util Teraz dopiero Lesio będzie kipiał. 20.10.08, 15:43 Chciałeś kąsać dzienikarzy? Oto dziennikarze. Bon apetit! Odpowiedz Link Zgłoś
pojebane_kartofle [...] 20.10.08, 15:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiseman_said [...] 20.10.08, 16:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: tusk = łukaszenko 20.10.08, 16:12 wiseman_said napisał: > nasz phłemieł ma POparcie jak łukaszenko na Białorusi. ****************************** Ty od urodzenia jesteś taki niekumaty, czy też jakiś wypadek nadwyrężył Ci zwoje? Co ma Tusk do chamskiego zachowania Kaczyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
sul_ziemi "Util", Lesio nie będzie kipiał. 20.10.08, 23:17 On, po prostu, dostanie sraczki. Odpowiedz Link Zgłoś
mejlmi Palikot miał rację 20.10.08, 23:36 Palikot miał racje, teraz dopiero się to okazuje. Gdzie raport o zdrowiu? Teraz powinniśmy już wszyscy żadać raportu o zdrowiu psychicznym prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Palikot miał rację 21.10.08, 03:17 mejlmi napisał: > Palikot miał racje, teraz dopiero się to okazuje. Gdzie raport o zdrowiu? Teraz > powinniśmy już wszyscy żadać raportu o zdrowiu psychicznym prezydenta! Przebadaj sie ty, wraz z gazeciarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
pestycyd Re: "Util", Lesio nie będzie kipiał. 21.10.08, 12:15 Jedyną sensowną rzeczą którą można zrobić kartoflom to przeżuć, połknąć i wysr.... Odpowiedz Link Zgłoś
pawman "Stokrotka będzie sypiać z rybami.."Don Kartofello 20.10.08, 17:12 kończ waść Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: "Stokrotka będzie sypiać z rybami.."Don Karto 20.10.08, 18:56 pawman napisał: > kończ waść ************************************ Żarty żartami, ale byłoby głupio gdyby (odpukać) Monice Olejnik coś się stało. Odpowiedz Link Zgłoś
wnerwiony_kurdupel Re: "Stokrotka będzie sypiać z rybami.."Don Karto 20.10.08, 19:01 maruda.r napisał: > pawman napisał: > > > kończ waść > > ************************************ > > Żarty żartami, ale byłoby głupio gdyby (odpukać) Monice Olejnik coś się stało. > > nie moge wam podać mojego prawdziwego nazwiska (ani brata), ale napisze, że mogła małpa nie wstawać, bo z siebie wychodzę, gdy kobieta jest za wysoka. do tego buty miała na obcasach! Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowy to sa skutki wylewu ... 20.10.08, 15:49 jest tajemnica poliszynela ze Kaczor mial wylew i stąd te zachowania, seplenienie i przekrecanie nazwisk (z hitem youtuba "borubarem" na czele). kazdy zorientowany bardziej w medycynie rozpozna te objawy poza tym samemu, nie trzeba miec wtykow w Pałacu. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Nie imputuj komuś chorób, bo cię może pokarać, 20.10.08, 16:24 albo juz pokarało - masz problemy ze słyszeniem - prezydent Kaczyński nie mówił nic o żadnym "borubarze" tylko frazę "Artur Boruc bardzo ..." zanim dziennikarzyk cofnął mu mikrofon. Odpowiedz Link Zgłoś
util Re: Nie imputuj komuś chorób, bo cię może pokarać 20.10.08, 16:30 Jasne... A Pereiro to Tusk powiedział. Bardzo bym chciał, żeby było inaczej, ale niestety Kaczyński ma problemy z zapamiętywaniem nazwisk z jednej strony i generalnie z wymową - z drugiej. Odpowiedz Link Zgłoś
pestycyd Re: Nie imputuj komuś chorób, bo cię może pokarać 20.10.08, 16:34 Nie piernicz głupot bo powiedział Borubar, Olejnik pomylił ze Stokrotką, Beenhakkera z Benałerem, a Polskę z oborą... Odpowiedz Link Zgłoś
mamab_pl Re: Nie imputuj komuś chorób, bo cię może pokarać 20.10.08, 19:01 Pominales Irasiada Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: Nie imputuj komuś chorób, bo cię może pokarać 20.10.08, 20:57 Przecież Monika Olejnik nie jest pierwsza,której to coś zwane prezydentem groziło.Przed nią był już pilot samolotu którym nasz "ukochany wódz"przyleciał do kraju i też mu groził że go zwolni. Druga sprawa i to już zakrawa na kpinę,że za cytowanie słów prezydenta będzie można być ukaranym,przykład z Lublina gdzie za "spieprzaj dziadu"aresztowano podchmielonego człowieka za obrazę prezydenta.Moim zdaniem to i tak łagodne stwierdzenie wobec człowieka o tak niskiej inteligencji jaką cechuje się Lech Kaczyński.Zaczynam twierdzić że poseł Palikot miał rację domagając się opinii lekarskiej o stanie zdrowia Lecha Kaczyńskiego.Ja też twierdzę że osoba o tak rozbudzonych emocjach i nie potrafiąca utrzymać ich na wodzy staje się niebezpieczna i nie powinna pełnić żadnej odpowiedzialnej funkcji,tym bardziej być prezydentem państwa. Przecież to się może stać nibezpieczne dla naszego kraju.A niech mu się to zdarzy na forum międzynarodowym czego nie można w takiej sytuacji wykluczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
janek344 Re: Nie imputuj komuś chorób, bo cię może pokarać 20.10.08, 16:42 Fakt, ze prezydent ma schizofrenie jest znany wszystkim, wiadomo, ze leczy się od 20 lat. Nikt tu niczego nie "imputuje".A inna sprawa, ze człowiek psychicznie chory prezydentem państwa byc nie powinien .Jego upieranie się przy pozostawaniu u wladzy bardzo szkodzi Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia20055 Olejnik z Kwaśniewskim - na kolanach 20.10.08, 22:38 Wywiady Moniki Olejnik z Kwaśniewskim były robione na kolanach. Pytania przygotowane, zatwierdzone, a odpowiedzi gładkie. Do Kaczorów za to ostro i prowokacyjnie. I doczekała się. Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Olejnik z Kwaśniewskim - na kolanach 21.10.08, 01:33 Czego? Gróżb karalnych? Odpowiedz Link Zgłoś
nabram Re: to sa skutki wylewu ...iniewydolności 20.10.08, 16:31 krążenia, stale sine wargi,krótki oddech, niemożność wypowiedzenia całego zdania na jednym wydechu. Może komuś "spieprzaj dziadu" podawał rękę ? ma zimne palce ? Leki stosowane przy niewydolności powodują jako skutek uboczny rozdrażnienie,lęki, biegunki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Re: to sa skutki wylewu ... 20.10.08, 16:47 Ciekawe, że raz te pbjawy ma raz nie ma..... Jak dlamnie przyczyna jest bardziej prozaiczna - prezydent nie stroni od alkoholu a głowy zbyt mocnej nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
g1tzb1051 Re: to sa skutki wylewu ... 20.10.08, 20:38 czekoladowy napisał: > jest tajemnica poliszynela ze Kaczor mial wylew i stąd te zachowania, > seplenienie i przekrecanie nazwisk (z hitem youtuba "borubarem" na czele). > kazdy zorientowany bardziej w medycynie rozpozna te objawy poza tym samemu, nie > trzeba miec wtykow w Pałacu. Niekoniecznie musiał mieć wylew. Seplenienie spowodowane jest brakami w uzębieniu a przękrecanie nazwisk zwykłą bezmyślnością. Odpowiedz Link Zgłoś
topolowka Re: to sa skutki wylewu ... 20.10.08, 21:12 czekoladowy napisał: > jest tajemnica poliszynela ze Kaczor mial wylew i stąd te >zachowania, seplenienie i przekrecanie nazwisk (z hitem >youtuba "borubarem" na czele). > kazdy zorientowany bardziej w >medycynie rozpozna te objawy poza tym samemu, nie > trzeba miec >wtykow w Pałacu. No wlasnie, mnie on tez jakos neurologicznie wyglada od dluzszego czasu, jakby jakis incydent krazeniowy mu sie zdarzyl po drodze. Sepleni, mamle, nie trzyma afektu, nie ma orientacji w przestrzeni... Odpowiedz Link Zgłoś
radzio5 Przeciez to typowe SB metody uznac za psychicznego 20.10.08, 16:06 zaszczuć. Trafił się Prezydent któremu zalezy na dobru tego kraju to trzba jak najszybciej zaszczuć, odwrócić uwage od chamastwa tuska i jego dworu... Odpowiedz Link Zgłoś
bnch Re: Przeciez to typowe SB metody uznac za psychic 20.10.08, 16:21 Nie widzisz, że ten człowiek sam się zaszczuwa takimi zachowaniami? Po co ktokolwiek miałby go kompromitować, skoro on robi to sam doskonale. Przykre jest, że prezydent RP, czy go lubimy, czy nie, mówi dziennikarzowi, że go zniszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
util No przecież sam Lesio z tym chamstwem wyskoczył. 20.10.08, 16:22 A jak Palikot upierał się, że "prezydent jest chamem" to mało kto wierzył. A to jednak rozgarnięty człowiek i wie, co mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak To jest juz koniec 20.10.08, 19:31 Badania sa konieczne. Emocjonalnie niestabilny facet prezydentem kraju. Odwolanie go w trybie natychmiastowym z powodu niemozliwosci sprawowanai funkcji jest konieczne. On jeszcze moze wojne wywola. Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Dziennikarze: Prezydent nie panuje nad sobą 20.10.08, 15:43 Lech Wałęsa - On panował nad tym co mówi jak był prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Woreczek Żółciowy Polski Lech Kaczynski !!! 20.10.08, 15:46 i.wp.pl/a/f/jpeg/9962/kaczynski_lech450.jpeg wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80271,5822097.html?i=1 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80271,5819515.html?i=3 Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Woreczek Żółciowy Polski Lech Kaczynski !!! 20.10.08, 15:54 hehehe 'bieglem bieglem ale sie zesrałem i nie dobieglem' a tyle burdelu narobił z tym szczytem... no co za kurdupel nieudacznik. ludzie na smietnik z tym złomem, po co czekac jeszcze 2 lata? Odpowiedz Link Zgłoś
jamjumetley Re: Dziennikarze: Prezydent nie panuje nad sobą 20.10.08, 15:50 Mówmy bzdury, obrażajmy innych ludzi, róbmy rzeczy niedopuszczalne i nieetyczne, a na koniec mówmy, że przecież on (druga osoba) robił tak samo. Podprowadź komuś wóz, a jak cię złapią to powiedz, że przecież Józek z drugiego piętra też ukradł... Wszystko będzie git. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowy Reklama Lukas B. - ja zaraz nie zapanuje nad soba 20.10.08, 15:52 czy ktos moglby powiesic za jaja tego madrego ktory poszcza na glownej wyborczej ta cholerna reklame lukas banku dzisiaj !!!!!??????? przeciez mnie zaraz szlag trafi! Odpowiedz Link Zgłoś
lernakow Re: Reklama Lukas B. - ja zaraz nie zapanuje nad 20.10.08, 16:04 A mnie ta reklama zmotywowała, żeby zablokować w przeglądarce tego typu zawartość od gazeta.pl. Mam teraz spokój, a im nalicza się kilkadziesiąt wejść dziennie mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowy Re: Reklama Lukas B. - ja zaraz nie zapanuje nad 20.10.08, 16:08 a jak to zrobiles ? ja mam adblocka w firefoxie chyba i nei dziala, dodaje do BLOCK listy a to g.... wyskakuje nadal? daj tu wskazowki na forum, moze w koncu GW pojdzie po rozum do glowy albo jakis kumatych handlowcow zatrudni, bo tak to zaraz przestane czytac moj ulubiony portal.. jak nie jakies "z czuba" na sporcie zamiast normalnego dziennikarstwa to cholerne reklamy od ktorych strona sie na wszystkie strony rozjezdza.... Odpowiedz Link Zgłoś
adomas Re: Reklama Lukas B. - ja zaraz nie zapanuje nad 20.10.08, 16:47 Mi adblock to blokuje. Wpisz sobie aby blokował taką regułę: ad.gazeta.pl/* ważna gwiazdka na końcu. I koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
tenare adomas, dzięki ci serdeczne !!!! 20.10.08, 17:16 Nie wiedziałem, jak tego adblocka ustawić, żeby mi nie wyskakiwały te durne reklamy w gazeta.pl. To działa !!!! Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
skrzych Re: adomas, dzięki ci serdeczne !!!! 20.10.08, 18:57 Moim zdaniem najlepszy filtr adblock'a (za mozillapl.org): [Adblock] /(/ad[\.sdv][^o])|(/ad/)/ /(advert|click|gemius|ban*er|view.atdmt.com)/ /\D(588|468|234|160|120)x(600|400|120|90|60)\D/ Używam od lat i jestem wielce kontent z efektów :) Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
pestycyd Re: Dziennikarze: Prezydent nie panuje nad sobą 20.10.08, 15:46 Przecież to oczywiste, że prezio ma problemy psychiczne. Widać to gołym okiem, jego wyborców można nazwać upośledzonymi w stopniu proporcjonalnym do ułomności kartofla Lecha Stokrotki. Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Re: Dziennikarze: Prezydent nie panuje nad sobą 20.10.08, 16:02 Za rok-dwa gO zapomnimy. Ale ja jeszcze moim wnukom bede pokazywal filmik pokazujacy polskiego "prezydenta" z tym jego psychopatycznym usmieszkiem komentujacym wypowiedz Premiera po angielsku. Ile kompleksow, prowincjalizmu, intrygi, jadu, .... i choroby!!! PS: Imho kaczka, niby kiedys arcyprawnik, dzisiaj by nie zdala matury, zaloze sie o ciezarowke Tyskiego. To juz bardziej wierze w ynteligecje niejakiej Begerowej. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Dziennikarze: Prezydent nie panuje nad sobą 20.10.08, 16:04 arcyprawnik od cytatów Lenina. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r "Małpa w czerwonym" nie była przypadkiem 20.10.08, 16:18 venus99 napisał: > arcyprawnik od cytatów Lenina. ************************** To jest naprawdę zdumiewające, jak taki matołek wspiął się tak wysoko. Ani intelektu, ani kultury, ani prezencji. Odpowiedz Link Zgłoś
pestycyd Re: "Małpa w czerwonym" nie była przypadkiem 20.10.08, 16:24 maruda.r napisał: > To jest naprawdę zdumiewające, jak taki matołek wspiął się tak wysoko. Ani > intelektu, ani kultury, ani prezencji. Jest reprezentantem narodu, a że większa część polaków jest durna to mamy durnego prezydenta. Dla przykładu porównaj prezydenta Czech... Stokrotka jest bliższy intelektualnie panu Kononowiczowi. Odpowiedz Link Zgłoś
wnerwiony_kurdupel Re: "Małpa w czerwonym" nie była przypadkiem 20.10.08, 18:46 maruda.r napisał: > venus99 napisał: > > > arcyprawnik od cytatów Lenina. > > ************************** > > To jest naprawdę zdumiewające, jak taki matołek wspiął się tak wysoko. Ani > intelektu, ani kultury, ani prezencji. nie moge podać mojego prawdziwego nazwiska, bo występuje tutaj inkognito, ale nie ma takiej krzyżówki, której nie rozwiązalibyśmy z bratem; potrafimy śpiewać we dwóch na jeden glos i razem mamy pięć garniturów. Odpowiedz Link Zgłoś
pestycyd Re: Dziennikarze: Prezydent nie panuje nad sobą 20.10.08, 16:14 wilhelm4 napisał: > filmik pokazujacy polskiego "prezydenta" > z tym jego psychopatycznym usmieszkiem > komentujacym wypowiedz Premiera po angielsku. Jest szczery uśmiech debila. Tak mi to wygląda. Nie wiem czy nie zwróciliście uwagi, że Lesio jest bardziej otępiały od swojego brata. Co ponoć jest typowe dla bliźniaków. Jeden, który urodził sie później zazwyczaj ma niższe IQ od swojego rodzeństwa, jest to związane z niedotlenieniem mózgu w fazie porodu. Chociaż mi się wydaje, że mózg prezydenta działa na zasadzie jonizacji powietrza. Odpowiedz Link Zgłoś
marszal80 Re: Dziennikarze: Prezydent nie panuje nad sobą 20.10.08, 15:47 obecnie prezydent nie ma aparatu represyjnego ktory moglby wykorzystac do "wykanczania" ludzi, lecz pewnie nie wszyscy pamietaja jak nakazal inwigilacje dziennikarzy "Rzeczpospolitej", dziwne ze ta sprawa przycichla bo z tego co pamietam to premier Tusk obiecal iz po wyborach bedzie jakas komisja sledcza, inwigilowanymi mieli byc Bertold Kittel oraz Anna Marszalek (jej nie jestem pewien), nie balbym sie tym razem ze grozby bylyby zrealizowane gdyz prezydent nie ma do tego narzedzi, ale wyraznie pokazuje jego stan emocjonalny, na pewno bylby w stanie co udowodnil bedac ministrem sprawiedliwosci, widac stare nawyki nie wymieraja Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: Dziennikarze: Prezydent nie panuje nad sobą 20.10.08, 15:53 Skad taka pewnosc, ze Lech K. nie jest w stanie zrealizowac swych grózb? Przeciez i w kraju, i na swiecie jest tyle sluzb, którym zalezy na permanentnym kryzysie politycznym w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
pestycyd Re: Dziennikarze: Prezydent nie panuje nad sobą 20.10.08, 16:36 Bo pan prezydent nie umie opracować a potem zrealizować planu politycznego a co dopiero gróźb karalnych. Sądzę że jedyne co jest w stanie zrealizować to uśmiechać się jak debil do kamery. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: Dziennikarze: Prezydent nie panuje nad sobą 20.10.08, 18:26 Jego starszy brat mial pistolet, który juz nawet kiedys wyciagal, grozac przeciwnikowi politycznemu. Ciekawe, czy ma nadal zezwolenie na bron i czy pistolet jest nadal w rodzinie? Odpowiedz Link Zgłoś
adiustator1 olejnik, żakowski... salon na komendę ! 20.10.08, 15:47 olejnik, żakowski... salon na komendę ! Odpowiedz Link Zgłoś
tomcio888 Re: I co napisales smieciojadzie? 20.10.08, 16:27 Nie obraził nikogo :-) Co Tobie się nie udało Odpowiedz Link Zgłoś
tepicpo Re: olejnik, żakowski... salon na komendę ! 20.10.08, 15:51 no i zapomniałeś o dyżurnej milewzicz :P Same "sławy" ... Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g Re: olejnik, żakowski... salon na komendę ! 20.10.08, 17:04 Za te sygnature to nalezy ci sie miano nieziemskiej szmaty,kropka. Wiesz, zycze ci takiej samej smierci,palancie. Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g Re: Nie życz innemu śmierci szmato ludzka 20.10.08, 20:52 Sam nią jesteś. Spróbuj zaprzeczyć. Palant z taką sygnaturą nie zasługuje na inne miano. Odpowiedz Link Zgłoś
presnetation1 Re: Nie życz innemu śmierci szmato ludzka 21.10.08, 12:51 Zasługuje na inne miano - zwykłej szmaty. Do ludzi go nie mozna porównać... Odpowiedz Link Zgłoś
komputerowy.model.ukladu ... 20.10.08, 15:51 jarek i jego popychadlo "prezydent" sami sie napedzaja w swojej obsesji jak przegraja z kretesem to tylko ich to utwierdzi ze salon i uklad dzialaja i sa wszechmocne uklad to wszyscy ktorzy nie podskakuja kiedy jarek przygrywa Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 [...] 20.10.08, 15:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker tłumaczenie na ludzki: 20.10.08, 15:51 Hauhauhau! Nie tykajcie pana, bo nie da mi kolacji! - powiedział poszczekation1 Odpowiedz Link Zgłoś
styp Re: tłumaczenie na ludzki: 20.10.08, 22:04 Monika się POpłakała nie było orgazmu Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: tłumaczenie na ludzki: 20.10.08, 22:08 Czyli? Jest juz stara. Nikt jej nie chce.ostalo tylko pluc.Na starosc. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: tłumaczenie na ludzki: 20.10.08, 22:12 presentation1 napisał: A zalosne baby w pluciu, sa straszne. > Czyli? > Jest juz stara. > Nikt jej nie chce.ostalo tylko pluc.Na starosc. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Phi.. Bratkowski, Żakowski też mi.... 20.10.08, 15:48 ...wielcy dziennikarze, zaczekajmy aż w sprawie zabiorą głos, gwiazdy medialne klasy Pospieszalski, Ziemkiewicz czy Janke.... Poczekajmy,aż swoje stanowisko wyśpiewa pisowska kataryna. Pan prezydent doskonale panuje nad swoimi nerwami. To, że p.Olejnik wyszła ze studia o własnych siłach jest chyba tego najlepszym dowodem.... Odpowiedz Link Zgłoś
marszal80 Re: Phi.. Bratkowski, Żakowski też mi.... 20.10.08, 15:51 w tym wykazie chwaly brakuje jeszcze joanny lichociej i wildstaina Odpowiedz Link Zgłoś
util Re: Phi.. Bratkowski, Żakowski też mi.... 20.10.08, 15:57 A Semka, "publicysta niezależny", a Miś "Postawiliśmy na zwykłą Polskę" Karnowski? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Phi.. Bratkowski, Żakowski też mi.... 20.10.08, 16:06 Cóż.... oni czekają na wytyczne medialne, które pomogą im zająć właściwe stanowisko w sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Phi.. Bratkowski, Żakowski też mi.... 20.10.08, 16:05 O oprócz wazelinsztajna i lichockiej mamy przecież innych pro patriotycznych dziennikarzy, do których należy zaliczyć całą redakcję Gazety Polskiej, chociażby... A pan prezydent panuje nad nerwami, jak Chuck Norris. I nie dał się sprowokować stokrotce i nie sięgnął po mały pistolecik, lub być może nie mógł go trzęsącymi się rękami namacać... Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 !!!!!!!!!!!!! 20.10.08, 15:48 ..ZARAZ SIĘ OKAŻE, ŻE WSZYSCY DZIENNIKARZE SĄ BE. I BĘDZIE KONFERENCJA W TV TRWAM....Heheheeee...BO JENO TYLKO TO PiSDZIELCZYM BRACHOLOM POZOSTAŁO..A NA RYŁO PADAJĄ RÓWNO. OBOJE... Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: !!!!!!!!!!!!! 20.10.08, 16:16 UUU tu się mylisz. Rydzyk przeciw PiSowi będzie. Święty Marek Jurek dostanie poparcie bo spermy nie marnuje. A Jarek ją w kiblu spuszcza więc grzech śmiertelny czyni. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 A jak "dziennikarze" rozumieją swój zawód ?? 20.10.08, 15:49 Tak rozumiem swoją władzę, że jestem od wykańczania ludzi, których nie lubię, których nie popieram, z których poglądami się nie zgadzam. To jest pojęcie władzy prymitywne, dyktatorskie Mógłby nam powiedzieć Jacek Żakowski, Najsztub, Michnik, Olejnik Ale im przecież wolno :) Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 adam_l27 , a jak ty i twoi kumple, szczurze z SB ? 20.10.08, 15:56 i.wp.pl/a/f/jpeg/9962/kaczynski_lech450.jpeg wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80271,5822097.html?i=1 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80271,5819515.html?i=3 trzeżwy prezydent PIS-u..hahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: A jak "dziennikarze" rozumieją swój zawód ?? 20.10.08, 16:04 To jest twój prezydent www.youtube.com/watch?v=3FMp9Ec3pcY więc wykonaj jego rozkaz i spiep* dziadu. Odpowiedz Link Zgłoś
ojciecswiety Kartofel oszalał !!!:))) 20.10.08, 15:49 Uwaga dzika skrobia ma pistolet:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zbigstar Dziennikarze: Prezydent nie panuje nad sobą 20.10.08, 15:50 To było wiadomo od dawna. Prezydent swego brata nie potrafi się kontrolować, jego żywiołem jest walka z mitycznym układem do którego należą wszyscy za wyjątkiem jego samego i brata. To oczywiste objawy urojeń paranoidalnych, który stale sie pogłębiają. Odpowiedz Link Zgłoś
fagusp Jak patrzę na Leszka K. 20.10.08, 16:14 to zaczynam w pełni doceniać zalety udkładu o nieproliferacji broni jądrowej. Wyobrażacie sobie kombinacje: prezio kurdupel + atomówka? Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny_dyzio Re: Dziennikarze: Prezydent nie panuje nad sobą 20.10.08, 15:50 Jak ktoś z Zespołem Aspergera może być głową państwa? Nie chcę obrażać chorych ludzi ale to nie jest właściwa osoba na tym stanowisku ------------------------------------------------------------------ -Kto wam da? -PiSda Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: Walter-Urban-Michnik 20.10.08, 15:54 Tak, liczba kończyn na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
wobo1704 Re: Walter-Urban-Michnik 20.10.08, 15:57 M.Olejnik uznała sprawę za zamkniętą przed wypowiedzią Kownackiego. W niedzielę (w www.radiozet.pl/Programy/ProgramSzczegoly.aspx? AudycjaId=491&PageIndex= cz.1.) wycofała sie z tego. I słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 adam_l27..jakim pozorom,świnio z SB ???? 20.10.08, 15:58 wyborcza.pl/1,75480,5222851,Fundacja_na_ciezkie_czasy.html Odpowiedz Link Zgłoś
wnerwiony_kurdupel ja-hitler-stalin 20.10.08, 18:42 nie mogę oficjalnie podać wam mojego nazwiska (ani mojego brata), ale powiem wam w tajemnicy, że bardzo dużo mnie łączy z panami wspomnianymi w tytule. Odpowiedz Link Zgłoś
safed Dziennikarze: Prezydent nie panuje nad sobą 20.10.08, 15:53 Ohoho, "Gazeta" staje na głowie, żeby zatrzeć brukselską błazenadę Donalda Tuska, któremu nagle spadła maska Cudotwórcy z Krainy Miłości. Ale problem polega na tym, że "Gazetę" mało kto normalny czyta, poza już wytresowanymi i sformatowanymi - więc do kogo właściwie adresowana jest ta kampania nienawiści? Manipulanci, zajmijcie się lepiej stanem polskich banków, zwłaszcza tych z byłymi premierami na czele, bo różnie o tym ptaszki śpiewają. Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: Dziennikarze: Prezydent nie panuje nad sobą 20.10.08, 15:54 > "Gazetę" mało kto normalny czyta, poza już wytresowanymi i > sformatowanymi To ty jesteś mało normalny, wytresowany czy sformatowany? Odpowiedz Link Zgłoś
stan011 Zgadzam się. 20.10.08, 21:31 ... i jeszcze jedno: przykład Zakowskiego jako "autorytet" dziennikarski jest śmiechu wart... Facet tak skompromitowany kelnerskimi wywiadami, m.i.n. z Kulczykiem może ,co najwyżej, poszpanować w "GW" Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Dziennikarze: Prezydent nie panuje nad sobą 20.10.08, 15:54 Przypominam, ze ten podwojny krasnal (niewazne czy z brodawka czy bez) nosil podobno przy sobie pistolet we windzie...... Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Dyzurni salonowcy 20.10.08, 15:55 Milewicz, Najsztub, Zakowski hm.... brakuje mi jeszcze Wolka ;-) Jestescie zalosni. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Dyzurni salonowcy 20.10.08, 15:59 Spójrz jakiego masz prezydenta i potem powiedz kto tu jest żałosny www.youtube.com/watch?v=3FMp9Ec3pcY mały, nadęty bufon. Myśli, że jak za komuny zrobił doktorat przy cichym poklasku władz PRL to już mu wszystko wolno? Dla mnie jest zerem bez kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma zawsze mówiłem, że L. Kaczyński to kabotyn 20.10.08, 15:55 ale, trzeba dodaźć, że może być ...niebezpieczny (kabotyn) a to już jest "nie do śmiechu" zwłaszcza, że o zgrozo jest prezydentem ! Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Kaczynski zanurkował w szambo..dotknął dna!!! 20.10.08, 15:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=74891904&a=74907348 newsgroups.derkeiler.com/Archive/Soc/soc.culture.polish/2008-08/msg01844.html Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: ..Milewicz,Zakowski.......... 20.10.08, 15:56 Czy pod Okrągłym Stołem nie było czasem braci Kaczyńskich? Ich wzrost wskazywałby na taką lokalizację, ale nie przypuszczałem że bawili się tam pałką. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq =====hahaha......... 20.10.08, 15:57 co nie zmienia faktu, że kaczor znowu dostanie po dupie za swoje wyczyny:))). najpierw okazało się, że pojechał na szczyt i gó... zrobił, bo nawet na wątek o gruzji się spóźnił, to jeszcze jak go wsadzili do popularnego programu, to znowu strzelił sobie w nogę. ten gość ma jakieś inklinacje do autodestrukcji:))) i nie powiem, żeby mnie to martwiło:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Re: Dziennikarze: Prezydent nie panuje nad sobą 20.10.08, 15:58 Ten chory, zakompleksiony, jadowity cepelijczyk nie obrazil dziennikarki czy wlasciciela firmy, ale zaatakowal przedstawicieli mediow, tzw. "3ciej wladzy", tj. filar politycznego ustroju = polskiej demokracji ! Czyli pogardzil naszymi prawami i oplul nas jako obywatelów !! Ten pacjent naprawde mysli, ze " r z a d z i "...... nooooonieeeeee: doslownie Rosja, Rasija, fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
men190 Monisia musi byc rzeczywiscie wk....aca 20.10.08, 15:58 Skoro Kwach chcial ja kiedys udusic (Co mam z Pania zrobic? Udusic?), a Kaczor chce ja wykonczyc. I na koniec cytat: "Dziennikarze byli tą inteligencką grupą zawodową, w której zwerbowaliśmy największą liczbę konfidentów. Jak znalazł się któryś jeszcze czysty, biliśmy się o to, kto ma go werbować" - ze wspomnien oficerow SB. Odpowiedz Link Zgłoś
langston bez wspolpracy z SB nie bylo by tych elyt:) 20.10.08, 16:15 bez wspolpracy z SB nie bylo by tych elyt:) Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Pisowcy! W obronie Pana Prezydenta i Jego Brata 20.10.08, 16:08 Towarzysza Jaroslawa oddajcie wszystko co posiadacie - rozum i pieniadze. Alleluja i do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman w domu opowiadała jak się jej pracuje 20.10.08, 18:59 po co od razu werbunek Odpowiedz Link Zgłoś
bigbezet Re: Monisia musi byc rzeczywiscie wk....aca 20.10.08, 20:05 Men190, zacietrzewiony człowieku, jak SB werbowało dziennikarzy, to chyba był "trochę" inny ustrój i inne media, hę? Tak w ogóle ile ci z PiS płacą za komentarze? Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 !!!!!!!!!!!!! 20.10.08, 16:00 TE wawa_PISZESZ: JA JESTEM INWALIDA 80%...JA BYM OPTOWAŁ NA 99%. OCZYWIŚCIE INWALIDA Z ZESPOŁEM NATRĘCTW...TY TO CHYBA prezent1, ALBO ojczytyiowy ZE ZRYPANEJ STRONKI polityczni.pl...BO COŚ MI TYM ŚMIERDZI... ---------------------------------------------------------------------- POLECAM: polityczni.pl/jaroslaw_kaczynski_,_21,12,07,audio,81,1282.html Odpowiedz Link Zgłoś
presentaton.1 Prezydent skonczył z paką pampersów... 20.10.08, 16:02 Sranko palce lizać,panie doktorze! Odpowiedz Link Zgłoś
yoonac Re: !!!!!!!!!!!!! 20.10.08, 16:08 Obaj Kaczyńscy mieli w dzieciństwie ciężkie zabawki na wysokich półkach i to teraz wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy dziwi mnie że Prezydent rozmawia z osobą Olejnik 20.10.08, 16:01 na jego miejscu poprosiłbym na rozmówcę redaktora Rymanowskiego . Odpowiedz Link Zgłoś
janusz114 Re: dziwi mnie że Prezydent rozmawia z osobą Ole 20.10.08, 16:30 Lepszy do ostrych starć z prezydętem byłby p Semka lub p. Pospieszalski.... Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia potrzebne ci ostre starcia ? a do czego ? 20.10.08, 16:44 do zafajdania kraju w którym żyjesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: ..Milewicz,Zakowski.......... 20.10.08, 16:01 Kiedy opozycja siedziała w więzieniu twój prezydent robił sobie doktoracik mając ciepłą posadkę. Prawo pracy w PRL. Śmiech na sali. www.youtube.com/watch?v=3FMp9Ec3pcY Pamiętaj, że dla prezydenta jesteś zwykłym dziadem, który ma spieprzac :( Odpowiedz Link Zgłoś