czyngis_chan Niech przeprosi Polskę za wstyd jaki nam robi 18.10.08, 09:09 i Rosję, za obrażanie tego kraju i jego elit politycznych (swoją drogą, o wiele lepszych od naszych, czy amerykańskich) na każdym kroku. Niech w ogóle przeprosi cały świat za swoją politykę. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita81 Prezydent przeprasza Monikę Olejnik za "stokrotkę" 18.10.08, 09:12 No i "wyszło szydło z worka",to jest niestety nasza Polska "hakowa rzeczywistość". Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner I niech ktooś teraz powie, ze on nie jest chamem. 18.10.08, 09:14 obrzydliwy wypierdek. Odpowiedz Link Zgłoś
prometheo Moim skromnym niefachowym zdaniem 18.10.08, 09:14 Pani Moniko ,czy ma Pani uzasadniona obawę iż Prezydent spełni swoje groźby naruszenia Pani dóbr chronionych prawem? Czy jest Pani przekonana o ich realności? W takiej sytuacji polecam lekturę poniższego: Art. 190. § 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. § 2. Ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego. Kodeks karny Ustawa z dnia 6 czerwca 1997r ze zmianami.Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mat.31 A Palikot pytał... 18.10.08, 09:21 Teraz wiadomo, dlaczego Palikot prosił Olejnik, by potwierdzila, ze prezydent byl w Brukseli pijany... Odpowiedz Link Zgłoś
z.potocki Prezydent przeprasza Monikę Olejnik za "stokrotkę" 18.10.08, 09:21 Jedenascie czerwonych róż z bilecikiem to pani Moniko dostała pani od PR-cow tego "prezydenta". To powinno być nagłośnione w każdym programie publicystycznym, bo to jest prawdziwa twarz tego "prezydenta". Takiego sobie wybraliście ... ale dlaczego mamy? Popieram p. Niesiołowskiego - jedyne referendum powinno być przeprowadzone w sprawie "czy nadal chcesz aby reprezentował cały naród człowiek o niezrównoważonej psychice, zakompleksiony osobnik w stopniu wrecz doskonałym?" Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Re: Palikot ma rację - to jest CHAM. 18.10.08, 09:22 Dzięki za powtórzenie nagłowka. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Parafrazując Tuska - Ty se Kaczor możesz... :))))) 18.10.08, 09:23 -- "Donald Tusk Show" trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Czy mozna obrazac Brata Prezydęta Lecha Kaczynskie 18.10.08, 09:26 Oczywiscie NIE - o ile sam trzyma poziom. A jak trzyma - oto pare z Jego "obiektywnych prawd": - "front obrony przestępców" - "My jesteśmy tu, gdzie wtedy. Oni tam, gdzie stało ZOMO" - "Dla mnie zabić ciebie, to jak splunąć" - "Gazeta Wyborcza" jest późną, zmutowaną postacią Komunistycznej Partii Pracy" - "Najgorsza część PRL tworzyła media elektroniczne w III RP" - "Nasi przeciwnicy to strasznie mali ludzie, marni pod każdym względem – intelektualnym i moralnym" hmmm. TAK, mozna i trzeba obrazac Pana Jaroslawa Kaczynskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
taxal stokrotka jak ta ruska dizennikarka co ryczala 18.10.08, 09:27 jak jej Putin pogrozil, hahhah, Odpowiedz Link Zgłoś
konikdrewniany07 Prezydent przeprasza Monikę Olejnik za "stokrotkę" 18.10.08, 09:27 PROSIMY TVN ŻEBY NIE ODPUSZCZAŁA WYJAŚNIENIA TEJ SPRAWY DO KOŃCA - TO NIE CHODZI O P.OLEJNIK, ALE O POLSKĘ. WYDAJE SIĘ, ZE SPRAWY ZASZŁY ZA DALEKO, CHODZI O SPRAWY NAJWYŻSZEJ RANGI PAŃSTWOWEJ - TEN CZŁOWIEK JEST NACZELNYM SIŁ ZBROJNYCH, A WIDAĆ WYRAŻNIE , ŻE BYŁ POD DZIAŁANIEM LEKÓW POBUDZAJĄCYCH, LUB INNYCH.TAK DŁUZEJ BYĆ NIE MOŻE - GDYBY BYŁ KIEROWCĄ W MPK TO SKIEROWANO BY GO NA BADANIA. A TU ??? WYDAJE SIĘ, ŻE TVN JEST DOŚĆ SILNA, ABY W IMIĘ DOBRA POLSKI NIE PODWIJAĆ OGONA POD SIEBIE I COŚ Z TYM ZROBIĆ - SĄ SĄDY, OPINIE PSYCHIATRÓW. TAK DŁUŻEJ BYĆ NIE MOŻE ! Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 To jest prezydent?, to tępy funkcjonariusz UB !!!! 18.10.08, 09:29 chamskie bydle... Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster Re: To jest prezydent?, to tępy funkcjonariusz UB 18.10.08, 09:32 pierot6 napisał: > chamskie bydle... To jest ten "sukces" prezydenta-pijaczyny w Brukseli?! wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80271,5822097.html?i=1 Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Czy Olejnik vel "Stokrotka" też?... :))) 18.10.08, 09:34 -- "Donald Tusk Show" trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster gamon0, chcesz być taką świnią,jak twój prezydent? 18.10.08, 09:37 dobrze ci idzie, sraj świnio dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewiznie gamon0, chcesz być taką świnią,jak twój prezydent? 18.10.08, 09:39 gamon0,ten przygłup,nasladuje kaczynskich we wszystkim, nawet na kiblu Odpowiedz Link Zgłoś
jj43 pan prezydent się zdenerwował... 18.10.08, 09:31 nie da sie tego traktowac powaznie, to problem dla psychoterapeuty albo i psychiatry. Mam nadzieję ze następne wybory rozwiąża ten problem. Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster Palikot już dawno rozszyfrował tego łobuza.... 18.10.08, 09:36 Kaczynski,prezydenina PIS-u, to cięć u swojego brata,też kanalii! HOŁOTA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Palikot jaki jest, każdy widzi... :))))))))))) 18.10.08, 09:40 -- "Donald Tusk Show" trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
jj43 musicie ćwoki spamowac? 18.10.08, 09:32 wiadomo ze pis zarzadził zwiększenie aktywności w internecie ale miałem nadzieję ze chodzi o merytoryczna dyskusję nie o załosny spam. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: musicie ćwoki spamowac? 18.10.08, 10:10 Bo to jest tak: Zarządzenie o zwiększeniu aktywności I Nieudacznik RP Jarosław Kaczyński wydał. Problem jednak w tym, że jego służalczyki nie zdążyły opracować odpowiednio zwiększonej ilości cytatów, i ogłupiałe pisiorkowe aparatczyki muszą je teraz wielokrotnie powtarzać. Wszak samodzielnie nie wolno im niczego opracowywać. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.aliks Re: musicie ćwoki spamowac? 18.10.08, 20:44 Możesz ich przeceniać na forum, tylko, błagam, nie nad urną wyborczą! Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Olejnik nie cierpi Lecha Kaczyńskiego, nienawidzi 18.10.08, 09:33 -- "Donald Tusk Show" trwa... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
schrozen Prezydent przeprasza Monikę Olejnik za "stokrotkę" 18.10.08, 09:37 Dla mnie Olejnik i ludzie z TVN-u to tchorze,bez honoru...w czasie programu caly czas Kaczynski gonil ja po "rogach"a p.Olejnik sprawiala wrazenie bardzo przestraszonej,zupelnie inaczej jak w innych swoich programach.Nie wybacza sie ludziom,ktory zwyklych ludzi nazywa DZIADAMI i ciagle wszystkich obraza.Karol Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewiznie P.Palikot ! Przepraszam Pana, to Pan miał racje ! 18.10.08, 09:41 L.Kaczynski, to cham i pijaczyna. !.. Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 P.Palikot ! Przepraszam Pana, to Pan miał racje! 18.10.08, 09:52 pies_na_lewiznie napisał: > L.Kaczynski, to cham i pijaczyna. !.. ja też przepraszam Palikota... Odpowiedz Link Zgłoś
osa102 przepraszam pana Palikota,ze mu nie wierzyłam 18.10.08, 09:40 miał racje w swoich ocenach prezia Odpowiedz Link Zgłoś
norik Ojciec Chrzestny? 18.10.08, 09:44 > ... jest pani na mojej krótkiej liście, pożałuje pani tego, wykończę panią, To brzmi jak z "Ojca Chrzestnego". A obawiam sie, ze ta wypowiedz moglaby nabrac bardziej konkretnej tresci, gdyby rzadzil PiS. Choc teraz byc moze rowniez. Jak Lech Kaczynski juz pokazal, jest bardzo uparty i mimo krotkich nog ma wciaz dlugie rece. Jednak gdyby rzadzil PiS, chyba lepiej byloby nam zrozumiec jak jest teraz w Rosji, gdzie dziennikarze sa znajdowani (o ile w ogole sa znajdowani) przed drzwiami swoich domow z kulka w glowie. Jedno jest pewne. Z mafia nie nalezy zadzierac, a z mofioza w szczegolnosci. Och, mordo ty moja ... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Ojciec Chrzestny? 18.10.08, 09:47 Olejnik musiała więc czytać "Ojca Chrzestnego" skoro rzuca cytatami... :))) -- "Donald Tusk Show" trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewiznie gamon0..W SB też byłeś popychadłem, gamoniu???? 18.10.08, 09:50 siedż w kiblu i nie oddychaj,łajzo! Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Nie byłem i nie jestem w jakimś SB... klonie :))) 18.10.08, 09:53 iluminacja256 napisał: > To jest oficjalny wynik sondazu przeprowadzonego w całej populacji > czy tylko Twoje przekonanie? Ja nie ufam. Moja koleżanka Zosia też > nie. Pani ze sklepu z gazetami - również. Pan Czesio - mechanik > sqmochodowy - też. To już 5 Polakow nie ufa. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Nie byłem i nie jestem w jakimś SB... klonie 18.10.08, 09:55 Ops, sorrz, wkleił mi się zły text w poprzednim poście... Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 gamon0..Goń się SB-ku-osiko! 18.10.08, 09:57 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80271,5822097.html?i=1 Odpowiedz Link Zgłoś
vaironix :> 20.10.08, 07:42 powinna isc do sadu a nie przyjmowac przeprosiny :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Prezydent przeprasza Monikę Olejnik za "stokrotkę" 18.10.08, 09:44 Przeprosił p.Olejnik. To bardzo ładnie. Widać czego nie nauczyła mamuśka, podpowiedzieli dworacy! A kiedy, ten groteskowy facecik, przeprosi nas Polaków? Za co? Za zrobienie z nas pośmiewiska? Oby nie w następnym orędziu! Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Prezydent przeprasza Monikę Olejnik za "stokrotkę" 18.10.08, 09:47 Panie Bielan, czy tam Panu tam!? Niech Pan uwierzy, bo on tak ma! Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Anatema bez sądu! 18.10.08, 09:48 Byłam zaniepokojona brakiem reakcji pani Olejnik na pokrzykiwania prezydenta k. w "obronie" swojego brata. Zdumienie moje nie miało granic, że jest obrażana chamskim tonem i nie ripostuje. I miała poniekąd rację, bo z chamami się nie dyskutuje. Gdyby jednak nie ta dzisiejsza wiadomość o kulisach tego wywiadu - miałabym jak najgorsze zdanie o pani Olejnik. Schortlisty pana k...A to ciekawe! Anatema bez sądu! Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Prezydent przeprasza Monikę Olejnik za "stokrotkę" 18.10.08, 09:50 Istotna korekta powyższego: Panie Bielan, czy jak Panu tam!? Niech Pan uwierzy, bo on tak ma! I w jeszcze jedno niech Pan uwierzy, a mianowicie, że ciemnych durniów w naszym kraju na szczęście tylko ok.25%! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Prezydent przeprasza Monikę Olejnik za "stokr 18.10.08, 12:40 michalparadowski napisał: > Istotna korekta powyższego: > Panie Bielan, czy jak Panu tam!? > Niech Pan uwierzy, bo on tak ma! > I w jeszcze jedno niech Pan uwierzy, a mianowicie, że ciemnych > durniów w naszym kraju na szczęście tylko ok.25%! Ale oni też są obywatelami i mają prawa obywatelskie! "W tym kraju jest wielu sukinsynów (w oryginale: sons of bitch), i oni też muszą mieć swoją reprezentację". (Calvin Coolidge, prezydent USA w l. 1926 - 1929). Odpowiedz Link Zgłoś
mamara Kaczyński to ostatnia zemsta Samoobrony i LPR na 18.10.08, 09:51 Polakach. To w końcu dzięki niemwygrał on wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 Kaczynski popiera wypowiedzi Palikota !!!!!!!!! 18.10.08, 09:56 Udowadnia co dzień Polakom,że to , co mówi o nim Palikot, to prawda i tylko prawda !!!!! wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80271,5822097.html?i=1 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80271,5819515.html?i=3 człowiek trzeżwy????? Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster Re: Kaczynski popiera wypowiedzi Palikota !!!!!!! 18.10.08, 09:59 roman337 napisał: > Udowadnia co dzień Polakom,że to , co mówi o nim Palikot, to prawda i > tylko prawda !!!! puściłem pawia... Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianin83 moniczko wejdz w 4litery donaldowi,tam twe miejsce 18.10.08, 09:53 i nie czuj sie poszkodowana bo jestes nieobiektywna, i to cala polska zdrowo podchodzaca do polityki wie Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster wroclawianin83..jesteś śmierdzącym odbytem osła... 18.10.08, 10:01 śmieciu... bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
rysz-ards Re: moniczko wejdz w 4litery donaldowi,tam twe mi 18.10.08, 13:23 myślę ,że będzie dla ciebie lepiej jak wejdziesz kaczyńskiemu będzie bardziej kochał wrocławian,a on to bardzo lubi jak mu wchodza w 4 litery i nie czuje się poszkodowany a z pewnością cała polska bardzo dobrze o tym wie Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Prezydent przeprasza Monikę Olejnik za "stokrotkę" 18.10.08, 09:54 Przeprosił p.Olejnik. To bardzo ładnie. Widać czego nie nauczyła mamuśka, podpowiedzieli dworacy! A kiedy, ten groteskowy facecik, przeprosi nas Polaków? Za co? Za zrobienie z nas pośmiewiska? Oby nie w następnym orędziu! A wesoły facecik to postać sympatyczna, byle nie stanowisku prezydenta państwa! Odpowiedz Link Zgłoś