterylizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
deskjet Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pedo... 09.09.08, 18:54 KASTROWAC SUKISYNOW NATYCGMIAST W MIEJSCU PUBLICZNYM A ZEBRANE PIENIADZE OD WIDZOW PRZEKAZAC POKEZYWDZONEJ. PANIE PREMIERZ JEST PAN WSPANIALY. Z WIELKIM SZACUNKIEM DLA PANA. Internauea NY. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_burzuj Re: Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pe 09.09.08, 23:21 deskjet napisał: > Internauea NY. Widać, że kretyn z hameryki. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagdalenkaa i bardzo dobrze! 09.09.08, 18:56 niech kastruja skur...wysynow!!! ja to bym kare smierci wprowadzila, ale nie wiem czy kastracja dla pedofilow nie bedzie juz ogromna kara, ze sie juz swoimi malymy fiutkami nie beda mogli pobawic! oby ta ustawa wyszla na jaw jak najszybciej i jestem pewna ze wtedy wiele dziewczyn zacznie ujawiac swoje historie... i takie ''polscie Fritzle'' nie dosc ze beda wykastrowani to jeszcze beda gnic w pudlach dluuuuuuuuuuuugie lata. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_burzuj Re: i bardzo dobrze! 09.09.08, 23:22 mmagdalenkaa napisała: > niech kastruja skur...wysynow!!! i sterylizują idiotki... Odpowiedz Link Zgłoś
2europejczyk Donald Tusk zapewnił, że 09.09.08, 18:56 Donald Tusk zapewnił, że tempo budowy dróg - od lokalnych i gminnych po autostrady - będzie "naprawdę nietypowe". - Przyspieszenie, jeśli chodzi o budowę dróg, jest widoczne gołym okiem. Co ten czlowiek bredzi?! Odpowiedz Link Zgłoś