jacek2235 a co z pilęgniarkami??? 14.11.08, 10:13 A co z pielęgniarkami które także naruszały "mir domowy" okupując biuro okrutnego premiera Kaczyńskiego???? Skoro późniejszy rząd PO wysłał do prokuratury zawiadomienie o zagłuszaniu telefonów komórkowych pielęgniarek, to powinien wysłać także zawiadomieniu o naruszeniu "miru domowego" przez pielęgniarki Odpowiedz Link Zgłoś
von.g Dla związkowców cud to utrzymanie przywilejów 14.11.08, 10:13 Parafrazując Wyspiańskiego "Niech na całym świecie kryzys i wojna , byle w naszym zwiazku posadka spokojna" Odpowiedz Link Zgłoś
shaitis Re: brawo gornicy!smierc POsrancom! 14.11.08, 10:32 Oczywiscie czarne zloto dobrem narodu Polskiego, W Barburke rozdajemy talony na samochody i wycieczki do Bulgarii. Przeniesc stolice na slask !!! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Zauwazyliscie cos?............... 14.11.08, 10:17 Ja zauwazylem. Przeciez wiekszosc wypowiedzi to czysty PRL.Po co zwiazki? To warcholy.Wsadzic ich do wiezienia a najlepiej przywiazac kamien do glowy i.... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ..Zauwazyliscie cos?............... 14.11.08, 10:27 presentation1 napisał: > Ja zauwazylem. > Przeciez wiekszosc wypowiedzi to czysty PRL.Po co zwiazki? > To warcholy.Wsadzic ich do wiezienia a najlepiej przywiazac kamien do glowy i.. > .. Tak wlasnie robiles esbeku ze zwiazkami za komuny, kamien do szyi i dawaj nad most...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sandwich1 Re: ..Zauwazyliscie cos?............... 14.11.08, 13:08 Związki zawodowe to w większości banda warchołów, populistycznych nierobów, a ty jesteś debilem. Pamiętaj o tym przy następnym poście. Pomyśl, że 90% na tym forum cię za takiego uważa. Pomyśl trochę. Pomyśl, że znów się ośmieszych. Czy warto spamować za te nędzne grosze od PiSu jak najniższa pensja we Francji wynosi 1300 euro. Wajdzik daj sobie luz. Dziećmi się zajmij, idź do kina, umyj się, wytrzeźwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Związkowcy Sierpń 80 i Sniadek to jedna swołocz 14.11.08, 10:18 oddana braciom Kaczyńskim to banda leni, żerująca na wszystkich pozostałych pracujących ! Odpowiedz Link Zgłoś
shaitis Związkowcy z Sierpnia 80: wychodzimy z biura 14.11.08, 10:22 Z moich podatkow ktore place co miesiac utrzymywanych jest SŁOWNIE pięciu emerytow i pewnie kilka biurw z publicznej sluzby nieprzyjemnego traktowania petentow. W imie czego sie pytam ? Dlaczego mam utrzymywac ich wiecej i wczesniej ? Tacy zwiazkowcy jak Sierpien 80 to typowe chlopki chamki ktorym nie chce sie pracowac i jedyne co "UMIOM" to robic zadyme w okol siebie. Powinno sie ich zagonic do pracy sila, niech buduja autostrady pod straża razem z mniej agresywnymi więzniami z zakladow zamkniętych. Odpowiedz Link Zgłoś
brodeek Do roboty darmozjady a nie łapy po cudze pieniądze 14.11.08, 10:23 wyciągać. Wstydu nie ma ta hałastra. Może prezydent Kaczyński powinien urządzić referendum z pytaniem czy każdy ciężko pracujący obywatel zgadza się utrzymywać jednego darmozjada, 40-letniego "emeryta". P.S. wczoraj kupowałem bilet PKP - jak ta gburowata pani w okienku ma ciężkie warunki pracy to ja jestem święty. Odpowiedz Link Zgłoś
zdrowy_rozsadek78 Chcą wcześniejszych emerytur ? 14.11.08, 10:24 To niech sobie odłożą na koncie część pensji, zwolnią się z pracy i żyją ze swoich oszczędności. Będą mieli wcześniejszą emeryturę. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----to moze teraz Herr Thuske wyjdzie z szafy---- 14.11.08, 10:31 Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 hrabia-idiota znowu ma "pomysła" ! 14.11.08, 10:33 same tępaki w tym SB... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: -----to moze teraz Herr Thuske wyjdzie z szaf 14.11.08, 10:34 Tusk ma polskie korzenie.Nie przesadzaj.Dziadek Tuska zjadl Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 "związkowcy" SB-80, bojówki PIS-komuny! 14.11.08, 10:37 psy z podkulonymi ogonami.... Odpowiedz Link Zgłoś
shaitis Re: Czy Tusk planuje kastrację związkowców? 14.11.08, 10:33 D E K A P I T A C J A Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 Sierpień 80 dam wam drugi adres 14.11.08, 10:36 Żoliborz - Mickiewicza przy Potockiej, koło niego możecie robić namioty i spiokojnie trwać do wiosny. Wasz Jarek was wspomoże! Odpowiedz Link Zgłoś
presentaton.1 SB-80 bedzie konwojowało prezydenta PIS do Japonii 14.11.08, 10:40 wart pac pałaca... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Kto to powiedzial?................ 14.11.08, 10:41 I że dzisiaj wiem dobrze, że Polacy postawili na tę jasną stronę, uwierzyli, że w naszej ukochanej Polsce można coś budować bez konfliktów, bez agresji, w atmosferze takiego wzajemnego zrozumienia i miłości. Ja wiem, że jesteśmy zdolni do wielkich rzeczy zrobimy wielkie rzeczy, dlatego że wierzymy w to, że miłość jest w życiu najważniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Kto to powiedzial?................ 14.11.08, 10:42 Odpowiedz-Donald Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
presentaton.1 Kto to powiedzial? mamlak ! 14.11.08, 10:46 politbiuro.pl/politbiuro/1,90039,5398762,Kaczynski__Wspolpracowalem_z_Walesa_dla_wladzy.html forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=82812113&a=82821356 Odpowiedz Link Zgłoś
presentaton.1 Hańbiąca porażka SB-80 i PISkomuny, Kaczynskich!! 14.11.08, 10:49 Polacy poznali dokładnie nature Kaczynskich i ich mocodawców z SB... Odpowiedz Link Zgłoś
dopiczek Hańbiąca porażka SB-80 i PISkomuny, Kaczynskich ! 14.11.08, 10:50 presentaton.1 napisał: > Polacy poznali dokładnie nature Kaczynskich i ich mocodawców z SB... www.panzerworld.net/uniforms-waffenssheadgear.html Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: Kto to powiedzial? plemiel - malarz kominow-- 14.11.08, 10:51 presentaton.1 napisał: > politbiuro.pl/politbiuro/1,90039,5398762,Kaczynski__Wspolpracowalem_z_Walesa_dla_wladzy.html > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=82812113&a=82821356 Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Kto to powiedzial? plemiel - malarz kominow- 14.11.08, 10:52 To moj klon pisze.Spojrzyj na literki. Odpowiedz Link Zgłoś
dopiczek hrabia-idiota i presentation1, w jednej izolatce.. 14.11.08, 10:59 w Tworkach... www.panzerworld.net/uniforms-waffenssheadgear.html Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Kto to powiedzial? plemiel - malarz kominow- 14.11.08, 14:38 presentation1 napisał: Kto to powiedzial? plemiel - malarz kominow- Malował kominy w stanie wojennym aby mieć z czego żyć. Robił to wtedy, kiedy tobie, jako esbekowi, utrwalaczowi władzy ludowej, żyło żyło się świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Kto to powiedzial?................ 14.11.08, 12:05 presentation1 napisał: > I że dzisiaj wiem dobrze, że Polacy postawili na tę jasną stronę, uwierzyli, że > w naszej ukochanej Polsce można coś budować bez konfliktów, bez agresji, w atm > osferze takiego wzajemnego zrozumienia > > i miłości. Ja wiem, że jesteśmy zdolni do wielkich rzeczy zrobimy wielkie rzecz > y, dlatego że wierzymy w to, > > że miłość jest w życiu najważniejsza. "Kto żałuje rózgi na syna swego, ma go w nienawiści, lecz kto miłuje syna swego, wczas go karze". Kto to powiedział? Odp: Salomon(Przyp. 13,24) Odpowiedz Link Zgłoś
madox44 pseudoobrońcy robotników 14.11.08, 10:49 "siła nie znaczy łamanie prawa, przeciwnie, demokratyczne państwo siły używa się wobec tych, którzy łamią prawo i jeszcze uważają się za męczenników. Wychodzi się z fałszywego założenia, że związek zawodowy to jest reprezentacja słabszych, występująca przeciw silniejszym i dalej hulaj dusza. Jest dokładnie odwrotnie, związki zawodowe, zwłaszcza w Polsce, to są korporacje, silne zorganizowane korporacje pasożytujące na ludziach pracy. Takich ludziach jak ja, którzy są na swoim i nasłuchają się jakimi są krwiopijcami i złodziejami, jak i tych ludziach pracy z fabryki, co tracą rozum dla populistycznych peerelowskich haseł. Jakość życia związkowca można sprowadzić do matematyki. Jakość życia związkowca jest wprost proporcjonalna do kwadratu nędzy robotnika. Przekładając to na język humanisty, im podlejszy jest los robotnika tym większe pole do popisu ma nierób związkowiec. Zatem siłą rzeczy i mentalności, związkowiec żyje po to, żeby człowiek pracy ledwie zipał. Gdyby się stało tak, że nagle ludzie pracy są zadowoleni ze swojego bytu, związkowcy musieliby zatrudnić hipnotyzerów, którzy wytłumaczą ludowi, że jest do dupy. Tylko, że taki zabieg kosztowałby związkowców ładnych parę groszy, dlatego związkowcy sami nauczyli się szamańskich sztuczek i czarują masy. Cała legenda od oddolnym ruchu społecznym słabych ludzi pracy jest niczym innym jak brudnej wody polityką, zresztą związki zawodowe to nic innego jak formacje polityczne, nie mylić z zapleczem politycznym, czego się tak często i bez sensu używa. W czasach AWS doszło do takiego kuriozum, że szef związków zawodowych sprawował realną władzę w Polsce, za SLD OPZZ nie był partnerem społecznym, tylko koalicjantem pozaparlamentarnym. Z tych i wielu innych powodów należy traktować związki zawodowe tak jak polityków, czyli bezwzględnie ostro i rygorystycznie wymagać przestrzegania prawa, a jak to nie pomoże użyć pały. Korporacje polityczne należy odczarować z takich zaklęć jak „partner społeczny”, „dialog społeczny” czy „reprezentant ludzi pracy”. Nie partner społeczny, tylko aspołeczny zadymiarz i koalicjant partyjny, nie dialog społeczny, tylko uliczne burdy, nie reprezentant ludzi pracy, tylko proletariacka klasa próżniacza, jeśli się trzymać socjalistycznej terminologii." /znalezione w necie/ Odpowiedz Link Zgłoś
freon Jasne, ze koncza. Weekend idzie. 14.11.08, 10:49 W tygodniu fajnie sobie pookupowac, bo pracowac nie trzeba, nocuje sie gdzies z kuplami na materacach, jakas flaszeczke sie zrobi, tv pooglada, polezy, poklnie na rzad, ze nie pozwala isc na emeryture w wieku 35 lat, ale przeciez w weekend trzeba byc w domu. Meczyk jakis mozna obejrzec, zona kurczaka zawsze przyniesie w sobote, flaszeczke mozna zrobic z sasiadem. Odpowiedz Link Zgłoś
dopiczek Już pradziad Kaczynskch zdradził Polske... 14.11.08, 10:57 Był wysokim oficerem w Carskiej armii,służył wiernie Carowi biorac czynny udział w rozbiorach Polski... Odpowiedz Link Zgłoś
presentaton.1 Re: Już pradziad Kaczynskch zdradził Polske... 14.11.08, 11:05 dopiczek napisał: > Był wysokim oficerem w Carskiej armii,służył wiernie Carowi > biorac czynny udział w rozbiorach Polski... www.panzerworld.net/uniforms-waffenssheadgear.html Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Jasne, ze koncza. Weekend idzie. 14.11.08, 12:11 freon napisała: > W tygodniu fajnie sobie pookupowac, bo pracowac nie trzeba, nocuje > sie gdzies z kuplami na materacach, jakas flaszeczke sie zrobi, tv > pooglada, polezy, poklnie na rzad, ze nie pozwala isc na emeryture w > wieku 35 lat, ale przeciez w weekend trzeba byc w domu. Meczyk jakis > mozna obejrzec, zona kurczaka zawsze przyniesie w sobote, flaszeczke > mozna zrobic z sasiadem. "...Nocować na materacach..." To już styropian nie w modzie? Odpowiedz Link Zgłoś
jane_24 Związkowcy z Sierpnia 80: wychodzimy z biura 14.11.08, 10:56 pierwsze co mi się rzuciło w oczy to ręcznik adidasa powieszony na szafce - skoro tacy biedni to skąd maja kasę na oryginalne ręczniki? a dwa - spoko idźcie na te wcześniejsze emerytury związkowcy ale do osiągnięcia 65 roku życia nie wolno wam nigdzie pracować dodatkowo - ciekawe czy tak byście o nie walczyli Odpowiedz Link Zgłoś
dopiczek SB-80, adekwatna nazwa.... 14.11.08, 11:00 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=73879635&a=73885130 Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Związkowcy z Sierpnia 80: wychodzimy z biura 14.11.08, 11:01 Dziwne ze nie zwrociles uwagi na wielki telewizor plazmowy w biurze Tuska.Zobaczyles recznik? Odpowiedz Link Zgłoś
presentaton.1 Miesiąc wietrzenia po SB-80..ten odór!!! 14.11.08, 11:04 jak by sie kaczor zwalił! Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Re: Związkowcy z Sierpnia 80: wychodzimy z biura 14.11.08, 12:22 Mieszkasz na prowincji ktorejs z dawnych kolonii francuskich, ze tak przezywasz widok telewizora plazmowego. Biedaku, to moze wroc do Ojczyzny, to sobie taki kupisz. Sa takie specjalne sklepy z elektronika, wiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ---za PISu Herr Thuske kochal strajki,teraz nasyla 14.11.08, 11:04 na zwiazkowcow prokurature - oto milosc plemiela buhaha Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Za PISu Herr Thuske kochal strajki, teraz nasyła 14.11.08, 11:34 Pewnie dla urozmaicenia... Podobnie przed wyborami atakował koalicję, a po wyborach opozycję :))) -- Teraz Tusk będzie kochał naród inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 .Wycisnac wrzoda........ 14.11.08, 11:10 tak pisalem na moim blogu o Tusku.Wycisnie go spoleczenstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
presentaton.1 Kaczynscy, wrzody na naszej pięknej Polsce!!! 14.11.08, 11:14 wyborcza.pl/1,75480,5222851,Fundacja_na_ciezkie_czasy.html Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 Re: Kaczynscy, wrzody na naszej pięknej Polsce! 14.11.08, 11:24 ropiejące wrzody! Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Związkowcy z Sierpnia 80 skończyli okupację biu... 14.11.08, 11:14 Związkowiec Ziętek wybiera się już na emeryturę?:) A do zwykłej roboty,to nie łaska? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----GW za PISu wychwalala dzielne pielegniarki--- 14.11.08, 11:16 okupujace gmach ministerstwa teraz jednak straj dotknal ukochanego rudego wodza - i co ? no i GW POkazuje obiektywizm pelna geba - to straszne i podle strajkowac p-ko ludemu ukochanemu wodzusiowi tuskowych wazeliniarzy z GW Odpowiedz Link Zgłoś
presentaton.1 hrabia-idiota popiera SB,PZPR, takie bydle! 14.11.08, 11:18 Sirpien80 stworzył SB, jak Samoobrone i PIS... Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Związkowcy z Sierpnia 80: wychodzimy z biura 14.11.08, 11:23 To nie sa zwiazkowcy a zwykli terrorysci,którzy chca sila wyludzic odpowiednie zapisy w ustawach.Gdyby byli zwiazkowcami z prawdziwego zdarzenia to staraliby sie pomóc ludziom którzy pomocy potrzebuja,np kasjerki w supermarketach,pracownicy dyskryminowani w koreanskich firmach. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Związkowcy z Sierpnia 80: wychodzimy z biura 14.11.08, 12:23 12.12a1 napisał: > To nie sa zwiazkowcy a zwykli terrorysci,którzy chca sila wyludzic odpowiednie > zapisy w ustawach.Gdyby byli zwiazkowcami z prawdziwego zdarzenia to staraliby > sie pomóc ludziom którzy pomocy potrzebuja,np kasjerki w > supermarketach,pracownicy dyskryminowani w koreanskich firmach. A przede wszystkim walczyliby o UTRZYMANIE miejsc pracy i bronili przed nieuzasadnionymi zwolnieniami. Albo o programy pozwalające zatrudnić osoby w wieku przedemerytalnym. Ale tu może niektórzy się zdziwią: znam ludzi,emerytów, którzy zawiesili emeryturę i wyjechali do Anglii do... pracy! Jedna pani mówi, że chyba do Polski już nie wróci. O emerytów niech walczy Związek Emerytów i Rencistów, czy tak jakoś. Odpowiedz Link Zgłoś
pribeh_zivota Re: Związkowcy z Sierpnia 80: wychodzimy z biura 14.11.08, 11:24 Proletariusze wszystkich centrali łączcie się 8 grudnia... (dlaczego akurat 8 grudnia; czyżby chodziło o wstawiennictwo Maryi?) Odpowiedz Link Zgłoś
bohdanek-net Działacze !!!!!! 14.11.08, 11:26 Najwyższa pora zabrać etaty działaczom związkowym.Niech pracują jak inni a jak są tacy miłujący dobro innych to niech robią to społecznie jak za "komuny"-zobaczymy ILU ICH ZOSTANIE-nierobów walczących nie o dobro ludzi pracy a o swoje interesy Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 SB-80, to potomkowie UB-SB.... 14.11.08, 11:28 'Związkowcy" ..psia ich mać! Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Klonie z kropką, chyba coś pmyliłeś... 14.11.08, 11:37 -- Teraz Tusk będzie kochał naród inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Działacze !!!!!! 14.11.08, 13:21 bohdanek-net napisał: > Najwyższa pora zabrać etaty działaczom związkowym.Niech pracują jak > inni a jak są tacy miłujący dobro innych to niech robią to > społecznie jak za "komuny"-zobaczymy ILU ICH ZOSTANIE-nierobów > walczących nie o dobro ludzi pracy a o swoje interesy E, za "komuny" byli też etatowi działacze związkowi, ale raczej w dużych zakładach. Było ich jednak mniej, niż obecnie. Najczęściej był to tylko przewodniczący, rzadziej sekretarz tzw. Rady Zakładowej. Podobnie było w czasach pierwszej "Solidarności". Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 pw2221.. wynurzył sie klocek z szamba SB... 14.11.08, 11:29 bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
83kuba Związkowcy z Sierpnia 80 skończyli okupację biu... 14.11.08, 11:29 To Panu przewodniczącemu się wydaje, że nie ma zgody na takie reformy. Ja nie mam zamiaru płacić co miesiąc za to że nie chce się Wam pracować. Dosyć komunistycznego wyzysku... Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 SBecy___presentation1 i chrabia-monte-christo 14.11.08, 11:32 na tym forum ostro zabrali się do roboty.... Internetowe "bojówki" Jarkacza trzepią aż miło....i dobrze.... PiSuary..."trzepcie " tak dalej.....jak najwięcej ....jak najczęściej..... dwa lata wystarczyły abyśmy odsunęli was od władzy a za następne cztery..zostaniecie zdmuchnięci z powierzchni tej Ziemi..... podpisali: LUMPENINTELIGENT, "CIEMNY LUD", WYKSZTAŁCIUCH, BURA SUKA, KAMASZ, ŁŻE ELITA, DZIAD,który SPIEPRZA MAŁPA W CZERWONYM, "ZOMOWIEC" z SOLIDARNOŚCI..... INTER-LIBERAŁOWIE WIEJSKIE GŁUPKI....../ostatnie określenie Brudzińskiego/ LIBERALNA ŻULERIA..... /a to....od brutus36/ jak widać jest to już "reprezentacja" całego Narodu.... _______________________ www.odliczamy.pl/lech/500/obraz.png/ Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..I jeszcze cos............. 14.11.08, 11:38 Jak skonczy Tusk? Na taczkach lub wprowadzi rozwiazanie Jaruzelskiegi i Walesy.Tzw.Solidarnosci Kiszczaka-czlowieka honoru.Kilka miesiecy temu zbrodniarz tw Bolek namawial Tuska do wprowadzenia stanu wyjatkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: ..I jeszcze cos............. 14.11.08, 12:21 presentation1 napisał: > Jak skonczy Tusk? > Na taczkach lub wprowadzi rozwiazanie Jaruzelskiegi i Walesy.Tzw.Solidarnosci K > iszczaka-czlowieka honoru.Kilka miesiecy temu zbrodniarz tw Bolek namawial Tusk > a do wprowadzenia stanu wyjatkowego. Jako człowiek mjący wielkie doświadczenie w tego rodaju działaniech z przeszłości, masz nadzieję, że teraz skorzystają z twoich rad? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..I jeszcze cos............. 14.11.08, 12:26 Troche mam.Sam organizowalem strajki i glodowki. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: ..I jeszcze cos............. 14.11.08, 12:50 presentation1 napisał: > Troche mam.Sam organizowalem strajki i glodowki. W to akurat wierzę. W 1981 prowokacje esbecji polegające na organizowaniu zadym, także takich strajków i demonstracji, które miały skompromitować Solidarność, były chlebem powszednim. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..I jeszcze cos............. 14.11.08, 12:53 Jak z glupcem dyskutowac?Oblac go smiechem. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: ..I jeszcze cos............. 14.11.08, 14:40 presentation1 napisał: > Jak z glupcem dyskutowac?Oblac go smiechem. Ty jesteś w stanie dyskutować? Nie zauważyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 Re: SBecy_presentation1, sympatykami GW ? 14.11.08, 11:55 paralela.1 napisała: > nie wierze.. też nie wierze.... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 klonie z kropką, tobie ciągle coś się myli... 14.11.08, 11:58 -- Teraz Tusk będzie kochać naród inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: SBecy_ 14.11.08, 12:17 presentation1 napisał: > to sympatycy Wyborczej i Wyborcza. Nie zauważyłem abyś był sympatykiem Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: SBecy_ 14.11.08, 13:45 marek99az1 napisał: > presentation1 napisał: > > > to sympatycy Wyborczej i Wyborcza. > > > Nie zauważyłem abyś był sympatykiem Wyborczej. Ależ jest, jest! Dlatego z taką lubością odwiedza fora dyskusyjne GW. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: SBecy_ 14.11.08, 13:47 Gdyby nie tacy jak Ja, czulbys sie jak w PRL.Chwilami przypominam ze jest demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: SBecy_ 14.11.08, 14:45 presentation1 napisał: > Gdyby nie tacy jak Ja, czulbys sie jak w PRL.Chwilami przypominam ze jest demok > racja. Jestem przekonany, że gdyby było wielu Polaków takich jak ty, to nadal bym mieszkał w PRL-u. Jak rozumiem, "ja" z dużej litery oznacza twoje odczucie własnej wielkości i nieomylności? Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: SBecy_ 14.11.08, 14:51 eti.gda napisał: > marek99az1 napisał: > > > presentation1 napisał: > > > > > to sympatycy Wyborczej i Wyborcza. > > > > > > Nie zauważyłem abyś był sympatykiem Wyborczej. > > Ależ jest, jest! Dlatego z taką lubością odwiedza fora dyskusyjne GW. Może przewrotnie masz rację? Odpowiadam ponownie, bo przed chwilą odpowiedziałem chyba samemu sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: SBecy_ 14.11.08, 14:48 marek99az1 napisał: > presentation1 napisał: > > > to sympatycy Wyborczej i Wyborcza. > > > Nie zauważyłem abyś był sympatykiem Wyborczej. Muże przewrotnie masz rację? Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: SBecy_ 14.11.08, 14:48 presentation1 napisał: > to sympatycy Wyborczej i Wyborcza. ___________________________________ Oj...oj...."ściemniać" to Ty możesz kolegom po fachu....przez tyle lat pracy nauczyłeś się zmieniać "kierunek patrzenia"..to była i jest do tej pory największa SBecka specjalizacja...:)))) Nauczyliście tego Kaczyńskich i cały PiS , który tą metodę co jakiś czas wdraża w życie...:)))) www.polityka.pl/_gAllery/79/78/79783/Mleczko.jpg Odpowiedz Link Zgłoś