gamon0 15.11.08, 09:00 Jedyny sukces PO to obalenie rządu PiS... -- PO to kicz popkultury, żeruje na naiwności. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czan-dra PiS poleca POrażkę Roku 15.11.08, 09:54 Kaczucha, a kiedy PO obaliło rządy PiSu? Ty żyjesz w innej rzeczywistości, to My wyborcy daliśmy kopa w odwłok, tym durniom z bandy Kaczorka. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Porażka roku to bal kartofla 15.11.08, 10:32 Porażka roku to bal kartofla. Ciekawe czy będzie relacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Re: Porażka roku to bal kartofla 17.11.08, 12:01 Otóż to! Każdy liczący się polityk, polski i zagraniczny, zbojkotował galę! Wyjątek R. Sikorski, lecz on nie chciał, ale musiał. Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka A ja przypominam porażkę PiS'u 15.11.08, 10:04 Premier Kaczyński: zasady zobowiązują Zasady premiera Jarosława Kaczyńskiego: 1.Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem. 2.Nie będzie koalicji z Samoobroną. 3.Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. 4.My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy. 5.Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PiS. 6.W-ce Minister Sprawiedliwości nie ścigał i nie osądzał w więzieniu działaczy opozycji w latach 70. 7.Wybudujemy trzy miliony mieszkań. 8.Wprowadzimy szybko niższe podatki. 9.Wycofamy wojsko polskie z Iraku. 10.Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa. 11.Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD. 12.Marcinkiewicz to premier na całą kadencję. 13.Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld). 14.Zredukujemy administrację państwową. 15.W rządzie nie będzie byłych członków PZPR. Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... Jarosław Kaczyński, 10 VII 2006 Odpowiedz Link Zgłoś
mfs0 Pogratulować inwencji... 15.11.08, 10:39 No, ile lat można odgrzewać ten sam kotlet z literkami P i O pisanymi wersalikiem? Ja rozumiem że w szkole uczą o anaforach, epiforach czy innych figurach retorycznych. Ale co to za figura co trwa całe lata? Mam pewne podejrzenia gdzie trafiają osobnicy, którzy latami chodzą i mamroczą wciąż jedno. Myślałem że to się zdarza tylko co powolniejszym forumowiczom... Odpowiedz Link Zgłoś
srebrnooki Porażka roku 15.11.08, 11:26 No cóż za porażkę roku i nie tylko jeśli chodzi o polski internet uznałbym raczej tą stronę: Porażka Roku Ale to już taka moja subiektywna ocena Odpowiedz Link Zgłoś
acidhead PiS poleca POrażkęw kRoku 15.11.08, 11:56 porażka w kroku?czy jak?z natury jestem sceptyczny wobec polityków(szczególnie tych rządzących),ale platformie życze jak najlepiej!w miarę rozsądne to towarzystwo,Tusk jest normalnym facetem z którym można piwo wypić i takie tam. a PIS?do obory gnój przeżucać,matoły z kompleksami Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: PiS poleca POrażkę Roku 15.11.08, 12:47 Ale ta POrażka i tak jest lepsza od PiS-u i to najbardziej boli PiS-owskich bonzów. gamon0 napisał: > Jedyny sukces PO to obalenie rządu PiS... > Odpowiedz Link Zgłoś
ququ777 Premiera filmików na YouTube 16.11.08, 01:17 Przedpremierowy seans filmików, które chce jutro, tj.1 6.11.2008 o godz. 13.00 pokazać PiS, można już dziś oglądać w sieci. Za darmo! www.youtube.com/user/porazkaroku Odpowiedz Link Zgłoś
adalaro PiS poleca POrażkę Roku 16.11.08, 14:14 Normalni ludzie! Skrzyknijcie się i dajcie odpór oszalałym z nienawiści hordom pisu Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek POrażkę Roku-doskonaly material,gratulacje! 16.11.08, 18:46 dla tych co stracili pamiec i zapomnieli obietniach rYżego mesjasza to lektura obowiazkowa! Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: POrażkę Roku-doskonaly material,gratulacje! 16.11.08, 18:49 Rzad ocenia sie po calej kadencji .....!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 Re: PiS poleca POrażkę Roku 16.11.08, 18:52 gamon0 napisał: > Jedyny sukces PO to obalenie rządu PiS... > > -- > PO to kicz popkultury, żeruje na naiwności. Pisowi nawet obalenie własnego rządu by nie wyszło gdyby nie pomoc PO. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_mat PiS poleca POrażkę Roku 16.11.08, 19:27 Na serwisie Spieprzaj Dziadu . com jest wiecej szczegolow :) Odpowiedz Link Zgłoś
radioerewan PiS poleca POrażkę Roku 17.11.08, 11:56 Ciekawe, że na stronie jest kradziona fotografia. To jakieś fatum nad PiS. forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=15280 Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: PiS poleca POrażkę Roku 17.11.08, 13:53 Wiesz - to jest Prawo i Sprawiedliwość. Tylko w wykonaniu PiS :D Coś jak wersja DEMO :D Odpowiedz Link Zgłoś