mlasskacz 06.11.08, 19:44 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merian3 Poseł Kurski zatrzymany przez policję 06.11.08, 19:49 Zuch! Prawdziwy wzór cnót chrześcijańskich... Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger [...] 06.11.08, 20:06 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cz1t3r moja i twoja nadzieja 06.11.08, 20:10 :-) i na pewno wielu innych wyborców Odpowiedz Link Zgłoś
wnerwiony_kurdupel moja szkola :) 06.11.08, 22:08 nie moge wam podać mojego prawdziwego nazwiska (ani mojego brata), ale powiem wam, że jacuś zachował się jak należy. :) jechał w konwoju i ja mówie, że wszystko dobrze, a przecież to ja jestem zwierzchnikiem nad zwierzchnikami. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Ci policjanci to zwyczajni partacze, bo zawodowcy 06.11.08, 22:21 ...najpierw by rzucili udającego idiotę posła na glebę, zakuli w kajdanki, wlepili na grzbiet kilka pał i po takim (wstępnym) przygotowaniu delikwenta zapytali co on za jeden i w jakim celu jechał za konwojem. Odpowiedz Link Zgłoś
mrm67 bullterier nie załapał się na samolot 06.11.08, 22:24 (znajomi widzieli, jak przebierał nóżkami w Rębiechowie) i postanowił się przejechać, z właściwym sobie szacunkiem dla Prawa i Sprawiedliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Prymityw i Syf to sól tej ziemi. Pośle Kó...ki, mo 06.11.08, 23:03 rdo ty PiSdowska! Odpowiedz Link Zgłoś
slon2002 mój Mruczuś maIQ trzy razy większe niż 90%posłów 07.11.08, 09:50 Mruczuś to moja kotka. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: Ci policjanci to zwyczajni partacze, bo zawod 06.11.08, 22:30 O! I to jest słuszna kącepcja! ;-) - wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna zabili się Haider i Geremek, nie Kurski 07.11.08, 09:35 . Odpowiedz Link Zgłoś
dziwnoknurski Ciekawe ile mnie by kosztowała taka jazda? 06.11.08, 19:51 Dlaczego immunitet chroni przed takimi ewidentnymi sprawami jak złamanie przepisów drogowych? Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Re: Ciekawe ile mnie by kosztowała taka jazda? 06.11.08, 23:10 Bo wystawienie posłowi mandatu godziło by w podstawy demokracji w Polsce i świadczyłoby o prześladowaniu politycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Ja mam inne pytanie 07.11.08, 08:39 Ja mam inne pytanie: Kto głosował na tego bałwana i dlaczego tacy ludzie jak on mogą się w Polsce dowolnie głęboko skompromitować, a dalej mają poparcie wyborców?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
novembre Poseł Kurski zatrzymany na policyjnej blokadzie 06.11.08, 19:52 A gdyby tak dla odmiany pan posel pokierował się rozumem..? Przepisami..? Odpowiedz Link Zgłoś
misiek197 [...] 06.11.08, 19:54 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Poseł Kurski zatrzymany przez policję 06.11.08, 19:56 Pewnie był nieźle naćpany... Odpowiedz Link Zgłoś
ch3heg Re: Poseł Kurski zatrzymany przez policję 06.11.08, 19:59 "Co trzeci włoski deputowany zażywa narkotyki - wynika z testu przeprowadzonego przez ekipę programu telewizyjnego "Iene" ("Hieny"), którego najnowszy odcinek na ten temat zostanie wyemitowany we wtorek. Podana w mediach informacja o rezultatach testu narkotykowego wywołała burzę wśród polityków. Testowi poddano 50 deputowanych, i to bez ich wiedzy, co najbardziej oburzyło parlamentarzystów. Autorzy programu nie ujawnili dotychczas, do jakiego uciekli się fortelu, by sprawdzić, jak wielu członków niższej izby parlamentu zażywa narkotyki. Z testu wynika, że obecność różnego rodzaju substancji odurzających - od haszyszu po kokainę i marihuanę - stwierdzono w organizmach jednej trzeciej badanych. Koniec końców zablokowano emisję tego programu. Ciekawe ilu polskich polityków zwłaszcza z prawej strony lubi czasem wciągnąć kreskę koksu." PO chyba obiecało zniesienie immunitetu, jeśli mnie pamięć nie myli... Odpowiedz Link Zgłoś
gregman77 Re: Poseł Kurski zatrzymany przez policję 06.11.08, 20:23 tylko ze niestety czesc spoleczenstwa kolejny raz uwierzyla pisołamaczom prawa i po nie zdobylo wiekszosci... Odpowiedz Link Zgłoś
mnbvcx on nie musi cpac 06.11.08, 20:43 by zachowywac sie jak czlowiek w odmiennym stanie swiadomosci Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Poseł Kurski zatrzymany przez policję 06.11.08, 21:33 Tylko że niestety ktoś wyraźnie (acz z mamrotaniem) zapowiedział programowe wetowanie wszystkich inicjatyw Platformy Obywatelskiej a w dodatku nie chce ujawnić swego stanu zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok własnie tacy kret 06.11.08, 21:40 yni są politykami w naszym biednym kraju! kurski, kaczynscy, gosiewski - odnowa moralna na całego! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwyburzuj Prawo i sprawiedliwosc? 06.11.08, 19:57 Poslowie PiSu maja prawo i sprawiedliwosc w tylnej dolnej czesci ciala. Jak dlugo beda takie kryminalne elementy jak ten posel pasozytowac na naszych podatkach? Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk49 A na obecność C2H5OH to jaśnie pana posła 06.11.08, 19:58 przebadano? Dmuchał w "balonik"? Bo to wygląda na jazdę na podwójnym gazie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinmaz31 Został złapany na gorący uczynku 06.11.08, 19:58 Został złapany na gorący uczynku więc immunitet go nie chroni tyle że Policja boi się zatrzymywać łachów z immunitetami nawet w takich sytuacjach Odpowiedz Link Zgłoś
kodem_pl pies znowu lze (jak pies) 06.11.08, 23:19 Czyli byl uczestnikiem konwoju, ale chetnie by go wyminal, tylko nie mogl, bo jechal przepisowo. A to, ze nieprzepisowo nie zatrzymal sie do kontroli jest jednak przepisowe. Predkosci mial na bank rowniez przepisowe. No i kierowal sie najwyzszym poczuciem troski... Kto na tych scierwojadow glosuje?! Odpowiedz Link Zgłoś
dornjuan Kurskiemu stanowiącemu prawo zalecam egzamin 06.11.08, 19:59 Kurskiemu stanowiącemu w tym kraju prawo zalecam ponowny egzamin na prawo jazdy. Manewr , o którym mówił to wyprzedzanie a nie wymijanie.Jacy posłowie takie prawo ale czegóż można wymagać od PISowskich miernot. Odpowiedz Link Zgłoś
zwyklaosoba Poza zabudowanym można wyprzedzać uprzywilejowany 06.11.08, 20:54 pojazd. Ale poseł tego nie musi wiedzieć. On wszak tylko głosuje ustawy i nie musi ich znać. Od tego jak głosować ma prezesa partii. Wstyd, Panie pośle znany z publicznych kłamstw !!! Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Kurskiemu stanowiącemu prawo zalecam egzamin 06.11.08, 21:41 dornjuan napisała: > Kurskiemu stanowiącemu w tym kraju prawo zalecam ponowny egzamin na prawo > jazdy. Manewr , o którym mówił to wyprzedzanie a nie wymijanie.Jacy posłowie > takie prawo ale czegóż można wymagać od PISowskich miernot. Przecierz bylo glosno o Kurskim jak dostał prawo jazdy,Kurski to matołek,powinien dostać palą potym swoim łbie,Kurski jak tam z twoim napletkiem? chodzą słuchy ze ci gnije karaś. . Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Co za kraj 06.11.08, 19:59 Byle śmieć z immunitetem może stawiać się ponad prawem... Odpowiedz Link Zgłoś
zpkw Re: Co za kraj 06.11.08, 22:59 Jak można napisać o kimś "śmieć"? ..... trzeba być nie tylko burakiem ale i skończonym .... Acha, ja nie cierpię posła Kurskiego, uważam że jest po prostu kanalią ALE to jednak człowiek... Panie abstracto .. a może ekstrakto ...z zgłupoty ... Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Co za kraj 06.11.08, 23:28 zamknij się, znalazł się qrwa humanista Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Poseł Kurski zatrzymany na policyjnej blokadzie 06.11.08, 20:01 Poseł Jacek Kurski jest z samej nazwy prawy i sprawiedliwy. On prawa przestrzegać nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: Poseł Kurski zatrzymany na policyjnej blokadz 06.11.08, 21:28 battosai napisał: > Poseł Jacek Kurski jest z samej nazwy prawy i sprawiedliwy. On prawa > przestrzegać nie musi. Bo on jest prawem. I sprawiedliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Jak policja śmiała zatrzymać Kurskiego? 06.11.08, 20:01 I po co go zatrzymywała? Machnął frajerom legitymacją i pojechał dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
ka-dwa Poseł Kurski zatrzymany na policyjnej blokadzie 06.11.08, 20:02 Ale o co tyle rabanu. Przecież "nic specjalnego się nie stało" - żałosne.... Odpowiedz Link Zgłoś
koniu150 Re: Poseł Kurski zatrzymany na policyjnej blokadz 06.11.08, 22:41 bezprawie i niesprawiedliwosc www.bezposrednio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
asjabc Poseł Kurski zatrzymany na policyjnej blokadzie 06.11.08, 20:03 Ależ to palant!!!!!!! Chociażby przyznał się i byłoby mu głupio. Ale nie on jeszcze cwaniakuje, że jest cacy. Zero pokory, zero rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
cz1t3r jazda pod wpływem immunitetu 06.11.08, 20:09 Ciekawe, kiedy ten "sługa narodu" kogoś zabije. I czy wówczas też machnie legitymacją partyjną i sejmową i pójdzie dalej. Pewnie tak. Immunitet rzecz święta, chroni takich kmiotów przed rzeczywistym prawem i rzeczywistą sprawiedliwością. Skądinąd, gdy ja zdawałem prawo jazdy to obowiązywał przepis, że pojazd uprzywilejowany w terenie niezabudowanym można wyprzedzić. Oczywiście w granicach dopuszczalnej prędkości - o czym zapewne pan kurski nie raczył pamiętać. Przecież ma immunitet. I w ogóle o co ta afera, nagonka polityczna? Odpowiedz Link Zgłoś
wbka1 Z najwyzszym poczuciem odpowiedzialnosci, ktore... 06.11.08, 20:10 mna kieruje, stwierdzam, zes posle niespelna rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
wbka1 Poseł Kurski zatrzymany na policyjnej blokadzie 06.11.08, 20:12 ------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Re: Poseł Kurski zatrzymany na policyjnej blokadz 06.11.08, 20:21 Tak, to też była moja pierwsza myśl... Odpowiedz Link Zgłoś
karex5 Poseł Kurski zatrzymany na policyjnej blokadzie 06.11.08, 20:14 To wyjątkowy buc i megaloman!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mracek Czy zostanie wyrzucony z PiSu? 06.11.08, 20:15 Dorna wyrzucono za to, ze poprosil sad o obnizenie alimentow, poniewaz zaczal zarabiac mniej. A czy Kurski zostane wyrzucony za piractwo drogowe? Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Już go raz wyrzucono 06.11.08, 20:45 Ale złożył samokrytykę i przyjęto go z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
snajperos Ktos tego durnia do sejmu wybral... 06.11.08, 20:20 Ktos tego durnia do sejmu wybral... Odpowiedz Link Zgłoś
honecker32 Re: Ktos tego durnia do sejmu wybral... 06.11.08, 22:54 Az sprawdziłem - Gdańsk Odpowiedz Link Zgłoś
zwirekiwigura Poseł Kurski zatrzymany na policyjnej blokadzie 06.11.08, 20:21 Ciekawe ile promili mialo to "poczucie odpowiedzialnosci" posla Kurskiego... Odpowiedz Link Zgłoś