Dodaj do ulubionych

Fotyga, Łoziński chcą Polski solidarnej

07.10.11, 16:31
Ale ta "Solidarność" ma polegać na zabieraniu bogatym i rozdawaniu ( chyba ) biednym, z tym można jeszcze polemizować, ale, tekst Łozińskiego powalił mnie na glebę, otóż powiedział on:
[b][ Że wizja Polski solidarnej była szczególnie bliska prezydentowi Lechowi Kaczyńskiemu./b], a jak to ma się do tych telefonów wykonywanych do ABW,czy CBŚ, czy jeszcze inszej służby przez prezydenta, i odwoływanie tych służb, po telefonie od jednego z najbogatszych Polaków, solidarność jak w pysk strzelił, bezdomnego ścigali po całej Polsce, a tu jeden telefon i psy gończe odwołane, gdyby była odpowiedzialność za swoje słowa, to by ich na jarmarkach za darmola pokazywali...

wiadomosci.onet.pl/kraj/fotyga-i-lopinski-chca-polski-solidarnej,1,4873979,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • ave.duce Re: Fotyga, Łoziński chcą Polski solidarnej 07.10.11, 16:35
      Termin "solidarna" wiążesz ze słowem "solidarność". A chodzi o "solidaryzm".
      • czan-dra Re: Fotyga, Łoziński chcą Polski solidarnej 07.10.11, 16:38
        Aaaa, ja to jakiś otępiały jestem, prostych słów nie rozumieć...
        • lumpior Oto przykład. 07.10.11, 16:46
          sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs347.ash2/62780_104432859621143_100001632885179_34402_1182574_n.jpg
    • piq tzw. "Polska solidarna" to Polska nienormalna,... 07.10.11, 16:50
      ...precz z finansowaniem nierobów. Etaty powinny zniknąć, a w to miejsce powinny pojawić się kontrakty. Związki zawodowe won. Sprywatyzować służbę zdrowia i koleje państwowe. Zrównać obywateli w obowiązkach, a nie tak, żeby pracowici utrzymywali armię nierobów albo gości zarabiających w szarej strefie, a zasiłek mający na waciki.

I niech wreszcie do qrvvy nędzy w tym kraju zapanuje normalność.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka