satirre 10.11.08, 16:11 Panie Górski, pogrzebał pan swoją wypowiedzią całą "cywilizację białego człowieka".. brak mi słów na prostactwo.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pare.slow Poseł Górski złoży pisemne wyjaśnienia marszałk... 10.11.08, 16:12 No i mamy w Polsce Ku Klux Klan! Kosciuszko sie w grobie przewraca. Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Tak Górski, czas skamlać o łaskę. Ale i tak jesteś 10.11.08, 16:47 wybitny...Prezydenta USA od czarnuchów i kryptokomunistów. Nieźle, nieźle. Módl się teraz do Chrystusa Króla o dwa z siedmiu darów Ducha Świętego, czyli Mądrość i Rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
sprytnymaciek Powiedział prawdę o Obamie ! 10.11.08, 16:56 więc o co chodzi?? Prawdy już też nie można mówić??? Nie lubię PiSu ale w tym wypadku poseł PiSu powiedział cała prawdę... Wiem, bo sam mieszkam w USA... Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Jesli prawde to dlaczego skamle o litość? Wiem, że 10.11.08, 17:00 walczysz z Czarnymi o robotę i masz zniekształconą perspektywę, ale na tym świat się nie kończy... Odpowiedz Link Zgłoś
sprytnymaciek [...] 10.11.08, 17:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bluter Re: Jesli prawde to dlaczego skamle o litość? Wie 10.11.08, 17:40 >>w dzielnicy gdzie mieszkam nie ma czarnych, a o robotę z nimi nikt nie walczy, bo to lenie i pracować im się nie chece... widać , że poza swoją wiochą to nigdzie w życiu nie byłeś... Jak ktoś ich nie poznał w realu to ma niestety poglądy jak po lekturze chaty wója toma czy niewolnicy izaury, ewentualnie korzeni. To towarzystwo trzeba poznać osobiście i nie przez dwa tygodnie urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
sprytnymaciek dokładnie !!! 10.11.08, 17:54 ale sam widzisz, że moi rozmówcy tego nie rzoumieją... Odpowiedz Link Zgłoś
kraq nowa gwiazda pisuaru, tym razem analfabeta:)))) 10.11.08, 18:09 pomijam już stan umysłowy tego pacjenta z pisuaru, bo poglądy ma rzeczywiście zbliżone do radia co ma ryja i kurduplastego fuhrera ale czemu on te swoje rewelacje dukał z kartki??? :))) miałbym życzonko aby kurdupel z tego swojego gnojowiska częściej tego gorskiego wyciągał na widok publiczny. to dobrze zrobi sondażom:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz czarnegowno jest psychicznie chore,fakt.Oczywiści 10.11.08, 18:18 e o murzynach wiarygodnie mówi Cosby, o Żydach z kolei prof. Finkelmann ale to za inteligentne na tego zboczeńca, ciągle przeżywającego marzenia z matką... Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 no tak polytyk-idiota: najpierw mowi potem mysli 10.11.08, 18:50 pewnie mysli, ze to co mu slina na jezyk przyniesie to od razu musi byc genialne... tak dobrze wytresowany w samozadowoleniu i pewnosci siebie i swego yntelektu... nie mowiac juz o tej pewnosci, ze skoro mial dobrych treserow - to jak pies Pawlowa szczeka tez piknie!!! haha haha! - jak rezonowalo owo echo z filmu o 2 takich Odpowiedz Link Zgłoś
czy_znasz_rona_asmusa ......Gorski nikogo nie obrazil....... 10.11.08, 18:53 gdyz jest czlowiekiem chorym psychicznie i w swietle prawa nie odpowiada za swoje czyny i slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 goralu wracaj do hal - produkcyjnych 10.11.08, 18:56 na cepa i robola masz kwalifikacje - jak widac na zalaczonym przykladzie... a nie do polytyky... troche mniej samouwielbienia - i zeby nie rzec samokrytyki... no ale w partii o strukturze bolszewicko-faszystowsko-wodzowskiej to chyba jednak mozna rzec... hehehehe! tak mi sie zdaje... ale moge sie mylic... tak samo jak p. posel Gorski... w koncu jak mawial niejaki Szwejk kazdy mylic sie moze - nawet sezia i minister. a coz dopiero troll i posel Gorski... heheheheh! ( z tym ze ja przynajmniej nie pcham sie do sejmowego koryta) Odpowiedz Link Zgłoś
offal no to popatrz na siebie 10.11.08, 19:04 ... owy leniwy czarnoskóry obywatel USA jest właśnie prezydentem a ty pracowity bialas jestes robolem do wynajęcia. ot i tyle. pracuje ciężko na obczyźnie to możne coś kiedyś odłożysz i wrócisz do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Powiedział prawdę o Obamie ! 10.11.08, 20:20 co wiesz smieciu o obamie?!dla niego mozesz byc tylko pucybutem palancie?jak ci gnoju nie wstyd?az tak rydzykowe breednie zrobily ci sieczke z mozgu?! Odpowiedz Link Zgłoś
jj43 sprytny maciek z jackowa? 10.11.08, 22:23 wy polonusy z chicago to nieskompliowani jesteście... Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Cały PiSd z Pajacem Prezydenckim posrali się ze st 10.11.08, 16:58 rachu. Nic to, niedługo, poniewaz jest to partia wariatów będziemy mieli następne przedstawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Poseł Górski złoży pisemne wyjaśnienia marsza 10.11.08, 20:17 prostacka endecka rasistowska swinia!!!komu potrzebne sa te "wyjasnienia"?!slyszal te brednie caly swiat!dlaczego ten smiec nie zostal jeszcze wywalony z tej partyji?!cala ta partyja to kupa smierdzacego katogowna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pshemon No to PIS ma kłopot 10.11.08, 16:17 Rydzykowy odłam partii PIS dał głos świadectwa historycznego w ujęciu ultrakatolickiego posła Górskiego. Biedny Jarosław nawet nie będzie mógł go zbesztać specjalnie, żeby się nie narazić Rydzykowi. Ugrupowanie Maryjne się obrazi i będzie pasztet, taki sam, jak przy ratifikacji Traktatu Lizbońskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Skatolenie idzie w parze z atrofią mózgu 10.11.08, 16:18 Intronizacja osła górskiego na króla głupców! Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Re: Skatolenie idzie w parze z atrofią mózgu 10.11.08, 18:00 honeyr napisał: > Intronizacja osła górskiego na króla głupców! Yes! Yes! Yes! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Ja mam podobne zdanie...... 10.11.08, 16:19 i sie go nie wstydze.Coz.Wielu na Wyborczej marzy ze Prezydentem Polski zostanie np. Merkel. Odpowiedz Link Zgłoś
robszut Re: ..Ja mam podobne zdanie...... 10.11.08, 16:32 Ty to chyba jakiś idiota jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq tylko nie "chyba":))) 10.11.08, 18:19 fajne ma gorski poglądy, fajnie że do tego jest dukającym analfabetą. tak wygląda teraz zmiana wizerunku pisuaru. fajnie:) oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Re: ..Ja mam podobne zdanie...... 10.11.08, 18:01 Ale ty jesteś bezwstydny... Odpowiedz Link Zgłoś
czy_znasz_rona_asmusa Re: ....Presentation1 jest rasista.... 10.11.08, 18:54 Tez mi nowina. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Czemu marszalek nie przerwał tego nazi-opluwania? 10.11.08, 16:19 Kto wtedy prowadził obrady? powinien pożegnać się z funkcją. Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb Re: Czemu marszalek nie przerwał tego nazi-opluwa 10.11.08, 16:29 szmajdzinski spal wtedy jak bobr Odpowiedz Link Zgłoś
sprytnymaciek To już nie można mówić prawdy ??? 10.11.08, 16:58 Powiedziłą prawdę o Obamie i tyle... w czym kłamał, w czym oczerniał??? Kaczory i Tusk włażą USA w tyłek i wobec tego nie można mówić prawdy o Obamie??? Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online Górski: Przepraszam Sejm za zamieszenie medialn... 10.11.08, 16:27 Gdzie swoje wyjasnienia zlozy Min MSZ Sikorski za obraze prezydenza elekta Baraka Obemy jak i USA? bRONISLAW kOMOROWSKI; KTO TO TAKI;POLECAM wybranowski.salon24.pl/101232,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh A Górski dalej nic nie rozumie 10.11.08, 16:32 Obrazil prezydenta-elekta najwazniejszego polskiego sojusznika militarnego, ale jedyne, na co go stac, to miec za zle, ze media skomentowaly jego faszystowskie wystapienie. Odpowiedz Link Zgłoś
robszut Górski: Przepraszam Sejm za zamieszenie medialn... 10.11.08, 16:38 Jak dodał, w ostatnich dniach otrzymał wiele sygnałów poparcia od wyborców, którzy zapoznali się z treścią jego oświadczenia i w sposób właściwy - jego zdaniem - zrozumieli jego intencję, Chyba tylko tych od rydzykowego radia. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Obama JEST czarny. za co tu przeprosiny ? to chore 10.11.08, 16:41 nie wolno już powiedzieć, że czarny jest czarny ? świat oszalał. nastąpił dyktat nowomowy - charakterystyczny dla czasów nazizmu i komunizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: srali muchi... 10.11.08, 16:47 sralimuchibedziewiosna napisał: > Obama jest czarny,za co to przeprosiny? nie wolno już powiedzieć, że czarny jest czarny ? świat oszalał. nastąpił dyktat nowomowy - charakterystyczny dla czasów nazizmu i komunizmu. Gorski nie ma za co przepraszac. Ale szczescia to absolutnie nie mamy! Po komunizmie i hitleryzmie dostalismy w prezencie polityczna poprawnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
sprytnymaciek Re: srali muchi... 10.11.08, 16:59 wet3 napisał: > sralimuchibedziewiosna napisał: > Obama jest czarny,za co to > przeprosiny? nie wolno już powiedzieć, że czarny jest czarny ? świat > oszalał. nastąpił dyktat nowomowy - charakterystyczny dla czasów > nazizmu i komunizmu. > hehe... niezłe... ale smutne zarazem... > Gorski nie ma za co przepraszac. Ale szczescia to absolutnie nie > mamy! Po komunizmie i hitleryzmie dostalismy w prezencie polityczna > poprawnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
13xm Polaczek - złodziej zatem? 10.11.08, 17:33 to też prawda, choć zgeneralizowana..ale nie obrazicie się jak ktoś wam tak powie? A obama?..macie coś do czarnych? pewnie do żydów, niemców, ruskich i innych "innych" też macie? ..współczucie dla was panowie. w przypadku "złodzieja" można się jeszcze kłócić, bo to cecha charakteru i takich innych, ale to, że jest murzynem?.. z koleżanki w podstawówce, która miała nadwagę też się śmieliście? Odpowiedz Link Zgłoś
sprytnymaciek Tak 10.11.08, 17:44 13xm napisał: > to też prawda, choć zgeneralizowana..ale nie obrazicie się jak ktoś > wam tak powie? A obama?..macie coś do czarnych? pewnie do żydów, > niemców, ruskich i innych "innych" też macie? ..współczucie dla was > panowie. w przypadku "złodzieja" można się jeszcze kłócić, bo to > cecha charakteru i takich innych, ale to, że jest murzynem?.. z > koleżanki w podstawówce, która miała nadwagę też się śmieliście? Śmiałem się i biłem. Odpowiedz Link Zgłoś
13xm sobie w czerep? 10.11.08, 17:51 ..i tak tam nic nie ma, nic tobie nie odpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Polaczek - złodziej zatem? 10.11.08, 17:56 Określenie "czarny" nie jest obraźliwe. Jest to zwykłe stwierdzenie faktu. Obraźliwe byłoby powiedzenie "Murzyn" czy "czarnuch". Odpowiedz Link Zgłoś
sprytnymaciek Dlaczego ?? 10.11.08, 18:00 anwad napisała: > Określenie "czarny" nie jest obraźliwe. Jest to zwykłe stwierdzenie faktu. > Obraźliwe byłoby powiedzenie "Murzyn" czy "czarnuch". Murzyn obraźliwe ??? Dlaczego ??? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Dlaczego ?? 10.11.08, 18:07 Rozmawiałam kiedyś ze studentami z Afryki i oni mi wyjaśniali, że jak się o nich mówi "czarni", to ich to nie obraża, bo taki mają kolor skóry. Ale określenie Murzyn kojarzy im się z niewolnikiem i tego nie lubią. Zresztą przecież w Polsce to określenie właśnie ma pejoratywny wydźwięk - powiedz do kogoś "ty murzynie", nic miłego to nie będzie znaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
13xm Komuch? Żyd? Pedał? 10.11.08, 18:08 ..więc jak, to nic takiego? Brakuje tylko "żartu" - dlaczego murzyni mają jasne ręce? - bo się trzymali drążka, kiedy ich przypiekano nad ogniskiem... Oj, ale to NIC takiego.. a z grubych też się śmiejecie? Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna czarni są czarni i tyle. 10.11.08, 18:19 Obama doprowadził do wprowadzenia prawa stanowego zgodnie z którym w ewidencji policyjnej zaznacza się jakiej rasy jest zatrzymany . jak jest biały pisze się, że biały, jak czarny , pisze się, że czarny. to wg. Ciebie Obama jest rasistą i nienawidzi czarnych w takim razie.. Polityczna poprawność , także językowa, jest najwyraźniej objawem choroby psychicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
13xm a kiedy ten obama miał coś wprowadzić? 10.11.08, 18:23 dopiero co go wybrali na "preza" a już mu coś raczysz przypisywać? no bez jaj! a to już nawet nie widziałeś żadnych programów z ameryki, jak gliniaże szukają kogoś? nie podawali tam już wcześniej że szukają mężczyznę/kobietę rasy białej/czarnej, takiego i takiego wzrostu? Aaaa..wiadomo, to wyglądać ma jak za wygranej kaczyńskiego lub tuska? ledwo co im się udało i nie zdążyli swojego fotela wymienić a już są winni wszystkiego? Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna przygotowywal ten projekt i go promował ośle. 10.11.08, 18:25 . Odpowiedz Link Zgłoś
13xm jeszcze raz powtarzam.. 10.11.08, 18:29 ..meldunki policyjne już dawno określały kolor skóry..shreku. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: jeszcze raz powtarzam, że jesteś głupi 10.11.08, 18:44 13xm napisał: > ..meldunki policyjne już dawno określały kolor skóry..shreku. chodzi o prawo stanowe baranie . stanu Illinois. skorzystaj z googli. zaraz znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Polaczek - złodziej zatem? 10.11.08, 20:39 anwad napisała: > Określenie "czarny" nie jest obraźliwe. Jest to zwykłe stwierdzenie faktu. > Obraźliwe byłoby powiedzenie "Murzyn" czy "czarnuch". "Murzyn" (Negro) jest okresleniem poprawnym. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: 13xm 10.11.08, 18:00 13xm napisał: > to też prawda, choć zgeneralizowana..ale nie obrazicie się jak ktoś > wam tak powie? A obama?..macie coś do czarnych? pewnie do żydów, > niemców, ruskich i innych "innych" też macie? ..współczucie dla was > panowie. w przypadku "złodzieja" można się jeszcze kłócić, bo to > cecha charakteru i takich innych, ale to, że jest murzynem?.. z > koleżanki w podstawówce, która miała nadwagę też się śmieliście? Ponoc twierdzisz, ze jestes Polakiem, a w rzeczywistosci piszesz jak typowy antypolski gnojek. Odpowiedz Link Zgłoś
13xm nie antypolski.. 10.11.08, 18:15 ..tylko realista. dlaczego ktoś kto ma inne zdania, kto wyciąga rękę do innych nacji, chce rozmowy a nie kłótni - nazywany jest antypolakiem i odmieniany przez różne rodzaje słowa "żyd", "komuch", "liberał", "esbek" i inne? pasuje ci takie zacietrzewienie? mnie nie.. powiem więcej, poziom takich dyskusji, że ten jest taki, tamten owaki a ten siaki, bardziej przypomina mi wczesne lata podstawówki..infantylny, pełen niewiedzy, może nawet lęku przed nieznanym....i przede wszystkim prostacki Odpowiedz Link Zgłoś
krzywelustro Górski spóźnił się o trzy lata i pomylił detale. 10.11.08, 16:48 Jego przemówienie miało wyglądać tak: "Prezydentem, głową narodu mieniącego się sumieniem świata, narodu, który wydał Jana Pawła II, został kumpel nawiedzonego epigona KGB Antoniego M., polityk uważany przez rozsądną część obywateli za ogarniętego obsesją spiskowej teorii dziejów. (...) Głosami swoich wyborców X, karłowaty mesjasz nowego stalinizmu, zgniótł kandydata rozsądnych obywateli, Donalda T. Już niedługo kraj ten zapłaci wysoką cenę za ten grymas demokracji (...) X - to nadchodząca katastrofa, to koniec cywilizacji homo sapiens." Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Górski spóźnił się o trzy lata i pomylił deta 10.11.08, 21:08 krzywelustro napisał: > Jego przemówienie miało wyglądać tak: "Prezydentem, głową narodu > mieniącego się sumieniem świata, narodu, który wydał Jana Pawła II, > został kumpel nawiedzonego epigona KGB Antoniego M., polityk uważany > przez rozsądną część obywateli za ogarniętego obsesją spiskowej > teorii dziejów. (...) Głosami swoich wyborców X, karłowaty mesjasz > nowego stalinizmu, zgniótł kandydata rozsądnych obywateli, Donalda > T. Już niedługo kraj ten zapłaci wysoką cenę za ten grymas > demokracji (...) X - to nadchodząca katastrofa, to koniec > cywilizacji homo sapiens." ----------------------------------------------------------- HA HA HA HA HA HA HA Tusk to niemiec i zdrajca narodu polskiego a na dodatek narkoman wystarczy popatrzeć na jego oczy rozlatane nie wiadomo gdzie patrzą typowe objawy narkomańskie Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Obame powinna przeprosic wlasna matka 10.11.08, 16:49 jesli obraza go to ze jest czarny. wszak to ona splodzila go z murzynem. Odpowiedz Link Zgłoś
sprytnymaciek Re: Obame powinna przeprosic wlasna matka 10.11.08, 17:01 sralimuchibedziewiosna napisał: > jesli obraza go to ze jest czarny. wszak to ona splodzila go z murzynem. dokładnie, a później go olała i puściła się z kolejnym i wyjechałą do Indonezji... Odpowiedz Link Zgłoś
13xm oj polaczki.. 10.11.08, 17:35 ..wy złodzieje marne. na innych psioczycie a w lustro nie zajrzycie. Odpowiedz Link Zgłoś
sprytnymaciek Re: oj polaczki.. 10.11.08, 17:47 a ty jesteś kim?? śmieciem, szmatą, parówą ?? Odpowiedz Link Zgłoś
13xm Polakiem 10.11.08, 17:52 z krwi i kości. takim co zna swoje słabości i zalety. ot co..a nie takim który pluje na lewo i prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
sprytnymaciek Re: Polakiem 10.11.08, 17:56 13xm napisał: > z krwi i kości. takim co zna swoje słabości i zalety. ot co..a nie > takim który pluje na lewo i prawo. to miło mi poznac, bo ja też jestem Polakiem a takich już niewielu... Odpowiedz Link Zgłoś
myckiewicz Re: Polakiem 10.11.08, 18:01 sprytnymaciek napisał: > jestem Polakiem Wszystko co tutaj napisales potwierdza to w sposob jednoznaczny. Odpowiedz Link Zgłoś
13xm więc gdzie ta "tolerancja"? 10.11.08, 18:09 podobno kiedyś polacy byli tolerancyjni wobec innych nacji? Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna inni steiwrdzają fakty . ty ubliżasz 10.11.08, 18:21 równasz wyzywanie od złodziei stwierdzenie, że ktoś jest murzynem. albo więc jesteś głupi , albo komunista. albo jedno i drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
13xm może i ubliżam.. 10.11.08, 18:28 ..ale zmuszam do myślenia poprzez prowokację. nie powiesz mi chyba, że czujesz się dobrze jak cię ktoś nazwię złodziejem? a ponoć w niemczech o tym wszyscy wiedzą! i co? czujesz się lepiej, że PODKREŚLISZ kogoś kolor skóry? Tak jak poseł górski - żal tobie, że już, jak powiedział, biali w ameryce nie żądzą? przecież to "koniec cywilizacji białego człowieka"! przecież te słowa aż ociekają rasizmem....nie wstyd ci takiego (p)osła? Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna to biali stworzyli nowoczensą cywilizację. to fakt 10.11.08, 18:49 czy tego chcesz czy nie. udział innych ras jest w niej znacznie mniejszy. takie są fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: Polakiem 11.11.08, 00:41 sprytnymaciek napisał: > > to miło mi poznac, bo ja też jestem Polakiem a takich już niewielu... Ty gnoju smierdzacy, gowno jestes a nie Polak! Przez takie mendy jak ty juz prawie nigdzie na swiecie nie szanuja ani Polski ani polakow. Zasrane ksenofobiczne scierwo. Odpowiedz Link Zgłoś
agata789 Re: Obame powinna przeprosic wlasna matka 10.11.08, 18:24 sralimuchibedziewiosna napisał: > jesli obraza go to ze jest czarny. wszak to ona splodzila go z murzynem. Przeprosiny należą się całej Polsce od matki Górskiego za to, że go urodziła, choć pewnie już na USG było widać, że to kretyn. Odpowiedz Link Zgłoś
bechira Poseł Górski złoży pisemne wyjaśnienia marszałk.. 10.11.08, 16:50 Przecież ktoś tego czubka wybrał, ktoś na niego głosował!!! Odpowiedz Link Zgłoś
irycki Poseł Górski złoży pisemne wyjaśnienia marszałk.. 10.11.08, 16:53 Gdyby się taki osioł nie odzywał, to może by się nie wydało jakim jest idiotą. Poza tym, co on może wiedzieć o cywilizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
power_mac List otwarty do posła Górskiego. 10.11.08, 16:54 Panie pośle Górski, jeżeli sądzi pan, iż nie przyczynił się do upadku idei PiS-u to wielki błąd. Otóż jako niezrzeszony obserwowałem każdy ruch nowego rządu i przyznam często naśmiewałem się a to z "TaTusia" a to z "Seekorki" itp. w duchu wspierania Prawa i Sprawiedliwości. Widząc jednak nieodpowiedzialność jaką zaprezentowaliście w duecie z Pałacem przy okazji wyboru nadziei białego człowieka, Baracka Obamy na prezydenta USA moje przekonania o tym co jest istotne i kto dla Polski nieco się zmieniły. Pośle Górski, osłabił pan wizerunek kraju w świecie, Pałac dziwnymi tarczowymi enuncjacjami przyczynił się do upadku wiarygodności RP jako sojusznika w oczach USA, zaostrzył sytuację wokół tarczy w Europie. W tej sytuacji, moim zdaniem, jedyne rozwiązanie dla pana to zrezygnowanie z funkcji posła a dla Lecha Kaczyńskiego poddanie się do dymisji, by logice stało się zadość. Pisze to człowiek, który bronił tu (jako niezrzeszony) idei PiS-u przez okrągły rok! Niezrzeszony p_m Odpowiedz Link Zgłoś
xabc123 Jaki sojusznik, jaka tarcza? 10.11.08, 17:15 > Pośle Górski, osłabił pan wizerunek kraju w świecie, > Pałac dziwnymi tarczowymi enuncjacjami przyczynił się do upadku > wiarygodności RP jako sojusznika w oczach USA, zaostrzył sytuację > wokół tarczy w Europie Dawno nie czytałem podobnego pie...nia. Żadnej amerykańskiej tarczy nie będzie - zbiedniała Ameryka wystawi sobie w niebo gołą dupę - a Polska nigdy nie była dla USA sojusznikiem, chociaż za takiego chciała uchodzić. > przy okazji wyboru nadziei białego człowieka, Baracka Obamy. Tak, BHO to wielka nadzieja dla wielu postępowych narodów na świecie. Towarzysz Barack HUSAJN Obama - nadzieja białego czlowieka Niech żyjeeee !!! Niech żyjeeee !!! Niech żyjeeee !!! Odpowiedz Link Zgłoś
prof-antoni pis wchlodnal czesc lpr-owskiego ciemnogrodu 10.11.08, 16:54 edgar tez sie skompromitowal Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna napisałeś CIEMNOgród! jesteś rasistą ! 10.11.08, 18:23 to straszne ! dla ciebie czarny kolor jest symbolem zacofania. dlaczego tak nienawidzisz murzynów ??? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Zaprawdę wielki ma teraz problem J.K. 10.11.08, 16:54 jak by tu oficjalnie potępić, a przy tym nie narazić się na zarzut blokowania hydro termii w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb A ta "hydro termia" to... 10.11.08, 17:29 co niby jest, panie intelektualisto-specjalisto od 7. boleści brzucha i tyluż mąk mózgu? Nie pytam już nawet o toruńską bo szkoda czasu. Bierz ten młotek czym prędzej i rób swoje człowieku, rób swoje... __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
kruk51 Poseł Górski złoży pisemne wyjaśnienia marszałk.. 10.11.08, 16:57 Konsekwencje za głupotę i debilizm Pana Posła Górskiego winny być w ca łej rozciągłości wyciągnięte. Jeżeli ta nikczemność ujdzie Panu Gorskie mu płazem, to znaczy, że z Sejmem RP jest coś nie tak ! Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio Górski: Przepraszam Sejm za zamieszenie medialn... 10.11.08, 16:59 Wierzyć się nie chce,że taka kreatura urodziła się w Polskim narodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Czy to jest lekcja "demokracji" w wydaniu PiS 10.11.08, 17:02 Wtrącanie się w wewnętrzne sprawy innego kraju przez posła PiS , daje swiadectwo kultury myslenia posła Górskiego. On powtarza komunały , którymi dzielą się prywatnie w czasie rozmów poselskich. To jest przykład głupoty "reprezentanta" konkretnej formacji politycznej. Albo on głupi , albo prowokator ? Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw47 ...a widzieliście 10.11.08, 17:19 Widzieliście, Górski miał kłopoty z przeczytaniem tego tekstu. Czy był jego autorem,...wątpię! Kto za tym stał? A tak przy okazji,- Czy już wywiesiliście flagę?...NIE!!! Najwyższy już czas, ruszcie d.... wszyscy, zwolennicy 22 lipca też! Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Oj Górski, wystarczyło zacytować Hillary Clinton.. 10.11.08, 17:04 Oczywiście którąś z jej wypowiedzi z prawyborów w partii demokratycznej, kiedy obnażała publicznie wszystkie ciemne strony prezydenta "mieszańca" (UWAGA! to nie rasizm, to cutat z samego Obaka Baramy !) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik55 Poseł Górski złoży pisemne wyjaśnienia marszałk.. 10.11.08, 17:26 kolejny nie kochany z kręgu ciemnoty sprytnymaciek, gdzie się rodzi taka ciasnota umysłowa.Nie kolo sprytny to ty nie jesteś, żeby by sprytnym to trzeba posiadac intelekt, no chyba że sprytem nazywasz unikanie deprotu za pracę na czarno, to gratuluję. Nie wiem z kim sypiała matka Obamy, ale ty lepiej nie badaj swojego pochodzenia, gdyż jak uczy doświadczenie, ktoś kto nienawidzi innych, ocenia czyjeś pochodzenie prawdopodobnie jest wynikiem sodomii Odpowiedz Link Zgłoś
13xm panie Górski..(łudząco podobne do kurskiego..) 10.11.08, 17:27 znajdzie się dla pana miejsce wśród żołnierzy w afganistanie! i to w pierwszej lini ognia!..czego panu życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb A ta "hydro termia" to... 10.11.08, 17:28 co niby jest, panie intelektualisto-specjalisto od 7. boleści brzucha i tyluż mąk mózgu? Nie pytam już nawet o toruńską bo szkoda czasu. Bierz ten młotek czym prędzej i rób swoje człowieku, rób swoje... __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A ta "hydro termia" to... 10.11.08, 17:34 :)))) jak ten pedofil przed molestowaniem dzieci, tak Ty mój toruński filozofie nie możesz się powstrzymać przed czytaniem moich wypowiedzi. Uczysz się na pamięć? Słowo oryginalnie zaczerpnięte z wypowiedzi T.Rydzyka, mój mały moherowy misiaczku, jego zapytaj co ten bełkot oznacza....;P Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Dowody na stół mój mały... 10.11.08, 18:07 Zatem proszę o źródło. Inaczej ten "intelektualny bełkot" jak to ładnie jak zwykle nazwałeś Tobie przypiszę. Patrząc na Twe dotychczasowe odkrywcze występy dużego błędu nie popełnię już teraz, gdyż mam takie nieodparte wrażenie i podejrzenie iż pojęcie "geotermia" zamieniasz w sposób nieuprawniony na "hydro termia". Jak to u nieuków i ignorantów bywa często... Otóż przyjmij do świadomości mój mały nieuku i duży ignorancie iż mamy dwa rodzaje energii cieplnej w złożach podziemnych: energia geotermiczna i geotermalna. Na próżno widzę odsyłałem Cię już niejednokrotnie po wiedzę źródłowej do RM. O. T. Rydzyk zna terminologię w tych kwestiach na wylot. Mógłby się co najwyżej przejęzyczyć. Póki co wygląda mi na to iż nie dość żeś ignorant to jeszcze i kłamca - zaryzykuję - dość paskudny. W razie czego chętnie odszczekam. Póki co na dowody w tej sprawie czekam... __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Dowody na stół mój mały... 10.11.08, 18:37 Wiesz co... Twój pełen inwektyw post nie zasługuje na odpowiedź. Moja godność osobista została w największym stopniu dotknięta, twoim knajackim zachowaniem na tym forum i atakami ad persona, których się bezustannie dopuszczasz. Na czym opierasz twierdzenie, że Tadeusz Rydzyk zna zagadnienia pozyskania energii z złóż ciepłej wody na wylot? jeżeli tak jest to proszę o dowody "mój mały"...?? Dowody na stół proszę, przykłady prac naukowych pana Rydzyka, w których porusza on ten temat. No czekam mały zamarynowany kłamczuszku.... Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Tak właśnie myślałem... 10.11.08, 19:06 Godności osobistej to Ty się już dawno pozbawiłeś. Dziś ten oczywisty dla mnie fakt tylko przypieczętowałeś kolejnym kłamstwem i ignorancją zmieszaną ze sporą dozą bezczelności przynależną takim jak Ty nieukom. Mam nadzieję że ta prosta, choć brutalna dosyć prawda dotrze Ci do głowy bez użycia młotka. Jeśli jednak już, to sugeruję potraktować się tym narzędziem na razie delikatnie. Może jeszcze być potrzeba ponowienia kuracji. Na dziś żegnam dość ozięble... P.S. Nie pisze się "energii z złóż" tylko "ze złóż". Zapomniałeś "w tych nerwach" dodać swoje "genialne" a dla mnie zakłamane motto w którym masz upodobanie (czemu się nie dziwię biorąc pod uwagę zamiłowanie do kłamstwa). Dziwię się natomiast, że zamiast prostego słowa "niejedno" oznaczającego "wiele", używasz "nie jedno". Ale to już widać takie zamiłowanie do popisywania się niewiedzą. Na resztę spuszczam zasłonę miłosierdzia, bo od chrześcijanina odrobina i tego Ci się należy... __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Tak właśnie myślałem... 10.11.08, 20:08 Ach! Powaliłeś mnie, siłą swojej argumentacji płynącej z serca umiłowanego w prawdzie i czystości języka polskiego. Wykazałeś w swoim krótkim aczkolwiek pełnym chrześcijańskiego szyderstwa i ironii. To zrozumiałe dla wieloletniego słuchacza ojca dyrektora i wianuszka tajnych współpracowników, którymi jest otoczony. Czekałem natomiast na źródła dowodzące w niepodważalny sposób Twoje twierdzenie o wszechwiedzy P.Rydzyka w temacie pozyskiwania źródeł ciepła z wód geotermicznych. Sam widzisz szukałeś całe 30 min… bezskutecznie i nie szukaj, bo szkoda czasu udowadnianie, że nie miałeś racji, Jakie to przykre, nieprawdaż? W kwestii mojej godności osobistej nie życzyłbym sobie takiego recenzenta. Mało masz w tym temacie do powiedzenia, a ten mentorski ton nie pozostawia mi wyboru jak tylko odpowiedzieć w ten sam uprzejmy sposób. Przyrostek „hydro-„ – znaczenie- związany z wodą Thermal przymiotnik – znaczenia -(1.1) cieplny, termalny Czyż, zatem nie można tych słów użyć w zastępstwie geotermalny czy geotermiczny? Czy nie jest to synonim, znaczeniem odpowiadający przywołanym przez Ciebie definicjom? Ale wybaczam Ci tą ignorancję kładąc ją karb zamiłowania do popisywania się wiedzą aczkolwiek w sposób wysoce nieuzasadniony. "Praestat cum dignitate cadere, quam cum ignominia vivere", nieprawdaż? PS. Wielkie dzieki za naukę polskiego ni jak nie ma się ona do tematu, który jest omawiany, a tym bardziej do meritum naszego sporu. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Tak właśnie myślałem... 10.11.08, 20:09 Aaaaa byłbym zapomniał ( w tych nerwach...) -"..mój mały..." Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Trzech rzeczy trudno Ci odmówić... 10.11.08, 22:11 Trwania w błędzie i odporności na wiedzę... Te skłonności do manipulacji nie biorę pod uwagę są śmieszne. Bye... __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Dowody na stół mój mały... 10.11.08, 18:55 ...Inaczej ten "intelektualny bełkot" jak to ładnie jak zwykle nazwałeś Tobie przypiszę. Nie musisz "mistszu" ....to nie ja piszę Rydzykowi te płomienne przemówienia. Proszę o to próbki tego co nazwałem (jednak to miło, że mnie cytujesz w swoich wypowiedziach) "bełkotem" Zatem może będziesz łaskaw wyjaśnić czytelnikom znaczenie chociażby paru z tych intelektualnie powalających wypowiedzi Twojego szacownego tuza intelektu: "Dziękuję wam za życzliwość w ogóle, a jak mówią w różnych gazetach, piszą, to słuchajcie, wiedzy szuka się u źródeł, a nie z plotek. Nigdy choćby nie wiadomo w jakich gazetach podawali i telewizorniach, czy telewizjach. Ja to nazywam telewizja i telewizornia(śmiech). Tak, tak przekaziory.(...) A jak będziemy słuchać takich wiadomości, to trzeba sobie przypomnieć jedno ze stanu wojennego, i mówcie innym:"Chcesz dostać bzika słuchaj DZIENNIKA". Pamiętacie jak żeście mówili? Tak żeśmy mówili! I tak samo teraz ta walka z Kościołem to jest walka z narodem, to jest bardzo jasne, to trzeba widzieć. * Źródło: Przemówienie z bazyliki św. Andrzeja w Olukszu podczas Spotkania Rodziny Radia Maryja–4 czerwca 2007 "Ja już nie mogę się na to wychowanie seksualne patrzeć. I popatrzcie, jak ono jest wprowadzane w Polsce. Rękami katolików jest wprowadzane. To jest normalny instruktaż. Dzieci się instruuje, jak robić samogwałt, jak sobie radzić... bez Boga." "Ja to nazywam ja waj szalom. Widać, że to jest religia handlowa. To jest handel, a nie religia w Boga * Źródło: Radio Maryja, 20 sierpnia 2002 "Naród jest mądry, ale ogłupiony." * Źródło: Wprost, 1 lipiec 2002 "Tyle razy nas oszukali. I ta "Solidarność" to oszustwo. Ci, którzy te idee wzięli, przywłaszczyli i na nich żerowali. Rządy AWS. Nie zapomnę tego." * Źródło: Radio Maryja, 29 lipiec 2002 "Człowieka nie można kopnąć, chyba że czerwonego." * Fragment homilii wygłoszonej na Jasnej Górze, 18 lipiec 2005 I jeszcze "perełka": "(...) ze mną już tak jest, że skąd mam wiedzieć, co myślę, zanim tego nie powiem na antenie. " Odpowiedz Link Zgłoś
czy_znasz_rona_asmusa .......Rydzyk wierci dziure do piekla...... 10.11.08, 18:57 Szykuje sobie droge ewakuacyjna Odpowiedz Link Zgłoś