Dodaj do ulubionych

Sąd udzielił upomnień nastolatkom, którzy zniew...

20.10.08, 11:38
szkoda ze w Polsce nie stosuje sie praktycznych kar: np. w Wie na cmentarzu
zydowskim pomyc piec maceb, zamiesc liscie, pomalowac lawki...
Obserwuj wątek
    • kac_moralny Sąd udzielił upomnień nastolatkom, którzy zniew... 20.10.08, 11:39
      Biedny Amerykanin nie wiedział, że walenie w kark to norma w UE np.prezydent
      walący w kark premiera.
      • rooboy Re: Sąd udzielił upomnień nastolatkom, którzy zni 20.10.08, 11:47
        kac, jesli myslisz o tym prezydencie, to chyba przesadzasz, przeciez
        on nie dosiegnie karku premiera...
        • mlasskacz Jest coś takiego jak prace społeczne, mądry sędzio 20.10.08, 12:02
          Nie chodzi o jakis szczególny przypadek Żyda, chociaz świadczy on o wyjątkowej
          ciemnocie rodziców tych bęcwałów, ale bałwan reprezentujący wymiar
          sprawiedliwości nie powinien się ośmieszać przed młodszymi bałwanami.
          • ajmax To określenie 'Żyd' jest czymś złym? 20.10.08, 12:40
            To określenie 'Żyd' jest czymś złym?
            Nie wiedziałem.
            • vlad1 Re: To określenie 'Żyd' jest czymś złym? 20.10.08, 14:29
              1.Najpierw poczytaj sobie, jakie to wierszyki mówią te "słodkie
              dziatki". Wynika z nich że Żyd żyje po to by go tłuc. I akurat dziś
              jest to żyd. Jutro będzie ktoś słabszy nazwany żydem,cw...em czy
              ciotą. Pojutrze kaleka bo można się w grupie poznęcać nad nim.
              2.I ci sędziowie chcą immunitetu? Specjalnego traktowania? Za co
              pytam? Za to że są idiotami? Kończy toto "prawo" często tylko
              dlatego że skończył tatuś wujek czy inna stryjenka. A potem bredzi.
              A to że znikoma szkodliwość społeczna, a to że że nie trzeba dzieci
              mocno karać. Albo znowu coś o saluci rzymskim. I na takich wałkoni
              idą nasze podatki!!! Każdy sędzia, którego 1/3 wyroków jest uchylana
              przez wyższe instancej winien odejść z zawodu.
              O różnych Hopach (taki prokurator) którym koledzy pozwalają brać
              kasę nie mówiąc...
              • manhu Re: To określenie 'Żyd' jest czymś złym? 20.10.08, 15:01
                "Sąd udzielił nastolatkom upomnień. Jest to - według rzeczniczki - najłagodniejsza kara z kodeksu rodzinnego."
                Pięknie, najłagodniejsza:) Nawet ja nie spodziewałem się, aż takiej głopoty "sądu". Może jakiś zdenerwowany, wpływowy Żyd spowoduje wywalenie tego "sędziego".

>Pojutrze kaleka bo można się w grupie poznęcać nad nim.
                To już ~było przy filmikach na youtube i też pewnie podobna "kara". A zasada jest prosta: nie ma kary (lub jest za niska) to się opłaca, kara zawsze musi być wyższa od czynu (jak trudno określić to lepiej by była 100x za wysoka niż o 1% za niska).
                Tu kara poprawczaka byłaby OK.
                • rooboy Re: To określenie 'Żyd' jest czymś złym? 20.10.08, 15:19
                  manhu napisał:

> "Sąd udzielił nastolatkom upomnień. Jest to - według rzeczniczki -
                  najłagodniej
                  > sza kara z kodeksu rodzinnego."
                  > Pięknie, najłagodniejsza:) Nawet ja nie spodziewałem się, aż
                  takiej głopoty "są
                  > du". Może jakiś zdenerwowany, wpływowy Żyd spowoduje wywalenie
                  tego "sędziego".
                  >
                  > >Pojutrze kaleka bo można się w grupie poznęcać nad nim.
                  > To już ~było przy filmikach na youtube i też pewnie
                  podobna "kara". A zasada je
                  > st prosta: nie ma kary (lub jest za niska) to się opłaca, kara
                  zawsze musi być
                  > wyższa od czynu (jak trudno określić to lepiej by była 100x za
                  wysoka niż o 1%
                  > za niska).
                  > Tu kara poprawczaka byłaby OK.

manhu, lagodny wyrok - rzecz karygodna i naganna wrecz glupota
                  sedziego, ktore nie sa ok... zas ingerowanie "zdenerwowanego,
                  wplywowego zyda" w niezawislosc sedziow i sadownictwa (bo wyrok, w
                  opinii tego "zdenerwowanego, wplywowego zyda", nienazbyt surowy) to
                  jest ok??? get real, man...
      • zigzaur Re: Sąd udzielił upomnień nastolatkom, którzy zni 20.10.08, 13:18
        A co powiecie na temat walenia w kask, stosowanego przez pewnych dwóch braci?
    • otis_tarda [...] 20.10.08, 11:40
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • foruman Do pracy byś się wziął zamiast bełkotać 20.10.08, 12:08
      • psyduckofmisty Re: Sąd udzielił upomnień nastolatkom, którzy zni 20.10.08, 12:13
        hmm..może to zbyt mesjanistyczne dla mnie, ale ani krzty nie rozumiem.. uczyliśmy się chyba zasad składni w szkole, co, otis_tarda?
      • util Własne projekcje... 20.10.08, 12:15
        ...zachowaj dla siebie.
        • otis_tarda Re: Własne projekcje... 20.10.08, 12:47
          Ach, zapomniałem, że to towarzystwo młodych-wykształconych-z dużych miast. Więc
          będzie prosto.

Moja wypowiedź była - tanim bo tanim, ale i tak za skomplikowanym jak widać -
          sarkazmem. Jej głowne przesłanie było mniej więcej takie: "w Polsce antysemityzm
          jest zjawiskiem zupełnie marginalnym w porównaniu z krajami Zachodu, natomiast
          zawodowi tropiciele tegoż (uwaga: "tegoż antysemityzmu", nie "tegoż Zachodu"!)
          czują się świetnie, mogąc wytropić każdy jego (antysemityzmu, nie Zachodu!)
          przejaw".

Tak się bowiem składa, że w Polsce (jak w każdym innym kraju) można dostać za
          wszystko. Gdyby ów Żyd wyróżniał się strojem, postawą, chodem, ułomnością - też
          mógłby paść ofiarą. Tyle, że GW nie napisałaby o tym na pierwszej stronie. Aha,
          MWzDM: nie popieram prześladowania ludzi (może z wyjątkiem komunistów. No, kiedy
          czytam wpisy tutaj zastanawiam się też nad wykształciuchami. UWAGA - to w
          nawiasieto była gorzka ironia, gdybyście nie zauważyli).

Ufff, chyba wszystko wyjaśniłem tak, by młody-wykształcony-z-wielkiego-miasta
          mógł pojąć. Jakby coś, to piszcie, w swoim uroczym i niepowtarzalnym stylu.
          • util Re: Własne projekcje... 20.10.08, 13:14
            To, że się z tobą nie zgadzam, nie oznacza, że nie rozumiem
            twojego "taniego sarkazmu". Dlatego - jeśliś łaskaw - daruj sobie te
            pretensjonalne wywody.

Nie ma żadnego znaczenia dla opisanej sprawy, że "dostać w Polsce
            można za wszystko". W tym konkretnym przypadku młody człowiek
            spotkał się z niechęcią i agresją dlatego, że jest Żydem.

Antysemityzmu w Polsce tropić nie trzeba - sam wyłazi stąd i owąd -
            chcesz to lekceważyć, drwić z opisanych przypadków? Have fun.
            • otis_tarda Re: Własne projekcje... 20.10.08, 13:25
              Co byś powiedziała o lekarzu, który dostając pacjenta chorego na tyfus, straszył
              go grypą? A mniej więcej tak jest z polskim "antysemityzmem". Ot, margines w
              porównaniu z hordami młodocianych bandytów na osiedlach chociażby - ale każdy
              przypadek musi być nagłośniony. Bo pasuje do gazetowowyborczej tezy o "polskim
              antysemityzmie" (swoją drogą, jaki antysemityzm? W kraju, w którym bezpieczniej
              jest być na Festiwalu Kultury Żydowskiej niż wracać z niego piechotą do domu?)

Tyle, że o młodocianych bandytach się pisze okazyjnie, a ze szczeniackiego
              epizodu (tak, dobrze że trafili pod sąd. Tak, wyrok jest słuszny, choć prace
              społeczne nie zaszkodziłyby) GW robi tekst na pierwszą stronę.
              • util Re: Własne projekcje... 20.10.08, 14:04
                GW nie zrobiła tekstu na pierwszą stronę, bo to informacja PAP z
                dzisiaj - wisi na portalu gazeta.pl, na tvn24 i przewinie się dziś
                zapewne przez większość serwisów internetowych. W GW będziesz mógł
                ją co najwyżej znaleźć jutro - wtedy oceniaj. Twoje próby wmawiania
                GW jakieś "tezy" są póki co wielce nieudolne - nie ma z czym
                polemizować.

Inna sprawa: antysemityzm w Polsce. Wg ciebie Radio Maryja nie
                istnieje, antysemickie wykłady Nowaka zapełniające katechetyczne
                salki to bajki, nie zauwazasz napisów na murach, nie słyszysz
                okrzyków na stadionach. Młody Żyd ucieka przed pobiciem, a ty
                komentujesz: przesada, na Zachodzie gorzej. Może i gorzej, ale i u
                nas fatalnie. Między innymi dlatego, że tysiące takich jak ty
                ignorantów krzyczy o niepotrzebnym "nagłaśnianiu" zamiast o
                wychowywaniu, edukacji, uświadamianiu. Czekasz, aż gdzieś dojdzie do
                tragedii? Wtedy też GW będzie winna?
                • otis_tarda Re: Własne projekcje... 20.10.08, 14:20
                  Ok, a co takiego "antysemickiego" jest w wykładach Nowaka, czy radiu Maryja?
                  Konkrety proszę.

Napisy na murach? Ależ oczywiście, zauważam. Tyle, że na moim osiedlu częściej
                  można przeczytać (mówiąc umownie) "Cracovia h..", niż "Cracovia Jude". Czy w
                  związku z tym należy powołać komisję do walki z antycracovizmem (a drugą, do
                  walki z antywiślactwem, na osiedlu obok), podkreślać przykłady antycracovizmu
                  etc. etc.

Bo jakiś głąb coś napisał?

> Młody Żyd ucieka przed pobiciem, a ty
                  > komentujesz: przesada, na Zachodzie gorzej. Może i gorzej, ale i u
                  > nas fatalnie.

Fatalnie jest, że ucieka człowiek. Fatalnie jest, że każdy bandytyzm, którego
                  ofiarą pasnie Żyd jest "antysemityzmem", a nie zwykłym bandytyzmem. Fatalnie
                  jest, że wrzuca się do jednego worka oszołomów, ludzi krytykujących środowiska
                  żydowskie i zwykłą huliganerkę. A najbardziej fatalne jest to, że takimi
                  prostymi schematami operują ludzie, których obowiązkiem jest myśleć
                  wielowymiarowo - bo kiedy przychodzi co do czego, na słowo "Żyd" reagują jak
                  pies Pawłowa; tak samo jak ci z "drugiej strony", zresztą.
                  • util Re: Własne projekcje... 20.10.08, 15:19
                    Jeśli nie potrafisz rozpoznać treści antysemickich - to ja ci już
                    nie pomogę. A może antysemickie jest dla ciebie wyłącznie spalenie
                    synagogi? A może to też chuligaństwo? Może antysemityzm w ogóle
                    umarł wraz Eichmannem, co?

Skoro nastolatkowie atakują Żyda dlatego, że jest Żydem - to jest to
                    bandydtyzm, ale bandytyzm, który w tym wypadku wyrasta z
                    antysemityzmu. Dlaczego tym dzieciakom przyszło do głowy wyśmiewać
                    się z Żyda? Dlaczego zachowywali sie agresywnie? Bo wokół nich pełno
                    treści, które bardziej lub mniej dosadnie głoszą, że Żyd jest
                    gorszy, nie wart szacunku, że to obelga, obiekt drwin. I
                    nie "chuligaństwo" nazywa się ten problem, ale antysemityzm -
                    którego ty wbrew faktom nie raczysz zauważyć.
                    • otis_tarda Re: Własne projekcje... 20.10.08, 21:35
                      Czekam na te "treści antysemickie". Przykłady proszę.

Tak, niebezpieczny antysemityzm umarł wraz z Eichmanem. A nawet wcześniej, w 45'.
              • pm7303 no dobra, 20.10.08, 14:08
                postaram sie wyjsnic Ci subtelna roznice, miedzy antsyemityzmem a bandytyzmem,
                na ktory to tak strasznie narzekasz

otoz, w wyniku tych aktow wandalizmu i bandydtyzmu w RP, zycia chyba nikt nie
                stracil (moze mi cos umknelo), a Zydow, na terenie RP (czesto przy ochoczej
                pomocy Polakow) zginelo sporawo - wiec ze wzgledu na rozmiar tragedii i poczucie
                winy, nalezy pietnowac wszelkie przejawy takowego - ponial?

a co do 'zachodu' i antysemityzmu, to szczerze nie wiem skad czerpiesz te
                obserwacje, bo mieszkajac wiele lat na zachodzie Europy, jakos z zadnym sie nie
                spotkalem?
                • otis_tarda Re: no dobra, 20.10.08, 14:14
                  AAaaaaaa! Gotcha!

> otoz, w wyniku tych aktow wandalizmu i bandydtyzmu w RP, zycia chyba nikt nie
                  > stracil (moze mi cos umknelo), a Zydow, na terenie RP (czesto przy ochoczej
                  > pomocy Polakow) zginelo sporawo - wiec ze wzgledu na rozmiar tragedii i poczuci
                  > e
                  > winy, nalezy pietnowac wszelkie przejawy takowego - ponial?

Paniał, paniał! Ale, rozumiem, konsekwentnie należy pamiętać, że "żydzi witali
                  armię sowiecką kwiatami, donosili na sąsiadów Polaków, po wojnie byli
                  nadreprezentowani w bezpiece - więc należy pilnie śledzić wszelkie przejawy
                  antypolonizmu wśród Żydów i dawać im sluszny odpór".
          • anvill Re: Własne projekcje... 20.10.08, 13:36
            "...tak, by młody-wykształcony-z-wielkiego-miasta..." jakieś
            kompleksy?
            Powiedz o co co właściwie chodzi? Bo odnoszę wrażenie że chodzi ci o
            to że GW napisała o tak nieprzyjemnym zdarzeniu jakie miało miejsce
            w Grójcu? Co do pewnych standardów panujących w innych częściach
            świata (piszesz o jakimś "zachodzie") to powiem tak różne są jednak
            biorąc pod uwagę świetne tradycje polskie - słynnej niegdyś
            tolerancji - powinniśmy trochę wyżej stawiać sobie poprzeczkę niż
            Iran, Syria, itp. Nie mogę się z Toba zgodzic co do tego że w Polsce
            jest lepiej niż w innych krajach starej UE - uwierz mieszkałem w
            różnych krajach UE i spotkałem 10x wiecej ortodoksów na ulicy niż w
            Polsce a z przypadkami agresji słownej czy fizycznej się nie
            spotkałem. A tu raptem jeden się pojawił - to dostał w czapke.
            Lepsza historia pochodzi zaś z krakowskiego Kaziemrza, gdzie
            taksówkarz z którym jechałem po długiej i przyjemnej konwersacji na
            widok żydów wychodzących z synagogi rzucił "widział Pan! że też
            hitler ich nie zagazował..." - odebrało mi mowę. Nie jest to jedyny
            przypadek ktry widziałem a opisany w tym artykule nie jest jedynym
            opisywanym przez prase - pamiętasz pewnie doskonale przypadek rabina
            pobitego w Warszawie i kilka innych. Proszę o przytoczenie
            przykładów płonących synagog w europie zachodniej, które dodatkowo
            nie wzbudziłyby komentarza w prasie (oczywiście poza GW -heheheheh)
            • otis_tarda Re: Własne projekcje... 20.10.08, 14:05

> "...tak, by młody-wykształcony-z-wielkiego-miasta..." jakieś
              > kompleksy?

Oczywiście. Wiesz, jestem moherową babcią, słucham Radia Maryja i umiłowanego
              Ojca Dyrektora, głosowałem na Kaczyńskiego i nie oglądam Szkła Kontaktowego.

Co do ortodoksów. Mieszkam w Krakowie, więc "ortodoksów" (zakładam, ze chodzi po
              prostu o każdego Żyda/żyda wyróżniającego się jakoś, czy to strojem, czy to
              wyglądem) spotykam regularnie. I widzę reakcje ludzi: są zupełnie normalne. Ani
              nikt ich nie bije, ani nikt ich nie zaczepia, czasem ludzie się przyglądają, ale
              tak samo przyglądaliby się gościowi z "irokezem" na głowie. Ot, coś niezwykłego
              i innego.
              Zachód. Oczywiście mohery tam nie bywają, ale podobnież tacy Włosi po cichu
              lubią powspominać Mussoliniego. A Austriacy do dziś potrafią traktować
              Polaków... no, różnie. Pewnie można powiedzieć, że dajemy powody (owszem,
              dajemy), ale argument "nie lubię iksów, bo raz jeden iks - i tu lista" równie
              dobrze może być użyty na rzecz antysemityzmu. Jakieś "racjonalne" powody (od
              izraelskich ochroniarzy - to naprawdę swołocz - po półmityczne odszkodowania, aż
              do mitów o tysiącach ostrzeżonych Żydów z WTC) zawsze się znajdą. To tak na
              marginesie. Tacy "taksówkarze" zawsze się znajdą. Śmiem twierdzić, że u nas jest
              o tyle OK, że kończy się na gadaniu.

> A tu raptem jeden się pojawił - to dostał w czapke.

Bez przesady. Skoro w Warce jest grób cadyka, można zakładać, że żyd, i to
              "ortodoksyjny" nie jest wyjątkiem. Więc, wcześniej czy później, z samej
              statystyki wyjdzie, że jakiś zostanie potarmoszony. Chyba, że Warka to raj na
              ziemi, gdzie przestępstw nie ma, a tylko Żydzi padają ofiarami huliganów**.

Że są przypadki ataków? No są. Tyle, że ciągle to nie jest poziom europejski -
              to raz, a dwa, że mimo wszystko nie jest to ani jakaś spójna ideologia (ot,
              zwykła niechęć do "obcego" - wszystko jedno, z innego osiedla, czy z innego
              kontynentu), ani też chyba statystycznie bycie żydem/Żydem nie jest bardziej
              ryzykowne niż bycie, czy ja wiem, kibicem Wisły.
              Wyborcza się podnieca rzekomym antysemityzmem, po prostu. Wiem, taka uroda
              mediów. Ale skoro tak, to i ja mogę się popodniecać podnieceniem Wyborczej. I tyle.

* cholery można dostać z tym rozróżnieniem "wyznanie" - "etniczność". Raz z
              wielkiej, raz z małej, psiamać z tą ortografią

** wiem jak powinno się pisać "chuligan", ale będę sabotował tego
              rosyjskojęzycznego potworka.
              • otis_tarda PS: 20.10.08, 14:07
                Trochę niżej, jakiś burak określił mnie - jak się domyślam - jako "chore
                ksenofobiczne katolibańskie polactwo ". Mam się czuć dyskryminowany i
                wrzeszczeć, jak to katolików prześladują?
                • anvill Re: PS: 20.10.08, 14:37
                  Nie możesz wrzeszcześ bo prześladowany nie jesteś jako katolik - a
                  takie teksty i tak nie robią na nikim wrażenia bo w mniejszości nie
                  jesteś - kiedy katolicy stanowiliby w Polsce powiedzmy 7%
                  społeczeństwa to tak samo głośno jak ty bym wrzeszczał że są
                  prześladowani gdybym od kogoś usłyszał taki tekst pod Twoim adresem -
                  właśnie na tym polega demokracja. Póki co katolicy folklorem nie są
                  (oczywiście w rozumieniu tego słowa pozbawionym ironi :)) - a raczej
                  sa siłą uciskową - więc nie ma co przyznawać im specjalnej ochrony i
                  praw. Mam nadzieje że zrozumiałeś moje intencje.
                  Co do samego wydarzenia to miłoby mi było gdybyś jako katolik
                  przejął się losem "starszego brata w wierze" - bo mnie jako ateistę
                  on przejmuje a zgodnie z Waszymi naukami to Wy chrześcijanie
                  powinniście mnieć monopol na empatię...
                  • rooboy Re: PS: 20.10.08, 15:06
                    anvill napisał:

> Nie możesz wrzeszcześ bo prześladowany nie jesteś jako katolik - a
                    > takie teksty i tak nie robią na nikim wrażenia bo w mniejszości
                    nie
                    > jesteś - kiedy katolicy stanowiliby w Polsce powiedzmy 7%
                    > społeczeństwa to tak samo głośno jak ty bym wrzeszczał że są
                    > prześladowani gdybym od kogoś usłyszał taki tekst pod Twoim
                    adresem -
                    > właśnie na tym polega demokracja. Póki co katolicy folklorem nie

> (oczywiście w rozumieniu tego słowa pozbawionym ironi :)) - a
                    raczej
                    > sa siłą uciskową - więc nie ma co przyznawać im specjalnej ochrony
                    i
                    > praw. Mam nadzieje że zrozumiałeś moje intencje.
                    > Co do samego wydarzenia to miłoby mi było gdybyś jako katolik
                    > przejął się losem "starszego brata w wierze" - bo mnie jako
                    ateistę
                    > on przejmuje a zgodnie z Waszymi naukami to Wy chrześcijanie
                    > powinniście mnieć monopol na empatię...

anvill, nie jestem pewien czy wlasnie na tym polega demokracja, jak
                    rowniez nie sadze, ze jedynie mniejszosci lub, jak to piszesz,
                    folklor, moga byc przesladowane... wez np. bossa w pracy, ktory robi
                    bullying swoim 50-ciu podwladnym... jak moze ich przesladowac, skoro
                    on jeden, a ich tylu??? ano, jak widac, moze... w moim kraju, ktory
                    jest calkiem niezlym wyznawca i praktykiem poprawnosci politycznej,
                    istnieje wiele mniejszosci etnicznych, ktore wykorzystuja haslo
                    dyskryminacji etniczno/wyznaniowej dla osiagniecia swoich celow
                    kosztem wiekszosci spoleczenstwa... sa tacy, ktorzy nazywaja to
                    przesladowaniem mainstream society...
      • otis_tarda Najmiłościwiej panujący tutaj Moderatorze! 21.10.08, 10:54
        Zechcesz mnie, nikczemnego robaka, psa niewiernego, słuchacza Radyja, ciemnego
        katola, chore ksenofobiczne katolibańskie polactwo - jakiż to punkt prawa czy
        regulaminu złamałem?

Inaczej, rzecz wychodzi trochę nieładnie. Głupio tak, na Forum Światłej,
        Liberalnej Gazety, redagowanej przez Redaktora Który Za Wolność W Więzieniu
        Siedział - ciąć ludzi. Przecież walczyliście chyba nie tylko o wolność słowa (i
        wolność w ogólności, chłechłechłe) dla Kiszczaka z Jaruzelskim, ale również dla
        takiego, tfu! obrzydliwego typa jak ja?
        • gross1600 Na forum kraj watki dot perfidnych giną niczym 21.10.08, 11:01
          -śnieg w maju .
          Koszerna "wolność słowa" .
          Na szczęście koszerna "etyka" nie pozwala im na kasowanie
          antypolskich postów dzieki czemu uczestnicy tych polskojęzycznych ,
          zydowskih forów poznaja ich prawdziwe oblicze ... .
    • junkier Dla "koszernej" sprawa jakichs wyzwisk zasluguje n 20.10.08, 11:44
      Dla "koszernej" sprawa jakichs wyzwisk zasluguje na pierwsza strone
      powaznego rzekomo portalu, co za farsa!

Jak Gross zbiorowo wszystkich Polakow lzyl i obrazal to Wybiorcza
      wiernie naglasniala brednie tego klamcy.

Bo przeciez wiadomo czym ta gazecina jest - wspolczesna wersja KPP.
      • kfaker junkier i 7% głupców 20.10.08, 12:01
        Junkier, stary płatny ujadaczu,jesteś w tych 7% pomyleńców popierających druga kandecję Lecha "Stokrotka" Kaczyńskiego?
        • junkier Dla "koszernej" sprawa jakichs wyzwisk zasluguje n 20.10.08, 12:19
          Z pewnością wolę poprzeć Lecha Kaczyńskiego niż jakiegoś Cimoszenkę
          czy innego buca nagłaśnianego przez KPP-owców z Wybiórczej, ktorych
          starzy jawnie zdradzali Polskę i chcieli jej zguby.

www.rp.pl/artykul/61991,206325_Zwyczajna_agentura.html
          www.rp.pl/artykul/61991,206327_To_niewielki_blad_.html
          • kfaker Bardzo mnie to cieszy 20.10.08, 12:45
            To dobre dla kraju, że jednostki twojego pokroju lokują poparcie w beznajdziejnym - z wyborczego punktu widzenia - kandydacie. Trochę się tylko obawiam, że - jak już ktoś pisał - przegrany Lech Kaczyński obrazi się, zamknie w Pałacu i nie będzie chciał wyjść dopóki go wszyscy nie przeproszą. I brata. I kota. I mamę.
            • junkier Dla "koszernej" sprawa jakichs wyzwisk zasluguje n 20.10.08, 12:58
              No z pewnoscia trudno zebym glosowal na identycznego kandydata jak
              tacy kewacy ja ty.

- - - -
              RAZ - tylko "Wyborcza", "Trybuna" i "NIE" wydrukowaly w calosci
              klamstwa Jaruzelskiego gloszone przed sadem.
              • kfaker Re: Dla "koszernej" sprawa jakichs wyzwisk zaslug 20.10.08, 13:11
                Nie wiem, kim jest kewak, ale być kimkolwiek innym niż ty, to chluba.
                • junkier Re: Dla "koszernej" sprawa jakichs wyzwisk zaslug 20.10.08, 15:04
                  Rozumiem że ograniczona inteligencja nie pozwolila ci zrozumiec ze
                  chodzi o slowo "lewak", a moze probujesz oszukiwac sie i wmawiac
                  sobie ze z lewicowa politpoprawnoscia nie masz nic wspolnego, w
                  kazdym razie zapamietaj sobie menelu ze nie ma nic bardziej godnego
                  pogardy niz polskojezyczne slugusy Brukseli, Zydow, Niemcow itp.
                  Zero honoru, zero godnosci narodowej. Tfu
                  • nutka57 Re: Dla "koszernej" sprawa jakichs wyzwisk zaslug 20.10.08, 15:20
                    junkier napisał:

> Rozumiem że ograniczona inteligencja nie pozwolila ci zrozumiec ze
                    > chodzi o slowo "lewak", a moze probujesz oszukiwac sie i wmawiac
                    > sobie ze z lewicowa politpoprawnoscia nie masz nic wspolnego, w
                    > kazdym razie zapamietaj sobie menelu.
                    Menelu? A znasz tego człowieka, żeby mu ubliżać, czy to tylko ot,
                    tak sobie, pis-nąłeś qulturką?
                    ze nie ma nic bardziej godnego
                    > pogardy niz polskojezyczne slugusy Brukseli, Zydow, Niemcow itp.
                    > Zero honoru, zero godnosci narodowej. Tfu
                    Uważaj, bo zaplujesz sobie klawiaturkę i na czym będziesz klepać te
                    swoje antysemickie "przemyślenia". A "godności" narodowej uczy nas
                    ten twój prezydencik z bożej łaski, machający palcem przed nosem w
                    Brukseli "parszywemu" Żydowi, którym jest prezydentem Francji. Jak
                    widzę, Polska tylko dla Polaków, i co - reszta Europy też?
                    • junkier Re: Dla "koszernej" sprawa jakichs wyzwisk zaslug 20.10.08, 15:32
                      Daruje sobie te pouczenia, jakbys mial odrobine uczciwosci
                      intelektualnej wiedzialbys kto komu ublizal.

I daruj ale sprzeciw na to, zeby Grosa brednie traktowac inaczej jak
                      tylko brednie to nie zaden antysemityzm, buhaha!
      • teclaw Re: Dla "koszernej" sprawa jakichs wyzwisk zaslug 20.10.08, 14:50
        MAsz rację. Jak Gross publicznie lżył Polaków to GW siedziałą
        cicho...
    • zepter91 [...] 20.10.08, 11:46
    • asp420 Sąd udzielił upomnień nastolatkom, którzy zniew... 20.10.08, 11:48
      (...)na którym znajduje się ohel słynącego z cudów cadyka Izraela Icchaka
      Kalisza (...) - u nas co prawda od cudów jest Tusk, ale czy ów cadyk nie był
      jakoś spokrewniony z Ryszardem Kaliszem? Czy ktoś coś wie na ten temat?
      • drzejms-buond Re: Sąd udzielił upomnień nastolatkom, którzy zni 20.10.08, 11:56
        u nas nawet Fritzl dostałby UPOMNIENIE!
        -przecież nikogo nie zabił...?
    • sharn1 Ciekawe czy upominają izraelską hołotę 20.10.08, 11:55
      w Krakowie.
      Ostatnio miałem "przyjemność" z wycieczką żydowską znaleźć się w
      jednej restauracji w okolicach Rynku na obiedzie i stwierdzam, że
      takiego bydła nie widziałem nigdzie. Najpierw dwóch łysych kolesi w
      garniakach poprostu wyrzuciło kilku gości z części restauracji a
      później wlazły ci gó...arze. Poziom gruntu - obrażali kelnerki,
      darli się, do jedzenia nie zdejmowali ani kurtek ani czapek ani
      kapturów. Po spożyciu zostawiali wszystko jak w chlewie rozwalone na
      stolikach, pod nimi, porozlewane napoje. Krzesła porowalane po całej
      knajpie. W dodatku ten darcie buzi, potrącanie innych gości itp.

BYDŁO!
      • remik.bz Wycieczki z Izraela to wielki problem 20.10.08, 12:07
        Tez mieszkam w krakowie i znam ten problem.
        Dziwne ,że o zachowaniu tych wycieczek jakos dziwnie cicho w
        mediach.
        Izraelczycy demoluja puby ,resteuracje , hotele.
        Hotelarze nie chcą ich przyjmowac - co znowu traktowane jest
        jako "antysemityzm".
        No i jeszcze ta ich ochrona z Izraela na paszportach
        dyplomatycznych !
        To po prostu skandal.
        Glosne były przypadki pobicia przez ochronę chłopaków z miejscowego
        liceum , którzy próbowali sie umówić z dziewczynami z izraelskiej
        wycieczki.
        Inny głosny przypadek , to pobicie przez izraelską ochrone Włocha -
        turystę, który tez "przystawiał się " do dziewczyn z Izraela na
        krakowskim Kazimierzu.
        W takich przyadkach przyjeżdża polska policja i...odjeżdża.
        A przeciez postepowanie izraelskiej ochrony to zwykły, pospolity
        bandytyzm. A demolka hoteli też jest chyba przez nasze prawo ścigana.
        • arius5 A dlaczego tak sie dzieje ? 20.10.08, 12:13
          Bo Polacy sa na tyle glupi, ze sobie pozwalaja na cos takiego. To przecie polska
          policja odjezdza i nic nie robi, zadne skargi nie skutkuja, bo Polscy urzednicy
          nic nie chca zrobic.
          Jak sie zachowujecie w Polscejak slugusy, to tak Was traktuja.
          • remik.bz To kwestia naszej madrości 20.10.08, 12:21
            arius5 napisał:

> Bo Polacy sa na tyle glupi, ze sobie pozwalaja na cos takiego. To
            przecie polsk
            > a
            > policja odjezdza i nic nie robi, zadne skargi nie skutkuja, bo
            Polscy urzednicy
            > nic nie chca zrobic.

To nasze postępowanie szanowny Ariusie5 jest przejawem mądrości a
            nie głupoty.
            Wyobrażasz sobie wściekłe wrzaski na całym swiecie , gdyby nie daj
            Boże policja zaaresztowała chłopaka z Izraela , który zdemolował
            hotel , pobił recepcjonistę i molestował kelnerkę?
            Alez by sobie media uzywały na temat polskiego antysemityzmu
            wyssanego przez Polaków z mlekiem matki!!!
            Po prostu ich olewamy, a za szkody i tak płacą .
            Tyle ,że niedługo będą nocować pod mostami , bo żaden hotel ich nie
            przyjmie.
            A zresztą to ich problem , nie nasz.
            Na krakowskim Kazimierzu w pubach, w ogródkach piwnych integrują się
            doskonale wszystkie narodowości.
            Chcą Żydzi odgradzać się od tych wesołych grup miedzynarodowych
            własną ochrona- niech sie odgradzają.Tylko na tym tracą.
            • wilhelm4 Re: To kwestia naszej madrości 20.10.08, 13:22
              Na krakowskim Kazimierzu w pubach, w ogródkach piwnych
              integrują się doskonale wszystkie narodowości.

-----------------------------------------

Potwierdzom - Slonzoki tysz.
              O rozlewie krwii nie ma mowy.
              Ale i o miyszaniu krwii.
              Familiaryzacja mo swoje granice.
              Miyjwiyncyj na granicy Brynicy.
              • highalt BZDURA 20.10.08, 14:26
                Multi-Kulti to kolejna zydowska bzdura.. Celem Multi-kulti jest doprowadzic caly
                swiat pod kontrole zydow. Jeb*ac US_rael-skie Imprerim Zla!

wilhelm4 napisał:

> Na krakowskim Kazimierzu w pubach, w ogródkach piwnych
                > integrują się doskonale wszystkie narodowości.
                >
                > -----------------------------------------
                >
                > Potwierdzom - Slonzoki tysz.
                > O rozlewie krwii nie ma mowy.
                > Ale i o miyszaniu krwii.
                > Familiaryzacja mo swoje granice.
                > Miyjwiyncyj na granicy Brynicy.
          • junkier Re: A dlaczego tak sie dzieje ? 20.10.08, 12:22
            Otoz to.

Trzeba skonczyc z zamiateniem problemow pod dywan i postawic
            ultimatum: jeszcze jeden skandal i calkowity ban dla tych ich
            zenujaych wycieczek.

A "ochrona" na paszportach dyplomatycznych powinna zostac
            zaaresztowana i skazana za nielegalne posiadanie broni.

Inaczej tej holoty sie szacunku dla Polski nie nauczy.
            • kfaker do budy, burek! 20.10.08, 12:49
              > Inaczej tej holoty sie szacunku dla Polski nie nauczy.

Kiedy nauczysz szacunku dla Polski niejakiego Lecha Kaczyńskiego, najemny szczekaczu?
              • wilhelm4 Re: do budy, burek! 20.10.08, 13:24
                Gynau: kaczka to ohydny,swinski,brudny szowinista-demagog.
              • franz.keim Re: do budy, burek! 20.10.08, 14:15
                A Ty co ?
                Też scyzorykiem chrzczony, że Cie tak ubodło ?
                Niejaki Lech przyszedł i pójdzie, a problem żydowskiej hołoty
                zostanie.
            • dana33 Re: A dlaczego tak sie dzieje ? 20.10.08, 16:37
              junkier..... szacunku sie nie uczy.... na szacunek trzeba sobie
              zarobic... i nie zdobedziecie go pisac holota i bydlo....
              • junkier Re: A dlaczego tak sie dzieje ? 20.10.08, 16:55
                Przyjmij tylko do wiadomosci ze sa ludzie i srodowiska, na
                rzekomym "szacunku" ktorych polskiej prawicy narodowej kompletnie
                nie zalezy.
                • dana33 Re: A dlaczego tak sie dzieje ? 20.10.08, 17:51
                  alez zdaje sobie z tego sprawe juz od lat, junkierze....
                  ja tylko uprzejmie zwrocilam ci uwage na to, ze szacunku nie mozna
                  nauczyc... nikogo dla nikogo... nawet dla mojego srodowiska...

nu, i szacunek to dziala w obie strony.... wiesz, jak droga dwu
                  kierunkowa.... albo inaczej: jak kuba bogu, tak bog kubie... :)
                  • junkier Re: A dlaczego tak sie dzieje ? 21.10.08, 09:42
                    Polska prawica narodowa z pewnoscia szanuje narodowa prawice
                    zydowska, wywodzaca sie np. z tradycji Betarowcow.

Natomiast ma krytyczny, i to zdecydowanie, stosunek do szeroko
                    rozumianej tradycji KPP-owskiej i post-KPP-owskiej.
            • highalt Drogie wizy dla zydow - $666 20.10.08, 18:48
              wprowadzic drogie wizy zydom - $666 dorosly zydoludek
              $66 do lat 6
              $6 dla ocalonych "holokaustu"

Zydzi rozumia tylko jedno - ZLOTO (pieniadz)

junkier napisał:

> Otoz to.
              >
              > Trzeba skonczyc z zamiateniem problemow pod dywan i postawic
              > ultimatum: jeszcze jeden skandal i calkowity ban dla tych ich
              > zenujaych wycieczek.
              >
              > A "ochrona" na paszportach dyplomatycznych powinna zostac
              > zaaresztowana i skazana za nielegalne posiadanie broni.
              >
              > Inaczej tej holoty sie szacunku dla Polski nie nauczy.
        • highalt niuanse i niescislosci 20.10.08, 14:14
          Primo - 6scio metrowym kijem nikt by tych nosatych, pejsatych pod pachami dziwek
          nie chcial by ruszac. A Wloch sie narazil poniewaz nie zdawal sobie ze narodu
          wybranemu nie wolno pouczac. Zaparkowali autobus pod jego oknem i nie dali mu
          spac. Podchodzac do autobusu aby zwrocic im uwage zostal napadniety i pobity
          przez zydowskie SS..

remik.bz napisał:

> Tez mieszkam w krakowie i znam ten problem.
          > Dziwne ,że o zachowaniu tych wycieczek jakos dziwnie cicho w
          > mediach.
          > Izraelczycy demoluja puby ,resteuracje , hotele.
          > Hotelarze nie chcą ich przyjmowac - co znowu traktowane jest
          > jako "antysemityzm".
          > No i jeszcze ta ich ochrona z Izraela na paszportach
          > dyplomatycznych !
          > To po prostu skandal.
          > Glosne były przypadki pobicia przez ochronę chłopaków z miejscowego
          > liceum , którzy próbowali sie umówić z dziewczynami z izraelskiej
          > wycieczki.
          > Inny głosny przypadek , to pobicie przez izraelską ochrone Włocha -
          > turystę, który tez "przystawiał się " do dziewczyn z Izraela na
          > krakowskim Kazimierzu.
          > W takich przyadkach przyjeżdża polska policja i...odjeżdża.
          > A przeciez postepowanie izraelskiej ochrony to zwykły, pospolity
          > bandytyzm. A demolka hoteli też jest chyba przez nasze prawo ścigana.
      • psyduckofmisty Re: Ciekawe czy upominają izraelską hołotę 20.10.08, 12:08
        o ile mi wiadomo sąd nie jest instancją odpowiedzialną za obronę savoire-vivre.. wiem, jak często zachowują się Izraelczycy w miejscach publicznych, bo mieszkam w Izraelu;) Przeraża mnie ta wypowiedź, gdyż stanowi przejaw oczywistego podskórnego antysemityzmu: te dzieciaki zachowują się skandalicznie, bo są Żydami! (tylko w ten sposób mogę wyjaśnić, jakim cudem uwaga z kategorii gastronomia/etykieta znalazła się wśród komentarzy dotyczących artykułu o znieważonym z ręki par.246 kodeksu karnego chłopcu)..

• wallenstein76 Re: Ciekawe czy upominają izraelską hołotę 20.10.08, 13:15
          I właśnie udowodniłeś kolejną tezę. Jakiekolwiek słowo krytyki w stosunku do
          Żydów kończy się uwagą: "stanowi przejaw oczywistego podskórnego antysemityzmu".
          W ten sposób nie da się dyskutować
          • psyduckofmisty Re: Ciekawe czy upominają izraelską hołotę 21.10.08, 02:49
            przepraszam? proszę mi wyjasnić logikę swego wywodu, bo z mojego pktu widzenia nawet modus tolendo tellens sie tu nie miesci.. ale moze jestem spaczona:)
        • kodem_pl Re: Ciekawe czy upominają izraelską hołotę 20.10.08, 15:22
          Wiesz, to niezupelnie tak. Po prostu w gazecie, kojarzonej z powodow oczywistych
          ze srodowiskiem zydowskim, pojawil sie art., ze nastolatkowie dostali TYLKO
          pouczenie. A co mieli dostac? Czape? Za cos podobnego w stosunku do Polaka
          dostaliby to samo. A rownosc mamy, nieee?;-)

Wzbudza to natychmiastowy odruch agresji, bo art. jest zdecydowanie
          nieobiektywny. Wiec w odpowiedzi poszly komenty o tym, ze bydlo znajdziesz nie
          tylko wsrod Polakow, ale i ludzi z Izraela. Co wiecej o ile nasze staje za to
          przed sadem, Izraelskie jest u nas bezkarne.
          • psyduckofmisty Re: Ciekawe czy upominają izraelską hołotę 21.10.08, 02:53
            hmm, chyba faktycznie jestem spaczona, bo nie widze tej opiewanej przez ciebie stronniczosci artykulu..
            a analogie przeprowadziles blednie. mianowicie za podobne wykroczenie wobec polaka (czy kogokolwiek) izraelczyk by zostal solidnie ukarany. oczywiscie, tu sie patrzy w paszport, nie bede cie oszukiwac, ale przynajmniej policja interweniuje sprawnie:) i prawo jest dosc restrykcyjne w stosunku do lobuzerii:)
        • kodem_pl hehe 20.10.08, 15:23
          Wiesz, to niezupelnie tak. Po prostu w gazecie, kojarzonej z powodow oczywistych
          ze srodowiskiem zydowskim, pojawil sie art., ze nastolatkowie dostali TYLKO
          pouczenie. A co mieli dostac? Czape? Za cos podobnego w stosunku do Polaka
          dostaliby to samo. A rownosc mamy, nieee?;-)

Wzbudza to natychmiastowy odruch agresji, bo art. jest zdecydowanie
          nieobiektywny. Wiec w odpowiedzi poszly komenty o tym, ze bydlo znajdziesz nie
          tylko wsrod Polakow, ale i ludzi z Izraela. Co wiecej o ile nasze staje za to
          przed sadem, Izraelskie jest u nas bezkarne.
      • ksks3 Re: Ciekawe czy upominają izraelską hołotę 20.10.08, 12:10
        sharn1 napisał:

> w Krakowie.
        > Ostatnio miałem "przyjemność" z wycieczką żydowską znaleźć się w
        > jednej restauracji w okolicach Rynku na obiedzie i stwierdzam, że
        > takiego bydła nie widziałem nigdzie. Najpierw dwóch łysych kolesi
        w
        > garniakach poprostu wyrzuciło kilku gości z części restauracji a
        > później wlazły ci gó...arze. Poziom gruntu - obrażali kelnerki,
        > darli się, do jedzenia nie zdejmowali ani kurtek ani czapek ani
        > kapturów. Po spożyciu zostawiali wszystko jak w chlewie rozwalone
        na
        > stolikach, pod nimi, porozlewane napoje. Krzesła porowalane po
        całej
        > knajpie. W dodatku ten darcie buzi, potrącanie innych gości itp.
        >
        > BYDŁO!

To dowód na tom, że restaurator ma gdzieś innych klientów poza
        zamówionymi wycieczkami. A jak ochroniarze się źle zachowuja to
        trzeba wezwać policję
      • wojtekz1 Re: Ciekawe czy upominają izraelską hołotę 20.10.08, 12:16
        Rozumiem aluzję GW, że sąd powinien zakuć w dyby i zamknąć na 25
        lat, bo sprawa dotyczy Żyda. Gdyby dotyczyła katolika, to nie
        powinno się sprawców nawet pozywać przed sąd. W końcu tych
        ciemnogrodzian można, a nawet powinno się obrażać bezkarnie...
      • wari Re: Ciekawe czy upominają izraelską hołotę 20.10.08, 12:25
        sharn1 napisał:
        > Ostatnio miałem "przyjemność"
        Poziom gruntu - obrażali kelnerki,
        > darli się, do jedzenia nie zdejmowali ani kurtek ani czapek ani
        > kapturów. Po spożyciu zostawiali wszystko jak w chlewie rozwalone
        na
        > stolikach, pod nimi, porozlewane napoje. Krzesła porowalane po
        całej
        > knajpie. W dodatku ten darcie buzi, potrącanie innych gości itp.

Wypisz, wymaluj, zupełnie jak Polacy zagranicą.

• vanilla.dream no wiesz co? ty antysemito! ;-))))) 20.10.08, 15:03
    • grenzik Re: Sąd udzielił upomnień nastolatkom, którzy zni 20.10.08, 11:57
      No to się gnoje małe już czegoś nauczyły - że sądy są w pewnych sprawach czystym
      picem :(
      • rooboy Re: Sąd udzielił upomnień nastolatkom, którzy zni 20.10.08, 12:00
        grenzik napisał:

> No to się gnoje małe już czegoś nauczyły - że sądy są w pewnych
        sprawach czysty
        > m
        > picem :(

grenzik, a jakiego wyroku oczekiwales/las lub jaki uwazasz za
        sluszny i sprawiedliwy???
        • sharn1 Re: Sąd udzielił upomnień nastolatkom, którzy zni 20.10.08, 12:02
          Pewnie ze 3 lata więźnia plus 1 mln dolarów odszkodowania dla
          chciwego Mordechaja.
        • kosmosiki A takiego 20.10.08, 12:07
          > jakiego wyroku oczekiwales/las lub jaki uwazasz za
          > sluszny i sprawiedliwy???

Powinni dostać po 50 godzinek prac społecznych np. zbierania guano w parku czy
          sprzątania przystanków czy trawnika wokół muzeum czy innego ratusza. I to tak
          rozłożone aby nie dało się odbębnić w dwa weekendy tylko po 5 godzinek
          tygodniowo. A jakby który się nie stawił to z miejsca kolejne 25 godzinek
          przys***. By się goowniarze następnym razem zastanowili. A w przypadku recydywy
          od razu do pudła. I nie chodzi tutaj o to czy ofiarą był żyd czy nie żyd.
          • rooboy Re: A takiego 20.10.08, 12:19
            przesadzasz, kosmosiki... przyjmujac twoja propozycje za adekwatna
            kare za popelnione czyny przez tych nieletnich, polowa narodu
            sprzatalaby przystanki,a druga polowa, jako recydywa, siedzialaby w
            pierdlu... a pomyslales/las o kosztach administracyjnych egzekucji
            twojej kary???
      • nms5 Re: Sąd udzielił upomnień nastolatkom, którzy zni 20.10.08, 12:11
        Poziom komentarzy na temat skandalicznego incydentu wprost zatyka!
        Czy to poziom forumowiczow tak wogole? Na to mi wyglada. Argument,
        ze mlodziez z Izraela zle zachowywalaa sie w knajpie najwyrazniej
        usprawiedliwia chuliganski wybryk. Czy z racji dobrze
        znanych "wybrykow" futbolowego motlochu w Anglii, we Wloszech ...w
        Polsce, usprawiedliwialby podobne potraktowanie kazdego Anglika,
        Wlocha, Polaka....? Odpowiedzialnosc zbiorowa? Ten mlody czlowiek
        znalazl potwierdzenie wyglaszanych tu i owdzie teorii o
        antysemityzmie w Polsce. I nie zdziwila bym sie, gdyby ani on, ani
        jego bliscy nie mieli juz odwagi pojawic sie w Polsce. A mnie,
        naiwnie marzy sie, ze do Polski moglby przyjechac kazdy; Zyd ,
        Hindus, Japonczyk, Senegalczyk... i ze wyjechaliby z naszego kraju
        zachwyceni jego uroda i niezwykla serdecznoscia jego mieszkancow.
        Czy jestem naiwna?
        • junkier Re: Sąd udzielił upomnień nastolatkom, którzy zni 20.10.08, 12:25
          Polska nie jest krajem imigracyjnym, zapamietaj tu sobie. Zadnej
          multi-kulti ani fajerwerkow roznych mniejszosci tu nie potrzeba.

Kup sobie jakas wysepke, krolewno, i sobie zapraszaj tam roznych
          simonow Moli z Senegalu, Kamerunu, Indii czy Izraela.
          • jbyszewski Re: Sąd udzielił upomnień nastolatkom, którzy zni 20.10.08, 12:47
            Zamierzam czynic co w mojej skromnej mocy, aby takim wlasnie krajem imigracyjnym sie stala. Prawda, nie wiele moge, ale na szczescie ty tez nie. A za pare lat zobaczymy, czyje bedzie na wierzchu.
            • otis_tarda Re: Sąd udzielił upomnień nastolatkom, którzy zni 20.10.08, 12:51
              Zacznij od Francuzów. Tych z przedmieść. Na pewno Ci się spodoba takie multikulti:

www.money.pl/archiwum/wiadomosci/artykul/nadal;trwaja;zamieszki;we;francji,210,0,130002.html
            • junkier Re: Sąd udzielił upomnień nastolatkom, którzy zni 20.10.08, 12:56
              Polska nie bedzie krajem imigracyjnym chociazby rozne lewicowe osly
              napinaly sie do woli. Kraje ktore otworzyly swoje granice dla
              emigrantow, jak Wlk. Brytania, Francja czy Austria dzis po latach
              wszyscy twierdza tam ze byl to blad i ze imigranci stanowia problem.

Ale co tam, myslenie nie jest przeciez dla lewicowych ideologow, o
              nich Kochanowski dobrze powiedzial ze i przed szkoda i po szkodzie
              glupi.
          • zigzaur Re: Sąd udzielił upomnień nastolatkom, którzy zni 20.10.08, 13:25
            Polska zawsze, a zwłaszcza w okresie swej największej świetności, była krajem
            imigracyjnym i multi-kulti. Mieliśmy nie tylko gastarbeiterów, gastbauerów,
            gastsoldatów a nawet gastkróli (Litwinów, Węgra, Niemców, Szwedów, Francuza).
            • otis_tarda Re: Sąd udzielił upomnień nastolatkom, którzy zni 20.10.08, 13:30
              Tyle, że ci gastkróle szybko się polonizowali. To raz. Dwa - że według
              gazetowych standardów Polska w złotym, multi-kulti okresie i tak byłaby
              ksenofobiczna. Ot, taki Zamoyski, co to dałby sobie rękę obciąć, za nawrócenie
              innowierców. Albo to całe wyzywanie się między panami braćmi, znane choćby z
              Sienkiewicza, od boćwin czy inszych takich. Ksenofobiczne dowcipy o jeździe
              wołoskiej. Tarcia między regionami.
              To nie jest model tolerancji, którą mogłaby przyjąć Nowoczesna, Oświecona Europa.
              • zigzaur Re: Sąd udzielił upomnień nastolatkom, którzy zni 20.10.08, 14:27
                Ale i tak ówczesna Polska była NAJMNIEJ ksenofobiczna w Europie.

Przypominasz dowcip o boćwinkarzach z XVII wieku. No to spróbuj w monachijskiej
                piwiarni chwalić Prusy i Berlin.
    • rogal30 Sąd udzielił upomnień nastolatkom, którzy zniew... 20.10.08, 12:01
      A mi się wyrok nie podoba, bo tylko utwierdzi tych gó...arzy w przekonaniu że
      dobrze robili To takie grożenie paluszkiem i pokazanie im ze w sumie to my
      was popieramy...ale jakoś musimy was ukarać..A winni są przecie też dorośli z
      Grójca którzy wychowali tych młodych na antysemitów
      • pocoto.1 Re: Sąd udzielił upomnień nastolatkom, którzy zni 20.10.08, 15:41
        Wine za to ponosza media ktore naglasniaja takie wybryki,przez co
        wzrasta u Zydow mania przesladowcza.
    • ksks3 Niestety sąd sie nie popisał 20.10.08, 12:06
      Moim zdaniem wyrok jasno pokazuje że dla sądu Żyd to coś gorszego
      niż Polak.
      Przymusowa praca społeczna na rzecz chociażby cmentarza żydowskiego
      i nawiązka od rodziców (za wychowanie smarkaczy) to była by
      adekwatna kara
      • rooboy Re: Niestety sąd sie nie popisał 20.10.08, 12:11
        ksks3 napisał:

> Moim zdaniem wyrok jasno pokazuje że dla sądu Żyd to coś gorszego
        > niż Polak.
        > Przymusowa praca społeczna na rzecz chociażby cmentarza
        żydowskiego
        > i nawiązka od rodziców (za wychowanie smarkaczy) to była by
        > adekwatna kara

ksks3, uwazasz, ze gdyby zwymyslali i uderzyli po karku
        prawoslawnego polaka z bialej podlaskiej albo polskiego ewangelika z
        sosnowca to kara bylaby surowsza???
        • tymon99 Re: Niestety sąd sie nie popisał 20.10.08, 12:14
          w sosnowcu mieszkają prawosławni, nie ewangelicy..
          • tymon99 Re: Niestety sąd sie nie popisał 20.10.08, 12:17
            o, pomyłka. parafia ewangelicka też jest..
            • rooboy Re: Niestety sąd sie nie popisał 20.10.08, 12:22
              tymon99 napisał:

> o, pomyłka. parafia ewangelicka też jest..
              >

tymon, nie czepiaj sie nieistotnych szczegolow... bardzo pomaga w
              zyciu, wierz mi...
              • tymon99 Re: Niestety sąd sie nie popisał 20.10.08, 12:45
                nie bardzo rozumiem, w czym miałoby pomagać w życiu nieodróżnianie sosnowca od
                zabrza..
                • rooboy Re: Niestety sąd sie nie popisał 20.10.08, 12:51
                  tymon99 napisał:

> nie bardzo rozumiem, w czym miałoby pomagać w życiu nieodróżnianie
                  sosnowca od
                  > zabrza..
                  >

ewangelik moglby rownie dobrze byc ze szczecina albo z otwocka, it
                  doesn't matter where from... w niczym nie zmienia to mysli/znaczenia
                  mego poprzedniego postu...

ps. jesli jestes taki/taka dokladny/a i precyzyjny/a, czy wiesz
                  dlaczego sultan turecki nosil zielone szelki???
                  • tymon99 Re: Niestety sąd sie nie popisał 20.10.08, 18:05
                    rooboy napisał:

> w niczym nie zmienia to mysli/znaczenia mego poprzedniego postu..

rzeczywiście, dla twej myśli wszelkie ewentualne odniesienia do rzeczywistości
                    są tylko ozdobnikiem formalnym..
        • psyduckofmisty Re: Niestety sąd sie nie popisał 20.10.08, 12:20
          oj oj, ksks3, właśnie o to chodzi, że w wymienionych przez ciebie przypadkach nikt by nie pytał, czy to prawosłany, czy ewangelik.. hm, poza tym zabawna sprawa, wydaje mi się, że padłeś ofiarą częstej polskiej 'periplexion', myląc białystok z białą podlaską;)
          jeśli ktoś ma 15 lat i nie widzi nic złego w znieważaniu drugiej osoby, to zwykłe upomnienie, jakiego udzielił sąd, na pewno nie pomoże..
      • remik.bz Nie przesadzaj 20.10.08, 12:13
        ksks3 napisał:

> niż Polak.
        żydowskiego
        > adekwatna kara

A gdyby to był ksiądz katolicki tez bys uważał ,że kara jest zbyt
        łagodna?
        Bez przesady, mam nadzueję ,że przeżycia związane ze spotkaniem z
        wymiarem sprawiedliwości sa wystarczająca kara dla tak młodych ludzi
        za tego rodzaju uczynki.
        Miejmy nadzieję ,że juz tak nigdy nie postąpia.
      • koxiarz Re: Niestety sąd sie nie popisał 20.10.08, 12:56
        ksks3 napisał:

> niż Polak.
        żydowskiego
        > adekwatna kara

Oczywiście teraz wszyscy będa potepiac mądry wyrok sędziego.
        Przecież przewiny tych chłopców były niewielkie i sama sprawa w
        sądzie rodzinnym to spora nauczka. Przecież codziennie masę dzieci w
        Polsce robi takie rzeczy swoim kolegom i nikt ich po sadach nie
        ciąga.

Moim zdaniem objawem innego traktowania ludzi ze względu na ich
        pochodzenie/wyznanie(a wiec w istocie dyskryminacji) w tej sytuacji
        jest raczej fakt rozbuchania tego incydentu do takich rozmiarów,
        tylko i wyłącznie dlatego, że ofiara był żyd. Codziennie pobitych
        zostaje ogromna liczba poslkich dzieci, których oprawcy nie zostają
        ukarani nawet upomnieniem, nie mówiąc już o sprawie w sadzie
        rodzinnym.

Zachowajcie więc umiar w waszych zapędach co do karania tych dzieni
        za pierdoły. Zwykłe złośliwości, z które nawet te dzieci nie
        odpowiadają, gdyż własnie taki jest stosunek do zydów w polskim
        społeczeństwie, co grosza swobodnie manifestowany także przez ludzi
        na swieczniku, "reprezentantów narodu". Dlaczego więc za coś co jest
        normą społeczną w poslkim społeczeństwie(antysemityzm i taki
        stosunek do zydów nie spotyka się z potepieniem) maja pokutować
        dzieci i młodzież, które nie mogą być jeszcze świadome ogromu
        tragedi, jaki na żydów spadł w 20 wieku.

Bardzo madra decyzja sędziego, który nie ukazał tych chłopców na
        pokaz, tylko dopasował karę, do skali przewinienia.

PS. Uważajcie na wasze dzieci, bo one też mogą zgodnie z waszymi
        postulatami skazane na "prace społeczne" za niewielkie przeinienie,
        tylko dlatego by zrobić z nich przykład. Takie karanie na pokaz nie
        zmieni sytuacji a jedynie będzie zbytnia represja w stosunku do
        jednostki, która pod względem swoich "pogladów" (użycie słowa
        poglądy w odniesieniu do 16 latków to chyba jednak pewne nadużycie)
        nie odbiega zbytnio od reszty społeczeństwa.
      • spokojny.zenek Re: Niestety sąd sie nie popisał 20.10.08, 13:10
        ksks3 napisał:

> niż Polak.

Może włóż głowę pod kran z zimną wodą, to pomoże?

• pocoto.1 Sąd udzielił upomnień nastolatkom, którzy zniew... 20.10.08, 12:21
      Codziennie na forum obrazani i zniewazani sa wlasciwie wszyscy:
      prezydent,premier czy tez malo znaczacy antek emigrant.Nie
      rozdzierajmy wiec szat nad jakims zydem z usa.
      • rooboy Re: Sąd udzielił upomnień nastolatkom, którzy zni 20.10.08, 12:27
        pocoto.1 napisał:

> Codziennie na forum obrazani i zniewazani sa wlasciwie wszyscy:
        > prezydent,premier czy tez malo znaczacy antek emigrant.Nie
        > rozdzierajmy wiec szat nad jakims zydem z usa.

upraszczasz, pocoto... prezio i premier sa na tym forum
        obrazani/zniewazani wirtualnie, zas "jakis zyd z usa" zostal nie
        tylko obrazony/zniewazony, ale i czynnie napadniety w realu, a nie
        wirtualnie...
        • pocoto.1 Re: Sąd udzielił upomnień nastolatkom, którzy zni 20.10.08, 12:46
          rooboy napisal:
          >
          > upraszczasz, pocoto... prezio i premier sa na tym forum
          > obrazani/zniewazani wirtualnie, zas "jakis zyd z usa" zostal nie
          > tylko obrazony/zniewazony, ale i czynnie napadniety w realu, a
          nie
          > wirtualnie...
          w realu czy wirtualnie, nie ma to wiekszego znaczenia.Wazne ze GW
          spelnila swoja misje i pokazala antysemicka Polske.
          • rooboy Re: Sąd udzielił upomnień nastolatkom, którzy zni 20.10.08, 12:59
            pocoto.1 napisał:

> rooboy napisal:
            > >
            > > upraszczasz, pocoto... prezio i premier sa na tym forum
            > > obrazani/zniewazani wirtualnie, zas "jakis zyd z usa" zostal nie
            > > tylko obrazony/zniewazony, ale i czynnie napadniety w realu, a
            > nie
            > > wirtualnie...
            > w realu czy wirtualnie, nie ma to wiekszego znaczenia.Wazne ze GW
            > spelnila swoja misje i pokazala antysemicka Polske.

wyjdz sam/sama na ulice w nieznanym sobie miescie w albanii i niech
            cie wyzywa i atakuje 4 lokalnych wyrostkow, a wowczas sadze, ze
            zmienisz zdanie, czy real i wirtualnosc jest bez znaczenia...
            • kontogazetowe pocoto miał inną tezę 20.10.08, 13:08
              i potrzebował Twojego postu, żeby pluć na GW.
              Ja odniosę się jeszcze do meritum. Od tego jest sąd, żeby robić to co do niego należy i nie ma tu żadnego rozdzierania szat.
              A politycy w każdym kraju zbierają cięgi, bo są osobami publicznymi, które z założenia mają mieć grubszą skórę - coś za coś.
              • pocoto.1 Re: pocoto miał inną tezę 20.10.08, 13:48
                kontogazetowe napisał:

> i potrzebował Twojego postu, żeby pluć na GW.
                > Ja odniosę się jeszcze do meritum. Od tego jest sąd, żeby robić
                to co do niego
                > należy i nie ma tu żadnego rozdzierania szat.
                > A politycy w każdym kraju zbierają cięgi, bo są osobami
                publicznymi, które z za
                > łożenia mają mieć grubszą skórę - coś za coś.
                To tez sad wydal wyrok zgodnie z polskim prawem.Pozatym nie
                potrzebuje inspiracji do tego zeby na cokolwiek czy
                kogokolwiek "PLUC".To nie moj styl.Krytyka-TAK.Chamstwo-NIE
            • pocoto.1 Re: Sąd udzielił upomnień nastolatkom, którzy zni 20.10.08, 13:19
              nie mam duzej roznicy.CHAMSTWO POZOSTAJE CHAMSTWEM!!! Artykul jest
              bardzo ogolnikowy i trudno ocenic czy faktycznie popelniono
              przestepstwo.A do Albani sie nie wybieram.
    • myckiewicz Sąd udzielił upomnień nastolatkom, którzy zniew.. 20.10.08, 12:28
      Sad powinien skazac ich na obrzezanie :)
      (Uwazam, ze dobry wyrok.)
    • zygmund Ja go normalnie podziwiam 20.10.08, 12:32
      W takim stroju, sam w Grójcu, bez ochrony z bronią zaczepia
      miejscowych polskich wyrostków. Chłopak naprawdę miał jaja, albo był
      kompletnie niedoinformowany.
      • uzdek98 generalnie kazdy obcy w polskim miescie typu 20.10.08, 13:19
        grojec moze zginac za samo spojrzenie i nie musi wcale wygladac jak
        ten icek... odwazny facet...
      • util Re: Ja go normalnie podziwiam 20.10.08, 13:30
        zygmund napisał:

> Chłopak naprawdę miał jaja, albo
        > był kompletnie niedoinformowany.

A bierzesz pod uwagę, że to jego zachowanie było całkowicie
        normalne? Nie spodziewał się ataku ze strony polskich nastolatków -
        az taki ignorant z niego?
    • alex-alexander Re: Sąd udzielił upomnień nastolatkom, którzy zni 20.10.08, 13:07
      aurita napisała:

> szkoda ze w Polsce nie stosuje sie praktycznych kar: np. w Wie na
      cmentarzu zydowskim pomyc piec maceb, zamiesc liscie, pomalowac
      lawki... WLASNIE. MLODZI ZYDOZERCY DOBRZE WIEDZIELI CO ROBIA.
      SZKODA, ZE W POLSCE (JEDYNYM KRAJU W EUROPIE) NIE ISTNIEJE SPRAWNY
      APARAT SPRAWIEDLOWOSCI. PO SPRAWIE SADOWEJ POGLASKANO BANDZIOROW PO
      GLOWKACH, NO BO TO JESZCZE DZIECI, NIE WIEDZIELI CO CZYNIA. POLSKA
      MA JESZCZE FASZYSTOWSKIE OBLICZE.
    • zigzaur Gdyby ów 19-latek zaliczył służbę w IDF, to 20.10.08, 13:18
      sam jeden pogoniłby tych skinków na cztery strony świata.

Temu 19-letniemu Żydowi pozostaje jeszcze droga cywilno-prawna, gdzie będzie
      mógł wyprocesować odszkodowania za naruszenie godności osobistej.
      • buk-humor-dziczyzna katolibański Watykanoland-kiedy wymrze ta ciemnota 20.10.08, 13:27
        katolibański Watykanoland-kiedy wymrze ta ciemnota
        • afiag Re: katolibański Watykanoland-kiedy wymrze ta cie 20.10.08, 14:10
          Nigdy nie wymże, a tobie śmieciu jak się nie podoba to wyjazd.
    • eurypides77 Sąd wychowuje przestępców 20.10.08, 13:28
      Następnym razem czując się bezkarnie te wyrostki napadną albo zabiją
      kogoś.
    • smith-wesson Zatrudniacie po podstawowce do pisania tekstów? 20.10.08, 13:37
      "Pouczył nastolatki o tym, że źle postąpili" - maturę z polskiego
      zrób!!!!!!!
      • zigzaur Re: Zatrudniacie po podstawowce do pisania tekstó 20.10.08, 14:29
        Nie wiadomo, czy akurat to zdanie pochodzi od dziennikarza czy też jest
        dosłownym cytatem z wyroku.
        • spokojny.zenek Re: Zatrudniacie po podstawowce do pisania tekstó 20.10.08, 15:10
          zigzaur napisał:

> Nie wiadomo, czy akurat to zdanie pochodzi od dziennikarza czy też jest
          > dosłownym cytatem z wyroku.

Jakim cudem takie zdanie miałoby być cytatem z wyroku???

• conan-to-ja Re: Zatrudniacie po podstawowce agorowy standard 20.10.08, 15:39
        mierny ale wierny.
        Wystarczy aby zachowywał koszerna linie i jest spoko.
    • highalt [...] 20.10.08, 14:21
      • otis_tarda Re: Kodeks Karny po Zydowsku 20.10.08, 14:35
        Dla tych, którzy nie są biegli w zasadach polskiej pisowni, polecam słownik
        ortograficzny, plus jakiś podręcznik z okolic czwartej-piątej klasy podstawówki.
        Można się dowiedzieć
        a) tak skomplikowanych rzeczy jak pisownia nazw grup etnicznych (z wielkiej -
        "Polak", "Żyd", "Francuz", "Białorusin"
        b) tak skomplikowanych rzeczy jak pisownia przymiotników (z małej - "angielski",
        "polski", "żydowski", "chiński")
        c) wielu ciekawych rzeczy o polskich wyrazach. ("sąd", "postępować", "Talmud")
        d) wielu ciekawych rzeczy o składni ("poszukać polską wersję Talmudu". "Polskie"
        brzmi jak ze szmoncesu)
        e) wielu ciekawych rzeczy o interpunkcji

Dzięki temu demaskowanie Żydów i żydowskich spisków w sieci stanie się jeszcze
        przyjemniejsze!
      • ontos2 sandy i postempowac 20.10.08, 14:36
        oj goju, do gnoju z taką ortografią:)
        • highalt wiadomo 20.10.08, 14:48
          Wiadomo ze jak sie nie ma argumentow merytorycznych to sie czepia watkow
          osobistych, lub sie tworzy jakies inne dystrakcje...

Ja mieszkam za granica od 30 lat.. moj polski wymaga troche pracy bo wyjechalem
          z polski majac 10 lat... dziekuje ci.. ze zalezy tobie na tym abym dobrze pisal
          po polsku.. z czasem i wiekszym uzywanie napewno sie poprawi..

Iloma jezykami ty obracasz? Bo ja trzema..

a apropo Talmudu to prosze - odnosnik ponizej..

www.come-and-hear.com/editor/index.html

ontos2 napisał:

> oj goju, do gnoju z taką ortografią:)
          • dana33 Re: wiadomo 20.10.08, 17:02
            ja szescioma.

a propoS talmudu to prosze - odnosnik ponizej:

www.the614thcs.com/index.php?stowarzyszenie&hashID=c291ec5f3e460e6ee527dd230e28b8de
            • dana33 Re: wiadomo 20.10.08, 17:03
              aaaaa..... mieszkam poza polska 34 lata i ciagle pisze jeszcze
              dobrze.
              • highalt Re: wiadomo 20.10.08, 18:06
                Wiadomo jak sie zajumje sianiem zydowskiej propagandy na polskich forach 24/7 to
                i sie trenuje polszczyzne..

Wiecej trenigu mi tez nie zaszkodzi.. tylko ja bede sie zajmowac ujawniania
                prawdy o zydach i zydowstwie..

pozdrowienia..

dana33 napisała:

> aaaaa..... mieszkam poza polska 34 lata i ciagle pisze jeszcze
                > dobrze.
                • dana33 Re: wiadomo 20.10.08, 18:34
                  zauwazylam, ze zajmujesz sie ujawnianiem "prawdy" o zydach i
                  zydostwie... twoje zrodla sa po prostu powalajace...
    • rafikzabki Sąd udzielił upomnień nastolatkom, którzy zniew... 20.10.08, 14:39
      jak będzie miał 33 lata bedzie wygladał jak jezus popatrzcie na
      fotkę -uduchowiony koleś...
      Apo wystepach naszych milusińskich buraków na pewno przybył jeszcze
      jeden któy będzie w USA pisął o i opowiadał o antysemityzmie
      wyssanym z mlekiem matki -i czy tak bardzo się pomyslił?
      Szkoda tylko że sąd nie skazał ich na odkszodwoanie dla gościa i po
      mieśiacu praycna łasny koszt przy czyszczeniu obozów koncetracyjnych
      gdzies w Auschwitz czy coś...
    • nutka57 Minikara 20.10.08, 14:59
      to kpina, nie kara, dobrze, że sąd nie pogłaskał nastolatków po
      główce...ale gdyby pomyślał i skazał ich na prace społeczne na
      zanieczyszczonym kirkucie, to może uwierzyłabym, że w Polsce szanuje
      się prawo do innej, niż katolicka, wiary.
      • highalt Chlopakom nalezy sie nagroda 20.10.08, 18:12
        Karac to nalezy zboczonych zydow ktorzy sie lapcza na polskie dzieci...

nutka57 napisała:

> to kpina, nie kara, dobrze, że sąd nie pogłaskał nastolatków po
        > główce...ale gdyby pomyślał i skazał ich na prace społeczne na
        > zanieczyszczonym kirkucie, to może uwierzyłabym, że w Polsce szanuje
        > się prawo do innej, niż katolicka, wiary.
        • dana33 Re: Chlopakom nalezy sie nagroda 20.10.08, 18:38
          prawda? lapcza sie, morduja, a potem krew na mace idzie... :)
          • highalt Wlasnie! 20.10.08, 19:11
            Pora cos z tym zrobic..

dana33 napisała:

> prawda? lapcza sie, morduja, a potem krew na mace idzie... :)
            • dana33 Re: Wlasnie! 20.10.08, 19:14
              nu, to rob: do biegu...... gotowy...... staaaaart!!!!!
    • vanilla.dream Sprawa była-wyrok też. Czym koszerna się podnieca? 20.10.08, 15:01
    • dark_thorus Sąd udzielił upomnień nastolatkom, którzy zniew.. 20.10.08, 15:33
      Jebani rasiści..
      • highalt Re: Sąd udzielił upomnień nastolatkom, którzy zni 20.10.08, 19:40
        FUCK YOU JEW!!!

dark_thorus napisał:

> Jebani rasiści..
    • muerte.0 Sąd udzielił upomnień nastolatkom, którzy zniew.. 20.10.08, 15:33
      NARESZCIE SPRAWIEDLIWY WYROK. BRAWO SĄD. KONIEC Z DYKTOWANIEM PRZEZ ŻYDÓW CO
      MAMY MYŚLEĆ I CO ROBIĆ.
    • conan-to-ja [...] 20.10.08, 15:36
      • acs-13 spadkobiercy szmalcownikow i bandytow szczekaja 20.10.08, 15:47
        jak zwykle ..............
        To jest S K A N D A L !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i tylko w takim
        pojebanym i nad....wyraz-rasistowskim kraju moze tym bandyta ten
        bandycki czy ujsc plazem..
        Ale coz ??? mozna spodziewac sie po narodzie ktory jest
        wspolodpowiedzialny za mordy na wspolmieszkancow zydowskich a tylko
        dlatego ze sa pochodzenia zydowskiego...
        Zreszta nie spodziewalem sie inego wyroku , gorzej byloby jakby to
        bylo na odwrot a zydowskie nastolatki skopaly polskiego ciecia ,
        wtedy conajmniej dozywocie by ich czekalo..
        • conan-to-ja Re:spadkobiercy policjantó wysyłsający swe rodziny 20.10.08, 15:57
          do gazu szczekają .
          Potomkowie zboczonych morderców -ich gorliwi obrońcy nie pozwalający na
          pociągnięcie do odpowiedzialnosci strzykają śmierdzącą zgniłym czosnkiem ślina
          na pokolenie Kolumbów ,którym nigdy do pięt nawet nie dorastali .
          Podczas seansów nienawiści w Polsce zachowuja się jak bydło najpierw kładą się
          na torach i wieszaja na drutach , ze innych przejawach taniego , kiczowatego
          spekatklu nie wspomne a potem balują w hotelach pokazując całe bogactwo swej
          "kultury" . W Polsce zabili jedną kobiecine w Lezajsku , pobili wiele osób -nikt
          z nich noie zosatł pociągniety do odpowiedzialnosci -ALE OCENA ICH JEST
          JEDNOZNACZNA - POLACY OCENIAJA ICH TAK JAK NA TO ZASLUGUJA !!
          • acs-13 conan - spadkobierco szmalcownika 20.10.08, 21:50
            czyim spadkobierca jestes ?
            zobacz tutaj....uk.youtube.com/watch?v=c2kep90Sk10

ilekolwiek bys nie szczekal jestes jednym z nich na podanym adresie
            powyzej
            a teraz zejdz na klatke schodowa i obszczaj drzwi sasiada a
            najlepiej walnij kupola po bigosie jak to zule kolumbowie potrafia
            • acs-13 Re: conan - spadkobierco szmalcownika powiedz nam 20.10.08, 21:55
              ktory z nich jest twoim waflem ?wskaz nam tutaj swojego kolumba , do
              ktorego sie odnosisz ?

uk.youtube.com/watch?v=iu7EOU6fQG4&feature=related
        • highalt antybiotyk66 20.10.08, 18:33
          Antysemita = Antybiotyk

Zyd = Bakteria

Antybiotyk > Bakterii, a wiec

Antysemita > Zyda

acs-13 napisał:

> jak zwykle ..............
          > To jest S K A N D A L !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i tylko w takim
          > pojebanym i nad....wyraz-rasistowskim kraju moze tym bandyta ten
          > bandycki czy ujsc plazem..
          > Ale coz ??? mozna spodziewac sie po narodzie ktory jest
          > wspolodpowiedzialny za mordy na wspolmieszkancow zydowskich a tylko
          > dlatego ze sa pochodzenia zydowskiego...
          > Zreszta nie spodziewalem sie inego wyroku , gorzej byloby jakby to
          > bylo na odwrot a zydowskie nastolatki skopaly polskiego ciecia ,
          > wtedy conajmniej dozywocie by ich czekalo..
      • qwertyflo Re: Bezcczelni Zydzi-antypolscy mordercy mieszają 20.10.08, 20:39
        Wiesz, co widać ewidentnie w Twojej wypowiedzi? To, że masz
        kompleksy: że jesteś od innych gorszy, biedniejszy, głupszy etc.,
        etc. Więc dla podratowania samopoczucia wynajdujesz sobie kogoś,
        żeby go obrazić. Brawa za samoocenę.
    • pawlak_gliwice Sąd udzielił upomnień nastolatkom, którzy zniew... 20.10.08, 15:52
      typowe polaczki...
      coś takiego jak "pouczenie" nie powinno w ogóle istnieć
      roboty społeczne!
      • conan-to-ja Re: Sąd udzielił upomnień nastolatkom, którzy zni 20.10.08, 16:00
        Typowy czosnku wynoś się z Polski - nikt po takich jak ty płakac nie będzie .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka