tome44 04.10.08, 19:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nicolas1981 www.northkorea.pl 04.10.08, 19:51 jedyny Polski serwis poswiecony KRL-D, w nastepnym tygodniu specjalne artykuly na temat Kim Jong Ila, serwis www.northkorea.pl zaprasza goraco! Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: www.northkorea.pl 04.10.08, 20:28 nicolas ale się reklamujesz ;) czyli wyszło na to iż miałem racje że wujek rzeźnik kim dzong żyje i pije henessy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
d.d.5 Dyktator Korei Płn. cały i zdrowy? 04.10.08, 19:54 Toż to przebieraniec!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
litauras Sukcesja po dyktatorze? 04.10.08, 21:05 Ciekaw jestem czy Korea Północna już szykuje sukcesję po Kim Dzong Ilu. Jego najstarszy syn Kim Jong-chul ponoć już zakończył edukację na Zachodzie i jest gotów do kontynuowania dzieła swych przodków. www.kurierwilenski.lt Odpowiedz Link Zgłoś
komputerowy.model.ukladu ... 04.10.08, 21:33 widzialem ostatnio na national geographic program o krld, materialy z ukrytej kamery to niewiarygodne co sie tam dzieje az sie noz w kieszeni otwiera cholerne systemy co ludzi traktuja jak smieci jarek z mezem pewnie tez by tak chcieli na szczescie sa za glupi ... Odpowiedz Link Zgłoś
renifer77 Dyktator Korei Płn. cały i zdrowy? 04.10.08, 22:17 Zdrowy to on chyba nigdy nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: Dyktator Korei Płn. cały i zdrowy? 04.10.08, 22:22 czemu ten wieprz jeszcze żyje; już dawno zastanawiał mnie fakt, że w jego otoczeniu nie znalazł się jeden bohater, który zgładziłby tego drania; /do wiadomości podsłuchujących sieć/ Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd To nie jest dyktator! 04.10.08, 23:42 On tylko wybrał mniejsze zło. Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Polski serswis pro krld: www.krld.pl..wstyd Polski 05.10.08, 02:37 ale w polsce wierza w komunizmie...wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
vladimir.ru Kim Czen Ir to po polsku Kim Dzong Il? 06.10.08, 14:15 Dlaczego przywodce Korei Polnocnej Kim Czen Ira Polacy nazywaja Kim Dzong Ilem? Kto odpowie? Odpowiedz Link Zgłoś