jerjar 18.10.08, 11:38 Pytałem o to mojego przyjaciela, który niespodzianie tak głosował. Mówi, że uczciwość i prawość i się wstydzi, bo widzi nieporadność, małostkowość, a przede wszystkim lojalność. Wobec brata ma się rozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dodeni Głosowałem na Kaczyńskiego? i bede głosował ! 18.10.08, 11:43 jedyny dobry kandydat na prezydenta to Kaczyński Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------Lech Kaczynski mezem stanu; Tusk tchorzem--- 18.10.08, 11:50 Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: ------Lech Kaczynski mezem stanu; Tusk tchorz 18.10.08, 11:58 Jak stwierdził oraz podał do wierzenia Rydzyk, Lech Kaczyński jest mężem czarownicy kwalifikującej się do eutanazji. Nie wiadomo o jakimkolwiek geście sprzeciwu ze strony Lecha Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Oto jak odwołać durnia 18.10.08, 14:08 Durnia można odwołać na mocy Art. 131. ust 2 pkt 4 Konstytucji Marszałek Sejmu tymczasowo, do czasu wyboru nowego Prezydenta Rzeczypospolitej, wykonuje obowiązki Prezydenta Rzeczypospolitej w razie: ... 4) uznania przez Zgromadzenie Narodowe trwałej niezdolności Prezydenta Rzeczypospolitej do sprawowania urzędu ze względu na stan zdrowia, uchwałą podjętą większością co najmniej 2/3 głosów ustawowej liczby członków Zgromadzenia Narodowego, Sądzę że tyle głosów PO, PSL i SLD będą w stanie zebrać by odwołać durnia z urzędu Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_padline Powtarzam:nie "Chamczyński" tylko "Kaczyński"! 18.10.08, 15:47 Skrajna nieodpowiedzialnosc Tuska forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86103890&a=86107716 Odpowiedz Link Zgłoś
folxdojcz_kastrat_cudotworca Polacy_Olewają_Łże-sondaże_GWna__ :)))))))))))))))) 19.10.08, 00:01 Czosnkowe GWno kabluje: Z łże-sondażu zrobionego dla GWna wynika, że coraz więcej ówczesnych wyborców Kaczyńskiego twierdzi... że głosowało na herrr Dochnalda Tłuka. ..................................................................................................... I słusznie !!!! Jest zasada, że głupiemu łgażowi odpowiada się tym samym - czyli kłamstwem :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Polacy_Olewają_Łże-sondaże_GWna__ :)))))))))) 19.10.08, 08:28 czosnkowy, to jest twoj prezydent. Sam przyznał, ze jest po kądzieli Żydem. Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Co się dziwić? 19.10.08, 09:16 Ja głosowałem na LK i też mi wstyd się przyznać. Głosowałem, bo nie potrafię darować Tuskowi ciemnych machlojek i wykorzystania głupiej Jaruckiej przeciwko Cimoszewiczowi. Bo nie wiedziałem, że LK to aż taki palant. I słowo do niedouka, który pisze coś o olewaniu sondaży GW. Sondaże robią wyspecjalizowane firmy i ankietowani nie wiedzą, na czyje zlecenie. Właśnie dlatego, żęby takie indywidua jak ty nie fałszowały celowo wyników. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: ------Lech Kaczynski mezem stanu; Tusk tchorz 18.10.08, 12:02 Taki z niego mąż stanu jak z koziej d* trąbka. Świniom do żarcia bym go nie dał. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: ------Lech Kaczynski mezem stanu; Tusk tchorz 18.10.08, 12:36 predzej kwalifikuje sie na żone Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 cwaniacy z GW ciągle daje nowe fora pod artykułami 18.10.08, 13:54 i w ten sposób pozbywają się niepochlebnych komentarzy i postów, bo rozpoczynają się nowe wątki Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: cwaniacy z GW ciągle daje nowe fora pod artyk 18.10.08, 13:58 realista1000 napisała: > i w ten sposób pozbywają się niepochlebnych komentarzy i postów, bo rozpoczynaj > ą > się nowe wątki ...biedactwo ty moje...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Lech Kaczyński mężem Marysi, nie żadnego "stanu". 18.10.08, 15:29 Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk Nie mielismy i nadal nie mamy kandydata na 18.10.08, 14:11 Prezydenta godnego tej funkcji co swiadczy o ulomnosci naszej demokracji nie wspominajac juz o postsolidarnosciowych pomiotach, ktore obecnie zagarnely nieomal cala przestrzen polityczna. Zaden, o LW nie wspomne bo dal nie tylko swiadectwo ale rowniez przyklad karierowiczowskiej, nieudolnej prezydentury, nie potrafil tak usytuowac naszego zycia politycznego by moglo stanowic atrakcyjne dla zdolnych i zaangazowanych mlodych ludzi pole do dzialanosci zawodowej. Pozostaje nadal, jak za czasow pzpr-wskiej nomenklatury a niewykluczone jeszcze gorzej, domena przegranych kmiotow nie nadajacych sie do niczego innego. Prezydent Lech Kaczynski nie tylko podtrzymuje ta nasza zalosna tradycje ale powiedzialoby sie szuka w niej swojej zalosnej swietnosci. Jest, nie jak mozna by oczekiwac, coraz lepszy ale wprost przeciwnie coraz gorszy co swiadczy, ze po prostu ta funkcja go przerasta. Jak do tej pory mial tylko jeden sukces: niedopuscil do nominacji tajnego sprzedajnego donosiciela abp Wielgusa na najwyzszy urzad w naszej hierarchi koscielnej Prymasa Polski. Traktat Lizbonski byl w wiekszej mierze sukcesem JK niz LK. Brak prezydenckiego podpisu dyskredytuje sukces negocjacji nie mowiac juz Prezydencie, ktorego po prostu osmiesza! Dobra ale nieistniejaca w naszym kraju tradycja demokratycznych wladz wymaga od tych, ktorzy sa u wladzy przygotowywania tych, ktorzy mogliby konynuowac polityczne wybory swoich mistrzow czyli niejako wlasnych nastepcow wsrod mlodych politycznych adeptow. Kogo przygotowal i promowal do pelnienia najwyzszych funkcji w panstwie Prezydent LW ? Przestepce, swojego szofera Ministra Stanu Wachowskiego ! Smiech na sali! Kogo przygotowal i promowal Aleksander Kwasniewski ? Swoich kolesiow z PZPR-u, ktorych dobre checi, jesli w ogole je mieli, byly niczym w odniesieniu do postkomunistycznego szamba i rynsztoka jaki ich popieral ! Kogo przygotowywuje i popiera obecny Prezydent Lech Kaczynski ? Podobnych do siebie pajacow: Kownackiego, bylego negocjatora porozumien w sprawie amerykanskich baz wojskowych w naszym kraju Waszczykowskiego, ktory z tajnych nagocjacji zrobil sobie argument w karierze.......!!!!! Mamy w kraju "afrykanska" demokracja polglowkow wyrosla z postsolidarnosciowych pomiotow wycierajacych sobie swoje mordy w celach propagandowych, przy byle okazji nazwa naszego kraju. PS Nasza ocena rosyjskiej w odniesieniu do tej naszej jest wyrazem naszego pretensjonalnego szowinizmu i ksenofobi. Re: Głosowałem na Kaczyńskiego? i bede głosował ! Odpowiedz Link Zgłoś
nopqon Nic się nikomu nie wydaje! 18.10.08, 14:49 Jak to więc jest, że głosującym w sondażu dołączonym do tego artykułu, nikomu nic się nie zdaje i wyniki zgadzają się w przybliżeniu z faktycznymi jakie miały miejsce. Te wypociny to jakaś próba manipulacji naszymi umysłami, zresztą potwornie nieudolna. Nikt mi nie wmówi, że się czegokolwiek wstydzę. Niczego się nie wstydzę i zagłosowałbym raz jeszcze tak samo. Fakt, że słowa "Panie prezesie, melduję wykonanie zadania" nie podobały się. Jak to usłyszałem, to nie wierzyłem własnym uszom. Nie przystoi człowiekowi obejmujacemu tak ważną funkcję, już na samym początku tak podkopywać swój autorytet. Trzeba pamiętać, że obecny prezydent jest w bardzo trudnej sytuacji. Brat bliźniak w polityce też sprawujący ważną funkcję to nie do końca atut. Zawsze będzie posądzany o stronniczość. W obliczu tego faktu tamto zdanie tym bardziej nigdy nie powinno się pojawić. Moim zdaniem to największa wpadka prezydenta, która miała miejsce już na samym początku. Odpowiedz Link Zgłoś
kartel_miedziowy Nic się nikomu nie wydaje! 18.10.08, 15:54 Zastał Polskę murowaną a zostawi jedno wielkie boisko forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86103890&a=86106545 Odpowiedz Link Zgłoś
j.pitera_c.melani Nic się nikomu nie wydaje! 18.10.08, 16:06 W wolnej Polsce nikt nigdy nie próbował niczego na mnie wymóc ani w TVP, ani w gazetach i rozgłośniach regionalnych, dla których pisałem i mówiłem, ani w Expressie Wieczornym, ani naturalnie w BBC. Jedyne takie doświadczenie wyniosłem z Gazety Wyborczej. krzysztofleski.salon24.pl/6990,index.html forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86103890&a=86109980 Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Skończyć z tym idiotyczny obrazkiem! 18.10.08, 11:52 Chodzi mi o głowę ze skrzydłami polskiego orła imitującymi uszy. Po pierwsze, to jest niesmaczne. Po drugie, to jest plagiat z filmu Jacka Bromskiego "Zabij mnie glino". W tej scenie występuje aktor Henryk Talar w roli śledczego. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Skończyć z tym idiotyczny obrazkiem! 18.10.08, 14:01 zigzaur napisał: > Chodzi mi o głowę ze skrzydłami polskiego orła imitującymi uszy. > > Po pierwsze, to jest niesmaczne. > > Po drugie, to jest plagiat z filmu Jacka Bromskiego "Zabij mnie glino". W tej > scenie występuje aktor Henryk Talar w roli śledczego. Glowa prezydenta na tle polskiego orla jest ci niesmaczna, Talara z niego robisz...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski znam jednego! 18.10.08, 11:55 jerjar napisał: > Pytałem o to mojego przyjaciela, który niespodzianie tak głosował. Mówi, że ucz > ciwość i prawość i się wstydzi, bo widzi nieporadność, małostkowość, a przede w > szystkim lojalność. Wobec brata ma się rozumieć. U mnie w pracy jeden się przyznał niedługo po tamtych wyborach. Ale od razu obiecał, że na Kaczyńskiego głosował ostatni raz. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: znam jednego! 18.10.08, 12:00 r.maszkowski napisał: > U mnie w pracy jeden się przyznał niedługo po tamtych wyborach. Ale od razu > obiecał, że na Kaczyńskiego głosował ostatni raz. Ja znam jednak więcej wyborców Tuska którzy stwierdzili to samo. Jednak Kaczyński co by nie gadać ma dużo bardziej lojalny elektorat. Wyborcy Tuska to najczęściej młodzi słabo politycznie uświadomieni ludzie z parciem na konsumpcję, do których łatwo docierają populistyczne hasła i obiecanki. W niedzielny ranek głosują na Tuska "bo tak wszyscy robią a głosować na kogoś innego to obciach" a wieczorem śledzą z wypiekami losy przysłowiowej Joli Rutowicz i wysyłają na nią smsy. Takich wyborców jest pewnie z 50% społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: znam jednego! 18.10.08, 12:52 Nie wiem czy jest rzecza Ci wiadomą, ale to młodzi ludzie, o których wypowiadasz sie z pogarda, sa przysżłościa tego kraju, nie 50-60 latkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Młodzież głosuje infantylnie na wizerunek medialny 18.10.08, 20:10 ciuciumorales napisał: > niestety masz rację, że są To jest niestety porazajace. Mlodzi - ta przyszłość narodu -infantylnie głosuje na "obrazek" stworzony przez speców od wizerunku. Jeśli tym specom ktoś zaplaci, aby wykreowali Dodę na Prezydenta , to przyszłość polskiego Narodu zrobi Dode Prezydentem. A co do meritum dyskusji. Głosowałem na "Kaczora" bo jest uczciwy i autentyczny- nawet w swoich gafach. A Tusk to typ faceta ,który.... jest bardzo sztuczny, wykreowany , wymyslony, nieprawdziwy. Ot, typ goscia z wielkiej korporacji , który ze sztucznym usmiechem zyczy Ci "miłego dnia" wreczając wypowiedzenie z pracy - bo tak go wyszkolono na "spotkaniach integracyjnych" Dlatego wole "Kaczora". Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski Re: znam jednego! 18.10.08, 13:40 sharn1 napisał: > r.maszkowski napisał: > > U mnie w pracy jeden się przyznał niedługo po tamtych wyborach. Ale od ra > zu > > obiecał, że na Kaczyńskiego głosował ostatni raz. > Ja znam jednak więcej wyborców Tuska którzy stwierdzili to samo. Jednak Kaczyńs > ki co by nie gadać ma dużo bardziej lojalny elektorat. > Wyborcy Tuska to najczęściej młodzi słabo politycznie uświadomieni ludzie z par > ciem na konsumpcję, do których łatwo docierają populistyczne hasła i obiecanki. > W niedzielny ranek głosują na Tuska "bo tak wszyscy robią a głosować na kogoś > innego to obciach" a wieczorem śledzą z wypiekami losy przysłowiowej Joli Rutow > icz i wysyłają na nią smsy. > Takich wyborców jest pewnie z 50% społeczeństwa. Nie wiem kto to ta Rutowicz. Chociaż nie ręczę za kolegów z pracy - może któryś zna. Odpowiedz Link Zgłoś
mjr_maleszka Re: znam jednego! 18.10.08, 15:53 W wolnej Polsce nikt nigdy nie próbował niczego na mnie wymóc ani w TVP, ani w gazetach i rozgłośniach regionalnych, dla których pisałem i mówiłem, ani w Expressie Wieczornym, ani naturalnie w BBC. Jedyne takie doświadczenie wyniosłem z Gazety Wyborczej. krzysztofleski.salon24.pl/6990,index.html forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86103890&a=86109906 Odpowiedz Link Zgłoś
michals-3 Gazeto!!!!!!!!! 18.10.08, 11:56 Czy moglibyście usunąć te reklamy latające po całym ekranie i nie dające się ubić?? Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch.jeden Re: Gazeto!!!!!!!!! 18.10.08, 12:09 addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/1865 Nawet nie wiedziałem, że są jakieś reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Gazeto!!!!!!!!! 18.10.08, 12:35 www.ie7pro.com/ ewentualnie ten dodatek jeśli uzywa Explorera; ja też już długo nie widziałem reklam na stronie Gazowni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski reklamy? latające? 18.10.08, 13:43 michals-3 napisał: > Czy moglibyście usunąć te reklamy latające po całym ekranie i nie > dające się ubić?? AdBlock Ci się zepsuł? Spradź, a na wszelki wypadek uzupełnij o FlashBlocka i No-Scripta. Alternatywnie bardzo dobrym rozwiązaniem jest też elinks. Odpowiedz Link Zgłoś
gminny.inseminator reklamy? latające? 18.10.08, 15:41 To chyba jest jakaś rydzykofilia - nerwica natręctw, polegająca na nadmiernym emocjonalnym, niezdrowym wręcz zaiteresowaniu, obsesyjym, powiedziałbym ,ze strony Gazety Wyborczej o. Rydzykiem i jego działalnością medialną. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=85591043&a=85594826 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86103890&a=86107505 Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Sondaże są do dupy a GW 18.10.08, 11:56 próbuje nadal wpisać w to jakąś logikę. Przypominam, że jeszcze dzień czy dwa przed wyborami prezydenckimi zdecydowanie w sondażach prowadził Tusk i co? I płakał później jak dzieciak po kątach, bo czuł się oszukany. Teraz też tak jest. Wyniki PO i rządu są bardzo mocno przeszacowane. Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Sondaże są do dupy a GW 18.10.08, 12:06 Co wy macie z tym wsadzaniem różnych rzeczy do odbytu? Jakieś zaszłości z dzieciństwa? Ja natomiast bardziej przypominam sobie minę Jarosława w czasie ogłoszenia wyników wyborów 2007 oraz minę jego braciszka, kiedy dawał Tuskowi nominację premierowską. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Sondaże są do dupy a GW 18.10.08, 12:25 fidelxxx napisał: > > Ja natomiast bardziej przypominam sobie minę Jarosława w czasie ogłoszenia > wyników wyborów 2007 oraz minę jego braciszka, kiedy dawał Tuskowi nominację > premierowską. pisowcy wierzą w sondaze tylko wtedy gdy: a) są ze strony pis.org.pl; b) dają przewagę PiS inne są manipulacjami :D Odpowiedz Link Zgłoś
ministerpraesident_tusk Re: Sondaże są do dupy a GW 18.10.08, 23:19 Donalda Tuska nie stać na prywatną wycieczkę w Andy? To jakieś 7 tysięcy złotych. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86103890&a=86107374 Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 słynne 69 a tuska sprawa 18.10.08, 11:57 nie interesuje mnie kto 6 a kto 9. zastanawiam się jaka desperacja powoduje taki wybór Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: słynne 69 a tuska sprawa 18.10.08, 12:35 carpaccio4 napisał: > nie interesuje mnie kto 6 a kto 9. zastanawiam się jaka desperacja powoduje > taki wybór fotka którą masz w sygnaturce swiadczy tylko o tym ze nie wszystkim starym ludziom udalo sie zrobic wode z mozgu, to wielka ulga Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: słynne 69 a tuska sprawa 18.10.08, 14:10 uookasz napisał: > carpaccio4 napisał: > > > nie interesuje mnie kto 6 a kto 9. zastanawiam się jaka desperacja powodu > je > > taki wybór > > fotka którą masz w sygnaturce swiadczy tylko o tym ze nie wszystkim starym > ludziom udalo sie zrobic wode z mozgu, to wielka ulga > ja osobiście jestem przeciw wszystkiemu. w szczególności gdy chodzi o złamasów zarabiających na cudzym bezmózgowiu. bez względu na opcję Odpowiedz Link Zgłoś
cochabamba Re: słynne 69 a tuska sprawa 18.10.08, 15:36 Ja dzisiaj jestem w tym miejscu i mówię do Państwa dlatego, bo ponad 16 milionów Polaków 21 października zdecydowało się zagłosować i dało Polsce, dało naszej Ojczyźnie szansę na dobrą zmianę. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86103890&a=86110359 Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Dlaczego mnie to nie dziwi? 18.10.08, 11:59 Małe, nadęte, kłótliwe i brzydkie. Poleciał do Brukseli by porozmawiać o problemach bratniej Gruzji ale jakoś w tym czasie był w kibelku. Na relacjach od razu widać, że gdy Tusk rozmawia z przywódcami innych krajów Kaczyński pęta się bez celu. Nikt go nie lubi, a w takim wypadku nie jest w stanie nic załatwić. Po co nam taki prezydent?????? Żebyśmy chyba dalej czuli się narodem poszkodowanym. Normalnie 40 i 4. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Dlaczego mnie to nie dziwi? 18.10.08, 12:03 norbertrabarbar napisał: > Małe, nadęte, kłótliwe i brzydkie. No i właśnie o tym piszę wyżej. Typowe kryteria wyboru politycznego przeciętnego Polaka. Zresztą ciekawostką jest, że Tusk jako ryży i niezbyt postawny koleś z wyłupiastymi oczami i wyraźną wadą wymowy oraz z przeszością narkomana jest lansowany jako przystojniak. Nawet podstawowe wybory estetyczne są jednak spowodowane owczym pędem. Dobrze że jednak niektórzy wykazują trochę więcej indywidualizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Dlaczego mnie to nie dziwi? 18.10.08, 12:10 Wiesz jak to jest, Tusk ma żonę, a z kotem się nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
man35 Nie ma się czego wstydzić. Głosuje się tu i teraz. 18.10.08, 12:04 W 2005 roku Kaczyński był bardziej wyrazisty od Tuska, zwłaszcza w debatach TV, dlatego oddałem na niego swój głos w drugiej turze, mimo że w pierwszej głosowałem na Tuska. To są właśnie uroki demokracji, a najgłupsze, co może być, to gardzić tymi, którzy głosowali inaczej. Gdyby tak któraś partia dostała w parlamencie prawie 100% miejsc, to bardzo szybko zapomniałaby, co głosiła przed wyborami. Zresztą, i tak zapomina, ale od czego jest opozycja.. Odpowiedz Link Zgłoś
xabc123 Znam takich ludzi 18.10.08, 12:07 Emeryci, których ostrzegałem przed głosowaniem na obu Kaczyńskich, którzy potem z nabożną czcią sławili profesora prezydenta, dziwiąc się, że ja jestem przeciw niemu i opowiadam się za niemieckim Tuskiem. Dzisiaj już go nie popierają, a za jakiś czas pewnie będą twierdzić, że tak było od początku. Kaczyński jako prezydent to rzeczywiście niewypał. Jego rządy sprzyjają tylko umocnieniu wpływów postkomuny. Właściwie, to nie ma na kogo głosować. Tusek niewiele zrobił. Na jego rządach skorzystała przede wszystkim mafia lekarska. Odpowiedz Link Zgłoś
dozorca_nie_jest_kretynem Znam takich ludzi 18.10.08, 23:18 Ostrzegam Kurtykę i innych, że jeśli to jest ksero i tym sposobem chcą mi poderwać autorytet, to będą odpowiadać w sądzie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86103890&a=86108361 Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----plemiel=malarz kominow,prezydent=prof prawa-- 18.10.08, 12:18 jak widac z łże-sondażu propagandystow lepszych od Trybuny Ludu glupi motloch wybiera sobie podobnego malarza kominow buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: -----plemiel=malarz kominow,prezydent=prof pr 18.10.08, 12:24 Z tego wynika, że Tusk to człowiek, który z niejednego pieca jadł chleb i sobie w życiu potrafi poradzić. Kaczyński za to przesiedział komunizm na uniwerku, a jego działalność antykomunistyczna jest taka, że się cała ówczesna opozycja z tego śmieje. Do tego bliźniak, który nie potrafił wyrwać panny. DWÓCH ŻYCIOWYCH NIEUDACZNIKÓW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: -----plemiel=malarz kominow,prezydent=prof pr 18.10.08, 12:29 norbertrabarbar napisał: > tego śmieje. Do tego bliźniak, który nie potrafił wyrwać panny. DWÓCH ŻYCIOWYCH > NIEUDACZNIKÓW!!! zapomniales dodac ze cale zycie sa urzedasami nierobami, jeden odpoczywa co 3 dni w juracie na koszt panstwa a dla drugiego matka jest od obsługiwania konta w banku. jak taki ktos moze krajem rzadzic. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: -----plemiel=malarz kominow,prezydent=prof pr 18.10.08, 12:26 hrabia-monte-christo napisał: > jak widac z łże-sondażu propagandystow lepszych od Trybuny Ludu glupi motloch > wybiera sobie podobnego malarza kominow buhahahaha profesor prawa pracy PRL :D nie osmieszaj sie on sie pracą nie zhanbil tusk to chociaz malowal kominy, zreszta razem w plazynskim co pis popieral :D Odpowiedz Link Zgłoś
oda_nobunaga Re: -----plemiel=malarz kominow,prezydent=prof pr 18.10.08, 13:43 Tyusku, tytan pracy, malarz kominów spędzającvy czas z kolegami z hotelu robotniczego przy flaszce, znawca historii z komunistycznego uniwersytetu, działacz kld , dzisiaj opipszający się to w Chinach to w Peru to w Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
waldi1953 Re: -----plemiel=malarz kominow,prezydent=prof pr 18.10.08, 15:19 No i dobrze że nie głosowałeś, bo az strach pomyśleć na kogo byś oddał głos gdybyś głosował. Odpowiedz Link Zgłoś
mjr_maleszka Re: -----plemiel=malarz kominow,prezydent=prof pr 18.10.08, 15:33 Z dużym zainteresowaniem przyjęto moją sugestię, aby Polska, Peru i Chile, zacieśniły współpracę i stworzyły coś na kształt miedziowego porozumienia - powiedział premier Tusk. - Gdyby te trzy kraje ze sobą współpracowały, miałyby szansę w wymiarze globalnym wpływać na handel i produkcję miedzi i wytworów z tego surowca - dodał. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86103890&a=86105633 Odpowiedz Link Zgłoś
kartel_miedziowy_tuska Re: -----plemiel=malarz kominow,prezydent=prof pr 18.10.08, 15:43 Stefan Konstanty Myszkiewicz-Niesiołowski - to pełne nazwisko polityka Platformy, który denerwował się, że IPN nie umieścił go na liście represjonowanych w czasach PRL - podobnie jak nie ma tam Lecha Wałęsy i Tadeusza Mazowieckiego. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86103890&a=86105702 Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Zdzieciniały i zidiociały hrabia znowu zmylił 18.10.08, 12:35 pielęgniarzy i grasuje na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski Re: -----plemiel=malarz kominow,prezydent=prof pr 18.10.08, 13:50 hrabia-monte-christo napisał: > jak widac z łże-sondażu propagandystow lepszych od Trybuny Ludu glupi motloch > wybiera sobie podobnego malarza kominow buhahahaha Może o tym nie słyszałeś, ale Tusk był w opozycji już w czasie studiów z latach 70-tych, później pracował, ale został wyrzucony przez komunistów. Tacy ludzie jak on mieli problemy ze znalezieniem zatrudnienia w gospodarce kontrolowanej prawie w całości przez komunistyczne państwo. No i to właśnie jest jedną jego zalet: niezależność, nawet w sytuacji, kiedy grozi to utratą źródła utrzymania. Ilu ludzi umie zachować taka postawę? Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Re: -----plemiel=malarz kominow,prezydent=prof pr 18.10.08, 14:12 r.maszkowski napisał: > hrabia-monte-christo napisał: > > jak widac z łże-sondażu propagandystow lepszych od Trybuny Ludu glupi > motloch > > wybiera sobie podobnego malarza kominow buhahahaha > > Może o tym nie słyszałeś, ale Tusk był w opozycji już w czasie studiów z > latach 70-tych, później pracował, ale został wyrzucony przez komunistów. > Tacy ludzie jak on mieli problemy ze znalezieniem zatrudnienia w gospodarce > kontrolowanej prawie w całości przez komunistyczne państwo. No i to właśnie > jest jedną jego zalet: niezależność, nawet w sytuacji, kiedy grozi to > utratą źródła utrzymania. Ilu ludzi umie zachować taka postawę? Komentarz: Drogi Panie Komentatorze, próżny trud, Polak-katolik i najprawdziwszy patriota i tak nie zrozumie! Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z_sopotu Re: -----plemiel=malarz kominow,prezydent=prof pr 18.10.08, 15:38 I chcę państwu powiedzieć, że tanie państwo dzięki tej ekipie i tej koalicji stanie się faktem szybciej niż ktokolwiek może się spodziewać. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4701279.html forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86103890&a=86108098 Odpowiedz Link Zgłoś
alighieri EEEE chyba coś nie tak 18.10.08, 12:21 z tym sondażem. >Gdyby wybory odbyły się dziś, Tusk zostałby prezydentem w pierwszej turze z 69 procentowym poparciem. Lech Kaczyński zdobyłby 31 procent. I co? Nikt inny nie dostałby żadnego głosu? Wszyscy głosują tylko na Tuska lub Kaczyńskiego? Nie ma w Polsce żadnej alternatywy? Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Ech, alighieri nie wiesz ze sondaży GW nie należy 18.10.08, 12:30 traktować serio. To tylko fantazmy pracujących tam dziennikarzy. No i sondaże robią tylko między sobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz coś ty.. oni je zlecają na zewnątrz 18.10.08, 12:42 do jak to oni mówią; profesjonalnych instytutów badania opinii publicznej. I wcale nie przeszkadza im w tym zlecaniu fakt, że te profesjonalne "instytuty" potrafią pomylić się o 40% co w normalnym świecie skutecznie wyeliminowałoby takie instytuty z rynku... W Polsce one się mają dobrze bo dalej otrzymują zlecenia na badanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
d_tux coś ty.. oni je zlecają na zewnątrz 18.10.08, 15:40 Chyba nie masz racji forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86103890&a=86109340 Odpowiedz Link Zgłoś
akodo78 Jestem dumny z naszego Prezydenta 18.10.08, 12:24 Owszem popełnia błędy, ma potknięcia i pomyłki, widzę jego niezręczność w pewnych sytuacjach jednak nie jest to najważniejsze. Cenię jego oddanie dla Polski, odwagę w walce z tak wielkim oporem. Po raz pierwszy Polska ma Prezydenta za którego nie musi się wstydzić, nie zatacza się na grobach, nie wygląda jak opalony prymityw z wiejskiej dyskoteki, ma wykształcenie i ZASADY! I dlatego tak wszystkich to uwiera, żyjemy w kraju prymitywów którym przeszkadza że niższy niezbyt dobrze prezentujący się człowiek jest od nich lepszy, ma lepsze wykształcenie oraz osiągnął więcej. Wtedy zaczyna się wyśmiewanie wyglądu, sposobu mówienia, chorób itd. dokłądnie tak jak właśnie większość tych prymitywów zachowywała się w podstawówce. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Jestem dumny z naszego Prezydenta 18.10.08, 12:29 No właśnie większość społeczeństwa wstydzi się tych jego "drobnych wpadek". Po co komu prezydent, który nic nie potrafi załatwić? Wyrywa się przed szereg po czym nie ma nic do powiedzenia. Brak prezencji to nie problem. W Europie nikt nie chce z nim gadać przez co jako prezydent jest kompletnie BEZUŻYTECZNY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Ja się mogę pochwalić takim głosowaniem 18.10.08, 12:29 w II turze wyborów prezydenckich głosowałem na Lechkacza (w pierwszej jak zwykle; na JKM). I jakkolwiek wyobrażam sobie lepszego niż Lechkacz prezydenta to jak życie znowu postawi mnie między wyborem Lecha albo Chyżego Ruja to zdecydowanie - z pełnym przekonaniem wybiorę go ponownie Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz dodam jeszcze, że nie głosowałem na PIS 18.10.08, 12:32 więc sobie tą swoją "analizę wyborcy Lechkacza" powieście w kiblu na gwoździu bo ona mniej więcej tyle właśnie jest warta.... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: dodam jeszcze, że nie głosowałem na PIS 18.10.08, 13:29 swan_ganz napisał: > więc sobie tą swoją "analizę wyborcy Lechkacza" powieście w kiblu na > gwoździu bo ona mniej więcej tyle właśnie jest warta.... Acha, czyli ty po prostu zauroczony jests...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ja się mogę pochwalić takim głosowaniem 18.10.08, 13:33 swan_ganz napisał: > w II turze wyborów prezydenckich głosowałem na Lechkacza (w > pierwszej jak zwykle; na JKM). I jakkolwiek wyobrażam sobie lepszego > niż Lechkacz prezydenta to jak życie znowu postawi mnie między > wyborem Lecha albo Chyżego Ruja to zdecydowanie - z pełnym > przekonaniem wybiorę go ponownie W pierwszej turze glosowales na liberala, a w drugiej na socjaliste? :D Swiadczy to o tym, ze ty nie masz pojecia na co glosuesz, ty bezideowcem jestes glosujacym na mezczyzne ktory bardziej ci sie fizycznie podoba...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Ja się mogę pochwalić takim głosowaniem 18.10.08, 13:41 > W pierwszej turze glosowales na liberala, a w drugiej na > socjaliste? Kaczyńscy (obaj) są bardziej rzeczywistymi w działaniach liberałami (konserwatywnymi) niż ten twój zafajdany Tusk (tylko deklaratywnie liberał) Jakbyś potrafił myśleć niezależnie (a nie wyborczą) to byś to sam zauważył... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ja się mogę pochwalić takim głosowaniem 18.10.08, 13:47 swan_ganz napisał: > > W pierwszej turze glosowales na liberala, a w drugiej na > > socjaliste? > > Kaczyńscy (obaj) są bardziej rzeczywistymi w działaniach liberałami > (konserwatywnymi) niż ten twój zafajdany Tusk (tylko deklaratywnie > liberał) > Jakbyś potrafił myśleć niezależnie (a nie wyborczą) to byś to sam > zauważył... Panstwowe przedsiebiorstwa, panstwowe szpitale, jedna partia, solidarne panstwo, niechec do mienia prywatnego itd. to sa rzeczy czyniace cie liberalem? :-D Marnujesz tyle cennego czasu na plucie na liberalow, zamiast tego spozytkuj ten czas na edukacje, poczytaj troche, meze przestaniesz robic z siebie idiote o PiSim rozumku i celecym spojzeniu...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Ja się mogę pochwalić takim głosowaniem 18.10.08, 14:09 > Panstwowe przedsiebiorstwa, tak; tylko dodaj, że chodzi im o kontrolę strategicznych dla Polski przedsiębiorstw; głównie sektor energetyczny i paliwowy. Życie pokazało, że mieli w tym 100% racji > panstwowe szpitale czy Kaczyńscy zabronili budowy prywatnych szpitali? Wręcz przeciwnie; nie mają nic przeciwko temu. Jak ktoś che to proszę bardzo - może sobie budować i ludzi leczyć.... Nigdy nie słyszałem sprzeciwu Kaczyńskich przeciwko prywatnej "służbie" zdrowia. Ty słyszałeś taki sprzeciw? Natomiast są przeciwko prywatyzacji polskich szpitali a to jest zasadnicza różnica. Z tym że jakoś nie dziwi mnie, że akurat ty jej nie rozumiesz... :-) > jedna partia a tu o co ci chodzi z tą "jedną partią" ? > solidarne panstwo jakbyś nie zauważył to Donek też o tym gada... Różnica jest taka, że Kaczyńscy rzeczywiście coś dla przeciętnych ludzi robili a ten drugi pozostaje w działaniach tylko w strefie werbalnej... Reasumując; radę dla ciebie napisałęm niżej; Donek Castro załatwi problem twojego popędu jak natomiast ze swoje strony mogę zaproponować ci lobotomię... Wprawdzie po tym zabiego nie będziesz mądrzejszy ale też i głupot nie będziesz wypisywał na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ja się mogę pochwalić takim głosowaniem 18.10.08, 15:44 swan_ganz napisał: > > Panstwowe przedsiebiorstwa, > tak; tylko dodaj, że chodzi im o kontrolę strategicznych dla Polski > przedsiębiorstw; głównie sektor energetyczny i paliwowy. > Życie pokazało, że mieli w tym 100% racji Aaaa, tobie chodzi, ale zycie pokazalo, ze im chodzi nie tyle o strategiczne przedsiebiorstwe, co wszystkie przedsiebiorstwa, PiS niczego nie sprywatyzowala, malo tego, PiS podobnie jak SLD uwlaszczylo sie na przedsiebiorstwach panstwowych...:DDDDDDDDDDDD > > > panstwowe szpitale > czy Kaczyńscy zabronili budowy prywatnych szpitali? Wręcz > przeciwnie; nie mają nic przeciwko temu. Jak ktoś che to proszę > bardzo - może sobie budować i ludzi leczyć.... Nigdy nie słyszałem > sprzeciwu Kaczyńskich przeciwko prywatnej "służbie" zdrowia. Ty > słyszałeś taki sprzeciw? > Natomiast są przeciwko prywatyzacji polskich szpitali a to jest > zasadnicza różnica. Z tym że jakoś nie dziwi mnie, że akurat ty jej > nie rozumiesz... :-) Mowa jest o prezydenci lechu kaczynskim, ktory jak rasowy socjalista sprzeciwia sie prywatyzacji szpitali, bo jego brat jarek to juz inna bajka, on osobiscie sprywatyzowal 63 szpitale. Co do "prywatyzacji" szpitali przez liberalne PO, to tkwisz glupku w niewiedzy, bo szpitale zostana oddluzone i przekazane samorzadom, czyli beda w rekach ludzi placacych podatki i wybieracjacych swoich radnych...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > > > jedna partia > a tu o co ci chodzi z tą "jedną partią" ? PiS... i tylko PiS glupolu...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > > > solidarne panstwo > jakbyś nie zauważył to Donek też o tym gada... Różnica jest taka, że > Kaczyńscy rzeczywiście coś dla przeciętnych ludzi robili a ten drugi > pozostaje w działaniach tylko w strefie werbalnej... > > Reasumując; radę dla ciebie napisałęm niżej; Donek Castro załatwi > problem twojego popędu jak natomiast ze swoje strony mogę > zaproponować ci lobotomię... Wprawdzie po tym zabiego nie będziesz > mądrzejszy ale też i głupot nie będziesz wypisywał na forum... Wytlumacz mi PiSglowku co takiego PiS czy kaczynscy zrobili dla ludzi, podaj jakies przyklady, oprucz oczywiscie pobitych pielegniarek...:DDDDDDDDDDDD I przestan caly czas marzyc pedale o moim penisie, szukasz czegos do ust to bedziesz musial wyjsc na ulice gdzie twje miejsce...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Ja się mogę pochwalić takim głosowaniem 18.10.08, 17:45 > Aaaa, tobie chodzi, ale zycie pokazalo, ze im chodzi nie tyle o > strategiczne przedsiebiorstwe, co wszystkie przedsiebiorstwa, PiS > niczego nie sprywatyzowala chodzi mi na przykład o Naftoport, który Kwaśniewski za pośrednictewm Belki podpartym Donkiem w 2005 roku usiłował sprzedać ruskim.... Ty oczywiście możesz udawać, że nie wiesz jakim zagrożeniem dla nas byłoby pozbycie się tego zakłądu... Jedno pytanie dotyczące tzw; prywatyzacji; czy to dla ciebie jest jakiś magiczny proces, który prowadzi się dla samego prowadzenia czy też ma być działaniem, które dotychczasowemu właścicielowi ma przynieść jakiś wymierny zysk? Tak przy okazji; Kaczyńscy nie prowadzili prywatyzacji czyli nie mieli z tego tytułu wpływów ale budżet notował wtedy rekordowe nadwyżki.... Potrafisz to wytłumaczyć? Dokładnie tak samo jest z prywatyzowaniem szpitali; akurat ja zarabiam pieniądze na życie w medycynie i wiem na ten temat sporo więc rozmowa z tobą nie bardzo ma sens bo ty wiesz na ten temat niewiele poza oficjalną linią propagandy ale podrzucę ci jedno pytanie do przemyślenia.... Skoro PO uważa, że na medycynie szpitalnej da się zarabiać pieniądze to dlaczego w Polsce jest tak mało takich inicjatyw gospodarczych zmierzających do budowy szpitali prywatnych? (te które są dotyczą tylko i wyłącznie kilku lukratywnych dziedzin medycznych..) Skąd przekonanie, że znajdą się ludzie, którzy zainwestują swoje olbrzymie pieniądze w modernizację istniejących szpitali (dopasowanie dzisiejszych oddziałów szpitalnych do wymagań unijnych jest często dużo droższe niż budowa od podstaw takiego samego obiektu) skoro dziś jakoś ich nie widać... Sam zastanawiałem się nad prywatyzacją kilku oddziałów hemodynamiki czy radiologii interwencyjnej (bo w tej działce medycyny jestem) ale to się najzwyczajniej w świecie w polskich warunkach nie opłaca... Dalczego więc oddanie tych szpitali w ręce samorządów miałoby oznaczać nagłe uczynienie z nich finansowych eldorado? Abstrahując już od etyczno-moralnego poziomu polskich samorządów o czym niemal codziennie donosi prasa... No nie można mieć ludzi za idiotów bo przecież każdy widzi co wyprawiają polscy byrmistrzowie czy prezydenci miast. Uczciwych samorządowców to na palcach jednej ręki można policzyć ... może dwóch rąk... ( powiedzieć, że do tego policzenia uczciwych to trzeba by zdjąć skarpetki to już jest mocna przesada.) > Co do "prywatyzacji" szpitali przez liberalne PO, to tkwisz glupku > w niewiedzy, bo szpitale zostana oddluzone i przekazane > samorzadom, czyli beda w rekach ludz i placacych podatki i > wybieracjacych swoich radnych Tak przy okazji samorządów; jakiś czas temu byłem szczęśliwym posiadaczem działki w Konstancinie i chciałęm sobie zbudować tam dom. A ponieważ na działce rosnął sobie starodrzew to do tej budowy potrzebowałem wyciąć trzy stare drzewa. Potrzebne jest na to zezwolenie z urzędu, którego nie dostałem bo -"wie Pan.. My tu uzdrowisko mamy...". Z tego też powodu nie mogłem tam domu dwupiętrowego zbudować. Sprzedałem więc działkę w cholerę Ważnemu Inwestorowi i dziś stoi na niej trzypiętrowy, wielorodzinny dom a po drzewach pozostało wspomnienie i zdjęcia. Dostał Ważny Inwestor zezwolenie na wycięcie ponad trzydziestu drzew i trzy piętrowy dom a ty chcesz mi powiedzieć, że samorztądy są jakimś remedium na kłopoty polskiego systemu zdrowia? Jesteś idiotą? > Mowa jest o prezydenci lechu kaczynskim, ktory jak rasowy > socjalista sprzeciwia sie prywatyzacji szpitali, bo jego brat > jarek to juz inna bajka, on osobiscie sprywatyzowal 63 szpitale. może byś się na coś zdecydował; albo Kaczyńscy niechcą pryawtyzować albo chcą bo tak jak teraz to ciężko się z tobą gada... > PiS... i tylko PiS glupolu.. a twoim zdaniem też powinni popierać PO, tak? > Wytlumacz mi PiSglowku co takiego PiS czy kaczynscy zrobili dla > ludzi, podaj jakies przyklady, oprucz oczywiscie pobitych > pielegniarek ze społęcznego punktu widzenia Kaczyńscy zrobili dla Polaków coś absolutnie bezcennego, coś czego się nie da przeliczyć na pieniądze; po okresie Bolka i Kwacha przywrócili Polakom jako godność i dumę z powodu przynależności narodowej. Tego o czym teraz napisałem na pewno nie zrozumiesz bo w twoim języku - grypserze - takie słowa nie istnieją... Odpowiedz Link Zgłoś
flak88 Re: Ja się mogę pochwalić takim głosowaniem 18.10.08, 15:48 Odpowiem wymijająco. Może tak, a może nie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86103890&a=86105714 Odpowiedz Link Zgłoś
dyrektor.wandryszewski Re: Ja się mogę pochwalić takim głosowaniem 18.10.08, 23:22 Pozwie pan prezesa IPN Janusza Kurtykę i autorów książki? Oczywiście samego prezesa. Ja go informowałem, żeby nie robił paszkwilu, nie robił swądu niepotrzebnego, żeby sprawdził to wszystko. Jeśli on za tym stoi, bo się o tym wypowiada, to powalczymy. Z tego, co wiem, oni chcą pozbierać wszystkie paszkwile i opublikować z taką informacją, że każdy niech sobie wybierze, co chce. Na takiej zasadzie to ja Kurtykę zrobię największym agentem, na lepszych papierach niż on mnie zrobił. Dzisiaj zrobić ksero to żaden problem. Ostrzegam Kurtykę i innych, że jeśli to jest ksero i tym sposobem chcą mi poderwać autorytet, to będą odpowiadać w sądzie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86103890&a=86120043 Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_walesa Re: Ja się mogę pochwalić takim głosowaniem 18.10.08, 15:25 Zastał Polskę murowaną a zostawi jedno wielkie boisko forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86103890&a=86109675 Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: Głosuj na Kononowicza, lepszą wersję JKM 19.10.08, 00:47 a program ma podobny: żeby nie było niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Waszym mistrzem- gebels 18.10.08, 12:30 Manipulowane sondaze przedwyborcze wslazywaly wieloprocentową przewagę Tuska nad Kaczyńskim. Wygrał Kaczyński. Podobie bylo przed wyborami w ktorych Samoobrona uzyskala bodajze 11% przy ,,sondażach !%. KŁAMAĆ, KŁAMAĆ I JESZCZE RAZ KŁAMAĆ to dewiza gebelsowska. Chyba,że ,,badanie" przeprowadzono wśród pracowników redakcji Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Waszym mistrzem- gebels 18.10.08, 12:40 Nie rób z siebie głupka. Taka różnica między sondażami, a realiami. Jeżeli jednak uważasz, że wszystkie sondaże są fałszowane to znaczy, że złe nauki z domu wyniosłeś i nie będę miał do ciebie pretensji, że zagłosujesz znów na PiS. Co zrobić, takie życie. Odpowiedz Link Zgłoś
remeq W 2007 też skłamali, pisiaczku? 18.10.08, 12:42 A może skłamał twój karzeł Jaruś? Sam pamiętam, jak bełkotał w TV, że te sondaże są sfałszowane, a oni (tzn. PiS) mają własne, pokazujące że PiS wygra i to wysoko. A co z tego wyszło, sam wiesz. Pisiory w żałobie, prezio Wolaków dostał sraczki. Kłamliwe, pisowskie mendy. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatore77 słowo menda dopuszczalne na forum? 18.10.08, 13:08 może gdzieś jest słowniczek forum gw dopuszczalnych słów powszechnie uznawanych za obraźliwe Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Oto typowy pisuar. 18.10.08, 12:50 Mimo ze jest zwolennikiem partii narodowo-socjalistycznej, nie potrafi poprawnie napisac nazwiska Goebbels. Odpowiedz Link Zgłoś
u2345p2 Oto typowy pisuar. 18.10.08, 15:31 po ujawnieniu przez dawnych kolegów Maleszki jego agenturalnej przeszłości, w redakcji "Gazety Wyborczej" zapadły decyzje, że pozostanie on w pracy, że będzie nadal redaktorem i że nadal będzie publikował... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86103890&a=86109980 Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatore77 Re: Waszym mistrzem- gebels stanu wojennego 18.10.08, 13:06 kukła sbecka urban Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Mądry polak po szkodzie,ale nie wszystko stracone. 18.10.08, 12:37 Żadna władza nie jest wieczna ,nawet kaczystów.Po tym cyrku jaki na co dzień fundują nam Kaczyńscy,reelekcja prezydenta-niemoty nie wchodzi w grę. Odpowiedz Link Zgłoś
janspruce No piekne epitafium - zapomniales o sraczce! 18.10.08, 12:38 Myslalem ze znowu dostanie sraczki i nie poleci na ten zakichany szczyt UE. Nie glosowalem ani na donalda ani na kaczke. Moim faworytem byl Cimiszewicz i kiedy sie wycofal nie glosowalem wcale. Nigdy nie zaglosuje na Tuska bo ten uzywa chwytow ponizej pasa - patrz faksymilia Cimoszewicza Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Trudno się dziwić że ci co głosowali na 18.10.08, 12:39 Kaczyńskiego dziś się do tego nie chcą przyznać. Pokażcie mi takich co są przy zdrowych zmysłach i chętnie przyznają się do tego że kiedyś coś im się w mózgownicy popieprzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
kc59 Re: Trudno się dziwić że ci co głosowali na 18.10.08, 13:10 jestem przy zdrowych zmysłach. A ty się przyznasz, na kogo głosowałeś? bo ja na Kaczyńskiego (Lecha) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Mojego kandydata oczernili ludzie Tuska i dlatego 18.10.08, 14:57 nie miałem na kogo głosować, co nie zmienia faktu iż tak beznadziejnego prezydenta jak Lech Kaczyński RP w swojej krótkiej historii nie miała. natomiast co do twojego wyboru z jednej strony masz mój szacunek iż nie wypierasz się swojego wyboru a z drugiej strony przyjmij wyrazy współczucia że do dziś nie widzisz swojego błędu. Odpowiedz Link Zgłoś
sarhenziel Re: Trudno się dziwić że ci co głosowali na 18.10.08, 15:23 Ja też ,czgo do dzisiaj serdecznie żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
bzykajaca_w_sianie Re: Trudno się dziwić że ci co głosowali na 18.10.08, 15:24 Pierwsze kilkaset boisk powstanie już w tym roku. Sztuczna murawa do piłki nożnej, dobra nawierzchnia do koszykówki, oświetlenie, ogrodzenie, prysznice, a ponadto odpowiedzialni i profesjonalni opiekunowie i trenerzy. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86103890&a=86107285 Odpowiedz Link Zgłoś
government_of_silly_walks Trudno się dziwić że ci co głosowali na 18.10.08, 15:46 Chyba nie masz racji forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86103890&a=86109528 Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Kto głosował na Kaczyńskiego? Nie wiadomo 18.10.08, 12:40 Przeprosił p.Olejnik. To bardzo ładnie. Widać czego nie nauczyła mamuśka, podpowiedzieli dworacy! Kiedy, ten groteskowy facecik, przeprosi nas Polaków? Za co? Za zrobienie z nas pośmiewiska? Oby nie w następnym orędziu! Wesoły facecik to postać sympatyczna, byle nie stanowisku prezydenta państwa! A tak poważnie to albo gangster, albo idiota. I "cóś" takiego na Urzędzie Prezydenta Państwa! Odpowiedz Link Zgłoś
rece_ktore_lecza Kto głosował na Kaczyńskiego? Nie wiadomo 18.10.08, 15:26 Życzę Państwu w tych dniach spokojnego, radosnego świętowania, spacerów i pięknej pogody. www.rp.pl/artykul/129003.html forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86103890&a=86107331 Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Kto głosował na Kaczyńskiego? Nie wiadomo 18.10.08, 12:43 31% debili to niby nie wiele, ale w sumie to straszne! Gorze nam!! Odpowiedz Link Zgłoś
ak8131 Ja glosowalem na Kaczynskich idalej bede glosowac. 18.10.08, 12:45 A to z tego wzgledu, ze brzydze sie GWnem i nienawidze rozowego salonu. Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Tymczasem, zalosny pajacu ... 18.10.08, 12:53 >brzydze sie GWnem Zapluwasz sie na forum owego gwna, bo nie ma w Polsce wazniejszego i ciekawszego, bo na kazdym innym albo by cie ocenzurowano, albo nie dano zamiescic postu, lub tez nie byloby z kim porozmawiac. I nie zapominaj ze wchodzac tu, dajesz zarobic Agorze, z wyswietlanych reklam. Ty blaznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ja glosowalem na Kaczynskich idalej bede glos 18.10.08, 14:02 ak8131 napisał: > A to z tego wzgledu, ze brzydze sie GWnem i nienawidze rozowego > salonu. W imie ojca i syna i ducha swietego, amen...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
uul Re: Ja glosowalem na Kaczynskich idalej bede glos 18.10.08, 15:39 Tam, gdzie możliwe jest budowanie bez ustaw i tego politycznego sporu, zrobimy wszystko na 100 proc., a jak będzie trzeba to na 120 proc. - dodał [Tusk]. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86103890&a=86107631 Odpowiedz Link Zgłoś
government_of_si11y_walks Re: Ja glosowalem na Kaczynskich idalej bede glos 18.10.08, 23:20 Laptop w wannie utopił prokurator od Blidy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86103890&a=86107457 Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszko Re: Ja glosowalem na Kaczynskich idalej bede glos 19.10.08, 08:06 jasne, nie ma to jak czysta czerwień braci k., i gó...ane umysły motłochu który mamią swoimi kłamstwami, jeteś pomiotem komuny i nim pozostaniesz ak8131 napisał: > A to z tego wzgledu, ze brzydze sie GWnem i nienawidze rozowego > salonu. Odpowiedz Link Zgłoś
nemo2000 Kto głosował na Kaczyńskiego? Nie wiadomo 18.10.08, 12:47 Od dawna sie zastanawiam, kto i dlaczego glosowal na PIS, skoro kogokolwiek sie nie zapytam czy tez ktokolwiek nie zapyta w miediach to NIKT nie glosowal na PIS ?! W zwiazku z tym zadaje otwarte pytanie, czy w polskiej demokracji jest nowy proces wyborczy nazwany przez mnie "OGORKIEM SAMPOPYLNYM" polegajacy na samoczynnym wybieraniu sie danej frakcji politycznej ? Skoro nikt nie glosowal na dana partie polityczna to musiala sie SAMA WYBRAC, pytanie od jak dawna ten "OGOREK SAMOPYLNY" dziala ?! Odpowiedz Link Zgłoś
szarak54 Re: Kto głosował na Kaczyńskiego? Nie wiadomo 18.10.08, 12:53 nemo2000 napisał: > Od dawna sie zastanawiam, kto i dlaczego glosowal na PIS, skoro kogokolwiek > sie nie zapytam czy tez ktokolwiek nie zapyta w miediach to NIKT nie glosowal > na PIS ?! > Od 1990 roku nie biorę udziału wyborach parlamentarnych ani prezydenckich.Teraz pójdę na wybory i z pełnym przekonaniem zagłosuję na PIS i na Kaczora.I wcale się tego nie wstydzę.Wstydzić to się powinni ci , którzy dają się nabierać takiej naiwnej propagandzie jaką uprawia GW . TVN i inne media. > W zwiazku z tym zadaje otwarte pytanie, czy w polskiej demokracji jest nowy > proces wyborczy nazwany przez mnie "OGORKIEM SAMPOPYLNYM" polegajacy na > samoczynnym wybieraniu sie danej frakcji politycznej ? Skoro nikt nie glosowal > na dana partie polityczna to musiala sie SAMA WYBRAC, pytanie od jak dawna ten > "OGOREK SAMOPYLNY" dziala ?! Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem.walesa Re: Kto głosował na Kaczyńskiego? Nie wiadomo 18.10.08, 16:08 W wolnej Polsce nikt nigdy nie próbował niczego na mnie wymóc ani w TVP, ani w gazetach i rozgłośniach regionalnych, dla których pisałem i mówiłem, ani w Expressie Wieczornym, ani naturalnie w BBC. Jedyne takie doświadczenie wyniosłem z Gazety Wyborczej. krzysztofleski.salon24.pl/6990,index.html forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86103890&a=86109692 Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Kto głosował na Kaczyńskiego? Nie wiadomo 18.10.08, 14:57 to trochę podobnie, jak z dłubaniem w nosie: sporo ludzi to czyni, ale przyznać się nie chcą.. Odpowiedz Link Zgłoś
kartel_miedziowy_tuska Kto głosował na Kaczyńskiego? Nie wiadomo 18.10.08, 15:45 Donald Tusk w programie TVP2 "Tomasz Lis na żywo" powiedział, że w 1991 r., kiedy powstawał rząd Jana Olszewskiego konstruowany przez Jarosława Kaczyńskiego podczas negocjacji na temat utworzenia rządu usłyszał, że on i jego partia mogą dostać pełnię władzy nad polską gospodarką pod warunkiem, że pomogą w odsunięciu od władzy Lecha Wałęsy. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86103890&a=86107716 Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Kto głosował na Kaczyńskiego? Nie wiadomo 18.10.08, 12:57 piszę po raz kolejny od lat,następnym prezydentem będę ja niebawem zacznę przygotowania Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a Nagonka mediów na wyborców PiSu jest oszałamiająca 18.10.08, 12:59 to zamach na demokrację i wyraźne wskazywanie na kogo ma się zagłosować wbrewinteresom Polski. Kondonek śmierdzi łukaszenką czy putinem. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Nagonka mediów na wyborców PiSu jest oszałami 18.10.08, 13:07 krakus24a napisał: > to zamach na demokrację i wyraźne wskazywanie na kogo ma się > zagłosować wbrewinteresom Polski. Kondonek śmierdzi łukaszenką czy > putinem. Uwielbiam widok PiSglowka dostajacego wscieku PiSdy na wiesc o swojej nikczemnosci i malosci...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Nagonka mediów na wyborców PiSu jest oszałami 18.10.08, 13:17 > ...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Kralik... przecież prosiłem już o coś, tak? Gdzie masz trzymać tą swoją pałę jak piszesz posty na forum, co? Nie na KLAWIATURZE bo ci klawisz z literką "D" przycina... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Nagonka mediów na wyborców PiSu jest oszałami 18.10.08, 13:22 swan_ganz napisał: > > ...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > > Kralik... przecież prosiłem już o coś, tak? Gdzie masz trzymać tą > swoją pałę jak piszesz posty na forum, co? Nie na KLAWIATURZE bo ci > klawisz z literką "D" przycina... Przepraszam, juz nigdy wiecej nie zapomne,ze ta pale chcesz bym trzymal w twoim ustach...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Nagonka mediów na wyborców PiSu jest oszałami 18.10.08, 13:37 > Przepraszam, juz nigdy wiecej nie zapomne,ze ta pale chcesz bym > trzymal w twoim ustach...: pomogę ci bo widzę, że masz problem z naszym językiem... (wiem, wiem; to nie jest łatwy język :-)) Chodziło ci o to, że trzymasz ją w moich ustach a nie na klawiaturze, tak? Opisałeś swoje fantazje erotyczne dotyczące swojej pały i moich ust co mnie mocno zaniepokoiło.... Ja wprawdzie wiem, że w sumie - jak się tak sprawę przemyśli - to wychodzi, że technicznie to wszystko jedno kto nam laskę robi ale w tym sporcie nie tylko o technikę chodzi; liczą się przede wszystkim inne emocje niż techniczne impulsy i jestem w stanie cię do tego przekonać w trakcie psychoanalizy. Wskakuj więc na leżankę i zaczynamy; na początek powiedz mi czy jak dymasz jakiegoś wielbłąda to wyobrażasz sobie, że robisz to z kobietą czy też jest ci wszystko jedno byleby skurcze były rytmiczne? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Nagonka mediów na wyborców PiSu jest oszałami 18.10.08, 13:40 Wiem, wiem, otworz usteczka, zaraz wchodze...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Nagonka mediów na wyborców PiSu jest oszałami 18.10.08, 13:46 dobra, dobra... zaraz sobie wytryśniesz ale poczekaj chwilę.. Przecież ja cię usiłuję leczyć a nie się z tobą dymać, tak? Trochę cierpliwości; skończymy sesję to wrócisz do domu i sobie zerżniesz tą swoją kozę ale na razie weź na wstrzymanie i odpowiadaj na pytania... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Nagonka mediów na wyborców PiSu jest oszałami 18.10.08, 13:48 swan_ganz napisał: > dobra, dobra... zaraz sobie wytryśniesz ale poczekaj chwilę.. Jak lubisz, do ust czy na policzki...??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Nagonka mediów na wyborców PiSu jest oszałami 18.10.08, 13:53 no i zobacz co zrobiłeś? Zapaskudziłęś mi leżankę.... Spiprzaj z tego gabinteu - koniec terapii bo ty jesteś nieuleczalny przypadek. Tylko Donek Castro ci pomoże na swój sposób; masz tu skierowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Nagonka mediów na wyborców PiSu jest oszałami 18.10.08, 13:55 swan_ganz napisał: > no i zobacz co zrobiłeś? Zapaskudziłęś mi leżankę.... Spiprzaj z > tego gabinteu - koniec terapii bo ty jesteś nieuleczalny przypadek. > Tylko Donek Castro ci pomoże na swój sposób; masz tu skierowanie... Gdybys dupy nie nastawial, to bym w usta trafil...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ciuciumorales Re: Nagonka mediów na wyborców PiSu jest oszałami 18.10.08, 14:49 piękny przykład (ten dialog) inteligencji wyborcy Kaczyńskiego i Tuska. Tacy w dużej mierze są wyborcy PO, prości i chamscy operujący na poziomie rozporka tak jak ich idol Kuba Wojewódzki. Raczej Kubuś, kolejny wielki oświecony "intelektualista" propagator elit PO. Cóż, polemika z tego typu kreaturami jak kralik111 jest stratą czasu i dziwię Ci się Swan, że chce Ci się klepać w klawisze do takich prostaków. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Nagonka mediów na wyborców PiSu jest oszałami 18.10.08, 15:50 ciuciumorales napisał: > piękny przykład (ten dialog) inteligencji wyborcy Kaczyńskiego i > Tuska. Tacy w dużej mierze są wyborcy PO, prości i chamscy operujący > na poziomie rozporka tak jak ich idol Kuba Wojewódzki. Raczej Kubuś, > kolejny wielki oświecony "intelektualista" propagator elit PO. Cóż, > polemika z tego typu kreaturami jak kralik111 jest stratą czasu i > dziwię Ci się Swan, że chce Ci się klepać w klawisze do takich > prostaków. Stul PiSk chamie i przeczytaj dokladnie kto tu kogo obraza, ja sie ciulu nie narzucam nikomu jak twoj wafel i nie kieruje rozmowy na kutasy i te inne wasze dewiacje, ale nie pozwole sobie, zeby jakies smierdzace PiSdzisko jak ty czy twoj kolega mi ublizali, zrozumiales PiSizwisie? :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz ojojoj.... 18.10.08, 17:08 > Stul PiSk chamie i przeczytaj dokladnie kto tu kogo obraza, ja sie > ciulu nie narzucam nikomu jak twoj wafel i nie kieruje rozmowy na > kutasy i te inne wasze dewiacje, ale nie pozwole sobie, zeby > jakies smierdzace PiSdzisko jak ty czy twoj kolega mi ublizali, > zrozumiales PiSizwisie? widzę, że mam do czynienia z człowiekiem światowym, potrafiącym odnaleźć się w każdej sytuacji również i w takiej gdy trzeba wykazać się elytarnym obyciem czyli znajomością grypsery :-) Kralik - są dwie możliwości, które cię tak bardzo wyprowadziły z równowagi, że przeszedłeś na swój język ojczysty...; - albo przestraszyłeś się mojego skierowania na terapię do Donka Castro.. Jeśli tak to musisz wiedzieć, że żartowałem (podobnie zresztą jak Donek) więc bądź spokojny; nikt cię nie będzie kastrował. Już? Odczuwasz ulgę? - albo w kluczowym momencie spieprzyła ci twoja koza i musiałeś kończyć na ręcznym. W tym momencie nierozumiem jednak czemu odreagowujesz sters na forum... Reasumując; Kralik - jesteś bardzo niegrzeczny. Nie boisz się, że cię za to św. Mikołaj pod choinką wydyma? Odpowiedz Link Zgłoś
pm_tusk Re: Nagonka mediów na wyborców PiSu jest oszałami 18.10.08, 15:27 To wielka satysfakcja móc z tego miejsca nisko pokłonić się Polakom, ale też wielka satysfakcja odczuwać dumę. Jestem dumny będąc członkiem naszej narodowej wspólnoty. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86103890&a=86108874 Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislaw_kolek Re: Nagonka mediów na wyborców PiSu jest oszałami 18.10.08, 15:30 Szczególną wagę przywiązujemy do zapewnienia powszechnego dostępu do Internetu szerokopasmowego. To także wymóg nowoczesnego patriotyzmu. Stworzymy mechanizmy, dzięki którym wszędzie w Polsce, także w małych miejscowościach i na polskiej wsi ludzie będą mogli skorzystać z dobrodziejstwa globalnej sieci forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86103890&a=86105570 Odpowiedz Link Zgłoś
sikajacy_do_zupy_kelner Nagonka mediów na wyborców PiSu jest oszałamiająca 18.10.08, 23:23 Kiedy jednak okazało się, że wśród polityków wskazanych przez ministra Macierewicza znajduje się również prezydent Lech Wałęsa, ten złożył w Sejmie wniosek o natychmiastowe odwołanie rządu premiera Olszewskiego forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86103890&a=86110989 Odpowiedz Link Zgłoś