caius1 "Nie ma zgody prezydenta na ordery dla Gronkiew... 04.11.08, 07:13 No to najprawdopodobniej nie będzie zgody narodu na drugą kadencję Lecha Kaczyńskiego. I tyle. NiePis Odpowiedz Link Zgłoś
gugula "Nie ma zgody prezydenta na ordery dla Gronkiew... 04.11.08, 07:24 Jakiż to małostkowy człowieczek! Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 -!!!!- 04.11.08, 07:29 NA TEJ DEBILNEJ STRONCE MOŻNA POCZYTAĆ JAKIMI FANATYKAMI SĄ WASALE PiS-BOLSZEWI. wyjący stoczniowiec i zenus. ŚMIECHU WARTE: www.polityczni.pl/lech_kaczynski_bez_szans_na_reelekcje,,audio,51,2877.html#17851----------------------------------------------------------------------- ..KIEDYŚ PiSYWAŁEM TAM. NIESTETY NOMEJKO MNIE ZABLOKOWAŁ... Odpowiedz Link Zgłoś
tele_sfor Re: "Nie ma zgody prezydenta na ordery dla Gronki 04.11.08, 07:43 trzeba w końcu powiedzieć Pepinowi Małemu " spieprzaj dziadu". Odpowiedz Link Zgłoś
jo_asz Zazdrości im 04.11.08, 07:46 Nie wiem co może nim kierować poza czystą zawiścią. Odpowiedz Link Zgłoś
stanstan1 "Nie ma zgody prezydenta na ordery dla Gronkiew... 04.11.08, 07:49 Gdyby to byli panowie J.Kaczyński,Gosiewski i tp,to zgoda bylaby już przed siódmą rano,ale jakoś nikt z zagranicy nie chce ich odznaczać Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Po prostu;L.Kaczynski napluł Sarkozemu w twarz ! 04.11.08, 08:00 Kaczynski, cham, takim postępkiem dał dowód swojej nieobyczajności, prostactwa i tego ,że nie jest prezydentem Polski, tylko przywódcą antypolskiej opozycji PIS-RM... Odpowiedz Link Zgłoś
qreator Re: Po prostu;L.Kaczynski napluł Sarkozemu w twar 04.11.08, 08:17 pierot6 napisał: > Kaczynski, cham, takim postępkiem dał dowód swojej nieobyczajności, > prostactwa i tego ,że nie jest prezydentem Polski, tylko przywódcą > antypolskiej opozycji PIS-RM... Bierucik... Odpowiedz Link Zgłoś
gluchy A ja nie zgadzam sie by dalej pan kaczynski... 04.11.08, 08:12 ... zatrudniony na stanowisku prezydenta. I nie musze sie z tego nikomu tlumaczyc. A i tak wszyscy maja to w :D Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 biedny, zakompleksiony, zawistny kurdupelek... 04.11.08, 08:13 ciekaw jestem, czy ci, ktorzy to coś zrobili prezydentem nie wstydzą się teraz... ale pewnie nie... bo to te same matoły, dla których rydzyk jest patriotą, a nie złodziejem, natomiast drugi kaczorek najlepszym premierem Polski w historii niestety, nie wszystko da się leczyć... POlak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
qreator Mały ,zawistny kurdupel... 04.11.08, 08:15 i.wp.pl/a/f/jpeg/9962/kaczynski_lech450.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
qc Misja Koltunow 04.11.08, 08:15 deptac i szargac wszystko co Polacy stworzyli po 89. Lacznie z autorytetem Urzedu Prezydenta. Po drodze zostawili swoj nawoz w NBP, CBA TVP i gdzie tylko sie dalo. Dwa blizniacze koltunki nie spoczna az Polska przypominac bedzie chlew jedyne miejsce w ktorym czuja sie swojsko. Odpowiedz Link Zgłoś
kwanta29 "Nie ma zgody prezydenta na ordery dla Gronkiew.. 04.11.08, 08:19 Diabli biorą kordupla, bo jemu nikt nie da orderu nawet z kartofla. Odpowiedz Link Zgłoś
istvan73 Mały chamski gnojek 04.11.08, 08:29 To pokazuje prawdziwą naturę tego pokraki, to jest dobre na poziomie sołtysa Gnojowiska Małego, ale jako prezydent to po prostu zwykły gnój. Odpowiedz Link Zgłoś
z.potocki "Nie ma zgody prezydenta na ordery dla Gronkiew... 04.11.08, 08:29 Mały człowiek, a takim ludzikom to serce podobno się w gó...e tapla i dlatego tak reagują. Odpowiedz Link Zgłoś
qreator Najbrzydsze panśtwo w UE? Panstwo Kaczynscy ! 04.11.08, 08:35 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80271,5822097.html?i=1 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80271,5819515.html?i=3 Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Oblicze najwyższego reprezentanta Narodu 04.11.08, 08:38 Kłamczuszki, krętacze, zawistnicy i aroganci. Chciałoby się wierzyć, że prawica może mieć inną twarz, ale to zdaje się w Polsce niemożliwe. Najgorsze, że to dziś oblicze najwyższego reprezentanta Narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1966 "Nie ma zgody prezydenta na ordery dla Gronkiew... 04.11.08, 08:47 Jakie to niskie, miałkie, podłe, ale cóż " nie poradzisz vracie mój gdy na tronie siedzi ...." Odpowiedz Link Zgłoś
teborsuk "Nie ma zgody prezydenta na ordery dla Gronkiew.. 04.11.08, 08:49 ależ, się górale z s. rozawajowali; Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda prezio wolakow nasmarkal na Francuzow - jedyna nad 04.11.08, 08:49 zieja, ze Sarko ma jaja a nie kacze wydmuszki i przy najblizszej okazji wypusci kaczego szalenca, tak, ze bedzie sie z niego smiala cala Europa - co daj Boze, amen!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Uznał odznaczenia za nieprzyjazny akt Francji! 04.11.08, 08:54 Ten nadęty pyszałek gotów jest z powodu swojej małej, niskiej zawiści psuć stosunki polsko-francuskie. Przecież państwo francuskie nadając tym osobom wysokie odznaczenia wyraża wdzięczność dla nich za wkład w umacnianie stosunków polsko- francuskich (innym uzasadnieniem mogłaby być tylko jakś szczególna zasługa wyłącznie dla Francji, w tych przypadkach o nic takiego jednak nie chodzi). Tymczasem dęciak mówi mniej więcej coś takiego: "Ty, Sarko, uważaj komu dajesz Legię i czy on miał ode mnie ZEZWOLENIE na współpracę z twoim krajem. O tym, czy np. uhonorować Polaka zasłużonego w dziedzinie polsko-francuskiej współpracy kulturalnej, to decyduję ja, pezydĘt, dĘt, dĘt, dĘt, dĘt, dĘt, dĘt, dĘt, dĘt...". Odpowiedz Link Zgłoś
grisza.14 Czy Sarkozy wie już,jak opluł Go prezydent PIS-u? 04.11.08, 08:59 7 Listopada ,gdy Kaczynski, pojedzie na szczyt, ktoś powinien przypomnieć o tym fakcie prezydencję Francji... Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 "Nie ma zgody prezydenta na ordery dla Gronkiew... 04.11.08, 08:58 Kaczynski pisowski faraon Toten-cham-on moze pozwolic sobie na wszystko bo stoi ponad wszystkim a przede wszystkim ponad zdrowym ludzkim rozsadkiem i zwykla ludzka przyzwoitoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza.14 Wrogi akt prezydenta PIS-u,wobec Francji.... 04.11.08, 09:02 to naprawde cięzki jełop... i.wp.pl/a/f/jpeg/9962/kaczynski_lech450.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
lapeste Re: "Nie ma zgody prezydenta na ordery dla Gronki 04.11.08, 09:04 Ciezko zyc w kraju ktorego prezydent zachowuje sie jak postrzelony i rozkapryszony gowniarz. To nie on przyznaje te odznaczenia. To wyraz uznania innych dla przyszlych oznaczonych. Do czasu gdy Polske bedzie reprezentowal ten zalosny, nadety bubek, bedziemy posmiewiskiem calego swiata. Zalosne! Odpowiedz Link Zgłoś
panzer_lehr PjS ja joX zovszą drońsjva.? 12.11.08, 20:18 : wrojoz napisało: : : Stefan Konstanty Myszkiewicz-Niesiołowski - to pełne nazwisko polityka Platformy, który denerwował się, że IPN nie umieścił go na liście represjonowanych w czasach PRL - podobnie jak nie ma tam Lecha Wałęsy i Tadeusza Mazowieckiego. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86768823&a=86779864 Odpowiedz Link Zgłoś
panzer_lehr "Nie ma zgody prezydenta na ordery dla Gronkiew... 12.11.08, 20:17 ~ flyb52 napisało: ~ ~ Kaczynski pisowski faraon Toten-cham-on moze pozwolic sobie na ~ wszystko bo stoi ponad wszystkim a przede wszystkim ponad zdrowym ~ ludzkim rozsadkiem i zwykla ludzka przyzwoitoscia. I Główny kierunek tych naszych propozycji w tych najbliższych miesiącach to radykalne uproszczenie prawa gospodarczego, prawa podatkowego i trybu poboru składek ZUS. Wprowadzenie ale wreszcie na serio zasady jednego okienka przy zakładaniu firmy, usprawnienie sądownictwa gospodarczego i realne skrócenie okresu sądowego egzekwowania należności . forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86768823&a=86776172 Odpowiedz Link Zgłoś
werato "Nie ma zgody prezydenta na ordery dla Gronkiew.. 04.11.08, 09:02 Kacze łajno zawsze zostanie kaczym łajnem ,i przy następnych wyborach trzeba o tym pamiętać Odpowiedz Link Zgłoś
kay11 "Nie ma zgody prezydenta na ordery dla Gronkiew... 04.11.08, 09:05 Mali ludzie - zawistni, zazdrośni, ponieważ nigdy takich wyróżnień nie otrzymają- jedynie moga sami sobie przyznać Orła Bialego - czekam aż wreszcie ich wykopiemy ...jeszcze tylko 2 lata... Odpowiedz Link Zgłoś
qc Niepodworkowy wychowanek 04.11.08, 09:10 jedzie na szczyt. Bedzie podawal przyzwoitym ludziom swoja spocona dlon do uscisku, jak zwykle nie nawiazujac kontaktu wzrokowego. Zoliborski zalosny, prostacki Cham. Odpowiedz Link Zgłoś
wejsunek on nie jest z Żoliborza.. 04.11.08, 10:49 na Żoliborzu mieszkaja porządni ludzie... potomkowie Oficerów legionowych oraz potomkowie wymordowanej inteligencji Warszawskiej.... owszem do opuszczonych domów albo ukradzionych komuniści wpuscili trochę ludzi na dziwnych zasadach... a Kaczyńscy są właśnie z takiego nadania... Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster prezydent PIS-u prosi,by na niego nie głosować !!! 04.11.08, 09:18 jego wybryki,tępota, to nic innego,jak prośba do Polaków; Nie głosujcie na mnie i mojego brata, już nigdy !!! Odpowiedz Link Zgłoś