debil13 25.09.08, 07:07 www.youtube.com/watch?v=i5e60lTmves Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debil13 albo tak dowód: 25.09.08, 07:20 www.nocleg.info.pl/nocleg2/index.php?show=impr&action=wiecej&id=3114 Odpowiedz Link Zgłoś
lecoqsportif orszak 25.09.08, 09:21 orszak dosc skromny jak na kanclerza trzeciej gospodarki swiata: wroclaw.fotolog.pl/1647589,komentarze.html Odpowiedz Link Zgłoś
marcinloo Re: orszak 25.09.08, 10:26 Trabant byłby bardziej na miejscu:) funkindonuts.fotolog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Mówi się we wrocku że chcemy niemieckiej konstytuc 25.09.08, 07:43 czekaliśmy na uznanie POniemieckich nieruchomości w rękach POlaków - i nic. www.youtube.com/watch?v=i5e60lTmves -- www.twojprezydent.pl/kampania/index.php?action=show_gallery3 www.nocleg.info.pl/nocleg2/index.php?show=impr&action=wiecej&id=2468 Kanclerz Niemiec we Wrocławiu - debil13 24.09.08, 08:04 Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 Mógł się chociaż nasz premier jakimś telebimem, wi 25.09.08, 09:00 Mógł się chociaż nasz premier jakimś telebimem, wideokonferencją na ekraniku włączyć w tą wizytę – akurat na Polibudzie mają tam inżynierowie stosowne komputery i oprogramowanie a tu nic. Albo chociaż pani kanclerz jakiego SMS-a w trakcie tej laudacji puścić, żeby jej nagle zabrzęczało w kieszeni. I wtedy ona w tej auli, wśród akademickiej ciszy, podnosi z dumą swoją komórkę niczym pochodnię polsko-niemieckiej współpracy i ogłasza na całą salę: „wasz premier mnie tu pozdrowienia akurat przysyła, o dzięki wam uprzejmi gospodarze za tak wiele zachodu”. A tu nic. Ale kto by tam się w Polsce przejmował kanclerzami największego państwa w Unii, za słabe to towarzystwo dla nas, po co nam Francuzi z Trójkątem Wajmarskim – kto by tam się jakimś Paryżewem przejmował. Ot prowincja. Nam na Białoruś kanieczno nada. My w Gruziju pajdziom. Cóż francuski nam pomoże, co niemiecki nam dać może – kto rosyjskim biegle włada ten z naczalstwem się dogada. I ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
stardust1984 Angela Merkel uhonorowana przez politechnikę 25.09.08, 09:56 A ja chciałbym serdecznie podziękować pani kanclerz za sparaliżowanie miasta. Zazwyczaj jak wracam w korku do domu zajmuje mi to od godziny to półtorej. A wczoraj wracałam do domu cztery godziny. Naprawdę nie spieszyło mi się. Obiad się sam ugotował a dziecko z przedszkola samo wróciło. Nie wiem kto wymyślił by wyłączyć sygnalizację i niektóre ulice całkowicie zamknąć. Cieszę się, że pani kanclerz miała też chwilkę na drzemkę podczas tej uroczystości. Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Polacy tytuy przyznaja aby tylko glupich doic 25.09.08, 10:49 ....tytul DR H.C. przeciez nic nie kosztuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
fc_pl UMK 25.09.08, 11:01 nie Uniwersytet im Mikolaja Kopernika tylko Uniwersytet Mikolaja Kopernika. zadnego imienia tam nie ma, panie redaktor. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Osobiste wyznanie Angeli Merkel o Polsce 25.09.08, 11:41 Przepraszam bardzo odbieram ten tytuł jak włażenie Niemcom w dupę. Ta pani nic dla stosunków plsko-niemieckich nie zrobiła pozytywnego. Ot nie zaszkodziła im i tyle. Tytuł nadany z powodów czysto politycznych. Kompromitacja Politechniki i wstyd że akurat tam studiuję. Nie powinno się takich rzeczy robić. A kanclerz olała to, co zresztą było widac po jej zachowaniu na uroczystości tzn. spaniu...Powtarzam jeszcze raz. Politechnika się skompromitowała tym tytułem za nic. Odpowiedz Link Zgłoś
perepalkin Osobiste osmieszenie sie bylego rektora 25.09.08, 12:25 "W pochwałach nie ustępował mu były rektor PWr prof. Tadeusz Luty, który w laudacji określił Angelę Merkel jako: osobistość, uosobienie szlachetności, wybitną orędowniczke wspólnej Europy." - "osobistosc". I ktoz nie jest "osobistoscia"? -"uosobienie szlachetnosci" - Czyzby znal ja osobiscie?. Nie, a zatem to nic wiecej niz nadety pic na wode. - "oredowniczka wspolnej Europy". Wspolna Europa? cos tam sie pokielbasilo w starej "lutowej" lepetynie i zamiast "zjednoczonej" wypalil ze "wspolnej". "Spiegel online" pokazuje poza tym w wideo lizusowskie poklony owego "Lutego": a to raz liznal "kanclerzowa" w lewy, potem w prawy, potem znow w lewy policzek i w dodatku jeszcze cmoknal w reke. Wszystko przyjmowane z zazenowaniem i widoczna awersja ze strony Merkel, dla ktorej niemieckiej mentalnosci owe polskie unizone, poddancze i niegodne czolobitnosci sa niepojete i do wszelkich granic przyzwoitosci przesadne. Pfuj Teufel z jeszcze jednym polskim lizusem, osmieszajacym siebie i narod, z ktorego wyszedl!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gajane4 Osobiste wyznanie Angeli Merkel o Polsce 25.09.08, 14:07 Może to i lepiej, że nie było żadnego z tych politykierów. Ostatecznie Pan Bartoszewski to mocny adres. Odpowiedz Link Zgłoś
gajane4 Osobiste wyznanie Angeli Merkel o Polsce 25.09.08, 14:18 Czemu ma służyć uzywanie TYTUŁU NAUKOWEGO w stosunku do Pana Bartoszewskiego. Przecież nawet nie ma STOPNIA NAUKOWEGO, natomiast JEST WYBITNĄ POSTACIĄ, i to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia20055 Bartoszewski jest niby profesorem, Tusk niby premi 25.09.08, 15:38 Bartoszewski jest niby profesorem, Tusk którego reprezentował Bartoszewski jest niby premierem. Taki premierek od obietnic co nic więcej nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
adamscc Osobiste wyznanie Angeli Merkel o Polsce 25.09.08, 15:29 cyt: "O przyznaniu doktoratu niemieckiej kanclerz Politechnika Wrocławska postanowiła jeszcze w zeszłym roku, gdy polską rządził znany z antyniemieckiej retoryki rząd PiS." Nie starczyło czasu na korektę? Ja rozumiem brak patriotyzmu, tudzież inne czynniki. Ale mnie uczono, że "Polska" pisze się z dużej litery... Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Jest mi wstyd za Takie nikczemne POtraktowanie 25.09.08, 19:11 Kanclerz inżyniera. Sasiada i Kobietę i na na dodatek na mojej uczelni w moim Wrocławiu w moim kraju. Pamiętajmy, że to nie my produkujemy Porsche czy Grundiga. Gdyby mnie wpuszczono przekazał bym wyrazy ubolewania za naszą obcesowość Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Ciekawe.. 25.09.08, 23:07 Jaki to teraz "pozytywny" niemiecki kroczek zostanie podjety na szkode Polskiego Kraju. A to lizanie "arszloch" przez polskich dupolizaczy jest obrzydliwe. Czy w tym kraju nie mozna zachowac umiaru i zachowywac sie po "europejsku" i po prostu grzecznie. Ciagle wylazi ta oblesnie przesadzona "milosc" w stylu wschodnim. A tfuj.. Hrrr..hrr..kaput. Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Jaki z Angeli Merkel "znakomity naukowiec"........ 28.09.08, 14:58 ....odkryla Putina...???? Polskie lizodupy z PWr dawaja g.... warte doktoraty h.c. oczekujac pieniedzy od RFN..... Odpowiedz Link Zgłoś