pakulec niech Lechu wraca - spotka się z Sarkozym 02.12.08, 11:50 nie ucieknie od opier... od Sarkozego Odpowiedz Link Zgłoś
kryjek Azyl w Mongolii dla lecha i jarosława. 02.12.08, 11:56 Lechu poproś o azyl i wyślij do jarosława także zaproszenie ,by on także mógłby skorzystał z tej formy azylu. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur "polski" Tu-154 ???????????????????????????????? 02.12.08, 11:56 Kto pisze podobne bzdury? To potwarz zupełnie taka sama jak "polskie" obozy w Auschwitz czy Treblince. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek45-1 Re: "polski" Tu-154 ????????????????????????????? 02.12.08, 12:06 na litość boską, nie przeginaj. polski bo zarejestrowany w Polsce i jest polską własnością. Kazdy samochód na polskich "blachach" jest polski choć "gdzieś tam wyprodukowany. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: "polski" Tu-154 ????????????????????????????? 02.12.08, 17:19 Ale chyba jednak przyznasz, że kojarzenie Tu-154 z Polską jest raczej mało chwalebne. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek45-1 Kownacki: Samolot jest zepsuty, dzisiejsze spot... 02.12.08, 11:57 ludzie kto tu bredzi???\ Ruski samolot zamarzł??? one mogą latać i przy minus 40. Odmrażanie skrzydeł to normalna procedura w wypadku mrozu. Podjeżdża "sikawka" i płynem odmrażającym polewa co trzeba. trwa to kilka, kilkanaście minut. z reguły z pasażerami na pokładzie. ten co pisał to widział samolot z bliska??? Odpowiedz Link Zgłoś
n.wataha Re: Kownacki: Samolot jest zepsuty, dzisiejsze sp 02.12.08, 11:59 wojtek45-1 napisał: > ludzie kto tu bredzi???\ > > Ruski samolot zamarzł??? one mogą latać i przy minus 40. Odmrażanie skrzydeł > to normalna procedura w wypadku mrozu. > Podjeżdża "sikawka" i płynem odmrażającym polewa co trzeba. trwa to kilka, > kilkanaście minut. z reguły z pasażerami na pokładzie. > > ten co pisał to widział samolot z bliska??? A skąd w kraju mongolskim wezmą ten pojazd z sikawką? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek45-1 Re: Kownacki: Samolot jest zepsuty, dzisiejsze sp 02.12.08, 12:01 jakoś odmrozili ten wyczarterowany. U nich mrozy zimą to rzecz raczej normalna. Poza tym minus siedemnaście to nie mróz, to przymrozek. Odpowiedz Link Zgłoś
n.wataha A może prezydent nie chce oddać samolotu? 02.12.08, 12:05 A może prezydent, pomny Brukseli, jak już dorwał się do samolotu, to będzie go tak przetrzymywać do następnego szczytu Unii? Żeby mu go ktoś sprzed nosa nie sprzątną. Co za sierota Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek45-1 Re: A może prezydent nie chce oddać samolotu? 02.12.08, 12:12 dla mnie są tu dwie sprawy: ktoś bredzi od odmrażaniu- redachtóra należy przeszkolić albo zabronić pisać. zadzwoniłby na Okęcie i by go uświadomili. Może samolot miał smary lub inne płyny nienadające się na "-17" Odpowiedz Link Zgłoś
sharn.1 Widziano Kownackiego, jak wykręcał śrubke !!! 02.12.08, 12:05 ten to potrafi... Odpowiedz Link Zgłoś
supermufa Re: Widziano Kownackiego, jak wykręcał śrubke !!! 02.12.08, 12:10 zle widzieli! on wkrecal srubke, ktora wypadla prezydentowi. po co ma sie walac bezpansko...:) Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh __________________Z Japonii wróci łodzią podwodną! 02.12.08, 12:08 . Tylko czy Kamiński przelezie przez śluzy? Odpowiedz Link Zgłoś
n.wataha Re: __________________Z Japonii wróci łodzią podw 02.12.08, 12:15 extrafresh napisał: > Tylko czy Kamiński przelezie przez śluzy? A po co ma przełazić? Będzie robił za peryskop i donosił szefowi co tam widać na horyzoncie. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek45-1 Re: Kownacki: Samolot jest zepsuty, dzisiejsze sp 02.12.08, 12:14 że w rządowym Tupolewie trzeba odmrozić skrzydła i sprawdzić, czy ich płaty działają oraz odbyć próbny lot. Na sto procent to płaty mózgowe piszącego redachtóra działają nie całkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Opóźnia się wylot prezydenta do Japonii. Trze 02.12.08, 12:08 Prezydent się zestresował i kibel się zapchał Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Opóźnia się wylot prezydenta do Japonii. Trzeba.. 02.12.08, 12:09 Prezydent się zestresował i kibel się zapchał Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Panie z Ułan Bator robią wszystko 02.12.08, 12:11 za kilka dolców. Tylko należy je wykąpać, jeśli hotel ma dostęp do wody bieżącej. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigig Kownacki: Samolot jest zepsuty, dzisiejsze spot... 02.12.08, 12:13 Szkda że zepsuł się na lotnisku... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jarzec745 Kownacki: Samolot jest zepsuty, dzisiejsze spot... 02.12.08, 12:19 To fajnie, moze Ten zakompleksiony kaczor zostanie na zawsze w Mongolii Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva Prezydent anulował spotkania... 02.12.08, 12:19 Świat wstrzymał oddech... Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma wiele razy mówiłem powinien latać na miotle 02.12.08, 12:23 swojej żony ! Pewne, bezpieczne i, co najważniejsze, z błogosławieństwem ojca Termofora ! Odpowiedz Link Zgłoś
zorro_zx Re: Opóźnia się wylot prezydenta do Japonii. Trze 02.12.08, 12:23 "- Jestem w Warszawie, więc mam bardzo nieprecyzyjne informacje." Co to za figura? Ja też jestem w W-wie ale nie mam odczucia, że miejsce to warunkuje otrzymywanie "nieprecyzyjnych informacji". Rozmawiam np. z kolegą z USA i rozumiem każde słowo. Pan Kownacki telefon mikrofonem do ucha przyłożył, a do słuchawki mówił? Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 L.Kaczynski, 24 godz. na Kumysie!? 02.12.08, 12:27 i.wp.pl/a/f/jpeg/9962/kaczynski_lech450.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
downone Prezydent na uchodzctwie 02.12.08, 12:28 A może wolelibyśmy mieć Prezydenta w Ułan Bator na stałe ? Odpowiedz Link Zgłoś
ch3heg Kownacki: Samolot jest zepsuty, dzisiejsze spot... 02.12.08, 12:29 Jak się zepsuje samochód prezydencki to też będzie to wiadomość na pierwszą stronę? Czy naprawdę nie ma ważniejszych dla społeczeństwa tematów? Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Prezydencie PIS-u, nie wracaj ! 02.12.08, 12:33 tam ci będzie dobrze,jak bedą bluzgac, to i tak nie załapiesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Przy -17 winko jest dobrze schłodzone 02.12.08, 12:32 w sam raz do wychlania Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Panie Tusk! Wyślij eskadrę F-16 po tą sierotę... 02.12.08, 12:51 . Tusk powinien wysłać eskadrę F-16 żeby uwolnić kartofla. Odpowiedz Link Zgłoś
xnonorx Co miesiąc oddaję prawie 1/3 swojej pensji 02.12.08, 12:48 na to by politycy mogli się bawić w błaznów, ale jak mi się zepsuje samochód to nikt nie chce mi kupic nowego. Poproszę więc, żeby politycy latali sobie normalnymi rejsowymi samolotami. No sorki: jakie rządzenie (dochody obywateli) takie musi być życie polityków. Nie widzę powodów, żeby którykolwiek z nich miał coś za nic. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Nawet w Mongolii nas ośmiesza..mamy pecha..... 02.12.08, 12:51 img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Przylapani_minie_1606486.jpg jakiego mnie Boże stworzyłeś, takiego mnie masz..... Odpowiedz Link Zgłoś
acidhead Doktorku ratuj 02.12.08, 12:53 KACZYŃSKI JAKO WYBITNY SPECJALISTA OD TEGO OWEGO,COŚ TAM-COŚ TAM DEMOKRACJI,MÓGŁBY SPOKOJNIE ZOSTAĆ W UŁAN-BATOR BY KRZEWIĆ UNIWERSALNE ZASADY KACZYZMU JAKO DOSKONAŁEJ FORMY RZĄDÓW.TYLE ŻE DZIELNI MONGOŁOWIE SĄ BARDZIEJ ŚWIATLI NIŻ DZIELNY ACZ ZDROWO POKRĘCONY LUDEK NAD WISŁĄ I MOGLI BY GO SZYBKO PRZECIĄGNĄĆ KONNO PO STEPIE Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Piękne ekologiczne tereny Mongolii powinny 02.12.08, 12:54 zachęcić kaczkę do pozostania w tym kraju. Wprawdzie Mongołowie poza zabiciem hejnalisty w Krakowie nic złego mi nie zrobili, ale byc może zgodzą się zaopiekować w ramach rewanżu kaczką. Zrobili by tym Polsce dużą przysługę. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietowisi Opóźnia się wylot prezydenta do Japonii. Trzeba.. 02.12.08, 12:57 gbybym to ja miala skrzydelka jak gaska Odpowiedz Link Zgłoś
inmarco Kownacki: Samolot jest zepsuty, dzisiejsze spot... 02.12.08, 12:57 Ważne,że wyleciał z Polski. Niech sobie jak najdłużej odpoczywa, skarb nasz nieoszacowany, klejnot Dalekiego Wschodu. Bye,bye. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 czy zabrano dość pampersów dla prezydenta PIS-u ? 02.12.08, 13:02 żeby nie było obciachu... Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 !!!!!!!!!!!!! 02.12.08, 13:01 ..POPSUCI OCHRONIARZE...POPSUTY PREZIO..POPSUTY BRACHOL... POPSUTY SAMOLOT...DZIEŃ BEZ PLAM JEST DNIEM STRACONYM... Odpowiedz Link Zgłoś
xarp Wielce budującym przekonać się, jak naród kocha 02.12.08, 13:02 swego Prezydenta. I to mimo jego ułomności. Odpowiedz Link Zgłoś
acidhead Opóźnia się wylot prezydenta do Japonii. Trzeba.. 02.12.08, 13:08 A może cała sprawa ma drugie dno-takie czysto ludzkie:TREMA.trema przed spotkaniem z cesarzem Japoni,ścisły protokół,ceremonia powitalna.tam nie ma miejsca na niby luz-klepanie po plecach i dukanie polsko-wolsko-angolsko;'Nikola,hał lar du judu ru?.ajem fajno.kul,pis ent law-brader' przed cesarzem Japoni należy się pokłonić,co dla tego pyszałka może być nie do przełknięcia Odpowiedz Link Zgłoś
xsawer Kownacki: Samolot jest zepsuty, dzisiejsze spot... 02.12.08, 13:09 Coś ostatnio naszemu prezydentowi wiedzie się jak koorwie w deszcz! Odpowiedz Link Zgłoś