wbka1 Szczypinska wykorzystuje kazda okazje.. 03.12.08, 21:59 by przytulic sie do Jaroslawa Kaczynskiego.Podczas debaty nad odwolaniem bylo to wrecz zenujace. Panie Jaroslawie czas na decyzje, bo kobieta zmarnieje do reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Szczypinska wykorzystuje kazda okazje.. 03.12.08, 23:07 wbka1 napisał: > by przytulic sie do Jaroslawa Kaczynskiego.Podczas debaty nad odwolaniem bylo t > o wrecz zenujace. Panie Jaroslawie czas na decyzje, bo kobieta zmarnieje do res > zty. czy ona nie wie, że kaczy woli koty i chłopców...? Poza tym, szczypińska to i ją szczypie... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Bezczelny zarzut prorosyjskości: 03.12.08, 22:04 Nie kto inny, jak sam Jarosław Kaczyński zawarł układ (tak, UKŁAD!) koalicyjny z lepperstwem i giertychostwem, które nigdy nie kryło się z miłością do Moskwy i wrogością do Zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Bezczelny zarzut prorosyjskości: 03.12.08, 22:09 potwierdzasz moje przemyślenia, ta koalicja była chora :)Ani zachód, ani wschód :D Czyli dół, tylko co tam jest? :) Odpowiedz Link Zgłoś
cham_z_warszawy Re: Bezczelny zarzut prorosyjskości: 03.12.08, 22:43 cillian1 napisał: > potwierdzasz moje przemyślenia, ta koalicja była chora :)Ani zachód, ani wschód > :D Czyli dół, tylko co tam jest? :) ---------------- jak to co? ciemnota latwiej manipulowac Odpowiedz Link Zgłoś
gdenough Konieczna debata w Sejmie ws. odwołania Kaczora 03.12.08, 22:05 spieprzaj dziadu-juz narobiles wystarczajacego smrodu i wstydu. Takiego chama i prostaka na tak wysokim stanowisku to tylko w Gruzji mozna znalezc. Moze go nam kupia? Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Konieczna debata w Sejmie ws. odwołania Kacz 03.12.08, 22:19 bardziej podoba ci się zapewne Sarkozy rozpoczynający rozmowy z Rosją mimo niewykonywania przez Rosję planu nazwanego planem Sarkozego ? ale facet ma klasę ... Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Polityka nie polega na tym, aby się obrażać 03.12.08, 22:25 na śmierć i życie, ale osiąganiu celu poprzez prowadzenie rozmów z wszystkimi stronami. Naprawdę tego nie wiedziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Polityka nie polega na tym, aby się obrażać 03.12.08, 22:44 ok, może w tym miejscu o polityce zagranicznej. Wg ciebie w sprawie Abchazji i Osetii co osiągnie Sarkozy pokazując,że można lekceważyć jego plan. Jeszcze jedno - nawet jeśli UE odpuszcza Abchazję i Osetię co z polskimi planami rurociągów przez Gruzję, powinnismy również odpuscić kwestię naszej niezalezności energetycznej od Rosji ? nie mamy obecnie dywersyfikacji takiej jak ma ją UE ! Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Polityka nie polega na tym, aby się obrażać 03.12.08, 22:52 sagi2007 napisał: > Wg ciebie w sprawie Abchazji i Osetii co osiągnie Sarkozy > pokazując,że można lekceważyć jego plan. Jeszcze jedno - nawet jeśli > UE odpuszcza Abchazję i Osetię co z polskimi planami rurociągów > przez Gruzję, powinnismy również odpuscić kwestię naszej > niezalezności energetycznej od Rosji ? nie mamy obecnie > dywersyfikacji takiej jak ma ją UE ! To jest problem samego Sarkozego. Poza tym Osetia nie jest miejscem o które warto kruszyć kopie z Rosją. W zamian za nią można ugrać coś znacznie większego. Teraz, lub w przyszłości. Nasze plany... hm... plany to my zawsze mieliśmy... nie mamy pieniędzy na autostrady a będziemy budować ropociągi z Azji? Dywersyfikacja... zawsze możemy kupić (i robimy to) ropę tam, gdzie oni. Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Polityka nie polega na tym, aby się obrażać 03.12.08, 23:12 Zadeklarowałeś liberalne poglądy. W przypadku budowy gazo- i ropociągów ze względu na opłacalność budowy tychże konieczne jest zagwarantowanie wieloletniego odbioru surowca. Jak wyobrażasz sobie takie gwarancje ze strony Polski dla rurociagów z Azji Środkowej przy zagrozonej integralnosci a może i niepodległosci Gruzji ? Oczywiście, ze ropę mozemy kupować i sprowadzać do Naftoportu, jednak jest to droższe od sprowadzania ropociągami. Sprawa gazoportu chyba leży przez PO niekontynuowana. Dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Polityka nie polega na tym, aby się obrażać 03.12.08, 23:25 sagi2007 napisał: > Zadeklarowałeś liberalne poglądy. W przypadku budowy gazo- i > ropociągów ze względu na opłacalność budowy tychże konieczne jest > zagwarantowanie wieloletniego odbioru surowca. Jak wyobrażasz sobie > takie gwarancje ze strony Polski dla rurociagów z Azji Środkowej > przy zagrozonej integralnosci a może i niepodległosci Gruzji? Polska ma się wdawać w awanturę Gruzińską? To już szczyt... Poza tym nie jesteśmy w stanie dać takiej gwarancji. Mieliśmy wieloletni kontrakt z Rosją na gaz i... renegocjowaliśmy go, ponieważ nie byliśmy w stanie zużyć tyle gazu ile było w nim zakontraktowane... itd. > Oczywiście, ze ropę mozemy kupować i sprowadzać do Naftoportu, > jednak jest to droższe od sprowadzania ropociągami. Ceny surowców na świecie są dość wyrównane. Różnice aż tak duże nie są. Na tańszych źródłach przesyłowych zarabiają właściciele tychże. > Sprawa gazoportu chyba leży przez PO niekontynuowana. Dlaczego? A są na to pieniądze? Nie ma tak samo jak na te azjatyckie rurociągi i autostrady polskie. Poza tym jest na świecie kryzys... zapotrzebowanie na surowce spadło... w Polsce także. Trzeba zrobić wszystko, aby nasze społeczeństwo jak najmniej odczuło skutki spowolnienia gospodarczego. Na razie się to udaje całkiem dobrze. Paniki nie ma, chociaż PiS próbował ją wywołać... Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Polityka nie polega na tym, aby się obrażać 03.12.08, 23:35 Ale zbliża się koniec dotychczasowego kontraktu wieloletniego na gaz z Rosji. Rosja buduje gazociąg omijajacy Polskę po dnie Bałtyku. Jakie argumenty ma mieć Polska przy negocjacji kontraktu jeśli nie będzie gazoportu lub rurociagu Z Norwegii ? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Polityka nie polega na tym, aby się obrażać 03.12.08, 23:41 sagi2007 napisał: > Ale zbliża się koniec dotychczasowego kontraktu wieloletniego na gaz > z Rosji. Rosja buduje gazociąg omijajacy Polskę po dnie Bałtyku. > Jakie argumenty ma mieć Polska przy negocjacji kontraktu jeśli nie > będzie gazoportu lub rurociagu Z Norwegii ? Najlepszą gwarancją jest zgoda z Rosją. Gdyby PiS z kaczorkami nie pajacował to mielibyśmy ułatwione zadanie. Rurociąg na pewno przebiegałby przez nasz kraj a nie byłby planowany po dnie Bałtyku. Polska byłaby przez Rosję uważana za kraj przyjazny. Nasze mięso by w Rosji smakowało a interesy naszych przemysłowców nie cierpiały z powodu głupoty tego, czy owego nawiedzonego polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
kateryna.kataryna Re: nawet samolot go wyczul 03.12.08, 23:46 ze jest rusofobem i sie zepsul, to jest chore, to trzeba "rozmontowac" Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: nawet samolot go wyczul 03.12.08, 23:59 o ja cię, to Miller też rusofob ? Odpowiedz Link Zgłoś
kateryna.kataryna Re: nawet samolot go wyczul 04.12.08, 00:08 sagi2007 napisał: > o ja cię, to Miller też rusofob ? Miller nie jechal przedwczoraj na wycieczke do Mongolii Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: nawet samolot go wyczul 04.12.08, 00:18 ale śmigłowiec razem z nim i Jakubowską kiedyś spadł ! Chyba Mi-8 konstrukcji wiadomej...To jak z tą rusofobią ? Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Polityka nie polega na tym, aby się obrażać 03.12.08, 23:58 ale przyjaźń w pojęciu rosyjskim jest wtedy gdy Polska jest uległa... Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Niekoniecznie. Można mieć swoje zdanie i swoje 04.12.08, 00:12 robić, ale z głową. Nie machać szabelką jak narwany turek, albo kaczor z gwizdkiem w kuprze. Jesteśmy w UE i powinniśmy oddziaływać na Rosję poprzez nią. Polska jest jak wrzód na d... Rosji, Unia Europejska już nie. Z Unią się Rosja liczy, Polskę olewa ciepłym moczem z powodów o których ja pisałem a ty wiesz. Takie umiejętne lawirowanie i wygrywanie jednych przeciw drugim nazywa się polityką. Wymachiwanie rękoma z drewnianą maczugą głupotą. Jeśli drogę zastąpi tobie czterech bysiów z nożami to będziesz walczył, czy uciekał? Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Niekoniecznie. Można mieć swoje zdanie i swoj 04.12.08, 00:24 Bardzo dużo wpisujesz określeń przeciwników politycznych i ciekawe przykłady. Proponujesz ucieczkę ? A tak na poważnie... Kiedy i kto ze strony carskiej Rosji/ZSRR/Rosji współczesnej prowadził taką politykę która tobie odpowiada. Kto ze strony polskiej ustawił odpowiednio stosunki z Rosją ? A z Niemcami ? Kto wg ciebie prowadził lepszą politykę ? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Tylko silny może prowadzić równorzędną politykę 04.12.08, 00:40 z Rosją. Nasz czas minął w XVII wieku. Jeżeli nie możesz przeciwnika pokonać to się do niego przyłącz, lub znajdź kogoś od niego silniejszego i przyłącz się do niego. A już najlepiej bądź przyjacielem obu. Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Tylko silny może prowadzić równorzędną polity 04.12.08, 00:51 ulegość PRLowska niemalże ! No jak się to przekłada ta polsko- niemiecko-rosyjska przyjaźń w sprawach np. niezależności energetycznej Polski i np. tarczy rakietowej (był sprzeciw Niemiec) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tylko silny może prowadzić równorzędną polity 04.12.08, 01:03 sagi2007 napisał: > ulegość PRLowska niemalże ! No jak się to przekłada ta polsko- > niemiecko-rosyjska przyjaźń w sprawach np. niezależności > energetycznej Polski i np. tarczy rakietowej (był sprzeciw Niemiec) Jestes jeszcze bardzo mlody i o PRL-u wiesz tyle co ci opowie trzewiejacy raz w miesiacu tata, albo juz nie jestes mlody, a w PRL siedziales cicho, ciulales swoje fuchy, regularnie uczestniczyles w pochodach pierwszomajowych. Ludzie ktorzy stawili czola moskiewskim watazkom wiedza jak z nimi walczyc, jak z nimi postepowac, w koncu ich pokanali sila dialogu, madrosci, rozwagi, przebiegliwosci i nieugiateoscia, ale nikt z tych ludzi nigdy nie szczekal i nie gryzl moskalowi nogawek, bo tym przegrali Wegrzy a pozniej Czesi..;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Tylko silny może prowadzić równorzędną polity 04.12.08, 01:17 przed chwilą byłem starym mocherem ( w dyskusji z poprzednim adwersarzem) teraz czegoś nie pamiętam a tatuś pije. Ok niech ja sobie też pofolguję . Jak tam karliku , stary przepił odprawę ? Kiedy to było co ? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tylko silny może prowadzić równorzędną polity 04.12.08, 01:20 sagi2007 napisał: > przed chwilą byłem starym mocherem ( w dyskusji z poprzednim > adwersarzem) teraz czegoś nie pamiętam a tatuś pije. Ok niech ja > sobie też pofolguję . > > Jak tam karliku , stary przepił odprawę ? Kiedy to było co ? "Stary" nie zyje od lat, ale jaki to dla ciebie problem, ty PiSem myslacy jestes wiec zmarly ci nie odda, pofolguj sobie PiSglowku...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Tylko silny może prowadzić równorzędną polity 04.12.08, 01:38 a jasne ze ci powiem co myslę. W głębokim poważaniu mam twoje zaczepki rodzinne itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Niekoniecznie. Można mieć swoje zdanie i swoj 04.12.08, 00:56 sagi2007 napisał: > Bardzo dużo wpisujesz określeń przeciwników politycznych i ciekawe > przykłady. Proponujesz ucieczkę ? A tak na poważnie... > > Kiedy i kto ze strony carskiej Rosji/ZSRR/Rosji współczesnej > prowadził taką politykę która tobie odpowiada. > > Kto ze strony polskiej ustawił odpowiednio stosunki z Rosją ? > > A z Niemcami ? Kto wg ciebie prowadził lepszą politykę ? Stosunkow sie nie ustala glupku, stosunki sie wypracowywuje przez bardzo dlugie lata, gdybys mial kobiete albo jakiegokolwiek partnera zyciowego, wiedzialbys o czym mowa...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Niekoniecznie. Można mieć swoje zdanie i swoj 04.12.08, 01:01 tak gdzieś po trzydziestu postach byśmy doszli do wymiany poglądów a nie tego bełkotu o partnerkach(ach) ale starczy na dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Niekoniecznie. Można mieć swoje zdanie i swoj 04.12.08, 01:07 sagi2007 napisał: > tak gdzieś po trzydziestu postach byśmy doszli do wymiany poglądów a > nie tego bełkotu o partnerkach(ach) ale starczy na dziś. Do niczego bysmy nie doszli, bo do tego trzeba meskosci, ty obraziles sie juz w przypadku pierwszego postu, gdy odnioslem sie do kobiety, "rzeczy" bardzo wstydliwej i obrazliwej dla PiSglowka...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Niekoniecznie. Można mieć swoje zdanie i swoj 04.12.08, 01:14 ja odnoszę się w swoich postach do dyskutantów i ich argumentów a nie ich partnerów(ek) i tego typu spraw. Ale mozemy popróbować o rodzinkach , jak tam karliku ze Śląska sprawa dziadka w Wermachcie ? Twojego a nie Tuskowego ! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Niekoniecznie. Można mieć swoje zdanie i swoj 04.12.08, 01:18 sagi2007 napisał: > ja odnoszę się w swoich postach do dyskutantów i ich argumentów a > nie ich partnerów(ek) i tego typu spraw. Ale mozemy popróbować o > rodzinkach , jak tam karliku ze Śląska sprawa dziadka w Wermachcie ? > Twojego a nie Tuskowego ! A ja odnioslem sie do tego co ty sie odniosles, czyli partnerstwa, ktorego jak udowadniasz z wlasnego doswiadczenia zyciowego nie znasz, wiec nie m asz zielonego pojecia o czym PiSzczysz. Wiesz, nie pochodze ze Slaska lecz z Malopolski, o losach Polakow werbowanych do Wermachtu pisalem wielokrotnie pod kontem nieznajomosci historii takich genetycznych patriotow z PiSda zamiast rozumu a jezeli jestesmy uz przy rodzinach, to mam dla ciebie lekture...;DDD www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Niekoniecznie. Można mieć swoje zdanie i swoj 04.12.08, 01:34 Od dyskusji z liberałem trafiłem do dyskusji chyba z kimś z opozycji do Kaczyńskich z prawej strony ale jak zobaczyłem nick "karlik" to mi się skojarzyło z Górnym Śląskiem na którym mieszkam i tymi sląskimi dążeniami do autonomii (Działa tu Ruch Autonomii Śląska) a poprzednia dyskusja była o m.in. gwwarancjach Francji i Niemiec dla Polski i separatyźmie Abchazji w Gruzji. Lekturę poczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Niekoniecznie. Można mieć swoje zdanie i swoj 04.12.08, 01:48 sagi2007 napisał: > Od dyskusji z liberałem trafiłem do dyskusji chyba z kimś z opozycji > do Kaczyńskich z prawej strony ale jak zobaczyłem nick "karlik" to > mi się skojarzyło z Górnym Śląskiem na którym mieszkam i tymi > sląskimi dążeniami do autonomii (Działa tu Ruch Autonomii Śląska) a > poprzednia dyskusja była o m.in. gwwarancjach Francji i Niemiec dla > Polski i separatyźmie Abchazji w Gruzji. > > Lekturę poczytam. Drogi Sagi, chce zauwazyc, ze nikt inny jak ty skierowales dyskusje na tory PiSego rozumku, nikt inny jak ty gloryfikujesz w swoich postach "idee" wyszczekania, ja tobie drogi sagi jako liberal zwrocilem tylko uwage na to, ze ulegloscia jest wlasnie to co nazywasz mestwem, a glupota tym co nazywasz madroscia...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Niekoniecznie. Można mieć swoje zdanie i swoj 04.12.08, 01:56 tak konkretnie np. czego spodziewasz się po sprawie gruzińskiej po Francji w przypadku separatzmu na Śląsku a Niemczech nie wspominam to jasne zlns.republika.pl/ konkret z miejsca części Polski w której mieszkam Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Niekoniecznie. Można mieć swoje zdanie i swoj 04.12.08, 02:06 sagi2007 napisał: > tak konkretnie np. czego spodziewasz się po sprawie gruzińskiej po > Francji w przypadku separatzmu na Śląsku a Niemczech nie wspominam > to jasne zlns.republika.pl/ konkret z miejsca części Polski w > której mieszkam Niczego po Frwancji nie moge sie spodziewac, bo niby dlaczego mam sie czegos po nij spodziewac, jezeli Polska jest za slaba zeby samodzielnie stanowic o swojim terytorium czy panstwowosci, to jak moge czegos spodziewac sie po Francji??? :-DDDDDDDDDDDDDD Nie wyglupiaj sie przyjacielu, Slask jest polski i polski pozostanie, podobnie jak Wilno pozostanie litewskie pomimo ze tam polacy maca...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Niekoniecznie. Można mieć swoje zdanie i swoj 04.12.08, 02:15 no właśnie a mędrcowie Komorowski i inni POplecznicy "twardego jądra UE" opowiadają pierdoły o dalszej decentralizacji, tolerancji, dwujęzycznych tablicach np. na Kaszubach pl.wikipedia.org/wiki/Język_kaszubski Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Niekoniecznie. Można mieć swoje zdanie i swoj 04.12.08, 02:19 sagi2007 napisał: > no właśnie a mędrcowie Komorowski i inni POplecznicy "twardego jądra > UE" opowiadają pierdoły o dalszej decentralizacji, tolerancji, > dwujęzycznych tablicach np. na Kaszubach > pl.wikipedia.org/wiki/Język_kaszubski Gdybys ty chociaz byl w stanie zrozumiec o czym rozmawiaja w UE to moze nie robilbys z siebie pajaca publicznie, ile ty masz lat 10, 15 bo chyba nie powiesz, ze dorosly czlowiek oze robic za takiego idiote za darmo no chyba ze ty tak zawodowo...;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Niekoniecznie. Można mieć swoje zdanie i swoj 04.12.08, 02:30 ah te epitety, pacynki - blokadę rodzicielską zdjąłeś czy co ? Pokazuje ci linki do dwóch regionów Polski gdzie są dążenia odśrodkowe i pytam o reakcję - kto nam pomoże gdyby co Niemcy ? Rosja ? Francja ? a ty tylko użyj tablicy znaków jak ci się klawiatura zacina OK Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Niekoniecznie. Można mieć swoje zdanie i swoj 04.12.08, 02:39 sagi2007 napisał: > ah te epitety, pacynki - blokadę rodzicielską zdjąłeś czy co ? > > Pokazuje ci linki do dwóch regionów Polski gdzie są dążenia > odśrodkowe i pytam o reakcję - kto nam pomoże gdyby co Niemcy ? > Rosja ? Francja ? a ty tylko użyj tablicy znaków jak ci się > klawiatura zacina OK Podajesz mi linki de Wikipedii gdzie jest podana informacja o tym, ze Kaszubi posiadaja swoj jezyk itd. pytam sie wiec czego ty sie boisz, Kaszubow mowiacych po kaszubsku, Slazakow mowiacych po slasku, czy Polakow mowiacych po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Niekoniecznie. Można mieć swoje zdanie i swoj 04.12.08, 02:46 jak myślisz komu na rękę jest taki separatyzm w Polsce ? Polakom raczej chyba nie ! Niemcy ? żadnych twoich obaw w temacie Śląsk i Niemcy ? Pomorze i Niemcy ? żadnych obaw ? a może klawiatura zaskoczy w końcu i powiesz coś sensownego o polityce zagranicznej polsko-niemiecko-rosyjskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Niekoniecznie. Można mieć swoje zdanie i swoj 04.12.08, 02:59 sagi2007 napisał: > jak myślisz komu na rękę jest taki separatyzm w Polsce ? Polakom > raczej chyba nie ! Niemcy ? żadnych twoich obaw w temacie Śląsk i > Niemcy ? Pomorze i Niemcy ? żadnych obaw ? a może klawiatura > zaskoczy w końcu i powiesz coś sensownego o polityce zagranicznej > polsko-niemiecko-rosyjskiej ? Jezeli chcesz komus mowic o separatyzmie, to porozmawiaj z Hiszpanami o Baskach, z Holendrami o flamandach Anglikami o Irlandczykach i Szkotach z Wlochami o polnocy i poludniu,z Litwinami i Ukraincami o Polakach itd. itd. Ty zyjesz w swiecie strachu, ty boisz sie sasiada, kolegi z pracy, sprzedawcy w sklepie ty boisz sie kobiety mezczyzny, boisz sie "ukladu" boisz sie ulicy boisz sie dnia i boisz sie nocy...:DDD Ty czubek jestes z PiSem w glowi, szkoda mi ciebie tak jak szkoda kazdego biednego stworzenia ludzkiego ale pomoc ci nie jestem w stanie...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Niekoniecznie. Można mieć swoje zdanie i swoj 04.12.08, 03:12 sam podałeś swietne przykłady konfliktów interesujacych patriotów w swoich krajach. Jak myślisz jak Anglicy zagłosują w 2010 w referendum dotyczacym niepodległosci Szkocji ?, jak Walonowie odnieśli się do żądań Flamandów ? I tutaj się skończył twój intelekt, powszechność "buractwa" w Europie przeraziła i uciekłeś w jakieś pseudopsychologiczne rozwazanka, krótkie zwarcie w klawiaturce, dwa wersy wypocin. Trochę za dużo patriotyzmu w Europie ? Przeraża rzeczywistość ? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Niekoniecznie. Można mieć swoje zdanie i swoj 04.12.08, 03:22 sagi2007 napisał: > sam podałeś swietne przykłady konfliktów interesujacych patriotów w > swoich krajach. Jak myślisz jak Anglicy zagłosują w 2010 w > referendum dotyczacym niepodległosci Szkocji ?, jak Walonowie > odnieśli się do żądań Flamandów ? > > I tutaj się skończył twój intelekt, powszechność "buractwa" w > Europie przeraziła i uciekłeś w jakieś pseudopsychologiczne > rozwazanka, krótkie zwarcie w klawiaturce, dwa wersy wypocin. > > Trochę za dużo patriotyzmu w Europie ? Przeraża rzeczywistość ? Nie, to ty tutaj osiagnales szczyt imbecylizmu, bo Szkocja pozostanie Szkocja jako czesc Wielkiej Brytanii a Slask pozostanie Slaskiem jako czesc Polski, Polsca z Wielka Brytania natomiast pozostana czascia EU poniewaz sila panstw jak UK Polska Francja, Hiszpania Wlochy, Brukseli czy niemcy sa ich regiony glupku...:DDDDDDDDDDDD Spij dobrze, niech ci sie lech kaczynski na koniu i z szabla przysni podbuduje to moze troche twoje watle morale panstwowe...;DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Niekoniecznie. Można mieć swoje zdanie i swoj 04.12.08, 03:30 kiedy drugie referendum w Irlandii ? do trzech razy sztuka ? Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Niekoniecznie. Można mieć swoje zdanie i swoj 04.12.08, 03:35 hm prorok czy co ? to kiedy kolejne referendum w Quebecu ? co blisko było ! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Polityka nie polega na tym, aby się obrażać 04.12.08, 00:52 sagi2007 napisał: > ale przyjaźń w pojęciu rosyjskim jest wtedy gdy Polska jest uległa... Polska jest ulegla tylko wtedy gdy poslusznie spelnia zachcianki Moslwy, w obecnej dobie takimi zachciankami jest oslabienie stosunkow dyplomatycznych pomiedzy Polska a Rosja i z tego powodu oslabienie Polski w UE. Polska poslusznie spelnia zachcianki Moskwy rowniez wtedy gdy dupa panstwa jedzie na gruzinski wiec i pajaca z siebie robi szczekajac i ujadajac jak ratlerek, bo wyzej szczeniak i tak nie podskoczy, innym razem Polska ulega Rosji wtedy, gdy jej dupa panstwa udaje sie z prezydentem gruzinskim na wycieczka pod granice Osetyjska i o maly wlos ta dupa panstwa nie dala sobie odstrzelic glupiej glowy, moze to nie bylby nawet problem, ale postaraj sie ruszyc troche PiSglowiem i odpowiedz sobie na pytanie, co Polska jako panstwo w takiej sytuacji mialaby zrobic, wytoczyc Rosji wojne, czy pasc przed Rosja na kolanach udajac, ze nic sie nie stalo, ze to nieszczesliwy wypadek byl? Przemysl to co ci tu napisalem, i nie rob z siebie glupka piszac takie pierdoly o uleglosci, bo nie ma wiekszej uleglosci niz glupota...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Polityka nie polega na tym, aby się obrażać 04.12.08, 01:09 ja rozumiem fakt , że Francja i Niemcy olali swoje oswiadczenia z czasu walk w Gruzji i pozostawili ją bez Abchazji i Osetii zasiadając z Rosją do dalszych biznesów , z pewnością pomoże to Polakom w ocenieniu wartości ich sojuszu z Polską. Jak myslisz przy potencjalnych kłopotach może Polska na nich liczyć ? No widzisz a tyle bajkopisania z twojej strony....a sprawa prosta jak żądania Pavelki (te odrzucone w Strasburgu) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Polityka nie polega na tym, aby się obrażać 04.12.08, 01:15 sagi2007 napisał: > ja rozumiem fakt , że Francja i Niemcy olali swoje oswiadczenia z > czasu walk w Gruzji i pozostawili ją bez Abchazji i Osetii > zasiadając z Rosją do dalszych biznesów , z pewnością pomoże to > Polakom w ocenieniu wartości ich sojuszu z Polską. > > Jak myslisz przy potencjalnych kłopotach może Polska na nich > liczyć ? No widzisz a tyle bajkopisania z twojej strony....a sprawa > prosta jak żądania Pavelki (te odrzucone w Strasburgu) :-) > Zadaj sobie pytanie czy w potencjalnych klopotach Polska moze iczyc sama na siebie, tak jak Niemcy, Rosja, Francja itd. Pan stwo ktore nie mozli liczyc na siebie jest nic nie warte, jest jak to wczesniejzauwazyles "ulegle". Odpowiedz teraz sam sobie czy lech kaczynski swoim szczekaniem na wiecu w Gruzji czy wycieczka pod granice Osetyjska sprawil, ze Polska stala sie panstwem silnym z ktorym licza sie inni no pomysl troche...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Polityka nie polega na tym, aby się obrażać 04.12.08, 01:24 Jasne że uswiadomienie Polakom wartości zerowej naszego sojuszu z Niemcami i Francją to wartość sama w sobie, to pokazuje perspektywę gdzie szukać pomocy w razie kłopotów albo uwidacznia konieczność wzmacniania się. Pamiętasz pitolenie Komorowskiego o historycznie najkorzystniejszej sytuacji Polski od wieków . I co z tego zostało po olaniu Gruzji przez "twarde jądro UE" ? Dla perspektywicznie myślących Polaków raczej niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Polityka nie polega na tym, aby się obrażać 04.12.08, 01:29 sagi2007 napisał: > Jasne że uswiadomienie Polakom wartości zerowej naszego sojuszu z > Niemcami i Francją to wartość sama w sobie, to pokazuje perspektywę > gdzie szukać pomocy w razie kłopotów albo uwidacznia konieczność > wzmacniania się. Pamiętasz pitolenie Komorowskiego o historycznie > najkorzystniejszej sytuacji Polski od wieków . I co z tego zostało > po olaniu Gruzji przez "twarde jądro UE" ? Dla perspektywicznie > myślących Polaków raczej niewiele. Ty juz o wartosciach i perspektywach wiecej nic nie pisz, robiac z siebie publicznie idiote i blazna nie przysluzysz sie partii, a tym bardziej niczego nie udowodnisz oprucz tego, ze jestes idiota...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Polityka nie polega na tym, aby się obrażać 04.12.08, 01:36 mam cię gdzieś miernoto Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Polityka nie polega na tym, aby się obrażać 04.12.08, 02:08 sagi2007 napisał: > mam cię gdzieś miernoto Ja ciebie tez glupku, ale jezeli ja jestem miernota, a ty nie potrafisz stawic mi czola i sila argumentu obronic swojego stanowiska, to czym ty jestes...??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Polityka nie polega na tym, aby się obrażać 04.12.08, 02:17 jest wątek merytoryczny ale się nie może przebić bo cię stale klawiatura zacina.... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Polityka nie polega na tym, aby się obrażać 04.12.08, 02:23 sagi2007 napisał: > jest wątek merytoryczny ale się nie może przebić bo cię stale > klawiatura zacina.... To zalezy co rozumiesz poprzez znaczenie slowa "merytoryczny", bo jezeli chcesz to zjesc to odradzam "merytoryki" sie nie je, ale jezeli chcesz merytorycznie porozmawiac, to zrob to...:DDD Wytlumacz moze na poczatek o co wlasciwie ci chodzi, bo teza o "uleglosci" upadla, tak jak wszystkie twoje do tej pory "merytoryki"...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Polityka nie polega na tym, aby się obrażać 04.12.08, 02:35 padła ci klawiatura chyba, eurofanatyku ! Na kogo liczysz , na wujka z Niemiec ? do sklepu rano marsz ! do marketu za daleko ? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Polityka nie polega na tym, aby się obrażać 04.12.08, 02:44 sagi2007 napisał: > padła ci klawiatura chyba, eurofanatyku ! > > Na kogo liczysz , na wujka z Niemiec ? do sklepu rano marsz ! do > marketu za daleko ? Juz ci glupku tlumaczylem wczesniej, ze w przeciwenstwie do ciebie ja nie licze na nikogo, nie licze na Niemca, Francuza, Wlocha Amerykanina czy Wegra, licze tylko na siebie, tak samo jak licze na Polske, ktora nie musialaby lasic sie o wsparcie silniejszych od siebie, to przeciez ty calyczas piszesz o tym, ze Polska sila jest jej slabosc, dlatego twoimi wartosciami jest pyszczenie, szczekanie ujadanie, straszenie i obrazanie sie, ja tego nie potrzebuje, bo ja posiadam swoje wartosci i to sa rowniez wartosci mojej kochanej Polski...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Polityka nie polega na tym, aby się obrażać 04.12.08, 02:49 i uważasz że np. PO to jest odpowiedź na takie wyzwania czy PIS już jest blizej rozwiazania tego typu problemów ? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Polityka nie polega na tym, aby się obrażać 04.12.08, 03:03 sagi2007 napisał: > i uważasz że np. PO to jest odpowiedź na takie wyzwania czy PIS już > jest blizej rozwiazania tego typu problemów ? Jezeli masz problemy zyciowe, zona cie zdradza, straciles prace, przepiles majatek, zdech ci pies i z rozpaczy szukasz lekarstwa na ulzenie swoim cierpieniom, to PiS jest tego najlepszym rozwiazaniem...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Polityka nie polega na tym, aby się obrażać 04.12.08, 03:15 i do listy wszystkich nieszczęść doszła mu zepsuta klawiatura .... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Polityka nie polega na tym, aby się obrażać 04.12.08, 03:24 sagi2007 napisał: > i do listy wszystkich nieszczęść doszła mu zepsuta klawiatura .... Odnosisz sie z pewnoscia do mojego przepieknego usmiechu :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ale to nie jest zepsuta klawiatura, tylko szyderczy usmiech w glupia twarz PiSglowka...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Polityka nie polega na tym, aby się obrażać 04.12.08, 03:28 następnie klawiatura była częsciej zacięta niż działała jednak POplecznik jądra nie dawał za wygraną, jeszcze kilka epitetów.... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Polityka nie polega na tym, aby się obrażać 04.12.08, 02:35 sagi2007 napisał: > Jasne że uswiadomienie Polakom wartości zerowej naszego sojuszu z > Niemcami i Francją to wartość sama w sobie, to pokazuje perspektywę > gdzie szukać pomocy w razie kłopotów albo uwidacznia konieczność > wzmacniania się. Pamiętasz pitolenie Komorowskiego o historycznie > najkorzystniejszej sytuacji Polski od wieków . I co z tego zostało > po olaniu Gruzji przez "twarde jądro UE" ? Dla perspektywicznie > myślących Polaków raczej niewiele. Dla perspektywicznie myslacych Polakow wartoscia sama w sobie jest slinienie sie Do Sarkozego i A.Markel o zaproszenie na szczyt europejski po to by moc przedstawic swoje stanowisko dotyczace konfliktu gruzinskiego, niestety perspektywicznie myslacy Wolak nie mogl byc swiadkiem tego waznego szczytu, bo dupa panstwa w czasie gdy miala dzielic sie z Francuzami i Niemcami swoimi planami, spostrzezeniami i radami polazla szukac stolkow dla swoich kolesi partyjnych (podwladnych) i ta dupa panstwa miala szczerze w dupie tak perspektywicznie myslacych Polakow jak ty...;DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Polityka nie polega na tym, aby się obrażać 04.12.08, 02:41 czas pokaże , byli tacy co próbowali "ulegać" Rosji (Miller) i Niemcom (Buzek i jego odszkodowania marnie wynegocjowane za pracę przymusową w Niemczech). Czy to zapobiegło gazociagowi bałtyckiemu a może roszczeniom niemieckim ? i tyle w temacie polskiej dyplomacji niepisowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Polityka nie polega na tym, aby się obrażać 04.12.08, 02:52 sagi2007 napisał: > czas pokaże , byli tacy co próbowali "ulegać" Rosji (Miller) i > Niemcom (Buzek i jego odszkodowania marnie wynegocjowane za pracę > przymusową w Niemczech). Czy to zapobiegło gazociagowi bałtyckiemu a > może roszczeniom niemieckim ? i tyle w temacie polskiej dyplomacji > niepisowskiej. No no, juz ci o uleganiu dzisiaj pisalem nie wiem czy za glupi jestes by pamietac, czy zrozumiec, ale mniejsza o to "uleganie" Moskwie jest wtedy gdy spelnia sie zachcianki Moskwy, a nikt tak dobrze tego nie robi jak radio maryja nadawane z instalacji nalezacych do GRU ani PiS z kaczynskimi na czele. Jezeli juz jestesmy przy temacie gazociagu baltyckiego to pomysl troche, jezeli Polska sklucona z Rosja gowniarskim zachowaniem swojego prezydenta chcialaby przekonac europejczykow o szkodliwosci tego rurociagu to jak mialaby to zrobic, wyszczekujac na wiecach na moskali, zakradajac sie w okolice konfliktow zbrojnych czy moze jednak merytorycznie dyskutujac i ujawniajac swoje stanowcze za i przeciw, proponujac jednoczesnie alternatywe? Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Polityka nie polega na tym, aby się obrażać 04.12.08, 03:03 Norwegia oraz Gruzja i Ukraina są poza Unią więc co mamy tu poprzez Unię JESZCZE do załatwiania (bogata Norwegia szuka dalszego zbytu, Gruzja i Ukraina w tym momencie nie potrzebują zgody UNII na te unwestycje ) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Polityka nie polega na tym, aby się obrażać 04.12.08, 03:16 sagi2007 napisał: > Norwegia oraz Gruzja i Ukraina są poza Unią więc co mamy tu poprzez > Unię JESZCZE do załatwiania (bogata Norwegia szuka dalszego zbytu, > Gruzja i Ukraina w tym momencie nie potrzebują zgody UNII na te > unwestycje ) Myslisz, ze Norwegia, Gruzja czy Ukraina bylyby zainteresowane budowa bardzo drogiego rurociagu tylko do Polski z pominieciem pantw UE ? Myslisz, ze Polske stac byloby na taka inwestycje bez pomocy panstw trzecich ? Wydoroslil chlopcze...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Polityka nie polega na tym, aby się obrażać 04.12.08, 03:25 UWAGA Norwegia pokrywa w całosci koszt rurociągu jesli jest gwarancja odbioru odpowiedniej ilości gazu przez dany okres. Wszystkie gazociagi norweskie są własnoscią Statoil. Sprawa gazociagu poludniowego jest bardziej skomplikowana ale przy sprzeciwie Niemiec i przydupasów ichnich Austriaków w grę wchodzą kraje środkowoeuropejskie . Tutaj Polska w tak zwanym Międzymorzu po odsunieciu PiSu zupełnie straciła sojuszników. Niestety Tusk zorientowany na niemiecko-francuskie "jadro" zaprzestał namawiania kogokolwiek do tego projektu. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Konieczna debata w Sejmie ws. odwołania Kacz 03.12.08, 22:44 No, nie tylko w Gruzji. Także na północ od Gruzji. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Burzliwa debata w Sejmie ws. odwołania marszałk... 03.12.08, 22:07 Stwierdził, że Bóg nie obdarzył Komorowskiego cechami ,,,,,NO I DOCZEKALISMY SIE PREZYDENTA CO SAMEGO PANA BOGA KRYTYKUJE ZE NIE DAL DOSC COS TAM KOMOROWSKIEMU,,,CIEKAWE CZY KACZOREK DONOS NAPISZE DO NIEBA????/NO CHYBA JAK DOSTANIE NOWY SAMOLOT TO SAM DOWIEZIE PISMO DO BRAM NIEBIESKICH Odpowiedz Link Zgłoś
adwach Obłuda i chamstwo PISu... 04.12.08, 09:05 sięgnęło zenitu. Kiedy ten PIS zniknie ze sceny politycznej??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan "Komorowski nie ma poczucia solidarności narodo.. 03.12.08, 22:16 Jaruś, ty jesteś regularny idiota, ze swojego brata zrobiłeś przygłupa z którego się śmieje cała Polska i pół świata. Gdy nie twoje chore ambicje twój brat bliźniak mógłby być normalnym człowiekiem- ma żonę, mądrą żonę, dzieci, wnuki i mógłby być conajmniej poprawnym prezydentem. A tak co? Nic, ty już jesteś Jaruś zerem, a teraz sprowadzasz brata do swojego poziomu, o Polsce i jego obywatelach nie wspomnę - bo zwawsze miałeś to w dupie. A Boga nie przywołuj, bo tobie bliżej do toruńskiego czarta, ale nawet on już cię nie potrzebuje, ty nieudaczna pokrako. Odpowiedz Link Zgłoś
mikael82 Burzliwa debata w Sejmie ws. odwołania marszałk... 03.12.08, 22:17 miałeś ch...e złoty róg ... Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Komorowski zapali na Hanuke swieczke, wysle 03.12.08, 22:22 zyczenia z okazji swiat grudniowych i poczyta sobie prase jamajska. I PiS nic mu nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 i dobrze Yaro tego nadętego "buca" podsumował ! 03.12.08, 22:25 to chyba najgorsza menda w całej platformie bo najbardziej pokrętna cyniczna, oślizła i podła ! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Nie wiem co Kaczyński ma, ale wiem czego nie ma. 03.12.08, 22:40 Brak mu szarych komórek. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur J. Kaczyński: "kropla, ... przepełniła kielich" 03.12.08, 22:32 Panie Jarosławie, a ładnie to tak robić bratu koło kupra z tym "kielichem"? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Pan prezes nie mówi superpodle, pan prezes mówi od 03.12.08, 22:35 rzeczy, bo taką już ma naturę i nikt mu nie wmówi że podłe jest podłe a głupie jest głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
cham_z_warszawy co niby maja szpiegowac w tym grajdolku??? 03.12.08, 22:40 spalic wszystkie koscioly, to wszystko zlo wylazi z tego katolicyzmu niewartego pieczonej wszy, zaklamana banda, zlodzieje, pedaly, pedofile Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Ty też zaraziłeś się od wodza szpiegomanią? 03.12.08, 22:45 Współczuję, ale dobry psychiatra może jeszcze ci pomóc. radzę nie zwlekaj, bo był już taki jeden Josef Wissarionowicz. Wzrostu twojego wodza i tak samo jak twój wódz wszędzie węszący spiski. Marnie skończył:( Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne K..wy mendy zebyscie zdechli co do jednego 03.12.08, 22:37 H.I.V. naszego kraju to Kaczynszczyzna, wytepic te wszy co do jednej, napalmem jak sie da Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Co za burak... 03.12.08, 22:45 > H.I.V. naszego kraju to Kaczynszczyzna, wytepic te wszy co do > jednej, napalmem jak sie da A cyklon B nie byłby lepszy/tańszy de-ilku? Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Co za burak... 03.12.08, 23:18 bwwald07 napisał: > > H.I.V. naszego kraju to Kaczynszczyzna, wytepic te wszy co do > > jednej, napalmem jak sie da > > A cyklon B nie byłby lepszy/tańszy de-ilku? na ciebie by się nadał, ty pisowska mendo. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Nie denerwuj się :) 03.12.08, 23:20 stara_twojej_starej napisał: > > A cyklon B nie byłby lepszy/tańszy de-ilku? > > na ciebie by się nadał, ty pisowska mendo. To urodzie szkodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziarnoo tu nie chodzi o komorowskiego, tu chodzi o pis oni 03.12.08, 22:43 sa beznadziejni. putra - milosnik zup, kowal- tere fere gladka gadka, jarek syn zolibrza znany z tego ze nie posluguje sie obcymi jezykami, kurski - milosnik poscigow, szczypinska - pyskata wlascicielka torebek z odpustu, suski, karski itd. poczet warcholstwa polskiego... pocieszam sie tym ze kazdy kraj ma takie persony w polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
masturbator44 Burzliwa debata w Sejmie ws. odwołania marszałk... 03.12.08, 22:51 Marszałek swoje, a co z faktami?? www.polityczni.pl/czlowiek_l._walesy_zaatakowal_operatora_tv,audio,51,3035.html To są fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: Burzliwa debata w Sejmie ws. odwołania marsza 03.12.08, 23:05 masturbator44 napisał: > Marszałek swoje, a co z faktami?? > www.polityczni.pl/czlowiek_l._walesy_zaatakowal_operatora_tv,audio,51,3035.html > To są fakty. Ręka osoby prywatnej na obiektywie dziennikarza to atak? Ręka należąca do osoby prywatnej, reprezentującej drugą osobę prywatną, to atak? Dziwne.... Borowcy Premiera J.K. powodowali uszkodzenia ciała dziennikarzy i prawie nikt nie oskarżał ich o atak. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 A swoją stroną... 03.12.08, 23:13 masturbator44 napisał: > Marszałek swoje, a co z faktami?? > www.polityczni.pl/czlowiek_l._walesy_zaatakowal_operatora_tv,audio,51,3035.html > To są fakty. Ten sługus SBków trzymający kamerę udał się do lekarza na obdukcję? Odpowiedz Link Zgłoś
elka1021 Kaczyński jest chodzacym nekrologiem PiS 03.12.08, 22:52 data zgonu jest kaprysem czasu! Dzis widac - Kaczyński się skończył, ten człowiek polityke już ma za sobą, władzy nie odzyska już nigdy, dni PiS są policzone. Jestem pewna,ze wszystko się może zmienić, Polska w Irlandię, alkoholik w abstynenta, diabeł w skórę, ale Kaczyński nie zmieni się nigdy. Wszyscy wiedzą dlaczego PiS przegrał, wszyscy wiedzą co należy zrobić aby pozostawić jakiekolwiek szanse na przetrwanie, nie daj Boże, odrodzenie PiS, jednak na szczęście mamy Kaczyńskiego, ten zrobi wszystko aby PiS skonało w takim stylu w jakim wegetowało. Odpowiedz Link Zgłoś
kateryna.kataryna Re: Kaczyński jest chodzacym nekrologiem PiS 04.12.08, 00:09 elka1021 napisała: > data zgonu jest kaprysem czasu! > Dzis widac - Kaczyński się skończył, ten człowiek polityke już ma za > sobą, władzy nie odzyska już nigdy, dni PiS są policzone. > Jestem pewna,ze wszystko się może zmienić, Polska w Irlandię, > alkoholik w abstynenta, diabeł w skórę, ale Kaczyński nie zmieni się > nigdy. Wszyscy wiedzą dlaczego PiS przegrał, wszyscy wiedzą co > należy zrobić aby pozostawić jakiekolwiek szanse na przetrwanie, nie > daj Boże, odrodzenie PiS, jednak na szczęście mamy Kaczyńskiego, ten > zrobi wszystko aby PiS skonało w takim stylu w jakim wegetowało. ------------ Dorn wredny typ ale madry zarazem, tak przepowiedzial koniec PiSu Odpowiedz Link Zgłoś
karolarat kacza mendoidalność 03.12.08, 22:59 Gdy ulubieniec pisuaru sędzia Kryże skazywał Komorowskiego i Czumę za złożenie kwiatów pod grobem Nieznanego Żołnierza 11.11.1979 dzisiejsi pisuarczycy albo byli w PZPR albo spali z kotami. pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Kry%C5%BCe pl.wikipedia.org/wiki/Roman_Kry%C5%BCe Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio-szpikulec Re: Ruski agent Komorow vel marszalek Komorowski 03.12.08, 23:08 Takiego szmaciarza jak Ty, to naprawde trudno znalezc! Powtarzasz, tylko w jeszce bardziej podlym stylu, bezczelne insynuacje karla! Bohaterem jestes co, bo nikt nie pociagnie Cie do odpowiedzialnosci za te parszywe wypociny? Wlasnie takim jak B. Komorowski, skazanym przez przyjaciela karla (Kryze)za walke o wolna Polsk zaqwdzieczasz, ze w ogole mozesz sobie wycierac pysk niestety bez konsekwencji.Won scierwo z tego forum... Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Burzliwa debata w Sejmie ws. odwołania marszałk... 03.12.08, 23:12 j.kwaczynski jest kawał ch...a wiekszego niz jego homozygota l kwaczynski i w tym caly ambaras.bo to sa ch...e do szescianu i jeszcze lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
cham_z_warszawy Kaczynski juz wie ze jest skonczony 03.12.08, 23:17 i cala swita przydupasow razem z nim, podepcza reszte co jeszcze nie podeptana, to sa konwulsje juz trupa, ktorego pochowaja jak dziada pod plotem Odpowiedz Link Zgłoś
dosad Burzliwa debata w Sejmie ws. odwołania marszałk... 03.12.08, 23:15 To oburzajace, co ten J. Kaczyński wygaduje, dając upust swojej nienawiści do marszałka Komorowskiego, odsądza go od czci i wiary. Gotów mu przypisac najwieksze zbrodnie przeciwko narodowi i to komu? człowiekowi, który przewyzsza PISowskiego Marszałka Sejmu pod kazdym względem. Nie ma ani żdżbła prawdy, jak zwykle, w tym, co wygaduje bezkarnie J. Kaczyński. Do Sądu z nim! Ma wiecej na sumieniu niż każdy, którego ten chory człowiek oczernia. Przekracza wszelkie granice kłamstw, i rozsądku, nie mówiąc juz o jakiejkolwiek przyzwoitości. To sie w głowie nie mieści! Odpowiedz Link Zgłoś
lizak1969 Burzliwa debata w Sejmie ws. odwołania marszałk... 03.12.08, 23:15 kaczyńscy - zdrajcy Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Podła kreatura 03.12.08, 23:16 ten cały kaczyński i cała ta pisowska banda. Trybunał Stanu dla takiego bydlaka. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Podła kreatura ,to delikatnie powiedziane... 04.12.08, 01:57 Jaroslaw Kaczynski to gowienko o mentalnosci gangstera i trzeba byc glupim albo niezla swinia,zeby nalezec do stowarzyszenia pis- dzielcow. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 "Komorowski nie ma poczucia solidarności narodo.. 03.12.08, 23:19 toto jest kawał cvhuja rtoip.ovh.org/trash/ktl.php Odpowiedz Link Zgłoś
mamab_pl "Komorowski nie ma poczucia solidarności narodo.. 03.12.08, 23:25 Słucham "skromnego" kaczora i włosy mi się podnoszą na głowie. Jak ta człeczyna śmie w ten sposób odzywać się do marszałka Komorowskiego. Jak śmie kpić z jego aresztowania kiedy sam dekował się u mamusi. To co usłyszałam dziś w czasie relacji z sejmu przekracza wszelkie granice. To co wyrabia PiS to najgorsza podłość. Współczuję Komorowskiemu, że siedział w więzieniu i to po to, by taka kreat>>a mogła pluć jadem z sejmowej mównicy. Odpowiedz Link Zgłoś
kirk12 Re: "Komorowski nie ma poczucia solidarności naro 03.12.08, 23:35 Miesiąc w więzieniu, to świetna legitymacja dla kapusia. Odpowiedz Link Zgłoś