Dodaj do ulubionych

Pitera się broni: pomyliły mi się tytuły gazet

15.09.08, 14:29
I po Klopotku
Obserwuj wątek
    • artur74 Pitera się broni: pomyliły mi się tytuły gazet 15.09.08, 14:30
      Dziennikarze Wyborczej po raz kolejny kreują rzeczywistość!!!
      Czy Polską rządzi PO, czy koalicja Wyborcza/TVN24???
      • lewar121 Pani Piterze wszystko się już myli ???? 15.09.08, 14:49
        Pani Piterze wszystko się już myli ???? W sumie to bezpiecznie dla cwaniaczków,
        gdy powołuje się taką osobę do walki z nimi :)
        • gamon0 PO kaputt?... :) 15.09.08, 14:50
          "Donald Kiepski Show" trwa...
          • vitabravo Re: Pitera to pit-ból Platformy. 15.09.08, 14:53
            No bo przecież nie piękna Julia.
            • tw_wielgus Re:A gdzie jej tam do kłamczuszka K....o? 15.09.08, 14:58
              Na ten zaszczytny tytuł to trzeba sobie zasłużyć.
              Nie wydaje mi się żeby "cienka" Julka była w stanie konkurować z Jackiem K. (to
              człowiek skazany i nie mam pojęcia czy sąd zezwolił na publikowanie jego
              nazwiska), jest zbyt cienka w "tych" sprawach.
              • gamon0 Pitera, Palikot, Niesiołowski... co za CYRK... :) 15.09.08, 15:03
                Temu towarzystwu nikt nie dorówna... :)))

--
                • tw_wielgus Niie?? a nawalony Peron Gosiewski..;)) 15.09.08, 15:13

• lewar121 *** Wibrator od Palikota dla Pitery !!! *** 15.09.08, 15:14
                    Na co czekacie Palikoty?
                    • tw_wielgus Re:Palikoty?!!? 15.09.08, 15:15
                      masz rozdwojenie jaźni, czy jak?
                      • lewar121 Re*** Wibrator od Palikota dla Pitery !!! *** 15.09.08, 15:18
                        Nie wiesz, że on ma rodzinę.....tzn miaaał ??

tw_wielgus napisał:
                        > masz rozdwojenie jaźni, czy jak?
                        • tw_wielgus Re:Sugerujesz że to był ... 15.09.08, 15:20
                          ...wibrator żony?
                          Ze to właśnie z przyczyny tej nieszczęsnej konferencji wniosła pozew o rozwód?
                          • lewar121 Re*** Wibrator od Palikota dla Pitery !!! *** 15.09.08, 15:23
                            Sugerowaniem to zajmuje się głównie pani Julia :)
                            Ja bym nie śmiał.

tw_wielgus napisał:
                            > ...wibrator żony?
                            > Ze to właśnie z przyczyny tej nieszczęsnej konferencji wniosła pozew o rozwód?
                            • tw_wielgus Re:Jako Lewar pewnie nie, ale jako Adela? 15.09.08, 15:25
                              no nie wiem....
                              • lewar121 Re*** Wibrator od Palikota dla Pitery !!! *** 15.09.08, 15:29
                                Julka nie jest ani lewarem ani tw_wielgusem ani adelką. Julka zawsze sugeruje
                                jako Julka i czołowa działaczka PO :)
                                • gamon0 Niesiołowski: Skończcie już! Aferę trzeba wyciszyć 15.09.08, 15:35
                                  :)))

--
                                  • tw_wielgus Re: mi się osobiście b. podaba ten cytat" 15.09.08, 15:49
                                    "Jak dowiedział się "Newsweek", nie będzie żadnego sojuszu z lewicą, by blokować
                                    zamiary rządu. Bo totalny krach systemu opieki zdrowotnej - to według strategów
                                    PiS - szansa na ponowny wybór Lecha Kaczyńskiego na prezydenta. "

Zapewne oddaje on całą prawdę o tych 'sympatycznych' panach z pis
                                    • lewar121 Re*** Wibrator od Palikota dla Pitery !!! *** 15.09.08, 15:55
                                      Mi się bardziej podoba cytat z Grzegorza Schetyny podobno:
                                      "do biznesu idzie się dla pieniędzy....a do polityki idzie się dla naprawdę
                                      dużych pieniędzy". Zapewne oddaje on całą prawdę o tych sympatycznych panach i
                                      paniach z PO :>

Pozdrowienia dla pani poseł sawickiej! A swoją drogą to nie wiecie czy już
                                      oddała kasę, którą zabrała od CBA ???
                                      • gamon0 Tusk jednak nie lata rejsowymi kursami... :))) 15.09.08, 16:00
                                        Na początku kadencji premier Donald Tusk zapowiadał, że - by odciążyć
                                        budżet - z samolotów rządowych przesiądzie się do rejsowych. Jednak z
                                        szumnych zapowiedzi nic nie wyszło. TVP Info obliczyła, że na 23
                                        służbowe podróże szef rządu tylko czterokrotnie korzystał z usług
                                        komercyjnych linii lotniczych... :)))
                                        • szczurek.polny Pan Jacek ma cienki głosik! 15.09.08, 16:04
                                          "Jacek Gałęzewski z bydgoskiego oddziału Gazety: - Kontaktowałem się z minister
                                          Piterą w czwartek."
                                          Nic dziwnego, że pani minister Pitera wzięła go za dziennikarkę - po prostu pan
                                          Jacek ma cienki głosik!
                                          • tw_wielgus Re: Pan Jacek ma cienki głosik! 15.09.08, 16:09
                                            może już po "chemicznej"...;))
                                            • gamon0 Re: Pan Jacek ma cienki głosik! 15.09.08, 16:10
                                              ROFL :)))))))))))))))))))))))))
                                          • mirmat1 POczerniaczom szczegoly przeszkadzaja w opluwaniu 15.09.08, 18:38
                                            szczurek.polny napisał:

> "Jacek Gałęzewski z bydgoskiego oddziału Gazety: - Kontaktowałem
                                            się z minister Piterą w czwartek."
                                            > Nic dziwnego, że pani minister Pitera wzięła go za dziennikarkę -
                                            po prostu pan Jacek ma cienki głosik!
                                            M: Tak to jest kiedy wladza uderza POstKomuchom do glowy. Wtedy
                                            uwaza sie, ze lze-media i tak dopracuja szczegoly klamstewek by
                                            ciemne masy zwolennikow Tuska byly zadowolone.
                                          • jkredman a na co chciał wpływac 15.09.08, 20:57
                                        • tw_wielgus Re: Tusk jednak nie lata rejsowymi kursami... :)) 15.09.08, 16:06
                                          Jak korzystał z linii komercyjnych (notabene w celach PRowskich)to pisfani wyli,
                                          że obniża prestiż państwa polskiego. Teraz też im (jak można przeczytać) źle.
                                          Drogi przyjacielu, czy mógłbyś w sposób jasny i oczywisty zadeklarować o co Ci
                                          chodzi?
                                          • gamon0 Re: Tusk jednak nie lata rejsowymi kursami... :)) 15.09.08, 16:09
                                            Jak to o co? Obiecanki cacanki Donalda Kiepskiego... :)))

--
                                            • tw_wielgus Re: Tusk jednak nie lata rejsowymi kursami... :)) 15.09.08, 16:12
                                              Wierzysz w cuda? a no tak dałeś się nabrać na 8 mln mieszkań i 0,5 km autostrady
                                              otwieranej z udziałem pierwszego sekretarza i górniczej orkiestry dętej.
                                              • gamon0 Tusk: Przyspieszymy budowę obwodnic i autostrad... 15.09.08, 16:15
                                                A dzisiaj była konferencja prasowa PiS na ten temat... będzie tylko to
                                                wybudowane, co zaczął PiS... resztę PO dopiero planuje :)))
                                                • tw_wielgus Re: Tusk: Przyspieszymy budowę obwodnic i autostr 15.09.08, 16:29
                                                  Wiesz co Kaczucha nie kompromituj się takimi wypowiedziami.
                                                  Chyba, że chcesz wykazać, że nie masz najmniejszego pojęcia o tym jak wygląda
                                                  proces inwestycyjny. Czyli udowodnić, że należysz do ciemnego ludu, któremu
                                                  wszystko można wmówić.
                                                  • gamon0 Re: Tusk: Przyspieszymy budowę obwodnic i autostr 15.09.08, 16:45
                                                    Skompromitowała się PO... miała pretensje, że nie PiS nie wybudowało 3
                                                    tyś km autostrad w kilka miesięcy... :)))

A propos - gamon jestem, z dziada pradziada, a nie jakaś kaczucha :)
                                                  • tw_wielgus Re: Tusk: Przyspieszymy budowę obwodnic i autostr 15.09.08, 16:59
                                                    24 to nie kilka....
                                                    A 2 mln mieszkań ( dając dobrą monetę oświadczeniu Kaczyńskiego, że te 8 to było
                                                    na dwie kadencje, tak jakbyśmy go od razu na dwie wybierali)
                                                  • gamon0 Re: Tusk: Przyspieszymy budowę obwodnic i autostr 15.09.08, 17:07
                                                    To ja posłużę się Twoim stwierzeniem - nie kompromituj się takimi
                                                    wypowiedziami.Chyba, że chcesz wykazać, że nie masz najmniejszego
                                                    pojęcia o tym jak wygląda proces inwestycyjny. Czy chcesz udowodnić,
                                                    że należysz do ciemnego ludu, któremu wszystko można wmówić... :)))

--
                                                  • tw_wielgus Re: Tusk: Przyspieszymy budowę obwodnic i autostr 15.09.08, 17:12
                                                    To była ironia Kaczuszko, a nie twierdzenie, mój mały PISklaczku.
                                                  • czyzyk331 Re: Tusk: Przyspieszymy budowę obwodnic i autostr 15.09.08, 17:45
                                                    W ramach uzupełnienia wiadomości...<Koleżanka pani Jadwigi
                                                    Zawodową działalność po skończeniu polonistyki na Uniwersytecie
                                                    Warszawskim rozpoczynała w Instytucie Badań Literackich. Była
                                                    dokumentalistką. W instytucie pracowała m.in z Jadwigą Kaczyńską i z
                                                    żoną Antoniego Macierewicza, Hanną. Do matki do pracy często
                                                    przychodził Jarosław. – Prowadziliśmy tam w latach osiemdziesiątych
                                                    ożywione życie towarzyskie – wspomina Pitera. Bywała na imieninach
                                                    pani Jadwigi, później zapraszała do swojego domu także Jarosława.
                                                    Dzięki tamtym znajomościom, już w wolnej Polsce, trafiła do
                                                    kancelarii Lecha Wałęsy. I związała się ze środowiskiem Porozumienia
                                                    Centrum. – Zajmowałam się m.in. partiami politycznymi, zgromadziłam
                                                    spore archiwum, pisałam różne analizy dla Jarosława Kaczyńskiego –
                                                    opowiada.>
                                                    Moje wątpliwości rodzą się gdy widzę jak tajni zwolennicy kaczystów
                                                    wprowadzają zament w szeregach tuskoludków i schetyniaków.
                                                • minister_krab Re: Tusk: Przyspieszymy budowę obwodnic i autostr 15.09.08, 17:18
                                                  gamon0 napisał:

> A dzisiaj była konferencja prasowa PiS....

codziennie są. po 10.

• lewar121 Re: Tusk jednak nie lata rejsowymi kursami... :)) 15.09.08, 16:15
                                                Raczej dał się nabrać na podatek liniowy, poprawę sytuacji lecznictwa i przede
                                                wszystkim tanie państwo i uczciwość rządzących :)
                                                • tw_wielgus Re: Ty w swoim imieniu, czy w imieniu Adeli? 15.09.08, 16:30
                                                  Bo już nie nadążam....
                                                  • lewar121 W imieniu wybroców ciemna maso z PO :) 15.09.08, 16:34
                                                    W imieniu wyborców ciemniaku :)
                                                  • tw_wielgus Re:(!!!) Twoich wyborców Adela? 15.09.08, 16:37

• lewar121 Wyborców oszukanych przez PO (!!!) 15.09.08, 16:39
                                                  • tw_wielgus Re: Wyborców oszukanych przez PO (!!!) 15.09.08, 16:44
                                                    Przecież Ciebie nie oszukali, prawda.
                                                    Ty nie możesz powiedzieć czuję się oszukany przez PO, bo jesteś wyborcą
                                                    pisowskim więc program i obietnice PO masz głęboko gdzieś.
                                                    Masz natomiast pełne prawo protestować pod siedzibą PIS i żądać od prezesa, aby
                                                    oddał Ci Twoje mieszkanie i zapewnił godne życie w Polskiej Republice Solidarnej.
                                                  • lewar121 Re: Wyborców oszukanych przez PO (!!!) 15.09.08, 16:49
                                                    A widzisz, tu się mylisz myśląc jak typowy wyborca PO.
                                                    Obietnice PO wziąłem sobie głęboko do serca mając nadzieję, że faktycznie będę
                                                    mógł się rozliczać podatkiem liniowym. Wierzyłem także, że kasę z drugiego
                                                    filaru dostanę do łapki i nie będzie nią rozporządzał jakiś urzędas. Liczyłem
                                                    także, że wreszcie ktoś się zabierze za zmianę wielu debilnych przepisów.
                                                    Niestety przeliczyłem się podobnie jak wielu innych :(

tw_wielgus napisał:
                                                    > Ty nie możesz powiedzieć czuję się oszukany przez PO, bo jesteś wyborcą
                                                    > pisowskim więc program i obietnice PO masz głęboko gdzieś.
                                                  • tw_wielgus Re: Wyborców oszukanych przez PO (!!!) 15.09.08, 16:56
                                                    Po pierwsze dementi: nie jestem zwolennikiem PO. Nie lubię PIS, a to duża różnica.
                                                    Druga sprawa ogólnie odnośnie politycznych obietnic. Hmmm... ile Ty masz latek
                                                    (wynika z Treści Twojego postu, że pracujesz) że wierzysz w przedwyborcze
                                                    obietnice. Jeżeli natomiast chcesz konsekwentnie rozliczać polityków z danych
                                                    obietnic to proszę żebyś był konsekwentny.
                                                  • lewar121 Re: Wyborców oszukanych przez PO (!!!) 15.09.08, 17:02
                                                    A tym swoim nielubieniem PiS udało się coś osiągnąć? Jakiś pozytywny efekt dla
                                                    społeczeństwa? Jak już widać swoim głosem jedynie zmieniłeś popaprańców przy
                                                    żłobie a autostrad jak nie było tak nie ma i za tego rządu pewnie nie będzie :(

tw_wielgus napisał:
                                                    > Po pierwsze dementi: nie jestem zwolennikiem PO. Nie lubię PIS, a to duża różni
                                                    > ca.
                                                  • tw_wielgus Re: Wyborców oszukanych przez PO (!!!) 15.09.08, 17:13
                                                    Ale uniknąłem powrotu komuny w klerykalnej wersji.
                                                  • real_mr_pope Re: Wyborców oszukanych przez PO (!!!) 15.09.08, 17:31
                                                    Jak słusznie zauważyłeś, nastąpiła zmiana popaprańców przy żłobie.
                                                    Niewiele, ale zawsze zmiana w dobrym kierunku.
                                      • tw_wielgus Re: Oj "manipulator" z Ciebie 15.09.08, 16:03
                                        primo: kasę to ona od CBA dostała, a nie zabrała.
                                        Wtóre: możesz podać źródło tego cytatu?
                                        A po trzecie: straszliwie się podniecasz na dźwięk słowa wibrator, dlaczego?
                                        • jkredman a co tam Panie w Szczecinie 15.09.08, 20:41
                                          kasę wydała na obronę prezydenta Szczecina
                                          jak się ma jego służbowe mieszkanko tak szybko, sprawnie i zgodnie ze wszelkimi
                                          procedurami wykupione od miasta
                                    • jkredman a to ciekawe 15.09.08, 21:02
                                      czyżby odrzucenie przez kolację PO-PSL-SLD weta prezydenta w stosunku do
                                      wspaniałych ustaw z pakietu medycznego miało spowodować totalny krach
                                      zreformowanej służby zdrowia
                                      o ile wydłużą się kolejki oczekujących na zabiegi szpitalne, operacje i w ogóle
                                      na przyjęcie do szpitala gdy ceny procedur medycznych w prywatnych szpitalach
                                      znacząco wzrosną - czy będę miał szansę poddać się leczeniu jeszcze w tym życiu
                                • tw_wielgus Re:Nie o tym pisałem... 15.09.08, 15:48
                                  Rozumiem, że w dniu dzisiejszym nie będziesz się przebierał w damskie ciuchy, bo
                                  obciach zadany ostatnim razem wystarczył Ci z nawiązką.
                  • carpaccio4 Re: Niie?? a nawalony Peron Gosiewski..;)) 15.09.08, 15:18
                    tw_wielgus napisał:

>

chyba już lepszy nawalony peron niż ta babina trzeźwa
                    • tw_wielgus Re: Niie?? a nawalony Peron Gosiewski..;)) 15.09.08, 15:24
                      Gosiewski swoim zachowaniem znieważył progeriatryczny, patralityczny elektorat
                      RM, to zachowanie niewybaczalne, to nawet gorzej niż chwiać się na nogach nad
                      grobami w Charkowie.
              • rooboy Re:A gdzie jej tam do kłamczuszka K....o? 15.09.08, 15:03
                masz na mysli jacka karnowskiego, bylego prezydenta sopotu
                oskarzonego o lapowkarstwo??? to on juz skazany??? a przeciez tusk
                mowil, ze "prokuratura bedzie dzialala szybko, aby nikt nie mial
                watpliwosci, ze nie bedzie dzialala bezstronnie"...

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,5455006,Tusk_o_Karnowskim__Sprawa_jest_oczywista.html
              • loppe Re:A gdzie jej tam do kłamczuszka K....o? 15.09.08, 15:04
                no ale z tym dziadkiem z Wermachtu odkrył prawdę i to taką której
                nie byle kto nie znał:)
                • tw_wielgus Re:A gdzie jej tam do kłamczuszka K....o? 15.09.08, 15:12
                  No... i Gazecie parę słów "prawdy" powiedział i odkrył aferę w PZU i parę
                  innych afer...;D
                  • loppe Re:A gdzie jej tam do kłamczuszka K....o? 15.09.08, 15:38
                    już przy okazji raportu o dorszu za 15 zł pisano że ma na drugie
                    Pomyłka
                    • tw_wielgus Re:A gdzie jej tam do kłamczuszka K....o? 15.09.08, 15:50
                      kto??? .....dorsz?!!!???
              • rooboy Re:A gdzie jej tam do kłamczuszka K....o? 15.09.08, 15:59
                tw_wielgus napisał:

> Na ten zaszczytny tytuł to trzeba sobie zasłużyć.
                > Nie wydaje mi się żeby "cienka" Julka była w stanie konkurować z
                Jackiem K. (to
                > człowiek skazany i nie mam pojęcia czy sąd zezwolił na
                publikowanie jego
                > nazwiska), jest zbyt cienka w "tych" sprawach.

o ktorym klamczuszku mowimy??? o jacku karnowskim, bylym czlonku po
                i bylym prezydencie sopotu, oskarzonym o lapowkarstwo???
                • tw_wielgus Re:A gdzie jej tam do kłamczuszka K....o? 15.09.08, 16:08
                  Nie, o Jacku Kurskim "byłym" członku PIS.
                  • rooboy Re:A gdzie jej tam do kłamczuszka K....o? 15.09.08, 16:14
                    tw_wielgus napisał:

> Nie, o Jacku Kurskim "byłym" członku PIS.

wlasnie sie dziwilem, ze karnowski juz bylby skazany, przeciez sam
                    tusk mowil, ze prokuratura bedzie dzialala "szybko, aby nikt nie
                    mial watpliwosci, ze nie bedzie dzialala bezstronnie"...
                    • tw_wielgus Re:A gdzie jej tam do kłamczuszka K....o? 15.09.08, 16:34
                      Prokuratura, już nie działa na "zlecenie" premiera, to może szokować.
          • dzyndzelbaum ~~Uwielbiam jak hołota wali się po pyskach~~ 15.09.08, 17:36
            I głosuję na Samoobronę.
            • czyzyk331 Re: ~~Uwielbiam jak hołota wali się po pyskach~~ 15.09.08, 17:40
              Nie mówiąc o głosowaniu na "krwawą Julię".
              Kariera Pitery zrobiona na układzie
              Jako radna najbardziej zasłynęła z walki z tzw. układem warszawskim,
              symbolizowanym przez prezydenta stolicy Pawła Piskorskiego i jego
              ludzi. Prześwietlała przetargi, zbywane nieruchomości. Ta
              wieloletnia walka nie zakończyła się skazaniem kogokolwiek. Ale
              dzięki niej mogła zrobić karierę w PO. Gdy przywódcy Platformy
              przystąpili do czyszczenia partii z piskorczyków, w tych potyczkach
              Pitera mogła się okazać bardzo pomocna. – Była dla nas cennym
              nabytkiem – uważa Maciej Świderski, ówczesny szef sztabu wyborczego
              PO, i dodaje, że z jej antykorupcyjnym image’em stanowiła dobrą
              przeciwwagę dla PiS.
            • el_matador9 Re: ~~Precz z Nepotkiem 15.09.08, 19:33
              Precz z Nepotkiem i jego zbrodniczymi skorumpowanymi złodziejskimi
              kolesiami z PSL.
              Wynocha z koalicji i wynocha z Sejmu ludowe bezczelne bandziory
              uwikłane w tysiące afer i straty idące w miliardy jak afera
              bandziora PSL BUCHACZA!
          • dzyndzelbaum ~~Uwielbiam jak hołota wali się po pyskach~~. 15.09.08, 17:38
            I głosuję na Samoobronę.!
        • tw_wielgus Re: Pani Piterze wszystko się już myli ???? 15.09.08, 14:59
          To tak jak Tobie miesza się osobowość Lewara z Adelką30..
          • lewar121 Re: Pani Piterze wszystko się już myli ???? 15.09.08, 15:12
            A tobie osobowość tw_wielgusa z tw_bolkiem :>

tw_wielgus napisał:
            > To tak jak Tobie miesza się osobowość Lewara z Adelką30..
            • tw_wielgus Re: Pani Piterze wszystko się już myli ???? 15.09.08, 15:14
              ho ho ho ....
              No dowcipas z Ciebie panie(ni) przedni..;))
              • czyzyk331 Re: Pani Piterze wszystko się już myli ???? 15.09.08, 17:45
                W ramach uzupełnienia wiadomości...<Koleżanka pani Jadwigi
                Zawodową działalność po skończeniu polonistyki na Uniwersytecie
                Warszawskim rozpoczynała w Instytucie Badań Literackich. Była
                dokumentalistką. W instytucie pracowała m.in z Jadwigą Kaczyńską i z
                żoną Antoniego Macierewicza, Hanną. Do matki do pracy często
                przychodził Jarosław. – Prowadziliśmy tam w latach osiemdziesiątych
                ożywione życie towarzyskie – wspomina Pitera. Bywała na imieninach
                pani Jadwigi, później zapraszała do swojego domu także Jarosława.
                Dzięki tamtym znajomościom, już w wolnej Polsce, trafiła do
                kancelarii Lecha Wałęsy. I związała się ze środowiskiem Porozumienia
                Centrum. – Zajmowałam się m.in. partiami politycznymi, zgromadziłam
                spore archiwum, pisałam różne analizy dla Jarosława Kaczyńskiego –
                opowiada.>
                Moje wątpliwości rodzą się gdy widzę jak tajni zwolennicy kaczystów
                wprowadzają zament w szeregach tuskoludków i schetyniaków.
                • wykidajlo2 Re: Pani Piterze wszystko się już myli ???? 15.09.08, 17:58
                  Najlepsze dla niej miejsce - w kuchni przy garach lub przy wnukach
                  (jeśli ma).
        • jkredman Pitera - to wielka pomyłka 15.09.08, 20:50
          Piterze paplanina kucharki myli się z działalnością urzędniczą

a w Monice O znalazła intelektualnego partnera - wykształciucha
      • europacierz GW i TVN flekują PSL na wyraźne POlecenie 15.09.08, 14:59
        • tw_wielgus Re: GW i TVN flekują PSL na wyraźne POlecenie 15.09.08, 15:11
          Tak by to wyglądało w IV RP, skąd też jak przypuszczam pochodzą Twoje
          podejrzenia. Przypomina mi się cały zestaw artykułów poprzedzających prowokację
          przeciwko wybitnemu przywódcy ludowemu, marszałkowi sejmu i wicepremierowi IV RP
          Andrzejowi Lepperowi.
          Tak sobie nawet zaczynam podejrzewać, że Aneta K. była agentką CBA.
    • util Pitera się broni: pomyliły mi się tytuły gazet 15.09.08, 14:31
      Ojej, pomyliła tytuły gazet - to dopiero afera. Panie Kłopotek, na
      przyszłość pomyśl Pan kilka razy, zanim zdecydujesz się wpływać na
      procedurę administracyjną w interesie jakiegoś przedsiębiorcy. Taka
      kolesiowska mentalność jest niedopuszczalna, ale przecież ignoranci
      z PSL nie mają pojęcia o czy się do nich mówi.
    • loppe Pitera się broni: pomyliły mi się tytuły gazet 15.09.08, 14:32

i tak się to toczy od super newsu do super newsu:))
    • evident Kłopotek, człowieku, a decyzje o dudowie drogi 15.09.08, 14:38
      były czy nie, jak były to po co się wpieprzałeś w postępowanie
      administracyjne, nawet poseł nie powinien ingerować w prawo ustalone .
    • pw2221 rzadkość żeby baba była i tak głupia i tak brzydka 15.09.08, 14:41
      ... koszmar nocny po prostu ! ... idź babo wreszcie do garów a nie
      do polityki zmuszasz mnie do przełączania kanału gdy tylko cie tam
      POkazują
    • rooboy pitera: a case of mistaken identity??? 15.09.08, 14:43
    • werbus Kłopotek,podaruj Piterze sztucznego penisa 15.09.08, 14:43
      zadowoli się i przestanie bajdurzyć.Ta baba jest nawiedzona.
    • sceptyk31 Pitera się broni: pomyliły mi się tytuły gazet 15.09.08, 14:45
      Pitera to wogóle pomyłka, jakim cudem taki ktoś znalazł się w
      polityce ? Przeciez ona ciągle bredzi. A w sprawie Kłopotka w
      mediach powoli widac to co zwykle - stronniczość gazet w
      zależności od sympatii politycznych. W ten sposob równie
      niedouczeni jak Pitera dziennikarze stają po jej stronie, uznając
      ja za "sprawiedliwą". A to jest bzdura, ona tylko dużo mówi.
    • janow5 Precz z tą babą jagą 15.09.08, 14:47
      Napiszę skargę do tych telewizji, które tę okropnie brzydką i straszącą widokiem
      babe pokarzą. Moje dzieci się jej tak boją, że uciekają do drugiego pokoju. Boję
      się, że nabawią się nerwicy. Niech chociaż przed jej pojawieniem pojawia się
      pasek z ostrzeżeniem. Wtedy dzieci będę trzymał z dala od telewizora.
      • marsianin Re: Precz z tą babą jagą 15.09.08, 15:09
        Może przed tobą uciekają ,ćwoku zapyziały,jak widzę te przygłupy z
        PSL, i słomę która im z butów wychodzi ,ich //byznesy// kosztem
        społeczeństwa , sam z przyjemnością bym im kopa zasadził ....
        • zabarwiacz jesteś ćwokiem jak Twój przedmówca 15.09.08, 15:25
          też robisz wycieczki osobiste.
          • stasio_paluch Dobre :) 15.09.08, 16:07
            Nazwij lepiej tę wycieczkę: "jesteś ćwokiem jak Twój przedmówca"

ps.
            Dlaczego piszesz "twój" wielką literą?
    • bah Na GW mozna liczyć 15.09.08, 14:48
      Teraz biling będzie sie zgadzał.
      Min. "Dorsz" Pitera winna opierać się na faktach.
      Nie płacimy jej za plotki prasowe.

Już wczesniej chciała by brat posła był bezrobotny,
      pozbawiony prawa do pracy dla państwa.

• loppe Re: Na GW mozna liczyć 15.09.08, 14:54
        zauważmy ilu dziennikarzy się dziś napracuje, ile prądu w
        telewizorach, komputerach pójdzie przy ogłaszaniu tego newsu-
        sprostowania:))
        • loppe Re: Na GW mozna liczyć 15.09.08, 14:57
          w radiu tez będa o tym pieprzyć do mikrofonu że się pomyliły tytuły
    • nemzi Pitera się broni: pomyliły mi się tytuły gazet 15.09.08, 14:54
      Heh... Co za różnica, jaka gazeta?

------------
      Zobacz ->www.100klatka.pl/video/view/id/394
      • util To ostatnia deska ratunku Kłopotka... 15.09.08, 14:59
        nemzi napisał:

> Heh... Co za różnica, jaka gazeta?

Wydaje mu się, że znajdzie kilku naiwnych, którzy podniosą rwetes z
        powodu pomyłki i już nie będzie wiadomo o co chodzi w sprawie, która
        jest prosta jak drut. Zajmij się pośle pracą nad ustawami, a nie
        wpieprzaj w tryby administracyjnego postępowania na rzecz
        przedsiębiorcy. Buraczana domena PSL.
        • hrabia-monter-christo Re: To ostatnia deska ratunku Kłopotka... 16.09.08, 04:38
          util napisał:

> Wydaje mu się, że znajdzie kilku naiwnych, którzy podniosą rwetes z
          > powodu pomyłki i już nie będzie wiadomo o co chodzi w sprawie, która
          > jest prosta jak drut.

liczy na madrosc narodu i jak widac tu po wpisach, ma na co liczyc
          nic tylko gadka o du... Maryni, odniesienie do meritum "madrzy" zostawiaja innym
    • gamon0 Julii Pitera vel "Porażka" ciągle coś się myli... 15.09.08, 14:57
      :)))

--
    • carpaccio4 całe sczęście, że od tej kobiety nie zależy 15.09.08, 15:00
      życie żadnego człowieka. a tak nawiasem pytając to co z mieszkankiem pitery? ile
      zapłaciła?
    • tow.stalin pitera, podobnie jak ćwiąkalski to miał być... 15.09.08, 15:08

bicz donka na pis. podobnie jak beria za stalina, tych dwoje miało
      za wszelką cene skompromitować polityków pis, szczególnie
      znienawidzonego przez postkomuszków i ich dzieci zbysia ziobrę i
      cbś. póki co ćwiakalski zbłaźnił się tylko z "laptopem". mógł w
      sumie oskarzyć ziobrę o strącenie doniczki z parapetu,
      ale "zniszczenie laptopa" brzmiało bardziej medialnie dla szmatławca.

jesli chodzi o piterę, to jest to toalna porażka. raport
      dopkumentujacy nieprawidłowości w cbś nie nadaje się nawet do
      sławojki, afera z kartami płatniczymi przypominało ujadanie
      złosliwego yorczyka itd. i ta baba ma się jeszcze czelność
      tłumaczyć, ze się jej tytuły pomyliły... ale tak to jest, jak się
      parcie na ekran spotka z niekompetencją. brawo donek, na tle takich
      ekspertów nawet ty wyglądasz na fachowca :)
      • loppe Re: pitera, podobnie jak ćwiąkalski to miał być.. 15.09.08, 15:11

PO miała przygotowany super profesjonalny gabinet cieni z gotowymi
        szufladami ustaw lecz w ostatniej chwili zdecydowała że rządy
        obejmie nie gabinet cieni, lecz gabinet cieni cieni
        • carpaccio4 Re: pitera, podobnie jak ćwiąkalski to miał być.. 15.09.08, 15:15
          loppe napisał:

>
          >
          > PO miała przygotowany super profesjonalny gabinet cieni z gotowymi
          > szufladami ustaw lecz w ostatniej chwili zdecydowała że rządy
          > obejmie nie gabinet cieni, lecz gabinet cieni cieni

i na dodatek same gwiazdka gwiazdka
        • tow.stalin Re: pitera, podobnie jak ćwiąkalski to miał być.. 15.09.08, 15:21
          loppe napisał:

>
          >
          > PO miała przygotowany super profesjonalny gabinet cieni z gotowymi
          > szufladami ustaw lecz w ostatniej chwili zdecydowała że rządy
          > obejmie nie gabinet cieni, lecz gabinet cieni cieni

musze sie zgodzić. donek ze swoim gabinetem cieni, to ledwie cień
          rządu pis. żadnych pomysłów na przyszłość, żadnej woli zmiany polski
          na lepsze. jedyne co umieją to udawać, że coś robią i ujadać. ile
          powstało autostrad w czasie roku nierządów po? ile stadionów na euro
          2012 zbudowano, lub choćby zaczęto budować? niekompetencja i wygłupy
          palikota, który za pomocą wibratora będzie odwracał uwagę gawiedzi
          od prawdziwych problemów. ciekaw jestem dlaczego szmatławiec nie
          opublikował raportu o stanie psyche donka. to, że jest zdrowy
          fizycznie widać, bo się nierób dla polski nie przemęcza...
      • tow.stalin Re: pitera, podobnie jak ćwiąkalski to miał być.. 15.09.08, 15:29
        oczywiście zamiast cbś miało być cba. ehh, czy to nie
        symptomatyczne, że postkomuszki nie lubią słowa "antykorupcja"?
      • jkredman pewna Julia juz tak oskarżała 15.09.08, 20:38
        a dzisiaj kryje się w Londynie przed sprawiedliwością
    • tenare Pitera nie jest tak brydka na jaką wygląda 15.09.08, 15:14
      Jak dam w beret to się może zakocham.
    • troll_bambol Pitera się broni: pomyliły mi się tytuły gazet 15.09.08, 15:17
      Głupia baba. Co ona robi na tym stanowisku jak się jej podstawowe
      rzeczy mylą. Wyobraźmy sobie, że teraz dzielna szeryfowa powie mniej
      więcej tak: Jan Kowalski z partii ABC wziął łapówkę i mam na to
      zarejestrowane dowody. A nazajutrz: Przepraszam, pomyliłam się,
      miałam na myśli Joannę Nowak z partii XYZ.
      • tw_wielgus Re: albo na ten przykład: 15.09.08, 15:19
        powie takie słowa:"Ten pan już nigdy nikogo życia nie pozbawi" a później poleci
        w zaparciucha.
    • zabarwiacz pomyliła też kobietę z facetem 15.09.08, 15:23
      "- Dziennikarka dzwoniła pod moją nieobecność, potem moja sekretarka
      oddzwaniała i rozmawiałam z tą dziennikarką osobiście. Rozmowa była
      prowadzona z kancelarii premiera, nie będzie problemu z jej
      ustaleniem. Jest mi przykro, że doszło do takiej sytuacji -
      oświadczyła w TVN24 po konferencji Kłopotka Julia Pitera."
      to dzwoniła dziennikarka czy dziennikarz?
    • brynk ale sobieJulcia nachlapała...u chłopka roztropka 15.09.08, 15:26
      Jest ok. Moze POszuści i "Pawlaki" doskoczą sobie do ryja i się pochlastają
      wzajemnie. Oby tak się stało ! Mieliby "michnisie" o czym pisać.
    • tenare Pitera to Piękna Julia Donalda Tuska. 15.09.08, 15:26
      • jkredman niektórzy kobiety w majtkach uważają za nagie inni 15.09.08, 20:56
        Piterę za piekną - oj dziwolągi
        de gustibus non disputantum
    • alexandra220 Pitera się broni: pomyliły mi się tytuły gazet 15.09.08, 15:32
      a moze mi się pomylily?? wyslalam maila do wyborczej do 20
      najwiekszych
      gazet amerykańskich, wszytskich brytyjskich większych od observera
      czyli az
      do the sun, do wszystkich duzych hiszpańskich, 3 duzych włoskich,
      das bild,
      największej austriackiej, francuskich i na policję w tychze
      krajach.. więc
      moze i nagłówek. a nic nie wkurza mnie bardziej niz napompowane
      bufony
      ktorym wydaje sie ze mówia o sprawach wielkich a tak naprawde
      pierdzą i nie
      maja nic do powiedzenia poza wyrztuszeniem z siebie paru wielkich
      frazesów
      ktore w rzeczywistości nia maja zadnego znaczenia.. można do nich np
      zrobic
      minę.. robia sie przez to smieszni jak np. kaczyński ze swoja
      stocznia -
      gdzies tam naplul na barroso - i wydaje mu sie na pewno że to
      wazniejsza
      sprawa niz wzrost gospodarczy w tym kraju.. tacy ludzie powinni
      zajmowac sie
      pisaniem a nie robieniem czy decydowaniem.. "pani jest skonczona,
      pomylil
      sie pani tytul gazety."

• alexandra220 Pitera się broni: pomyliły mi się tytuły gazet 15.09.08, 15:32
      co więcej gó... usunęło ten artykul z pierwszej strony kiedy
      wpisywalam swój komentarz
    • mfmarylka Pi-tera tera ma zgryza:) 15.09.08, 15:48
      Pi-tera tera ma zgryza, musi trochę POgłówkować, jak inteligentnie
      wybrnąć z intrygi:)

Scenariusz podobny, jak między Pis-em, a Samoobroną, czyżby
      przewrotne chłopy wyeliminowane z polityki?
    • adam_l27 za dużo już tych pomyłek Julka ;) 15.09.08, 15:50
      ja wiem że wyborcy Donka wiele zniosą...
    • grzela53 Pitera się broni: pomyliły mi się tytuły gazet 15.09.08, 16:11
      A wy, co tak na Julke nadajecie a wychwalacie IV RP - lubicie państwo policyjne
      i żeby trzymali was za morde i pokazywali co macie robić i jak myśleć ?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka