1zorro 19.11.08, 08:04 Odszedl jeden z porzadniejszych facetow koszmarnej epoki.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danwrc1 Pożegnanie Mieczysława Rakowskiego na wojskowyc... 19.11.08, 08:08 Mietek dużo piłł wciąz na kacu żył.... pił co miał naewt komuszą wodenkę Banda rakowskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Śmieci winny lądować na śmietniku, nie na 19.11.08, 08:18 Powązkach. Odpowiedz Link Zgłoś
czortqwa Re: Śmieci winny lądować na śmietniku, nie na 19.11.08, 08:55 wszyscy sie tam nie zmieścicie. paru zostanie pod płotem Odpowiedz Link Zgłoś
hajota Do administracji 19.11.08, 11:27 Uprzejmie proszę administrację portalu, żeby nie dawała możliwości komentowania artykułów o pogrzebach. Niezależnie od osoby zmarłego. Odpowiedz Link Zgłoś
hippo25 Re: Do administracji 19.11.08, 13:51 przylaczam sie. pomimo iz nigdy nie bylam za lewica. przezylam kawalek komunizmu, i jestem w duchu - ANTY, to uwazam, ze nie powinno sie komentowac. nalezy pozostawic szacunek nawet tym ktorzy nam sie kojarza zle. Nie nam jest oceniac. faktycznie forum czesto doprowadza do wzniesionej nienawisci. jest jak spirala - obserwowalam inne artykuly zupelnie nie zwiazane z polityka i bylam nawet czesto przerazona. jest to nawet niebezpieczne - ktos cos powie, inny podlapie.. i leci sie slepo ... bez zatrzymania. A ci co wiedza malo czerpia wiedze z takich bezsensownych wyrywkow. nie chcialabym jednak teraz byc podciagana ze bronie lewicy. co to to NIEEE!!! i oczywiscie NIE i NIGDY!!!!!!! Chodzi tylko o zwykla l u d z k a reakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a W wojnie z nazizmem i komunizmem nie 19.11.08, 14:21 ma miejsca na dżentelmeństwo, albo totalitaryści, albo ludzie. Ja jestem za ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_barnaba Re: W wojnie z nazizmem i komunizmem nie 20.11.08, 00:59 Boże kochany, co za chamstwo. Jak Ty możesz na to patrzeć i nie zozdeptać takiej pluskwy? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: W wojnie z nazizmem i komunizmem nie 20.11.08, 06:45 jestes za ludzmi? Myslalem, ze za malpami bezmozgowymi. Takimi jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Do administracji 19.11.08, 15:27 to wywalic wojtyłe z tych podziemi watykańskich. Odpowiedz Link Zgłoś