polakmaly60 Cypryjski hotel oskarża Karskiego, że po pijane.. 04.12.08, 16:54 To własnie tam urodziła się w wybitnym mózgu posła Karskiego historia o porwaniu prezydenta ! Dzięki wspaniałej akcji dwójki herosów prezydent został odbity a samolot (czytaj wózek) którym porwano Głowę państwa doszczętnie rozbity!!BRAWO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
alojzybombel666 Cypryjski hotel: Posłowie Karski i Zbonikowski ... 04.12.08, 17:00 ot ekipa. prawa i sprawiedliwa. raz podroz za konwojem, raz rozwalone wozki golfowe... czasem jakas malpa w czerwonym, raz ktos kogos umiesci na czarnej liscie... ot wzorcowy polak - katolik Odpowiedz Link Zgłoś
spejsmen Pijany polski konsul w Nikozji 04.12.08, 17:02 No coz, taka jest pijana kultura PiSuarow. W roku 2006, kiedy pracowalem na Cyprze jako wykladowca ekonomii, mialem do czynienia z pijanym konsulem. Ambasador nie chial przyjechac do ambasady, ktora pelni jednoczesnie funkcje konsulatu, aby sprawdzic stan konsula, mimo ze byl od niej gora jaies 40 km (Cypr nie jest duza wyspa). Ministerstwo (MSZ) tez zlekcewazylo moja skarge. Niestety, w polskim, pozal sie Boze, parlamencie i MSZcie panuje kult pijanstwa, i co gorsza, poslowie i dyplomaci chlaja za pieniadze podatnikow, czyli nasze, przynoszac wstyd Polsce i Polakom... :( lech.keller@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
kosidlo Rodacy - n'tej rzpitej 04.12.08, 17:11 Widoczne ze polacy tak polacy zachowuja sie nie tylko w kraju ale tez poza jego granicą. Chamstwo wulgaryzm to są ich przymioty. Mam doswiadczenie, mialem prace na calym globie. Po pierwszych doswiadczeniach z 'krajanami'przestalem -rozumiec! i mówić po polsku.To jest naprawde;obrzydliwe chamy przeklinają,zachowują się jak w saloonie znanym z westernów tych o smierdzielach.Nie mysle ze tych dwóch zostało oskarzonych bezpodstawnie.A głosowałem na tych bezjajowców!!Ale wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
lena11.pl A jednak mają chłopaki fantazję:) 04.12.08, 17:17 No no no, kto by pomyślał... Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod PiSdzielskie krasnoludki znowu narozrabiały ? 04.12.08, 17:18 rtoip.ovh.org/trash/ktl_m1.swf Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Proszę uszanować majestat Rzeczpospolitej i liczyć 04.12.08, 17:22 się ze słowami: Pan Doktor Karol Karski był do niedawna V-Ministrem Spraw Zagranicznych w Rządzie RP, w gabinecie Pana Jarosława Kaczyńskiego !! Odpowiedz Link Zgłoś
observer_01 Prowokacja i uklad... 04.12.08, 17:29 to nie takie istotne. Bez ognia nie ma czegos tam (chyba ognia nie jestem pewien). Mnie najbardziej spodobalo sie tlumaczenie "two golf cars" na samochody marki Golf. Gratuluje serdecznie ale tlumacza poszukam gdzies indziej. Moze w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
clanton Wyludzenie ? 04.12.08, 17:38 Siec hoteli Meridien jest lususowa marka grupy Starwood do ktorej nalezy tez Sheraton i Westin. Obsluga i profesjonalizm w tych hotelach jest na najwyzszym poziomie. Wiem to z doswiadczenia. Nie mam najmniejszych watpliwosci ze dwoch pijanych chamow z PISu dokonalo tych zniszczen i teraz bezczelnie klamia. Odpowiedz Link Zgłoś
hatifnat88 Re: Wyludzenie ? 04.12.08, 17:42 Kto stoi za tą prowokacją? Czyżby szeroko rozumieni Rosjanie? Odpowiedz Link Zgłoś
zyga_75 Cypryjski hotel oskarża Karskiego, że po pijane.. 04.12.08, 17:43 niech napisza o sobie kolesiach i innych politykach z innych b... Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Wystarczy spojrzeć 04.12.08, 17:48 na facjatę i mamy obraz jak wygląda osobnik nadużywający ""wody rozmownej"". >>>Z tego co wiem to nie był golfowy, coś w rodzaju meleksu. - wspomina Karski.<<< Oczywista oczywistość. Wg. p.osła to wózek nie mógł być golfowy, gdyż nie potrafił grać w golfa. Istnieje jeszcze jedna hipoteza =-= delirium tremens =-= Tak jak Don Kichot walczył z wiatrakami, tak i oni w pijanym widzie walczyli na polu golfowym. Z kim ??? Zapytajcie opojów a PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Przypadek urwanego filmu 04.12.08, 17:58 Jakos nie dziwi mnie, ze panowie poslowie nie przypominaja sobie jazdy wozkiem golfowym... w pijanym widzie trudno cokolwiek pamietac. Ot, film sie urwal - a potem jest immunitet. * Ale powstrzymajmy sie od definitywnych werdyktow. Poczekajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
pshemon Poseł Karski i ten drugi 04.12.08, 18:23 mogli jasno powiedzieć, że nic takiego nie pamiętają. Owszem, jak wyjeżdzali z hotelu widzieli rozwalony wózek golfowy i sami się dziwili, jak można było go tak rozpierniczyć buhaha Odpowiedz Link Zgłoś
wlekawa Cypryjski hotel: Posłowie Karski i Zbonikowski ... 04.12.08, 18:21 Rycerze Niepokalani PIS-u krzyczą jak zawsze TO NIE MY. Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno PiSowska hołota - Karolek menel 04.12.08, 18:55 Karolek od dawna słynie ze słabości do gorzały,ale to jeszcze nie wada.Jeśli taki cieć jedzie za granicę,zaleje tłusty pysk i rozrabia,to już jest be.W końcu to tzw."parlamentarzysta" a tych obowiązują pewne zasady.Ta spasiona łajza zasad jak widać nie ma.Ale cóż,jaki PiS tacy jego posłowie. Odpowiedz Link Zgłoś
lakiluzer pijaków na smyczy trzymać!!! 04.12.08, 18:57 i krawaty im przykleić!bo klient w krawacie mniej awanturujący jest! pijak jaki jest każdy widzi ale demolat-pijak!? to juz przekracza.....!;-( Odpowiedz Link Zgłoś
dzika.bestia Cypryjski hotel: Posłowie Karski i Zbonikowski ... 04.12.08, 19:08 "wydaje mi się, że to niemożliwe" oj .... ta niepewność w głosie, a może widzieli co się działo poprzedniej nocy, ale fakt faktem, "czerwony nos renifera" mówi wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
klassa Hołota ma swoją reprezentację w Sejmie 04.12.08, 19:20 To oczywiste.Statystycznie taki odłam społeczeństwa ma w Sejmie swoją reprezentację z chamem-karłem na czele. W poprzednim sejmie chamy wiejskie też miały swoich,ale przjął ich PiS,i jest jak widać,słychać i czuć.Do kolejnych wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Cypryjski hotel oskarża Karskiego, że po pijane.. 04.12.08, 19:25 "Kury im szczac prowadzic,a nie polityke robic" i wódke pic. Odpowiedz Link Zgłoś
schaffhausen Cypryjski hotel: Posłowie Karski i Zbonikowski ... 05.12.08, 08:51 pijane bydlo(przepraszam krowy i inne zwierzeta)Polska doczekala sie porzadnych reprezentantow-groszoroby bez zasad,posmiewisko dla zagranicy-----HOMO SOWIETIKUS-jak dawniej prezesi GS-ow i zasmarkani sekretarze powiatowi-----a to POLSKA WLASNIE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś