funny5 18.09.08, 17:06 Ziobro z Mularczykiem placza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loppe Ranking Polityki: Najlepsi i najgorsi posłowie 18.09.08, 17:10 hm, mniej tych laureatów z PO niż z PiS laureatów oraz z SLD laureatów mimo że ... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Za co PO-lityka tak ukarala poslow PiS ??????????? 18.09.08, 17:44 loppe napisał: > hm, mniej tych laureatów z PO niż z PiS laureatów oraz z SLD > laureatów mimo że ... M: moge sie tylko domyslac ale sadze, ze chodzi tu o skompromitowanie Dorna, Roztkowska, Kowala czy Poncyliusza. No bo jaki Patriota chcialby dostac wyroznienie od bolszewickiej gadzinowki. No ale Panowie Zbigniew Ziobro, Jacek Kurski moze byc dumni z reakcji PO-lityki-erow szmatlawca. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.klozetova Re: Za co PO-lityka tak ukarala poslow PiS ?????? 18.09.08, 17:50 Dla ciebie wszystko, co nie jest Naszym Dziennikiem lub Gościem Niedzielnym jest "bolszewicką gadzinówką". No cóż,niektórzy ciągle mają klapki na oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Re: Za co PO-lityka tak ukarala poslow PiS ?????? 18.09.08, 18:00 babcia.klozetova napisała: > Dla ciebie wszystko, co nie jest Naszym Dziennikiem lub Gościem Niedzielnym jest "bolszewicką gadzinówką". No cóż,niektórzy ciągle mają klapki na oczach. M: moze mam rzeczywiscie klapki na oczach bo ostatni raz czytalem Nasz Dziennik 2 lata temu a Gościa Niedzielnego nigdy. O tym jak podla byla komuna dowiadywalem sie z Trybuny Ludu a dzis jak podla jest POstKomuna z Gazety Wybiorczej. Oczywiscie tez czytam patriotyczne publikacje jak Gazeta Polska czy WPROST. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Za co PO-lityka tak ukarala poslow PiS ?????? 18.09.08, 18:28 mirmat1 napisał: > Oczywiscie tez czytam > patriotyczne publikacje jak Gazeta Polska czy WPROST. którego naczelnym jest stary komuch-koniukturalista, działacz PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
sprytnymaciek Jak Michnik ukradł Gazetę Wyborczą 18.09.08, 19:03 Stanisław Remuszko "Gazeta wyborcza - początki i okolice" Były współpracownik Gazety Wyborczej i Michnika ujawnia jak Adaś i inni ukradli związkowcom Gazetę Wyborczą. Polecam poznac prawde. KSIĄŻKA W POLSCE JEST ZAKAZANA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rynsztokowy-blazen_niesiol Ranking_Bolszewii_To_Satyra__:))) ))))))))))))))))) 18.09.08, 23:16 Rankingi organizowane przez Bolszewię mają w sobie coś ze stalinowskich wisielczych dowcipów nadawanych w Radio Erewań :)))))) albo z michniczych wyjąkanych moralizatorskich, obłudnych połajanek :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Ranking_Bolszewii_To_Satyra__:))) ))))))))))) 19.09.08, 00:10 oj .. znowu jakiś napad miałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
jerryjak Re: Za co PO-lityka tak ukarala poslow PiS ?????? 19.09.08, 12:05 Do "pe1" : a o którego komucha-koniunkturalistę ci chodzi ? Jeżeli ktoś kiedyś zerwał z komunizmem - dla ciebie,tluku,zawsze bedzie komuchem,ale PRAWDZIWY komuch do dziś,który nigdy nie zerwał z komuną (Kwach,Kalisz,Miller,Zemke,Cimoch a tutti franti) to są godni i szacowni ...towarzysze, tak ? jestes skończony,czerwony łapciu....przepadnij Odpowiedz Link Zgłoś
sekalek Ranking Polityki: Najlepsi i najgorsi posłowie 18.09.08, 17:13 A ja czekam na okregi jednomandatowe. Wtedy znikna mi z Sejmu telewizyjne blazny a pojawia sie ludzie, ktorym zalezy na tym co dzieje sie w ich okregu. Odpowiedz Link Zgłoś
marzatela Re: Ranking Polityki: Najlepsi i najgorsi posłowi 18.09.08, 17:52 To czekamy razem :) mojapolskadomowa.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Ranking Polityki: Najlepsi i najgorsi posłowi 18.09.08, 18:37 marzatela napisała: > To czekamy razem :) No to ja też zaczekam. Do tego zmniejszenie liczby posłów o połowę i cofnięcie dotacji pańśtwa dla partii politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
zefiriasz Re: Ranking Polityki: Najlepsi i najgorsi posłowi 18.09.08, 17:54 Tez tak kiedys myslalem, ale niestety nie jest tak pieknie jak mi sie wydawalo. Wystarczy ze jakis baran bedzie obiecywal w swoim okregu zlote gory i ludzie na niego zaglosuja. Wtedy w sejmie bedziemy mieli zbieranine baranow a kazdy z nich bedzie mial inny interes Odpowiedz Link Zgłoś
misiek197 Re: Ranking Polityki: Najlepsi i najgorsi posłowi 18.09.08, 17:58 sekalek napisał: > A ja czekam na okregi jednomandatowe. Wtedy znikna mi z Sejmu telewizyjne > blazny a pojawia sie ludzie, ktorym zalezy na tym co dzieje sie w ich okregu. Masz całkowitą rację. Oby nastąpiło to jak najszybciej, choć nie wierzę że jest to możliwe. Obecnie panujące miernoty i błazny musiałyby zgodzić się na tą zmianę. Pozdrawiam Cię serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Ranking Polityki: Najlepsi i najgorsi posłowie 18.09.08, 17:14 Ciekawie ma na imie Karpiniuk - Sebastiana Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Ranking Polityki: Najlepsi i najgorsi posłowi 18.09.08, 17:51 funny5 napisała: > Ciekawie ma na imie Karpiniuk - Sebastiana Karpiniuk to mały rezun. Odpowiedz Link Zgłoś
hero1119 Ranking Polityki: Najlepsi i najgorsi posłowie 18.09.08, 17:36 Mi tylko ten Dorn nie pasuje,reszta spoko.Ja bym za niego Palikota wstawił! Odpowiedz Link Zgłoś
wspolna-flaszka.pl -->> pytanie najlepsi pod jakim wzgledem? 18.09.08, 17:39 MOzna byc najlepszym debilem, a nie wiem czy wtedy jest to powod do zachwytu Odpowiedz Link Zgłoś
homer101 Ranking Polityki: Najlepsi i najgorsi posłowie 18.09.08, 17:39 Dziennikarze potrafią wszystko poplątać. Andrzej Grzyb jest parlamentarzystą PO ( jest senatorem ) a nie PSL . Pochodzi z pięknego regionu jakim jest Kociewie ze stalicą w Starogardzie Gdańskim . Piękne miasto , gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kiczke Andrzej Grzyb 18.09.08, 17:44 oj nie mój drogi Panie! Pan Andrzej Grzyb jest z PSL, mieszka w Siedlikowie koło Ostrzeszowa w Wlkp. (a okolica, myślę, nie mniej brzydka) na przyszłość - myśl, zanim napiszesz! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Andrzej Grzyb 18.09.08, 17:53 kiczke napisał: > oj nie mój drogi Panie! > > Pan Andrzej Grzyb jest z PSL, mieszka w Siedlikowie koło Ostrzeszowa w Wlkp. (a > okolica, myślę, nie mniej brzydka) > na przyszłość - myśl, zanim napiszesz! > > pozdrawiam Bredzicie wszyscy,największy grzyb znajduje się w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kiczke Re: Andrzej Grzyb 18.09.08, 17:59 cz27 napisał: >Bredzicie wszyscy,największy grzyb znajduje się w Toruniu. tak! i to jaki kapelusznik! ble... wole prawdziwki! Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Ranking Polityki: Najlepsi i najgorsi posłowi 18.09.08, 17:49 Panowie,dziennikarze a co się stało z największym gejem sejmu? dlaczego robicie małemu gudłajowi przykrość. Odpowiedz Link Zgłoś
bianka114 Ranking Polityki: Najlepsi i najgorsi posłowie 18.09.08, 17:55 Czarno na białym widać, że to nie politycy PO są pupilkami dziennikarzy. Za to w rankingach zwykłych ludzi są faworytami. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Szczegonie jego plastykowy czlonek (z SLD) 18.09.08, 18:04 douglasmclloyd napisał: > Re: Najlepszy jest Palikot. I basta! M: Biedny Palikot ani ze swego platykowego penisa ani ze spluwy nie potrafi celnie wystrzelic. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Szczegonie jego plastykowy czlonek (z SLD) 18.09.08, 18:15 mirmat1 napisał: > douglasmclloyd napisał: > > > Re: Najlepszy jest Palikot. I basta! > M: Biedny Palikot ani ze swego platykowego penisa ani ze spluwy nie > potrafi celnie wystrzelic. Czasami udaje mu sie celnie trafic. Odpowiedz Link Zgłoś
charliefrown Palikot zwyciezca w kategorii arbiter elegantiarum 18.09.08, 18:10 co to za wielkie osiągnięcie 150 posiedzeń komisji Przyjazne Państwo, pytam się jakie są rzeczywistne osiągnięcia tej komisji ? równie dobrze przyznajmy rządowi specjalną laurkę z podziękowaniami "10 miesięcy administrowania państwem bez narażania nas na ryzyko reform". Poza planowaną drobną zmianą w prawie spadkowym i czymś jeszcze nic więcej Janusz dla nas dobrego nie zdziała. Człowiek, który swoim zachowaniem propaguje samowolę budowlaną cieszy się wyjątkowo śliską estymą w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Kalisz?! 18.09.08, 18:16 bugmenot2008_2 napisał: > Kalisz?! Buhahaha. Ten ranking został zrobiony dla jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ermann Tylu PiSiaków? 18.09.08, 18:44 Tylu PiSiaków na liście? Nie myślicie, że to podpucha "Polityki", która chce dowartościować pojedynczych posłów, żeby wzmocnić Jarkowi tendencje odśrodkowe w partii? Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: Tak, to pocałunek śmierci dla posłów Pis 19.09.08, 00:55 od Paradowskiej. Zwłaszcza (mam nadzieję) dla Mariusza Kamińskiego - byłego (?) naziola. Odpowiedz Link Zgłoś
euro.pa ergo, SLD ma najwyzsza klase 18.09.08, 18:57 i jest najwartociowsza, bo z 10 najlepszych, 3 bylo z SLD, co przy znikomej liczebnosci tej partii w sejmie jest istotnym odsetkiem. Najgorszych poslow ma PO, bo choc to najliczniejsza partia, ma tylko 2 dobrych poslow, ale Palikot IMO jest beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Ranking Polityki: Najlepsi i najgorsi posłowi 18.09.08, 20:00 funny5 napisała: > Ziobro z Mularczykiem placza Jarek Kalkstein nigdzie sie nie zalapal , a ma przeciez brata prezydenta ojjjj boli . Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Kto zna posła PISu,l.Krasulskiego?! 18.09.08, 20:20 Druga kadencja i nikt go nie zna,nie widział na mównicy !!! A jest pupilem J.Kaczynskiego; Wykształcenie podstawowe, konwojent piwa Browaru Elbląg, karany sądownie{prawomocny wyrok} za jazdę po pijanemu i okaleczenie dziecka !..kto zna tego posła????? Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 Re: Kto zna posła PISu,l.Krasulskiego?! 18.09.08, 20:46 mały pokurcz z wąsami..siedzi za plecami towarzysza J.Kaczynskiego ! osobisty pucybut... Odpowiedz Link Zgłoś
soldadura104 Ranking i: dzienikarze chca zastąpić wyborców 18.09.08, 20:43 Sympatie gazeciarzy są inne niż wyborców. Czy Polacy dadzą się na to nabrać. Czy to nie pezydent Kwaśniewski powiedział o ubeckim rodowodzie tych dzienikarzy. Ciekawym do którego odłamu należą Hamów czy Żydów. Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 soldadura104. Pieprzysz burku..hau,hau... 18.09.08, 20:48 diennikarze mają styczność, baranie!...my nie. Odpowiedz Link Zgłoś
j.an Ranking Polityki: Najlepsi i najgorsi posłowie 18.09.08, 21:50 A gdzie piękny Zbysio i roześmiana Kempa. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.resistance Mam odmienne zdanie 18.09.08, 22:19 cały parlament to stado pasożytów a juz Dorn potomek komunistów czystej krwi to zakrawa na paranoje. Odpowiedz Link Zgłoś
rynsztokowy-blazen_niesiol Ranking_Bolszewii_To_Satyra__:o)) ))))))))))))))))) 18.09.08, 23:17 Rankingi organizowane przez Bolszewię mają w sobie coś ze stalinowskich wisielczych dowcipów nadawanych w Radio Erewań :)))))) albo z michniczych wyjąkanych moralizatorskich, obłudnych połajanek :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Ranking_Bolszewii_To_Satyra__.Zos tań w rynsztoku 19.09.08, 08:04 to twoje naturalne środowisko...towarzyszu Kaczynski !! Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Dorn to jakieś jaja. Był i będzie chłopkiem 18.09.08, 23:21 roztropkiem;oraz bohaterem najlepszego przemówienia bolszewika Kwaśniewskiego: Ty... i psie Sabo... (uwielbiam!!). Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Ranking Polityki: Najlepsi i najgorsi posłowie 19.09.08, 00:34 Ja natomiast chciałbym wyrazić swoja dezaprobatę do poziomu dziennikarzy w Polsce. Zdecydowana większość z nich jest słabiutka merytorycznie, a zwłaszcza jesli chodzi o gospodarkę. czasami słyszę jak posłowie pieleszą takie głupoty, ze słuchac hadko a dziennikarz z powazną miną przytakuje mu głową, po prostu ręce opadają. Dla wiekszości dziennikarzy najważniejsza jest tania sensacja, podniecają się tym kto komu dokopał albo co powiedział o innym. W wiadomosciach dominują strajki, protesty, zabójstwa itp. Tyle ciekawych rzeczy sie nieraz dzieje, ale o pozytywach darmo szukać informacji. Niedawno oddano do uzytku bardzo ciekawy most na Wisle w Puławach, chciałem obejrzeć i dowiedziec sie czegos więcej o tym moście, ale gdzie tam dziennikarzy polskich takie rzeczy w ogóle nie interesują, bo duzo ciekawsza jest wymiana ciosów miedzy adwersarzami z dwoch roznych partii. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Czyli........... 19.09.08, 08:31 Czerwonych to masz w PO.Dzisiaj PO to partia esbekow, i innego talatajstwa PRLu. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Czyli........... 19.09.08, 08:33 Zreszta za Sprawiedliwosc odpowiada Cwiakalski-byly PZPRowiec z 10 letnim stazem.Rece PZPR nadal sprzataja......... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Jakie media tacy i politycy. Zaden z nich nie 19.09.08, 07:10 zprotestowal przeciw utracie suvenosci Polski (amerykanska baza rakietowa bez mozliwosic kontroli przez Polakow co za rakiety tam beda) Zaden z nich nie zaprotestowal przeciw idiotycznej uchale Sejmu opluwajacej Rosje jak Gruzini rozpoczeli wojne. "Polityka" byla kiedys niezalezna gazeta a dzis Michnik tylko palcem kiwnie a oni juz ogonami machaja. Wstyd, przynajmniej powinni zmienic nazwe tego ..... Odpowiedz Link Zgłoś