vi-com 15.11.08, 13:36 uważaj bo sobie brodę zaplujesz tym inwektywami.Aby tak kłamać to trzeba być artystą . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
colonius Kaczyński: rok rządu PO i PSL to wielka komprom... 15.11.08, 13:37 Slyszalem to majaczenie chorego czlowieka. Chorego na WIELKA Polske, Polske od morza do morza. Tylko biedaczek zapomniał że to jest rok 2008 a nie XVI-XVII wiek. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 "Kompromitacja" to drugie imię Jarka "300zł" Kaczy 15.11.08, 13:47 Kompromitacją, panie K., to była koalicja z przestepcami, zboczeńcami i faszystami. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 PO dziekujemy za spokój i odsunięcie bezzębnych ka 15.11.08, 13:48 karłów plujacych jadem od władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Tajne Biuro Poselskie Tuska wyrazem miłośći... 15.11.08, 13:56 do narodu :))) -- "Donald Tusk Show" trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Tajne Biuro Poselskie Tuska wyrazem miłośći.. 15.11.08, 14:17 "Jego zdaniem obecna polityka rządu niszczy polskie życie publiczne i demokrację. " Średnio lubię Tuska, ale gdy słyszę ponurego typa, który współrządził Polska z lepperem i Giertychem, za czasów którego Ziobro robił spektakularne akcje aresztowań przy kamerach telewizyjnych, ale za to bez dowodów, gdy Giertych wyrzucał z pracy ludzi za jedno zdanie z ksiązki, której nie akceptował, gdy Giertych wprost twierdził, że przy zatrudnianiu będzie brał uwagę, czy kondydat nie nalezy np. do innego, niż on akceptuje, związku zawodowego, gdy komisja koscielna przez MSWiA albo komisja kościelna "tzw "wspólna" przy rządzie robiły co chciały, wprowadzając sobie w zycie każdy pomysł, czy miał on cos wspólnego z ich kompetencjami, czy nie, to krew mnie zalewa. A może Jarek przypomni sobie, jak jego braciszek jeszcze jako prezydent Warszawy doprowadził do wyrzucenia z pracy pielęgniarki, która zwróciła mu uwagę, że w szpitalu nie należy się wydzierać. Solidarnośc, demokracja - Kaczyńscy, darujcie sobie, bo opluwacie te piękne słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Tajne Biuro Poselskie Tuska wyrazem miłośći.. 15.11.08, 14:21 Powiem ci cos.PO jak i Samoobrona nie sa zdelegalizowne. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Tajne Biuro Poselskie Tuska wyrazem miłośći.. 15.11.08, 15:06 Chyba młodzieżówka PO dostała nowe wytyczne i nowe teksty do wklejania... -- Tusk: Melduję osiągnięcie satysfakcji... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------Premier Kaczynski nowym Pilsudskim---------- 15.11.08, 15:09 gamon0 napisał: > Chyba młodzieżówka PO dostała nowe wytyczne i nowe teksty do > wklejania... > > -- > Tusk: Melduję osiągnięcie satysfakcji... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: ------Premier Kaczynski nowym Pilsudskim----- 15.11.08, 15:11 PiS - w mordę jeba...na ciemnota totalna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Opluwanie i szczekanie sfory kaczej szambodanie 15.11.08, 15:41 Opluwanie i szczekanie sfory kaczej szambodanie! Pełen wiary, nadziei na dobrobyt czekam, wypatruję z okna i pod drzwiami szczekam. Prawo, Sprawiedliwość dodaje nadziei, że przestanę szczekać na swoich złodziei. Trop układu wydłuża oczekiwanie, oprócz czekania dodaje szczekanie. Szukam dla mnie prawa i sprawiedliwości, bo zbyt małą rentę zżera rosół z kości. Poprzez wybór zgrai strzeliłem sobie bramkę, teraz z tej wściekłości często gryzę klamkę. Im czarne jest białe, a białe jest czarne, chyba się zapłaczę na me życie marne. Leków nie kupuję, tylko waleriana, aby to wytrzymać biorę czasem z rana. Jak już nasłucham się ojca dobrodzieja ze stacji, w której zbawienia jest nadzieja. Za datki dla niego mam trafić do nieba, pomimo braku grosza i w domu chleba. Ja już nie rzucam się na byle ruch klamki, warczę i otwieram cicho u drzwi zamki. Szczekam, na Żyda, lewusa, liberała, a smak w nim jest taki jak maślana chała. Wbijam zęby w chałę i odgryzam kęsa, trzeźwieję, bo czuję smak ludzkiego mięsa. Tak wysokie Prawo i Sprawiedliwości, proszę dla obłędu wiele łagodności! Mało, ja uważam od góry do spodu, obłęd, tylko obłęd przyszłością narodu! Najlepiej jak ich pochłoną płomienie. Ogień i Radyjo da im oczyszczenie. Z dymem dla spokoju niech idą do nieba, chyba, że zjedzą Rydza nienawiści chleba. Nienawiść krwią i ciałem nas, ojca Redyka, kto tego nie wie, to nie Wolak, niech zmyka! Odpowiedz Link Zgłoś
aqq315 jarkacz zapomniał 15.11.08, 16:10 że dobrobyt i rozwój gospodarczy odziedziczył po SLD i generalnie dobrej koniunkturze gospodarczej na świecie. Zapomniał też, jak to moralnie i sprawiedliwie wyniósł do władzy zboczeńców, gwałcicieli, przestępców pospolitych i faszystów. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: PO dziekujemy za spokój i odsunięcie bezzębny 15.11.08, 15:59 kronopio77 napisał: > karłów plujacych jadem od władzy. W szambie gustujcie, gnojowicą plujcie! Niech wiedzą qrwa w świecie, jak bluzgać przestaniecie, wy qrwa się dowiecie, co mam na parapecie. Karabin maszynowy, do strzałów wciąż gotowy. Ja was wszystkim zohydzę, ja was tak nienawidzę, żadne autorytety, jam waszym wodzem stety! Wy qrwa mordy wraże, ja rzucę was na twarze. Musicie przejść ablucję, chcę władzy restytucję. Psujcie Tuskowi morale, przeciwnych ja rozwalę. Przez rok grudzień trzynasty, woda i chleb bez omasty! Zróbcie ze mnie premiera, bo was weźmie cholera! Ja qrwa nie rozumiem, ja qrwa nic nie umiem? Ja byłem, będę premierem, a ty to qrwa zerem! I wziął wdech za duży, i pękł, aż pierzem kurzy! Odpowiedz Link Zgłoś
berta331 Re: PO dziekujemy za spokój i odsunięcie bezzębny 15.11.08, 21:38 Czyli nie przymierzając "zaplutych karłów reakcji". Pewnie kolega młodszy, lepiej wykształcony i z wiekszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
adeneka Re: "Kompromitacja" to drugie imię Jarka "300zł" 16.11.08, 01:18 Kaczynski ty qrwo Odpowiedz Link Zgłoś
mejlmi Kaczyński: rok rządu PO i PSL to wielka komprom... 15.11.08, 13:38 Rząd PiS-SO-LPR chyba jednak był większą kompromitacją..... Mam nadzieje, że te czasy juz nigdy nie wrócą a Kaczyńscy będą już do końca życia sapać i mlaskać w opozycji ku uciesze niknącego w oczach moherowego tłumu. Odpowiedz Link Zgłoś
metalin Re: ryży mesjasz jest nagi! 15.11.08, 13:41 Re: ryży mesjasz jest nagi! A ty ślepy i głuchy Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek na szczescie cudok to nieudacznik Polska ma 15.11.08, 14:02 jeszcze szanse Odpowiedz Link Zgłoś
pioma1-easy Re: na szczescie cudok to nieudacznik Polska ma 15.11.08, 14:31 na powrót jedynych jadowitych kaczek w Europie? Odpowiedz Link Zgłoś
stolat3 Re: Kaczyński: rok rządu PO i PSL to wielka kompr 15.11.08, 14:04 mejlmi napisał: > Rząd PiS-SO-LPR chyba jednak był większą kompromitacją..... > Większa czy mniejsza to bez znaczenia , ale jak sam przyznałeś kompromitacja.!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Kaczyński: rok rządu PO i PSL to wielka komprom... 15.11.08, 13:38 Rząd PO nie jest rządem moich marzeń, ale jego niewątpliwą zaletą jest to że zastąpił rząd utworzony przez PiS i jego przystawki. Był to najgorszy rząd w powojennej historii Polski, tak więc niech kurduplowaty prezio przestanie gardłować, bo wyborcu już go ocenili i prędzej Tatry przesuną się nad Bałtyk niż PiS wróci do władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wienia60 Re: Kaczyński: rok rządu PO i PSL to wielka kompr 15.11.08, 13:43 No nie wytrzymam! Przeciez tego nie da się słuchać! Czy ktoś jeszcze wierzy w te bzdury? Nie pokazujcie go bo mam odruch wymiotny. Odpowiedz Link Zgłoś
kihooj Re: Kaczyński: rok rządu PO i PSL to wielka kompr 15.11.08, 16:48 Faktycznie, kogo jeszcze obchodzi, co ma do powiedzenia sześćdziesięcioletni nieudacznik, który nie ma prawa jazdy, nie ma konta w banku i nigdy nie miał kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
pshemon Re: Kaczyński: rok rządu PO i PSL to wielka kompr 15.11.08, 14:06 Faktycznie czytanie tego politycznego pierdzenia Wielkiego Stratega Jarosława przyprawia mnie o mdłości. To już jest tylko rzępolenie gościa, który miał swoje pięć minut, który przegrał ze swoją przebiegłością. Wystarczy tylko zmienić ordynację wyborczą, aby w jak największym stopniu ułatwić obywatelom głosowanie i po takiej partii, jak PIS zostanie niewielki ślad albo nie zostanie nic. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Jak to "był" najgorszy... 15.11.08, 15:17 Nic nie słyszałem jeszcze o nowych wyborach. Kiedy? __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
kaworu_nagisa Re: Kaczyński: rok rządu PO i PSL to wielka kompr 15.11.08, 15:18 zgadzam sie w 100%, nie jest idealny ale lepszy on niz ten zaklamany kurdupel ze swoja moherowo-wszechpolska mafia Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Kaczyński: rok rządu PO i PSL to wielka komprom... 15.11.08, 13:41 w tym zawodzeniu chodzi o to że tusk dał tak mało okazji do tupania nóżkami, czy naprawdę o to że nie ma podatku liniowego; reformy wydatków publicznych, i mechanizmów podnoszącuch wskaźnik osób czynnych zawodowo do ustawowo skazanych na niepracowanie? ejże bracia! naprawdę chcecie coś zmienić czy tylko trzepiecie piankę? mam wrażenie że oto wśród filozoficzno-fasadowych mlaśnięć padają kolejne puste słowa któregoś polityków z rodziny kaczyńskich. nadal obaj teatralnie opsikują reformy a jeden wciąż jeszcze może skutecznie je hamować. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek20074 Ma rację, ale nienawiść do PiSu i Polskości 15.11.08, 13:44 zaślepia ludzi. A lata 2005-7 to największy w historii spadek bezrobocia w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te Re: Ma rację, ale nienawiść do PiSu i Polskości 15.11.08, 13:47 piotrek20074 napisała: > zaślepia ludzi. A lata 2005-7 to największy w historii spadek > bezrobocia w Polsce. hahahahahha...ales piardyknał.. tia..spadek bezrobocia bo 4 miliony polaków wyjechało do pracy do UE!!! qwa jak czytam takie pierdy pisowskie to mnie w ch.. strzyka normalnie. błazny zasyfione. Odpowiedz Link Zgłoś
bariwo73 Re: Ma rację, ale nienawiść do PiSu i Polskości 15.11.08, 13:47 Jesteś baranem, czy go udajesz? Efektwny spadek bezrobocia jest ZAWSZE pokłosiem działań podjętych wstecz (2-3 lata). Jesteś takim baranem, że uważasz iż jest to efekt natychmiastowy? Przy mojej CAŁEJ NIENAWIŚCI (podkreśliłem Ci Pis-dzielcu) do komuchów, to jednak po części także ich zasługa (mimo setek korupcyjnych afer). Tylko nie wiem, czy jesteś na tyle światły, by to pojąć i zrozumieć, czy wolisz przysługi zapisywać tylko na konto jednej słusznej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
bariwo73 Dodatek 15.11.08, 13:48 A emigracja zarobkowa to już inny temat. Na Twoim miejscu po prostu zamilczałbym. Odpowiedz Link Zgłoś
spark5719 No dokładnie 15.11.08, 13:58 Czy się komuchów lubi, czy nie, to jednak uczciwie trzeba przyznać, że zwłaszcza "techniczny" rząd Belki zrobił w krótkim czasie sporo dobrego w gospodarce i poustawiał tak, że pisuary mogły sobie przywłaszczyć (jak to oni mają w zwyczaju) efekty pracy tamtego rządu. Belka miał o tyle ułatwione zadanie, że nikt go nie wplątywał w polityczne awantury i mógł skupić się prawie wyłącznie na gospodarce i finansach. Niestety od czasu wejścia na scenę polityczną pisuarczyków mamy ciągłe polityczne awantury i torpedowanie sensownych pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
wienia60 Re: Ma rację, ale nienawiść do PiSu i Polskości 15.11.08, 13:50 Tak, bo 2 miliony Polaków wyjechało za granicę! Nie dociera? Jarusiowi chcesz przypisać spadek bezrobocia? Nie ośmieszaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Dlaczego Ryży-Cudak nienawidzi Polski i Polaków ?? 15.11.08, 13:55 Dlaczego Ryży-Cudak nienawidzi Polski i Polaków ??? piotrek20074 napisała: > zaślepia ludzi. A lata 2005-7 to największy w historii spadek > bezrobocia w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend taka to z betonem pisowskim dyskusja 15.11.08, 13:56 podrzuci krzyczace haslo i znika. Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Dlaczego Ryży-Cudak nienawidzi Polski i Polak 15.11.08, 14:09 Dwa Kaczyńskie to nie cała Polska, głąbie. Odpowiedz Link Zgłoś
posraldescu Re: Ma rację, ale nienawiść do PiSu i Polskości 15.11.08, 14:39 Wszystko co zrobił PiS okazało się sukcesem na kaczych nóżkach. Dalego nie zaszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 !!!!!!!!!!!!! 15.11.08, 13:44 ..JESTEM CIEKAWY JAK kacza poczwara OCENIA SWE PANOWANIE POPRZEZ DWA LATA SWEGO NIEUDACZNICTWA...DWA LATA NICOŚCI. NIE WSPOMNĘ O JEGO PRÓBACH FORMOWANIA PAŃSTWA MILICYJNEGO. A O STRAJKUJĄCYCH PIELĘGNIARACH AŻ WSTYD PRZYPOMINAĆ. PRAWIE JE WYSTRZELAŁ... Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Re: !!!!!!!!!!!!! 15.11.08, 13:53 Tak, to prawda. Nicpon! Mysli,ze ktokolwiek poza pisuarami w to uwierzy. Ha, ha, ha. Odpowiedz Link Zgłoś
zohen małe te kaczyńskie, a taka wielka kompromitacja 15.11.08, 13:45 i obraza wszelkiego rodzaju uczuć z gastrycznymi włącznie! Odpowiedz Link Zgłoś
haansa Kaczyński: rok rządu PO i PSL to wielka komprom... 15.11.08, 13:45 Niestety obecny prezydent PIS-Wolski jast napuszonym IDIOTA i patentowanym DURNIEM a prawo jego glosu powinno sie ograniczyc do wyboru pokoju i pryczy w zamknietym zakladzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te Kaczyński: rok rządu PO i PSL to wielka komprom.. 15.11.08, 13:45 psy szczekaja (pisiorskie) karawana jedzie dalej . Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend dzielny ten nasz pan premier pan Kaczynski 15.11.08, 13:45 zrozum pan panie kaczynski ze wyborcy chcieli ODSUNAC WAS OD WLADZY. od sluchania sloganow masz pan beton radiomaryjny. komentowac te paramerytoryczne wypowiedzi gospodarcze szkoda zachodu. wiec oszczedz pan tego powarkiwania z mownicy bo i tak wam spada.... Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: dzielny ten nasz pan premier pan Kaczynski 15.11.08, 13:49 Tow Jaroslawie !!! Dzieki Bogu polacy nie maja amnezji i nie zapomnieli waszego rzadu i tego co sie wtedy dzialo .... Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: dzielny ten nasz pan premier pan Kaczynski 15.11.08, 14:14 Cicho, nie pamiętasz jak krzyczał, że to przez Piotrowskiego - zabójcę Popiełuszki przegrał wybory? Ta karykatura polityka już rok nie może przeboleć, że Polacy pokazali mu środkowy palec. Odpowiedz Link Zgłoś
swinna Re: dzielny ten nasz pan premier pan Kaczynski 15.11.08, 15:03 przydałoby się miejsce w necie, gdzie każdy mógłby pokazać foto swojego środkowego palca panu Jarosławowi Kaczyńskiemu,sukces strony gwarantowany Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: dzielny ten nasz pan premier pan Kaczynski 15.11.08, 15:05 Tuskowi mozna wystawic nie tylko palca.To narkoman, rzad i kolesie to narkomani.Przeciez Polska , nie jest Afryka?Wystawly Tuskowi to co mamy miedzy nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Kaczyński: rok rządu PO i PSL to wielka kompr 15.11.08, 13:46 No to jak nazwać Wasze 2 lata rządxenia? Super kompromitacją? Odpowiedz Link Zgłoś
pisz_pan_na_berdyczow Re: Kaczyński: rok rządu PO i PSL to wielka kompr 15.11.08, 14:51 cleryka napisała: > No to jak nazwać Wasze 2 lata rządxenia? Super kompromitacją? I jedno i drugie było super-kompromitacją! www.geocities.com/klaudiuszwesolek/g9.html Odpowiedz Link Zgłoś
hubasinska Kaczyński ,chłopie dałbyś se wreszcie spokój... 15.11.08, 13:48 Po co to ludziom ukazywac swą szpetną kartoflaną facjatę.I to wygrażanie paluszkiem, i to w koło Macieju od 3 lat powtarzane zaklecie.... "PO jesł zła,PO jest straszna,PO nic nie umie.Jam zaś cudny,madry i najlepszy" Kopa w dupę zaliczyłeś rok temu i tak labidzisz. Lekarz kazał nie zaprzeczać.Jaruś bożyszczem i ulubieńców wszystkich Wolaków. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Ha, ha, ha bezsilnosc PiS jest porazajaca. To oczy 15.11.08, 13:51 wista oczywistosc. Pan prezes nie wie juz gdzie wbic szpile. Moze sobie w 4 litery wbije. Ha, ha, ha... Oby tak dalej Tusku!!! Do przodu, bez alleluja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Kaczyński: rok rządu PO i PSL to wielka komprom.. 15.11.08, 13:53 "A jeśli spojrzeć na tamtą datę, to mieliśmy za sobą może najlepszy rok po 1989 r. a może w ogóle najlepszy od całych dziesięcioleci " Ależ panie prezesie, po co ta skromność? Powiedzmy sobie wprost: najlepszy od Chrztu Polski! Zresztą co tam X w., to był najlepszy okres od stworzenia świata! Zwłaszcza jeśłi chodzi o dobre samopoczucie rządzących,jak widać... Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Re: Kaczyński: rok rządu PO i PSL to wielka kompr 15.11.08, 13:56 Tak, tak. Rzady PiS/SB/LPR byly naprawde najlepsze od X wieku. Ale z powodu udzialu SB. Ha, ha, ha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
me2free Wielki strateg, ojciec narodu, geniusz z zolborza, 15.11.08, 13:55 mial CBA, TVPis, IPN, ojczyma z Torunia i polecial po przedterminowych wyborach. Brakuje mi tasm Beger, chama, warchola, sklocania Polakow, kombinowania nad aptekami, zyciem niepoczetym, powierzchnia sklepow itp, szkoda jeszcze 5 lat rzadow PiS i rzad bylby w kraju a Polcy na emigracji. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Re: Wielki strateg, ojciec narodu, geniusz z zolb 15.11.08, 14:00 Tak, tak. A przeciez Lepper bedac wicepremierem na kilka dni przed dymisja i kilka tygodni przed rozwiazaniem Sejmu, mowil, ze to najlepszy rzad i ze powinien rzadzic ze 100 lat. Teraz J. Kaczynski Lepperem mowi. Ha, ha, ha... ale pajac! Kto w to uwierzy poza Brudzinskim i Gosiewskim? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodarek Oni mogą sobie tego nie uświadamiać, ale inni.. 15.11.08, 13:55 szatani tam wciąż mącą. Nic nowego. Kaczor już taki będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Kaczyński: rok rządu PO i PSL to wielka kompr 15.11.08, 13:56 ten kaczy przygłup myśli, że ktoś jeszcze go traktuje poważnie i słucha tych jego wypocin... Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Kaczyński: rok rządu PO i PSL to wielka kompr 15.11.08, 14:16 Jego mąż Kurski na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
jamcijest44 Kaczyński: rok rządu PO i PSL to wielka komprom.. 15.11.08, 13:57 Dżizus! Jak ja uwaielbiam słuchać tego nadętego buca! Prawdę powie chyba tylko wtedy, gdy się pomyli ("Nikt nas nie przekona..."), a każdym kolejnym wystąpieniem pełnym kłamstw, inweltyw, insynuacji, jadu i hipokryzji utwierdza Polaków w przekonaniu, jak dobrego wyboru dokonali rok temu. Tak trzymać, bracie mniejszy! PS. Że też w całym dupowatym PiSie nie znajdzie sie jeden mądry, który szczerze rzeknie preziowi: "Zawrzyj waść mordę i nie pluj jadem wokół to może wejdziemy do sejmu za trzy lata". A prawda, jeden sie znalazł, to go towarzysz Jarosław profilaktycznie wypier... Odpowiedz Link Zgłoś
anwad POziom PO-komentatorów jest żenujący... 15.11.08, 13:57 Do tej pory nie dostrzegliście, że PO wykorzystuje Wasze irracjonalne lęki przed PiS (podsycane przez "Wybiórczą" itp.) - do tego stopnia, że nawet NIC NIE ROBIĄC, może liczyć na Wasze poparcie? A może czas się opamiętać i bez histerii, a za to z dystansem, zacząć analizować wydarzenia polityczne i oceniać polityków? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Wole srednia PO niz nawiedzonych pisuarow! 15.11.08, 14:02 Modl sie pan do swojego idola Rydzyka ha, ha ,ha... PO bije na glowe PiS po roku rzadow. Po roku borykania sie z L. Kaczynskim, ktory jest nadetym balonem, a nie prezydentem. Toz to jest wlasnie cud! To jest cud rzadow Tuska. I oby tak dalej!!! 100 lat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 PiS chociaż było szczere... a PO wciska kit 15.11.08, 14:04 -- "Donald Tusk Show" trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: PiS chociaż było szczere... a PO wciska kit 15.11.08, 14:17 PiS wciskał ci dwa lata coś innego między pośladki, a ty dalej tak tę partię wielbisz. Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek oglupiona gawiedz przez ryżego mesjasza uwierzyla 15.11.08, 14:08 ze jest wyksztalcona,europejska i bedzie bogata , teraz wsdyd im przyznac ze jest dokladnie inaczej i bronia przegranego pajaca Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Wole srednia PO niz nawiedzonych pisuarow! 15.11.08, 14:11 A potrafisz bez wyzwisk, bez histerii, a za to merytorycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek a mozna merytorycznie o POferein? 15.11.08, 14:22 pewnie mozna jak sie nie rozumie ,,merytoryczne,, Odpowiedz Link Zgłoś
boryska1 Re: POziom PO-komentatorów jest żenujący... 15.11.08, 14:10 nie boję się was pisowcy,po prostu już nawet nie wiem o co wam chodzi,umiecie tylko odwracać kota do góry nogami....szukać, drążyć ,nadal obrażacie ,a na dodatek macie poparcie w waszym prezydencie powiedzcie ile rzeczy dobrych zrobiliście..nie wiem wiem też że obecny rząd musi stale z wami polemizować bo inaczej nie umiecie,już nie jesteśmy w Iraku,nie ma w radio Targalskiego nawet w sporcie się zmieniło,a że to trwa no bo trwa..to już wasza wina bo trzymacie się stołków jak rzep ogona mimo to pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: POziom PO-komentatorów jest żenujący... 15.11.08, 14:15 Brak konkretów, same emocje... mimo to również pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
stolat3 Re: POziom PO-komentatorów jest żenujący... 15.11.08, 14:20 anwad napisała: > Do tej pory nie dostrzegliście, że PO wykorzystuje Wasze irracjonalne lęki prze > d > PiS (podsycane przez "Wybiórczą" itp.) - do tego stopnia, że nawet NIC NIE > ROBIĄC, może liczyć na Wasze poparcie? A może czas się opamiętać i bez histerii > , > a za to z dystansem, zacząć analizować wydarzenia polityczne i oceniać politykó > w? Jednak Kurski miał rację "że ciemny lud wszystko kupi". Po dyskusji na forum widać że tak jest . Nie ma znaczenia to że obecny rząd nie zrobił żadnych znaczących reform a tylko stara się administrować i to ze skutkiem bym rzekł wątpliwym , ważne że jest "nasz". Ba prym w tym wiodą wszelkiej maści "publicyści", którzy w zasadzie zajmują się tylko "pyskówkami" rządu z opozycją i prezydentem zamiast zwracać uwagę na nie rozwiązane od lat problemy ( służba zdrowia , oświata i ogromne rozwarstwienie materialne - patrz raport KE gdzie się stwierdza że w Polsce nawet praca nie chroni przed ubóstwem). Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: POziom PO-komentatorów jest żenujący... 15.11.08, 14:55 Jak trafnie zauważył kiedyś Ziemkiewicz: "Pogarda żywiona dla ciemnej masy, podchodzenie do wyborców jak do bandy matołów tak tępych, że można im wcisnąć każdą ciemnotę, stanowi najpewniejszą drogę do władzy i płynącej z niej profitów". To smutne, ale prawdziwe – jak widać Tusk z powodzeniem tę zasadę wykorzystuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Posłowie PO też wątpią w CUDA Tuska... :))) 15.11.08, 13:58 Posłowie PO: Tusk powinien zrezygnować ze stanowiska. "Super Express" przeprowadził w Sejmie anonimową ankietę, z której wynika, że część członków Platformy Obywatelskiej przestała wierzyć w cuda Donalda Tuska i jego ministrów. wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Poslowie-PO-Tusk-powinien-zrezygnowac-ze-stanowiska,wid,10531759,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
bad_moherfvcker Re: Posłowie PO też wątpią w CUDA Tuska... :))) 15.11.08, 14:21 "SuperExpress" podstawowym źródłem wiedzy każdego PiSowca. Gratuluję i życzę przyjemnej lektury. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Posłowie PO też wątpią w CUDA Tuska... :))) 15.11.08, 14:22 Czytaj wiec Wyborcza.Prosta droga do ZOMO. Odpowiedz Link Zgłoś
dornjuan czy to prawda , że presentation1 był ubekiem 15.11.08, 14:30 czy to prawda , że presentation1 był ubekiem . Na tym forum pojawiają się opinie , że ten gość zanim tchórzliwie spieprzył do Francji to był ubekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: czy to prawda , że presentation1 był ubekiem 15.11.08, 14:42 dornjuan napisała: > czy to prawda , że presentation1 był ubekiem . Na tym forum pojawiają się opini > e > , że ten gość zanim tchórzliwie spieprzył do Francji to był ubekiem. owszem katalog.bip.ipn.gov.pl/showDetails.do?lastName=wajdzik&idx=&katalogId=0&subpageKatalogId=2&pageNo=1&osobaId=11252& Odpowiedz Link Zgłoś
posraldescu Re: Posłowie PO też wątpią w CUDA Tuska... :))) 15.11.08, 14:31 I kto to pisze? Były SBek. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_moherfvcker Re: Posłowie PO też wątpią w CUDA Tuska... :))) 15.11.08, 15:29 Nie czytam i nie zamierzam, poza zaglądaniem z rzadka na ten portal. Happy now? Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Karzel sie zapluwa 15.11.08, 14:43 Kaczor chce wyjsc z twarza z politycznej porazki, a tu wychodzi dupa. Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Kaczyński: rok rządu PO i PSL to wielka komprom... 15.11.08, 14:06 kompromitacja, to jest Kaczynski na stanowisku prezydenta, twierdzacy, ze jest glowa panstwa, mimo, ze nie ma takiego pojecia wg konstytucji.... Odpowiedz Link Zgłoś
pshemon konkluzja 15.11.08, 14:12 Faktycznie czytanie tego politycznego pierdzenia Wielkiego Stratega Jarosława przyprawia mnie o mdłości. To już jest tylko rzępolenie gościa, który miał swoje pięć minut, który przegrał ze swoją przebiegłością. Wystarczy tylko zmienić ordynację wyborczą, aby w jak największym stopniu ułatwić obywatelom głosowanie i po takiej partii, jak PIS zostanie niewielki ślad albo nie zostanie nic. Tak samo, jak po "prezydencie", jak słusznie ktoś zauważył, że PISowcy nie mówią już prezydent tylko "głowa państwa", co jest raczej terminem publicystycznym, użytym w celu politycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek a tuskowy belkot to balsam dla twej duszy? 15.11.08, 14:26 ale jestes nieszczesliwy! Odpowiedz Link Zgłoś
spark5719 Których słów Tuska nie zrozumiałeś, nieszczęśniku? 15.11.08, 14:36 W porównaniu ze Słońcem Karpat i jego "zjawiskiem biologicznym" braciszkiem mlaskaczem "prezydętem" Tusk wydaje się krasomówcą. No i przynajmniej nikogo nie opluwa i nie obraża, jak twoi pisuarowi idole, he he :DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Kaczyński: rok rządu PO i PSL to wielka kompr 15.11.08, 14:27 Jaka tam z niego glowa panstwa !!!!! Jest inna czescia panstwa ponizej paska od spodni .... Odpowiedz Link Zgłoś
kazzwro Kaczyński: rok rządu PO i PSL to wielka komprom... 15.11.08, 14:06 A mi sie wydaje ze jak na sytuacje w ktorej opozycja (i spora czesc jej ludzi w roznych instytucjach ),oraz p.Prezydent sypia piach w tryby to ten rzad sobie poczyna calkiem niezle.A p.Jaroslaw jak chce zobaczyc kompromitacje to niech spojrzy w lustro. Odpowiedz Link Zgłoś