carpaccio4 no to jak on te winka przyswajał? 03.10.08, 19:58 osmoza chyba nie wchodzi w grę bo tam potrzebne były by różne potencjały chemiczne. no chyba, że kapilarnie. bo z tego co wiem to po ziole ciężko ręką ruszyć... Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 i nic? nie wiecie? 03.10.08, 21:24 no bo chyba nie pod powiekę? PS hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 a ja chcę spotkania z Tuskiem i rozliczę go 03.10.08, 20:08 z obietnic wyborczych !!! oj poprzestawiałbym tą ryżą facjatę za jego łgarstwa i oszustwa ! .. Odpowiedz Link Zgłoś
kot_ubeka Re: a ja chcę spotkania z Tuskiem i rozliczę go 03.10.08, 20:10 rozlicz swych pisuarskich judaszow z 300 zeta, dla ktorych lzec sie nie zawachali Odpowiedz Link Zgłoś
margaritka4321 Re: opluwać opluwać smarkacze z ub_gazety 03.10.08, 20:14 pomyśl czasem rydzykowo-michnikowe dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
wermahtowy_kastrat_maczo_piczo Ja_Też_Chcę_Dopaść_Her_Tuske__:)) ))))))))))))))))) 03.10.08, 20:17 a ja chcę spotkania z Tuskiem i rozliczę go Autor: pw2221 03.10.08, 20:08 z obietnic wyborczych !!! oj poprzestawiałbym tą ryżą facjatę za jego łgarstwa i oszustwa ! . ................................................................................ Większość Polaków chce spotkać się z oszustem Tuske i dać mu w papę za kłamstwa wyborcze :))))))))))))))))))))) ................................................... Czosnkowe GWno kabluje: 59 proc Ubeków nie chce spotkać się z Prezydentem Polaków Lechem Kaczyńskim w swojej miejscowości - wynika z łże-sondażu ubeckiego TNS OBOP.. ............................................... TNS = To Nie Sondaż :)) OBOP = Olej Bzdety Oszalałej POkomuny :)) PS www.gazetapolska.pl/?module=content&lead_id=1682 Grupa trzymająca łżesondaże - str.14 Piotr Lisiewicz Sondaże mogą zniszczyć lub wylansować kandydata na prezydenta, zdymisjonować ministra, a nawet skasować niewygodny telewizyjny program. Tymczasem w polskich sondażowniach rządzą ludzie z powołanego przez Wojciecha Jaruzelskiego w stanie wojennym „mundurowego” CBOS, który był orężem generalskiej junty. Dziś zasiadają we władzach OBOP, Pentora, PBS i IPSOS. Stworzyli też od podstaw GfK Polonia. Publikujemy dziś dziennikarski raport, który pokazuje, jak działa patologiczny układ, na który składają się wzajemne powiązania sondażowni, mediów oraz medialnych ekspertów. Mechanizm, który czyni z polskiej demokracji zabawkę w rękach postkomunistycznej oligarchii. PS Ten korytowy, leniwy, niepoczytalny chamek o podejrzanych korzeniach i poglądach jest zagrożeniem dla POLSKI, jej niepodległości i demokracji. Nie powinien nigdy zostać premierem RP !!! Bo czym jest Polska dla tej korytowej, leniwej kreatury her Thuske ? Odpowiedź można znaleźć w miesięczniku Znak, nr 11–12, 1987: Thuske o Polskości, Polsce i Polskiej Historii: Jak wyzwolić się od tych stereotypów, które towarzyszą nam niemal od narodzenia, wzmacniane literaturą, historią, powszechnymi resentymentami? Co pozostanie z polskości, gdy odejmiemy od niej cały ten wzniosło – ponuro – śmieszny teatr niespełnionych marzeń i nieuzasadnionych urojeń? Polskość to nienormalność – takie skojarzenie nasuwa mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzemię, którego nie mam specjalnie ochoty dźwigać, a zrzucić nie potrafię (nie chcę mimo wszystko?), wypaliły znamię i każą je z dumą obnosić. Więc staję się nienormalny, wypełniony do granic polskością. Odpowiedz Link Zgłoś
zacisze16 Sondaż: Polacy nie chcą spotykać się z Lechem K... 03.10.08, 20:21 a ja chcę kawałek chodnika przed swoim domem i kawałek ulicy z prawdziwego zdarzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
gregory701 Sondaż: Polacy nie chcą spotykać się z Lechem K... 03.10.08, 20:30 Czy zobaczyłbym tego Korniszona w tłumie "borowikow " ?. Odpowiedz Link Zgłoś
sejmowy_masralek_z_wsi Chcą_Się_Spotkać_z_Tuske_Aby_Dać_ Mu_w_Papę_:)))))) 03.10.08, 20:33 Autor: pw2221 03.10.08, 20:08 z obietnic wyborczych !!! oj poprzestawiałbym tą ryżą facjatę za jego łgarstwa i oszustwa ! . ................................................................................ Bo większość Polaków chce spotkać się z oszustem Tuske aby dać mu w papę za kłamstwa wyborcze :))))))))))))))))))))) ................................................... Czosnkowe GWno kabluje: 59 proc Ubeków nie chce spotkać się z Prezydentem Polaków Lechem Kaczyńskim w swojej miejscowości - wynika z łże-sondażu ubeckiego TNS OBOP.. ............................................... TNS = To Nie Sondaż :)) OBOP = Olej Bzdety Oszalałej POkomuny :)) PS www.gazetapolska.pl/?module=content&lead_id=1682 Grupa trzymająca łżesondaże - str.14 Piotr Lisiewicz Sondaże mogą zniszczyć lub wylansować kandydata na prezydenta, zdymisjonować ministra, a nawet skasować niewygodny telewizyjny program. Tymczasem w polskich sondażowniach rządzą ludzie z powołanego przez Wojciecha Jaruzelskiego w stanie wojennym „mundurowego” CBOS, który był orężem generalskiej junty. Dziś zasiadają we władzach OBOP, Pentora, PBS i IPSOS. Stworzyli też od podstaw GfK Polonia. Publikujemy dziś dziennikarski raport, który pokazuje, jak działa patologiczny układ, na który składają się wzajemne powiązania sondażowni, mediów oraz medialnych ekspertów. Mechanizm, który czyni z polskiej demokracji zabawkę w rękach postkomunistycznej oligarchii. PS Ten korytowy, leniwy, niepoczytalny chamek o podejrzanych korzeniach i poglądach jest zagrożeniem dla POLSKI, jej niepodległości i demokracji. Nie powinien nigdy zostać premierem RP !!! Bo czym jest Polska dla tej korytowej, leniwej kreatury her Thuske ? Odpowiedź można znaleźć w miesięczniku Znak, nr 11–12, 1987: Thuske o Polskości, Polsce i Polskiej Historii: Jak wyzwolić się od tych stereotypów, które towarzyszą nam niemal od narodzenia, wzmacniane literaturą, historią, powszechnymi resentymentami? Co pozostanie z polskości, gdy odejmiemy od niej cały ten wzniosło – ponuro – śmieszny teatr niespełnionych marzeń i nieuzasadnionych urojeń? Polskość to nienormalność – takie skojarzenie nasuwa mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzemię, którego nie mam specjalnie ochoty dźwigać, a zrzucić nie potrafię (nie chcę mimo wszystko?), wypaliły znamię i każą je z dumą obnosić. Więc staję się nienormalny, wypełniony do granic polskością. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Sondaż: Polacy nie chcą spotykać się z Lechem K... 03.10.08, 20:40 Proszę o uzupełnioenie testu pytaniem nr 4: "nie chcę go oglądać nawet w mediach" Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Sondaż: Polacy nie chcą spotykać się z Lechem K... 03.10.08, 20:47 Dla p."carpaccio4": A potem historia dała Europie Kaczory. Groźniejsze dla demokracji od tego u p."carpaccia4' na wstępie, bo de3magogów i populistów! Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: małpę mogę pooglądać w ZOO 03.10.08, 21:19 pakulec napisał: > nie musi do mnie przyjeżdżać czy to jakiś ewolucyjny kompleks? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co ma do tego ewolucja? 03.10.08, 21:31 jak chcesz mogę napisać że pajaca mogę pooglądać w cyrku - i co teraz nie uraziłem twoich uczuć religijnych? Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: co ma do tego ewolucja? 03.10.08, 21:51 pakulec napisał: > jak chcesz mogę napisać że pajaca mogę pooglądać w cyrku - i co teraz nie > uraziłem twoich uczuć religijnych? > pakulec, ty nie jesteś w stanie mnie urazić na jakimkolwiek poziomie. nie mówiąc o religijnym, trefny starcze. ale zawsze możesz odpowiedzieć na pytanie czy tego bełta to on po powiekę przyjmował? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: co ma do tego ewolucja? 03.10.08, 22:08 nie mam zamiaru cię urażać, bo i po co? ty mnie poprostu bawisz jak twoj idol Kaczyński - takie pajace bywają zabawne ;-) nie wiem tylko co ma do Kaczyńskiego bełt? sugerujesz że jeździ on po kraju aby się uchlać? hm to możliwe- ty jako miłośnik Pisu znasz to napewno lepiej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: co ma do tego ewolucja? 03.10.08, 22:18 pakulec napisał: > nie mam zamiaru cię urażać, bo i po co? ty mnie poprostu bawisz jak > twoj idol Kaczyński - takie pajace bywają zabawne ;-) > nie wiem tylko co ma do Kaczyńskiego bełt? sugerujesz że jeździ on > po kraju aby się uchlać? hm to możliwe- ty jako miłośnik Pisu znasz > to napewno lepiej ;-) pakulec, jesteś zwykłym trefnym starcem. wskaż swojego idola. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: co ma do tego ewolucja? 03.10.08, 22:43 "trefny starzec" co to za język? czy starozytni Wolacy tak mówili? co do twojego pytania o idola - ja nie mam pozytywnego idola ja mam bohaterów negatywnych - z Pisu i oczywiście takich pajaców jak ty do rozrywki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Hmmm a gdzie w tej twojej krótkiej 03.10.08, 23:33 historii akapit o nieudanej ewolucji dwóch kaczek co ukradły księżyc? Jak się publikuje naukową rozprawkę, to nie może być w niej takich niedoróbek:) Odpowiedz Link Zgłoś
kar-rudy102 Sondaż: Polacy nie chcą spotykać się z Lechem K.. 03.10.08, 21:31 wszyscy zgubili wątek.a o co szło?aha! prezydenta będziemy szanować wtedy,jak on zacznie szanować naród! niech se kurdupel nie myśli że ci co nie głosowali na niego to ubecy,potomkowie tatarów,byli zomole,spiskowcy. ...ale w sumie do kogo z tę gadką....? sekta ma jasne wytyczne.czarne jest...no właśnie jakie?? dla pierwszych 5 osób które podadzą prawidłową odpowiedz rozlosujemy 5minutową audiencje u ministra Kamińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: "kar-rudy102" - ślinotok agenta z odchyłem 03.10.08, 22:45 Do psychiatry, marsz! Odpowiedz Link Zgłoś
kar-rudy102 Re: pis is dead 03.10.08, 23:08 vitabravocw...u!jak ja napier...łem cegłami w zomo,to ciebie agent robił właśnie!! OJ!!!!KOSA NA DZIELNI MUROWANA ZA ZNIEWAGE Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra220 Sondaż: Polacy nie chcą spotykać się z Lechem K... 03.10.08, 21:35 to tam na upartego też Odpowiedz Link Zgłoś
henyk Sondaż: Polacy nie chcą spotykać się z Lechem K... 03.10.08, 21:50 Nie wiem jak inni, ale ja nawet obsikać nie chciałbym tego "prezydęta" który wkrótce ma "odwiedzić" moje miasto. Moczu szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Ścierwoliberały obsrały sobie buzię z nienawiści 03.10.08, 21:50 Tak te ścierwa zawszawiałe atakują inwektywami opozycję, że to normalnie kołtuństwo jest parszywe i nic więcej! Nie liczcie na mój głos podczas wyborów - na żadne ścierwo nie zagłosuję choćbyście obiecali, że zrezygnujecie z autanazji, aborcji i invtra to i tak na was nie zagłosuję i mam to w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
pinczer0 Kaczynski nie podpisuje traktatu z Lisbony 03.10.08, 22:08 Kto z prominentnych politykow europejskich chcialby przyjechac do faceta, ktory nie podpisuje traktatu lisbonskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 gdyby się nazywał johny walker lub jack daniels 03.10.08, 22:16 i był właścicielem wszystkich trawników w kraju chętnych na spotkanie by nie brakowało. niestety przywołani goście nie mają 59 procent. to zwykłe cieniasy. zwykle jakieś 40. PS boy żeleński miał racje. literatura francuska to podstawa. a bez znajomości języka ani rusz. Odpowiedz Link Zgłoś
edmoond Sondaż: Polacy nie chcą spotykać się z Lechem K.. 03.10.08, 22:27 spieprzaj dziadu... Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Polacy nie wierzą nachalnym sondażom. 03.10.08, 22:40 Nie wierzą też kłamliwej Gazecie Wyborczej, która te fałszywe wyniki sondaży stale drukuje. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 fifa problemem polskiego rządu 03.10.08, 22:30 każdy ma taką fife na jaką go stać. jedni szklaną inni zaś bambusową. nie wspominając o frajerskiej, moczonej ustami po prośbie. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Czyżbyś carpacio ostatnio obciągał taką fifę? 03.10.08, 23:36 Piszesz o tym z takim znawstwem jak bardzo doświadczony praktyk. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 no to jak ten staś ma na nazwisko? 03.10.08, 22:39 piękny? a jak niby miał mieć? cudny???? Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 menstruacja 03.10.08, 22:46 chyba nie powiecie, że blanciarz nie wie co to znaczy. ale nie, nie Odpowiedz Link Zgłoś
kar-rudy102 Re: menstruacja carpaccia4 03.10.08, 22:52 carpaccio,mordo ty moja!!!!!! :-)) z tą twoją jakże ciekawą wersją najnowszej histeri evropy,to musisz do ministerstwa m-endukacji udeżyć!serio.wal śmiało!w kraju brakuje ekspertów. najlepszy jest fragment: "..a gdzieś tam potem tusk palił marihuane,po czym..." brawo jasiu!cwany gapa z ciebie!!bystrzacha życzymy dalszych sukcesów w pracy i życiu osobistym.sieg hail Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 wiesz jak jak jest 03.10.08, 23:52 kar-rudy102 napisał: > carpaccio,mordo ty moja!!!!!! :-)) -------------------------------------- z gojami nie dyskutuje. sorry Odpowiedz Link Zgłoś
kar-rudy102 Re: wiesz jak jak jest 03.10.08, 23:56 aleś ty wesoły!!lubie cie,geju :-) zapal faje pokoju,a potem chwyć tasak.HOUK Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: wiesz jak jak jest 03.10.08, 23:58 kar-rudy102 napisał: > aleś ty wesoły!!lubie cie,geju :-) > zapal faje pokoju,a potem chwyć tasak.HOUK tusak? Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: wiesz jak jak jest 03.10.08, 23:59 carpaccio4 napisał: > kar-rudy102 napisał: > > > aleś ty wesoły!!lubie cie,geju :-) > > zapal faje pokoju,a potem chwyć tasak.HOUK > tusak? > > howgh? Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 że niby tusak tasak? 04.10.08, 00:07 carpaccio4 napisał: > kar-rudy102 napisał: > > > aleś ty wesoły!!lubie cie,geju :-) > > zapal faje pokoju,a potem chwyć tasak.HOUK > tusak? > > ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co ty sie tak dzisiaj tu rozgadałeś? 03.10.08, 22:55 wiesz, mnie to w sumie nie przeszkadza, ale można odnieśc wrażenie że rozmawiasz z sobą samym ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 60% Polaków też nie chce w kraju Żydów...... 03.10.08, 22:56 Tak samo jak to wykazały badania Eurostatu w Europie. Wnioski ? Michnika pogonić poza EU ! najlepiej do ojczyzny....oczywiście z braciszkiem zbrodniażem bydlakiem stalinowskim Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Faszysto, nie wypowiadaj się w imieniu 03.10.08, 23:37 Polaków a tym bardziej Europejczyków. Faszyści nie są Polakami. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: Faszysto, nie wypowiadaj się w imieniu 03.10.08, 23:53 guru133 napisał: > Polaków a tym bardziej Europejczyków. Faszyści nie są Polakami. guru133, masz racje. i co teraz? pogryziemy się? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekot Sondaż: Polacy nie chcą spotykać się z Lechem K... 03.10.08, 23:03 Kultura Nikodema Dyzmy. Nasz ukochany pan prezydent podnosi rękę kobiety do pocałowania - to prawdziwe chamstwo, gdyby był normalnie wychowany mógłby się pochylić jak to zalecały wszystkie podręczniki savoir vivre Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne a od kiedy cham wie co to "savoir vivre"??? 03.10.08, 23:27 i czym to sie je?? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Dziwię się, ale jedynie tym, ktorzy jeszcze mają 03.10.08, 23:25 ochotę spotykać się z tym trollem. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Ale cię ten sondaz boli:)))) Ilu twoim 03.10.08, 23:30 zdaniem jest w Polsce Uboli? Oczywiście poza członkami PiS-u, którzy myślą że jak będą głośno wrzeszczeć, to ukryją swoje powiązania z tajnymi służbami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kar-rudy102 Sondaż: Polacy nie chcą spotykać się z Lechem K.. 04.10.08, 00:07 krótka historia nowoczesnej europy (wg;pr.Carpaccia4: POLSKA dała światu kaczora. potem wybuchła wojna, rozpętana przez chinoli, w trakcie której france, czesi i murzyni pokazali swoją prawdziwą twarz i maski. po wojnie szwedy z żydami wykombinowali wspólnotę koksu i trawy. gdzieś tam potem tusk pędził bimber* po czym, bez oczywiście związku, polska wygrała euro 2012,a kaczyński po ogólnym rozstroju mózgu zaniku stała się członkiem wspólnot europejskich. niedługo potem tusk został zdemaskowany jako krasnal z saturna,obcych sił agent złowrogi i wyskoczył maciarewicz i puścił bąka. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: kar-rudy102 04.10.08, 01:32 A ja zawsze mowie, ze ajgorsza choroba jak ktos ma zajoba. Odpowiedz Link Zgłoś