05.09.10, 11:41
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • morgianna Re: piekne usta 05.09.10, 12:48
      Kupiłam sobie produkt o podobnym działaniu firmy Dermalogica w teorii miał on
      poprawić kondycję skóry ust, zmiękczać wygładzając ich powierzchnię oraz
      zmarszczki wokół nich. W składzie min.peptydy ,kwas hialuronowy ,brzmiało
      dobrze więc wyskoczyłam bez głębszego zastanowienia ze 120 zł
      Po kilku tygodniach stosowania stwierdzam że to największy niewypał jaki do tej
      pory nabyłam w drodze kupna , nie dość ze nie spełnił obietnic producenta to
      skutecznie zrujnował stan moich wypielęgnowanych ust., jeszcze nigdy nie miałam
      takiej masakry.
      Wysuszył do tego stopnia że zaczęły mi pękać , boleć , łuszczyc się . Nie wiem
      jak firma o tak dobrej renomie może sobie pozwalac na wypuszczanie takich bubli.
    • pretensjaa Re: piekne usta 05.09.10, 13:11
      Ja mam to szczęście, że nie muszę nic robić. :P
      • sloneczna.dziewczyna Re: piekne usta 05.09.10, 13:29
        Ja również. ;-)
        • niki_s Re: piekne usta 28.01.11, 11:47
          Ja od dwóch tygodni używam odżywczego balsamu do ust firmy Sanoflore i jest niezły. Z każdym dniem usta stają się coraz jędrniejsze i ukojone (myślę, że niebawem dojdą do stanu jakiego bym sobie życzyła - dam znać;). Wielkim plusem jest to, że balsam po nałożeniu utrzymuje się długo na ustach, nawet mimo iż spożywa się posiłki i napoje. Mógłby mieć tylko lepszą konsystencję, bo nieco za bardzo się klei i ciężko go dozować.
          • magic.only Re: piekne usta 29.01.11, 00:52
            Również znam odżywczy balsam do ust do Sanoflore :) Uwielbiam jego zapach - nutka ziołowo miodowa - mniam :) Używam go od ok. dwóch tygodni i muszę powiedzieć, że doskonale nawilża i regeneruje delikatną skórę ust, a to nie łatwe zadanie, gdy za oknem zimowa aura. Nie wiem jak będzie się sprawował w przypadku bardzo niskich temperatur, ale jak narazie skutecznie chroni przed wiatrem i zimnem.

Jeśli chodzi o dozowanie, to faktycznie trzeba nabrać w tym wprawy - balsam jest bardzo miękki i łatwo nabrać za dużą ilość, ale ja już wypracowałam swoją "metodę" i jest ok. :)

Generalnie polecam! Oprócz jego właściwości, jest on bardzo wydajny , co osobiście uznaję za duży atut :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka