wybolki Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 22:01 i co myślą o tym młodzi inteligentni internauci? Odpowiedz Link Zgłoś
minister_krab Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 22:03 wybolki napisała: > i co myślą o tym młodzi inteligentni internauci? tzn wyborcy innych partii niż PiS ? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 22:08 wybolki napisała: > młodzi inteligentni internauci Mlodzi, starzy, iteligetni, mniej inteligetni, mysla to samo, ze jestes PiSim glupkiem, ktory w swojej glupocie potwierdza to, ze jedyna rzecza dla ktorej kaczynski uparl sie jechac i szkodzic Polsce to strach przed Walesa...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 22:13 nie zawracaj mojego pytania o mędrca wałęse jakimś samolotem. 1.Też głosowałem na Po. 2. Nie lubie komuchów ... Proste pytanko czy wałęsa nadaje sie na mędrca reprezentującego w UE Polskę? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 22:17 wybolki napisała: > nie zawracaj mojego pytania o mędrca wałęse jakimś samolotem. > 1.Też głosowałem na Po. > 2. Nie lubie komuchów ... > Proste pytanko czy wałęsa nadaje sie na mędrca reprezentującego w UE > Polskę? Oczywiscie, ze sie nadaje, bo medrzec to ten, ktory w zyciu dokonal czegos madrego oraz ten, ktory ma cos madrego do zaoferowania, nie klam rowniez, ze glosowales na PO, bo nikt kto glosowal na PO nie jestes malym zgnilym wrednym karlem zyjacym w nienawisci do Walesy za obalenie komunizmu...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 22:22 może wałęsa i obalał z innymi komune ale udowodniono że 10 lat wcześniej był bolkiem i pytanie czy tą komune obalał bo był tak prowadzony? i pytanie czy go i teraz nie prowadzą? i kogo jeszcze prowadzą? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 22:59 wybolki napisała: > może wałęsa i obalał z innymi komune > ale udowodniono że 10 lat wcześniej był bolkiem > i pytanie czy tą komune obalał bo był tak prowadzony? > i pytanie czy go i teraz nie prowadzą? > i kogo jeszcze prowadzą? Nia ma najmniejszego dowodu na to ze Walesa byl Bolkiem, to po pierwsze, po drugie jezeli nawet Walesa byl Bolkiem to musisz wiedziec gowniaro, ze w latach komuny kazdy kto dzialal wbrew rezimowy byl takim bolkiem, bo kazdy mial swoja akta w szafach SB, kazdy byl inwigilowany, przesluchiwany, bity i poniazny, ty PiSia kobieto robisz z ofiar rezimu komunistycznego katow, podczas gdy samych esbekow utrzymujesz na piedestalach, powiedz mi kobietonie, dlaczego twoja partia nie szuka esbekow ktorzy manipulowali a szuka ich ofiary? Jezeli ty kobietonie z upodlonego czlowieka przez aparat bezpieki robisz zdrajce, to czym jest dla ciebie sam esbek, kochankiem...??? Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 23:19 > Nia ma najmniejszego dowodu na to ze Walesa byl Bolkiem, to po pierwsze, po > drugie jezeli nawet Walesa byl Bolkiem to musisz wiedziec gowniaro, ze w latach > komuny kazdy kto dzialal wbrew rezimowy byl takim bolkiem, .... To ustal BYŁ czy nie był? Historycy pokazali argumenty w publikacji IPN. Jedynym argumentem przeciwników było że IPN jest "be" Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 23:47 wybolki napisała: > > > Nia ma najmniejszego dowodu na to ze Walesa byl Bolkiem, to po > pierwsze, po > > drugie jezeli nawet Walesa byl Bolkiem to musisz wiedziec > gowniaro, ze w latach > > komuny kazdy kto dzialal wbrew rezimowy byl takim bolkiem, .... > > To ustal BYŁ czy nie był? > Historycy pokazali argumenty w publikacji IPN. > Jedynym argumentem przeciwników było że IPN jest "be" Szkoda, ze maly PiSi rozumek nie potrafi zrozumiec prostego przeslania jakim jest to, ze w tamtych czasach "Bolkami" byli wszyscy ci, ktorzy mieli odwage stanac w obronie tych ktorzy dzisiaj sa historykami IPN, a co do samych historykow IPN, to jeszcze nikt nie widzial jakiegokolwiek dowodu z ich strony na poparcie swoich tez, dlatego nikt z nimi nawet nie stara sie dystutwac, bo nie ma o czym...:DDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 00:17 wybolki napisała: > czytałeś książkę? Nie, ale wierze, ze czytalas ja ty, podaj wiec jakies dowody...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 00:28 jak nie czytałeś to dlaczego ja podważasz To tak jak nasze "niezależne media" jaszcze nikt nie znał treści- naukowych argumentów a już uznawali że jest nieprawdą. A gdy sie ukazłą i zapoznali sie z treścią nikt nie podią z IPN dyskusji na argumenty w stylu w tym i tym miejscu książka jest nieprawdą bo ... argumenty, świadkowie,dowody itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 00:36 wybolki napisała: > jak nie czytałeś to dlaczego ja podważasz > To tak jak nasze "niezależne media" jaszcze nikt nie znał treści- > naukowych argumentów a już uznawali że jest nieprawdą. > A gdy sie ukazłą i zapoznali sie z treścią nikt nie podią z IPN > dyskusji na argumenty w stylu w tym i tym miejscu książka jest > nieprawdą bo ... argumenty, świadkowie,dowody itd. Wystarcza mi, ze czytalem recenzje ludzie ktorzy ja czytali, za rowno ci ktorzy w wersje Walesy-Bolka wierza, jak i nie wierza, tak jedni jak i drudzy przyzjana, ze ta ksiazka to chlam i paszkwil pomawiajacy a niczego nie udowadniajacy, dlatego nikt nie podjal sie dyskusji na ten temat, bo nawet jej autorzy siedza cicho jak myszy pod miotla, ty jestes kolejnym dowodem, bo przeciez nie potrafisz podac zadnego faktu, prawda...:DDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 00:47 w ktorym mniejscu jest książka nieprawdą? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 01:05 wybolki napisała: > w ktorym mniejscu jest książka nieprawdą? Nielogiczne pytanie, ksiazka nie moze byc w jakims miejscu nieprawda, popros o wyslanie ci SMS-em logicznego pytania, takiego ktore nie bedzie stawialo cie w swietle cwiercmozga...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 01:16 widze że jesteś niereformowalny i nie podejmujesz rzeczowej dyskusji jak delegat na zjad KCPZPR Dlaczego Włęsa jeszcze nie skarży w sądzie autorów dlaczego nie obala tezy postawionej w ksiażce dowodami? wolszczan miał przynajmniej odwagę przyznać się wprawdzie bez bicia się w serce ale to juz kwestia moralna... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 01:29 wybolki napisała: > widze że jesteś niereformowalny i nie podejmujesz rzeczowej dyskusji > jak delegat na zjad KCPZPR > > Dlaczego Włęsa jeszcze nie skarży w sądzie autorów > dlaczego nie obala tezy postawionej w ksiażce dowodami? > > wolszczan miał przynajmniej odwagę przyznać się wprawdzie bez bicia > się w serce ale to juz kwestia moralna... Widzisz moj maly PiSimozczku, to wlasnie PZPR i SB staralo sie reformowac umysly ludzkie...:DDD Co do Walesy, to jezeli chcesz znac odpowiedz na swoje pytanie napisz do niego list z prosba o wyjasnienia, ja nie wiem dlaczego Walesa nie skarzy autorow ksiazki, wiem tylko, ze jezeli by mnie to dotyczylo, to tez bym postapil tak jak Walesa, po co mam dawac esbekom satyswakcje i jatrzyc sprawe calymi latami po sadach i prasie, ksiazka niczego nie udowodnila, co znaczy, ze ksiazka nie potrafila sie sama obronic. Gdyby w ksiazce byly jakiekolwiek dowody, to do tej pory znalazlo by sie bardzo wielu skarzacych Walese, powiedz zatem, dlaczego zaden z was PiSich mozdzkow do tej pory nie wytoczyl sprawy sadowej Walesie...??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 01:36 o co sprawę mają wytaczać wałęsie? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 01:48 wybolki napisała: > o co sprawę mają wytaczać wałęsie? O to, ze zdradzil, ze klamal, pomawial, itd. itd. sama sobie odpowiedz, nie stac cie na odrobine logiki...??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 01:30 wybolki napisała: > wolszczan miał przynajmniej odwagę przyznać się wprawdzie bez bicia > się w serce ale to juz kwestia moralna... A jaroslaw kaczynski po tym jak zniszczyl zawartosc swojej teczki oswiadczyl, ze teczka zostala podrobiona, no sama powiedz, czyz to nie szmata...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 01:41 i wmawiasz że kaczory które jak nikt inny goni układy postkomue maja nieczyste sumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 01:50 wybolki napisała: > i wmawiasz że kaczory które jak nikt inny goni układy postkomue > maja nieczyste sumienie. A jak oni gonia ta postkomune? Jakiego komucha kaczyry wsadzily za kratki, jakiego esbeka kaczory wsadzily do pierdla, jaki "uklad" zlikwidowali, no podaj jakies przyklady, bo mordke pelna frazesow potrafi miec kazdy glupek, udowodnij, ze to ja ciebie obrazam a nie ty sama siebie...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 02:45 NIE CHODZI O PALENIE CZAROWNICALE O POKAZYWANIE PRAWDY I UCINANIE STARYCH UKŁADÓW NP. MAFIA WĘGLOWA Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 22:06 wybolki napisała: > i co myślą o tym młodzi inteligentni internauci? Mysla, ze jestes glupkiem...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 22:09 kralik111 napisał: > wybolki napisała: > > > i co myślą o tym młodzi inteligentni internauci? > > Mysla, ze jestes glupkiem...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -------------------------- tez tak mysle, ale coz wymagac od krotkoPiSow??? Odpowiedz Link Zgłoś
minister_krab Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 22:10 teraz problem w tym kogo tu ratowac, pis czy prezydenta ? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 01:09 wybolki napisała: > pochlebiasz sobie Idz juz spac, bo zmeczona jestes i twoj maly PiSi rozumek nie nadaza z budowaniem zdan zlozonych...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 01:23 Ty natomiast widze potrafisz pisać referaty którym głównym wątkiem jest obrażanie, mataczenie, zakłamywanie prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 01:40 wybolki napisała: > Ty natomiast widze potrafisz pisać referaty którym głównym wątkiem > jest obrażanie, mataczenie, zakłamywanie prawdy. Po pierwsze, spradz znaczenie slowa referat, bo najwidoczniej nie wiesz z czym to sie je, i w glupi sposob posmiewisko z siebie robisz, znaczyto, ze sama sie obrazasz. Po drugie, ja pisze o tym, ze w latach komuny katami byli esbecy, a ci walczacy o wolnosc Polski byli ich ofiarami, ty to nazywasz mataczeniem...:DDD Stajesz sie podla, no chyba, ze robisz to z wrodzonej-genetycznej glupoty, bezwiednie...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 01:52 wybolki napisała: > mataczysz ubecka gnido Po matce masz to scierwo w mordce...? ;DDD Nie mysl, ze wolno ci pomawiac bo twojego IP nie widac, do sadu o znieslawienie moge cie w kazdej chwili podac i sprawe wygrac jak juz bylo w przypadku 5 takich PiSkaczy jak ty...:DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 02:12 wybolki napisała: > NO WIDZISZ GNIDO UBECKO ZABOLAŁO To scierwo w mordce to po mamusi...? ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD To ty PiSia gnido stajesz w obronie ubeka jednoczesnie pietnujac jego ofiare, to chyba masz po tatusiu...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 02:04 CO BOLI BARDZIEJ UBECKA PRZESZLOŚC CZY GNIDA? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 02:14 wybolki napisała: > CO BOLI BARDZIEJ UBECKA PRZESZLOŚC CZY GNIDA? To ty wydzerasz ryjka wiec ciebie cos bili, to chyba przeszlsc tak doskwiera, mamusia dala takie wychowanie jakie dala, a tatus jedyne znane ci ubeckie wartosci...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 02:17 wybolki napisała: > PODAWAJ Jestes pewna...?? To otworz delikatnie usta...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 02:44 wybolki napisała: > POZIOM MASZ WYSOKI CZYTAJ UWAZNIEJ - do karlika pisalem. Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 02:47 TO MOŻE PIERWSZĄ O OBRAZE GŁOWY PAŃSTWA Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 22:09 kralik111 napisał: > wybolki napisała: > > > i co myślą o tym młodzi inteligentni internauci? > > Mysla, ze jestes glupkiem...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ok DOBRA ORAZIŁEŚ MNIE ALE CO wAŁESA - MĘDRZEC tUSKA I WSZYSTKICH POLAKÓW? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 22:13 wybolki napisała: > kralik111 napisał: > > > wybolki napisała: > > > > > i co myślą o tym młodzi inteligentni internauci? > > > > Mysla, ze jestes glupkiem...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > ok DOBRA ORAZIŁEŚ MNIE ALE CO wAŁESA - MĘDRZEC tUSKA I WSZYSTKICH > POLAKÓW? oRAZILEM cie? :-D Niczym cie glupku nie razilem, napisalem tylko zgodnie z prawda, ze jestes glupkiem, bo ujawniasz wstydliwy dla twojego prezydenta fakt, ze boi sie Walesy i z tego strachu jest gotowy jechac do Brukseli, osmieszyc siebie i Polske byle tylko odkuc sie na Walesie, to takie gowniarskie i takie PiSie, czyli takie glupie i tchorzliwe...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 22:17 Nie wiem co wy o tym PISie tak piszecie ja tylko sonduje czy walęsa nadaje sie na mędrca? ty rozumięże jesteś przeciw czy za? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 22:21 wybolki napisała: > Nie wiem co wy o tym PISie tak piszecie > ja tylko sonduje czy walęsa nadaje sie na mędrca? > ty rozumięże jesteś przeciw czy za? Tak, jestesm za, nawet wiecej jestem przeciw ! :-D Bo Walesa zasluguje na cos znacznie wiecej niz przyglupawy tytul medraca europejskiego zasiadajacego w gronie malych ludzi nie wiedzacych co to jest zmiana biegu historii we wlasnym kraju i nadaniu nowego kierunku reszcie swiata...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 22:23 kralik111 napisał: > wybolki napisała: > > > Nie wiem co wy o tym PISie tak piszecie > > ja tylko sonduje czy walęsa nadaje sie na mędrca? > > ty rozumięże jesteś przeciw czy za? > Święty? > > Tak, jestesm za, nawet wiecej jestem przeciw ! :-D > Bo Walesa zasluguje na cos znacznie wiecej niz przyglupawy tytul medraca > europejskiego zasiadajacego w gronie malych ludzi nie wiedzacych co to jest > zmiana biegu historii we wlasnym kraju i nadaniu nowego kierunku reszcie > swiata...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 22:33 Jezeli czegos nie rozumiesz wystarczy zadac proste pytanie, nie musisz przeklejac calego postu, bo to nie ma najniejszego sensu...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 23:28 dobra wałąsa moze być tym mędrcem bo świętym już jest następny będzie donek Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 23:48 wybolki napisała: > dobra wałąsa moze być tym mędrcem > bo świętym już jest > następny będzie donek CZyli jednak jestes klamliwa bura suka...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD To odnosnie glosowania na Donka..:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 00:18 wybolki napisała: > głosowałam na PO - Sawicką Sawicka zostala wyrzucona z PO przed wyborami klamliwa bura suko, wydaje mi sie wiec, ze jednak glosowalas na lipca i autorow projektu kradziezy 100mln z budowy stadionu narodowego...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 00:29 Po była już posłanką i startowała drugi raz... a Lipca to wrobił PZPN... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 00:41 wybolki napisała: > Po była już posłanką i startowała drugi raz... > a Lipca to wrobił PZPN... Do twarzy ci z mina idiotki...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Chcesz powiedziec, ze wspolbandziory lipca z kancelarii prezydenta kaczynskiego oczekuacy na wyroki tez byli wrobieni przez PZPN, chcesz powiedziec, ze plan kradziezy 100mln z budowy stadionu narodowego na kampanie prezydencka lecha kaczynskiego tez ulozylo PZPN...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Idz sie osmieszac gdzies indziej, jezeli jestes na tyle kobieta by miec chlopa w domu to unies mu spodnice, tylko nie powtarzaj mu tego co tu napisalas bo cie wysmieje...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 00:49 a Demskiego to zastrzeliły krasnale i co była posłanka Sawicka czy kandydatka? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 00:58 wybolki napisała: > a Demskiego to zastrzeliły krasnale > > i co była posłanka Sawicka czy kandydatka? Jezeli wiesz, ze krasnale zastrzelili Debskiego, to pochwal sie tym prokuraturze a nie rob z siebie publicznie idiotki. Sawicka w chcwili przyjecia lapowki byla kandydatka, lipiec i wielu innych politykow Prawa i Sprawiedliwosci oczekujacych obecnie na wyroki sadowe w momecie popelniania swoich przestepstw kryminalnych byli ministrami i poslami Prawa i Sprawiedliwosci...:DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 01:17 wybolki napisała: > była posłanką kandydującą Skad ty bierzesz takie grypsy, chyba nie z SMS-ow? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD To tak jak andrzej lepper jest teraz poslem nieglosujacym, a roman giertych poslem bezdietetycznym...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BUA HA HA H A H AH A H AH A HA H A HA H A HA H A H AH A HA H AH AH Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 01:28 w momencie popełnienia przestępstwa była członkiem PO. może ja wysłać na tego mędrca do ue? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 01:38 wybolki napisała: > w momencie popełnienia przestępstwa była członkiem PO. > może ja wysłać na tego mędrca do ue? Widzisz glupia, dyskusja toczy sie o tym, czy glosowalas na PO czy nie, twierdzisz, ze glosowalas a ja cie zlapalem na klamstwie, ja nigdy nie powiedzialem, ze Sawicka w momewcie przyjmowania lapowki nie byla czlonkiem PO, twierdze tylko, ze w tym momecie nie byla poslanka co ty starasz sie przez genetyczna glupote udowodnic. Jest jeszcze jeden aspekt sprawy Sawickiej, po tym jak okazalo sie, ze popelnila przestepstwo, nie bylo tlumaczenia, ze to byla polityczna akcja CBA (PiS) wymierzona w nia, partia od razu sie jej pozbyla i jak do tej pory w PO nie ma nikogo kogo PiS moglby oskarzyc o korupcje, natomiast w PiS jest obecnie kilkadziesiat politykow roznego szczebla oczekujacych na wyroki sadowe, niektorzy juz nawet siedza, jest jeszcze kilkunastu poslow ktorzy sa chronieni immunitetem poselskim, co na to powiesz...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 02:00 > Widzisz glupia, dyskusja toczy sie o tym, czy glosowalas na PO czy nie, DYSKUSJA TOCZY SIE O TO CZY MEDRCEM MA BYĆ WAŁĘSA > twierdzisz, ze glosowalas a ja cie zlapalem na klamstwie NA APACZÓW GŁOSOWAŁAM > Jest jeszcze jeden aspekt sprawy Sawickiej, po tym jak okazalo sie, ze popelnil > a > przestepstwo, nie bylo tlumaczenia, ze to byla polityczna akcja CBA (PiS) > wymierzona w nia, partia od razu sie jej pozbyla dOBRZE ŻE CBA (PIS) PRZEPROWADZIŁA TA POLITYCZNĄ AKCJE BO BY NAM INTERNETOWCY WYBRALI PONOWNIE sAWICKĄ DO SEJMU i jak do tej pory w PO nie ma > nikogo kogo PiS moglby oskarzyc o korupcje, OJ BYŚMY DOSZUKALI SIE PARU CZŁONKÓW NP. W SAMORZĄDACH I TEN NIESZCZESNY SOPOT... natomiast w PiS jest obecnie > kilkadziesiat politykow roznego szczebla oczekujacych na wyroki sadowe, NP. ZA WYPOWIADANIE SIE W SPRAWIE OBIEKTYWIZMYU GW > niektorzy juz nawet siedza, jest jeszcze kilkunastu poslow ktorzy sa chronieni > immunitetem poselskim, co na to powiesz...? I PIS WALCZYŁ Z UKŁADAMI NAWET KOSZEM WŁASNEJ PARTI BO NA KILKUTYSIĘCY DZIAŁACZY JEST TAM WIELU KAREROWICZÓW JAK WSZĘDZIE I WIELU CHCE SIE DORWAĆ DO KORYTA ALE ZA RZĄDÓW PISU PO RAZ PIERWSZY ZACZĘTO WALCZYĆ Z PATOLOGIAMI NAWET WE WŁASNYCH SZEREGACH. tUSEK ZAŚ PODOBNIE JAK MILER (NP STARACHOWICE)ZAMIATA POD DYWAN Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 02:10 Juz ci wczesniej zwracalem uwage na ta drobnestke, balagan swojego domu nie przenos do dyskusji, bo ja nie mam w zwyczaju babrac sie w smietniku szukajac zeszlotygodniowych majtek na dupe...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 22:21 wybolki napisała: > Nie wiem co wy o tym PISie tak piszecie > ja tylko sonduje czy walęsa nadaje sie na mędrca? > ty rozumięże jesteś przeciw czy za? -------------------- pomogę Ci rozwiązać problem, zadając inne pytanie: czy bracia Kaczyńscy byliby dobrymi mędrcami, razem lub oddzielnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 22:31 wybolki napisała: > a kto proponuje kaczorów? Poznalas opinie ludzi inteligetnych, wiec odpowiedz teraz sama. Jakie jest twoje zdanie na ten temat, uwazasz, ze ktos z nas ma moralne prawo przyznawac Walesie miano medraca europejskiego czy nie...? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 22:39 > > Poznalas opinie ludzi inteligetnych, wiec odpowiedz teraz sama. > > Jakie jest twoje zdanie na ten temat, uwazasz, ze ktos z nas ma moralne prawo > przyznawac Walesie miano medraca europejskiego czy nie...? Byli agenci UB: LESLAW "presentation1" WAJDZIK , ur 09.06.1959 Funkcjonariusz/pracownik/żołnierz aparatu bezpieczeństwa WUSW KATOWICE WYDZI. IV i VI IPN Ka 0229/145 (9769/V, IPN Ka 0229/145 (9769/V, W grudniu 1984 ukończył kurs "0". i jego ustawieni kumple Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 22:44 wybolki napisała: > > > > Poznalas opinie ludzi inteligetnych, wiec odpowiedz teraz sama. > > > > Jakie jest twoje zdanie na ten temat, uwazasz, ze ktos z nas ma > moralne prawo > > przyznawac Walesie miano medraca europejskiego czy nie...? > > Byli agenci UB: > LESLAW "presentation1" WAJDZIK , ur 09.06.1959 > Funkcjonariusz/pracownik/żołnierz aparatu bezpieczeństwa > WUSW KATOWICE WYDZI. IV i VI IPN Ka 0229/145 (9769/V, IPN Ka > 0229/145 (9769/V, W > grudniu 1984 ukończył kurs "0". > i jego ustawieni kumple > > Kobieto odpowiedz na zadane ci pytanie, bo nie rozumie co ty z tym wajdzikiem tutaj wyjezdzasz, masz chyba wyrobione zdanie na ten temat, wiec odpowiedz jak czlowiek...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 23:50 wybolki napisała: > na świętego Nie bluznij PiSia czarownico, Bog jest teraz bardzo smutny, ze pozwolil takiej poczwarze sie wykluc na swiat...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 00:06 o masz ... po stylu to musisz być pewnie felietonistą z GW Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 00:19 wybolki napisała: > o masz ... po stylu to musisz być pewnie felietonistą z GW Ty wiesz co to styl...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 01:07 wybolki napisała: > obrazanie mataczenie Jezeli masz mezczyzne to nigdy mu nie mow tego, bo cie nigdy wiecej do miasta na zakupy nie wezmie...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 01:42 wybolki napisała: > brawo Wielka glabia wyjawia sie z twoich slow, tyle w tym madrosci, tresci i kunsztu literacjiego, jak dlugo pracowalas nad ta kwestia...??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 02:06 PODZIWIAM TWOJE WYPOWIEDZI KTÓRYCH GŁÓWNYM CELEM JEST OBRAŻANIE I ZAKŁAMYWANIE RZECZYWISTOŚCI Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 02:16 wybolki napisała: > PODZIWIAM TWOJE WYPOWIEDZI KTÓRYCH GŁÓWNYM CELEM JEST OBRAŻANIE I > ZAKŁAMYWANIE RZECZYWISTOŚCI Sprecyzuj swoja PiSia mysl, bo nijak to sie ma do mojego postu, pewnie chcialas mi ublizyc, a wyszlo jak zwykle, rozdarlas pyski i glupka z siebie zrobilas...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 02:38 NIE BEDĘ SCHODZIŁA DO TWOJEGO POZIOMU... Odpowiedz Link Zgłoś
minister_krab Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 22:14 nikomu sie nie uda zniszczyc walesy ani wolszczana ani calej reszty szanowanych czy zasluzonych osob. na nic pisie pieprzenie w tej kwestii. boli pisiorow ze kazdy sra na rzadko na kaczynskich, jak swiat dlugi i szeroki. oni sa nikim, zwykle pazie. Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 22:19 Wałęse na mędrca Wolszczanowi nobla a co proponujesz temu pismakowi z GW co wyszło że kapował na kolegów? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 22:25 wybolki napisała: > Wałęse na mędrca > Wolszczanowi nobla > a co proponujesz temu pismakowi z GW co wyszło że kapował na kolegów? Jezeli czlowiek ktory bal sie cokolwiek robic podczas gdy inni byli zmuszani do kapowania zostaje prezydentem, jego brat ktory rowniez kapowal zostaje premierem, jezeli ci ludzie obstawiaja sie w okol ludzmi ktorzy tworzyli aparat represji nazywaja sie genetycznymi patriotami, to ja mysle, ze tutaj jedynym zwyciezca jest SB poslugujace sie takim malym smierdzielem jak ty...:DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 22:35 > Jezeli czlowiek ktory bal sie cokolwiek robic podczas gdy inni byli zmuszani do > kapowania zostaje prezydentem, jego brat ktory rowniez kapowal zostaje > premierem, jezeli ci ludzie obstawiaja sie w okol ludzmi ktorzy tworzyli aparat > represji nazywaja sie genetycznymi patriotami, to ja mysle, ze tutaj jedynym > zwyciezca jest SB poslugujace sie takim malym smierdzielem jak > ty...:DDDDDDDDDDDDDDDDD zauważ że w tej dyskusji atakujesz PIS kaczora i nie wiem dlaczego mnierazem z byłym agentem UB minister krab: LESLAW "presentation1"... więc coś wam sie pop...ło Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 22:41 wybolki napisała: > > Jezeli czlowiek ktory bal sie cokolwiek robic podczas gdy inni > byli zmuszani do > > kapowania zostaje prezydentem, jego brat ktory rowniez kapowal > zostaje > > premierem, jezeli ci ludzie obstawiaja sie w okol ludzmi ktorzy > tworzyli aparat > > represji nazywaja sie genetycznymi patriotami, to ja mysle, ze > tutaj jedynym > > zwyciezca jest SB poslugujace sie takim malym smierdzielem jak > > ty...:DDDDDDDDDDDDDDDDD > > > zauważ że w tej dyskusji atakujesz PIS kaczora i nie wiem dlaczego > mnierazem z byłym agentem UB minister krab: > LESLAW "presentation1"... > więc coś wam sie pop...ło A dlatego, ze w innym posie piszesz o PiS jako jedynej partii ktora dobrala sie do komuny, rozumiem, ze chodzilo ci o majatek tej komuny...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 00:33 kralik111 napisał: > wybolki napisała: > > > > Jezeli czlowiek ktory bal sie cokolwiek robic podczas gdy inni > > byli zmuszani do > > > kapowania zostaje prezydentem, jego brat ktory rowniez kapowal > > zostaje > > > premierem, jezeli ci ludzie obstawiaja sie w okol ludzmi ktorzy > > tworzyli aparat > > > represji nazywaja sie genetycznymi patriotami, to ja mysle, ze > > tutaj jedynym > > > zwyciezca jest SB poslugujace sie takim malym smierdzielem jak > > > ty...:DDDDDDDDDDDDDDDDD > > > > > > zauważ że w tej dyskusji atakujesz PIS kaczora i nie wiem dlaczego > > mnierazem z byłym agentem UB minister krab: > > LESLAW "presentation1"... > > więc coś wam sie pop...ło > > > A dlatego, ze w innym posie piszesz o PiS jako jedynej partii ktora dobrala sie > do komuny, rozumiem, ze chodzilo ci o majatek tej > komuny...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD TAK dobrał sie do tego majątku gościu bez własnego konta w banku Ciebie sponsorują ci co mieli kilka kont w szwajcari i im sie PiS do dupy dobierał to teraz uruchomili medialna nagonke... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 00:43 wybolki napisała: > TAK dobrał sie do tego majątku gościu bez własnego konta w banku > > Ciebie sponsorują ci co mieli kilka kont w szwajcari i im sie PiS do > dupy dobierał to teraz uruchomili medialna nagonke... Gosc ktory nie posiada zony, rodziny, domu czy samochodu ma swoje konto w swojej partii z czego nie musi placic podatkow...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 00:50 rozumię że prokurator ma dowody czy tylko GW? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 01:01 wybolki napisała: > rozumię że prokurator ma dowody czy tylko GW? Prokuratorzy mieli dowody, ale jedni sie ich pozbyli, inni nie chca o nich mowiac, sam jaroslaw kaczynski kiedys przyznal, ze gdyby chcial byc uczciwy i legalnie zbudowac majatek swojej partii, to nigdy do niczego by nie doszedl. W sprawie posiadania dowodow przez GW, zwroc sie z pytaniem do GW, ja tutaj jestem osoba niekompetentna...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 01:30 dzwonia tylko nikt nie wie w którym kościele Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 01:46 wybolki napisała: > dzwonia tylko nikt nie wie w którym kościele W Toruniu, i ne kosciele tylko klasztorze, konkretnie dzwonia o kradziezy pieniedzy wyludzonych od biednych naiwnych starych ludzi na ratowanie Stoczni Gdanskiej...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD A pamietasz jak jeszcze 3 lata temu jaroslaw kaczynski twierdzil, ze jest w posiadaniu niezbitych dowodow na to, ze ojciez rydzyk jest agentem moskiewskiego GRU (wywiad wojskowy) i ze te dowody posiada od swojego brata lecha kaczynskiego, ktory wszedl w ich posiadanie w okresie gdy byl ministrem sprawiedliwosci w rzadzie AWS ??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 02:08 I BYŁO WAM NA REKE WRZUCIĆ pis DO JEDNEGO WORKA Z MOCHERAMI TO TERAZ UBOLEWASZ Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 02:19 wybolki napisała: > I BYŁO WAM NA REKE WRZUCIĆ pis DO JEDNEGO WORKA Z MOCHERAMI TO TERAZ > UBOLEWASZ Nie mniej do mnie o to pretensji, ja nie jestem jaroslaw kaczynski glupia..:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 02:23 wybolki napisała: > I BYŁO WAM NA REKE WRZUCIĆ pis DO JEDNEGO WORKA Z MOCHERAMI TO TERAZ > UBOLEWASZ Wspominalas cos wczesniej o argumentach, nie wiem ,nie rozumiesz znaczenia tego slowa??? :-O Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 22:33 wybolki napisała: > Wałęse na mędrca > Wolszczanowi nobla > a co proponujesz temu pismakowi z GW co wyszło że kapował na kolegów? walesa nie musi byc medrcem, na moje on moze w ogole juz sie nie wypowiadac w mediach. ale wolszczana szkoda bo to prawdziwy z krwi i kosci naukowiec, mimo kontaktow z SB mial ich gleboko gdzies i wykorzystujac te kontakty jest tym kim jest i robi cos waznego. to jest porzadna jednostka i nikt tego nie zmieni a juz na pewno nie jakies glupie karzelki pseudopatriotyczne Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 22:46 wiesz pomijając propagande to też do wolszczana nic nie mam. Był w matriksie narozrabiał i nikt go za to nie chce palić na stosie. Ale czy nie mamy znac prawdy? Dlaczego ludzi ukazujaca prawde tak atakujecie - boli? CO PALIĆ KSIĘGI KOPERNIKA (AKTA) BO PRAWDA NIE WYGODNA? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 22:49 wybolki napisała: > wiesz pomijając propagande to też do wolszczana nic nie mam. Był w > matriksie narozrabiał i nikt go za to nie chce palić na stosie. Ale > czy nie mamy znac prawdy? Dlaczego ludzi ukazujaca prawde tak > atakujecie - boli? CO PALIĆ KSIĘGI KOPERNIKA (AKTA) BO PRAWDA NIE > WYGODNA? A co to jest prawda kobieto, czy prawda sa dla ciebie akta esbeckie a dorobek naukowy najwiekszego polskiego naukowca to smiec, prawda jest dla ciebie bolek, podczas gdy III RP jest matrixem? Nie rozumiem kobieto, co to jest ta twoje prawda??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 23:12 kralik111 napisał: > wybolki napisała: > > > wiesz pomijając propagande to też do wolszczana nic nie mam. Był w > > matriksie narozrabiał i nikt go za to nie chce palić na stosie. Ale > > czy nie mamy znac prawdy? Dlaczego ludzi ukazujaca prawde tak > > atakujecie - boli? CO PALIĆ KSIĘGI KOPERNIKA (AKTA) BO PRAWDA NIE > > WYGODNA? > > > A co to jest prawda kobieto, czy prawda sa dla ciebie akta esbeckie a dorobek > naukowy najwiekszego polskiego naukowca to smiec, prawda jest dla ciebie bolek, > podczas gdy III RP jest matrixem? > > Nie rozumiem kobieto, co to jest ta twoje prawda??? > > :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD do naukowca wolszczana nic nie mam do agenta wolszczana - chcę wiedzieć bo przykładowo gdyby pracował nad tajnymi badaniami dla wojska lub miał świadczyć prawdę ... mógłby ulegać szantażą bo kopi ważnych akt jest wiele (Moskaw, "stazi", byli agenci pracujący dla układów) Prawda wychodziła przed publikacją książki IPN. - i jak sie wszyscy rzucili do gardeł autorą - i jak sie wAłąsa bronił - i czy tak trudno obronić prawde włąęsie przed sądem lub dyskusja na argumenty - lepiej medialnie niszczyć IPN? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 23:43 wybolki napisała: > do naukowca wolszczana nic nie mam > do agenta wolszczana - chcę wiedzieć > bo przykładowo gdyby pracował nad tajnymi badaniami dla wojska lub > miał świadczyć prawdę ... mógłby ulegać szantażą > bo kopi ważnych akt jest wiele (Moskaw, "stazi", byli agenci > pracujący dla układów) > > Prawda wychodziła przed publikacją książki IPN. > - i jak sie wszyscy rzucili do gardeł autorą > - i jak sie wAłąsa bronił > - i czy tak trudno obronić prawde włąęsie przed sądem lub dyskusja > na argumenty - lepiej medialnie niszczyć IPN? Profesor Wolszczyn bedac astronomem patrzyl sobie w gwiazdki i nad zadna bronia nie pracowal, ale do zrozumienia tak prostej rzeczy potrzeba odrobinke wiecej niz malego PiSiego rozumku...:DDDDDDD Ciebie bardziej boli to, ze za glupia jestes by rozuiec, ze ludzie nauki byli w sposob bardzo osrty inwigilowani, ich kariery zalezaly od wspolpracy z SB i to sie w tamtych latach tyczylo wszystkich profesorow, lacznie z profesorami prawa leninowksiego. Jezeli chcesz natomiast znac prawde dotyczaca na ktorych kolegow Wolszczyn donosil i co donosil, to musze cie zmartwic, Wolszczyn w tym przypadku byl taka sama fiara rezimu komunistycznego, jak koledzy na ktorych donosil, jego koledzy rowniez donosili na swoich kolegow i na niego, wiec ta sprawa tyczy sie ich samych i tobie do tego tyle, co twojemu psu do mojej kielbasy, poniewaz raz jeszcze zaznacze, nie zadalas sobie trudu by dowiedziec sie prawdy o samych katach, oficerach SB, szefostwa PZPR, ty ich zostawiasz na uboczu robiaz sobie z ich ofiar PR polityczny, to jest PiSi kobietonie najwieksza podlosc jaka czlowiek czlowiekowi moze wyrzadzic, to jest znacznie wieksza podlosci niz donoszenie na kolege w czasie komuny, bo ty w dniu dzisiejszym rozgrzeszasz esbeka a pietnuesz jego ofiare, to tak jakby spalic na stosci 5 letnia dziewczynke zgwalcona przez pedofila, podczas gdy pedofila wynosi sie na oltarze. Co do ksiazki IPN to nie czytalem i przeczytac nie mam najniejszego zamiaru, poniewaz jestem czlowiekiem, ktory ocenia innych po czynach a nie na podstawie slow ludzi zawistnych, juz ci wczesniej pisalem, ze nie ma zadnego dowodu na to, ze Walesa byl Bolkiem, a jezeli nawet nim byl, to takimi Bolkami byli wszyscy ci, ktorzy staneli w obronie tych, ktorzy bali sie cokolwiek zrobic a dzisiaj pisza ksiazki...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 00:20 kralik111 napisał: > wybolki napisała: > > > do naukowca wolszczana nic nie mam > > do agenta wolszczana - chcę wiedzieć > > bo przykładowo gdyby pracował nad tajnymi badaniami dla wojska lub > > miał świadczyć prawdę ... mógłby ulegać szantażą > > bo kopi ważnych akt jest wiele (Moskaw, "stazi", byli agenci > > pracujący dla układów) > > > > Profesor Wolszczyn bedac astronomem patrzyl sobie w gwiazdki i nad zadna bronia > nie pracowal, ale do zrozumienia tak prostej rzeczy potrzeba odrobinke wiecej -- Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 01:04 wybolki napisała: > mataczysz jak GW > To, ze GW w wielu sprawach mataczy, to sie z toba zgodze, ale nie rozumiem gdzie widzisz matactwo w tym, ze w latach komuny esbecy inwigilowali wszystkich ludzi dzialajacych w sprzecznosci z rezimem konunistycznym, uwazasz to za matactwo??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 01:20 w tym że był matriks a jak ktoś pisze o tym i wyciaga brudy = pokazuje uwczesna rzeczywistość to jest atakowany Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 01:56 wybolki napisała: > w tym że był matriks a jak ktoś pisze o tym i wyciaga brudy = > pokazuje uwczesna rzeczywistość to jest atakowany Matrix droga PiSia intelektualistko to jest system metryczny, i nie mam pojecia co wspolnego ma system metryczny z tym, ze za komuny to esbek byl katem Kowalskiego a nie Kowalski katem esbeka, PiSia glupawka cie ogarnia o tej porze, lepiej idz juz spac..:DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 02:10 TY TO Z INNEGO WYMIARU JESTEŚ CO MA KAT ITD. DO NASZEGO MEDRCA? - MIAŁ OWOCNĄ WSPÓŁPRACE Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 02:19 wybolki napisała: > TY TO Z INNEGO WYMIARU JESTEŚ > CO MA KAT ITD. DO NASZEGO MEDRCA? > - MIAŁ OWOCNĄ WSPÓŁPRACE A z im wspolpracowal, z lechem czy jaroslawem kaczynskim...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 02:28 kralik111 napisał: > wybolki napisała: > > > TY TO Z INNEGO WYMIARU JESTEŚ > > CO MA KAT ITD. DO NASZEGO MEDRCA? > > - MIAŁ OWOCNĄ WSPÓŁPRACE > > A z im wspolpracowal, z lechem czy jaroslawem kaczynskim...? > > > :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Cos ci sie POchrzanilo - sprawdz cisnienie ynteligencie,jesli POtra- fisz. Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 22:14 taki medrzec jak ze sklonowanej owcy Dolly ekologiczna salatka warzywna Odpowiedz Link Zgłoś
minister_krab Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 22:20 zg13 napisał: > taki medrzec jak ze sklonowanej owcy Dolly ekologiczna salatka warzywna > wow, wymyslenie tego musialo dlugo trwac... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 22:26 zg13 napisał: > taki medrzec jak ze sklonowanej owcy Dolly ekologiczna salatka warzywna > Na szczescie nie takie esbeckie PiSociagi beda decydowac o jego madrosci...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 22:29 Esbeckie i PISo coś tam????/ coś się mózgi polasowały Mówisz że jedyna partia która dobiera sie do komuny jest powiazana z UB? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 22:39 wybolki napisała: > Esbeckie i PISo coś tam????/ > coś się mózgi polasowały > Mówisz że jedyna partia która dobiera sie do komuny jest powiazana z > UB? Jedyna partia ktora dobiera sie do komuny??? :-DDDD Domyslam sie, ze piszesz o PiS, pomimo, ze glosowalas na PO...:DDDDDDD Ej glupia babo, ta jedyna partia dobierajaca sie do objecia schedy po komunie obstawila sie ze wszystkich stron bylymi komuchami, ta partia podczas swoich rzadow mianowala na szefow policji w calej Polsce bylych wysokiech ranga oficerow SB, ta partia dzisiaj prowadzi polityke jaka w 1989 rozpoczela byla SB, polityke zniszczenia dorobku solidarnosci, zniszczenia ludzi zwiazanych z obaleniem systemu itd. ta partia po objeciu wladzy nie dazy do prywatyzacji, tylko tak jak niegdys partia millera, oleksego, cimoszewicza i kwasniewskiego uwlaszcza sie na majatku narodowym...:DDDDDDDDDDDDDDDD Chcesz robic idiote z siebie kobieto, to rob, ale nie wciagaj w to Walesy...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 23:01 kralik111 napisał: > wybolki napisała: > > > Esbeckie i PISo coś tam????/ > > coś się mózgi polasowały > > Mówisz że jedyna partia która dobiera sie do komuny jest powiazana z > > UB? > > Jedyna partia ktora dobiera sie do komuny??? :-DDDD > Domyslam sie, ze piszesz o PiS, pomimo, ze glosowalas na PO...:DDDDDDD NA APACZY GŁOSOWAŁAM > Ej glupia babo, ta jedyna partia dobierajaca sie do objecia schedy po komunie > obstawila sie ze wszystkich stron bylymi komuchami, PIERDU PIERDU i LUSTRUJE, ROZWIĄZUJE WSI, TWORZY IPN, ROZWALA UKŁADY BIZNESOWO-AGENTURALNE (kRAUZE....) ta partia podczas swoich > rzadow mianowala na szefow policji w calej Polsce bylych wysokiech ranga > oficerow SB, a DZISIAJ ZABIERA IM EMERYTURE? ... ta partia dzisiaj prowadzi polityke jaka w 1989 rozpoczela byla SB TO JEDNAK ROZPOCZYNAŁA - BO PO SLD PSL TVN GW MÓWI ŻE NIE I ŻE TO JEST SPISKOWA TEORIA???/ > , > polityke zniszczenia dorobku solidarnosci, zniszczenia ludzi zwiazanych z > obaleniem systemu itd. NP. GWIAZDA I TEN CAŁY TŁUM PRZED STOCZNIAMI GDY BYLI KACZORY? ta partia po objeciu wladzy nie dazy do prywatyzacji, > tylko tak jak niegdys partia millera, oleksego, cimoszewicza i kwasniewskiego ZAPOMNIAŁEŚ PODAĆ PRZYKŁADÓW: FIAT W B-B, DOMY TOWAROWE CENTRUM, PHS, HUTA CZESTOCHOWA, TP SA, PZU.... > uwlaszcza sie na majatku narodowym...:DDDDDDDDDDDDDDDD CHODZI CI O TO ŻE UKRADLI KSIĘŻYC? > Chcesz robic idiote z siebie kobieto, to rob, ale nie wciagaj w to > Walesy...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD wAŁESA JUŻ WIELOKROTNIE ROBIŁ Z SIEBIE IDIOTE I NIE TRZEBA MU W TYM POMAGĄC - DLATEGO Z MĘDRCEM MA NIEWIELE WSPÓLNEGO Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 23:07 Jezeli w swoim domu masz daki burdel jak w powyzszym poscie, to musisz bardzo nieprzyjenie smierdziec. Przeczytaj moj post jeszcze raz i postaraj sie odpisac tak, zeby byl w tym jakis porzedek, bo nic a nic z tego nie mozna zrozumiec, to tak jak grzebac w smietniku szukajac zeszlotygodniowych majtek na dupe, ja takich praktyk nie uprawiam wiec tez nie bede sobie nimi glowy zawracal...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 23:15 w skrócie: miałeś mocne argumenty Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 14.10.08, 23:51 wybolki napisała: > w skrócie: > miałeś mocne argumenty Fajnie, ze to zauwazylas, ale czy tym przyznajesz, ze sama nie posiadasz zadnych...? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 00:05 ty masz argumenty jak Trybuna LUdu Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 00:21 wybolki napisała: > ty masz argumenty jak Trybuna LUdu Postaraj sie zglebic swoje PiSie mysli, bo wychodzi ci z tego taki maly kartofel...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 01:34 szkoda klawiatury dla takiego jak ty buraka Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 01:57 wybolki napisała: > szkoda klawiatury dla takiego jak ty buraka BUA HA HA H AH AH A H AH A H A H AH A H AH AH A H AH A H AH Jest takie fajne powiedzonko, "nie masz odpowiedzi, bo ci PiS w buzi siedzi"...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 02:12 NO RZECZYWIŚCIE FAJNE POWIEDZONKO Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mędrzec Wałęsa???/ 15.10.08, 02:20 wybolki napisała: > NO RZECZYWIŚCIE FAJNE POWIEDZONKO lubisz to, prawda...;D Odpowiedz Link Zgłoś
akwilon_stg Do malowania kominów! 14.10.08, 22:03 Mimo że Bronisław Łagowski napisał to w innym kontekście, to jednak miał rację, twierdząc że niektórzy nie powinni mieć szansy na robienie czegoś więcej, niż malowanie kominów. Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Do malowania kominów! 14.10.08, 22:08 minister_krab napisał: > a ty sie na tym znasz ? > """""LESLAW "presentation1" WAJDZIK , ur 09.06.1959 Funkcjonariusz/pracownik/żołnierz aparatu bezpieczeństwa WUSW KATOWICE WYDZI. IV i VI IPN Ka 0229/145 (9769/V, IPN Ka 0229/145 (9769/V, W grudniu 1984 ukończył kurs "0"."""" - TY WIDZE MIEŁES SZKOLONKA W ZAKRESACH Odpowiedz Link Zgłoś
minister_krab Re: Do malowania kominów! 14.10.08, 22:11 gowno widzisz :P ale dobre i to Odpowiedz Link Zgłoś
minister_krab Re: Do malowania kominów! 14.10.08, 22:18 wybolki napisała: > Oki ta odpowiedz mi wystarczy bardzo prosze :P Odpowiedz Link Zgłoś
minister_krab Re: Do malowania kominów! 14.10.08, 22:35 wybolki napisała: > nie proś gnido jaką wieś reprezentujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Do malowania kominów! 14.10.08, 23:00 wybolki napisała: > ile ci płaci PO ? Pisalas, ze jestes zwolenniczka PO to pownnas wiedzie, no chyba, ze klamalas jak ta bura suka z rynsztoka...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Do malowania kominów! 14.10.08, 23:03 głosowałam ... ale podoba mi sie twoje koloryzowanie własnej rzeczywistości Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Do malowania kominów! 14.10.08, 23:09 wybolki napisała: > głosowałam ... ale podoba mi sie twoje koloryzowanie własnej > rzeczywistości Nie uzywaj zwrotow ktorych znaczenia nie zozumiesz, kolorowac wlasna rzeczywistosc, to lgac jak bura suka, to tak jak ty glosowalas na PO...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Do malowania kominów! 14.10.08, 23:10 wybolki napisała: > głosowałam ... ale podoba mi sie twoje koloryzowanie własnej > rzeczywistości Moglabys mi jescze wyjasnic, dlaczego glosowalas na PO...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Do malowania kominów! 14.10.08, 23:52 wybolki napisała: > lubiłam sawicką Czyli jednak jestes klamliwa bura suka, bo Sawicka zostala wyrzucona z PO przed wyborami...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Do malowania kominów! 15.10.08, 00:13 POSŁANK SAWICKA wyrzucona została po drugich wyborach. A co do burej suki to też tak o sobie myśle jak przypominam sobie że głosowałam na PO :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Do malowania kominów! 15.10.08, 00:22 wybolki napisała: > POSŁANK SAWICKA wyrzucona została po drugich wyborach. > > A co do burej suki to też tak o sobie myśle jak przypominam sobie że > głosowałam na PO :-) To PiS cie je...al bura suko...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BUA HAH A H A HA H A H AH A H AH A H AH A HA H AH A H AH A HA H A Odpowiedz Link Zgłoś
dingdong co za problem? 14.10.08, 22:04 tak jakby Sikorskiemu nie mogl na kolanach Prezio usiasc... A tak swoja droga, to prezio strasznie glebokiego dola juz wykopal, jak on z tego wyjdzie to nie wiem, ziemianki przeciez nie musza byc az tak glebokie, czy musza? Odpowiedz Link Zgłoś
mlusca Rząd odmówił prezydentowi samolotu do Brukseli 14.10.08, 22:06 Niech szlag trafi tych kaczyńskich,kogo wychowała ich matka Jadwiga Kaczyńska,jaki był ich dom rodzinny skoro wyrośli na takich zawistnych,kłamliwych matołów,którzy dobro i interesy Polski mają w nosie.Zero kultury,zero honoru i godności,zero patriotyzmu.Kaczyńscy to HAŃBA dla Polski.Przez te 2 lata, przez które jeszcze musimy znosić psychopatę w pałacu namiestnikowskim,Polska nie posunie się na krok do przodu.Dlaczego nie ma raportu o stanie zdrowia kaczyńskiego lecha?Przecież on wygląda na ciężko chorego człowieka jadącego na psychotropach-ten bezmyślny ,głupawy,śmiech.Muszą być przecież jakieś mechanizmy,narzędzia,żeby tego pajaca pozbawić możliwości niszczenia Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne najwazniejszy jutrzejszy wieczor 14.10.08, 22:15 ty jeszcze nic nie widziales przyjacielu, jutro to dopiero ze stolka spadniesz, on ma zamiar zawetowac na szczycie kandydature Walesy do Rady Medrcow, nie chodzi o to czy Walesa sie nadaje czy nie, ale sama waga takiego kroku, byc moze oswobodzi nas, Polakow, ktorzy sa przeciwko sabotazyscie Kaczynskiemu, ktorzy widza jasno, bez skazy na oczach, takie pogloski kraza po Bxeli od przedwczoraj, zobaczymy jutro czy sie potwierdza Odpowiedz Link Zgłoś
nikita325 Rząd jednak nie wyśle samolotu po prezydenta 14.10.08, 22:12 wstyd panu prezydentowi to sie w glowie porzewracalo ,mysli ze wszystkie rozumy pozjadal.mam nadzieje ze narod drugi raz nie popelni juz takiego bledu! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Brawo Premier. Za łeb i pysk go. 14.10.08, 22:16 leszekes napisał: > Ładne hasło? bardzo:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
minister_krab Re: Brawo Premier. Za łeb i pysk go. 14.10.08, 22:17 pies_na_prawizne napisał: > leszekes napisał: > > > Ładne hasło? > bardzo:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > dodaj "za ten mlaszczący" Odpowiedz Link Zgłoś
igrekoski Żenada. Prywatna podróż Prezydenta 14.10.08, 22:16 za nasze pieniądze. 1 KACZYŃSKI nowa jednostka chciwości. Odpowiedz Link Zgłoś
century211 Niech Kaczory odleca na zime z innymi kaczkami 14.10.08, 22:19 Ale to nie ten kierunek. Na poludnie Panie prezynadecie, na poludnie z innymni ptakami kaczopodobnymi. I koniecznie z bracieszkiem... Kota moze wam ktos dokopie za morze Srodziemne...zebyscie nie musieli tylko siebie nawzajem glaskac Odpowiedz Link Zgłoś
mac_321 Re: Niech Kaczory odleca na zime z innymi kaczkam 14.10.08, 22:40 kierunek dla Ciebie - siusiu i do łóżeczka, jutro szkoła, a jest już późno... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Herr Thuske wyjdzie w Brukseli na glupka 14.10.08, 22:25 Bo nie wierze, zeby glowy panstw europejskich zechcialy go wesprzec w jego geirkach; w Brukseli polegnie i rudy wytrzeszcz i agent Bolek, co to mial byc "medrcem2; jestem tego pewny Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Żona pomoże 14.10.08, 22:29 Niech pożyczy od niej miotłę, wszak jest - zdaniem pana rydzyka - czarownicą ( a pan prezydent nie zaprzeczył). Odpowiedz Link Zgłoś
kichnij ZAMACH STANU!!!!!!!!!!!!!! 14.10.08, 22:32 ADOLF DONALD TUSK PODOBNIE JAK JEGO DZIADEK ZMIERZA DO OSTATECZNEJ ROZPRAWY Z POLAKAMI. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: ZAMACH STANU!!!!!!!!!!!!!! 14.10.08, 22:35 kichnij napisał: > ADOLF DONALD TUSK PODOBNIE JAK JEGO DZIADEK ZMIERZA DO OSTATECZNEJ ROZPRAWY Z > POLAKAMI. ooo, to zupelnie jak ojciec płesydenta Rajmund Kaczynski Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Bezczelny Premier odmawia swojemu Prezydentowi 14.10.08, 22:40 Polscy wyborcy popełnili wielki błąd, głosując na PO i Tuska. To co się dzieje było do przewidzenia. Mieliśmy doskonały układ niekolizyjny Premiera z Prezydentem. Należało im pozostawić władzę, później podsumować i albo nagrodzić, albo ukarać. Rozliczenie byłoby jasne: pełnia władzy, pełnia odpowiedzialności, żadnych tłumaczeń. A co mamy teraz? Tuska, który chciał dobrze, ale przeszkadzał mu Prezydent, a Prezydentowi przeszkadzał Tusk. Rozmyta odpowiedzialność, nie ma winnych niepowodzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Bezczelny Premier odmawia swojemu Prezydentow 14.10.08, 22:43 Dziecko nie o to chodzi. Wszelkie problemy w Polsce polegają na tym, że nikt nie przyzna się do błędu i w obronie swojej wydumanej często racji posunie się do najdzikszych i głupich czynów. Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Re: Bezczelny Premier odmawia swojemu Prezydentow 14.10.08, 22:48 cloclo80 napisał: > Dziecko nie o to chodzi. Wszelkie problemy w Polsce polegają na tym, że nikt ni > e > przyzna się do błędu jeśli niekompetencja jest w tym kraju cnotą, to przyznanie się przed idiotami jest totalną głupotą Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Bezczelny Premier odmawia swojemu Prezydentow 14.10.08, 22:50 Zapewne. W każdym razie masz rację spotkać dwóch mądrych na przeciw siebie też tutaj nie sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Bezczelny Premier odmawia swojemu Prezydentow 14.10.08, 22:58 Odpowiedź dla mnie niejasna. To zdaniem miłego oponenta Tusk jest dziki czy głupi? Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Re: Bezczelny Premier odmawia swojemu Prezydentow 14.10.08, 22:46 vitabravo napisał: > Polscy wyborcy popełnili wielki błąd, tylko kto po nich , Lepper, Giertych ... oszołomów ci u nas dostatek Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 i dziś rudemu prezydentura odleciała ha ha ha ! 14.10.08, 22:40 daleko .... bardzo daleko, niewiadomo nawet jakim samolotem ... Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: i dziś rudemu prezydentura odleciała ha ha ha 14.10.08, 22:42 Oczywiście McKwacz będzie teraz ryczeć w niebo głosy jaki to on pokrzywdzony, ale na tą prymitywną manipulację nikt się nie nabierze. Odpowiedz Link Zgłoś
n.wataha AFP o wyprawie Polskiego Prezydenta: 14.10.08, 22:42 AFP napisało tytulujac grubymi czcionkami: "Le président polonais crée un nouvel imbroglio dans l'UE. en prétendant assister mercredi au sommet européen malgré l'opposition du Premier ministre Donald Tusk à qui la Constitution polonaise accorde la haute main sur la politique étrangère". "Polski prezydent znow stwarza zamieszanie na szczycie UE majac zamiar uczestniczyc w srode w szczycie europejskim mimo opozycji premiera Donalda Tuska, ktoremu polska Konstytucja zapewnia prowadzenie polityki zagranicznej..." Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Re: AFP o wyprawie Polskiego Prezydenta: 14.10.08, 22:51 n.wataha napisał: > "Le président polonais crée un nouvel imbroglio dans to prezydentem Tuska jest już Sarkozy ? Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: AFP o wyprawie Polskiego Prezydenta: 14.10.08, 22:52 n.wataha napisał: > AFP napisało tytulujac grubymi czcionkami: > "Le président polonais crée un nouvel imbroglio dans l'UE. > en prétendant assister mercredi au sommet européen malgré l'opposition du > Premier ministre Donald Tusk à qui la Constitution polonaise accorde la ha > ute > main sur la politique étrangère". > > "Polski prezydent znow stwarza zamieszanie na szczycie UE majac zamiar > uczestniczyc w srode w szczycie europejskim mimo opozycji premiera Donalda > Tuska, ktoremu polska Konstytucja zapewnia prowadzenie polityki zagranicznej... > " tak napisała, bo tak napisał jej polski korespondent tak własnie wygląda mechanizm podniecania się polskich wiochmenów po wyzszej szkole hotelarstwa opiniami w zagranicznych mediach własnego zdanie zero ważne co powiedzą za granicą, choćby nawet powtarzali to , co im wysle polski korespondent ale taka kombinacja to już za wiele, dla polskiego ciemniaka wyrwanego granatem z wiochy ,który parę lat temu z niej uciekł do miasta , więc manipulowac jego "mózgiem" to fraszka z tego samego powodu wiesniak dopiero co przeflancowany do miasta podnieca się zawsze bardzo tym jak głosowały wielkie miasta ( w których większość głosujących to własnie takie jeszcze nie zakorzenione flance z wiosek po wyższych szkołach hotelarstwa, mydła i powidła , czyli kiedyś zawodówkach, a teraz nie wiedziec czemu tzw szkołach wyższych ) tyle Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Re: i dziś rudemu prezydentura odleciała ha ha ha 14.10.08, 22:50 pw2221 napisał: > daleko .... bardzo daleko, niewiadomo nawet jakim samolotem ... jak samoloty zaczną latać z prędkościami milion kilometrów na godzinę to podróże w czasie będą możliwe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
karinka794 Panie Prezydencie polecam tanie linie lotnicze :P 14.10.08, 22:43 Panie Prezydencie polecam tanie linie lotnicze :P :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Panie Prezydencie polecam tanie linie lotnicz 14.10.08, 22:46 Wykluczone! W arcyciasnych rzędach siedzeń nie zmieści się człowiek-hipopotam, prezydent Kamiński. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Prawdziew oblicze premiera Tuska. 14.10.08, 22:50 "Pamietam jak premier twierdzil ze trzeba oszczedzac i dlatego bedzie latac samolotami rejsowymi. Dzis mona zobaczyc prawdziwa twarz premiera Donalda Tuska." > Prawdomówny inaczej Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Prawdziwe oblicze premiera Tuska. 14.10.08, 22:53 Korekta: > "Pamietam jak premier twierdzil ze trzeba oszczedzac > i dlatego bedzie latac samolotami rejsowymi. > Dzis mona zobaczyc prawdziwa twarz premiera Donalda Tuska." > > Wiarygodny inaczej Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_feu Re: Rząd odmówił prezydentowi samolotu do Bruksel 14.10.08, 22:46 Boże, zmiłuj się! Niech się Pan Prezydent opamięta! Niech nie znajdzie innego samolotu, niech zaśpi, albo co! Odpowiedz Link Zgłoś
n.wataha Agenciaj AFP o wyprawie Polskiego Prezydenta 14.10.08, 22:46 AFP napisało tytulujac grubymi czcionkami: "Le président polonais crée un nouvel imbroglio dans l'UE. en prétendant assister mercredi au sommet européen malgré l'opposition du Premier ministre Donald Tusk à qui la Constitution polonaise accorde la haute main sur la politique étrangère". "Polski prezydent znow stwarza zamieszanie na szczycie UE majac zamiar uczestniczyc w srode w szczycie europejskim mimo opozycji premiera Donalda Tuska, ktoremu polska Konstytucja zapewnia prowadzenie polityki zagranicznej..." Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.polityczny Rząd odmówił prezydentowi samolotu do Brukseli 14.10.08, 22:49 Może by prezydentowi wyczarterować ten silnik odrzutowy od śmiałka, który ostatnio przeleciał nad Kanałem La Manche - wyobraźcie sobie prezia ze świtą zapie......cych nad Europą! Mam nadzieję, że nie wylądują tam gdzie by chcieli! A może ich ktoś zestrzeli! Myśliwych teraz mnóstwo, a jak z sezonem na kaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
n.wataha Agencja AFP o wyprawie Polskiego Prezydenta 14.10.08, 22:50 AFP napisało tytulujac grubymi czcionkami: "Le président polonais crée un nouvel imbroglio dans l'UE. en prétendant assister mercredi au sommet européen malgré l'opposition du Premier ministre Donald Tusk à qui la Constitution polonaise accorde la haute main sur la politique étrangère". "Polski prezydent znow stwarza zamieszanie na szczycie UE majac zamiar uczestniczyc w srode w szczycie europejskim mimo opozycji premiera Donalda Tuska, ktoremu polska Konstytucja zapewnia prowadzenie polityki zagranicznej..." Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Ostatnia karta p-rezydenta. 14.10.08, 22:53 Prawdopodobnie p-rezydent zażąda przysłania samolotu, jako że aeroplan ów jest wojskowy, a on jest zwierzchnikiem sił. Odpowiedz Link Zgłoś
bigbezet Rząd jednak nie wyśle samolotu po prezydenta 14.10.08, 22:54 I kaczor poleci tam za nasze pieniądze... Zygac sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
krakuw Para demokracja wg Monty Pythona 14.10.08, 22:54 Witam Polaków Jestem zbulwersowany, że Tusk w tak haniebny sposób potraktował naszego Polskiego Prezydenta. Obiecuje, ze wini zostaną ukarani !!!!! Silna Polska Polak kielczanin Odpowiedz Link Zgłoś
wioocha To przypomina cyrk PRL-u 14.10.08, 22:55 Tytuły naukowe w naszej wesołej (smutnej czasem też) ex-republice miano zwyczaj nabywać (poza gotówką) za kury, prosiaki i takie tam, kiełbasy i sznki również, talony na Polonezy lub inne pierdoły. Koneksje rodzinno-towarzysko-środowiskowe również były atutem. Przejawy tępoty w naszym życiu politycznym jakoś mi o tym przypomniały. Odpowiedz Link Zgłoś
wioocha . . . . . 14.10.08, 22:58 11. a przyjdzie na ciebie nędza jak włóczęga i niedostatek - jak biedak żebrzący. 12. Człowiekiem nikczemnym jest i nicponiem: kto chodzi z kłamstwem na ustach, 13. oczyma strzela, szurga nogami, palcami swymi wskazuje; 14. a w sercu podstęp ukrywa, stale przemyśliwa zło, jest podnietą do kłótni. 15. Dlatego nagle zagłada nań przyjdzie: w mgnieniu oka zniszczony - i nieodwracalnie. 16. Tych sześć rzeczy w nienawiści ma Pan, a siedem budzi u Niego odrazę: 17. wyniosłe oczy, kłamliwy język, ręce, co krew niewinną wylały, 18. serce knujące złe plany, nogi, co biegną prędko do zbrodni, 19. świadek fałszywy, co kłamie, i ten, kto wznieca kłótnie wśród braci. (Księga Przysłów) Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo premier Tusk i min.Sikorski, dwóch takich co ... 14.10.08, 23:02 ...dwóch takich co chcieli wykołować prezydenta. Sikorski, rozumiem, to niedojrzały młodzieniec, ale PO Tusku mozna się było spodziewać więcej powagi. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Rząd jednak nie wyśle samolotu po prezydenta 14.10.08, 22:59 to już było (latający cyrk monty pythona ) Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Semka: Kompromitacja Donalda Tuska 14.10.08, 23:01 "Jak nazwać tę zagrywkę rządu? Jak określić zablokowanie przelotu samolotu, który miał przewieźć prezydenta RP na szczyt w Brukseli? POLITYCZNE CHULIGAŃSTWO? Żenada? Skandaliczny chwyt? Bezprzykładna brutalizacja relacji między dwoma najważniejszymi urzędnikami państwa?" Cały komentarz: www.rp.pl/artykul/2,204867.html Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Zabawne, że Wybiórcza nie komentuje. 14.10.08, 23:06 Prawdopodobnie trudno jest aż tak zakłamać rzeczywistość ? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Zabawne, że Wybiórcza nie komentuje. 14.10.08, 23:11 Wybiórcza od dawna jest tylko biuletynem propagandowym. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Zabawne, że Wybiórcza nie komentuje. 14.10.08, 23:33 anwad napisała: > Wybiórcza od dawna jest tylko biuletynem propagandowym. to samo mozna powiedziec o Naszym Dzienniku, Radiu Maryja, TV Trwam, Gazecie Polskiej... slepy czlowieku Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Zabawne, że Wybiórcza nie komentuje. 14.10.08, 23:37 Z tej listy skreślam "Gazetę Polską". Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Zabawne, że Wybiórcza nie komentuje. 14.10.08, 23:21 adam_l27 napisał: > Prawdopodobnie trudno jest aż tak zakłamać rzeczywistość ? zabawne jest to ze siedzisz na tym forum klepiąc post za postem i podejrzewam ze nie za darmo :DDDDDDDDDDDD bynajmniej takie sprawiasz wrazenie. zrozum ze kaczynscy to dno, PO to tez nie super partia, ale kaczek nikt nie chce. trudne ? Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Semka: Kompromitacja Donalda Tuska 14.10.08, 23:08 Semka jak zwykle z urokiem wieprza na którego wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Semka: Kompromitacja Donalda Tuska 14.10.08, 23:10 Nie wstydzisz się poziomu, który reprezentujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Semka: Kompromitacja Donalda Tuska 14.10.08, 23:34 cloclo80 napisał: > Semka jak zwykle z urokiem wieprza na którego wygląda... semki to juz sie nie da sluchac. rosna mu kacze skrzydla Odpowiedz Link Zgłoś
miastus donald,nastepnym razem zamknij kurdupla w domu... 14.10.08, 23:01 ...i wyrzuc klucze Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: niedopuszczalne obelgi na naszego Prezydenta 14.10.08, 23:08 To jest karalne. Koleś przekroczyłeś granice. Chyba zwrócę się do prokuratury, aby po twoim IP odszukała cię tam gdzie bzdzisz w ukryciu. Kurdupel? A Kwasniewski, Wałęsa to nie są tego samego wzrostu? A twój Tusk to taki znowu wielkolud? O 3 cm wyższy od prezydenta, gdy założy buty z extra grubymi spodami. Odpowiedz Link Zgłoś
ciass Donies również na mnie za kurdupla. 14.10.08, 23:13 Dodam jeszcze zamienniki: przykurcz, kartofel, kaczor, mlaskacz itp itd. Odpowiedz Link Zgłoś
mac_321 Re: Donies również na mnie za kurdupla. 14.10.08, 23:27 donosić na dziecko ?? Odpowiedz Link Zgłoś
miastus Re: niedopuszczalne obelgi na naszego Prezydenta 14.10.08, 23:16 co jest karalne pajacu? taki wzrost czy jego potoczna nazwa? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek45-1 Re: donald,nastepnym razem zamknij kurdupla w dom 15.10.08, 09:30 tylko prosze go zamknąc w toalecie, bo sie jeszcze..... A na szycie , mam nadzieje dostanie sraczki, i będziemy go mieli z głowy, bo inaczej obciach w pełnym zakresie. Odpowiedz Link Zgłoś