anakonda22 30.10.08, 13:54 ..MULARCZYK ZACZYNA BYĆ JEDNYM Z NAJBARDZIEJ WSTRĘTNYCH WASALI PiS-BOLSZEWII... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
presentation1 Umorzona adwokacka "dyscyplinarka" Mularczyka z... 30.10.08, 13:54 Czyli? Wielka wygrana mlodego adwokata Mularczyka z Trybunalem Konstytucyjnym.To dla pamieci.Prawda i prawo sie obronilo a nie ...falsz , zaklamanie bezprawia III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Umorzona adwokacka "dyscyplinarka" Mularczyka 30.10.08, 14:02 na czym polega ta "wielka wygrana"?wbrew krętactwom Mularczyka TK wydał orzeczenie. sprawa dowodzi jednego:w Polsce krętactwo popłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Umorzenia spraw - PO oszalała w oskarżeniach 30.10.08, 14:51 19 grudnia 2007 Warszawska prokuratura odmówiła wszczęcia postępowania w sprawie domniemanych nieprawidłowości przy przejęciu przez Fundację Prasową Solidarność w latach 90. kilku budynków w stolicy, w tym przy ul. Nowogrodzkiej. Grudzień 2007 Katowicka prokuratura umorzyła postępowanie w sprawie podsłuchiwania prezydenta Krakowa Jacka Majchrowskiego podczas wyborów samorządowych w 2006 roku. 8 lutego 2008 Poznańska prokuratura odmówiła wszczęcia postępowania w sprawie działań CBA wobec posłanki PO Beaty Sawickiej. 5 marca 2008 Warszawska prokuratura odmówiła wszczęcia postępowania w sprawie niegospodarności urzędników warszawskiego ratusza za czasów Lecha Kaczyńskiego. 10 lipca 2008 Warszawska prokuratura odmówiła wszczęcia postępowania w sprawie podsłuchiwania premiera Kazimierza Marcinkiewicza, które miał zlecić Lech Kaczyński. 8 sierpnia 2008 Warszawska prokuratura odmówiła wszczęcia śledztwa w sprawie złamania prawa przez Arkadiusza Mularczyka z PiS ujawniającego akta IPN. -- PO to kicz popkultury, żeruje na naiwności ludzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------PO znow sie osmieszyla-jak zwykle----------- 30.10.08, 15:08 Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ---Palikot jest wybitnym psychologiem------ 30.10.08, 15:11 Wybitniejszym niż Zygmunt Freud. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: ---Palikot jest wybitnym psychologiem------ 30.10.08, 17:25 Polska to kraj, w którym ciemnota z głupotą zdobyły patent na narodową mądrość, dlatego ta piss-kanalia ślizga się jeszcze po powierzchni. W każdym innym, normalnym kraju byłby na zawsze skończony. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: ------PO znow sie osmieszyla-jak zwykle------ 30.10.08, 17:26 Mularczyk - rumiany jak stalinowski ch...j. Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 shithead no co ty, on się podmalował 30.10.08, 17:49 żeby wyglądać jak lala, taki typ, hmm może typka, szuka kogoś. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Wow.. Gamoń stałeś się kompatybilny z systemem PIS 30.10.08, 15:08 Widzę i czytam, że już masz własne archiwum "IPN"..;))) Czy podsłuch sąsiadom też już założyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Umorzona adwokacka "dyscyplinarka" Mularczyka 30.10.08, 14:21 Gdzieś już kiedyś słyszałem ten tekst, prese... niech no ja sobie przypomnę ach,już wiem : Tu : www.youtube.com/watch?v=cnEJ0kY3GHo Odpowiedz Link Zgłoś
3cik Umorzona adwokacka "dyscyplinarka" Mularczyka z... 30.10.08, 13:55 To dobra wiadomość. Można łgać w żywe oczy i nikt nam nic nie zrobi. Jak się ta partia nazywała ? Prawo i co tam dalej ??? To jest jedna wielka KLIKA klika.bubb.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Umorzona adwokacka "dyscyplinarka" Mularczyka 30.10.08, 14:22 3cik napisał: > To dobra wiadomość. Można łgać w żywe oczy i nikt nam nic nie zrobi. > Jak się ta partia nazywała ? Prawo i co tam dalej ??? W skrócie...:"dwa kłamstwa i spójnik" - jak to ktoś celnie ujął. Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 !!! 30.10.08, 13:58 ..TE prezentowany z nr1: TY MI WYTŁUMACZ DLACZEGO JESZCZE Fidela J.Kaczyńskiego DOTĄD NIE UKARANO ZA PRZYZWOLENIE ZAGŁUSZANIA TELEFONÓW STRAJKUJĄCYCH PIELĘGNIAREK W CZERWCU 2006?...PRZECIEŻ TO BYŁO PRZESTĘPSTWO.. Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster ócz omam 30.10.08, 13:58 "jak niewierny tomasz twych szukałem ran, ale stwierdzic muszem, żeś bez winy pan"(*) (*) zalecane do śpiewania na porannych laudesach przez członków (pardonc) tk. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Pisowiec bez winy? 30.10.08, 14:01 Droga redakcjo, nie godzi sie takich herezji w powaznym czasopismie zamieszczac budzac konfuzje wsrod wyksztalciuchow. Trzeba tej winy lepiej szukac! Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: Pisowiec bez winy? 30.10.08, 14:05 i co z b. głośną sprawą Blidy dla której niektórzy chcieli odkładać wybory do czasu jej prześwietlenia przez komisję; komisja już rok prześwietla Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster sie zgadzamy 30.10.08, 14:07 nie moze być tak, żeby winy nie było w nim; gw - straciłaś węch?! a ten obleśny chłopiecy rumieniec na liczku! ergo wykreślony być musi z listy(*): adwokatów obywateli żyjących (*) niepotrzebne skreślić Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Pisowiec bez winy? 30.10.08, 14:15 Fakt, ta informacja może wzbudzić naprawdę poważny dysonans poznawczy u wykształciuszków:( Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Pisowiec bez winy? 30.10.08, 14:25 A ty nie zapomniałaś wklepać jakiegoś tekstu o korporacjach albo komunistycznej adwokaturze? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Pisowiec bez winy? 30.10.08, 14:34 Nieporozumieniem było już samo wszczęcie postępowania przez Radę Adwokacką, zwłaszcza, że poseł Mularczyk występował przed TK jako poseł, a nie jako adwokat. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Pisowiec bez winy? 30.10.08, 14:38 No to przy wyroku przeciwnym miałabyś materiał do plucia, a tak to nic nie wyszło i poinsynuować nie możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Pisowiec bez winy? 30.10.08, 15:02 Gdyby decyzja była inna, to oczywiste, że bym protestowała:) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Pisowiec bez winy? 30.10.08, 15:19 To chyba jasne dla każdego tutaj. I wynika to z twojego wrodzonego obiektywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Pisowiec bez winy? 30.10.08, 14:46 O, a tutaj napewno wyrok wydał komuszy sąd za przyzwoleniem Ćwiąkały: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,5866147,Monika_Olejnik_nie_musi_przepraszac_Targalskiego.html Teraz musisz poczekać na tekst w Najniezależniejsej Gazecie Polskiej która wyjaśni jakich zaniedbań dkonał komuszy sąd. Potem będziesz mogła wkleić linka. I oczywiście nie będzie miało znaczenia dla niezależności GaPola, że Targalski tam pisuje, i nie wywoła to skazy na niezależnym wizerunku Najniezależniejszej. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Pisowiec bez winy? 30.10.08, 14:52 Twoje naiwne tłumaczenie przypominania mi pewną scenę...;))) Czyli Mularczykowi można dać w mordę, jako człowiekowi oczywiście nie posłowi...:P Odpowiedz Link Zgłoś
magnat.olejowy Re: Pisowiec bez winy? 30.10.08, 16:18 Czyżby występując jako posel adwokat chwilowo przestawał byc adwokatem? Ciekawa koncepcja i nad wyraz nowatorska... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Pisowiec bez winy? - Oksymoron i tyle... 30.10.08, 14:28 Sama przynależność do pisowskiej camorry jest wystarczającym dowodem winy. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Pisowiec bez winy? - Oksymoron i tyle... 30.10.08, 14:36 Jesteś już kompletnie zaślepiony w tej swojej nienawiści do PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Pisowiec bez winy? - Oksymoron i tyle... 30.10.08, 14:50 Zupełnie się z Twoją oceną nie zgodzę. Co to znaczy nie nawiedzić prawa i sprawiedliwości te pojęcia są bliskie mojemu sercu, uwierz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Pisowiec bez winy? - Oksymoron i tyle... 30.10.08, 14:57 Żartuj sobie dalej... a tymczasem nie da się ukryć, że Twoją ‘działalność’ na tym forum inspiruje nie tyle Twoje gorące poparcie dla PO, ile jakiś irracjonalny lęk przed PiS:( :) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Pisowiec bez winy? - Oksymoron i tyle... 30.10.08, 15:02 Ocho... koleżanka Anwad uderzyła w znane z historii pisowskie przypowieści. Boisz się prawa i sprawiedliwości, masz coś "za uszami"..?...:))) Ja się nie boję, to pytanie retoryczne. A teraz Ty mi odpowiedz na pytanie: chcesz powrotu byłych komunistów? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Pisowiec bez winy? - Oksymoron i tyle... 30.10.08, 15:20 Napisałam o lęku irracjonalnym... O jakim powrocie byłych komunistów mówisz - nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Pisowiec bez winy? - Oksymoron i tyle... 30.10.08, 15:22 No wiesz... Wasserman, Gilowska i inni koledzy p.Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Pisowiec bez winy? - Oksymoron i tyle... 30.10.08, 15:38 Lepiej pogrzeb w życiorysach PO-wców. A co do Gilowskiej - fakt. Z całą pewnością współpracowała, ale sąd - jedynie z braku wystarczających dowodów - 'oczyścił' ją. BTW - może tak nie przyczepiaj się do innych, skoro sam należysz do tego samego zacnego grona tw... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Pisowiec bez winy? - Oksymoron i tyle... 30.10.08, 15:44 anwad napisała: > Lepiej pogrzeb w życiorysach PO-wców. Widzisz skarbie, różnica polega na tym że ja nie wymagam czystości ideologicznej od tych którzy w moim imieniu sprawują władzę. ie wymaga również aby byli to praktykujący katolicy. To zdecydowanie rożni nasze stanowiska w tej sprawie. Nie mam nic przeciwko Boniemu, przyznał się, a okoliczności nakłonienia go do współpracy wskazują na to że SB zapędziła go w narożnik ringu. Ba nie miałbym nic przeciwko Biskupowi Wielgusowi gdyby nie cała moherowa hipokryzja. > > BTW - może tak nie przyczepiaj się do innych, skoro sam należysz do tego samego > zacnego grona tw... Natomiast ten żarcik bardzo mi się podoba, świadczy o tym, że próbujesz poważną dyskusję zwieść na dekadenckie manowce absurdu ... Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Pisowiec bez winy? - Oksymoron i tyle... 30.10.08, 16:05 Ja wymagam dużej przyzwoitości od polityków (i dlatego właśnie irytuje mnie choćby Dorn czy Gosiewski). Natomiast nie mam zbyt wiele przeciwko Boniemu, bo tak się dziwnie składa, że on jeden chyba w tym rządzie robi coś konkretnego (i wydaje się być pokorny, w przeciwieństwie do wielu innych, którzy nawet jak mają coś na sumieniu, są pełni buty i bezczelni). A przeciwko biskupowi Wielgusowi i tej części hierarchii kościoła katolickiego, która jest przeciwna lustracji (wiadomo dlaczego), mam bardzo dużo - bo od nich właśnie powinno się szczególnie wiele wymagać. Hipokryzja kościoła jest nie do przyjęcia. Nie wiem, co w tym absurdalnego, że mógłbyś być tw... Dlaczego miałabym to z góry wykluczyć?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Pisowiec bez winy? - Oksymoron i tyle... 30.10.08, 17:05 anwad napisała: > Ja wymagam dużej przyzwoitości od polityków (i dlatego właśnie irytuje mnie cho > ćby Dorn czy Gosiewski). Czy jedynie sprawa alimentów dyskredytuje w Twoich oczach polityków? Zadziwiasz mnie, czyli wszyscy Ci, którym sąd nie zasądził alimentów są w pożo...;))) Co do reszty tego środowiska, którym tak zdajesz się być zauroczona to radzę sięgnąć do gazet z czasów gdy Ci panowie mieli okazję "dotknąć" władzy po raz pierwszy. I proponuję nie sugerować się tłumaczeniami tych panów że wszystko co zostało tam napisane to jedynie działania WSI mające na celu zdyskredytowanie ich kryształowo czystych postaci. > Hipokryzja kościoła jest nie do przyjęcia. Zgoda, bez warunkowo i bezdyskusyjnie zgoda. > > Nie wiem, co w tym absurdalnego, że mógłbyś być tw... Dlaczego miałabym to z gó > ry wykluczyć?:) Bo ja nie jestem na niczyich usługach, a to oznacza że "TW" w moim nicku jest tym samym co litera "A" w Twoim. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Pisowiec bez winy? - Oksymoron i tyle... 30.10.08, 17:27 To, jaki kto jest w życiu prywatnym, pokazuje, jaki może być w życiu publicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Pisowiec bez winy? - Oksymoron i tyle... 30.10.08, 17:45 Ale taki który w życiu prywatnym niczego nie dokonał jest już OK? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Pisowiec bez winy? - Oksymoron i tyle... 30.10.08, 18:01 To oczywiste, że lepiej nie założyć rodziny wcale (jeśli ma się inne w życiu ważne cele, którym się poświęca) niż założyć, a potem ją zdradzać. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Pisowiec bez winy? - Oksymoron i tyle... 30.10.08, 18:16 Awand myszko, czy Ty naprawdę wierzysz w to co napisałaś? Przeczytaj to jeszcze raz, a później porównaj swoje zdanie z archiwalnymi listami działaczy POP z okresu PRL. Pozwól mi zachować jednak szacunek do tego co piszesz i nie przepisuj takich sciem... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Pisowiec bez winy? 30.10.08, 14:26 Miszka... toż nikt nie powiedział, że on bez win. Jakby był bez winy to by się tak nie czerwienił, jak kłamał w trakcie swojego "życiowego" występu w TK. Zauważ, że gdy mówi prawdę ( czasami mu się to zdarza) to nie ma charakterystycznych czerwonych wypieków na twarzy. Zapewniam Cię, do poprawnej oceny wypowiedzi tego pana nie potrzeba wariografu...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Pisowiec bez winy? 30.10.08, 17:03 Sluszne sa twe slowa i sprawiedliwe, ale niestety tym bardziej pograzaja osoby odpowiedzialne za tresc artykulu! Coz stalo na przeszkodzie, by dac wieksze zdjecie, tak aby wypieki byly wyrazniej widoczne? Dlaczego nie opatrzono zdjecia odpowiednim komentarzem jednoznacznie wskazujacym na przyczyne ich wystepowania? Kto dopuscil do opublikowania wypowiedzi tego nikczemnika odpowiedzialnego za karygodne uniewinnienie klamcy Mularczyka i to bez komentarza odredakcyjnego? Wreszcie - dlaczego nie podjeto proby wyjasnienia powiazan, ktore wplynely na podjecie tak haniebnej decyzji? Na pierwszy rzut okaz widac, ze nieodpowiedzialny rzecznik dyscyplinarny dziala w Krakowie, a wiec tam gdzie Ziobro. To powinno wzbudzic podejrzenia. Nie mozna przeciez dopuscic do tego, zeby w umyslach zwlaszcza niewyrobionych czytelnikow zakielkowalo przekonanie, ze wina klamcy Mularczyka moze budzic watpliwosci. Z tego potem bierze sie faszyzm, klerykalizm, zasciankowosc i fanatyzm pisowki. Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 !!! 30.10.08, 14:05 ..I JESZCZE; TE prezentowany z nr1: TY NAM NAPISZ CO Fidel J.Kaczyński UCZYNIŁ POZYTYWNEGO DLA NASZEGO KRAJU, POPRZEZ DWA LATA SWEGO NIEUDACZNEGO PANOSZENIA SIĘ. POMIJAM FAKT ZAKŁADANIA PODSŁUCHÓW, WSZĘDZIE GDZIE SIĘ DAŁO...CZEKAMY NA ODPOWIEDŹ DEBILNY francuzie... ----------------------------------------------------------------------- UWAGA, ACHTUNG, WNIMANIE: bloguez prezentowanego1 WALI TROJANAMI I INNYM PARSZYWYM BADZIEWIEM..PEWNIE ZEMSTA PiS-BOLSZEWIEJ MAFII.... ...WANDZIK TY esbeku JAK TAK MOŻNA... Odpowiedz Link Zgłoś
persentation1 Re: !!! 30.10.08, 14:10 TY NAM NAPISZ CO Fidel J.Kaczyński UCZYNIŁ > POZYTYWNEGO DLA NASZEGO KRAJU, POPRZEZ DWA LATA SWEGO NIEUDACZNEGO PANOSZENIA > SIĘ. POMIJAM FAKT ZAKŁADANIA PODSŁUCHÓW, WSZĘDZIE GDZIE SIĘ DAŁO...CZEKAMY NA > ODPOWIEDŹ DEBILNY francuzie... Zrobił bardzo wiele, jak nikt nigdy do tej pory. To najwspanialszy człowiek jakiego Polska miała, zaraz po Janie Pawle II. Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 Re: !!! 30.10.08, 14:15 ..TE PUKNIJ SIĘ W SWÓJ DEBILNY DEKEL I IDŹ DO PSYCHIATRY... Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 Re: !!! 30.10.08, 14:22 ..co to znaczy bardzo wiele?..KONKRETY. TOBIE NIE JEST WSTYD PORÓWNYWAĆ DEWIANTA Fidela J.Kaczyńskiego DO J.P.II? M.INNYMI ZA JEGO PANOSZENIA BYŁY NAJWIĘKSZE PRZEKRĘTY PZPN-u...NIE WSPOMNĘ O PRÓBACH ZAKŁADANIA PAŃSTWA MILICYJNEGO....I PORÓŻNIANIU POLSKIEGO NARODU..CO CZYNI DO TEJ PORY.. Odpowiedz Link Zgłoś
langston a co w tym dziwnego?zachowali resztki przyzwoitosc 30.10.08, 14:18 a co w tym dziwnego? w ten sposob zachowali resztki przyzwoitosc o jekie ich nie posadzalem. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: a co w tym dziwnego?zachowali resztki przyzwo 30.10.08, 14:30 Przyzwoitości..???!!?? czy tej mierzonej skalą lojalności wobec prezesa? Zachowali się, jak typowa mafia korporacyjna zalękniona o swoje interesy, a gdzie dążenie do prawdy? Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: a co w tym dziwnego?zachowali resztki przyzwo 30.10.08, 15:54 ...a jaka byla prawda? ze MAGISTER Stepien sie obnazyl brakiem wiedzy i wyrzucil ze skladu dwoch sedziow nie zapoznawszy sie z faktami?:) Wlasnie to najbardziej zabolalo michnikowszczyzne! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: a co w tym dziwnego?zachowali resztki przyzwo 30.10.08, 16:04 Ależ nie. Przypomnij sobie, że P.Stępień uległ presji pisowskich wyjców, którzy jako swojego reprezentanta wypchnęli pewną bezkręgową kreaturę i zauważ że przywołany płaz mimo to palił się ze wstydu wykonując ściśle tajne zadanie godne najlepszych esbeckich pierwowzorów. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Kto "zachowali"??? 30.10.08, 20:26 ILu to było tych rzeczników, że używasz liczby mnogiej? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Ten wyrok dowodzi jednej sprawy.. 30.10.08, 14:18 Mianowicie takiej, że należy zdekomunizować Radę Adwokacką. Oczyszczenie Mularczyka z zarzutów nastąpiło zapewne pod perswazją "haków", jakie na przygotowujących decyzję szykował wybitny historyk G. z tym drugim ( jak mu tam...)przy współpracy z lękotwórczego lobby z IPN. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Jaki "wyrok"? Jaką "Radę"? 30.10.08, 20:27 O jakim "wyroku" mówisz? Gdzie tu jest jakaś "rada"? Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Umorzona adwokacka "dyscyplinarka" Mularczyka 30.10.08, 14:20 anakonda22 napisał: > ..MULARCZYK ZACZYNA BYĆ JEDNYM Z NAJBARDZIEJ WSTRĘTNYCH WASALI PiS- BOLSZEWII... Dajcie temu chłystkowi spokoj,kto bedzie lizał dupe temu małemu pedałowi?kiedy zrobicie krzywde temu glizdiłykowi Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----kolejna PO-razka Platfusow hehehe------------ 30.10.08, 14:20 Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 Re: -----kolejna PO-razka Platfusow hehehe------- 30.10.08, 14:28 ..RZECZYWIŚCIE; heheeee....A Fidel J.Kaczyński DEKLAROWAŁ, ŻE 99% CZŁONKÓW I SYMPATYKÓW PiS-DZIELSKIEJ MAFII, TO KATOLICY....ŚMIECHU WARTE..Z WYPOWIEDZI WSZYSTKICH WASALI PiS-BOLSZEWII, JEDYNIE MOŻNA WNIOSKOWAĆ, ŻE SĄ SZATANAMI...I TERO...Heheeee.... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: -----P.Palikot jest wielkim mężem stanu------- 30.10.08, 14:31 ..i wnikliwym obserwatorem rzeczywistości. To hasełko mi się b. podoba...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster donaldzie (taka guma?) - szczęśliwyś... 30.10.08, 14:32 boś z lateksu; miazmaty twoich zwolenników, ich chorobotwórcze wydzieliny, skróciłyby twój(każden jeden) żywot, gdyby przenikały do organizmu Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wyślij ten wierszyk do Rosiewiczowi.. 30.10.08, 14:36 Tak temu bardowi IV RP to do Twojego zgrabnego tekstu napisze muzykę. Zapewniam Ciebie, że to może być przebój na liście przebojów RM. Odpowiedz Link Zgłoś
mikwa Re: Umorzona adwokacka "dyscyplinarka" Mularczyka 30.10.08, 14:32 Klasyczny przykład zasady: "Kruk krukowi oka nie wykole". Przedstawiciele tzw palestry to jedna sitwa. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...POstkomuna przegrala.................. 30.10.08, 14:33 Mularczyk mial racje.Dajmy szanse mlodemu pokoleniu, nie opierajmy sie na politycznych trupach. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...POstkomuna przegrala.................. 30.10.08, 14:36 i dalej.Jezeli Polacy odrzuca doktryne postkomunistycznych autorytetow-wygra cala Polska.To sa i byli ludzie zwiazani z komuna. Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 Re: ...POstkomuna przegrala.................. 30.10.08, 14:39 ..POLITYCZNYMI TRUPAMI SA DWA ZAŚNIEDZIAŁE BRACHOLE...NIESTETY, ALE TAKA JEST ARCYPORAŻAJĄCA PRAWDZIWA OCZYWISTA OCZYWISTOŚĆ...NAWET ŚW.RYDZ ICH OLAŁ... Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Umorzona adwokacka "dyscyplinarka" Mularczyka z... 30.10.08, 14:34 Z uzasadnienia wynika wprost,że ci zawiadamiający o rzekomych zatajeniach posła Mularczyka wiedzieli doskonale ,że poświadczają nieprawdę ponieważ wystarczyło spojrzeć w dokumenty którymi dysponowali,czyli złożyli świadomie zawiadomienie o nieistniejących uchybieniach,a tym samym poświadczyli nieprawdę. I tak kolejna zbrodnia PiS-u okazała sie być zwykłym kłamliwym pomówieniem Stępnia ,Zolla i innych "ałtorytetów"sedziowskich i dziennikarskich. Czy któryś z tych łajdaków powie przepraszam ,wątpię by mieli tyle zwykłej ludzkiej przyzwoitości i odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 !!!!!!!!!!!!! 30.10.08, 14:35 ..I JESZCZE: POLECAM NAJBARDZIEJ IDIOTYCZNĄ STRONĘ PiS-KOMUSZYCH WASALI: polityczni.pl/wideoblogi_,_komentarze,box,60,1.html zenus TO PEWNIE GOSIU Z KURSKIM WALĄ TAKIE IDIOTYZMY.....KIEDYŚ WALIŁEM TAM OSTRO. NIESTETY CENZURKA I BLOKADA MEGO SERWERA....JAK ZA KOMUNY....ŚMIECHU WARTE...RÓBTA TAM WPiSY, A PRZEKONACIE SIĘ, ŻE TO JEST PRAWDA...POWODZENIA... Odpowiedz Link Zgłoś
persentation1 ..Kaczyński świety jak JP II........ 30.10.08, 14:38 Nie miejmy złudzeń, Jarosław i jego brat profesor Kaczyński, prezydent RP to następcy wielkiego Polaka Jana Pawła. Nie podnoście na nich nigdy ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: ..Kaczyński świety jak JP II........ 30.10.08, 14:41 Pozostala ci tylko wizyta u psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Kaczyński świety jak JP II........ 30.10.08, 14:41 Co chwile podszywujecie sie pod innych zmieniajac literki w nikach.Robicie to samo co SB.Patronem jest Wyborcza-kiedys byla Trybuna Ludu.Jestescie ZALOSNI Odpowiedz Link Zgłoś
persentation1 Re: ..Kaczyński świety jak JP II........ 30.10.08, 14:44 ty najlepiej wiesz co robila SB bo tam wlasnie pracowales. sam sie teraz podszywasz pod kogos kim nie jestes - patriotę Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 Re: ..Kaczyński świety jak JP II........ 30.10.08, 14:43 ..TE CIEBIE TO NAPRAWDĘ JE BIE...PO PROSTU BLUŹNISZ. ZNIEWAŻASZ OSOBĘ J.P.II...CZYSTA PROFANACJA OJCA ŚWIĘTEGO...A BÓG JEST SPRAWIEDLIWY I Z PEWNOŚCIĄ CIEBIE UKARZE. SROMOTNIE UKARZE. JESZCZE WSPOMNISZ ME SŁOWA... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Kaczyński świety jak JP II........ 30.10.08, 14:45 W Wyborczej czcza Lenina.Czekaja zeby dalej mordowac kosciol.Maja sympatykow PO.To dzis jak PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 Re: ..Kaczyński świety jak JP II........ 30.10.08, 14:47 ..Z PEWNOŚCIĄ JUŻ CIE KARZE, ODBIERAJĄC RESZTKI ZDROWEGO POMYŚLUNKU.... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: W takim razie kiedy będą dostepne w sprzedaży. 30.10.08, 14:59 Relikwie...;P Odpowiedz Link Zgłoś
persentation1 Re: W takim razie kiedy będą dostepne w sprzedaży 30.10.08, 15:02 tw_wielgus napisał: > Relikwie...;P ..Nie jesteś wystarczająco święty by je nabyć..... Odpowiedz Link Zgłoś
persentation1 ...Mularczyk............ 30.10.08, 14:46 Wielki mąż stanu. Widać po tych różowych polikach że jest dobry. Miejmy nadzieję że zostanie kiedyś prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Mularczyk............ 30.10.08, 14:49 Ty myslisz ze spoleczenstwo czy forumowicze , nie widza ze sie podszywasz pod innych.SB podszywala sie pod kulakow zeby ich mordowac.Pomagala PZPR i Trybuna Ludu.Dzis pomaga Wyborcza i PO.Jezeli ktos nacisnie na twoja prezencje Wyborczej-bedzie zaskoczony.Tam nic nie ma.U mnie jest wizytowka.Od wielu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: ...Mularczyk............ 30.10.08, 14:50 Towarzyszu Wajdzik wyraznie wam odbilo Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Mularczyk............ 30.10.08, 14:54 funny.Popierajacy Wyborcza-popieraja Solidarnosc Michnika i Kiszczaka.To to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
persentation1 Re: ...Mularczyk............ 30.10.08, 14:55 presentation1 napisał: > funny.Popierajacy Wyborcza-popieraja Solidarnosc Michnika i Kiszczaka.To to sam > o. Poza tym oni uwielbiają zupę klopsową. Podawaną ją zawsze na zjazdach PZPR. Wiadomo co to za korzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ...Mularczyk............ 30.10.08, 14:55 Witaj, Zgadzam się z Twoją diagnozą. Widocznie "odjechał" po grzybkach te z francuskich lasów nieco różnią się właściwościami od tych, które zbierał z Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
persentation1 Re: ...Mularczyk............ 30.10.08, 14:51 presentation1 napisał: > Ty myslisz ze spoleczenstwo czy forumowicze , nie widza ze sie podszywasz pod i > nnych. 3/4 dalo sie nabrac za 1 razem. to po pierwsze. po drugie - ty myslisz ze spoleczenstwo czy forumowicze nie wiedzą kto ty ? nigdy nikomu wprost nie odpowiedziales gdy pytal nadal nie zdajesz sobie sprawy z tego ze nie jestes wiarygodnym czlowiekiem tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 ..Mularczyk, to tępy, prawniczy muł.... 30.10.08, 14:53 Tacy jak on,ośmieszają środowisko prawnicze... Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: ...Mularczyk............ 30.10.08, 14:54 Towarzyszu Wajdzik rozmawiasz sam ze soba.Nie wiem czy psychiatra ci pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Uwaga!! na nowy pisowski spod wyborczy!!! 30.10.08, 15:31 www.youtube.com/watch?v=wy8pwd1mR4I&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Arkadiusz Mularczyk.................. 30.10.08, 14:55 Mlody prawnik, jak Dzymala, ogral Postkomune. Odpowiedz Link Zgłoś
persentation1 Re: ..Arkadiusz Mularczyk.................. 30.10.08, 14:56 Będzie tak wielkim prawnikiem jak PROFESOR Lech Kaczyński. Albo nawet Kryże. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Arkadiusz Mularczyk.................. 30.10.08, 14:58 Dzymala ogral liberalizm.I rozbiory.Mularczyk ogral najbardziej zbrodniczy system komunistyczny istniejacy w swiecie.Tez .Liberalne(w zaleznosci od zakretow historii)podejscie lewactwa najgorszej masci. Odpowiedz Link Zgłoś
persentation1 Re: ..Arkadiusz Mularczyk.................. 30.10.08, 14:59 I znów... wybaczcie, to z nerwów. Miało być Drzymała Odpowiedz Link Zgłoś
persentation1 Re: ..Arkadiusz Mularczyk.................. 30.10.08, 14:59 presentation1 napisał: > Mlody prawnik, jak Dzymala, ogral Postkomune. Przepraszam, jestem wielkim patriotą a nawet nie umiałem napisać Drzymała przez "rz" Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Arkadiusz Mularczyk.................. 30.10.08, 15:02 Bo ty jestes zwykly komunistyczny kapus, podszywajacy sie pod innych.Nalezysz do strefy ZOMO.I na tym koncze bezplatna, chlubna dzialalnosc na zaborczym forum.Na forum zarazy.Ide zrobic sjeste.Pozniej sie obudze i przeczytam wscieklosc zdrajcow Polski w swoim najwiekszym dzienniku czyli Wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
persentation1 Re: ..Arkadiusz Mularczyk.................. 30.10.08, 15:06 Nadal idziesz w zaparte. Wstydzisz sie swojej przeszłości? Do tego jesteś skrajnie nieobiektywny. Jak media ojca rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
persentation1 Re: Presentation1 miał w SB ksywke"D{rz}ymała" ! 30.10.08, 15:07 Dymała :D Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Presentation1 miał w SB ksywke"D{rz}ymała" ! 30.10.08, 16:48 A czymu? Bo isto fórt drzymoł w robocie (wyboczcie, we służbie). To tak po ślónsku, bo ón przeca służył w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
jarawa Posel Mularczyk to PiSowska polityczna qu.rva 30.10.08, 14:56 Posel Mularczyk to PiSowska polityczna qu.rva Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Wajdzik-presentation1, bawi sie w dziwice.... 30.10.08, 15:04 przypomina dziwke, która po latach "działaności" przystąpiła do Koła Dziewic przy sekcie RM...Coś jak Sobecka, czy Hojarska w politycznym bajzlu... Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 Re: Wajdzik-presentation1, bawi sie w dziewice... 30.10.08, 15:14 pierot6 napisał: > przypomina dziwke, która po latach "działaności" przystąpiła do > Koła Dziewic przy sekcie RM...Coś jak Sobecka, czy Hojarska w > politycznym bajzlu.. hihihihihi,.. Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster Re: Wajdzik-presentation1, bawi sie w dziwice... 30.10.08, 15:17 pierot6 napisał: > przypomina dziwke, która po latach "działaności" przystąpiła do > Koła Dziewic przy sekcie RM...Coś jak Sobecka, czy Hojarska w > politycznym bajzlu... presentation, to "dRZymała" starego SB... Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman a co z tymi co rzucali ochoczo kamieniami 30.10.08, 18:22 w aktach IPN nie ma czegoś o czym Mularczyk miał poinformować Trybunał Konstytucyjny, Mularczyk poinformował Prezesa TK o dacie o której podobno miał nie poinformować - i jak traktować tych wszystkich rzetelnych pismaków, polityków i sędziów którzy oskarżali Mularczyka o coś czego w rzeczywistości nie zrobił można go nie lubić [ja też go nie lubię] ale rzetelność należy zachowa zawsze kiedy Gazeta zacznie przywracać dobre imię Szeremietiewowi i Farmusowi Odpowiedz Link Zgłoś
dziewicawszechpolska Gejowska mafia sięga 30.10.08, 15:06 wyżej i dalej niż nam się wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Gejowska mafia sięga 30.10.08, 15:21 Analiza marzeń sennych pozwala na jakościową charakterystykę procesów nieświadomych. Wykazała, że w rejonie nieświadomym nie obowiązują prawa logiki, że istnieją tam pragnienia wzajemnie sprzeczne. Tego właśnie dowiódł wyrok jaki wydała rada adwokacka... PS. (!!!???) W dalszym ciągu..? Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: Gejowska mafia sięga 30.10.08, 17:56 dziewicawszechpolska napisała: > wyżej i dalej niż nam się wydaje a wydaje się wam, że gdzie sięga? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----kolejna pseudo-afera PO zakonczona buhahaha-- 30.10.08, 15:09 Tuskomatolki strzelaja slepakami i kapiszonami buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
persentation1 Re: -----kolejna pseudo-afera PO zakonczona buhah 30.10.08, 15:11 Ja wole nie wiedzieć czym ty strzelasz jak oglądasz RedTube.com Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 presentation-wajdzik, nie ciesz sie SB-ku, to nie 30.10.08, 15:13 koniec, to dopiero początek bulu dla mularczyka-muła... Odpowiedz Link Zgłoś
persentation1 ...Forumowicze............... 30.10.08, 15:10 Zamiast tu pisać swoje POchwalne posty powinniście iść do kościoła, albo zapisać się do osiedlowych kółek różańcowych i zrobić coś ze swoim życiem. Natchnąć je Duchem Świętym. A nie tak marnujecie czas. Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster Mularczyk przpomina osła ze stajni Leppera.... 30.10.08, 15:18 taki osołek-matołek... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86434921&a=86451177 Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: ...Forumowicze............... 30.10.08, 16:50 persentation1 napisał: > Zamiast tu pisać swoje POchwalne posty powinniście iść do kościoła, albo zapisa > ć > się do osiedlowych kółek różańcowych i zrobić coś ze swoim życiem. Natchnąć je > Duchem Świętym. A nie tak marnujecie czas. Z niektórych postów widać, że niektórzy już sie natchnęli duchem, ale nie świetym. Po łacinie "duch" to "spiritus". Odpowiedz Link Zgłoś