sralimuchibedziewiosna zeznania Stefana-mówi wszystko- oto treść: 04.12.08, 17:50 www.rp.pl/artykul/2,229068_Co_Niesiolowski_zeznal_w_sledztwie.html pod tym linkiem w treści artykułu link do pliku zip z treścią zeznań Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: zeznania Stefana-mówi wszystko- oto treść: 04.12.08, 17:59 sralimuchibedziewiosna napisał: > www.rp.pl/artykul/2,229068_Co_Niesiolowski_zeznal_w_sledztwie.html > pod tym linkiem w treści artykułu link do pliku zip z treścią zeznań Podaj tresc ksiazki, linki do proPiSich portali sa w tym przypadku calkowicie niewiarygdne. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: zeznania Stefana-mówi wszystko- oto treść: 04.12.08, 18:01 kralik111 napisał: > sralimuchibedziewiosna napisał: > > > www.rp.pl/artykul/2,229068_Co_Niesiolowski_zeznal_w_sledztwie.html > > pod tym linkiem w treści artykułu link do pliku zip z treścią zeznań > > > Podaj tresc ksiazki, linki do proPiSich portali sa w tym przypadku calkowicie > niewiarygdne. PALANCIE ! mam przepisac ci książkę ? co za KRETYN Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta To nie kretyn to kralik :) 04.12.08, 18:05 sralimuchibedziewiosna napisał: > kralik111 napisał: > > > sralimuchibedziewiosna napisał: > > > > > www.rp.pl/artykul/2,229068_Co_Niesiolowski_zeznal_w_sledztwie.html > > > pod tym linkiem w treści artykułu link do pliku zip z treścią zezna > ń > > > > > > Podaj tresc ksiazki, linki do proPiSich portali sa w tym przypadku calkow > icie > > niewiarygdne. > > > PALANCIE ! mam przepisac ci książkę ? co za KRETYN Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna wygląda na to, że to to samo 04.12.08, 18:06 amanasunta napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Sorry ale ...to większe uposledzenie ... 04.12.08, 18:09 sralimuchibedziewiosna napisał: > amanasunta napisała: Czytam tego trolla już ze dwa lata :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna chciałem byc delikatny wobec niepełnosprawnego :) 04.12.08, 18:12 amanasunta napisała: > sralimuchibedziewiosna napisał: > > > amanasunta napisała: > Czytam tego trolla już ze dwa lata :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna piszącego zresztą tutaj pod kilkunastoma nickami 04.12.08, 18:15 psychopata w pełnym tego słowa znaczeniu Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: piszącego zresztą tutaj pod kilkunastoma nick 04.12.08, 18:21 sralimuchibedziewiosna napisał: > psychopata w pełnym tego słowa znaczeniu Jezeli udowodnisz mi ze pisze pod chociaz jednym innym nickiem niz "kralik111", oswiadczam ze wyplace ci 100 000 zl, jezeli jednak tego nie bedziesz potrafil zrobic pozwe cie do sadu i zazadam zebys ty wplacil na dom dziecka 100 000 zl. To co obsrajmozczku, naprawde jestes az tak glupi i myslisz, ze anonimowosc forum chroni cie przed odpowiedzialnoscia karna za pomowienia ??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna przeczytaj to uważnie psychopato: 04.12.08, 18:28 kralik111 napisał: > sralimuchibedziewiosna napisał: > > > psychopata w pełnym tego słowa znaczeniu > > > Jezeli udowodnisz mi ze pisze pod chociaz jednym innym nickiem niz "kralik111", > oswiadczam ze wyplace ci 100 000 zl, jezeli jednak tego nie bedziesz potrafil > zrobic pozwe cie do sadu i zazadam zebys ty wplacil na dom dziecka 100 000 zl. > > To co obsrajmozczku, naprawde jestes az tak glupi i myslisz, ze anonimowosc > forum chroni cie przed odpowiedzialnoscia karna za pomowienia ??? > > :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD groziłeś w ten sposób mi już kilkakrotnie innym osobom także każdy więc wie, że twoje słowo nie jest nic warte a więc teraz odwrócimy sytuację: masz na to 7 dni, żeby do mnie dotrzeć. po tym czasie top ja udaję się do prokuratury , aby złożyć doniesienie o popełnionych przez ciebie na tym forum wielokrotnie przestępstwach acha: nie masz po co kasować swoich postów - od dłuższego czasu nosiłem się z tym zamiarem i mam te, które się w sprawie przydadzą ,zarchiwizowane a jest ich duuuużo POZDRAWIAM :) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: przeczytaj to uważnie psychopato: 04.12.08, 18:33 sralimuchibedziewiosna napisał: > kralik111 napisał: > sralimuchibedziewiosna napisał: > psychopata w pełnym tego słowa znaczeniu > > > > Jezeli udowodnisz mi ze pisze pod chociaz jednym innym nickiem niz "krali > k111", > > oswiadczam ze wyplace ci 100 000 zl, jezeli jednak tego nie bedziesz potr > afil > > zrobic pozwe cie do sadu i zazadam zebys ty wplacil na dom dziecka 100 00 > 0 zl. > > > > To co obsrajmozczku, naprawde jestes az tak glupi i myslisz, ze anonimowo > sc > > forum chroni cie przed odpowiedzialnoscia karna za pomowienia ??? > > > > :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > > groziłeś w ten sposób mi już kilkakrotnie > > innym osobom także > > każdy więc wie, że twoje słowo nie jest nic warte > > a więc teraz odwrócimy sytuację: > > masz na to 7 dni, żeby do mnie dotrzeć. po tym czasie top ja udaję się do > prokuratury , aby złożyć doniesienie o popełnionych przez ciebie na tym forum > wielokrotnie przestępstwach > > acha: > > nie masz po co kasować swoich postów - od dłuższego czasu nosiłem się z tym > zamiarem i mam te, które się w sprawie przydadzą ,zarchiwizowane > > a jest ich duuuużo > > > POZDRAWIAM :) > Z trzema osobami pomawiajacymi mnie na tym forum spotkalem sie w sadzie, wszystkie trzy sprawy wygralem, chcesz byc czwratym, nie ma sprawy, podaj mi swoje namiary na skrzynke pocztowa ja skontaktuje sie jak najszybciej z moim prawnikiem i w ciagu miesiaca czy dwoch sptkamy sie oko w oko. Ja pisze calkowicie powaznie i biore calkowita odpowiedzialnosc za kazde wypowiedziane w tym poscie slowo, pokaz teraz co ty jestes warty, udowodnij, ze przydomek (k...rwy) jaki nadali ci forumowicze jest niezasluzony...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: przeczytaj to uważnie psychopato: 04.12.08, 18:46 napisałeś, że nie jestem dla ciebie anonimowy dałem ci więc szansę na dowiedzenie tego czekam te 7 dni tak - chcę byc następny , więc do dzieła , przecież podawanie ci moich namiarów nie jest cio do tego potrzebne w świetle tego co piszesz :D ps co do tych wygranych - tak się składa , że też jestem prawnikiem . wiem komu groziłeś pozwem i wiem , że to nieprawda , że mogłeś cokolwiek wygrać zatem - do dzieła :D Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: chciałem byc delikatny wobec niepełnosprawneg 04.12.08, 18:17 sralimuchibedziewiosna napisał: > amanasunta napisała: > > > sralimuchibedziewiosna napisał: > > > > > amanasunta napisała: > > Czytam tego trolla już ze dwa lata :)))))) Badz delikatny i umyj mi plecy...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Sorry ale ...to większe uposledzenie ... 04.12.08, 18:14 amanasunta napisała: > sralimuchibedziewiosna napisał: > > > amanasunta napisała: > Czytam tego trolla już ze dwa lata :)))))) To ike dzisiaj z ust tego srania i gowna wylalas na tym forum pani poslem Prawa i Sprawuesliwosci podac linki...??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Wiekszego zeszmacenia jezykowego, chamstwa i wulgaryzmu jakim cechuje sie poslanka PiS o pseudonimie "amanasunta" nie znajdziesz na zadnym innym forum, szkoda bo bylo nie bylo jestes kobieta...:( Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: wygląda na to, że to to samo 04.12.08, 18:10 sralimuchibedziewiosna napisał: > amanasunta napisała: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=88099953&a=88108054 Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: zeznania Stefana-mówi wszystko- oto treść: 04.12.08, 18:08 sralimuchibedziewiosna napisał: > kralik111 napisał: > > > sralimuchibedziewiosna napisał: > > > > > www.rp.pl/artykul/2,229068_Co_Niesiolowski_zeznal_w_sledztwie.html > > > pod tym linkiem w treści artykułu link do pliku zip z treścią zezna > ń > > > > > > Podaj tresc ksiazki, linki do proPiSich portali sa w tym przypadku calkow > icie > > niewiarygdne. > > > PALANCIE ! mam przepisac ci książkę ? co za KRETYN Jezeli nie potrafisz czegos udowodnic to siedz cicho w przeciwnym razie ty wychodzisz na palanta i kretyna, widzisz smieciu w zyciu doroslego czlowieka juz tak jest, ze za wypowiedziane slowa bierze sie odpowiedzialnosc i wypowiedziane slowa zawsze trzeba czyms udowodnic, wiec podaj tutaj cala ksiazke albo stul PiSde bo niczego nie masz tutaj do powiedzenia ani do zaoferwania...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna inteligencją też nie grzeszysz 04.12.08, 18:11 kralik111 napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: inteligencją też nie grzeszysz 04.12.08, 18:16 sralimuchibedziewiosna napisał: > kralik111 napisał: > > > Co to, za glupii jestes zeby podac moj cytat na dowod ze inteligencja nie grzesze??? :-DDD Znowu zrobiles z siebie posmiewisko, taka mala wyszczekana szmate, inni forumowicze maja na to wlasciwa nazwe (k..rwa)...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna lol 04.12.08, 18:19 kralik111 napisał: > sralimuchibedziewiosna napisał: > > > kralik111 napisał: > > > > > > > > Co to, za glupii jestes zeby podac moj cytat na dowod ze inteligencja nie > grzesze??? :-DDD > Znowu zrobiles z siebie posmiewisko, taka mala wyszczekana szmate, inni > forumowicze maja na to wlasciwa nazwe > (k..rwa)...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: lol 04.12.08, 18:22 sralimuchibedziewiosna napisał: LOL...? Czy to twoja odpowiedz glupku...??? No gdzie ten moj cytat swiadczacy o mojej znikomej intelligencji a twjej prawdomownosci ty (k...rwo)...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
tommen Dosyć !!! 04.12.08, 17:52 Zaorajmy ten neofaszystowski PIS wraz z ich cholernym fuhrerkiem - postawmy kropkę nad i w następnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
fenaktil Internauci oburzeni słowami Jarosława Kaczyński... 04.12.08, 17:59 Gadzinówka Wyborcza jak zawsze manipuluje i indokrynuje. Jacy internauci ???? Też jestem internautą i nie jestem oburzony. Gdy się pluje i bryzga jadem na Kaczyńskich, to wszystko jest wspaniałe. A gdy stale atakowany się odgryza i broni, to afera.Niedobrze się robi od tego zakłamania Odpowiedz Link Zgłoś
jonwol Wystąpienie tego esbeckiego wypierdka, 04.12.08, 18:02 cierpiącego z powodu braku dowartościowania aresztowaniem przez PRL-owskie służby, tej politycznej szmaty, powinno być ostatnim jego wystąpieniem z trybuny sejmowej! Odpowiedz Link Zgłoś
moherowe_bydle Re: Wystąpienie tego esbeckiego wypierdka, 04.12.08, 19:13 jonwol napisał: > cierpiącego z powodu braku dowartościowania aresztowaniem przez PRL-owskie > służby, tej politycznej szmaty, powinno być ostatnim jego wystąpieniem z trybun > y > sejmowej! ========================================== płatni aktywiści GAdzinówki jak zawsze na służbie dwoja sie i troją Odpowiedz Link Zgłoś
konrad9955 Internauci oburzeni słowami Jarosława Kaczyński... 04.12.08, 18:03 Przecież od dawna wiadomo, że Kaczyński to Waluś, a z Walusiami nigdy nic nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
gluchy Kto to powiedzial? 04.12.08, 18:03 "Wszelkie środki podejmowane dla urzeczywistnienia woli wodza uważa się za zgodne z prawem, nawet jeśliby miały być sprzeczne z obowiązującymi ustawami i dotychczasową praktyką". Hitler czy Kaczynski? Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Donald Tusk 04.12.08, 18:05 gluchy napisał: > "Wszelkie środki podejmowane dla urzeczywistnienia woli wodza uważa się za > zgodne z prawem, nawet jeśliby miały być sprzeczne z obowiązującymi ustawami i > dotychczasową praktyką". > > Hitler czy Kaczynski? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Fuhrer Donald ! Z szacunkiem bo ...:) 04.12.08, 18:07 sralimuchibedziewiosna napisał: > gluchy napisał: > > > "Wszelkie środki podejmowane dla urzeczywistnienia woli wodza uważa się z > a > > zgodne z prawem, nawet jeśliby miały być sprzeczne z obowiązującymi ustaw > ami i > > dotychczasową praktyką". > > > > Hitler czy Kaczynski? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Donald Tusk 04.12.08, 18:24 sralimuchibedziewiosna napisał: > gluchy napisał: > > > "Wszelkie środki podejmowane dla urzeczywistnienia woli wodza uważa się z > a > > zgodne z prawem, nawet jeśliby miały być sprzeczne z obowiązującymi ustaw > ami i > > dotychczasową praktyką". > > > > Hitler czy Kaczynski? Potrafisz podac jakies dowody na to, ze chodzi o Tuska a nie kaczynskiego, czy jak zwykle szczekasz bo tylko szczekania masz do zaoferowania, zachowujesz sie jak ta (k...rwa)...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
euro67 Poczytajcie protokoly 04.12.08, 18:04 Dosc szczekania na forum, poczytajcie protokoly przesluchan: www.rp.pl/artykul/2,229068_Co_Niesiolowski_zeznal_w_sledztwie.html Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Powce czytają tylko GWno :) 04.12.08, 18:05 euro67 napisał: > Dosc szczekania na forum, poczytajcie protokoly przesluchan: > www.rp.pl/artykul/2,229068_Co_Niesiolowski_zeznal_w_sledztwie.html Odpowiedz Link Zgłoś
herbat Gdyby Jarkowi kotka zamkneli... 04.12.08, 18:04 też by pękł. A tak, nikt go nawet nie zaprosił na przesłuchanie i nie mógł się popisać jaki to był dzielny i męski. Wystarczyło podpisanie lojalki. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Gdyby Jarkowi kotka zamkneli... 04.12.08, 18:37 herbat napisał: > też by pękł. A tak, nikt go nawet nie zaprosił na przesłuchanie i nie mógł się > popisać jaki to był dzielny i męski. Wystarczyło podpisanie lojalki. -------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
szczeragadka Re: Gdyby Jarkowi kotka zamkneli... 04.12.08, 19:30 kto mu robi laskę? pielęgniara czy kot? Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.sm Internauci oburzeni słowami Jarosława Kaczyński... 04.12.08, 18:14 a czego się można spodziewac po tym kretynie? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Internauci kochają Niesiołowskiego ! 04.12.08, 18:16 Jak wiadomo uczestnictwo w forach internetowych przez 24 godziny na dobę ...uszlachetnia. PO-wce to bardzo szlachetna odmiana trzody :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.sm Re: Internauci kochają Niesiołowskiego ! 04.12.08, 18:20 amanasunta napisała: > PO-wce to bardzo szlachetna odmiana trzody :))) lepsza od tej PIS-owskiej taplającej się w gó...e Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Do wszystkich "oburzpnych" slowami Kaczynskiego 04.12.08, 18:23 Jesli uwazacie, ze mowienie prawdy donosach na wlasna narzeczona i klamstwa Komorowskiego sa na miejscu, to jestescie bardzo ciezko chorzy na komune i przez 20 lat nie zdazyliscie sie jeszcze z niej wyleczyc. Jak wam nie wstyd twierdzic, ze 2+2=5? Slepa nienawisc mozgi wam doszczetnie porabala! Dziwie sie bardzo, ze GW broni tych lotrow. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Do wszystkich "oburzpnych" slowami Kaczynski 04.12.08, 18:28 wet3 napisał: > Jesli uwazacie, ze mowienie prawdy donosach na wlasna narzeczona i > klamstwa Komorowskiego sa na miejscu, to jestescie bardzo ciezko > chorzy na komune i przez 20 lat nie zdazyliscie sie jeszcze z niej > wyleczyc. Jak wam nie wstyd twierdzic, ze 2+2=5? Slepa nienawisc > mozgi wam doszczetnie porabala! Dziwie sie bardzo, ze GW broni tych > lotrow. Szkoda ze mamusia braci kaczynskich bedac 13 letnia dziewczynka nie byla poddawana torturom przez Gestapo...;DDD Jak juz mowa o prawdzie to pojedziemy na calego, chcialbym cie prosic zebys skomentowal rowniez prawde dotyczaca rdowodu kaczynskich bedzie cie na to stac, czy jak zwykle okazesz sie tchorzliwa podla PiSdeczka??? www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Nie wycieraj sobie gęby ofiarami Gestapo! 04.12.08, 18:42 kralik111 napisał: > wet3 napisał: > > > Jesli uwazacie, ze mowienie prawdy donosach na wlasna narzeczona i > > klamstwa Komorowskiego sa na miejscu, to jestescie bardzo ciezko > > chorzy na komune i przez 20 lat nie zdazyliscie sie jeszcze z niej > > wyleczyc. Jak wam nie wstyd twierdzic, ze 2+2=5? Slepa nienawisc > > mozgi wam doszczetnie porabala! Dziwie sie bardzo, ze GW broni tych > > lotrow. > > > Szkoda ze mamusia braci kaczynskich bedac 13 letnia dziewczynka nie byla > poddawana torturom przez Gestapo...;DDD > > Jak juz mowa o prawdzie to pojedziemy na calego, chcialbym cie prosic zebys > skomentowal rowniez prawde dotyczaca rdowodu kaczynskich bedzie cie na to stac, > czy jak zwykle okazesz sie tchorzliwa podla PiSdeczka??? > > www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm Nawet jeśli nie nawidzisz Kaczyńskiego tak jak ja. Nie mieszaj w to gestapo i matki Kaczyńskiego. Ofiary gestapo to dla Polaków ŚWIĘTOŚĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: kralik111 04.12.08, 18:45 kralik111 napisał: > Szkoda ze mamusia braci kaczynskich bedac 13 letnia dziewczynka nie byla > poddawana torturom przez Gestapo...;DDD > Jak juz mowa o prawdzie to pojedziemy na calego, chcialbym cie prosic zebys > skomentowal rowniez prawde dotyczaca rdowodu kaczynskich bedzie cie na to stac, > czy jak zwykle okazesz sie tchorzliwa podla PiSdeczka??? Przeciez korzystasz z "polonica.net", ktore niejednokrotnie cytowales. Dlaczego tak obelsnie chcesz mi truc tylek? Ja NIGDY na "polonica.net" nie powoluje sie. Ty jakos nie masz zasad moralnych i cytujesz nawet swoich najwiekszych ideologicznych wrogow. Cos u ciebie z mysleniem i moralnoscia jest "nie tak"! PS - Co ma piernik do wiatraka? Kczynski ma 100%owe prawo moralne mowic prawde o Komorowskim i Niesiolowskim bo sam NIE donosil!!! Czemu tak sie pieklisz? Prawda cie zabolala?!!! Przeciez dobrze wiemy, ze Komorowski i Niesiolowski donosili. Wiemy tez iz obaj swoim beznadziejnie chamskim zachowaniem zbrukali powage urzedu, ktory reprezentuja i dawno powinni byc z tych urzedow wyrzuceni na zbity pysk! O co wiec ci chodzi, komuchowy popleczniku???! Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Re: kralik111 04.12.08, 19:02 wet3 napisał: > kralik111 napisał: > > Szkoda ze mamusia braci kaczynskich bedac 13 letnia dziewczynka > nie byla > > poddawana torturom przez Gestapo...;DDD > > Jak juz mowa o prawdzie to pojedziemy na calego, chcialbym cie > prosic zebys > > skomentowal rowniez prawde dotyczaca rdowodu kaczynskich bedzie > cie na to stac, > > czy jak zwykle okazesz sie tchorzliwa podla PiSdeczka??? > > Przeciez korzystasz z "polonica.net", ktore niejednokrotnie > cytowales. Dlaczego tak obelsnie chcesz mi truc tylek? Ja NIGDY > na "polonica.net" nie powoluje sie. Ty jakos nie masz zasad > moralnych i cytujesz nawet swoich najwiekszych ideologicznych > wrogow. Cos u ciebie z mysleniem i moralnoscia jest "nie tak"! > PS - Co ma piernik do wiatraka? Kczynski ma 100%owe prawo moralne > mowic prawde o Komorowskim i Niesiolowskim bo sam NIE donosil!!! > Czemu tak sie pieklisz? Prawda cie zabolala?!!! Przeciez dobrze > wiemy, ze Komorowski i Niesiolowski donosili. Wiemy tez iz obaj > swoim beznadziejnie chamskim zachowaniem zbrukali powage urzedu, > ktory reprezentuja i dawno powinni byc z tych urzedow wyrzuceni na > zbity pysk! O co wiec ci chodzi, komuchowy popleczniku???! Łżesz kralik w żywe oczy i sam Jarosław Szubrawy Kaczyński to dzisiaj potwierdził. Niesiołowski na nikogo nie donosił. On podpisał i potwierdził to co o ich grupie SB wiedziało, gdyż byli zdekonsprowani już od roku. Co zresztą potwierdza cytowana przez Jarosława Szubrawego Kaczyńskiego książka. Sam Niesiołowski powiedział już dawno, że źle zrobił że wtedy się przyznał. Tyle, że nie Tobie i Twojemu dekownikowi to oceniać wyciaerając sobie gębę ofiarami Gestapo. Odpowiedz Link Zgłoś
zbinie Re: Do wszystkich "oburzpnych" slowami Kaczynski 04.12.08, 18:34 nie ma co sie dziwic. W komunie armia ludzi realizowała w praktyce doktryne propagandowa zgodnie z ktora niewazna jest argumentacja ale liczy sie uporczywe powtarzanie klamliwego hasla i podgrzewanie emocji. Spoleczenstwo tez sie odzwyczailo od myslenia. Trzeba lat aby to sie zmienilo . A poki co nadal aktualne sa slowa Czesława Milosza że w Polsce zwykłe slowo prawdy brzmi jak wystrzał. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Re: Do wszystkich "oburzpnych" slowami Kaczynski 04.12.08, 18:49 wet3 napisał: > Jesli uwazacie, ze mowienie prawdy donosach na wlasna narzeczona i > klamstwa Komorowskiego sa na miejscu, to jestescie bardzo ciezko > chorzy na komune i przez 20 lat nie zdazyliscie sie jeszcze z niej > wyleczyc. Jak wam nie wstyd twierdzic, ze 2+2=5? Slepa nienawisc > mozgi wam doszczetnie porabala! Dziwie sie bardzo, ze GW broni tych > lotrow. O donosach? Kpisz chłystku?! Tego nawet Jarosław Szubrawy Kaczyński się dzisiaj wyparł! Co Ty robiłęś kiedy Niesiołowski gnił w więzieniu? Byłeś wtedy już na świecie? W takim razie co robił Twój tatuś? Walczył o wolną Polskę? Śmiem wątpić ------------------ P - PZPRowcy I - i S - Sbecy Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Do wszystkich "oburzpnych" slowami Kaczynski 04.12.08, 18:57 wet3 napisał: > Jesli uwazacie, ze mowienie prawdy donosach na wlasna narzeczona i > klamstwa Komorowskiego sa na miejscu, to jestescie bardzo ciezko > chorzy na komune i przez 20 lat nie zdazyliscie sie jeszcze z niej > wyleczyc. Jak wam nie wstyd twierdzic, ze 2+2=5? Slepa nienawisc > mozgi wam doszczetnie porabala! Dziwie sie bardzo, ze GW broni tych > lotrow. ---------------- wiesz nie znam narzeczonej Niesioła ale wiem, że była taka co wyszła za Jasienicę i go zniszczyła donosząc na ub, a jej potomek chciał zawłaszczyć prawa autorskie po Jasienicy. A co do tatusia Jarusia, to on chyba przewidział jakie stworzył duo-arcydzieła, że wolał spierdzielić z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Do wszystkich "oburzpnych" slowami Kaczynski 04.12.08, 19:33 wet3 napisał: > Jesli uwazacie, ze mowienie prawdy donosach na wlasna narzeczona i > klamstwa Komorowskiego sa na miejscu, to jestescie bardzo ciezko > chorzy na komune i przez 20 lat nie zdazyliscie sie jeszcze z niej > wyleczyc. Jak wam nie wstyd twierdzic, ze 2+2=5? Slepa nienawisc > mozgi wam doszczetnie porabala! Dziwie sie bardzo, ze GW broni tych > lotrow. Nie nazwę cię łajdakiem, jesteś po prostu durniem. Za łajdaka uważam J. Kaczyńskiego. Czy pamiętasz jakąś jego normalną wypowiedź? Każda jego wypowiedź jest seansem nienawiści i pomówień i kłamstw. W stosunku do oponentów politycznych ma wysokie wymagania. Dla swoich żołnierzy jest wyjątkowo łagodny (np. pijany na rowerze wojewoda Dąbrowski, pijana Kruk, rasista Mazurek). Dla niego powiedziedź, że ktoś jest zdrajcą, agentem, stoi tam gdzie zomo, jest jak splunięcie. Ale jakakolwiek, nawet niewinna krytyka jego, jest „niebywałym”, „bezprzykładnym” atakiem. Nawet ze strony własnych politycznych przyjaciół, których wtedy pozbywa się (Dorn), lub daje im propozycje nie do odrzucenia (Zalewski, Ujazdowski, Selin). W ciągu swojego dwuletniego rządzenia razem z synkiem stalinowskiego sędziego Romana Kryże, który jak jabłko upadł niedaleko jabłoni, skazując w PRL-u opozycjonistów, z wieloletnim PRL-owskim prokuratorem Wassermannem, z szefem Wydziału Spraw Wewnętrznych RN w Płocku Jasińskim, razem z postubeckim tworem Samoobroną (tak ją kiedyś sam określił i innymi dziwolągami) psuł obyczaje polityczne w naszym Kraju, rozwalał to co inni zbudowali, wszystko zawłaszczając nawet łamiąc Konstytucję (ocenione tak przez TK zawłaszczenie TVP i PR). Faktycznie Niesiołowski ma niewyparzony język i powinien lepiej nad nim panować ale nie kłamie, nie szafuje słowami w rodzaju „zdrajca”, „agent”, „układ”, słowami wielokrotnie bardziej obraźliwymi niż np. „cham”. Niesiołowski, podobnie pomówiony, jak obecnie przez Kaczyńskiego, wygrał już dwukrotnie procesy z innymi potwarcami. Atak na marszałka Komorowskiego był haniebny i nieprawdziwy. Każdy kto chociaż trochę interesuje się polityką pamięta marszałkowanie Jurka i Dorna. Pamięta marszałka Jurka szarpiącego za ramię koalicyjnego wicemarszałka Kotlinowskiego, podczas gdy prowadził obrady Sejmu i chciał zrobić coś co nie pasowało PiS-owi, Pamięta wniosek o usunięcie z funkcji marszałka Dorna, właśnie za traktowanie opozycji, który Dorm trzymał w szufladzie pół roku (Komorowki wniosek w swojej sprawie natychmiast postawił pod obrady Sejmu). Sławna zamrażarka sejmowa za czasów PiS-u była nie mniej pełna jak obecna. Pamiętamy bezwstydne, jawne wykorzystywanie służb specjalnych (CBA, ABW) do własnych celów politycznych. Pamiętamy handelek polityczny zapisany na tzw. taśmach Beger. I ten człowiek, mający na sumieniu tyle krętactw i niegodziwości chce być sędzią moralności innych? Poza brakiem elementarnej uczciwości brak mu wyczucia. Bo w efekcie działa na swoją niekorzyść. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Internauci kochają Niesiołowskiego ! 04.12.08, 18:51 amanasunta napisała: > Jak wiadomo uczestnictwo w forach internetowych przez 24 godziny na dobę > ...uszlachetnia. > PO-wce to bardzo szlachetna odmiana trzody :))) -------------------------------- może masz rację ale nie mamy mentalności gestapo jak twój pan Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Internauci kochają Niesiołowskiego ! 04.12.08, 18:54 Masz racje.Jak Pan.Tata w Wermachcie a wnuk pracuje dla KGB.W sumie niewielka roznica.Zawsze z kims zeby przeciw Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
zbinie nie jestem oburzony i nie rozumiem oburzonych 04.12.08, 18:23 od 1989 roku wielu ludzi kreuje sie na bohaterow i kombatantow walki o demokracje i wolnosc tymczasem i pod wzgledem skali wysilku i pod wzgledem sily charakteru i osobowosci sa to miernoty. Albo co gorsza jacys tacy Nowotkowie czy Mołojcowie ze tak sobie porownam. I TO JEST OBURZAJACE. to co powiedzial Kaczynski jest przesadne dlatego ze casus Niesiołowskiego nie jest typowy dla zjawiska , w stosunku do innych osob porównanie byloby bardzo bardziej trafne. Jest to tez koniunkturalne i razi wykorzystywanie podobnej argumentacji w doraznej walce politycznej. Choc razi mniej u osoby konsekwetnie podwazajacej watpliwe autorytety w rodzaju Walesy czy Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Re: nie jestem oburzony i nie rozumiem oburzonych 04.12.08, 18:54 zbinie napisał: > od 1989 roku wielu ludzi kreuje sie na bohaterow i kombatantow walki o demokrac > je i wolnosc tymczasem i pod wzgledem skali wysilku i pod wzgledem sily charakt > eru i osobowosci sa to miernoty. Albo co gorsza jacys tacy Nowotkowie czy Mołoj > cowie ze tak sobie porownam. I TO JEST OBURZAJACE. to co powiedzial Kaczynski j > est przesadne dlatego ze casus Niesiołowskiego nie jest typowy dla zjawiska , w > stosunku do innych osob porównanie byloby bardzo bardziej trafne. Jest to tez > koniunkturalne i razi wykorzystywanie podobnej argumentacji w doraznej walce po > litycznej. Choc razi mniej u osoby konsekwetnie podwazajacej watpliwe autorytet > y w rodzaju Walesy czy Michnika. Widzisz, to całkiem normalne, że to co dla jednego jest autorytetem, wcale takim nie musi być dla drugiego. Problem w tym, że dla walki o stołki polityczne wykorzystuje się tak nikczemne metody, jakimi posłuzył się Jarosław Szubrawy Kaczyński. Kolejną sprawą są tamte czasy. Jeśli jeden człowiek potrafi niszczyć wszystkich opozycjonistów po kolei, to w takim razie KTO OBALIŁ TEN SYSTEM? Kto powiódł naród do wolności? NIKT???? Odpowiedz Link Zgłoś
wlekawa Internauci oburzeni słowami Jarosława Kaczyński.. 04.12.08, 18:28 Kaczor, wracaj nakanapę! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Internauci..................... .. 04.12.08, 18:29 Michnik,Jaruzelski,Niesiolowski sa zli.Znowu im powiedziano prawde.A bylo tak fajnie.Kapusie mogliby rzadzic Polska.Tak jak kiedys rzadzili w obozach koncentracyjnych-kapo.Niech zyje kapo. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Re: ..Internauci..................... .. 04.12.08, 18:39 presentation1 napisał: > Michnik,Jaruzelski,Niesiolowski sa zli.Znowu im powiedziano prawde.A bylo tak f > ajnie.Kapusie mogliby rzadzic Polska.Tak jak kiedys rzadzili w obozach koncentr > acyjnych-kapo.Niech zyje kapo. ----------------- Prawdę mówili forumowicze o Tobie, jesteś SBeckim łajnem, jak twój pan Jarosłąw Szubrawy Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
rtaj Internauci oburzeni słowami Jarosława Kaczyński.. 04.12.08, 18:30 A może ten stan mózgu tej osoby jest wynikiem powszechnej choroby panującej w pisie /peron Gosiewski,niejaka Kruk,szukuje się znowu dwóch wesołków/.Zmiany w mózgu wywołane chemią organiczną bywają nieodwracalne... Odpowiedz Link Zgłoś
pecker Re: Internauci oburzeni donosicielstwem p. N. 04.12.08, 18:43 Słuchając wywodów p. N. to mam wrażenie, jak by oczyszczała się dżdżownica, oślizła i gó... warta a nie motyl! Podziękujmy, temu posłowi z PO za donosicielstwu, jego miejsce jest w lamusie. CHANBA. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Re: Internauci oburzeni donosicielstwem p. N. 04.12.08, 18:45 pecker napisał: > Słuchając wywodów p. N. to mam wrażenie, jak by oczyszczała się dżdżownica, > oślizła i gó... warta a nie motyl! > Podziękujmy, temu posłowi z PO za donosicielstwu, jego miejsce jest w lamusie. > CHANBA. ------------- Właśnie dla tego on siedział 7 lat w więzieniu a twój Jarosław Szubrawy Kaczyński nie. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Kaczynski, to tchórzlwy łajdak i aferał.... 04.12.08, 18:44 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=88099953&a=88105813 Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..99,9 procent spoleczenstwa............. 04.12.08, 18:38 nie wchodzi na forum Wyborczej czy nawet Onet uwazajac to za gniazdo komunizmu.Internauci pod setkami nikow pisza swoja zagubiona historie.Pragna PRL i bata.Niedano Moskwa , dzis Bruksela.Bez bata zyc ciezko.............. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Re: ..99,9 procent spoleczenstwa............. 04.12.08, 18:39 presentation1 napisał: > nie wchodzi na forum Wyborczej czy nawet Onet uwazajac to za gniazdo komunizmu. > Internauci pod setkami nikow pisza swoja zagubiona historie.Pragna PRL i bata.N > iedano Moskwa , dzis Bruksela.Bez bata zyc ciezko.............. ----------------- Prawdę mówili forumowicze o Tobie, jesteś SBeckim łajnem, jak twój pan Jarosłąw Szubrawy Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..99,9 procent spoleczenstwa............. 04.12.08, 18:41 Co ci z SB(PO) moga napisac.Otoz PO jest odpowiedzialne za smierc Popieluszki.Sa na to dowody.W tej partii przechowalnia zbrodniarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Re: ..99,9 procent spoleczenstwa............. 04.12.08, 18:43 presentation1 napisał: > Co ci z SB(PO) moga napisac.Otoz PO jest odpowiedzialne za smierc Popieluszki.S > a na to dowody.W tej partii przechowalnia zbrodniarzy. ----- Tak przecież to wszem i wobec wiadomo, że to SBecy byli ofiarami, a nie działacze podziemia ----------------- Prawdę mówili forumowicze o Tobie, jesteś SBeckim łajnem, jak twój pan Jarosłąw Szubrawy Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 pis_be_with_you ,presentation1, to SBcka rura..... 04.12.08, 18:47 z nim sie nie rozmawia, jego leje siw ryj i olewa.... Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te Re: ..99,9 procent spoleczenstwa............. 04.12.08, 18:41 presentation1 napisał: > nie wchodzi na forum Wyborczej czy nawet Onet uwazajac to za gniazdo komunizmu. to po xuj tu wchodzisz??? aaaaa rozumiem byłego ubeka zawsze ciagnie do swoich . No prosiemy towarzyszu prosiemy ,czem chata bogata ... Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: ..99,9 procent spoleczenstwa............. 04.12.08, 19:01 presentation1 napisał: > nie wchodzi na forum Wyborczej czy nawet Onet uwazajac to za gniazdo komunizmu. > Internauci pod setkami nikow pisza swoja zagubiona historie.Pragna PRL i bata.N > iedano Moskwa , dzis Bruksela.Bez bata zyc ciezko.............. ------------- no, to po co się tu pałętasz, gestapo pisowskie cię nasłało? Odpowiedz Link Zgłoś
q3000 Tępa gęba .. 04.12.08, 18:38 mówi sama za siebie , tyle tylko, że nie wie co mówi... To ciężki przypadek matołectwa i choroby sierocej po utracie władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
sell987 Szczur to porównanie obraża gryzonia 04.12.08, 18:43 Tylko człowiek potrafi być taki mały i podły jak "prezes" Jarosław Kaczyński nie represjonowany przesiedział PRL pod sukienką mamusi a teraz jawi się jako jedyny sprawiedliwy .Nie dziw ze w kręgach dość mu bliskich po wódeczce zwą go karaluchem Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Internauci oburzeni słowami Jarosława Kaczyński... 04.12.08, 18:45 Ten łachmyta nie tylko do podobnych wyczynów jest zdolny! Mało było przykładów w czasie jego tzw. "kadencji". Siedział i knuł: kogo by tu...!! Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Internauci oburzeni słowami Jarosława Kaczyński... 04.12.08, 18:45 Marzenia nocne zdarzają nastoletnim chłopcom to po pierwsze, a pod drugie to dlaczego akurat o gestapo i małolatach. Czy ten zboczeniec jest świadom tego o czym mówi? Ciekaw jestem opinii pisprezydenta na ten temat, bo Paweł Kowal to chyba marnuje się broniąc tego gówna. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Internauci oburzeni słowami Jarosława Kaczyńs 04.12.08, 18:47 Tadjan. Polskie dzieci za Hitlera wiecej wytrzymaly niz dorosly Niesiolowski.Zostaly bohaterami polskiej historii.Za bohatera chciano narzucic kapo dla Milicji Obywatelskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Internauci oburzeni słowami Jarosława Kaczyńs 04.12.08, 19:07 presentation1 napisał: > Tadjan. > Polskie dzieci za Hitlera wiecej wytrzymaly niz dorosly Niesiolowski.Zostaly bo > haterami polskiej historii.Za bohatera chciano narzucic kapo dla Milicji Obywat > elskiej. ---------------------- ty a ile ty masz lat że o okupacji tak swobodnie mówisz. Ile obozów koncentracyjnych odwiedziłeś i ... ofiarom nazizmu się pokłoniłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: tadjan 04.12.08, 18:49 tadjan napisał: > Marzenia nocne zdarzają nastoletnim chłopcom to po pierwsze, a pod > drugie to dlaczego akurat o gestapo i małolatach. Czy ten zboczeniec > jest świadom tego o czym mówi? Ciekaw jestem opinii pisprezydenta na > ten temat, bo Paweł Kowal to chyba marnuje się broniąc tego gówna. Jak cos mowisz, to mow tak, aby to mialo sens! Donosili? - Tak!!! Wiemy o tym wszyscy. Jak z ta prawda nie potrafisz sie pogodzic, to przynajmniej nie rob z siebie balona i, przede wsystkim, nie klam! Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: tadjan 04.12.08, 19:13 wet3 napisał: > tadjan napisał: > > > Marzenia nocne zdarzają nastoletnim chłopcom to po pierwsze, a pod > > drugie to dlaczego akurat o gestapo i małolatach. Czy ten > zboczeniec > > jest świadom tego o czym mówi? Ciekaw jestem opinii pisprezydenta > na > > ten temat, bo Paweł Kowal to chyba marnuje się broniąc tego gówna. > > Jak cos mowisz, to mow tak, aby to mialo sens! Donosili? - Tak!!! > Wiemy o tym wszyscy. Jak z ta prawda nie potrafisz sie pogodzic, to > przynajmniej nie rob z siebie balona i, przede wsystkim, nie klam! ------------------ Wiesz ta prawda jaka by nie była to jest drugoplanowa, na pierwszym planie jest grożba Tarbowicy-bis którą nam fundują takie tumany jak twój idol. Popatrz na zachód, tam się ludzie rozwijają, tworzą a tu ten twój szmaciarz kwity sbeckie wyciąga i bliżej mu Kwaśniewskiego- wychowanka tej esbecji niż do Wałęsy..... czy to jest normalny człowiek? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: tadjan 04.12.08, 19:23 tadjan napisał: > wet3 napisał: > > > tadjan napisał: > > > > > Marzenia nocne zdarzają nastoletnim chłopcom to po pierwsze, a > pod > > > drugie to dlaczego akurat o gestapo i małolatach. Czy ten > > zboczeniec > > > jest świadom tego o czym mówi? Ciekaw jestem opinii > pisprezydenta > > na > > > ten temat, bo Paweł Kowal to chyba marnuje się broniąc tego > gówna. > > > > Jak cos mowisz, to mow tak, aby to mialo sens! Donosili? - Tak!!! > > Wiemy o tym wszyscy. Jak z ta prawda nie potrafisz sie pogodzic, > to > > przynajmniej nie rob z siebie balona i, przede wsystkim, nie klam! > ------------------ > Wiesz ta prawda jaka by nie była to jest drugoplanowa, na pierwszym > planie jest grożba Tarbowicy-bis którą nam fundują takie tumany jak > twój idol. Popatrz na zachód, tam się ludzie rozwijają, tworzą a tu > ten twój szmaciarz kwity sbeckie wyciąga i bliżej mu Kwaśniewskiego- > wychowanka tej esbecji niż do Wałęsy..... czy to jest normalny > człowiek? A co to jest Tarbowica? Z twoich wpisow ewidentnie widac, ze reprezentujesz tylko i wylacznie czerwona targowice!!! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Internauci oburzeni słowami Jarosława Kaczyński... 04.12.08, 18:47 kiedy tacy, jak Niesiołowski walczyli z systemem bracia Kaczyńscy byli zajęci robieniem doktoratów, a teraz ta leniwa klucha zwana prezesem śmie wycierać sobie buty dziewczynkami katowanymi na gestapo... panie Kaczyński, jak głęboko jest pan w stanie jeszcze posunąć się w podłości...?! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: isa,ster 04.12.08, 18:53 isa.stern napisała: > kiedy tacy, jak Niesiołowski walczyli z systemem bracia Kaczyńscy byli zajęci > robieniem doktoratów, a teraz ta leniwa klucha zwana prezesem śmie wycierać > sobie buty dziewczynkami katowanymi na gestapo... panie Kaczyński, jak głęboko > jest pan w stanie jeszcze posunąć się w podłości...?! Twoja logika zaczyna sie tam, gdzie normalna logika sie konczy. Jesli uwazasz donoszenie czerwonemu systemowi za walke z czerwonym systemem, to daj sie zaszklic dla potomnych. To jest to samo co uprawianie prostytucji dla zachowania cnoty!!! Myslalem, ze masz troche wiecej oleju w glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern wet3 i normalna logika 04.12.08, 19:00 > Twoja logika zaczyna sie tam, gdzie normalna logika sie konczy. doprawdy...?! to istnieje takie cudo, jak normalna logika - rozumiem, że wymyślono je dla Twoich potrzeb...;) :D Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: isa.stern 04.12.08, 19:26 isa.stern napisała: > > Twoja logika zaczyna sie tam, gdzie normalna logika sie konczy. > doprawdy...?! to istnieje takie cudo, jak normalna logika - rozumiem, że > wymyślono je dla Twoich potrzeb...;) > :D Teraz rzeczywiscie pokazalas nam, ze twoja logika zaczyna sie tam gdzie normalna logika sie konczy. Przyjmij moje najglebsze wyrazy wspolczucia! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern wet3, ignorantio elenchi... 04.12.08, 19:30 pace, jakim trzeba być podłym i nikczemnym człowiekiem, aby w tej sprawie bronić racji Kaczyńskiego...?! może Milewicz użyła więcej "normalnej logiki", na tyle więcej, aby nawet ktoś Twojego pokroju mógł zrozumieć sedno problemu... wyborcza.pl/1,90913,6025866,Wspomnienia_z_Gestapo_prezesa_Kaczynskiego__ur__1949.html Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: isa,ster 04.12.08, 19:16 wet twój pan to nawet na prostytutkę się nie nadaje, bo jest obleśny. Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te Re: isa,ster 04.12.08, 21:13 tadjan napisał: > wet twój pan to nawet na prostytutkę się nie nadaje, bo jest obleśny. ale ziobro go zapinał w dupsko :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: Internauci oburzeni słowami Jarosława Kaczyńs 04.12.08, 18:54 isa.stern napisała: > kiedy tacy, jak Niesiołowski walczyli z systemem bracia Kaczyńscy byli zajęci > robieniem doktoratów, a teraz ta leniwa klucha zwana prezesem śmie wycierać > sobie buty dziewczynkami katowanymi na gestapo... panie Kaczyński, jak głęboko > jest pan w stanie jeszcze posunąć się w podłości...?! hmm... ciekawy zarzut Stefan Niesiołowski uzyskał stopień naukowy doktora w ... 1979 roku wygląda na to, że Twój post iso to pseudintelektualny belkot Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Internauci oburzeni słowami Jarosława Kaczyńs 04.12.08, 19:02 niom, a kiedy Jarosław Kaczyński zaczął walczyć z systemem, podaj datę, kiedy i ile odsiedział za to w więzieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: Internauci oburzeni słowami Jarosława Kaczyńs 04.12.08, 19:07 isa.stern napisała: > niom, a kiedy Jarosław Kaczyński zaczął walczyć z systemem, podaj datę, kiedy i > ile odsiedział za to w więzieniu... > mistrzu - postawiłeś pewną tezę, która okazała się być idiotyczną . nie brnij więc dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Internauci oburzeni słowami Jarosława Kaczyńs 04.12.08, 19:14 ja postawiłam tezę...?! (pozwolisz, że zacytuję wet3) to tzw. "normalna logika" obowiązująca w PiS...?! przedstawiłam fakty, chyba, że chcesz mnie przekonać, że Jarosław kaczyński był tą 13-letnią dziewczynką przesłuchiwaną przez gestap...?!...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: Internauci oburzeni słowami Jarosława Kaczyńs 04.12.08, 19:43 chodziło o te doktoraty - dobrze wiesz o tym Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Internauci oburzeni słowami Jarosława Kaczyński... 04.12.08, 18:49 Jacy internauci?Ci wasi co walą w kilka komputerów i mają PO kilkanaście nicków?Ja tam nie jestem oburzona a wręcz przeciwnie,w końcu ktoś wygarnął głuPkOwi prawdę w oczy a zakablowanie narzeczonej jest nie do wybaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Niesiolowski to kapo MO......... 04.12.08, 18:50 wlasna dziewczyne sprzedal, zeby ratowac swoje d....o Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te Re: ..Niesiolowski to kapo MO......... 04.12.08, 18:51 presentation1 napisał: > wlasna dziewczyne sprzedal, zeby ratowac swoje d....o a ty własna matke i ojca ubeku a pyskujesz :D Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: mw-te 04.12.08, 18:57 mw-te napisał: > presentation1 napisał: > wlasna dziewczyne sprzedal, zeby ratowac swoje d....o > a ty własna matke i ojca ubeku a pyskujesz :D Nie obrazaj ludzi, czerwony lachmyto. Jak nie masz nic do powiedzenia, to przynajmnoiej siedz cicho. komuchu!!! Obaj DONOSILI - co jest udowodnione! Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 wet3, Sbecki łachmyta, prelegent bezpieki... 04.12.08, 19:01 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=88099953&a=88105813 Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: kralik111 04.12.08, 19:21 kralik111 napisal: wet3, Sbecki lachmyta, prelegent bezpieki Biedactwo umyslowe. Tylko tyle ci pozostalo do napisania? Czy ty masz jakiekolwiek poczucie godnosci osobistej, moralnosci i wstydu? Tym wpisem udawadniasz jasno, ze takowego NIE MASZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te Re: mw-te 04.12.08, 19:04 wet3 napisał: > Obaj DONOSILI - co jest udowodnione! obaj kalksteiny donosili? na kogo? na kota czy na mamusie? ps. uwazaj bo ci zyłka pierdzaca peknie swiniopasie pisowski Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: mw-te 04.12.08, 19:17 mw-te napisał: > wet3 napisał: > > > Obaj DONOSILI - co jest udowodnione! > > obaj kalksteiny donosili? na kogo? na kota czy na mamusie? > ps. uwazaj bo ci zyłka pierdzaca peknie swiniopasie pisowski Najgorzej jest gdy oslepieni nienawiscia idioci twego kalibru nie moga sie pogodzic z prawda, wypisuja pierdoly i obrazaja. Wy, wredne i zaklamane komuchy zawsze tak postepujecie! Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te Re: mw-te 04.12.08, 20:10 wet3 napisał: > mw-te napisał: > > > wet3 napisał: > > Wy, wredne > i zaklamane komuchy zawsze tak postepujecie! alez oczywiscie:)))) czego najlepszym przykładem sa dwa ober komuchy kalksteiny-synowie zydówki stalinówki i kapusia ubeka agenta kgb romusia kaczynskiego (kalksteina), do dzisiaj kontynuuja dzieło ojca nkwdzisty. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 J.Kaczynski,to tchórz,sprzedawczyk,jak jego stary. 04.12.08, 19:00 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=88099953&a=88105813 Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a Pachołki Tuska nie internauci 04.12.08, 18:53 jakoś na obraze Prezydenta nie zareagowali. Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te Re: Pachołki Tuska nie internauci 04.12.08, 19:08 krakus24a napisał: > jakoś na obraze Prezydenta nie zareagowali. nie mozna obrazic człowieka bez honoru (polecam kodeks Boziewicza) -podobnie jak nie można zgwałcic prostytutki! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ----haniebne to bylo szczekanie Niesiolowskiego--- 04.12.08, 18:56 ktory co chwile ublizal to Prezydentowi, to oponentom z PISu ale wtedy Tuskowi wazeliniarze z GW i inny motloch byl wniebowziety - tak samo przy chamskich atakach Komorowskiego na Prezydenta ostatnio obluda Tuskomatolow nie zna granic Odpowiedz Link Zgłoś